PDA

View Full Version : So... this is Xmas...

Maroulita
24-12-2007, 12:29 AM
Έφτασαν λοιπόν... και αυτά τα Χριστούγεννα... :) Και τί κάναμε; Τώρα που φτάνει προς το τέλος του και αυτός ο χρόνος και ένας νέος ξεκινά, τώρα είναι μία όμορφη στιγμή για να σκεφτούμε και να κάνουμε έναν μικρό απολογισμό των πράξεων και των λόγων μας... Να χαρούμε όμορφες στιγμές με τους κοντινούς και αγαπημένους και τους μεγαλύτερους σε ηλικία, αλλά και τους μικρότερους... Όλοι μας... ανεξαιρέτως... οι "δυνατοί" και οι "αδύναμοι", οι "πλούσιοι" και οι "φτωχοί", από κάθε φυλή και εθνικότητα, όλοι μαζί... :love:

Ας ανοίξουμε τις καρδιές μας και ας αγκαλιάσουμε τον συνάνθρωπό μας! Ας αγαπήσουμε τον διπλανό, όπως νομίζουμε ότι αξίζει ν' αγαπιέται ο εαυτός μας!!

A very Merry Xmas
And a happy New Year
Let's hope it's a good one
Without any fear

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!
Πολλές ευχές για υγεία, ευημερία και ευτυχία...

hb2YSAVHmIE

GELLO
24-12-2007, 01:07 AM
Χρόνια πολλά σε όλους.. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καθενας να ζήσει αυτό που πραγματικά επιθυμεί.. Φέτος είναι για μένα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ... Θεέ μου, σε ευχαριστώ που έκανες πραγματικότητα ό,τι σου ζήτησα πέρυσι.. Να πιστεύετε και να ελπίζετε.. Η ευχή μου φέτος είναι να απολαμβάνουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι τα όνειρά τους, μακάρι όλοι... Καλές γορτές..

*Astropeleki*
24-12-2007, 01:11 AM
Χρόνια Πολλά και Καλά! Με υγεία, ευτυχία και ό,τι επιθυμεί ο καθένας σας!
Καλότυχο το 2008 :xmas-smiley-032:

skorpion
24-12-2007, 07:22 PM
Χρονια Πολλα σε ολους:xmas-smiley-024:!!!!!!! Καλα Χριστουγεννα:Mrs_Claus:!!! Ευχομαι τα καλυτερα σε ολους :love:!!!:heart:
:xmas-smiley-032:

εφη ταδε-ταδε εφη
24-12-2007, 08:04 PM
Χρόνια πολλάάάά!!ευτυχισμένα ταξίδια και αρμονία στην κίνησή μας μέσα στον χρόνο...Υγεία στην Ψυχή, στο Σώμα και στον Νου...ΑΓ¶ΠΗ...φιλάκια στα μαγουλάκια!!!χό!χό!χό!

allen
24-12-2007, 09:02 PM
Χρόνια πολλά και από μένα και εύχομαι ό,τι καλύτερο για το νέο έτος! Πάνω απ΄όλα με υγεία :xmas-smiley-029:

laziali
24-12-2007, 09:07 PM
Merry Christmas to everyone!!!!!!!

Χρόνια πολλά σε όλα τα μέλη του φόρουμ και σε όλους τους διαχειριστές, συντονιστές, συντακτική ομάδα του και αστρολόγους!
Σας εύχομαι ολόψυχα υγεία, χαρά, ευτυχία και ό,τι καθένας σας ποθεί για το νέο έτος! Και μην ξεχνάτε, εκτός από υγεία, περισσότερο μυαλό για το 2008 :icon_redface: :bigsmile:

Χρόνια πολλάάάάάάάάάάάάάάάάά

:xmas-smiley-024: :xmas-smiley-017:

leila
25-12-2007, 02:24 PM
Eυχομαι υγεία και χαρά και όλα θα γίνουν.Θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά.
Και αν δεν πανε, δεν πειράζει, να έχουμε δύναμη να το παλεύουμε.
Να μη το βάζουμε ποτέ κάτω!Φιλια σε όλους:xmas-smiley-032:

Emmanole
25-12-2007, 03:06 PM
Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους τους συντελεστές του φόρουμ και σε όλα τα μέλη :Holly2:

:Santa1:

leslie
25-12-2007, 07:15 PM
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, ΜΕ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ, ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ.

SONIA64
25-12-2007, 08:55 PM
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ,

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ

ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΣΑΣ

ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΤΕ:xmas-smiley-032:

kiaRRa
26-12-2007, 01:34 AM
Χρόνια πολλά και ευλογημένα και από εμένα σε όλους σας.

Μακάρι η σημερινή μέρα να διορθώσει τα λάθη όλων μας και να γεμίσει την καρδιά μας αγάπη απέναντι στο συνάνθρωπο μας.

Εύχομαι υγεία σε όλον τον κόσμο και ευτυχία παντού και πάντα!:icon_biggrin::Holly2::Holly2::Holly2:

ginap
26-12-2007, 01:39 AM
χρόνια πολλά και καλά σε όλους και όλες:xmas-smiley-032:. Το άστρο των Χριστουγέννων ας φωτίσει τισ ψυχές και να γίνουμε λίγο καλύτεροι :Holly2:

ScP
27-12-2007, 03:48 PM
Χρόνια Πολλά, Χρόνια Καλά, Χρόνια Ευτυχισμένα σε όλους σας!

Σας ευχαριστούμε που ανεβάσατε το myHoroscope τόσο ψηλά, αλλά και που με την συνεχή παρουσία σας βελτιώνετε καθημερινά τα στατιστικά του.

Μεγάλο ευχαριστώ στους διαχειριστές μας, Μηνά (apn3a) και Κωστή (Dell Piero). Ήταν εδώ και ξεπέρασαν τις τεχνικές δυσκολίες όταν από βλάβη κινδυνεύσαμε να ΅χάσουμεΆ, την χρονιά που φεύγει, 2 φορές το site. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα ξενύχτια τους και τα χρήματα που διέθεσαν για να βοηθήσουν το myHoroscope, όταν νοσηλευόμουν με σπασμένο το πόδι μου για αρκετούς μήνες.

Τεράστιο ευχαριστώ στους συντάκτες μας, Ευδοκία (kia), Μάρω (DrMaroulita), Μαίρη (friary), Αγγελική (kiarra), Φωτεινή (Roadrunner), Ιουλία (panther), που μας τροφοδοτούν με κείμενα (εργασίες - μεταφράσεις), αλλά και που φροντίζουν να βοηθούν με δεκάδες άλλους τρόπους ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ το myHoroscope.

Ευχαριστώ πολύ την κα Λίλιαν Σίμου. Δεν έλειψε ποτέ από κοντά μας/σας. Η καταλυτική της παρουσία δίνει κύρος. Είναι μεγάλη μας τιμή που την έχουμε μαζί μας.
Ευχαριστώ το «ζωή & ζώδια». Όλοι του οι συντελεστές και ο διευθυντής του Δημήτρης Μέλλος είναι συνεχώς μαζί μας. Μας ανέχονται και μας βοηθούν χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε παλαιότερους αστρολόγους και συντάκτες που 'πέρασαν' και βοήθησαν με το δικό τους τρόπο το myHoroscope. ¶σχετα εάν κρίθηκαν ακατάλληλοι και απομακρύνθηκαν, ήταν όλοι τους χρήσιμοι. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Υγεία, Αγάπη σε όλους σας. Ας είναι το 2008 καλύτερο έτος για όλο τον κόσμο!

Λίλιαν Σίμου
27-12-2007, 04:32 PM
Εύχομαι ολόψυχα να είναι πιο χαμογελαστές :icon_biggrin:οι μέρες που έρχονται στο νέο έτος για όλους, συντελεστές του φόρουμ, αλλά και μέλη και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Να είμαστε μαζί, να μεγαλώνουμε σαν συντροφιά και να αγαπάμε :heart:αυτό τον ιστιοχώρο που δημιουργήθηκε με μεράκι και φροντίδα για την αστρολογία (και όχι μόνο!)
:xmas-smiley-032:

evi
27-12-2007, 06:06 PM
Κι εγώ σας εύχομαι

ευτυχισμένα χριστούγεννα και ...

καλή χρονιά!!!:cheesy:

Ευχαριστώ που ... υπάρχετε και μας δίνετε τόσο μεγάλη ικανοποίηση και χαρά να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν τόσοι φίλοι εραστές της αστρολογίας για να μοιραστούμε τις ανησυχίες μας.
Ιδιαίτερο ευχαριστώ κι εγώ να πω στην κα Λίλιαν Σϊμου για την παρουσία της και τις συμβουλές της καθώς και στους άλλους επίσης αξιόλογους αστρολόγους που μας ενημερώνουν για την χρονιά που θα έχουμε...:love:

panther
27-12-2007, 06:07 PM
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΜΕ ΥΓΕΙΑ...
(ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ... ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ):toung:

Μητσάκος
27-12-2007, 10:09 PM
Καλή χρονιά σε όλους.
και στα παιοδιά του site που μας δίνουν την ευκαιρία να μαθαίνουμε και να διασκεδάζουμε αλλά και στα μέλη :bigsmile:

*Astropeleki*
01-01-2008, 08:25 AM
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους σας!

2008 ευχές να πραγματοποιηθούν αυτή τη χρονιά!

:new_year::new_year::new_year:

Μητσάκος
01-01-2008, 10:34 AM
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΕΕΕΕ!!!!!:bigsmile::new_year:

e k
01-01-2008, 12:29 PM
Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά !

:Santa1:

panther
01-01-2008, 01:36 PM
:new_year:

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2008

ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ

Toksotaki
01-01-2008, 03:26 PM
Kαλη μας χρονια,ευχομαι τα καλυτερα σε ολους!Το 2008 να ειναι μια χρονια που θα μας φερει αγαπη και ευτυχια,να ειναι μια χρονια που τα λαθη του 2007 να εχουν γινει μαθημα,και οχι μια "ατυχης" επαναληψη:bigsmile:

didumaki
01-01-2008, 04:06 PM
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙΟΛΑΣ!!

Maroulita
01-01-2008, 04:25 PM
Πολλές ευχές
για πολλές στιγμές
με πολύ γέλιο, χαρά, αγάπη, υγεία και ψυχική ανάταση!

Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει αυτό που ποθεί η καρδιά και η ψυχή μας!

:love::love:

kiaRRa
02-01-2008, 01:31 AM
Καλή χρονιά σε όλους μας και το 2008 να φέρει όλα όσα επιθυμούμε.
Πρωτίστως υγεία και αγάπη, αλλά και ενδιαφέρον για όσα συμβαίνουν γύρω μας.
Η νέα χρονιά ας μας οδηγήσει στην εκπλήρωση των ονείρων μας και στην προσωπική μας ολοκλήρωση!

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2008

Νίκος Δρυς
02-01-2008, 01:49 AM
Υγεία, αρμονία και προσωπική ευτυχία.
Τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει ο πλανήτης μας και κατ' επέκταση όλοι μας το 2008, ας τις μετριάσουμε ή και ακόμα να τις εμποδίσουμε προβάλλοντας συναισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης.

Καλή Χρονιά και μεγαλύτερες επιτυχίες στο myhoroscope.gr

nekt
02-01-2008, 11:50 AM
Χρόνια Πολλά!!

Καλή Χρονιά σε όλους, με υγεία, αγάπη, προσωπική ευτυχία, επιτυχίες, και ότι άλλο επιθυμεί ο καθένας!

starfish
02-01-2008, 12:55 PM
Καλή Χρονιά και Χρονια Πολλα στο site και στα μελη του!!.
Ο καινουριος χρόνος ν ανοιξει δρομους και να δωσει φτερα σε ολους μας!!
:bigsmile::bigsmile::love:

laziali
02-01-2008, 01:03 PM
Καλή χρονιά στο αγαπημένο μας σάιτ και ευτυχισμένο το 2008!!!!

:new_year::new_year::new_year:

Fotini Christodoulou
03-01-2008, 10:04 AM
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά εύχομαι για όλους μας με υγεία,ψυχική γαλήνη και ευτυχία!
Ας είναι το 2008 το έτος της προσωπικής μας εκπλήρωσης!:bigsmile:

storm
03-01-2008, 08:36 PM
Από τα βάθη της καρδιάς μου εύχομαι σε όλους "Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά μέ υγεία και αγάπη"!! Είθε η νέα χρονιά να φέρει την πραγμάτωση των προσδοκιών και των ονείρων όλων μας!!!

allen
03-01-2008, 09:57 PM
Καλή και ευτυχισμένη χρονιά και από μένα!
Με υγεία, αγάπη και χαρά για όλο τον κόσμο.

ScP
06-12-2008, 08:55 PM
Ας συνεχίσω σε αυτό το θέμα που είχε ξεκινήσει η αγαπητή μου Maroulita πριν ένα χρόνο.

Να σας ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου υγεία, ευτυχία και προκοπή. Οι ¶γιες μέρες που έρχονται ας είναι για όλους μας μέρες αγάπης και θείας κατάνυξης και ας μείνουμε μακριά από μικροψυχίες και επαρσιακές συμπεριφορές, προϊόντα του οικονομικού κέρδους και της πρόσκαιρης φήμης.

Πριν από ένα περίπου χρόνο κάπου στο ποστ 14 αυτού του θέματος είχα ευχαριστήσει πολλούς ανθρώπους.

Φέτος τα μεγαλύτερα και περισσότερα ευχαριστώ ανήκουν στις συντάκτριες μας. Τα κορίτσια μου, οι editors που είναι πάντα εδώ. Που δουλεύουν αγόγγυστα για να μεγαλώνει όλο και περισσότερο αυτό το τεράστιο δημιούργημα μου, το myHoroscope.
Που δεν ζήτησαν ποτέ ανταλλάγματα, που δεν έπαιξαν ποτέ με τα συναισθήματα και τις ανάγκες των μελών μας, που δεν προέβαλαν ποτέ οικονομικό κίνητρο για να δώσουν αστρολογική γνώση.

Καλές γιορτές myHoroscope.gr

medousa
15-12-2008, 11:41 PM
Καλα χριστουγεννα σε ολους σας !

Vasso7
16-12-2008, 05:39 PM
Χρόνια πολλά σε όλους και καλές γιορτές :Holly2:

:xmas-smiley-032::Snow:

isida13
16-12-2008, 08:50 PM
:snowman4::new_year:Χρόνια πολλά σε όοοολουυυυς!!!!

giannas
18-12-2008, 08:05 AM
YouTube - Βανδή / Βουρλιώτης - Χριστούγεννα (http://www.youtube.com/watch?v=r1xlU4SdmxE)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ .... με σαμπανια απ΄το γοβακι....:wacko:

(για να μην ξεχνιομαστε,δεν βαριεσε....και ας μπηκε ο πλουτωνας στον αιγωκερο)

WHITE.HORSE
19-12-2008, 03:35 PM
Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλα τα μέλη του φόρουμ

καλές γιορτές και καλή χρονιά ":icon_smile:

με υγεία και αγάπη σε όλους]

μάλλον θα σημειώσω αρκετές απουσίες τώρα στις γιορτές στο απουσιολόγιο του φόρουμ:embarrest

φιλικά :love:

tavrina
19-12-2008, 09:49 PM
Καλησπέρα σας!!!:icon_smile::icon_smile::icon_smile:
Ελπίζω ολοι να κάνουν χαρούμενες γιορτές, γεμάτες αγάπη, χαρά, ευτυχία και ηρεμία... και όλοι να μπορέσουμε να βρούμε αυτό που μας εκφράζει.
Ας είναι για όλο τον κόσμο μια αρχή για ένα καλύτερο αύριο για όλους...
Καλές γιορτές...:Holly2::Holly2:καλά χριστούγενννα!!!!:xmas-smiley-032::xmas-smiley-032::xmas-smiley-032::xmas-smiley-032::xmas-smiley-032:

filira
19-12-2008, 11:23 PM
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΠΟΛΛΗ ΠΟΛΛΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

PAPASTRGIOU
20-12-2008, 11:45 AM
ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΟΜΟΡΦΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΗΡΕΜΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ .
ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΤΟΣ ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ,ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ!!

*Astropeleki*
20-12-2008, 12:19 PM
Χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία και προσωπική ευτυχία!
Ευτυχισμένα Χριστούγεννα!

Joca
22-12-2008, 01:55 AM
Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους!!!!!

pigasos
22-12-2008, 08:20 PM
Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα σε όλους! Υγεία και Αγάπη κάθε άνθρωπος να έχει! Καλές Γιορτές και ένα Καλύτερο 2009!

κρασακι
22-12-2008, 11:52 PM
Χρόνια πολλά σε όλο το φόρουμ!!!! μέλη , διαχειριστές, και editors!!!:icon_cheesygrin:

Καλά χριστούγεννα! να έχετε όλοι καλές γιορτές με ωραίες στιγμές!
οι πολυκουρασμένοι και πολυδουλεμένοι ας χαλαρώσουν μιας και πέφτει και σε 4ημερο και οι αδειούχοι ας το απολαύσουν παραπάνω!:wink2:

φάτε, πιείτε χαλαρώστε! όχι στις τύψεις, όχι στον περιορισμό..! λίγη εγκράτεια μόνο!
χρόνια πολλάααααααα!:Mrs_Claus:

kiaRRa
23-12-2008, 12:02 AM
Χρονια πολλά και από εμενα!

Τις καλύτερες και θερμότερες ευχές μου σε όλο τον κόσμο για ειρηνικά και αγαπημένα Χριστούγεννα.:Holly2:
Και όσα πάθαμε το 2008 ας μας γίνουν μάθημα για ενα καλύτερο 2009 και μια νέα αρχη στη ζωή μας!:snowman4:
Καλή και εποικοδομητική νέα χρονια!:new_year:

ioni
23-12-2008, 01:09 PM
χρόνια πολλά σε όλους
καλά χριστουγεννα

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
23-12-2008, 01:46 PM
χρόνια πολλά σε όλους
καλά χριστουγεννα

χρονια πολλα και σε εσενα γλυκεια μου Ιονι :love:

konstantina318
23-12-2008, 03:24 PM
YouTube - Aman - kalanta - paparokades (http://www.youtube.com/watch?v=3o4Kvtr-gXk)

Πάρτε και κάλαντα να χετε!!!!!!!:icon_mrgreen:

Χ Ρ Ο Ν Ι Α

Π Ο Λ Λ Α

:new_year::Mrs_Claus:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
23-12-2008, 03:26 PM
YouTube - Aman - kalanta - paparokades (http://www.youtube.com/watch?v=3o4Kvtr-gXk)

Πάρτε και κάλαντα να χετε!!!!!!!:icon_mrgreen:

Χ Ρ Ο Ν Ι Α

Π Ο Λ Λ Α

:new_year::Mrs_Claus:

Ντινακι μου καλο χρονια πολλα κοριτσακι μου και σε εσενα:love:

konstantina318
23-12-2008, 03:45 PM
Ντινακι μου καλο χρονια πολλα κοριτσακι μου και σε εσενα:love:

Kαι εσύ γλυκιά Τοξοτίνα ότι επιθυμείς:love:
Να χαίρεσαι τις κοράκλες σου:bigsmile:
.......άντε και τον αντρούλη σου,μη μας μείνει παραπονεμένος!!!!

georgia238
24-12-2008, 12:49 PM
΄Χρόνια πολλά σε όλους σας, με υγεία πάνω απο όλα εύχομαι να πραγματοποιηθούν όλα αυτά που ονειρεύεστε. Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές και τα μέλη του σάιτ για όλα όσα μας προσέφεραν και συνεχίζουν να μας προσφέρουν.

plano
24-12-2008, 12:54 PM
Χρόνια καλά και δημιουργικά σε όλους!

skorpion
24-12-2008, 08:19 PM
Χρονια Πολλα! Καλα Χριστουγεννα και Χαρουμενη Πρωτοχρονια! Με υγεια, αγαπη και ευτυχια ευχομαι να ναι γεματος ο καινουριος χρονος!

athinoula85
24-12-2008, 11:17 PM
Καλά Χριστούγεννα με υγεία , αγάπη και ειρήνη σε όλο τον κόσμο!!!
Οτι επιθυμείτε αυτες τις ¶γιες μέρες ευχομαι να εισακουστεί!!!

Merry Christmas!!!! :Holly2:

Με αγάπη

Αθηνά

:Mrs_Claus:

Τίνα Ζαχαριάδου
25-12-2008, 12:01 AM
Καλα Χριστουγεννα
Χρονια πολλα και καλα σε ολο τον κοσμο!!!!!!!!!:xmas-smiley-032:

voulatain
25-12-2008, 12:03 AM
Kαλα Χριστουγεννα σε ολους μας,με πολυ-πολυ αγαπη γυρω μας και μεσα μας!!!:icon_smile::icon_wink::icon_smile:

καγκουρο
25-12-2008, 10:00 AM
:Santa1: Ξημερωσε Χριστουγεννα...καλα μας Χριστουγεννα λοιπον..
ας μοιραστουμε ...γιατι χωρις αυτο αγαπη δεν υπαρχει..
υγεια ,λαμψη,χαρα,δημιουργικοτητ ,παθος,μοιρασμα και τοσα αλλα υπεροχα πραγματα που εχουμε να ανακαλυψουμε ξανα με αυτο το γυρισμα του τροχου..
σας ευχαριστω ολους για αυτο το υπεροχο site που δημιουργησατε για το παθος και την δυναμη της ψυχης σας και για ολους τους υπολοιπους εμας που το αγκαλιαζουμε με αγαπη και ενδιαφερον..χρονια πολλα myhoroscope

black moon
25-12-2008, 10:05 AM
Χρονια πολλά κι απο μένα σε όλους, με πολύ αγάπη http://www.clicksmilies.com/s1106/travesmilies/smilie_herz.gif!

:Holly2: Καλά Χριστούγεννα . & . Καλή Πρωτοχρονιά !:snowman4:

http://www.clicksmilies.com/s1106/weihnachten/xmas-smiley-045.gif

Eleanna4
25-12-2008, 12:20 PM
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους!! Είμαι η Ελεάννα.

Καλά Χριστούγεννα, γεμάτα αγάπη
και χαρά! Η αγάπη να ρέει από την καρδιά μας, γιατί αυτή είναι εκείνη που
ομορφαίνει τη ζωή μας και της δίνει ένα ουσιαστικό νόημα!

Πολλές ευχές, τούτη την ξεχωριστή μέρα όλου του χρόνου.
Να είστε όλοι καλά, χαρούμενοι και ο νέος χρόνος που σε
λίγο θα ανατείλει να φέρει στον καθένα σας ότι δεν πραγματοποιήθηκε
μέχρι τώρα για σας.

Καλές γιορτές!