Log in

View Full Version : ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

panther
31-12-2007, 07:43 PM
Καλησπέρα σε όλους και Καλή Χρονιά:bigsmile:

Για κάποιο λόγο έχω μπερδευτεί και θα ήθελα τη βοήθεια σας.
Γνωρίζω ότι γύρω 27,5 έτη έως τα 30 έτη κάθε ανθρώπου, γίνεται κάποια επιστροφή, αυτή είναι η ηλιακή επιστροφή ή η κρόνια επιστροφή?:blink:

*Astropeleki*
31-12-2007, 08:15 PM
Μα γι' αυτό το λόγο την λέμε Κρόνια επιστροφή. Στα 27,5 με 30 έχουμε την επιστροφή του Κρόνου στην γενέθλια θέση του. Ηλιακή επιστροφή έχουμε κάθε χρόνο! :bigsmile:

panther
31-12-2007, 08:36 PM
Μα γι' αυτό το λόγο την λέμε Κρόνια επιστροφή. Στα 27,5 με 30 έχουμε την επιστροφή του Κρόνου στην γενέθλια θέση του. Ηλιακή επιστροφή έχουμε κάθε χρόνο! :bigsmile:

Όχι ρε γμτ!!! Δεν θα το αντέξω άλλο αυτό!!!:wacko::cry: Ήλπιζα ότι δεν θα ήταν Κρόνια επιστροφή!!! Κία, μου έκανες την καρδιά ... αγγινάρα:laugh:

Για 2,5 χρόνια τον είχα στον ωροσκόπο μου (Ταύρος), μετά με ξαναθυμήθηκε στο ηλιακό (Καρκίνος) και τώρα με ξανα επισκέφτεται για άλλα 2,5 χρόνια :cry::cry::cry:

Εγώ πότε θα δω άσπρη μέρα???:toung:

Καλή Χρονιά σε όλους:bigsmile:

*Astropeleki*
31-12-2007, 08:44 PM
Θα μάθεις να ζεις μαζί του :toung:

Καλή χρονιά! :bigsmile:

mariamilo
31-12-2007, 10:01 PM
Όχι ρε γμτ!!! Δεν θα το αντέξω άλλο αυτό!!!:wacko::cry: Ήλπιζα ότι δεν θα ήταν Κρόνια επιστροφή!!! Κία, μου έκανες την καρδιά ... αγγινάρα:laugh:

Για 2,5 χρόνια τον είχα στον ωροσκόπο μου (Ταύρος), μετά με ξαναθυμήθηκε στο ηλιακό (Καρκίνος) και τώρα με ξανα επισκέφτεται για άλλα 2,5 χρόνια :cry::cry::cry:

Εγώ πότε θα δω άσπρη μέρα???:toung:

Καλή Χρονιά σε όλους:bigsmile:

Εγώ τί να πω..Εσένα τουλάχιστον όταν ήταν στο δίδυμο σε είχε αφήσει λίγο ήσυχη..Εγώ..Στο ζώδιο μου καρκίνος, μετά ωροσκόπο λέων κ τώρα η περιβόητη κρόνια επιστροφή!!!Αφού πλέον νομίζω ότι όταν με αφήσει ήσυχη θα έχω ένα κενό!!!

Καλή χρονιά!!

panther
01-01-2008, 04:22 AM
Εγώ τί να πω..Εσένα τουλάχιστον όταν ήταν στο δίδυμο σε είχε αφήσει λίγο ήσυχη..Εγώ..Στο ζώδιο μου καρκίνος, μετά ωροσκόπο λέων κ τώρα η περιβόητη κρόνια επιστροφή!!!Αφού πλέον νομίζω ότι όταν με αφήσει ήσυχη θα έχω ένα κενό!!!

Καλή χρονιά!!

καλό ... αλλά μην το παρακάνουμε:laugh:
Κουράγιο και καλή χρονιά σε όλους μας:bigsmile: