View Full Version : ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ....
adora
28-01-2008, 03:22 AM
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ...
Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ...
1)ΕΧΩ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
2)Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΖΥΓΟ ΣΤΗΝ ΑΚΜΗ ΤΟΥ 9 ΟΙΚΟΥ
3)Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ , ΑΙΓΟΚΕΡΩ...ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ;
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΣΤΙΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
Βασιλης Παπαδολιας
28-01-2008, 10:46 AM
Καλή σου ημέρα, Adora.. Μήπως πρέπει να μας γράψεις την ημ/νία γέννησης σου καλύτερα για να δούμε μήπως υπάρχουν και άλλα σημεία που έχουν σχέση με τον Πλούτωνα, που αναφέρεις;
katerina2
04-02-2008, 12:38 PM
Μια που υπάρχει ήδη θέμα για τον Πλούτωνα θλεω να ρωτήσω το εξής. Ένας Πλούτωνας στον 5ο οίκο, τί δηλώνει? ότι παθιαζόμαστε πχ με τα hobby μας?
starfish
04-02-2008, 12:48 PM
Μια που υπάρχει ήδη θέμα για τον Πλούτωνα θλεω να ρωτήσω το εξής. Ένας Πλούτωνας στον 5ο οίκο, τί δηλώνει? ότι παθιαζόμαστε πχ με τα hobby μας?
Ο 5ος οικος δεν εχει να κανει μονο με τα χομπυ! Ειναι η δημιουργικοτητα, το φλέρτ, ο ερωτας, η αποκτηση παιδιων κλπ. Ριξε μια ματια στα αρθρα για την σημασια των οικων. Ο Πλουτωνας δινει βαθος, δειχνει εμμονες και δυνατοτητα αναγεννησης στα θεματα του οικου. Και φυσικα παιζει μεγαλο ρολο το ζωδιο στο οποιο βρισκεται.
katerina2
04-02-2008, 12:54 PM
Ο 5ος οικος δεν εχει να κανει μονο με τα χομπυ! Ειναι η δημιουργικοτητα, το φλέρτ, ο ερωτας, η αποκτηση παιδιων κλπ. Ριξε μια ματια στα αρθρα για την σημασια των οικων. Ο Πλουτωνας δινει βαθος, δειχνει εμμονες και δυνατοτητα αναγεννησης στα θεματα του οικου. Και φυσικα παιζει μεγαλο ρολο το ζωδιο στο οποιο βρισκεται.
Αγαπητή Starfish σε υπέρ ευχαριστώ!
Pirate Jenny
10-02-2008, 01:19 PM
μιας και ο λογος για τον πλουτωνα ,μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος?εχω ξαναφραψει γι αυτο το θεμα αλλα,καθως ειμαι ασχετη δεν μπορω να ξαναβρω την καταχωρηση.λοιπον εχω συνοδο ηλιου (28.11 μοιρα,παρθενος) με πλουτωνα(29.29 παρθενος) και απο κοντα και η αφροδιτη (4.58 ζυγος) .τρεμω την διελευση του κρονου ,κυριως γιατι ο πατερας μου εχει προβληματα υγειας.μηπως μπορει να με διαφωτισει καποιος? α!αυτη η συνοδος γινεται στο τελος του τεταρτου οικου,η αφροδιτη ειναι στην αρχη του πεμπτου.ευχαριστω προκαταβολικα.
starfish
12-02-2008, 12:17 PM
μιας και ο λογος για τον πλουτωνα ,μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος?εχω ξαναφραψει γι αυτο το θεμα αλλα,καθως ειμαι ασχετη δεν μπορω να ξαναβρω την καταχωρηση.λοιπον εχω συνοδο ηλιου (28.11 μοιρα,παρθενος) με πλουτωνα(29.29 παρθενος) και απο κοντα και η αφροδιτη (4.58 ζυγος) .τρεμω την διελευση του κρονου ,κυριως γιατι ο πατερας μου εχει προβληματα υγειας.μηπως μπορει να με διαφωτισει καποιος? α!αυτη η συνοδος γινεται στο τελος του τεταρτου οικου,η αφροδιτη ειναι στην αρχη του πεμπτου.ευχαριστω προκαταβολικα.
Μηπως θα ηταν καλυτερα να κανεις την ερωτηση σου στο " αστρολογος σπιτι σας"; Για την ερμηνεια της αντιθεσης και οχι για την υγεια του πατερα σου.:bigsmile:
Pirate Jenny
12-02-2008, 12:46 PM
Για την ερμηνεια της συνοδου θα εννοεις.χμ,ναι,δεν θελω να γινω γραφικη,εχω ηδη θεσει ενα ερωτημα,ωστοσο πιο πολυ με απασχολει αυτη η διελευση που προκειται να γινει.Οπως και ναχει,ευχαριστω για τη συμβουλη.
starfish
12-02-2008, 01:52 PM
Για την ερμηνεια της συνοδου θα εννοεις.χμ,ναι,δεν θελω να γινω γραφικη,εχω ηδη θεσει ενα ερωτημα,ωστοσο πιο πολυ με απασχολει αυτη η διελευση που προκειται να γινει.Οπως και ναχει,ευχαριστω για τη συμβουλη.
Ναι, εννοουσα την αντιθεση του Διελ. Κρονου με την συνοδο Η-Π!!
**Τις τελευταιες μερες εχω ενα προβλημα επικοινωνιας......:nuts::nuts:
ZorZeta
12-02-2008, 01:53 PM
KATERINA2
πήγαινε στα forums, στην κατηγορία πλανήτες και πλανητοειδής υπάρχει άρθρο "η σημασία του πλούτωνα στους οίκους". Μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό που ρωτάς.
katerina2
12-02-2008, 01:59 PM
zorzeta σ'ευχαριστώ πολύ για την υπόδειξη!!
Pirate Jenny
12-02-2008, 03:22 PM
Ναι, εννοουσα την αντιθεση του Διελ. Κρονου με την συνοδο Η-Π!!
**Τις τελευταιες μερες εχω ενα προβλημα επικοινωνιας......:nuts::nuts:
αυτο λεω και γω .Μπα αυτος ο αναδρομος!!Δεν ειναι αντιθεση,ερχεται σε συνοδο με τον γενεθλιο ηλιο και πλουτωνα.Ουφ,ενταξει τωρα?
starfish
12-02-2008, 09:57 PM
αυτο λεω και γω .Μπα αυτος ο αναδρομος!!Δεν ειναι αντιθεση,ερχεται σε συνοδο με τον γενεθλιο ηλιο και πλουτωνα.Ουφ,ενταξει τωρα?
Ουφφφ!! Ναι....νομιζω δηλαδη!! ΠΑντως την μπαλα την εχω χασει!!!:nuts::nuts::nuts:
Pirate Jenny
13-02-2008, 10:34 AM
Ουφφφ!! Ναι....νομιζω δηλαδη!! ΠΑντως την μπαλα την εχω χασει!!!:nuts::nuts::nuts:
Κουραγιο αγαπητη μου!!Ψηλα το κεφαλι!
ο πλουτωνας σε τετραγωνο με την αφροδιτη διαβασα οτι κυριολεχτικα ''τιναζει τις σχεσεις στον αερα''. Αυτο σημαινει οτι δε θα στεριωσω ποτε σε καποια σχεση?
μηπως κοιτωντας το χαρτι μου υπαρχει σωτηρια να σωσω τουλαχιστον εναν μελλοντικο γαμο???
ευχαριστω πολυ
(γεννηθηκα 26.06.1976 ωρα 00.30 πμ στην αθηνα)
colibri
27-02-2008, 03:55 PM
Μην τρελένεσαι!!!:bigsmile::bigsmile::bigsmi le: Εξισορρόπησε τα πάθη με τα συναισθήματα και όλα θα πάνε καλά !!!
Σα θέλει η νύφη κι ο γαμπρός τύφλα να'χει και ο πλούτωνας και όλοι!!!
τα νευρα μου με αυτον τον πλουτωνα που τον εχω και στον εβδομο οικο!!!!
ελεος πια! οσο για παθη και συναισθηματα στο φουλ!!! :bigsmile:
colibri
27-02-2008, 04:13 PM
τα νευρα μου με αυτον τον πλουτωνα που τον εχω και στον εβδομο οικο!!!!
ελεος πια! οσο για παθη και συναισθηματα στο φουλ!!! :bigsmile:
Να λοιπόν πως εκτονώνετε το τετράγωνο... Κοίταξε μήπως χρειάζεται να λειτουργείς πιο συγκρατημένα ή πιο διπλωματικά για δικό σου όφελος (οι ενέργειες σου, οι πράξεις σου αυτό εννοώ)
σας ευχαριστω πολυ!! αρα υπαρχει σανιδα σωτηριας!!! αυτο που φοβομουν ειναι μηπως η οψη αυτη μου δειχνει χωρισμο στις σχεσεις μου. Ταλαιπωρουμαι αρκετα
Marlene
27-02-2008, 09:24 PM
σας ευχαριστω πολυ!! αρα υπαρχει σανιδα σωτηριας!!! αυτο που φοβομουν ειναι μηπως η οψη αυτη μου δειχνει χωρισμο στις σχεσεις μου. Ταλαιπωρουμαι αρκετα
¶μα δεν θες να χωρίσεις και "δουλεύεις" πραγματικά για την σχέση σου, τι σημασία έχει μία όψη-μαθηματική πράξη; Η αστρολογία είναι απλά ένας σύμβουλος και ενίοτε ένας διασκεδαστικός σύμβουλος, όλα τα υπόλοιπα εξαρτιούνται από εμάς.
;)