PDA

View Full Version : Έκλειψη Ηλίου σε Υδροχόο

GEN Y
06-01-2008, 12:27 AM
Καλησπέρα σας,

Παρατήρησα ότι η έκλειψη ηλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου το Φεβρουάριο γίνεται πολύ κοντά στη μοίρα της γενέθλιας σελήνης μου και στο
12ο οίκο μου.

Πώς θα μπορούσε να ερμηνευτεί αστρολογικά αυτό? Σηματοδοτεί μια περίοδο όπου έρχονται στο προσκήνιο θέματα οικογενειακής φύσης δημιουργώντας μια απομόνωση στο άτομο? Δεν ξέρω πως θα μπορούσε να ερμηνευθεί... (και γενικότερα εκλείψεις είτε ηλίου ή σελήνης που επηρεάζουν γενέθλια σελήνη ενός ατόμου).

Συγχωρέστε με για την έκταση της ερώτησης. Ευχαριστώ πολύ όποιον θα ήθελε να βοηθήσει.

:love:

Λίλιαν Σίμου
06-01-2008, 03:48 PM
Αγαπητή GEN Y

Μπορεί να υπάρξει έμφαση σε θέματα οικογενειακά, της μητέρας ή του ίδιου του ψυχισμού, κρυμμένες ανάγκες, ή όνειρα, τα οποία τονίζονται εκείνο τον μήνα. Χρειάζεται αναζήτηση της εσωτερικής ισορροπίας, διότι διαφορετικά (ανάλογα κι από το σύνολο του χάρτη) είναι πιθανόν να είστε σε μία σύγχυση. Επίσης ίσως ένα άτομο της οικογένειας χρειαστεί την προσοχή σας. Η αίσθηση της απομόνωσης, ίσως εκφραστεί διότι θα υπάρχει πίεση για ενδοσκόπηση.

Η έκλειψη Ηλίου αναδεικνύει θέματα και τα φωτίζει. Θα αναρτηθεί άρθρο σχετικά με τις εκλείψεις εκείνες τις ημέρες.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

GEN Y
06-01-2008, 04:26 PM
Αγαπητή Λίλιαν,

Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου, προσπαθώ να προσεγγίσω ερμηνευτικά κάποιες όψεις και να τις αποκοδικωποιήσω σιγά σιγά..:embarrest Εξού και η ερώτησή μου...

:love:

Gen Y