View Full Version : Πολιτική Αστρολογία - DVD, Ζαχόπουλος και Πρώτο Θέμα
Βασιλης Παπαδολιας
22-01-2008, 10:32 AM
Στην τελευταία συνάντηση της Λέσχης έγινε και μία μίνι συζήτηση για τη "μοίρα" των προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση του γνωστού DVD. Δυστυχώς δεν είχαμε στοιχεία ακριβή για ημ/νίες γέννησης εμπλεκομένων προσώπων. Για το Θέμο Αναστασιάση αναφέρθηκε μία ημ/νία γέννησης 10 Ιανουαρίου και μία ηλικία 45 χρόνων.
Υπάρχουν πληροφορίες για ημ/νίες γέννησης εμπλεκομένων προσώπων (Ζαχόπουλος, Αναστασιάδης, Τριανταφυλλόπουλος); Θα μπορούσε κανείς να κάνει "τολμηρές" προβλέψεις για την έκβαση της υπόθεσης;
kritikia
22-01-2008, 11:18 AM
Καλημέρα κ. Παπαδολιά
Δυστυχώς δεν γνωρίζω ημερομηνίες γέννησης των ατόμων αυτών, ωστόσο η "πρόβλεψη" που θα κάνω για την κατάληξη της συγκεκριμένης "κόντρας" είναι ότι όλα στο τέλος θα είναι μέλι γάλα, οι 2 "πρώην" φίλοι και συνεργάτες θα τα ξαναβρούν, θα ειπωθεί ότι όλα αυτά ήταν προϊόν σκευωρίας για να καταστραφεί η καλή εικόνα και η πορεία της εφημερίδας από ανταγωνιστές τους, ο Ζαχόπουλος δεν θα μιλήσει, η αλήθεια γύρω από το τι περιέχει το DVD δεν θα βγει ποτέ στο φως της δημοσιότητας διότι αυτά που αναφέρονται μέσα είναι τόσο χοντρά που η κοινή γνώμη είναι αδύνατον να τα κατανοήσει (εννοώ το περιεχόμενο του κανονικού DVD και όχι του μονταρισμένου).. Ωστόσο θα έχει φτάσει Απρίλιος θα έχει περάσει το ασφαλιστικό και εμείς δεν θα έχουμε πάρει χαμπάρι γιατί θα ασχολούμαστε με το αν βγάλαν τον Ζαχόπουλο από την αναπνευστική υποστήριξη, ποια ήταν η πρώτη κουβέντα που είπε, που είχε την κάμερα τελικά η κυρία που έχει εμπλακεί στο σκάνδαλο, ήταν γυναίκα ή άντρας αυτός που έδωσε το DVD, δημοσιογράφος ή πολιτικός και άλλες τέτοιες λεπτομέριες που δυστυχώς για άλλη μια φορά αποδεικνύουν πόσο εύκολα μπορούν τα ΜΜΕ να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από σημαντικότερες εξελίξεις.. Δυστυχώς δυο πράγματα ισχύουν σε αυτή τη χώρα.. Το ένα είναι ότι αρέσκονται να μαθαίνουν πικάντικες λεπτομέριες για την ζωή των άλλων και το δεύτερο και τραγικότερο ότι ξεχνάνε ΕΥΚΟΛΑ.. Α, και το γεγονός ότι η ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια.. μπορείς να δημιουργήσεις λέξεις στο λεπτό για να παρουσιάσεις στον Έλληνα που περιμένει με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις.. Ακούς εκεί βιντεοκομιστής..Ημαρτον ρε παιδιά!!:cry::cry:
sagimoon
22-01-2008, 11:29 AM
kritikia, έχεις δίκιο...
¶κου βιντεοκομιστής...κλίνεται κατά το .... ενδιάμεσος ξενιστής ????
:bigsmile: :cheesy: :toung:
Maroulita
22-01-2008, 11:53 AM
Πάντως λεξικογραφικά να το δει κανείς θα 'ταν χαλαρά υποψήφιο λήμμα η λέξη! :) Και γιατί όχι;;;
Μητσάκος
22-01-2008, 12:31 PM
τα στοιχεία που έχω εγώ είναι λειψά :embarrest
Ο Τριανταφυλλόπουλος γεννήθηκε το '54 στο Λεόντειο ( ? ) Αχαϊας
και ο Αναστασιάδης στις 6/1/58
Βασιλης Παπαδολιας
22-01-2008, 12:48 PM
6/1/58 είναι πράγματι η ημ/νία που λέει η Wikipedia για το Θέμο Αναστασιάδη. Για το Μάκη Τριανταφυλλόπουλο ωστόσο δεν υπάρχει ανάλογη καταχώρηση.
Μητσάκος
22-01-2008, 02:58 PM
Εγώ πάντως δεν συμφωνώ με την Kritikia :bigsmile:
Σε άλλο θέμα του φόρουμ που αναφέρονται στο Δία και τον Πλούτωνα και την είσοδό τους στον Αιγόκερω, τα πράγματα είναι πολύ πιο ξεκάθιαρα και δείχνουν ότι αυτό που παρακολουθούμε τόσες μέρες δεν είναι τίποτα άλλο από τα προεόρτια όσων θα ακολουθήσουν με την ανάδειξη των σάπιων δομών και θεσμών και την "αναγέννησή" τους (τρομάρα μας :nuts: ). Επιπλέον, αν το δούμε από την καθαρά πολιτική/κοινωνική του υπόσταση το θέμα, δεν διαφαίνεται η τάση να αμβλυνθεί το θέμα αλλά απεναντίας, μέρα με τη μέρα, υπάρχει όλο και μεγαλήτερη διόγκωση και έντση. Οι όποιες προσπάθειες για κουκούλωμα έφεραν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Είναι να μη σε πάρει αμπάριζα ο Πλούτωνας. ¶μα σε πάρει, σταγόνα σταγόνα θα είναι το μαρτύριο και θα κρατάει και χρόνιααααα:eek::scared:
starfish
22-01-2008, 03:27 PM
Ας ελπισουμε οτι δεν θα αμβλυνθει το θεμα! Το αμεσο παρελθον ομως δειχνει οτι για μια σειρα σημαντικοτατων σκανδαλων, οχι απλως αμβλυνθηκε αλλα κουκουλωθηκαν κιολας για τα καλα, μπαινοντας .. στο αρχειο, ή μετα απο μια πρωτη καταδικη, οι ενοχοι, στα μουλωχτα βρεθηκαν εξω απ τα καγκελα...
Μεχρι στιγμης, μαθαινουμε για την υπαρξη της κοπρου του Αυγεια, αλλα ελπιδα δεν διαφαινεται για το καθαρισμα... :cry:
Βασιλης Παπαδολιας
22-01-2008, 03:29 PM
Υπάρχουν πολλά σενάρια για το θέμα αυτό. ¶λλοι λένε ότι ο Αναστασιάδης εκβίαζε την κυβέρνηση, άλλοι ότι η κυβέρνηση του την έστησε κι ο Αναστασιάδης ισχυρίζεται ότι ο Τριανταφυλλόπουλος έχει πουληθεί και λειτούργησε ως δούρειος ίππος. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς κάτι.
Το σίγουρο είναι ότι από την υπόθεση αυτή πέφτει το κύρος μιας εφημερίδας που έκανε αποκαλύψεις αβέρτα για υψηλά ισταμένους αλλά και των εκπομπών τύπου Ζούγκλα, κλπ. καθώς οι δημοσιογράφοι που τις κάνουν παίρνουν τη ρετσινιά ότι είναι περίπου κοινοί εκβιαστές.
Όλα αυτά έχουν αντιστοιχίες σε αστρολογικές θέσεις; Θεωρητικά καθώς ο Πλούτωνας μπαίνει στον Αικόκερω αποκαθηλώνεται η γκλαμουριά μιας τάξης, έτσι δεν είναι; Θυμηθείτε π.χ. ότι με τον Πλούτωνα στον Τοξότη απομυθοποιήμηκε ο αθλητισμός με το ντόπινγκ ή τα μέσα ενημέρωσης με τα εκδοτικά συμφέροντα.
Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι το θέμα τι ρόλο παίζουν σε αυτή την ιστορία; Συμβολικά είναι φορείς της κάθαρσης ή της αντίδρασης;
Με την ημ/νία 6/1/58 που έχουμε για τον κύριο Αναστασιάδη μπορεί κανείς να βγάλει κάποια συμπεράσματα;
Ο χάρτης του είναι στο παρακάτω link
Χάρτης Θ.Αναστασιάδη (http://www.geocities.com/my_astrology/anastasiadis.html)
Βλέποντας το χάρτη βλέπει κανείς ενδιαφέρουσες όψεις. Για παράδειγμα το τετράγωνο ¶ρη - Πλούτωνα για το οποίο ο κύριος Παίζης θα είχε ενδεχομένως πολλά να πει.
Πιθανόν να υπάρχουν και άλλες όψεις σε προοδευτικό, solar arc ή διελεύσεις. Στο παρακάτω link υπάρχει και το προοδευτικό του χάρτη μαζί με το solar arc.
Προοδευτικά - Solar Arc Θ.Αναστασιάδη (http://www.geocities.com/my_astrology/anastasiadis_progressive.html)
Τις διελεύσεις μπορούμε να τις συμπεράνουμε από τις θέσεις των πλανητών που έχει το myhoroscope στην πρώτη σελίδα.
kritikia
22-01-2008, 04:00 PM
Είναι να μη σε πάρει αμπάριζα ο Πλούτωνας. ¶μα σε πάρει, σταγόνα σταγόνα θα είναι το μαρτύριο και θα κρατάει και χρόνιααααα:eek::scared:
Μητσάκο νομίζω ότι υφίσταται άλλου είδους επίδραση σε παρεμφερή θέματα (βλ. σκάνδαλα, αποκαλύψεις κα) και αμφιβάλλω αν είναι θέμα Πλουτώνα.. Εκτός αν τα ΜΜΕ μπορούμε να τα προσωποποιήσουμε ως Πλούτωνα.. Πες μου πόσοι είναι αυτοί που θυμούνται σήμερα τον Οτσαλάν, τα επεισόδια στα Ίμια, την Μπακοδήμου που προσφώνησε στον τελευταίο διαγωνισμό της Eurovision τα Σκόπια Μακεδονία και αν θες πιο πρόσφατα τα αθώα θύματα των πυρκαγιών του καλοκαιριού, τον αστυνομικό που τραυματίστηκε σοβαρά στην ενέδρα των Ζωνιανών κ.α. Θέλω να καταλήξω (γιατί θα βγω και εκτός θέματος) ότι μόνο αυτό που είναι επίκαιρο διατηρεί την ανάλογη αντιμετώπιση από το κοινό που χάνει το ενδιαφέρον του στρεφόμενο πάντα σε αυτό που του πασάρουν τα δελτία ειδήσεων και οι εφημερίδες.. Δυστυχώς ζούμε στην Ελλάδα που το μεγαλύτερο ποσοστό της παρακολουθεί πρωινάδικα στα οποία οι παρουσιαστές αναρωτιούνται εάν οι καλικάντζαροι είναι αγόρια ή κορίτσια...και ξανά ήμαρτον!!!!
Συγνώμη εκ των προτέρων αν είμαι off topic
Μητσάκος
22-01-2008, 04:14 PM
Μητσάκο νομίζω ότι υφίσταται άλλου είδους επίδραση σε παρεμφερή θέματα (βλ. σκάνδαλα, αποκαλύψεις κα) και αμφιβάλλω αν είναι θέμα Πλουτώνα.. Εκτός αν τα ΜΜΕ μπορούμε να τα προσωποποιήσουμε ως Πλούτωνα.. Πες μου πόσοι είναι αυτοί που θυμούνται σήμερα τον Οτσαλάν, τα επεισόδια στα Ίμια,.......
.....
Δυστυχώς ζούμε στην Ελλάδα που το μεγαλύτερο ποσοστό της παρακολουθεί πρωινάδικα στα οποία οι παρουσιαστές αναρωτιούνται εάν οι καλικάντζαροι είναι αγόρια ή κορίτσια...και ξανά ήμαρτον!!!!
Συγνώμη εκ των προτέρων αν είμαι off topic
Όντως πάει για εκτός θέματος το θέμα :cheesy:
και καλό θα ήταν να παραμείνουμε στο αστρολογικό κομμάτι, αν και θα μπορούσα να σου πω ότι δεν είναι τόσο περιορισμένο το θέμα (έτσι όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον) σε δημοσιογραφικά/εκδοτικά επίπεδα και ότι δεν είναι ότι ο κόσμος έχει πάθει ανοσία (τουλάχιστον όλος ο κόσμος). Εγώ το βλέπω σαν μια γενικότερη κρίση που θα αναδειχθεί και μέσω του Πλούτωνα. Το τι θα γεννηθεί δεν ξέρω....:blink:
Βασιλης Παπαδολιας
22-01-2008, 04:56 PM
Παράκληση αν έχει κανείς πηγές για ημ/νία γέννησης και για άλλους εμπλεκόμενους να τις δημοσιεύσει για να υπολογίσουμε κι εκείνους τους χάρτες.
zeta1987
22-01-2008, 07:58 PM
Και εγώ εύχομαι να μην "κουκουλωθεί" το θέμα όλο αυτό και να είναι η αρχή για κάθαρση όσον αφορά τα μοντέλα εξουσίας.Σίγουρα υπάρχουν και άλλα θέματα τα οποία πάνε σε δεύτερη μοίρα όπως ασφαλιστικό κλπ. αλλά κατα την γνώμη μου με τόσα σοβαρά θέματα και αποκαλύψεις χάνεις τον λογαριασμό και τον έλεγχο.:toung:
Έχουμε "πλημυρίσει" από τόσες πληροφορίες και τόσα θέματα αλλά δεν έχουμε και τον ανάλογο χρόνο να τα επεξεργαστούμε.Γιατί ας μην ξεχνάμε και ότι ο κόσμος έχει και εκείνος τα δικά του προβλήματα.
Πάντως σήμερα που άκουγα στο ραδιόφωνο τις ειδήσεις υπάρχουν και σε άλλες χώρες παρόμοιες κρίσεις, όπως με την Ιταλία όπου παραιτήθηκε ο υπουργός δικαιοσύνης (αν δεν κάνω λάθος) και η κυβέρνηση ζητά ψήφο εμπιστοσύνης αλλιώς πάει σε εκλογές.:unsure:
Πιστεύω ότι και ο Δίας στον Αιγόκερω αλλά και ο Πλούτωνας που πλησιάζει τον Αιγόκερω,δεν είναι σύμπτωση.Αυτά διαβάζουμε κάθε μέρα εδώ στο site σε θέματα που γράφουν οι αστρολόγοι αλλά και από ανάλογες ερωτήσεις που γίνονται στα forum και λένε και περιγράφουν όλα όσα έχουμε ξεκινήσει να ζούμε τον τελευταίο καιρό...
zeta1987
22-01-2008, 08:03 PM
ΞΞ*ΞΌΞΏΟ‚ Ξ‘Ξ½Ξ±ΟƒΟ„Ξ±ΟƒΞΉΞ¬Ξ΄Ξ·Ο - Βικιπαίδεια (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%98%CE%AD%CE%BC%CE%BF%CF%82_%CE%91%CE%BD%CE%B1% CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7%CF %82)
Παιδιά!
Βρήκα την ημερομηνία γέννησης του σε αυτό το site.
Είναι 6 Ιανουαρίου του 1958.
starfish
22-01-2008, 08:13 PM
ΞΞ*ΞΌΞΏΟ‚ Ξ‘Ξ½Ξ±ΟƒΟ„Ξ±ΟƒΞΉΞ¬Ξ΄Ξ·Ο - Βικιπαίδεια (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%98%CE%AD%CE%BC%CE%BF%CF%82_%CE%91%CE%BD%CE%B1% CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7%CF %82)
Παιδιά!
Βρήκα την ημερομηνία γέννησης του σε αυτό το site.
Είναι 6 Ιανουαρίου του 1958.
Γεωργια μου, σε αυτη την ημερομηνια βασιστηκε και ο χαρτης που παραθετει ο Βασιλης σε προηγουμενο ποστ!
Εμενα παντως μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση ο Ποσειδωνας του στον 10ο με τις οψεις που κανει, ο τονισμενος 12ος, οπως και η αντιθεση Ηλιου Σεληνης στον αξονα 1ου -7ου.
Maroulita
22-01-2008, 08:16 PM
Χωρίς όμως ώρα γέννησης, η οικοθεσία δεν είναι λίγο επισφαλής;
zeta1987
22-01-2008, 08:17 PM
Γεωργια μου, σε αυτη την ημερομηνια βασιστηκε και ο χαρτης που παραθετει ο Βασιλης σε προηγουμενο ποστ!
Εμενα παντως μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση ο Ποσειδωνας του στον 10ο με τις οψεις που κανει, ο τονισμενος 12ος, οπως και η αντιθεση Ηλιου Σεληνης στον αξονα 1ου -7ου.
Πόπο..έχεις δίκιο!:embarrest :embarrest
Συγνώμη,παιδιά δεν το πρόσεξα!
Νόμιζα ότι ήταν με την υποθετική που λέγαμε την Κυριακή!:embarrest
zeta1987
22-01-2008, 08:22 PM
Είχα ακούσει σε μία παλιά δήλωση του ότι έχει ωροσκόπο τοξότη.
makoulis
22-01-2008, 09:36 PM
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, έχει ξεκινήσει ένας υπόγειος πόλεμος για την απομάκρυνση καραμανλή από την Ν.Δ και την έλευση της Ντόρας ως αρχηγού. Θυμίζει λίγο παλιές εποχές 89-93.
Νομίζω πως σκοπός έιναι η φθορά της κυβέρνησης, και προσωπικά του Καραμανλή, με προσπάθεια να του γυρίσει μπούμερανγκ το προεκλογικό επιχείρημα του "αδιάφθρου".
Επίσης, έχουμε και το θέμα των σκοπίων τον Μάρτιο, όπου μία ενδεχόμενη αποτυχία θα τραντάξει την κυβέρνηση και οι εξελίξεις μπορεί να έιναι απρόβλεπτες.
Μητσάκος
23-01-2008, 08:38 AM
Χωρίς όμως ώρα γέννησης, η οικοθεσία δεν είναι λίγο επισφαλής;
Tελείως :bigsmile:
Ερώτηση: η σύνοδος Ερμή-Κρόνου μπορεί να δείχνει και ζητήματα στον τρόπο εκφοράς του λόγου;
ο Αναστασιάδης έχω μια πληροφορία ότι γεννήθηκε στις 9/1/58 στην Αθήνα
Μητσάκος
23-01-2008, 11:01 AM
ο Αναστασιάδης έχω μια πληροφορία ότι γεννήθηκε στις 9/1/58 στην Αθήνα
Ο Μάκης στην έδωσε? :laugh:
Απορία: τα προηγούμενα ποστ διαβάζονται :unsure:
(ξέρω, ξέρω :offtopic: )
starfish
23-01-2008, 11:15 AM
Tελείως :bigsmile:
Ερώτηση: η σύνοδος Ερμή-Κρόνου μπορεί να δείχνει και ζητήματα στον τρόπο εκφοράς του λόγου;
Και σε συνδυασμο με την οψη χιαστι Σεληνης- Κρονου ισως;
BlackOrWhat
23-01-2008, 11:18 AM
Αυτό που βρήκα για Μάκη ήταν 14/8/1954...το μόνο όμως που μπόρεσα να διασταυρώσω είναι ότι είναι Λέων και αυτό αναφερόταν σε τουλάχιστον τρείς ιστοσελίδες, όπως και σε μια συνέντευξη γνωστής αστρολόγου της τηλεόρασης :bigsmile:
...είχα βρεί και άλλη σελίδα με την ημερομηνία πρίν μερικές μέρες αλλά βαρέθηκα να ασχοληθώ και την έκλεισα, τώρα δεν την ξαναβρίσκω...:σφύριγμα
ο σύνδεσμος (http://www.paron.gr/v3/new.php?id=22541&colid=67&dt=2008-01-20) που βρήκα την παραπάνω ημερομηνία...πάντως δεν βρήκα τους υπόλοιπους συνδέσμους που αναφέρει αν και δεν έψαξα ενδελεχώς...η κρίση και το κρίμα δικά σας...:nuts::toung:
Fotini Christodoulou
23-01-2008, 11:20 AM
Εμένα πάλι μου τράβηξε την προσοχη το τετράγωνο σελήνης - ποσειδώνα:bigsmile:
Βασιλης Παπαδολιας
23-01-2008, 11:24 AM
Νομίζω ότι στο χάρτη του Θέμου (με ημ/νία 6/1/1958) υπάρχουν αφενός κάποια ουράνια στοιχεία (Αφροδίτη στον Υδροχόο σε όψη με τον Ουρανό, Ουρανός Τρίγωνο Ερμής) που δικαιολογούν τα πράγματα για τα οποία τον ξέραμε ως τώρα, τις μοντέρνες παρέες της εποχής του ΚΛΙΚ, την πρωτοτυπία στη δουλειά που κάνει και την καινοτομία.
Από την άλλη υπάρχει μία πλευρά του που μέχρι τώρα δεν την ξέραμε ή δεν την παίρναμε σοβαρά που αναμειγνύει στοιχεία Τοξότη και Σκορπιού. Ο ¶ρης (παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού) στον Τοξότη σε όψη με τον Πλούτωνα αλλά και ο Δίας (κυβερνήτης του Τοξότη) στο Σκορπιό. Κατά τη γνώμη μου είναι η πλευρά της λεγόμενης αποκαλυπτικής (σκορπιός) δημοσιογραφίας (τοξότης). Μέσα εκεί ο Πλούτωνας παίζει σπουδαίο ρόλο και τα μυστικά είναι πολλά.
Να επισημάνουμε επίσης το θέμα των δεσμών, που ο Βόρειος είναι στο Σκορπιό. Είναι η μοίρα του ανθρώπου αυτού να φύγει από τον Ταύρο της άνεσης και της βολής και να μπει στις ίντριγκες και τις συγκρούσεις του Σκορπιού. Η διασημότητα (Ποσειδώνας) και η τύχη (Δίας) φαίνεται να τον βοηθούν (σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό) προς αυτή την κατεύθυνση.
Από ό,τι φαίνεται σε πολλά ωροσκόπια δείχνει να υπάρχουν δύο κύρια ρεύματα που μάχονται για την επικράτηση στην προσωπικότητα. Ίσως κι αυτό να είναι ένα από αυτά.
Βασιλης Παπαδολιας
23-01-2008, 11:26 AM
Αυτό που βρήκα για Μάκη ήταν 14/8/1954...το μόνο όμως που μπόρεσα να διασταυρώσω είναι ότι είναι Λέων και αυτό αναφερόταν σε τουλάχιστον τρείς ιστοσελίδες, όπως και σε μια συνέντευξη γνωστής αστρολόγου της τηλεόρασης :bigsmile:
...είχα βρεί και άλλη σελίδα με την ημερομηνία πρίν μερικές μέρες αλλά βαρέθηκα να ασχοληθώ και την έκλεισα, τώρα δεν την ξαναβρίσκω...:σφύριγμα
ο σύνδεσμος (http://www.paron.gr/v3/new.php?id=22541&colid=67&dt=2008-01-20) που βρήκα την παραπάνω ημερομηνία...πάντως δεν βρήκα τους υπόλοιπους συνδέσμους που αναφέρει αν και δεν έψαξα ενδελεχώς...η κρίση και το κρίμα δικά σας...:nuts::toung:
Στη σελίδα αυτή αναφέρεται επίσης ότι ο Θέμος έχει γεννηθεί στις 1/1/1953. Νομίζω πρέπει να κάνουμε κάποιου είδους έρευνα, για να βρούμε τις σωστές ημ/νίες...
Maroulita
23-01-2008, 11:29 AM
Δε νομίζω πως υπάρχει άλλος τρόπος για να βρεις τη σωστή ημερομηνία, παρά μόνο να ρωτήσεις τους ίδιους. Πρόκειται για ένα πρόβλημα που παρουσιάζεται σε κάθε περίπτωση που κάποιος επιχειρεί να φτιάξει το χάρτη ενός δημόσιου προσώπου.
BlackOrWhat
23-01-2008, 11:42 AM
Στη σελίδα αυτή αναφέρεται επίσης ότι ο Θέμος έχει γεννηθεί στις 1/1/1953. Νομίζω πρέπει να κάνουμε κάποιου είδους έρευνα, για να βρούμε τις σωστές ημ/νίες...
Νομίζω πως είναι εμφανέστατο γιατί πρότεινα να γίνει έρευνα και απο άλλους :bigsmile:
Μητσάκος
23-01-2008, 12:21 PM
Ο Θέμος είναι σίγουρα μικρότερος από τον Μάκη. Το 8 γίνεται εύκολα 3 σε μια αντιγραφή. Ζήτημα παραμένει η ημερομηνία, που διαφέρει 5 ημέρες :wacko:
Το "Παρόν" δεν φημίζεται ως αναξιόπιστο... Επιπλέον, ο συγγραφέας του συγκεκριμένου άρθρου εμφανέστατα έχει υπόψη του συγκεκριμένα επίσημα έγγραφα, οπότε...
Μήπως να το αφήσουμε ή να τους τηλεφωνήσει κάποιος ? :nuts:
Βασιλης Παπαδολιας
23-01-2008, 12:31 PM
Κανένα πρόβλημα...
Ανεβάζω και το εναλλακτικό ωροσκόπιο καθώς και το ωροσκόπιο του Μάκη με βάση της ημ/νίες από το παρόν. Ενδεχομένως μπορούμε και μόνοι μας να δούμε τι κολλάει και τι δεν κολλάει.
Χάρτης Μάκη Τριανταφυλλόπουλου (http://www.geocities.com/my_astrology/triantafillopoulos.html)
Χάρτης Θέμου Αναστασιάδη (http://www.geocities.com/my_astrology/triantafillopoulos.html)
Εντύπωση μου κάνει πάντως η θέση ¶ρης στον Τοξότη και στον χάρτη του Μάκη. Αρχίζω να πιστεύω ότι είναι ένδειξη τηλεοπτικής δημοσιογραφίας η θέση αυτή. Αν η ημ/νία του Μάκη είναι σωστή, σημαντική μου φαίνεται κι η Σελήνη στον Υδροχόο, που δεν εμπιστεύεται και δε βασίζεται σε κανέναν και τραβάει πάντα το δικό της δρόμο.
Maroulita
23-01-2008, 12:32 PM
ή να τους τηλεφωνήσει κάποιος ? :nuts:
Τί κάθεσαι λοιπόν; :nuts::nuts::nuts:
starfish
23-01-2008, 12:55 PM
Εντύπωση μου κάνει πάντως η θέση ¶ρης στον Τοξότη και στον χάρτη του Μάκη. Αρχίζω να πιστεύω ότι είναι ένδειξη τηλεοπτικής δημοσιογραφίας η θέση αυτή. Αν η ημ/νία του Μάκη είναι σωστή, σημαντική μου φαίνεται κι η Σελήνη στον Υδροχόο, που δεν εμπιστεύεται και δε βασίζεται σε κανέναν και τραβάει πάντα το δικό της δρόμο.[/quote]
Εμενα μου κανει εντυπωση οτι και οι δυο εχουν αντιθεση Ηλιου Σεληνης
[απο τον προηγουμενο χαρτη του Αναστασιαδη], και Αρη σε οψη με Πλουτωνα.
Ισως [αν ισχυουν οι οψεις] το τετραγωνο στην μια περιπτωση [Αναστασιαδης] και το τριγωνο στην αλλη [Τριανταφυλλοπουλος] να δηλωνουν και την διαφορα στο υφος ασκησης του επαγγελματος μεταξυ τους, αν και στην ουσια, εχουν ομοιοτητες.
Ωστοσο δεν βλεπω καμμια καινοτομια ή πρωτοτυπια στον τροπο που επαγγελεται τον δημοσιογραφο, ο Α. οπως εγραψε προηγουμενως ο Βασιλης.
Εκχυδαϊσμενο λαΙκισμο βλεπω απο την εποχη που εγραφε την "Μαυρη τρυπα" στην Ελευθεροτυπια, με τα ρατσιστικα και σεξιστικα ανεκδοτα, και συνεχισε με τις εκπομπες του στην τηλεοραση. :sick::sick:
Μητσάκος
23-01-2008, 01:01 PM
Τί κάθεσαι λοιπόν; :nuts::nuts::nuts:
Πλάκα πλάκα, το τηλέφωνο του Μάκη το έχω :laugh:
Βασίλη, τη Σελήνη χωρίς την ώρα πώς την βρίσκεις?
Βασιλης Παπαδολιας
23-01-2008, 01:07 PM
Ωστοσο δεν βλεπω καμμια καινοτομια ή πρωτοτυπια στον τροπο που επαγγελεται τον δημοσιογραφο, ο Α. οπως εγραψε προηγουμενως ο Βασιλης.
Εκχυδαϊσμενο λαΙκισμο βλεπω απο την εποχη που εγραφε την "Μαυρη τρυπα" στην Ελευθεροτυπια, με τα ρατσιστικα και σεξιστικα ανεκδοτα, και συνεχισε με τις εκπομπες του στην τηλεοραση. :sick::sick:
Η αλήθεια είναι ότι από τη γυναικεία σκοπιά μπορεί να φαίνεται έτσι. Αλλά στην πραγματικότητα και η εποχή του ΚΛΙΚ και η Μαύρη Τρύπα αλλά και το ΟΛΑ που κάνει τώτα παρά την κριτική για την ηθική τους που μπορούμε να ασκήσουμε με όλα τα μέσα, αποτελούν νέες ιδέες στην παραγωγή ενημέρωσης ή ψυχαγωγίας. Η πρωτοτυπία δε σημαίνει ότι αρέσει πάντα. Συχνά μπορεί και να ξενίζει.
zeta1987
23-01-2008, 01:08 PM
Εμένα μου έκανε εντύπωση η θέση των δεσμών του που βρίσκεται στις θέσεις Ταύρου-Σκορπιού που ίσως και να δικαιολογούν το σκάνδαλο με τα λεφτά...:unsure: Ίσως να είναι δηλαδή κάτι καρμικό.
Βασιλης Παπαδολιας
23-01-2008, 01:14 PM
Βασίλη, τη Σελήνη χωρίς την ώρα πώς την βρίσκεις?
Τα ωροσκόπια τα βγάζω ως εξής: Προσεγγίζω την ώρα γέννησης μέχρι δευτερολέπτου ώστε η μοίρα του ωροσκόπου να είναι ίδια με του Ήλιου. Υποθέτω ότι η θέση της Σελήνης βγαίνει από την ώρα που έχει επιλεγεί. ¶ρα είναι μάλλον επισφαλής.
Πλάκα πλάκα, το τηλέφωνο του Μάκη το έχω :laugh:
¶σε μην τον παίρνεις, μη μας βγάλει και μας στη Ζούγκλα. Εκτός κι αν ενδόμυχα θες να σε καλέσει :)
.
Μητσάκος
23-01-2008, 01:19 PM
Η αλήθεια είναι ότι από τη γυναικεία σκοπιά μπορεί να φαίνεται έτσι. Αλλά στην πραγματικότητα και η εποχή του ΚΛΙΚ και η Μαύρη Τρύπα αλλά και το ΟΛΑ που κάνει τώτα παρά την κριτική για την ηθική τους που μπορούμε να ασκήσουμε με όλα τα μέσα, αποτελούν νέες ιδέες στην παραγωγή ενημέρωσης ή ψυχαγωγίας. Η πρωτοτυπία δε σημαίνει ότι αρέσει πάντα. Συχνά μπορεί και να ξενίζει.
Μήπως δεν κατάλαβα καλά? Να θεωρήσω την ηθική ανεξάρτητη από τον όποιο νεωτερισμό ή ακόμα πιο πολύ από τη δημοσιογραφία? :weird: Ο διάχυτος σεξισμός και ο αμοραλισμός των εντύπων του Κωστόπουλου θα πρέπει να θεωρούνται ..."γυναικεία σκοπιά"?????
Το πρωτότυπο σίγουρα ξενίζει και καλά κάνει. Οι απαξιωτικές, σεξιστικές ρατσιστικές και γεμάτες βαρβατίλα απόψεις ανήθικων σαλταδόρων και εκμαυλιστών τύπου Κλικ- Νίτρο- Μήτρο -Μαύρης τρύπας και φιδιών και δεν συμμαζεύεται όμως εμένα προσωπικά μου φέρνουν αναγούλα:sick::sick::sick::sick::sick::sic k::sick:
Fotini Christodoulou
23-01-2008, 01:20 PM
Θα παρακαλέσω να μείνουμε στο θέμα.:bigsmile:
Είμαστε στην ενότητα συζητήσεις αστρολογίας.
Zorro
23-01-2008, 08:12 PM
Μμμ…………
Αναστασιάδης...
Θέμος…
Ποιος είναι άραγε ο άνθρωπος με το κυνικό χιούμορ, τα κορυφαία βίντεο (special!) και το ταλέντο στην ανεύρεση νέων ταλέντων (βλ. Τόκος) στο σουρεαλιστικό σκηνικό του ΟΛΑ, όπου και οι περισσότεροι ημών τον γνωρίσαμε για τα καλά?
Πρώτα απΆ όλα Aιγόκερως : τρελός για χρήμα και δύναμη (δεν το δείχνουν βέβαια έτσι εύκολα…)
Ο Ολυμπιακός (η ομάδα με τον μεγαλύτερο αριθμό οπαδών στην Ελλάδα), η εφημερίδα "πρωταθλητής", που εκδίδει ο Θέμος, και η σχέση του με τον Σ. Κόκκαλη, είναι τα στοιχεία που εξωτερικεύουν το όχι και τόσο απωθημένο του όνειρο να γίνει μέγας και μέρος του συστήματος της (4ης) εξουσίας και έλεγχου.
Με το τετράγωνο ¶ρη-Πλούτωνα τα πράγματα γίνονται χειρότερα γατί διαφαίνονται ισχυρές επιθυμίες για έλεγχο και δύναμη, και , μιας και είναι στα μεταβλητά, θεωρώ ότι δίνει μια τάση για μια ελαφρά ...ανηθικότητα σε σχέση με τα μέσα και τις μεθόδους.
Ο ¶ρης (μαζί με Κρόνο/Ερμή) στον Τοξότη αναμενόταν ότι θα τα έβρισκε λίγο ζόρικα με το νόμο, δοθέντος ο Θέμος και είναι αρκετά χύμα, αναφορικά με την πολιτική και εν γένει θεματολογία που καταπιάνεται κάθε φορά και στον τρόπο με τον οποίο ελέγχει τα «κακώς κείμενα» ως δημοσιογράφος.
Αφροδίτη στον Υδροχόο : εδώ πέρα κολλάει η τηλεόραση και τα ανατρεπτικά του Θέμου καθώς και οι φιλίες του με Μάκη και Περρή (αντισυμβατικότητα, διαφημιστικά με μπανιέρα, «παλαβομάρες» κάθε τύπου).
Είναι άτομο της φιλίας, πιστεύω, και του αρέσει να δίνει στις φιλίες του (αλλά ας όψεται ότι είναι και λάτρης άλλων πραγμάτων που τον οδήγησαν εκεί που είναι τώρα…)
Η Αφροδίτη ως άνω σε αντίθεση με τον Ουρανό = τα όμορφα μοντέλα – «bimbo» που περιστοιχίζουν τις εκπομπές του, το ανατρεπτικό ουράνιο χιούμορ και οι τηλεοπτικά πρωτοπόρες (για ψυχαγωγία εννοείται) ιδέες του, η τάση για ρήξη και ανατροπή (έχει φύγει κακήν κακώς από πολλές δουλειές, το δε ΟΛΑ έχει «κλείσει» δυο - τρεις φορές μέχρι να καθιερωθεί!)
Όλη η τελευταία πρόταση ισχύει εις το τετράγωνο καθώς η αντίθεση Αφροδίτης - Ουρανού είναι διπλή με συμμέτοχη του Χείρωνα στον Υδροχόο: Έχει πληγωθεί έντονα και νωρίς στη ζωή του από την απόρριψη από ομάδες, και ίσως να έχει μη υγιείς απόψεις για το πως και γιατί και έως που μπορείς να συνεργαστείς με φίλους και μέχρι που μπορείς να περιμένεις πράγματα από αυτούς. (Ουρανός = Αφροδίτη/Χείρωνας).
Επιπροσθέτως είναι σε μια διαρκή κόντρα με την έννοια « Boss » (Ουρανός στο Λέοντα) που επίσης σε συνδυασμό με την δική του αιγωκερικη ηλιακή θέση τον κάνουν να θέλει να είναι αυτός in command, αν και οι επαναστάσεις ενός τέτοιου χάρτη θεωρώ ότι συχνότερα θα καταλήγουν σε αιγωκερικης φύσεως συμβιβασμούς (ΟΟΟλα for the money …!???)
Η σελήνη στον Καρκίνο σε συνδυασμό με τον Δία του στο Ζυγό είναι τρομερά επιβοηθητικά στοιχεία για την δημοφιλία του και για την κατ επέκταση αποδοχή που κέρδισε από τον κόσμο, καθώς ψυχολογικά και πρακτικά δείχνουν ότι κατέχει την ικανότητα να καταλαβαίνει τις ανάγκες των μαζών αλλά και την ανάλογη κοινωνική ευφυΐα για να τις διαχειριστεί…
Τα ίδια ως άνω συνδυαστικά προδιαθέτουν και για …αφράτους ανθρώπους…
Η σύνοδος του Δια με τον Ποσειδώνα δείχνει μεγάλα όνειρα, αγάπη για την «καλή ζωή», αλλά και …πιθανή τάση για εμπλοκή σε οικονομικά σκάνδαλα (Ποσειδώνας στο Σκορπιό), όταν η ανάγκη ή η πιθανότητα για κάτι τέτοιο προδίδεται από άλλες «σκληρές» όψεις σε ένα χάρτη (κυρίως όψεις με Πλούτωνα και έντονος Σκορπιός και Αιγόκερως)
Τέλος Ερμής-Κρόνος = η δυσκολία στον τρόπο ομιλίας του (ίσως το μόνο σημείο, που, μαζί με το σωματικό του βάρος κάνει επικριτικούς και χαιρέκακους μαζί του όσους τον αντιπαθούν) αλλά και σίγουρα μια βαριά απαισιοδοξία που θα κουβαλά πνευματικά μέσα του για τη ζωή, τη φιλοσοφία, τον κόσμο…
Η όψη αυτή θα μπορούσε να τον κάνει μηδενιστή και καχύποπτο και ως εκ τούτου να ενισχύσει άλλες αστρολογικές πλευρές του, που τον ωθούν στην την αναζήτηση για νόημα μέσα από την εξουσία και το χρήμα αποκλειστικά σχεδόν...
Χρειάζεται λίγη πιστή ... στην καλή πλευρά του εαυτού του.
Έχει βόρειο δεσμό στον σκορπιό (σαν τον γράφοντα).
Θα εξελιχτεί επενδύοντας στους ανθρώπους και στις σχέσεις. και στο να δίνει (θα τολμούσα να πω, χωρίς να περιμένει ανταλλάγματα…)
Ακολουθώντας αυτό το στιλακι που ακολουθεί, ήταν μοιραίο ότι θα βιώσει αυτή την πτώση. Θα μάθει όμως ότι το χρήμα δεν είναι αυτό που μετράει... (ο γραφών το έμαθε καλά, άνευ πτώσης όμως...)
Απληστία γιοκ θα ήταν ο τίτλος της ταινίας...
-Περί του μέλλοντος:
Ώρα γέννησης δεν υπάρχει αξιόπιστη, ως εκ τούτου, δεν μπορούμε σοβαρά να πιθανολογήσουμε οτιδήποτε.
Υποψιάζομαι ότι έχει ωροσκόπο διδύμους (πολύ χιούμορ, αλλά και ταλέντο ελιγμών)
Επίσης μπορώ να υποθέσω ότι τα τεκταινόμενα λαμβάνουν χώρα μέσω προσβολής των Asc και Mc του από διελεύσεις αργών πλανητών.
Έχει από directed Solar Arc προόδους :
Ερμή = Αφροδίτη ,
Δια = Κρόνο,
Κρόνο = Ουρανό,
Ουρανό = Πλούτωνα,
Ποσειδώνα = Ερμή !! (Τι κάνει νιάου – νιάου ή σεξ, ψέματα και βιντεοταινίες)
Επειδή δεν υπάρχει ώρα γέννησης, απ όσο υπολόγισα τα ανωτέρω θα εξωτερικευθούν στη ζωή του (η ήδη εκδηλώθηκαν εν πολλοίς) κατά 90% μέσα στα έτη 2007-2008…
Πολλές όψεις και σημαντικές για έναν άνθρωπο σε τόσο λίγο διάστημα, γι αυτό και έχει γίνει τόσο πολύ πρόσωπο της επικαιρότητας!
Καλά ξεμπερδέματα ….
By Zorro 2008
Βασιλης Παπαδολιας
24-01-2008, 11:26 AM
Γεια σου, Κωστή...
Μας αποστόμωσες...
Βασιλης Παπαδολιας
24-01-2008, 12:12 PM
Επανέρχομαι με κάποιες σκέψεις...
---
Προσωπικά πιστεύω ότι η παρέα του Θέμου ξεκίνησε κάτι πρωτοποριακό την εποχή της που άλλαξε την κουλτούρα μας. Ίσως έχει σχέση με το πέρασμα του Ουρανού από τον Τοξότη την εποχή που άρχισαν να βγαίνουν αυτά τα έντυπα (Ουρανός = ανανέωση, Τοξότης=μέσα ενημέρωσης). Η ανανέωση αυτή εξέφρασε τη στάση ζωής μιας γενιάς με Ποσειδώνα στον Τοξότη, που ενδιαφερόταν για την ανατροπή, την την πρόκληση και τη διασκέδαση.
Σήμερα όλοι οι άντρες κι ακόμα και μερικές γυναίκες γελάνε με τα ανέκδοτα για τις ξανθιές - όποιος πει το αντίθετο, θα με συγχωρήσει αλλά υποκρίνεται - αλλά εκείνη την εποχή θεωρούνταν σεξιστικά από τους καθωσπρέπει (μεταξύ τους για να μην παρεξηγούμαστε ήμουν κι εγώ). Η κουλτούρα όμως είναι κάτι σχετικό και διαφοροποιείται.
Μπαίνοντας ωστόσο ο Πλούτωνας στον Τοξότη τα ίδια μέσα που τότε εμφανίζονταν ως πρωτοποριακά και εξέφραζαν μία γενιά μπήκαν σε κρίση. Αυτό σε συνδυασμό με την είσοδο Ουρανού και Ποσειδώνα στον Αιγόκερω έδωσε τη δυνατότητα να ασκηθεί κριτική στην υπερβολή τους καθώς η καινούργια γενιά γύριζε σελίδα και επανερχόταν στο καθωσπρέπει. Τότε έγιναν μόδα οι γιάπις και οι μοντέλες.
Η κρίση που συμβαίνει τώρα γίνεται σε ένα μεταίχμιο. Ο Πλούτωνας περνάει από τον Τοξότη στον Αιγόκερω. Από την κρίση στα μέσα στην κρίση στην κυβέρνηση. Συμβολικά είναι σα να δίνεται μία σκυτάλη. Τώρα - λένε τα μέσα - είναι η σειρά σας. Η εποχή που ο Ποσειδώνας τα κουκούλωνε όλα έχει περάσει (πόσα σκάνδαλα κάλυψε ο Ποσειδώνας στον Αιγόκερω!).
Τώρα ήρθε η ώρα της αποκάλυψης σας...
Μητσάκος
24-01-2008, 01:56 PM
Εγώ είμαι της άποψης ότι ημερομηνία του Αναστασιάδη είναι τελείως λάθος και ότι σωστή είναι αυτή που αναφέρεται στον σύνδεσμο της BlackOrWhat. Οπότε ο Ζορό αναφέρεται σε ...άλλο πρόσωπο και όχι στον Θέμο :wacko: (μιλάμε για 4-5 χρόνια διαφορά :cheesy: )
Επιπλέον έχω και κάποιες αποροίες σχετικά με κάποιες του ερμηνείες του αλλά θα τις γράψω αργότερα :bigsmile:
zeta1987
24-01-2008, 07:01 PM
Εγώ πιστεύω ότι ο Κώστας έχει δίκιο, και ότι η περιγραφή που μας έδωσε περιέχει πάρα πολλά πραγματα από αυτά που έχει ο Θέμος και βλέπουμε καθημερινά.Ας μην ξεχνάμε ότι πρώτα ο Θέμος ξεκίνησε την ιστορία με τα χιουμοριστικά βιντεάκια και μετά ακολούθησαν όλοι οι άλλοι.Στοιχείο που δηλώνει κάποια επιρροή Ουρανού.
Αργοναύτης
28-01-2008, 12:54 PM
Σήμερα το πρωί πέθανε ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, την ώρα που ο αστρολογικός χάρτης των πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων της μεταπολίτευσης της χώρας μας συγκλονίζεται από σκάνδαλα και έντονο παρασκήνιο (ο 'Αρης και ο 'Αδης σε σύνοδο με τον Ισημερινό Ωροσκόπο στο 12ο, σηματοδοτεί το πένθος και την βρωμιά του παρασκηνίου που είχα επισημάνει από το Νοέμβριο), και ο Ουρανός στον 9ο οίκο της δείχνει την αλλαγή στον θρησκευτικό χώρο. Το απόλυτα αξιόπιστο και δοκιμασμένο σύστημα των κατευθύνσεων ηλιακού τόξου επίσης έδειχνε τον Πλούτωνα να σχημάτιζει εδώ και καιρό μισό τετράγωνο με το γενέθλιο μεσοδιάστημα 'Ηλιου/Ποσειδώνα του μακαριστού Χριστόδουλου, τριμερής δομή που αντιστοιχεί στον καρκίνο, ο 'Ηλιος σχημάτιζε ενάμισι τετράγωνο με τον γενέθλιο Ποσειδώνα του (η ασθένεια), και ο 'Αρης είχε ενεργοποιήσει από σύνοδο το γενέθλιο μεσοδιάστημα 'Αρη/Κρόνου, μεσοδιάστημα του θανάτου. Και η ζωή συνεχίζεται...
Βασιλης Παπαδολιας
28-01-2008, 01:02 PM
Αν και δεν ξέρω μήπως πρέπει να ανοίξω άλλο θέμα γι' αυτό, το θάνατο του αρχιεπισκόπου τον προέβλεπαν εδώ και καιρό. Εκείνος διέψευδε όλες τις ημ/νίες μέχρι τώρα. Τι είναι αυτό που γινόταν λάθος ως τώρα από τους διάφορους αστρολόγους και δεν προβλέφτηκε σωστά η κοίμιση του;
Αργοναύτης
28-01-2008, 01:12 PM
Αν και δεν ξέρω μήπως πρέπει να ανοίξω άλλο θέμα γι' αυτό, το θάνατο του αρχιεπισκόπου τον προέβλεπαν εδώ και καιρό. Εκείνος διέψευδε όλες τις ημ/νίες μέχρι τώρα. Τι είναι αυτό που γινόταν λάθος ως τώρα από τους διάφορους αστρολόγους και δεν προβλέφτηκε σωστά η κοίμιση του;
Δεν ισχυρίστηκα ότι προέβλεψα το θάνατο του, αυτό το περίμεναν όλοι, και μπορεί να μην είμαι συλλογικός αλλά σε πτώματα δεν πατάω. 'Εγραψα ότι το Νοέμβρη είχα γράψει στο myhoroscope οτι ο θεός να φυλάει τους πολιτικούς μας προσεχώς. Τα πολιτικά σκάνδαλα φαίνονται από τον 12ο , και το πένθος από τον 'Αδη στον Equatorial και όχι μόνο του χάρτη της μεταπολίτευσης. Ο 'Αδης συμβολίζει το θάνατο και τη βρωμιά.
Τις κατευθύνσεις του τις εξέτασα με την ημερομηνία που έχει δωθεί, αν υπάρχει άλλη θα το δεχθώ, αλλά γνωρίζω αυτή την ημερομηνία και ότι οι άλλες έχουν διαψευστεί :
Greek Insight (http://www.greekinsight.com/show_art_el.asp?id=4525)
Βασιλης Παπαδολιας
28-01-2008, 02:13 PM
Δεν ισχυρίστηκα ότι προέβλεψα το θάνατο του, αυτό το περίμεναν όλοι, και μπορεί να μην είμαι συλλογικός αλλά σε πτώματα δεν πατάω.
Σκληρά λόγια για μια απλή ερώτηση... Σαφώς κάτι άλλο έχεις στο νου σου και δεν απαντάς απλά στην ερώτηση...
Η συγκεκριμένη ερώτηση είναι γενική πάντως και δεν απευθύνεται αποκλειστικά σε σένα. Αναφέρθηκε και χθες σα θέμα στη συνάντηση της Λέσχης. Απλά βρήκα την ευκαιρία με την αναφορά σου να ρωτήσω τι πιστεύει κανείς ότι μπορεί να μην ερμηνεύτηκε σωστά αστρολογικά. Δε με ενδιαφέρει καθόλου προσωπικά να θάψω κανέναν. Με ενδιαφέρει σχολιασμός από πλευράς καθαρά τεχνικής.
Όπως και να'χει, σ' ευχαριστώ για το χρόνο σου...
ΥΓ: Αν και εφόσον θέλει ο Δημήτρης ο Μέλλος που έφερε το θέμα εχτές στη Λέσχη θα μπορούσε να μας δημοσιεύσει τις τρεις διαφορετικές ημ/νίες που του είχαν δώσει για να δούμε πώς μπορεί να προέκυψαν οι προβλέψεις;... Παρακαλώ χωρίς να δημοσιεύσουμε ονόματα... ¶λλωστε ούτε και χτες αναφέρθηκαν...
Αργοναύτης
28-01-2008, 02:16 PM
Περασμένα ξεχασμένα να'σαι καλά. Τα πτώματα ήταν για αυτούς που λένε αυτές τις μέρες να μην σχολιάζουμε αστρολογικά κάποιον που μόλις πέθανε.
Αγγελος
28-01-2008, 04:03 PM
Ο Τριανταφυλλοπουλος ειναι Λεων με ωροσκοπο στον Υδροχοο και το εχει δηλωσει ο ιδιος σε παλαιοτερη εκπομπη του.
Δ.Μέλλος
29-01-2008, 12:35 PM
..........
ΥΓ: Αν και εφόσον θέλει ο Δημήτρης ο Μέλλος που έφερε το θέμα εχτές στη Λέσχη θα μπορούσε να μας δημοσιεύσει τις τρεις διαφορετικές ημ/νίες που του είχαν δώσει για να δούμε πώς μπορεί να προέκυψαν οι προβλέψεις;... Παρακαλώ χωρίς να δημοσιεύσουμε ονόματα... ¶λλωστε ούτε και χτες αναφέρθηκαν...
Σημασία δεν έχουν τα ονόματα, αλλά η εμμονή κάποιων να επιμένουν σε απόψεις που, ανεξάρτητα από το πώς έχουν καταλήξει σε αυτές, θεωρούν ότι αποτελούν και θέσφατα (οι απόψεις τους, εννοείται).
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, σε κουβέντα που είχα με τρεις διαφορετικούς ανθρώπους, εκ των οποίων οι δύο ασχολούνται επαγγελματικά με την αστρολογία και ο ένας είναι μελετητής της πολλά χρόνια, είχα τρεις διαφορετικές προτάσεις για τον χρονικό προσδιορισμό του φυσικού τέλους του επικεφαλής της ελλαδικής εκκλησίας.
Κοινή συνισταμένη και των τριών ήταν οι εκλείψεις του 2007, με κυριότερη αυτήν του Αυγούστου. Από τις 28/8ου και μετά και έως και τέλη 9/ου, προσδιόριζε ο ένας (ο οποίος, αφού είδε ότι δεν επιβεβαιώθηκε, μετέφερε την ημερομηνία κάπου στον Μάρτιο!).
Ο δεύτερος, λόγω μιας απόκλισης 3,5 μοιρών (αν δεν κάνω λάθος) της προσβολής του γενέθλιου Δία στους Ιχθείς, μετέφερε το μοιραίο ένα τρίμηνο αργότερα.
Ο τρίτος θεωρούσε τον Οκτώβριο σαν πιο πιθανό μήνα.
Σε άλλη κουβέντα, με ιατρό αυτήν την φορά, μου είχε εξηγηθεί ότι αντίστοιχες περιπτώσεις θεωρούνται χωρίς ελπίδα και ότι το τέλος δεν θα ερχόταν αργότερα από ένα εξάμηνο στην καλύτερη περίπτωση.
Το συμπέρασμα που έβγαλα (και από αυτήν την περίπτωση) είναι ότι ναι μεν κάποια γεγονότα μπορούμε να τα προβλέψουμε, σε συνδυασμό βέβαια και με άλλες πηγές πληροφοριών, αλλά η χρονική ακρίβεια παραμένει ζητούμενο και ίσως δεν θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν και οι συνομιλητές μου (εκτός του ιατρού) κατέληξαν σε κάποιο συμπέρασμα σχετικά με την ακρίβεια των λεγομένων τους και αν την επόμενη φορά που θα μιλήσουν για αντίστοιχα θέματα θα επιδείξουν την ίδια απολυτότητα σχετικά με την αξιοπιστία τους.