PDA

View Full Version : Για τον 5ο και 7ο οίκο

SusanaGonsalez1973
23-12-2007, 08:08 PM
Γεια σας κ. Σίμου. Λέγομαι Μαρία και έχω κάποιες απορίες σχετικά με τον 7ο οίκο. Είναι ο οίκος του γάμου; Εγώ εκεί δεν έχω κανέναν πλανήτη (ούτε στον 5ο οίκο -ο οίκος της σχέσης;-). Αυτό σημαίνει ότι δεν θα παντρευτώ ποτέ; Ή ότι όποια σχέση και αν προσπαθήσω να ξεκινήσω θα τερματίζεται γρήγορα; Είχα διαβάσει σε κάποιο αστρολογικό site ότι αν κάποιος δεν έχει πλανήτη στον 7ο οίκο δεν θα παντρευτεί ποτέ (και για τον 5ο δεν θα κάνει σχέσεις, θα είναι μόνος).
Εγώ δεν έχω σχέση είμαι συνέχεια μόνη. Όποτε γνωρίσω κάποιο άτομο που μου προκαλέσει ενδιαφέρον, φλερτάρω αλλά τελικά δεν έχω την τύχη να κάνω σχέση μαζί του και σταματά στο φλέρτ. 'Εχω γενέθλια 8 Αυγούστου 1973 και σας δίνω τα στοιχεία μου για να τα κοιτάξετε και να βεβαιωθείτε για ό,τι σας λέω (ότι σας λέω αλήθεια), όχι για να κάνετε πρόβλεψη. Σας παρακαλώ λύστε μου την απορία γιατί πραγματικά είμαι πάντα μόνη και έχω την αίσθηση ότι πάντα έτσι θα γίνεται.
Ευχαριστώ,
Καλά Χριστούγενα και Καλή Χρονιά να έχετε
Μαρία

Aries&Libra
23-12-2007, 09:17 PM
Αγαπητη Μαρία, χρονια πολλα.
Αν και το ερωτημα σου απευθύνεται προσωπικα στην κα Σιμου θα ηθελα να σου πω οτι βλεπεις πολυ απαισιοδοξα την Αστρολογια. Ο 7ος οικος εχει να κανει με συνεργασιες και τον γαμο. Η ακμη του,μας δειχνει τα χαρακτηριστικα του ατομου που πιθανως θα παντρευτουμε οπως και επισης χαρακτηριστικα της σχεσης αυτης ( οπως ισως και τον χωρο γνωριμιας ). Σε ποιο ζωδιο ειναι η ακμη; που βρισκεται ο κυβερνητης του; οσο για τον 5ο οικο που εχει να κανει με τα φλερτ και τις πιο "ελαφρες" μας σχεσεις, προσωπικα στον χαρτη μου ειναι αδειος αλλα δοξα τω Θεο ποτε δεν ειχα προβλημα. Η ακμη του βρισκεται στον Υδροχοο και οντως ολες αυτες οι σχεσεις ηταν ανεπτυγμενες φιλιες και χωρις σεξ. Περαιτερω αναλυση θα πρεπει να σου κανει μαλλον καποιος πιο εμπειρος.
Αυτα απο εμενα λοιπον
Καλες γιορτες

SusanaGonsalez1973
24-12-2007, 05:07 PM
Αγαπητή Aries & Libra. Κατ' αρχάς θα ήθελα να σου ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά να έχεις με υγεία (πάνω απ' όλα) τύχη και ό,τι άλλο εσύ επιθυμείς. Σε ευχαριστώ για το μήνυμά σου. Ίσως να είμαι απαισιόδοξη (αλλά έκρινα από τα όσα έχω περάσει τα τελευταία χρόνια), δεν ξέρω να βρίσκω την ακμή και τον κυβερνήτη σε έναν πλανήτη. Δυστυχώς ξέρω μονάχα τα χαρακτηριστικά για όλα τα ζώδια περισσότερο επειδή ψυχολογώ τα άτομα που γνωρίζω (φίλοι, συγγενείς, κάποιο άτομο που μπορεί να με ενδιαφέρει κ.λ.π) παρά γιατί έχω μελετήσει τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου. Η αλήθεια είναι ότι μου έδωσες κουράγιο με όσα μου έγραψες αγαπητή φίλη. Μπορούμε να τα λέμε από το φόρουμ κατά καιρούς. Θα χαρώ να έχουμε επικοινωνία.
Σε ευχαριστώ,

Μαρία

maroulaki23
26-12-2007, 06:17 PM
Βρε παιδια...!Μη με τρομαζετε...!και εγω δεν εχω κανεναν πλανητη στον 5 και 7 οικο.
Αυτον τον καιρο βεβαια εχω καποια σχεση αλλα ποτε δε με χαρακτηριζα ιδιαιτερα τυχερη στα αισθηματικα μου.Οφειλω να ομολησω βεβαια οτι ειμαι και γω αρκετα δυσκολη...
Εμενα η ακμή του 7ου ειναι στους διδυμους (μαλιστα το προγραμμα αστρολογιας που εχω στον υπολογιστη γραφει "κατερχομενο" και οχι "ακμη οικου" οπως στα υπολοιπα..-τι σημαινει αραγε αυτο?) και ο Ερμης ειναι στην Παρθενο αναδρομος...αουτσ!
Για τον 5ο η ακμη του οικου ειναι στον Ταυρο και η Αφροδιτη ειναι στην Παρθενο και αυτη...!Αυτο και αν ειναι ασχημο εεε?
Ας μου πει καποιος..ειναι δυσκολη η περιπτωση μου???

*Astropeleki*
26-12-2007, 06:38 PM
Εμενα η ακμή του 7ου ειναι στους διδυμους (μαλιστα το προγραμμα αστρολογιας που εχω στον υπολογιστη γραφει "κατερχομενο" και οχι "ακμη οικου" οπως στα υπολοιπα..-τι σημαινει αραγε αυτο?) ...
Για το συγεκριμένο που ρωτάς... η ακμή του 7ου λέγεται Κατερχόμενο ή αλλιώς Des από το Descendant. Είναι το σημείο που δύει ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ωροσκόπο που είναι το σημείο όπου ο Ήλιος ανατέλλει.

Επίσης, η ακμή του 4ου λέγεται Ναδίρ ή Imum Coeli, η ακμή του 1ου λέγεται Asc από το Ascendant και η ακμή του 10ου λέγεται Μεσουράνημα ή MC από το Medium Coeli.

maroulaki23
26-12-2007, 07:07 PM
Ευχαριστω πολυ για την διευκρινηση σου...!Μπορει η ερωτηση να φανηκε ανοητη αλλα η αληθεια ειναι οτι ειμαι προς το παρον ασχετη με την αστρολογια αν και με ενδιαφερει πολυ...Παρολα αυτα "οσο ζω μαθαινω"!

*Astropeleki*
26-12-2007, 07:48 PM
Οι περισσότεροι, όταν ξεκινάμε να μαθαίνουμε ένα αντικείμενο, δεν τα ξέρουμε όλα! Οπότε δεν υπάρχει θέμα. Κρατώ την τελευταία σου φράση, καθώς όντως, όσο ζούμε, μαθαίνουμε! :icon_biggrin:

Aries&Libra
31-12-2007, 12:48 AM
Αγαπητη maroulaki23,
με Αφροδιτη στην Παρθενο δεν νομιζω οτι βιαζεσαι να παντρευτεις. Μαλλον πρωτα πρεπει να εξασφαλισεις τα πρακτικα θεματα και μετα βλεπουμε... Με τον Ερμη στο ιδιο ζωδιο κολλας πολυ στις λεπτομερειες και κρινεις, πολυ κρινεις!!! Με αναδρομο κιολας δυσκολευονται να σε καταλαβουν. Αρα η λογικη σου ειναι πολυ εντονη. Οπως πολυ σωστα εθεσες, εσυ εισαι η δυσκολη, και δεν ειναι απαραιτητα κακο.
Με την ακμη του 7ου στους Διδυμους η επικοινωνια παιζει μεγαλο ρολο για σενα λιγο επιφανειακα ομως. Επισης διακρινω μια νεανικοτητα..
Οσο για τον 5ο, μην ξεχνατε οτι δειχνει και τα παιδια μας.
Αυτα παιδια
καλα να περνατε...

panther
31-12-2007, 02:19 AM
Γεια σας κ. Σίμου. Λέγομαι Μαρία και έχω κάποιες απορίες σχετικά με τον 7ο οίκο. Είναι ο οίκος του γάμου; Εγώ εκεί δεν έχω κανέναν πλανήτη (ούτε στον 5ο οίκο -ο οίκος της σχέσης;-). Αυτό σημαίνει ότι δεν θα παντρευτώ ποτέ; Ή ότι όποια σχέση και αν προσπαθήσω να ξεκινήσω θα τερματίζεται γρήγορα; Είχα διαβάσει σε κάποιο αστρολογικό site ότι αν κάποιος δεν έχει πλανήτη στον 7ο οίκο δεν θα παντρευτεί ποτέ (και για τον 5ο δεν θα κάνει σχέσεις, θα είναι μόνος).
Εγώ δεν έχω σχέση είμαι συνέχεια μόνη. Όποτε γνωρίσω κάποιο άτομο που μου προκαλέσει ενδιαφέρον, φλερτάρω αλλά τελικά δεν έχω την τύχη να κάνω σχέση μαζί του και σταματά στο φλέρτ. 'Εχω γενέθλια 8 Αυγούστου 1973 και σας δίνω τα στοιχεία μου για να τα κοιτάξετε και να βεβαιωθείτε για ό,τι σας λέω (ότι σας λέω αλήθεια), όχι για να κάνετε πρόβλεψη. Σας παρακαλώ λύστε μου την απορία γιατί πραγματικά είμαι πάντα μόνη και έχω την αίσθηση ότι πάντα έτσι θα γίνεται.
Ευχαριστώ,
Καλά Χριστούγενα και Καλή Χρονιά να έχετε
Μαρία

Ο 7ος οπως σωστά σου ανέφερε κάποιο άλλο μέλος είναι ο οίκος των συνεργασιών και του γάμου. Το ότι είναι κενός δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Φυσικά, και δεν ισχύει το ότι όποιος έχει τον 7ο ή τον 5ο οίκο κενό, θα μείνει μόνος.
Συνήθως, η ακμή του 7ου και του 5ου μας δείχνει τους τύπους ατόμων που προτιμάμαι. Μήπως διαλέγεις λάθος άτομα?

Υ.Γ. Τα στοιχεία της ημερ. γέννησης που μας έδωσες είναι ελλειπή. :bigsmile:

Φιλικά
Ιουλία

christies
04-01-2008, 02:42 PM
Καλησπέρα σας!
Πάντα είχα κι εγω απορίες για τον 7ο και 5ο οίκο. επειδή γνωρίζω ελάχιστα για τις όψεις και τις ακμές :embarrest , θα θελα κι εγώ να καταλαβω τι γίνεται που έχω τον Κριό στον 7ο και τον Δια στον 7ο, ενώ στον 5ο μόνο την λιλιθ.

ευχαριστώ προκαταβολικά
christie

kiaRRa
04-01-2008, 03:55 PM
Καλησπέρα σας!
Πάντα είχα κι εγω απορίες για τον 7ο και 5ο οίκο. επειδή γνωρίζω ελάχιστα για τις όψεις και τις ακμές :embarrest , θα θελα κι εγώ να καταλαβω τι γίνεται που έχω τον Κριό στον 7ο και τον Δια στον 7ο, ενώ στον 5ο μόνο την λιλιθ.

ευχαριστώ προκαταβολικά
christie

Το να είναι η ακμή του 7ου οίκου στον Κριό υποδηλώνει ένα εξαιρετικά δυναμικό άτομο στην προσέγγιση τόσο συνεργατών όσο και συντρόφων. Είναι άτομο αυθόρμητο και έντονα δραστήριο που ωστόσο δύσκολα μένει σταθερό σε μια σχέση παρά μόνο αν ικανοποιεί την ανάγκη του για συνεχή δράση. Δεν του αρέσει η ρουτίνα και η ηρεμία. Αντιμετωπίζει τις προκλήσεις και του αρέσει να ρισκάρει (κάποιες φορές ανεξέλεγκτα). Βαριέται εύκολα!
Ο Δίας στον 7ο οίκο δείχνει ένα άτομο γενναιόδωρο, που θέλει να μαθαίνει μονίμως νέα πράγματα και να μοιράζεται την αγάπη του για ταξίδια με το σύντροφο του. Το άτομο δεν επαναπαύεται μέχρι να βρεί αυτόν που θεωρεί κατάλληλο για σύντροφο του. Κάποια δύσκολη όψη του Δία αυτού όμως μπορεί να κάνει το άτομο να εξωτερικεύσει συναισθήματα αδιαφορίας προς το σύντροφο του.

Για την Λίλιθ δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί δεν έχω φτάσει ακόμα σε σημείο να την εξετάζω.
Ελπίζω, όμως, να βοήθησα κάπως

zeta1987
13-01-2008, 12:26 PM
Καλησπέρα σας!

ευχαριστώ προκαταβολικά
christie

Θα ήθελα και εγώ να προσθέσω με τις γνώσεις που έχω, ότι η θέση του Δία στον έβδομο οίκο είναι πολύ καλή και μπορεί να σου φέρει ιδιαίτερη τύχη σε γάμο και σχέσεις.Βέβαια πρέπει να κοιτάξουμε και άλλα πράγματα στον χάρτη για να είναι 100% σίγουρο αυτό,αλλά μία γενική τάση πιστεύω ότι θα την έχεις!:bigsmile:

saramara
15-01-2008, 10:17 PM
γεία σας
η ακμή του 5ο μου οίκου βρίσκεται στον κριό 1.31 και δεν έχω κανένα πλανήτη εκεί.μπορεί κάποιος να μου πει τι σημαίνει?

kiaRRa
15-01-2008, 11:22 PM
γεία σας
η ακμή του 5ο μου οίκου βρίσκεται στον κριό 1.31 και δεν έχω κανένα πλανήτη εκεί.μπορεί κάποιος να μου πει τι σημαίνει?

Θα πρέπει να εξετάσεις τον κυβερνήτη του 5ου οίκου σου, δηλ. εν προκειμένω τον ¶ρη και τι όψεις κάνει με άλλους πλανήτες.

saramara
16-01-2008, 10:53 PM
Θα πρέπει να εξετάσεις τον κυβερνήτη του 5ου οίκου σου, δηλ. εν προκειμένω τον ¶ρη και τι όψεις κάνει με άλλους πλανήτες.

ο άρης βρίσκεται στον 12ο οίκο στο ζώδιο του σκορπιού.και κάνει σύνοδο με τον Ουρανού 9.48 και τον Ωροσκόπο AS(σκορπιός) 6.03

katia2
17-01-2008, 02:53 PM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ....ΕΧΩ ΣΤΟΝ 5ο ΟΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΡΩΝ ΣΕ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΣΤΟΝ 2ο ΟΙΚΟ ΜΟΥ Κ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ ΣΤΟΝ 2ο ΞΑΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ....

gluka
19-01-2008, 10:30 AM
Για σας,εγω εχω στον 5ο οικο το Καρκινο αλλα κανενα πλανητη εκει.Πρεπει να κοιταξω δλδ της Πλανητες που τον κυβερνουν?Τη Σεληνη και σε εξαρση ο Διας?Εχω τη Σεληνη και το Δια στον Υδροχοο.Και η Σεληνη ειναι σε συζυγια με το Δια 4º και παλι η Σεληνη ειναι με συζυγια με την Αφροδιτη 7º.Τι σημαινει αυτο,ξερεται?Ευχαρηστω για το χρωνο σας.

*Astropeleki*
19-01-2008, 11:21 AM
Για σας,εγω εχω στον 5ο οικο το Καρκινο αλλα κανενα πλανητη εκει.Πρεπει να κοιταξω δλδ της Πλανητες που τον κυβερνουν?Τη Σεληνη και σε εξαρση ο Διας?Εχω τη Σεληνη και το Δια στον Υδροχοο.Και η Σεληνη ειναι σε συζυγια με το Δια 4º και παλι η Σεληνη ειναι με συζυγια με την Αφροδιτη 7º.Τι σημαινει αυτο,ξερεται?Ευχαρηστω για το χρωνο σας.

Εάν η ακμή του 5ου σου είναι στον Καρκίνο, τοτε κυβερνήτης του είναι μόνο η Σελήνη. Ο Δίας προφανώς βρίσκεται απλά στον ίδιο οίκο που είναι η Σελήνη σου, αν κατάλαβα σωστά. Η Σελήνη λοιπόν στον Υδροχόο, δίνει ένα άτομο συναισθηματικά απρόβλεπτο, μιας και η φύση του Υδροχόου είναι τέτοια, αφού τον κυβερνά ο Ουρανός, που είναι ο πλανήτης των ξαφνικών αλλαγών και του απρόβλεπτου. Κάνει το άτομο ανεξάρτητο, που δεν επιθυμεί πολλές δεσμεύσεις και που τείνει περισσότερο προς την φιλία παρά στην πιο οικεία σχέση.

Ο Δίας στον Υδροχόο κάνει στο άτομο ανεκτικό και οραματιστή με τάσεις επέκτασης της εκκεντρικότητάς του. Είπαμε, Υδροχόος και Ουρανός είναι υπεύθυνοι γι' αυτό ενώ ο Δίας, πλανήτης της επέκτασης, δίνει τον υπέρ, την επέκταση.

Η σύνοδος που σχηματίζει ο Δίας με την Σελήνη δίνει την ανάγκη για αφθονία που χρειάζεται το άτομο, καθώς επίσης δέιχνει και την γενναιωδορία του και την αισιόδοξη φύση του. Ενώ η σύνοδος Αφροδίτης-Σελήνης δείχνει πόσο το άτομο έχει ανάγκη για δημιουργία, πόσο ανάγκη έχει να αποκτήσει ένα προσωπικό του μέρος. Κάνει το άτομο κοινωνικό, ευχάριστο, τρυφερό, στοργικό, ιδιαίτερα στις σχέσεις του με την οικογένεια και το σπίτι καθώς και με μια τάση προς τις τέχνες, όπου μπορει να ξεδιπλώσει το δημιουργικό του ταλέντο.

*Astropeleki*
19-01-2008, 11:36 AM
ο άρης βρίσκεται στον 12ο οίκο στο ζώδιο του σκορπιού.και κάνει σύνοδο με τον Ουρανού 9.48 και τον Ωροσκόπο AS(σκορπιός) 6.03
Έχεις έναν δυνατό ¶ρη, ο οποίος βρίσκεται στον Σκορπιό, στο ζώδιο που είναι σε κυριαρχία, δηλαδή στο ζώδιο που εκφράζει απόλυτα όλες του τις ιδιότητες. Χρωματίζει με τις ιδιότητές του τον Ωροσκόπο σου αλλά και το γεγονός ότι κάνει σύνοδο και με τον Ουρανό, κάνει το άτομο να έχει αρκετά ισχυρή θέληση, να είναι ενεργητικότατο και δραστήριο με υπέρμετρο ενθουσιασμό ενώ επίσης το ενδιαφέρει περισσότερο το άτομό του. Μην ξεχνάς όμως ότι ο 12ος σχετίζεται με την μυστικότητα, με οτιδήποτε είναι κρυφό, το υποσυνείδητο, την απομόνωση, το κάρμα. Επομένως, το άτομο μπορεί συχνά να αποζητά την μοναξιά του έτσι ώστε να επιστρέψει πιο ενεργό. Η σύνοδος αυτή κάνει το άτομο να αποζητά την ανάγκη για ικανοποίηση των προσωπικών του θέλω.

yoO
19-01-2008, 12:29 PM
εγω εχω τον 7ο στον υδροχοο. κ εκει ειναι κ ο κρονος μου.κακο αυτο.:sad2:
συγκεκριμενα ειναι στις 17 42 μοιρες του υδροχοου κ κανει τετραγωνο με πλουτωνα
κ εξαγωνο με μεσουρανημα.ποσο κακο εινα αυτο?:worried:
επισης εχω κ λιλιθ στον 7ο.:worried:

χαααααααλιαααααα:laugh:

gluka
19-01-2008, 09:03 PM
Ετσι ειμαι οντος :bigsmile:;).1000 Ευχαρηστω

gluka
20-01-2008, 12:52 AM
"Εάν η ακμή του 5ου σου είναι στον Καρκίνο, τοτε κυβερνήτης του είναι μόνο η Σελήνη."
Στο βιβλιο που εχω,λεει για την Σεληνη στον 5ο οικο,οτι το ατομο εχει περισσοτερες πιθανοτητες να μπλεχτει σε συναισθηματικες δεσμευσεις.Και οτι δεν ειναι ιδιαιτερα ρομαντικο,αλλα νιωθει την αναγκη να επιβεβαιωνει την ικανοτητα του να ελκει το αντιθετο φυλο και να ενισχυει ετσι την αυτοπεποιθηση του,μεσω προσωρινων φλερτ,που να του δειχνουν οτι δεν περνα απαρατηρητο.;):bigsmile:Ετσι νιωθω και εγω 100%.Λεει,ειναι φυσικο να φανερωνει ατομο που μπορει να <<κλειστει>> και να καλυψει τις ευαισθησιες του,αλλα αντιθετα,ατομο που αντιμεταθετει ευαισθησιες του στις ερωτικες του σχεσεις και ζητα συνεχεια επιβεβαιωσεις απο το ετερον ημισου.Η Σεληνη στον 5ο ειναι πολυ <<μαγνητικο>> για το αντιθετο φυλο και σπανια ειναι χωρις κατακτησεις;):bigsmile:.Ετσι ειναι.Ειναι το ατομο που δεν εχει αναγκη να βαλει τα δυνατα του για να βρει ταιρι,γιατι ειναι σαν μαγνητης.Οντος :bigsmile::toung:.Ξερει να σαγηνευει και πολλες φορες το κανει μονο για να δει τη δυναμη του,χωρις να επιδιωκει καμια μορφη σχεσης με το <<θυμα>> του:bigsmile::cheesy:.Απιστευτο,ακρ υβος αυτα κανω :bigsmile:.

zeta1987
20-01-2008, 01:19 AM
εγω εχω τον 7ο στον υδροχοο. κ εκει ειναι κ ο κρονος μου.κακο αυτο.:sad2:συγκεκριμενα ειναι στις 17 42 μοιρες του υδροχοου κ κανει τετραγωνο με πλουτωνα κ εξαγωνο με μεσουρανημα.ποσο κακο εινα αυτο?:worried:

:
Μη πανικοβάλεσαι!!! :cheesy:
Για να παρηγορηθείς, και εμένα ο άτιμος ο Κρόνος :laugh: είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη μου.Εκεί να δεις μαύρο ΧΑΛΙ!!:laugh::laugh: χιχι! Αλλά όπως μας λένε οι αστρολόγοι τίποτα δεν είναι κακό και όλα είναι απαραίτητα για την εξέλιξη μας!Για τις όψεις που κάνει ο Κρόνος σου δεν μπορώ να πώ με σιγουριά,για αυτό δεν το διακινδυνέυω,αλλά για την παρουσία του Κρόνου κάτι μπορώ να σου πώ.
Λοιπόν ο Κρόνος στον έβδομο ίσως σε κάνει επιλεκτικό και ώριμο ως προς τις επιλογές σου για συνεργάτες και γενικά για άτομα που επιλέγεις για συντροφιά και μάλιστα ίσως να είσαι και λίγο αυστηρός στις σχέσεις σου και στις συνεργασίες σου.Επίσης ίσως σου φέρνει και λίγο γκρίνια,ανασφάλεια και μοναξιά.Έχω ακούσει στο site,ότι ο Κρόνος στον 7ο μπορεί και να δείχνει καθυστερημένο γάμο, ή γάμο σε μεγάλη ηλικία.Επομένως αν χρησιμοποιήσεις την ωριμότητα και αφήσεις την ανασφάλεια που μας δίνει ο κύριος Κρόνος,πιστεύω ότι θα δεις την παρουσία του στον έβδομο οίκο με καλό μάτι!!:bigsmile:
Και άν έχεις κανένα παράπονο ή σου προκείψει κάτι που πιστεύεις ότι οφείλεται στον Κρόνο,εδώ είμαστε!!
Ομοιοπαθείς!!!!:bigsmile:

Φιλικά.

(αν υπάρχει κάποιο λάθος στα παραπάνω,διορθώστε με)

ΑΣΤΕΡΑΚΙ
20-01-2008, 02:19 AM
Καλημερα. Εμενα ο 5ος οικος μου ειναι μονος και ερημος.Καλε ουτε ενας πλανητης να μην καταδεχτει να παει να κατσει να του κανει παρεα. Αχ που θα μεινω γεροντοκορη:sorry:.
Σοβαρα τωρα, τι ερμηνεια δινεται για αυτο το φαινομενο :scared
:blink:

*Astropeleki*
20-01-2008, 11:45 AM
Μην γίνεστε υπερβολικοί βρε παιδιά..... Τι πάει να πει θα μείνω γεροντοκόρη; Δεν λειτουργεί έτσι η αστρολογία :blink: Ας ειμαστε λίγο προσεκτικοί και καλό είναι να διαβάζουμε τα θέματα από την αρχή έτσι ώστε να μην επαναλαμβάνονται οι ίδιες απορίες και φυσικά να μην γίνεστε υπερβολικοί αλλά να καταλάβετε το σύστημα.

Είπαμε, όταν ένας οίκος είναι κενός από πλανήτες, τότε κοιτάμε που βρίσκεται ο κυβερνήτης της ακμής του οίκου και τι όψεις κάνει. Στην προκειμένη περίπτωση, πρέπει να βρεις που είναι η ακμή του 5ου σου και μετά να δεις ο κυβερνήτης που βρίσκεται και τι όψεις σχηματίζει...

gluka
20-01-2008, 12:57 PM
εγω εχω τον 7ο στον υδροχοο. κ εκει ειναι κ ο κρονος μου.κακο αυτο.:sad2:
συγκεκριμενα ειναι στις 17 42 μοιρες του υδροχοου κ κανει τετραγωνο με πλουτωνα
κ εξαγωνο με μεσουρανημα.ποσο κακο εινα αυτο?:worried:

Μπορω να σε βωιθεισω και εγω με το βιβλιο που εχω μπροστα μου:toung:.Ο κρονος στον 5ο οικο δινει σχεσεις αγαπης,οι οποιες δυσκολευουν πολυ το ατομο.Συχνα αυτοι οι ανθρωποι εγκαταλειπουν την προσπαθεια να κατακτησουν την ευτυχια που προερχεται απο τον ερωτα,πραγμα που οφειλεται στο οτι εχουν πληγωθει πολυ απο τιις σχεσεις τους και προσπαθουν να βρουν διεξοδους,ειτε κανοντας συμβασεις ειτε αφιερωνοντας τη ζωη τους στην κοινωνικη καταξιωση.Το χειροτερο για την ψυχοσυνθεση τους ειναι οτι εχουν την ταση να ελκονται απο ατομα τα οποια ειναι ανικανα να ανταποδωσουν τα συναισθηματα τους,ατομα ψυχρα και πολλες φορες αδιαφορα.Αλλοτε παλι δεν μπορουν οι ιδιοι να δοθουν σε καπιο ατομο που ειναι αξιο να τους χαρισει την ευτυχια,πραγμα που τις περισσοτερες φορες συμβαινει επειδη ο Κρονος στον 5ο οικο δημιουργει φοβο και εσωστρεφεια σε σχεση με τον ερωτα.Τα ατομα με τον Κρονο στον 5ο οικο ειναι ανθρωποι λιγομιλητοι και δεν εωτερικευουν τα ρομαντικα τους αισθηματα.Μερικες φορες οι υποψηφιοι εραστες μπορει να ερθουν πολυ κοντα ο ενας στον αλλο,αλλα αυτο που θα τους απομακρυνει ειναι η ελλειψη ενθουσιασμου.Ο Κρονος στον 5ο οικο δεν σας μπλοκαρει ουτε σας εμποδιζει απο τον ερωτα για ολοκληρη τη ζωη σας.Συνηθως φερνει την αγαπη και την ολοκληρωση μετα τα 30. Σε μικροτερη ηλικια μπορει το ατομο με τον Κρονο στον 5ο οικο να βρει την αγαπη και τον ρομαντισμο,αλλα να υπαρχουν πρακτικα εμποδια και να μην του επιτρεπουν να ευχαριστηθει τον ερωτα του.Σ'αυτες τις περιπτωσεις,συνηθως,τα ατομα αναγκαζονται να ζουν σε διαφορετικες πολεις λογω σπουδων η δουλειας,με φυσικο αποτελεσμα να μην ειναι συχνα μαζι.Και πολλα αλλα λεει, αλλα σου ειπα τα πιο συμαντικα.:toung:

yoO
20-01-2008, 01:08 PM
gluka,zeta1987 σας ευχαριστώ πάρα πολυ για το ενδιαφερον σας!!:love:

gluka
20-01-2008, 03:58 PM
gluka,zeta1987 σας ευχαριστώ πάρα πολυ για το ενδιαφερον σας!!:love:

Συγγνομη "yoO" αλλα εγραψα για το λαθος οικο :cry:
Ο Κρονος σε τετραγωνο με τον Πλουτονα,( αυτο το εχω και εγω:cry:) ειναι οψη αυτοκαστραφης.Τα ατομα ειναι απαισιοδοξο και δεν μπορει να προσαρμοστει στα κοινωνικα δεδομενα.Σε διαρκη αντιπαλοτητα με τον εαυτο του,αλλα και τους γυρω του.

Ο Κρονος στον 7ο οικο,οι απαιτησεις αυξανονται,πραγμα που μπορει να σας κανει να νιωσετε εγκλωβισμενοι.Πολλες φορες αυτη η επιδραση σηματοδοτει τη διαλυση ενος γαμου.Ο Κρονος στον 7ο οικοδεν αποκλειει τον αμο,αλλα δημιουργει στο ατομο την ταση να τον αναβαλλει για πολυ αργοτερα στη ζωη του.Οπως το ατομο με τον Κρονο στον 50 οικο,ετσι και αυτο με τον Κρονο στον 7ο μπορει να ελκυει ανθρωπους που ειναι πολυ μεγαλυτεροι και πολυ ωριμοτεροι απο αυτον.Αν ο Κρονος ειναι σε καλη γωνια,το ατομο μπορει να ελπιζει σε εναν πολυ καλο γαμο,εναν γαμο με την προοπτικη να διαρκεσει ολη του τη ζωη.Αν ο Κρονος ειναι σε αδυναμια,ο ανθρωπος αυτος εχει πολλα να μαθει για τον γαμο και τις σχεσεις και πιθανον θα περασει απο πολυ δυσκολες καταστασεις στις σχεσεις του με τους αλλους.

Ο Κρονος στον Υδροχοο,αποδεχεται ολες τις αξιες,οσο εξτρεμιστικες και αν ακουγονται,δεν κλεινει σε τπτ τα αυτια του,αλλα ξερει καλα να κρατιεται σταθερα και στις δικες του θεσεις.Ονειρευεται την ιδανικη κοινωνια,οπου ολοι θα ειναι φιλοι,αλλα δεν ονειροβατει.Αυτα

yoO
20-01-2008, 05:29 PM
σε ευχαριστω κ παλι!δν πειραζει που εγραψες για τον 5ο το ενδιαφερον μετραει!Perfect

τασεις αυτο καταστροφης??ωχχχ....
μηπως γνωριζεις τπτ κ για τριγωνο Σεληνης-Κρονου?:unsure:

κ παλι ευχαριστω:cheesy:

yoO
20-01-2008, 05:31 PM
τι ακριβως ειναι η ακμη?
εκει που τελειωνει ο οικος?

*Astropeleki*
20-01-2008, 05:50 PM
Η ακμή είναι εκεί που αρχίζει ο κάθε οίκος.

ΑΣΤΕΡΑΚΙ
20-01-2008, 11:06 PM
Μην γίνεστε υπερβολικοί βρε παιδιά..... Τι πάει να πει θα μείνω γεροντοκόρη; Δεν λειτουργεί έτσι η αστρολογία :blink: Ας ειμαστε λίγο προσεκτικοί και καλό είναι να διαβάζουμε τα θέματα από την αρχή έτσι ώστε να μην επαναλαμβάνονται οι ίδιες απορίες και φυσικά να μην γίνεστε υπερβολικοί αλλά να καταλάβετε το σύστημα.

Είπαμε, όταν ένας οίκος είναι κενός από πλανήτες, τότε κοιτάμε που βρίσκεται ο κυβερνήτης της ακμής του οίκου και τι όψεις κάνει. Στην προκειμένη περίπτωση, πρέπει να βρεις που είναι η ακμή του 5ου σου και μετά να δεις ο κυβερνήτης που βρίσκεται και τι όψεις σχηματίζει...
Καταρχην ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να απαντησεις στην απορια μου.:embarrest
Το εψαξα αυτο που ειπες και ειδα οτι η ακμη του οικου ειναι στους Ιχθείς.
Ευχαριστω και παλι :bigsmile:

*Astropeleki*
20-01-2008, 11:20 PM
Ωραία, αφού η ακμή του 5ου σου είναι στους Ιχθείς, πρέπει να δεις που βρίσκεται ο Ποσειδώνας και ο Δίας, οι κυβερνήτες των Ιχθύων, και τι όψεις σχηματίζουν με τους υπόλοιπους πλανήτες.

ΑΣΤΕΡΑΚΙ
20-01-2008, 11:30 PM
Οκ! Τα βρηκα και αυτα. Διας στο Σκορπιο και Ποσειδωνας στον Τοξοτη.
Thanks!!!! Η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη:clapping:

gluka
21-01-2008, 01:04 AM
σε ευχαριστω κ παλι!δν πειραζει που εγραψες για τον 5ο το ενδιαφερον μετραει!Perfect

τασεις αυτο καταστροφης??ωχχχ....
μηπως γνωριζεις τπτ κ για τριγωνο Σεληνης-Κρονου?:unsure:

κ παλι ευχαριστω:cheesy:

Συμφονα με το βιβλιο βεβε,λεει,προσεκτικα και μεθοδικα,τα ατομα που εχουν αυτη την οψη προσεχουν το σπιτι τους και κρατουν τις παραδοσεις.Οικονομοι,κανου ν καλη διαχειριση των περιουσιακων τους στοιχειων.Επιτυγχανουν στη δουλεια τους,αλλα εχουν πολλες απαιτησεις απο τους συνεργατες τους.
Αυτα.Για πες,ετσι εισαι?:bigsmile:

yoO
21-01-2008, 02:17 PM
σωστα!ετσι ειμαι!!

ευχαριστε πολυυυυυυυυυυυυ!!!!!

MOIMEME
21-01-2008, 08:47 PM
Ακμή 5ου στον Τοξότη, με Ήλιο, Ποσειδώνα, ανάδρομο Ερμή και ¶ρη (στον Αιγόκερω), αλλά στον 5ο οίκο και αυτός και ακμή 7ου στον Υδροχόο χωρίς κανένα πλανήτη... τι δείχνουν όλα αυτά;

Pisces girl
22-01-2008, 12:19 PM
Γειας σας!!!

Προσπαθω και εγω να καταλαβω καποια πραγματα σχετικα με τους δυο αυτους οικους...

Εχω
Ακμη 7ου στον Αιγοκερω και ο κυβερνητης του 7ου Διδυμοι στον 11ο.

Ακμη 5ου στον Σκορπιο και ο Ποσειδωνας μεσα

Ακομα Αρη + Αφροδιτη στον Ταυρο.

Τι αλλα στοιχεια πρεπει να κοιταξω???

Απο τα παραπανω τι συμπερασμα / ενδειξεις βγαινουν???:wacko:

Ευχαριστω προκαταβολικα:bigsmile:

χχχ

katia2
23-01-2008, 09:10 PM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ....ΕΧΩ ΣΤΟΝ 5ο ΟΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΡΩΝ ΣΕ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΣΤΟΝ 2ο ΟΙΚΟ ΜΟΥ Κ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ ΣΤΟΝ 2ο ΞΑΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ....

skorpion
30-01-2008, 10:27 PM
Ακμή 5ου στον Τοξότη, με Ήλιο, Ποσειδώνα, ανάδρομο Ερμή και ¶ρη (στον Αιγόκερω), αλλά στον 5ο οίκο και αυτός και ακμή 7ου στον Υδροχόο χωρίς κανένα πλανήτη... τι δείχνουν όλα αυτά;

Ταξιδια διασκεδαση ερωτες αλλα κατα βαση συνωστισμο!:bigsmile:

MOIMEME
01-02-2008, 03:15 PM
Ταξιδια διασκεδαση ερωτες αλλα κατα βαση συνωστισμο!:bigsmile:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Πιο αναλυτικά τι σημαίνει; Απορώ, διότι στον τομέα "έρωτα" δεν τα πάω καθόλου καλά, θα έλεγα ότι είναι ο πιο ατυχής (να σημειώσω ότι έχω Αφροδίτη στον Σκορπιό στον 4ο, Σελήνη στους Διδύμους στον 11ο και Δία ανάδρομο στον Λέοντα στον 12ο)). όταν λές "συνωστισμό" ποιος πλανήτης είναι κυρίαρχος; ποιός κάνει "κουμάντο" δηλαδή;

Σε ευχαριστώ και πάλι

skorpion
02-02-2008, 10:13 PM
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Πιο αναλυτικά τι σημαίνει; Απορώ, διότι στον τομέα "έρωτα" δεν τα πάω καθόλου καλά, θα έλεγα ότι είναι ο πιο ατυχής (να σημειώσω ότι έχω Αφροδίτη στον Σκορπιό στον 4ο, Σελήνη στους Διδύμους στον 11ο και Δία ανάδρομο στον Λέοντα στον 12ο)). όταν λές "συνωστισμό" ποιος πλανήτης είναι κυρίαρχος; ποιός κάνει "κουμάντο" δηλαδή;

Σε ευχαριστώ και πάλι

Κοιτα πρωτα πας στο αρθρο που λεει τι συμβολιζει ο καθε οικος, στην περιπτωση αυτη ειναι ο 5ος ερωτες,παιδια,διασκεδαση κτλ μετα βλεπεις την ακμη του σε ποιο ζωδιο πεφτει ειναι ο τοξοτης βλεπεις τα χαρακτηριστικα του ζωδιου, ταξιδια φιλοσοφια κτλ μετα κοιτας τι συμβολιζει ο καθε πλανητης που βρισκεται μεσα στον οικο αυτο, υπαρχουν αρθρα γι αυτα εδω μεσα, ηλιος το εγω,ερμης της επικοινωνιας,αρης της δρασης (οταν ειναι αναδρομος δρα περισσοτερο εσωτερικα, οτι κι αν σημαινει αυτο:wacko:), ποσειδωνας του ονειρου, εξιδανικευση, φαντασια,εξαπατηση κτλ Μετα κοιτας τον κυβερνητη και μετα τι οψεις κανουν ολα αυτα.... Για ερωτες κοιτας και αφροδιτη παλι με τον ιδιο τροπο....Συνωστισμος υφισταται γιατι οταν ειναι ολα μαζεμενα σ ενα μερος μπορει να μπλοκαρονται αλλα επισης σημαινει οτι αυτος ο τομεας ειναι πολυ σημαντικος για σενα

Αν μπορει καποιος ας σε διαφωτισει περισσοτερο....

ioni
03-02-2008, 08:44 PM
ο 5ος μου οίκος είναι στο δύδιμο και ο 7ος στον καρκίνο κάτι έχω στον 5ο κοιτάω τα συβολα και επιστρέφω

είδα τον αστεροειδεις ceres

ακόμα ε'ιδα ότι στον 7ο έχω το Vx τον ουρανό και τον πλούτων

silia
26-02-2008, 08:31 PM
ΑΝ ΜΠΟΡΕΊ Κ¶ΠΟΙΟς Ας ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΊΣΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΟΤΑΝ Η ΑΚΜΗ ΤΟΥ 5ΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΜΟΙΡΕΣ ΟΜΩΣ Σ΄ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕς ΜΟΙΡΕς ΤΟΥ ΣΤΟΥς ΙΧΘΕΙΣ, ΜΕ ΠΛΑΝΗΤΕς -ΣΤΟΝ 5ο ΠΑΝΤΑ- ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΑΡΗ ΚΑΙ ΑΚΜΗ 7ου ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΟΙΡΕς ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΑΝΗΤΗ..ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΣΧΕΤΙΚΑ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

nak
27-02-2008, 01:55 PM
εχω ακμη 5ου οικου στο λιονταρι και 7ου στην παρθενο (ολως τυχαιως ο φιλος μου ειναι παρθενος στο ζωδιο με ωροσκοπο σκορπιο) και 7οικο στον πλουτωνα καθως και στην/ον Juno.

τι σημαινει ο 7ος οικος στην/ον Juno? Εχει καποια σχεση το προφιλ του φιλου μου με τα παραπανω ? (εβδομος στην παρθενο, στον πλουτωνα = κυβερνητη του σκορπιου και αφροδιτη στο λιονταρι)??? ή μηπως παραλογιζομαι?

ευχαριστω

colibri
27-02-2008, 02:10 PM
εχω ακμη 5ου οικου στο λιονταρι και 7ου στην παρθενο (ολως τυχαιως ο φιλος μου ειναι παρθενος στο ζωδιο με ωροσκοπο σκορπιο) και 7οικο στον πλουτωνα καθως και στην/ον Juno.

τι σημαινει ο 7ος οικος στην/ον Juno? Εχει καποια σχεση το προφιλ του φιλου μου με τα παραπανω ? (εβδομος στην παρθενο, στον πλουτωνα = κυβερνητη του σκορπιου και αφροδιτη στο λιονταρι)??? ή μηπως παραλογιζομαι?

ευχαριστω

Όλως τυχαίως σίγουρα δεν είναι. Είναι μια ωραιότατη και χωρίς ιδιαίτερο ψάξιμο έκφραση του 7ου οίκου. Δεν υπάρχει 7ος στην Juno αλλά 7ος που έχει την Juno που τυχαίνει να είναι ένας από τους πλανητοειδείς του γάμου. Σχέση φαντάζομαι ότι έχει επειδή ο σύντροφος σου είναι μερκουριακός τύπος με πλουτώνεια χαρακτηριστικά και άρα εσύ τον διάλεξες γιατί είναι προφανώς ότι σε εκφράζει αφού αυτά τα στοιχεία τα έχεις στο χάρτη σου.

nak
27-02-2008, 02:22 PM
σας ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση που ηταν διαφωτιστικη.
Παρολ'αυτα δεν καταλαβαινω τι σημαινει 7ος που εχει την Juno. Υπαρχει καποιο σχετικο αρθρο?

Fotini Christodoulou
27-02-2008, 02:28 PM
Juno είναι το λατινικό ονομα του αστεροειδή Ηρα.Υπάρχει σχετικό άρθρο το οποιο μπορείτε να βρείτε πανευκολα μεσω της αναζητησης:bigsmile::bigsmile:

starfish
27-02-2008, 02:57 PM
σας ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση που ηταν διαφωτιστικη.
Παρολ'αυτα δεν καταλαβαινω τι σημαινει 7ος που εχει την Juno. Υπαρχει καποιο σχετικο αρθρο?

Ο 7ος ειναι ενας απο τους 12 οικους. Σκεφτειτε ενα σπιτι με 12 δωματια. Η Juno ειναι αστεροειδής, οπως ο Διας π.χ. ειναι πλανητης. Αν ας πουμε θεωρησουμε τους πλανητες και τους αστεροειδης ως κατοικους του σπιτιου, εννοειται οτι δεν γινεται να ειναι το δωματιο μεσα στον "κατοικο" του, αλλα ο κατοικος μεσα στο δωματιο.
Αρα η Juno ειναι στον 7ο οικο σας και οχι ο οικος σας μεσα στην Juno.

Eπισης, υπαρχουν πολλα επεξηγηματικα αρθρα για τους οικους, τους πλανητες κλπ.
Ειναι μαλλον προωρο να αναρωτιεστε για ενα αστεροειδη. Υπαρχουν πολυ πιο σημαντικες συνιστωσες σ ενα γενεθλιο χαρτη!

nak
07-03-2008, 10:48 AM
καλημερα! ηθελα να ρωτησω το εξης και για τους 2 οικους¨

οταν στον 5ο οικο υπαρχει εγκλωβισμενο ενα ζωδιο (ιχθυς) τι σημαινει? μηπως την πιθανοτητα μιας κρυφης σχεσης με αυτα τα χαρακτηριστικα?

επισης για τον 7ο οικο - οταν δεν υπαρχει εκει πλανητης αλλα η ακμη του 7ου ειναι στον ταυρο. Σ'αυτην την περιπτωση, η αφροδιτη (κυβερνητης ταυρου) ειναι ο κυβερνητης του 7ου οικου? Οταν η αφροδιτη ειναι και στον 10ο οικο, τοτε δηλωνει γαμο που προερχεται απο τον ιδιο εργασιακο χωρο?

ευχαριστω προκαταβολικα

colibri
07-03-2008, 10:59 AM
καλημερα! ηθελα να ρωτησω το εξης και για τους 2 οικους¨

οταν στον 5ο οικο υπαρχει εγκλωβισμενο ενα ζωδιο (ιχθυς) τι σημαινει? μηπως την πιθανοτητα μιας κρυφης σχεσης με αυτα τα χαρακτηριστικα?

επισης για τον 7ο οικο - οταν δεν υπαρχει εκει πλανητης αλλα η ακμη του 7ου ειναι στον ταυρο. Σ'αυτην την περιπτωση, η αφροδιτη (κυβερνητης ταυρου) ειναι ο κυβερνητης του 7ου οικου? Οταν η αφροδιτη ειναι και στον 10ο οικο, τοτε δηλωνει γαμο που προερχεται απο τον ιδιο εργασιακο χωρο?

ευχαριστω προκαταβολικα
Εννοείς εγκλωβισμένο με την ακμη του 5ου στον υδροχόο? Αν είναι έτσι μπορεί να δείχνει ότι η πρώτη εικόνα που δείχνεις στους συντρόφους είναι της ανεξάρτητης αλλά εσύ όταν προχωράει η σχέση θέλεις πιο συναισθηματικό δέσιμο. Και για την αφροδίτη στο 10 μπορεί να περιμένεις από το γάμο την "κοινωνική κατάξίωση". Για αυτά τα στοιχεία που παραθέτεις σίγουρα μπορούν και πιο σωστές ερμηνείες από τις δικές μου, δεν είμαι αστρολόγος απλά μου αρέσει να ερευνώ οπότε μην ξεχνάς ότι σου παραθέτω καθαρά τις προσωπικές μου απόψεις επικεντρωμένες σε αυτά που ερευνώ...

gluka
04-06-2008, 08:57 AM
Για σας,εγω εχω στον 5ο οικο το Καρκινο αλλα κανενα πλανητη εκει.Πρεπει να κοιταξω δλδ της Πλανητες που τον κυβερνουν?Τη Σεληνη και σε εξαρση ο Διας?Εχω τη Σεληνη και το Δια στον Υδροχοο.Και η Σεληνη ειναι σε συζυγια με το Δια 4&ordm; και παλι η Σεληνη ειναι με συζυγια με την Αφροδιτη 7&ordm;.Τι σημαινει αυτο,ξερεται?Ευχαρηστω για το χρωνο σας.

Εάν η ακμή του 5ου σου είναι στον Καρκίνο, τοτε κυβερνήτης του είναι μόνο η Σελήνη. Ο Δίας προφανώς βρίσκεται απλά στον ίδιο οίκο που είναι η Σελήνη σου, αν κατάλαβα σωστά. .

Συγγνομη αλλα ειδα οτι εχω τον Κρονο στον 5ο οικο στις 0.49 αναδρομος,ειταν τοσο πισο που δεν το ειδα:cry:.Ναι η Σεληνη,ο Διας και η Αφροδιτη ειναι στον ειδιο οικο,δλδ στον 12ο οικο.Παντος ετσι ειμαι οπος ειπαται το γεγονως οτι η Σεληνη κυβερνα τον Καρκινο.Οποτε οι γνομη σας οτι εκει στον 5ο βρεισκεται και ο Κρονος,τι σημενει? Ευχαρηστω για τον χρονο σας.

gluka
05-06-2008, 08:17 AM
Μπορω να σε βωιθεισω και εγω με το βιβλιο που εχω μπροστα μου:toung:.Ο κρονος στον 5ο οικο δινει σχεσεις αγαπης,οι οποιες δυσκολευουν πολυ το ατομο.Συχνα αυτοι οι ανθρωποι εγκαταλειπουν την προσπαθεια να κατακτησουν την ευτυχια που προερχεται απο τον ερωτα,πραγμα που οφειλεται στο οτι εχουν πληγωθει πολυ απο τιις σχεσεις τους και προσπαθουν να βρουν διεξοδους,ειτε κανοντας συμβασεις ειτε αφιερωνοντας τη ζωη τους στην κοινωνικη καταξιωση.Το χειροτερο για την ψυχοσυνθεση τους ειναι οτι εχουν την ταση να ελκονται απο ατομα τα οποια ειναι ανικανα να ανταποδωσουν τα συναισθηματα τους,ατομα ψυχρα και πολλες φορες αδιαφορα.Αλλοτε παλι δεν μπορουν οι ιδιοι να δοθουν σε καπιο ατομο που ειναι αξιο να τους χαρισει την ευτυχια,πραγμα που τις περισσοτερες φορες συμβαινει επειδη ο Κρονος στον 5ο οικο δημιουργει φοβο και εσωστρεφεια σε σχεση με τον ερωτα.Τα ατομα με τον Κρονο στον 5ο οικο ειναι ανθρωποι λιγομιλητοι και δεν εωτερικευουν τα ρομαντικα τους αισθηματα.Μερικες φορες οι υποψηφιοι εραστες μπορει να ερθουν πολυ κοντα ο ενας στον αλλο,αλλα αυτο που θα τους απομακρυνει ειναι η ελλειψη ενθουσιασμου.Ο Κρονος στον 5ο οικο δεν σας μπλοκαρει ουτε σας εμποδιζει απο τον ερωτα για ολοκληρη τη ζωη σας.Συνηθως φερνει την αγαπη και την ολοκληρωση μετα τα 30. Σε μικροτερη ηλικια μπορει το ατομο με τον Κρονο στον 5ο οικο να βρει την αγαπη και τον ρομαντισμο,αλλα να υπαρχουν πρακτικα εμποδια και να μην του επιτρεπουν να ευχαριστηθει τον ερωτα του.Σ'αυτες τις περιπτωσεις,συνηθως,τα ατομα αναγκαζονται να ζουν σε διαφορετικες πολεις λογω σπουδων η δουλειας,με φυσικο αποτελεσμα να μην ειναι συχνα μαζι.Και πολλα αλλα λεει, αλλα σου ειπα τα πιο συμαντικα.:toung:

Δεν χρειαζεται να μου πειτε τπτ,βρεικα τιν παλια μου δειμοσιευση:laugh:.Καλη σας μερα.:toung:

aries engineer
05-06-2008, 03:15 PM
Σχολιακι για το δημοσιευμα της glyka
Και που ειναι το κακο σε ολο αυτο???Ασε καλα ειναι ετσι..καλυτερα να κραταμε πισινές γιατι ζουμε σε χαλεπους καιρους...

gluka
06-06-2008, 08:36 AM
Σχολιακι για το δημοσιευμα της glyka
Και που ειναι το κακο σε ολο αυτο???Ασε καλα ειναι ετσι..καλυτερα να κραταμε πισινές γιατι ζουμε σε χαλεπους καιρους...

Συγγνομη αλλα δεν καταλαβα τπτ.Αν μπορεις να το πεις με πιο απλα λογια και οχι σοφα:bigsmile:,γιατι ειμαι ξενη,και καπια δεν τα πιανω:bigsmile::blink:.Καλη σου μερα.

gluka
06-06-2008, 04:51 PM
Σημερα διαπυστωσα οτι το οι τα βιβλεια που εχω,μαλλον ειταν δορεαν πριν 2 χρονια νομειζω μαζι με το περιοδεικο σας.Γραφει "Αστρολογια για ολους".Ειναι απυθανα,τελεια.Καθε μερα οταν εχω χρονο,διαβαζω τις διελευσεις τον πλαηντον που σχυματιζουν οψεις με τους πλανητες η οικους.

ελιζα
22-11-2008, 08:42 PM
καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει ποσειδωνα στον 5ο οικο σημαινει οτι τα παιδια του θα βγουν προβληματικα?ποσειδωνας στον τοξοτη.και αν ο συντροφος εχει κρονο ουρανο αφροδιτη στον τοξοτη δηλαδη στον 5ο τομεας παιδιων αυξανει τις πειθανοτητες να μην βγουν γερα?ευχαριστω ας με βοηθησει καποιος

Λευκή
22-11-2008, 08:50 PM
καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει ποσειδωνα στον 5ο οικο σημαινει οτι τα παιδια του θα βγουν προβληματικα?ποσειδωνας στον τοξοτη.και αν ο συντροφος εχει κρονο ουρανο αφροδιτη στον τοξοτη δηλαδη στον 5ο τομεας παιδιων αυξανει τις πειθανοτητες να μην βγουν γερα?ευχαριστω ας με βοηθησει καποιος

Όχι βέβαια.¶λλωστε αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα ήταν πάρα πολλά τα "προβληματικά" παιδιά.Όταν με το καλό έρθει αυτή η ώρα ,ο κάθε υποψήφιος γονιός απευθύνεται στον αντίστοιχο γιατρό για τις απαραίτητες εξετάσεις,και η αστρολογία καλό θα ήταν σε τέτοιες περιπτώσεις να χρησιμοποιείται μόνο συμπληρωματικά και μάλιστα όχι ως πρώτη εναλλακτική χείρα βοηθείας.

Για να βγουν γερά παιδιά πάντως σε κάθε περίπτωση,χρειάζεται ένα αγαπημένο αντρόγυνο,που θα είναι ώριμο,σίγουρο ότι θέλει να κάνει παιδιά και θα είναι έτοιμο να σηκώσει το βάρος των ευθυνών που προκύπτουν με τη γέννηση ενός παιδιού.

Τίνα Ζαχαριάδου
23-11-2008, 01:20 AM

Kαταρχην οταν λεμε προβληματικα τι εννουμαι;ειναι ενας ορος που εμενα δεν μου ακουγεται καθουλου καλα και ενα παραπανω που εχω ποσειδωνα στον τοξοτη και στον πεμπτο οικο,πιστεψε με μονο ¨"προβληματικα παιδια" δεν εχω.Ενας ποσειδωνας εκει μπορει να φερει υιοθετημενα παιδια,παιδια που μπορει να ειναι οχι δικα σου αλλα του συζυγου σου,παιδια με καλλιτεχνικα ταλεντα,ταση για αποβολες και γενικα εξασθενιση κατα την εγκυμοσυνη,και μπορει να φερει και παιδια που εχουν καπως εξασθενημενο οργανισμο αλλα αυτο δεν τα κανει και προβληματικα.Οσο για τις θεσεις που αναφερεις για τον πατερα,μπορει να ειναι ειτε αυστηρος και καπως ψυχρος,ειτε να εχει παιδι εκτος γαμου,μπορει να εχει ενα πολυ ομορφο παιδι(Αφροδιτη), χιλια δυο πραγματα μπορει.Απο αυτα παντως τα στοιχεια που αναφερεις δεν νομιζω οτι ισχυει το περι προβληματικων η γερων παιδιων.

Λευκή
23-11-2008, 02:01 AM
Επίσης ο Ποσειδώνας στον 5ο οίκο είναι στην έξαρσή του(θεωρητικά πάντα)

ελιζα
23-11-2008, 06:34 PM
Kαταρχην οταν λεμε προβληματικα τι εννουμαι;ειναι ενας ορος που εμενα δεν μου ακουγεται καθουλου καλα και ενα παραπανω που εχω ποσειδωνα στον τοξοτη και στον πεμπτο οικο,πιστεψε με μονο ¨"προβληματικα παιδια" δεν εχω.Ενας ποσειδωνας εκει μπορει να φερει υιοθετημενα παιδια,παιδια που μπορει να ειναι οχι δικα σου αλλα του συζυγου σου,παιδια με καλλιτεχνικα ταλεντα,ταση για αποβολες και γενικα εξασθενιση κατα την εγκυμοσυνη,και μπορει να φερει και παιδια που εχουν καπως εξασθενημενο οργανισμο αλλα αυτο δεν τα κανει και προβληματικα.Οσο για τις θεσεις που αναφερεις για τον πατερα,μπορει να ειναι ειτε αυστηρος και καπως ψυχρος,ειτε να εχει παιδι εκτος γαμου,μπορει να εχει ενα πολυ ομορφο παιδι(Αφροδιτη), χιλια δυο πραγματα μπορει.Απο αυτα παντως τα στοιχεια που αναφερεις δεν νομιζω οτι ισχυει το περι προβληματικων η γερων παιδιων.
και παλι ειτε δεν ειναι δικα σου ειτε αποβαλεις ειτε εχουν εξασθενισμενο οργανισμο αρα ο ποσειδωνας δημιουργει καποιο προβλημα στον τομεα

Λευκή
23-11-2008, 07:02 PM
Από που προκύπτουν όλα αυτά καλέ;
Ο ποσειδώνας σχετίζεται με τη θολούρα και με τις νευρώσεις ενίοτε.Μάλλον απλώς σου δημιουργεί σενάρια επιστημονικής φαντασίας στο μυαλό σ αυτό το θέμα:bigsmile:
Ηρέμησε γιατί υπάρχουν άνθρωποι με τονισμένο 8ο οίκο,κρόνο στον 5ο,τετράγωνο αφροδίτης κρόνου,αφροδίτη στον σκορπιό και διάφορα άλλα ή και όλα μαζί.Τι θα τους κάνουμε;θα τους καταδικάσουμε;

cancerian
23-11-2008, 09:37 PM
και παλι ειτε δεν ειναι δικα σου ειτε αποβαλεις ειτε εχουν εξασθενισμενο οργανισμο αρα ο ποσειδωνας δημιουργει καποιο προβλημα στον τομεα

Αγαπητη ελιζα

θα συμφωνησω καθετα με την Ερση, ο Ποσειδωνας δεν δημιουργει καποιο προβλημα εαν δεν το συνηγορει και ολος ο γενεθλιος χαρτης σου. Μεσα απο τον 5ο οικο δεν σημαινει σωνει και καλα οτι θα δημιουργηθει καποιο "προβλημα" στα παιδια σου. Ισως να εκφραζει και το δικο σου κομματι. Με τον Ποσειδωνα σε αυτη την θεση η δημιουργικοτητα σου ειναι ισχυρη και ο ερωτας γεματος ιδανικες προθεσεις που δεν εχουν να κανουν με την πραγματικοτητα. Ειναι καλη καλλιτεχνικη θεση (εαν δεν εισαι ηδη καλλιτεχνης) η οποια θα σου χαρισει απεριοριστη φαντασια την οποια μπορεις να την "καναλωσεις" μεσα στην ηθοπιοια , της διασκεδασεις , το θεατρο , και γενικοτερα οτι εχει να κανει με καλλιτεχνικη προβολη.

με εκτιμηση
cancerian

ελιζα
24-11-2008, 05:38 PM
Από που προκύπτουν όλα αυτά καλέ;
Ο ποσειδώνας σχετίζεται με τη θολούρα και με τις νευρώσεις ενίοτε.Μάλλον απλώς σου δημιουργεί σενάρια επιστημονικής φαντασίας στο μυαλό σ αυτό το θέμα:bigsmile:
Ηρέμησε γιατί υπάρχουν άνθρωποι με τονισμένο 8ο οίκο,κρόνο στον 5ο,τετράγωνο αφροδίτης κρόνου,αφροδίτη στον σκορπιό και διάφορα άλλα ή και όλα μαζί.Τι θα τους κάνουμε;θα τους καταδικάσουμε;
συγγνωμη αν γινομαι κουραστικη απλα διαβασα τους πλανητες εχοντας βγαλει τον χαρτη μου απο το site και ελεγε οτι τα παιδια μου θα εχουν κατι ασυνηθηστο και θα γινονται θυσιες χωρις ανταλλαγμα.αν θελετε το κοιτατε κι εσεις εχω γεννηθει 13-4-1978 ωρα 14.15 το μεσημερι εγω βεβαια εχω καλλιτεχνικες τασεις στο χορο.εχω κανει μια αμβλωση μικρη και απο τοτε δεν το εχω ξεπερασει και ανησυχω πολυ γι αυτο το θεμα.ευχαριστω εκ τον προτερων αν μου δωσετε καποιες απαντησεις γιατι ειμαι αρχαρια παρολο που ασχολουμαι απο το 97 με την αστρολογια

cancerian
24-11-2008, 07:36 PM
συγγνωμη αν γινομαι κουραστικη απλα διαβασα τους πλανητες εχοντας βγαλει τον χαρτη μου απο το site και ελεγε οτι τα παιδια μου θα εχουν κατι ασυνηθηστο και θα γινονται θυσιες χωρις ανταλλαγμα.αν θελετε το κοιτατε κι εσεις εχω γεννηθει 13-4-1978 ωρα 14.15 το μεσημερι εγω βεβαια εχω καλλιτεχνικες τασεις στο χορο.εχω κανει μια αμβλωση μικρη και απο τοτε δεν το εχω ξεπερασει και ανησυχω πολυ γι αυτο το θεμα.ευχαριστω εκ τον προτερων αν μου δωσετε καποιες απαντησεις γιατι ειμαι αρχαρια παρολο που ασχολουμαι απο το 97 με την αστρολογια

Aγαπητη Ελιζα

αρχικα δεν γινεσαι κουραστικη , πολλοι απο εμας εχουν αποριες. Ο καθενας απο εμας εχει διατυπωσει αποριες και μαλιστα ο καθενας εχει το δικαιωμα να τις θεωρησει σημαντικες αναλογα με το προσωπικο του συστημα αξιων.

Κοιταξα τον γενεθλιο χαρτη σου αλλα επετρεψε μου να μην αναφερθω σε οτισηποτε αφορα τον ιατρικο κλαδο σε σχεση με την αστρολογια , διοτι αντιτηθεται με τους κανονες της εν λογω ιστοσελιδας και μαλιστα τις ανυσηχιες αυτες θα ηταν καλο να τις αναφερεις σε καποιον ειδικο.

Λοπον βλεποντας τον 5ο οικο σου , κυβερναται απο τον Δια ο οποιος βρισκεται στον Καρκινο στον 11ο και μαλιστα σε συνοδο με την Σεληνη.
Ο Διας χαριζει επεκταση σε συνδιασμο με την συνοδο της Σεληνης η επεκταση αυτη αφορα τον συναισθηματικο σου κομματι. Σου δινει ενδιαφερων και ισως να εισαι "γνωστη" για την γεναιοδωρια του πνευματος σου και του συναισθηματος σου μεσα απο υπο-κοικωνικες ομαδες πχ μια λεσχη. Την συνοδο αυτη θα την μετεφραζα ως μια εννοια σε οτι εχει να κανει με τα θεματα του 5ου οικου.
Ειμαι σιγουρος οτι εχεις λαβει αρκετες οικονομικες απολαβες απο τον καλλιτεχνικο χωρο και μαλιστα αυτος ο χωρος ειναι ο ΧΩΡΟΣ ΣΟΥ. Με την εννοια οτι εχεις καταλαβει οτι πλεον ανηκεις εκει.
Προσωπικα πιστευω οτι ανηκεις στον κοσμο του τραγουδιου . Και η δουλεια αυτη σου δινει την δυνατοτητα να ανοιξεις τα φτερα σου μεσα στον κοσμο της εκλεπτισμενης μουσικης και αν δεν το εχεις κανει ηδη , μεγαλα ταξιδια.

Η δικη σου γεννα νομιζω οτι ηταν δυσκολη για την μητερα σου ή υπηρξε καποια καθυστερηση στο να ερθεις στον κοσμο.

Εχεις ενα παρα πολυ καλο ωροσκοπιο θα ελεγα. Με ευνοικες οψεις πραγμα που μου δινει την εντυπωση οτι η ζωη σου παρουσιαζει με ευκολια τiς χαρες τhς και τiς δοξες της.

Οσο για το θεμα της ανησυχιας περι της αμβλωσης που ανεφερες. Αυτη η διαδικασια , επειδη ανηκω στον χωρο της υγειας , ειναι αρκετα επιπονη διαδικασια ,της οποιας ομως ο πονος εχει παρατεταμενη διαρκεια στο ψυχολογικο κομματι μιας γυναικας. Θα σε συμβουλευα να αποτανθεις σε καποιον ειδικο ετσι ωστε να συζητησεις τις ανυσηχιες σου και να εκφρασεις τις σκεψεις σου , ωστε να βρεις διεξοδους ψυχολογικους και λυσεις.

Με εκτιμηση
cancerian

roh
24-11-2008, 08:44 PM
Καλήσπερα θα ήθελα και γο να ρωτήσω καποιά πράγματα για τον 7ο οίκο μου. Λοιπόν ανήκω και εγώ σ' αυτους που δεν έχουν πλανήτη στον 7ο οίκο, έχς όμως την λιλιθ. Στον οικο αυτό βρίσκεται το ζώδιο του καρκίνου και οι όψεισ που κάνει η σελήνη που ειναι κυβερνήτης του καρκινου είναι οι εξής:
Αντίθεση με Αφροδίτη 3.41
Τρίγωνο με Ποσειδώνα 0.58
Αντίθεση με Πλούτωνα 2.59
Τριγώνο με Ωροσκόπο 0.49
Αντίθεση με Μεσουρένημα 6.59
Τέλος θέλω να επισημάνω οτι η σελήνη μου βρισκεται στον ταύρο όπως και ο 5οσ οικος μου. Τι σημαίνουν ολα αυτά θα μπορουσε καποιοσ να με διαφώτησει; Έχω την αίσθηση οτι δεν πρέπει να είναι και πολύ θετικά; Η αληθεία ειναι πως τώρα έχω αρχισει να ασχολουμαι με την ασρολογία και δεν ξέρω και πολλά δυσκολεύομαι αρκετα στον συνδύασμο ολών αυτών. Ευχαριστώ εκ των προτέρων οποιον ασχοληθεί με την περίπτωση μου!

cancerian
24-11-2008, 09:00 PM
Καλήσπερα θα ήθελα και γο να ρωτήσω καποιά πράγματα για τον 7ο οίκο μου. Λοιπόν ανήκω και εγώ σ' αυτους που δεν έχουν πλανήτη στον 7ο οίκο, έχς όμως την λιλιθ. Στον οικο αυτό βρίσκεται το ζώδιο του καρκίνου και οι όψεισ που κάνει η σελήνη που ειναι κυβερνήτης του καρκινου είναι οι εξής:
Τρίγωνο με Ποσειδώνα 0.58
Τριγώνο με Ωροσκόπο 0.49
Αντίθεση με Μεσουρένημα 6.59
Τέλος θέλω να επισημάνω οτι η σελήνη μου βρισκεται στον ταύρο όπως και ο 5οσ οικος μου. Τι σημαίνουν ολα αυτά θα μπορουσε καποιοσ να με διαφώτησει; Έχω την αίσθηση οτι δεν πρέπει να είναι και πολύ θετικά; Η αληθεία ειναι πως τώρα έχω αρχισει να ασχολουμαι με την ασρολογία και δεν ξέρω και πολλά δυσκολεύομαι αρκετα στον συνδύασμο ολών αυτών. Ευχαριστώ εκ των προτέρων οποιον ασχοληθεί με την περίπτωση μου!

Kαλησπερα roh

Aπο που πηγαζει το γεγονος οτι εχεις την αισθηση οτι "δεν πρεπει να ειναι και πολυ θετικα " ?

με εκτιμηση
cancerian

roh
24-11-2008, 09:19 PM
Απο τις έξης οψεις που κανεί η Σελήνη μου:
Αντίθεση με Μεσουράνημα 6.59
και σε συνδυασμό με το γεγονός οτί ο 7ος οικός δεν εχει πλανήτη μονο τη λιλιθ η οποια εκτοσ απο το οτι είναι η μαύρη σελήνη δεν ξερο ακριβώς τι ρολο παίζει.Νομίζω οτι δεν είναι και πολυ ευκολες οψεισ για να κανείς σχέση εχώ και τον ήλιο στον τοξοτη.Αλλά έσενα σε βλέπω να αποφευγεισ να απαντησεις στην ερώτηση και αυτο ομωλογώ πως με τρομαζει περισσοτέρο.

cancerian
24-11-2008, 09:46 PM
Απο τις έξης οψεις που κανεί η Σελήνη μου:
Αντίθεση με Μεσουράνημα 6.59
και σε συνδυασμό με το γεγονός οτί ο 7ος οικός δεν εχει πλανήτη μονο τη λιλιθ η οποια εκτοσ απο το οτι είναι η μαύρη σελήνη δεν ξερο ακριβώς τι ρολο παίζει.Νομίζω οτι δεν είναι και πολυ ευκολες οψεισ για να κανείς σχέση εχώ και τον ήλιο στον τοξοτη.Αλλά έσενα σε βλέπω να αποφευγεισ να απαντησεις στην ερώτηση και αυτο ομωλογώ πως με τρομαζει περισσοτέρο.

Aγαπητη roh

Αρχικα ηρεμησε. Μην παρερμηνευεις οπως θελεις εσυ την αποφυγη στην απαντηση μου. Ανεφερες οτι
Η αληθεία ειναι πως τώρα έχω αρχισει να ασχολουμαι με την ασρολογία και δεν ξέρω και πολλά δυσκολεύομαι αρκετα στον συνδύασμο ολών αυτών.. . Για αυτο τον λογο θα σου προτεινω να ριξεις μια ματια πρωτα στα πολυ διαφωτιστικα αρθρα των αστρολογων και των μελων της ιστοσελιδας.
Υπαρχουν πολυ καλα αρθρα για αρχαριους στην αστρολογια και πολυτιμες πηγες γνωσεων. Διαβασε αρχικα για την σημειολογια των πλανητων , των οψεων , των οικων , αυτη την "διαβοητη" Μαυρη Σεληνη. Επισης δες προηγουμενα ποστ των μελων. Εκει υπαρχουν ηδη διατυπωμενες ερωτησεις σαν την δικη σου.Θα χαρω να ακουσω καθε απορια σου.

με εκτιμηση
cancerian

deirdre
25-11-2008, 03:14 AM
γειά σας. θα ήθελα κι εγώ να ρωτήσω σχετικά με τους οίκους και την ερμηνεία τους. εχω τη σελήνη στον 5ο οίκο και η ακμή του οίκου στους διδύμους. η σελήνη στους διδύμους δίνει πιθανότητα διδύμων η δύο γάμων ισχύει αυτό; η ακμή του 7ου οίκου μου είναι στον καρκίνο. αλλά ο δεν εχω κανένα πλανήτη στον 7ο οίκο. κυβερνήτης του οίκου συμπερασματικά είναι η σελήνη αφού κυβερνά το ζώδιό του καρκίνου. τι ερμηνεία δίνετε σε αυτα; ευχαριστώ :-)

Τίνα Ζαχαριάδου
25-11-2008, 09:39 AM
γειά σας. θα ήθελα κι εγώ να ρωτήσω σχετικά με τους οίκους και την ερμηνεία τους. εχω τη σελήνη στον 5ο οίκο και η ακμή του οίκου στους διδύμους. η σελήνη στους διδύμους δίνει πιθανότητα διδύμων η δύο γάμων ισχύει αυτό; η ακμή του 7ου οίκου μου είναι στον καρκίνο. αλλά ο δεν εχω κανένα πλανήτη στον 7ο οίκο. κυβερνήτης του οίκου συμπερασματικά είναι η σελήνη αφού κυβερνά το ζώδιό του καρκίνου. τι ερμηνεία δίνετε σε αυτα; ευχαριστώ :-)

Καλημερα,καταρχην να πουμε οτι οι τασεις του γαμου μας δεν φαινονται απο τον 5 οικο αλλα απο τον 7,ο 5 οικος σχετιζεται με την ερωτικη μας εκφραση,με τα φλερτ μας,με καλλιτεχνικες τασεις που μπορει να εχουμε,με την δημιουργικοτητα μας και κατ επεκταση με τα παιδια αφου ειναι και το μεγαλυτερο δημιουργημα μας.Το οτι η ακμη του 5 ειναι ειναι στους διδυμους και η σεληνη μεσα μπορει να δειχνει οτι εισαι ιδαιτερα ευαισθητη σε σχεση με τα παιδια,οτι μεσα απο τα φλερτ θελεις να εκφρασεις τον ψυχισμο σου,οτι εισαι αρκετα επικοινωνιακη οταν φλερταρεις η οταν σε φλερταρουν και μπορει να σου τυχαινουν συντροφοι που μπορει να εχουν διπλη σχεση αφου ειναι γνωστο οτι ο διδυμος ςιναι διπλο ζωδιο.Ηακμη του 7 στον καρκινο δειχνει οτι μπορει να υπαρχει καποια ασταθεια μεσα στον γαμο κυριως συναισθηματικη,το οτι παει στον 5 μπορει να δειχνει γαμο απο ερωτα,παρα πολλα πραγματα μπορει να δειχνει μια ακμη και το που παει αλλα για ολοκληρωμενη εικονα σιγουρα χρειαζονται και αλλα.

roh
25-11-2008, 10:51 AM
καλήμερα Έρση, επειδη και εγώ έχω τον 7ο οικό στον καρκίνο και δεν έχω κανενα πλανητη εκει μόνο τη λιλιθ(οπώσ μπορεισ να δεισ σε προηγούμενη δημοσίευση μου) ακόμη και εμένα είναι η σελήνη μου βρισκεται στον 5ο οικο στον ταυρο. Αυτό σημαινει κατι ανάλογο με αυτο που γραφείσ στην deirdre ότι:"Η ακμη του 7 στον καρκινο δειχνει οτι μπορει να υπαρχει καποια ασταθεια μεσα στον γαμο κυριως συναισθηματικη,το οτι παει στον 5 μπορει να δειχνει γαμο απο ερωτα.";

Τίνα Ζαχαριάδου
25-11-2008, 11:51 AM
καλήμερα Έρση, επειδη και εγώ έχω τον 7ο οικό στον καρκίνο και δεν έχω κανενα πλανητη εκει μόνο τη λιλιθ(οπώσ μπορεισ να δεισ σε προηγούμενη δημοσίευση μου) ακόμη και εμένα είναι η σελήνη μου βρισκεται στον 5ο οικο στον ταυρο. Αυτό σημαινει κατι ανάλογο με αυτο που γραφείσ στην deirdre ότι:"Η ακμη του 7 στον καρκινο δειχνει οτι μπορει να υπαρχει καποια ασταθεια μεσα στον γαμο κυριως συναισθηματικη,το οτι παει στον 5 μπορει να δειχνει γαμο απο ερωτα.";

Kαλημερα,η καθε ακμη δειχνει παρα πολλα,ενα απο ολα ειναι και αυτο που ανεφερα,ενα αλλο που μπορει να δειχνει ειναι μια εξαρτηση μεσα στον γαμο και ΄απο τα δυο ατομα, του 7 στον 5 επισης, πολλα πραγματα,σε σενα τωρα επειδη η σεληνη ειναι στον ταυρο δειχνει και σταθερα συναισθηματα ,επισης του 7 στον 5 οικο μπορει να δειχνει οτι ερχεται γαμος λογω εγκυμοσυνης και ακριβως επειδη υπαρχουν πολλες ερμηνειες κανεις δεν μπορει να πει τι ακριβως θα συμβει.Υποθεσεις κανουμε απο τις αναλυσεις του κυβερνητη και τον οικο που πηγαινει.Αυτα που ανεφερα ειναι καποια απο τα πολλα που μπορει να δειχνουν τα συγκεκριμενα στοιχεια που δωσατε Ερμηνειες πολλες,το τι θα συμβει στην καθεμια σας κανεις ομως δεν το ξερει.:bigsmile:

roh
25-11-2008, 02:53 PM
ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Να σε ρωτήσω ακόμα κάτι αν μπορεισ να με βοηθήσεις γιατι παρόλο που εχώ διαβασει καποια αρθρά δυσκολευομαι πολυ στο συνδυασμό. Τι δειχνούν οι εξής όψεις που κανει η σελήνη μου σε συνδυασμό με το ότι δεν έχω κάποιο πλανητη στον 7ο οίκο;
Οι όψεισ είναι οι έξησ:
Σελήνη αντίθεση Aφροδίτη 3.41
Σελήνη αντίθεση Πλούτωνας 2.59
Σελήνη αντίθέση Μεσουράνημα 6.59

roy
25-11-2008, 05:07 PM
Καλησπέρα!
Εχω 5ο οίκο στον καρκίνο και εκεί έχω και Αρη. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό? με δύσκολο επίσης 7ο στην Παρθένο και με 12ο οίκο στον Υδροχόο, υπάρχει φως στο τούνελ? ευχαριστώ

Τίνα Ζαχαριάδου
26-11-2008, 01:01 AM
ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Να σε ρωτήσω ακόμα κάτι αν μπορεισ να με βοηθήσεις γιατι παρόλο που εχώ διαβασει καποια αρθρά δυσκολευομαι πολυ στο συνδυασμό. Τι δειχνούν οι εξής όψεις που κανει η σελήνη μου σε συνδυασμό με το ότι δεν έχω κάποιο πλανητη στον 7ο οίκο;
Οι όψεισ είναι οι έξησ:
Σελήνη αντίθεση Aφροδίτη 3.41
Σελήνη αντίθεση Πλούτωνας 2.59
Σελήνη αντίθέση Μεσουράνημα 6.59

Συνηθως μια αντιθεση Σεληνης με Αφροδιτη δειχνει οτι το ατομο δεν μπορει να εναρμονισει το συναισθημα του και τον ψυχισμο του σε σχεση με τον τροπο που μοιραζεται τον εαυτο και τον τροπο που αγαπα και αυτο γιατι οι πλανητες βρισκονται σε διαμετρικα αντιθετες θεσεις και φυσεις.Η Σεληνη με τον Πλουτωνα δειχνει ενα ατομο που προσπαθει να ελεγχει τους αλλους και συνηθως εχει εντονα στοιχεια,ζηλειας,κτητικοτη τας και εμμονης.Η Σεληνη με το MC μας δειχνει ενα ατομο,που λογω ασταθειας συναισθηματικης ισως να δημιουργει προβληματα στην εργασια του

roh
26-11-2008, 09:50 AM
Ευχαριστώ ήσουν αρκέτα κατατοπιστική! Εύχομαι να τα ξαναπούμε κάποια στιγμή!

roh
26-11-2008, 09:53 AM
Ευχαριστώ Έρση ησου αρκετά κατατοπιστική! Εύχομαι να τα ξαναπούμε!!!

elpiniki
28-11-2008, 09:57 PM
Καλησπέρα σε όλους!:bigsmile:
Έρση μου, χρειάζομαι κι εγώ τα "φώτα σου"!!!
Ο 7ος οίκος μου είναι κενός, αλλά η ακμή του είναι στον αιγόκερω (14ο, 26' 10'') Δεν ξέρω αν το αποδίδω σωστά...
Ο 5ος οίκος μου είναι "φουλ". Έχω Αφροδίτη, Σελήνη, ¶ρη Ποσειδώνα και Βερτεξ. Η ακμή του είναι στον Σκορπιό (00, 24' 02'').
Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις?
Τι σημαίνουν όλα αυτά?
Ευχαριστώ πολύ, όποιον απαντήσει !!!:love::love:

Τίνα Ζαχαριάδου
29-11-2008, 12:45 AM
Καλησπέρα σε όλους!:bigsmile:
Έρση μου, χρειάζομαι κι εγώ τα "φώτα σου"!!!
Ο 7ος οίκος μου είναι κενός, αλλά η ακμή του είναι στον αιγόκερω (14ο, 26' 10'') Δεν ξέρω αν το αποδίδω σωστά...
Ο 5ος οίκος μου είναι "φουλ". Έχω Αφροδίτη, Σελήνη, ¶ρη Ποσειδώνα και Βερτεξ. Η ακμή του είναι στον Σκορπιό (00, 24' 02'').
Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις?
Τι σημαίνουν όλα αυτά?
Ευχαριστώ πολύ, όποιον απαντήσει !!!:love::love:

Καλησπερα Ελπινικη,η ακμη του 7 στον αιγοκερω μας δειχνει οτι εισαι ατομο που παιρνει πολυ σοβαρα το θεμα γαμος και σχεσεις,ειναι μια δυσκολη θεση για την ακμη του 7 γιατι μας προδιαθετει για ενα γαμο με δυσκολιες που δειχνει διαρκως να δοκιμαζεται.Καλο ειναι οσοι επηρρεαζονται απο Κρονο στον 7 να παντρευονται μετα τα 28 με 30 για να εχουν την ωριμοτητα να αντιμετωπιζουν τις δοκιμασιες του Κρονου.Η ακμη εκει επισης μπορει να δωσει σχεσεις με ατομα που εχουμε αρκετη διαφορα ηλικιας,συντροφο ισως καταπιεστικο που ομως ειναι αξιοπιστος και στις κρισιμες στιγμες μπορουμε να βασιστουμε επανω του,ακομα κι αν ειμαστε σε αποσταση κυριολεκτικη η μεταφορικη. Η Σεληνη στον 5 οικο δειχνει μεγαλη γονιμοτητα στις γυναικες , ενω στα ερωτικα μπορει να εχουμε ασταθεια,με την Αφροδιτη εκει εχεις μεγαλη αγαπη για τα παιδια και απο τον ερωτικο συντροφο ζητας την αρμονια και την ισορροπια, επισης καλη θεση για καλλιτεχνες.Ο Αρης εκει δηλωνει δυναμικους συντροφους,ερωτικους που συνεχως μπορει να σε ανταγωνιζονται και να ξεσπουν καπως εντονα,Με τον Ποσειδωνα τωρα, να ξερεις οτι οσο θα εξιδανικευεις τον ερωτα αλλο τοσο εκεινος θα σε απογοητευει,επισης ειναι Πλανητης που δειχνει καλλιτεχνικα ταλεντα και που θελει προσοχη στις εγκυμοσυνες για να αποφυγουμε τον κινδυνο αποβολων.Το vertex στον 5 οικο μας δειχνει οτι εχεις ταση να ζεις μοιραιες καταστασεις :love::love:

elpiniki
29-11-2008, 12:04 PM
Καλημερα Έρση μου:bigsmile:
Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου:love::love:
Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που μου γράφεις, ισχύει!!!!:love:
Ιδιαίτερα όσον αφορά την τάση μου να εξειδανικευω και την αγάπη μου για τα παιδιά... Και για σύντροφο με διαφορά ηλικίας ( αρκετά μεγαλύτερο).
Σχετικά με την ερωτική αστάθεια, δεν πολυκατάλαβα βρε Ερση μου... πρόκειται για δική μου αστάθεια μέσα σε μια σχέση ή για τη σχέση αυτή καθ΄ αυτή, η οποία έχει την τάση να μην είναι σταθερή; Δεν ξέρω αν σου δίνω να καταλάβεις τι ρωτάω...
Και κάτι άλλο... Υπάρχει κάποιος τρόπος να "αποδυναμώσω" τον Ποσειδώνα :bigsmile:
Ευχαριστώ πολύ... Καλό Σαββατοκύριακο, εύχομαι

camelblue
29-11-2008, 06:36 PM
καλησπερα σας! ειμαι καινουρια εδω..εγω εχω στο 5ο τον ουρανο κ τον βορειο δεσμο κ βερτεξ κ η ακμη του ειναι στο σκορπιο..στον 7ο δεν εχω κανενα πλανητη κ η ακμη του ειναι στον αιγοκερο..
μηπως μπορει να μου πει καποιος τι σημαινει αυτο?..ευχαριστω πολυ

Αρσινόη
30-11-2008, 12:23 AM
ωχ μανουλα μου απο που να αρχισω; Ειμαι υδροχοος ειναι αιγοκερως.. εχω σεληνη στον αιγοκερω εχει σεληνη στον υδροχοο εχουμε μεσουρανημα στον κριο και κοινο βερτεξ στον τοξοτη (παρεπιπτοντως τι ειναι ο βερτεξ ;) εχω 7ο οικο στον υδροχοο με ερμη στον αιγοκερω εχει 7ο οικο στον υδροχοο κενο. Τι γινεται εδω;;; και αν γινεται γιατι τετοια αποχη απο το συναισθημα ;εχει αρχισει και μου χυμαει.. ( ασχημα :unsure: ) εχουμε και 2 παιδια..εχω παθει μια παρακρουση..

Τι μου εχει συμβει; κανα πορισμα μια βοηθεια;;; :embarrest

kiaRRa
30-11-2008, 12:28 AM
ωχ μανουλα μου απο που να αρχισω; Ειμαι υδροχοος ειναι αιγοκερως.. εχω σεληνη στον αιγοκερω εχει σεληνη στον υδροχοο εχουμε μεσουρανημα στον κριο και κοινο βερτεξ στον τοξοτη (παρεπιπτοντως τι ειναι ο βερτεξ ;) εχω 7ο οικο στον υδροχοο με ερμη στον αιγοκερω εχει 7ο οικο στον υδροχοο κενο. Τι γινεται εδω;;; και αν γινεται γιατι τετοια αποχη απο το συναισθημα ;εχει αρχισει και μου χυμαει.. ( ασχημα :unsure: ) εχουμε και 2 παιδια..εχω παθει μια παρακρουση..

Τι μου εχει συμβει; κανα πορισμα μια βοηθεια;;; :embarrest

Δες αυτά για να καταλάβεις το Vertex/Κορυφή. Εξαιρετικά κείμενα και απόλυτα κατανοητά.

Vertex - Όταν πρέπει ...να προσέχεις τι εύχεσαι (http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%E8%F1%E1-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/5384-vertex-%FC%F4%E1%ED-%F0%F1%DD%F0%E5%E9-%ED%E1-%F0%F1%EF%F3%DD%F7%E5%E9%F2-%F4%E9-%E5%FD%F7%E5%F3%E1%E9.html)

Η Κορυφή (Vertex) στον αστρολογικό χάρτη (http://www.myhoroscope.gr/99-%E1%ED%E1%E4%E7%EC%EF%F3%E9%E5%FD%F3%E5%E9%F2-%EC%E5%F4%E1%F6%F1%DC%F3%E5%E9%F2/6383-%E7-%EA%EF%F1%F5%F6%DE-vertex-%F3%F4%EF%ED-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%E9%EA%FC-%F7%DC%F1%F4%E7.html)

Τίνα Ζαχαριάδου
30-11-2008, 04:26 PM
Καλημερα Έρση μου:bigsmile:
Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου:love::love:
Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που μου γράφεις, ισχύει!!!!:love:
Ιδιαίτερα όσον αφορά την τάση μου να εξειδανικευω και την αγάπη μου για τα παιδιά... Και για σύντροφο με διαφορά ηλικίας ( αρκετά μεγαλύτερο).
Σχετικά με την ερωτική αστάθεια, δεν πολυκατάλαβα βρε Ερση μου... πρόκειται για δική μου αστάθεια μέσα σε μια σχέση ή για τη σχέση αυτή καθ΄ αυτή, η οποία έχει την τάση να μην είναι σταθερή; Δεν ξέρω αν σου δίνω να καταλάβεις τι ρωτάω...
Και κάτι άλλο... Υπάρχει κάποιος τρόπος να "αποδυναμώσω" τον Ποσειδώνα :bigsmile:
Ευχαριστώ πολύ... Καλό Σαββατοκύριακο, εύχομαι

Ελπινικη μου,ειτε εχεις εσυ ασταθεια συναισθηματικη ,ειτε εχει ο συντροφος το αποτελεσμα ειναι το ιδιο,γενικα σε οποιον οικο βρισκεται η Σεληνη επειδη ειναι πολυ γρηγορος πλανητης φερνει γρηγορες εναλαγες,οσο για τον Ποσειδωνα,αυτα που ειναι να φερει ,οπως και ολοι οι πλανητες, θα τα φερει,το θεμα ειναι πως ανταπερχεται ο καθενας μας σε οτι ερχεται,αυτο ομως που μπορεις να κανεις,ειναι να ειναι ασχολεισαι πιο πολυ με καλλιτεχνικα ταλεντα που ενδεχομενως μπορει να εχεις ωστε να σπαταλας πολλη ενεργεια σε αυτα τα θεματα. :love:

camelblue
30-11-2008, 05:32 PM
μπορει καποιος να μου απαντησει και εμενα please?:cry:

kiaRRa
30-11-2008, 05:40 PM
καλησπερα σας! ειμαι καινουρια εδω..εγω εχω στο 5ο τον ουρανο κ τον βορειο δεσμο κ βερτεξ κ η ακμη του ειναι στο σκορπιο..στον 7ο δεν εχω κανενα πλανητη κ η ακμη του ειναι στον αιγοκερο..

Διαβασε και εσύ τα δύο κειμενα που ειπα και στην Αρσινόη, προκειμένου να καταλάβεις κάποια πράγματα για το βερτεξ στον 5ο οίκο σου. Σιγά σιγά, οκ?:bigsmile:

Αφροδίτη
30-11-2008, 06:05 PM
Καλησπέρα σε όλους :bigsmile:
Εγω έχω ακμή 5ου στους Ιχθύς (μέσα έχω Αφροδίτη, Ερμή και Χείρωνα) και ακμή 7ου στον Κριο (με αρη και σελήνη στον Ταύρο). Τι μπορεί να δηλώνουν αυτά? :wacko:
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

elpiniki
30-11-2008, 06:25 PM
Καλησπέρα Έρση μου!!!:bigsmile:
Είσαι πολύ σαφής...:bigsmile::bigsmile:
Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Να είσαι καλά :love::love:
Τώρα που σε βρήκα ....:bigsmile: θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και για την κόρη μου....
Η ακμή του 7ου οίκου της είναι στον Κριό (22ο). Οι οίκος, αυτός περιέχει τον κλήρο της τυχης.
Η ακμή του 5ου είναι στον Υδροχόο (28ο) και περιέχει τη σελήνη. Τι σημαίνει αυτό Ερση μου; Σε περίπτωση που είναι απαραίτητο, γεννήθηκε στις 02-09-1993 στις 10.37.
Ευχαριστώ πολύ....:love::love:

Τίνα Ζαχαριάδου
30-11-2008, 06:26 PM

Ενας ουρανος μεσα στον 5 οικο συνηθως δινει ελευθερες εκκεντρικες σχεσεις που μπορει να αρχιζουν και να τελειωνουν καπως παραδοξα.Σε σχεση με τα παιδια,δινει εξυπνα και καπως ιδιορρυθμα παιδια ενω ο ΒΔ. σε προτρεπει να αποκτησεις περισσοτερη αυτοπεποιθηση και να τονωσεις το εγω σου μεσω της δημιουργιας.Η ακμη του 7 στον Αιγοκερο νομιζω πως εχει αναλυθει σε παραπανω δημοσιευσεις

ΥΓ .πιστευω πως οσο περισσοτερο ελευθερια εχεις μεσα στην σχεση και δεν προσπαθεις να την βαζεις σε καλουπια τοσο πιο πολυ θα σε καλυπτει.:love:

Τίνα Ζαχαριάδου
30-11-2008, 06:42 PM
Καλησπέρα σε όλους :bigsmile:
Εγω έχω ακμή 5ου στους Ιχθύς (μέσα έχω Αφροδίτη, Ερμή και Χείρωνα) και ακμή 7ου στον Κριο (με αρη και σελήνη στον Ταύρο). Τι μπορεί να δηλώνουν αυτά? :wacko:
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αγαπημενη μου Αφροδιτη,με ακμη του 5 στους ιχθυς και Αφροδιτη μεσα δεν μπορει να μην εχεις γουστο καλαισθησια και ταλεντα, ο ποσειδωνας φερνει τις εξιδανικευσεις αλλα και τις απογοητευσεις του στα θεματα του οικου.Αγαπη για τα παιδια,αρκετες συζητησεις με παιδια ο Χειρωνας τωρα δειχνει οτι μπορει να εχεις πληγωθει αρκετα σαν παιδι και μεσω τον δικων σου παιδιων ισως γιατρευτεις(Διαβασε το αναλογο αρθρο, γιατι ο Χειρωνας ειναι μεγαλο κεφαλαιο)Η ακμη του 7 στπν Κριο μπορει να φερει ενα γρηγορο γαμο με αρκετες εντασεις και διαμαχες που ομως πιθανον να διαρκουν λιγο λογω Κριου. Ο Αρης και η Σεληνη ειναι στον 7 η 8 οικο; :unsure:

Τίνα Ζαχαριάδου
30-11-2008, 06:59 PM
Καλησπέρα Έρση μου!!!:bigsmile:
Είσαι πολύ σαφής...:bigsmile::bigsmile:
Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Να είσαι καλά :love::love:
Τώρα που σε βρήκα ....:bigsmile: θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και για την κόρη μου....
Η ακμή του 7ου οίκου της είναι στον Κριό (22ο). Οι οίκος, αυτός περιέχει τον κλήρο της τυχης.
Η ακμή του 5ου είναι στον Υδροχόο (28ο) και περιέχει τη σελήνη. Τι σημαίνει αυτό Ερση μου; Σε περίπτωση που είναι απαραίτητο, γεννήθηκε στις 02-09-1993 στις 10.37.
Ευχαριστώ πολύ....:love::love:

Ελπινικη σε ευχαριστω καταρχην για τα καλα σου λογια:love:οσο αναφορα την μικρη σου να σου πω οτι λιγο πολυ στις τελευταιες δημοσιευσεις τα στοιχεια που δινεις εχουν αναλυθει,να προσθεσω μονο οτι θα ειναι λιγο εκκρηκτικη και ανεξαρτητη στις σχεσεις της με αποτελεσμα να δημιουργουνται εντασεις συχνα πυκνα :blink:

elpiniki
30-11-2008, 08:11 PM
Ωχ.....:bigsmile:
Σ΄ευχαριστώ και πάλι Ερση μου!!!:love:
Δεν θα σε κουράσω άλλο..:bigsmile:
Καλό βράδυ. Καλή εβδομάδα και πάλι ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου:love::love:

Τίνα Ζαχαριάδου
30-11-2008, 08:37 PM
[QUOTE=elpiniki;73295]Ωχ.....:bigsmile:
Σ΄ευχαριστώ και πάλι Ερση μου!!!:love:
Δεν θα σε κουράσω άλλο..:bigsmile:
Καλό βράδυ. Καλή εβδομάδα και πάλι ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου:love::love
[Kαλο βραδυ και σε εσενα και καλη εβδομαδα:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Αφροδίτη
01-12-2008, 11:12 AM
Αγαπημενη μου Αφροδιτη,με ακμη του 5 στους ιχθυς και Αφροδιτη μεσα δεν μπορει να μην εχεις γουστο καλαισθησια και ταλεντα, ο ποσειδωνας φερνει τις εξιδανικευσεις αλλα και τις απογοητευσεις του στα θεματα του οικου.Αγαπη για τα παιδια,αρκετες συζητησεις με παιδια ο Χειρωνας τωρα δειχνει οτι μπορει να εχεις πληγωθει αρκετα σαν παιδι και μεσω τον δικων σου παιδιων ισως γιατρευτεις(Διαβασε το αναλογο αρθρο, γιατι ο Χειρωνας ειναι μεγαλο κεφαλαιο)Η ακμη του 7 στπν Κριο μπορει να φερει ενα γρηγορο γαμο με αρκετες εντασεις και διαμαχες που ομως πιθανον να διαρκουν λιγο λογω Κριου. Ο Αρης και η Σεληνη ειναι στον 7 η 8 οικο; :unsure:

Eρση μου καλημέρα και σ' ευχαριστώ. :bigsmile:
Σελήνη και Αρης στον 7ο στον Ταύρο. Απλά η ακμή του 7ου είναι στις τελευταίες μοίρες του Κριού.

Τίνα Ζαχαριάδου
01-12-2008, 11:31 AM
Eρση μου καλημέρα και σ' ευχαριστώ. :bigsmile:
Σελήνη και Αρης στον 7ο στον Ταύρο. Απλά η ακμή του 7ου είναι στις τελευταίες μοίρες του Κριού.

Καλημερα Αφροδιτουλα μου μια Σεληνη στον 7 οικο μας δινει, γαμο απο συναισθημα,συναισθημα που μεταβαλλεται ευκολα, γι αυτο λεμε οτι μπορει να φερει ασταθεια στις σχεσεις και τις συνεργασιες και επισης αρκετη εξαρτηση απο τους αλλους.Ο Αρης τωρα δεν ειναι και στην καλυτερη του θεση αφου ειναι υποχρεωμενος να συνυπαρχει και να εναρμονιζεται με αλλους, με αποτελεσμα να δημιουργει εντασεις και καυγαδακια αλλα και εντονη δραστηριοποιηση για τα θεματα του γαμου η και των συνεργασιων. :love::love:

Αφροδίτη
01-12-2008, 11:34 AM
Είσαι καταπληκτική!! στα περισσότερα έπεσες μέσα :bigsmile:
Σ' ευχαριστώ πολύ :love:

btr
01-12-2008, 07:34 PM
Καλησπέρα!
Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ για τον 5ο και 7ο οίκο μου. Έχω γεννηθεί 11/12/1978 14:35 στην Αθήνα. Στον 5ο έχω τον κρόνο. Στον 7ο έχω την αφροδίτη και τον ουρανό. Ακόμα η αφροδίτη είναι σε εξάγωνο με τον κρόνο και σε σύνοδο με τον ουρανό. Εχω διαβάσει σε σχετικά άρθρα τι σημαίνει η θέση του κάθε πλανήτη και τι οι όψεις που σχηματίζονται, αλλά δεν μπορώ να τα συνδυάσω λόγω απειρίας. Καμία βοήθεια?
Ευχαριστώ!!!

kiaRRa
02-12-2008, 12:26 AM
Καλησπέρα!
Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ για τον 5ο και 7ο οίκο μου. Έχω γεννηθεί 11/12/1978 14:35 στην Αθήνα. Στον 5ο έχω τον κρόνο. Στον 7ο έχω την αφροδίτη και τον ουρανό. Ακόμα η αφροδίτη είναι σε εξάγωνο με τον κρόνο και σε σύνοδο με τον ουρανό. Εχω διαβάσει σε σχετικά άρθρα τι σημαίνει η θέση του κάθε πλανήτη και τι οι όψεις που σχηματίζονται, αλλά δεν μπορώ να τα συνδυάσω λόγω απειρίας. Καμία βοήθεια?
Ευχαριστώ!!!

Το ότι ο Κρόνος είναι στον 5ο οίκο δείχνει πως το άτομο αφοσιώνεται στην πραγματική και βαθειά αγάπη, αλλά αν δει ότι κάτι δεν πάει καλά, υψώνει αυτομάτως τείχη.
Από την αλλη η Αφροδίτη στον 7ο οίκο ενδιαφέρεται για την αρμονία και ισορροπία στις κοινωνικές της σχέσεις. Μπορεί κάλλιστα να υποδηλώσει εναν πετυχημένο γάμο. Το άτομο είναι συνεργάσιμο και με καλή κρίση.
Ο Ουρανός στον 7ο οίκο φανερώνει πως το άτομο έχει αλτρουϊστικά στοιχεία. Ενδιαφέρεται και επιδιώκει την εξέλιξη της κοινωνίας ως συνόλου και γι'αυτο αρέσκεται να ερευνά πρωτότυπες ιδέες. Είναι λίγο εκκεντρικό στις σχέσεις του αλλά διδάσκεται από τα παθήματα του.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να φανερώνει μια συγκρατημένη, προσεκτική τρυφερότητα. Υποδηλώνει συχνά άτομα που αν και είναι στοργικά δεν το εξωτερικεύουν, αλλά είναι ταυτόχρονα υπεύθυνα και αφοσιωμένα.
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό δείχνει ότι το άτομο εκπέμπει γοητεία, μαγνητίζει αλλά αποζητά την συναισθηματική του ανεξαρτησία.

Ελπίζω να βοήθησα κάπως.:bigsmile:

πενυ
02-12-2008, 02:28 PM
Γεια σας κι από μένα!Εγώ έχω ένα γεμάτο 5ο οίκο και έναν άδειο 7ο!'Εχω γεννηθεί στις 13-2-1981,στην Αθήνα,στις 20.48.Ο πέμπτος με ακμή στις 2.03 του Υδροχόου περιλαμβάνει Αφροδίτη,Ήλιο και Ερμή(ακριβή σύνοδο με ακμή 6ου οίκου).Ο 7ος έχει ακμή στις 29.35 των Ιχθύων.Όμως ο vertex βρίσκεται στις 28.48 των Ιχθύων.Ισχύει λοιπόν οτι ο vertex βρίσκεται στον 7ο?Κι αν ναι,μπορείτε να μου εξηγήσετε τι σημαίνουν όλα αυτά σε συνδυασμό?Σας παραθέτω και τις όψεις:
Αφροδίτη τρίγωνο με Δία και Κρόνο,τετράγωνο με Χείρωνα,αντίθεση με Β.δεσμό και 72 με Ουρανό
Ήλιος τρίγωνο Σελήνη,σύνοδο Ερμής,τετράγωνο Ουρανός,εξάγωνο Ποσειδώνας,τρίγωνο Πλούτωνας,χιαστί Ωροσκόπος,τρίγωνο MC
Βέρτεξ αντίθεση Ωροσκόπος,τρίγωνο Ουρανός,τετράγωνο Σελήνη,Ποσειδώνας,MC
Ερμής σύνοδο Ήλιος και ¶ρης,τετράγωνο Ουρανός και Κλήρο τύχης,τρίγωνο Λίλιθ,χιαστί ωροσκόπος,τρίγωνο MC,εξάγωνο Ποσειδώνας
Ποσειδώνας εξάγωνο Πλούτωνα,εξάγωνο Ήλιο,τετράγωνο Ωροσκόπο,αντίθεση Σελήνη και MC
Ουρανός τετράγωνο Ήλιος,Ερμής και ¶ρης,εξάγωνο ωροσκόπος,χιαστί MC
Χαμός γίνεται,πού να βγάλω άκρη!:wacko:Συγνώμη αν σας κούρασα με την έκθεσή μου!

btr
02-12-2008, 07:30 PM
Ευχαριστώ πολύ Kiarra!!!
έπεσες μέσα σε αυτά που μου έγραψες:)
θα ήθελα να κάνω άλλη μια ερώτηση. Στα άρθρα και στα βιβλία που διαβάζω για τις θέσεις και τις όψεις των πλανητών διαπιστώνω οτι υπάρχουν διαφορετικές ερμηνίες (πχ ο κρόνος στον 5ο μπορεί να σημαίνει οτι υπάρχει πρόβλημα τεκνοποίησης ή οτι κάποιος συνάπτει σχέσεις με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας κτλ). Πως λοιπόν μπορούμε να ερμηνεύσουμε μια θέση ή όψη? Την ερμηνεύουμε σε συνδυασμό με τις άλλες όψεις ή κανείς δεν είναι σε θέση να τις ερμηνεύσει ακριβώς και απλώς εικάζουμε την ερμηνεία τους?

kiaRRa
02-12-2008, 07:48 PM
Ευχαριστώ πολύ Kiarra!!!
έπεσες μέσα σε αυτά που μου έγραψες:)
θα ήθελα να κάνω άλλη μια ερώτηση. Στα άρθρα και στα βιβλία που διαβάζω για τις θέσεις και τις όψεις των πλανητών διαπιστώνω οτι υπάρχουν διαφορετικές ερμηνίες (πχ ο κρόνος στον 5ο μπορεί να σημαίνει οτι υπάρχει πρόβλημα τεκνοποίησης ή οτι κάποιος συνάπτει σχέσεις με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας κτλ). Πως λοιπόν μπορούμε να ερμηνεύσουμε μια θέση ή όψη? Την ερμηνεύουμε σε συνδυασμό με τις άλλες όψεις ή κανείς δεν είναι σε θέση να τις ερμηνεύσει ακριβώς και απλώς εικάζουμε την ερμηνεία τους?

Καταρχήν θυμόμαστε πάντα ότι όλα δείχνουν τάσεις. Πιθανοτητες να εξελιχθεί κάτι κάπως. Ένας οίκος δεν δείχνει μόνο ενα πράγμα, όπως και ένας πλανήτης δεν επηρεάζει μονόπλευρα κάτι. Μπορει λοιπόν κάποιος μελετητής αστρολογίας να εχει προχωρήσει ενα βήμα παραπέρα τις ερμηνείες που κάνει. Αυτό δεν σημαίνει ότι ταιριάζουν σε όλους. Ο χάρτης είναι τόσο πολύπλευρος που ποτε μα ποτε δεν μπορείς να βασιστείς σε μια μεμονωμένη ερμηνεία. Μέσα σε ένα πλέγμα, όλα λειτουργούν συνδυαστικά.

WHITE.HORSE
16-03-2009, 03:52 PM
Με αφόρμή το άρθρο για τον 5ο οίκο και το σημείο που αναφέρει πως ο 5ος οίκος στον αιγόκερο είναι μια κακή τοποθέτηση θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες αν γίνετε κ να ρωτήσω τι σημαίνει να έχεις 5ο οίκο στην 1η μοίρα του Αιγόκερου και κρόνο σε όψη τριγώνου με ήλιο, σελήνη, λιλιθ κ τετράγωνο με ουρανό.
στον 5ο οικο μεσα είναι το βέρτεξ .

κ κάτι ακόμα όταν ένας οίκος είναι στην 1η μοίρα ενός ζωδίου έχει κάποια ιδιαίτερη ερμηνεία ? γιατί αν θυμάμαι καλά κάπου διάβασα πως όταν ένας πλανήτης είναι στίς πρώτες ή τελευταίες μοίρες ενός ζωδίου τότε αυτός ο πλανήτης παίρνει χαρακτηριστικά από το προηγούμενο /επόμενο ζώδιο .... συμβαίνει κάτι τέτοιο με τους οίκος ? αν φυσικά διάβασα σωστά κ δεν μπέρδεψα πράγματα !:love:

ευχαριστώ !

Fotini Christodoulou
16-03-2009, 07:05 PM
Με αφόρμή το άρθρο για τον 5ο οίκο και το σημείο που αναφέρει πως ο 5ος οίκος στον αιγόκερο είναι μια κακή τοποθέτηση θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες αν γίνετε

Aγαπητή white horse,

στο σχετικό άρθρο αναιρείται αυτή η άποψη που είναι περί Αιγόκερου διαδομένη. Ο Κρόνος σε σχέση με τον 5ο- όπως και στον συσχετισμό του με οποιοδήποτε άλλο οίκο- φέρνει ίσως καθυστερήσεις στα θέματα του.Όμως αυτό δεν σημαίνει, οτι είναι απαγορευτικός ή σώνει και καλά θα φέρει προβλήματα.
Ο χάρτης όπως έχουμε πολλές φορές αναφέρει δεν μπορεί να ερμηνεύεται αποσπασματικά, γιατί με αυτό τον τρόπο δεν μπορούμε να φτάσουμε σε ασφαλή συμπεράσματα.
Παράδειγμα με την ακμή 5ου στον Αιγόκερο η χαρά μπορεί να προέρχεται απο τον τομέα της εργασίας και της σχετικής πρόκλησης/καταξίωσης που αυτή φέρει, απο την αρχιτεκτονική καθώς και οτιδήποτε σχετίζεται με δομές κτλ.που ίσως σε άλλους φαίνονται βαρετά και καταναγκαστικά, όμως για το άτομο με αυτή την θέση ακμής ειναι το καλύτερο του!:bigsmile:

Καλή συνέχεια.:bigsmile:

Γιάννης Ριζόπουλος
16-03-2009, 10:21 PM
Με αφόρμή το άρθρο για τον 5ο οίκο και το σημείο που αναφέρει πως ο 5ος οίκος στον αιγόκερο είναι μια κακή τοποθέτηση θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες αν γίνετε κ να ρωτήσω τι σημαίνει να έχεις 5ο οίκο στην 1η μοίρα του Αιγόκερου και κρόνο σε όψη τριγώνου με ήλιο, σελήνη, λιλιθ κ τετράγωνο με ουρανό.
στον 5ο οικο μεσα είναι το βέρτεξ .

κ κάτι ακόμα όταν ένας οίκος είναι στην 1η μοίρα ενός ζωδίου έχει κάποια ιδιαίτερη ερμηνεία ? γιατί αν θυμάμαι καλά κάπου διάβασα πως όταν ένας πλανήτης είναι στίς πρώτες ή τελευταίες μοίρες ενός ζωδίου τότε αυτός ο πλανήτης παίρνει χαρακτηριστικά από το προηγούμενο /επόμενο ζώδιο .... συμβαίνει κάτι τέτοιο με τους οίκος ? αν φυσικά διάβασα σωστά κ δεν μπέρδεψα πράγματα !:love:

ευχαριστώ !

Επιτρέψε μου ένα σχόλιο στα όσα ενδιαφέροντα διαβάζω

Νομίζω ότι η απάντηση της Roadrunner είναι πολύ σοφή. Ο χαρακτηρισμός καλή η κακή (θέση) είναι σχετικός και πάντα πρέπει να συνοδεύεται από την ερώτηση: Για ποιό πράγμα; Και στη συγκεκριμένη περίπτωση η όποια "καθυστέρηση" μπορεί να είναι τελικά ωφέλιμη. Αν το ζητούμενο είναι οι σχέσεις, η ποιότητα τους και πολύ περισσότερο η χαρά που παίρνεις από αυτές, θα βελτιώνεται όσο περνούν τα χρόνια. Ο Κρόνος, όταν σχετίζεται με αυτόν τον τομέα, δημιουργεί σχεδόν πάντα ένα ανασφαλές υπόβαθρο, που σε νεαρή ηλικία οδηγεί σε επιλογές προσώπων ικανών να καλύψουν αυτήν την ανάγκη. Έτσι προκύπτουν και οι ηλικιακές διαφορές. Αργότερα, όταν το άτομο νοιώσει πως αρκετά κράτησε η περίοδος της ...υπακοής, αρχίζει να ζει τους έρωτες του με εφηβική ορμή, βγάζοντας τα ...απωθημένα του και θέτοντας πια εκείνο τους όρους στις σχέσεις του. Και βέβαια η διαφορά της ηλικίας μπορεί να εξακολουθήσει να υπάρχει αλλά προς τα κάτω...

Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος του ερωτήματος,στην πραγματικότητα δεν έχει και τόση σημασία αν η ακμή ενός οίκου είναι στην 1η η την 20η μοίρα του ζωδίου αλλά οι όψεις, που δέχεται και βέβαια η κατάσταση που βρίσκεται ο κυβερνήτης του και οι πλανήτες, που τυχαίνει να φιλοξενεί. Αν ο οίκος εκτείνεται σε δύο ζώδια, τότε είναι πιθανόν να υπάρχει και συγκυβερνήτης . Αν ένας πλανήτης βρίσκεται στον προηγούμενο οίκο, κοντά στην ακμή, τότε μπορεί να έχει διπλή λειτουργικότητα και μάλιστα σε τέτοιες περιτώσεις η επιρροή του είναι συνήθως ενισχυμένη. Κανείς πλανήτης δεν συνηθίζει να "κρατά" ή να δανείζεται στοιχεία του προηγούμενου οίκου η ζωδίου, παρά μόνον σε μια περίπτωση: Όταν έχει σύνοδο με άλλον πλανήτη, που βρίσκεται εκεί.

Ευχαριστώ για την ανάγνωση

hattie23
16-03-2009, 11:35 PM
ωραια και αν ο οικος 7 ειναι κενος και ο οικος 5 εχει αφροδιτη σε συνοδο με βερτεξ οχι σπουδαια οψη δηλαδη,ουρανο σε τριγωνο με σεληνη (που δειχνει περισσοτερο σχεσεις με ανθρωπους απο το εξωτερικο η γνωριμιες που συμβαινουν στο εξωτερικο)και μια αντιθεση με χειρων (τιποτα δηλαδη) τελος εχω ποσειδωνα σε εξαγωνο με πλουτωνα(δεν ξερω τι σημαινει αυτο )και τριγωνο με μεσουρανημα (που δεν νομιζω οτι σημαινει κατι αυτο).

τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?οταν οι πλανητες δεν σχηματιζουν ιδιαιτερες οψεις και δεν δινουν σημαντικα στοιχεια >κοιταμε τον προοδευτικο?

giannas
17-03-2009, 08:43 AM
ωραια και αν ο οικος 7 ειναι κενος και ο οικος 5 εχει αφροδιτη σε συνοδο με βερτεξ οχι σπουδαια οψη δηλαδη,ουρανο σε τριγωνο με σεληνη (που δειχνει περισσοτερο σχεσεις με ανθρωπους απο το εξωτερικο η γνωριμιες που συμβαινουν στο εξωτερικο)και μια αντιθεση με χειρων (τιποτα δηλαδη) τελος εχω ποσειδωνα σε εξαγωνο με πλουτωνα(δεν ξερω τι σημαινει αυτο )και τριγωνο με μεσουρανημα (που δεν νομιζω οτι σημαινει κατι αυτο).

τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?οταν οι πλανητες δεν σχηματιζουν ιδιαιτερες οψεις και δεν δινουν σημαντικα στοιχεια >κοιταμε τον προοδευτικο?

Εχει γραφτει παρα πολλες φορες πως εξεταζουμε τους οικους για να παρουμε πληροφοριες και τασεις, για τα θεματα του οικου που μας ενδιαφερει,καθως και πως εξεταζουμε εναν αδειο οικο...Το ζωδιο στην ακμη του οικου ,καθως και ο κυβερνητης του οικου (σε ποιο οικο πεφτει και σε τι ζωδιο ειναι) δινουν αρκετες πληροφοριες...ακομα και αν δεν κανουν ιδιαιτερες οψεις...Τωρα αν θελεις φωτογραφια....λιγο δυσκολο να την εχεις απο εναν αστρολογικο χαρτη....:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Αν μπορουσες να γινεις λιγο ποιο σαφης για το ποιο ζωδιο υπαρχει στην ακμη του 5 και 7 οικου, καθως και ποιοι πλανητες υπαρχουν στον 5 (στον 7 δεν υπαρχουν απο οτι καταλαβα),που πανε οι κυβερνητες ....θα βοηθουσε καλυτερα...:wacko:

WHITE.HORSE
17-03-2009, 11:08 AM
Καλημέρα
σας ευχαριστώ όλους

με δυό λόγια για να εξετάσω τα θέματα του 5ο οίκου μου βλέπω την ακμή του που είναι στον αιγόκερο (έστω κ στην 1η μοίρα)
και τον κρόνο μου που είναι στον Λεών και σε οίκο συμπτωματικά 11ο (ο 11ος οικος έχει ακμή στον καρκίνο) οι οποίοι
5ος και 11ος δεν έχουν άλλους πλανήτες μέσα οπότε ότι προκύπτει είναι απο τις όψεις του κρόνου που είναι σε τριγωνο με ηλιο σεληνη λιλιθ και τετραγωνο με ουρανο

πρεπει να δω και τις όψεις της σελήνης σαν κυβερνήτης του 11ου ?
:love:

hattie23
17-03-2009, 12:17 PM
Εχει γραφτει παρα πολλες φορες πως εξεταζουμε τους οικους για να παρουμε πληροφοριες και τασεις, για τα θεματα του οικου που μας ενδιαφερει,καθως και πως εξεταζουμε εναν αδειο οικο...Το ζωδιο στην ακμη του οικου ,καθως και ο κυβερνητης του οικου (σε ποιο οικο πεφτει και σε τι ζωδιο ειναι) δινουν αρκετες πληροφοριες...ακομα και αν δεν κανουν ιδιαιτερες οψεις...Τωρα αν θελεις φωτογραφια....λιγο δυσκολο να την εχεις απο εναν αστρολογικο χαρτη....:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Αν μπορουσες να γινεις λιγο ποιο σαφης για το ποιο ζωδιο υπαρχει στην ακμη του 5 και 7 οικου, καθως και ποιοι πλανητες υπαρχουν στον 5 (στον 7 δεν υπαρχουν απο οτι καταλαβα),που πανε οι κυβερνητες ....θα βοηθουσε καλυτερα...:wacko:

συγγνωμη παραλειψη.ο 5 στον τοξοτη και ο 7 στον υδροχοο.για τον 5 εγραψα οτι υπαρχει αφροδιτη,ουρανος και ποσειδωνας με οχι ιδιαιτερες οψεις.εχω διαβασει τα αρθρα με τους πλανητες χωρις οψεις και τους αδειους οικους.το θεμα ειναι οτι κανενας πλανητης μου ουσιαστικα δεν σχηματιζει σπουδαια οψη.παραδειγμα εχω ερμη στο σκορπιο στο 4 οικο αλλα δεν σχηματιζει οψη με αλλο πλανητη,το ιδιο και η αφροδιτη στο 5.και γενικοτερα οι περισσοτεροι πλανητες μου κανουν μια μονο οψη με αλλους πλανητες(συνηθως εξαγωνα και χιαστι)εν αντιθεσει με χειρων ,ωροσκοπο,λιλιθ και τα λοιπα που συνδεονται με ολους τους πλανητες σχεδον.ενα ατομο χωρις ιδιαιτερες οψεις σε κυριους πλανητες και με οψεις δευτερευουσες μπορει να σημαινει οτι αυτο που δειχνει προς τα εξω ειναι κατι διαφορετικο απο αυτο το οποιο ειναι το ατομο η νιωθει ?

ελσακι
17-03-2009, 02:33 PM
Γεια σας!ηθελα να ρωτησω...Ξερω πως σε μια συναστρια το να ειναι ο ηλιοσ του ενος στον 5ο οικο του αλλου ειναι καλο.σωστα?εμενα ο φιλος μου εχει τον 5ο οικο στο ζυγο που εγω εκει εχω μεσουρανημα και εμπεριεχεται στον 5ο οικο του ο σκορπιος(καθ'οτι ο εκτος του ειναι στο τοξοτη)που εγω εχω ηλιο,ερμη,κρονο,πλουτωνα.πα ιζουν αυτα καποιο ρολο ή επειδη ο σκορπιος ειναι εμπεριεχομενος στον 5ο του ειναι μηδαμινης σημασιας?

Γιάννης Ριζόπουλος
17-03-2009, 04:40 PM
Γεια σας!ηθελα να ρωτησω...Ξερω πως σε μια συναστρια το να ειναι ο ηλιοσ του ενος στον 5ο οικο του αλλου ειναι καλο.σωστα?εμενα ο φιλος μου εχει τον 5ο οικο στο ζυγο που εγω εκει εχω μεσουρανημα και εμπεριεχεται στον 5ο οικο του ο σκορπιος(καθ'οτι ο εκτος του ειναι στο τοξοτη)που εγω εχω ηλιο,ερμη,κρονο,πλουτωνα.πα ιζουν αυτα καποιο ρολο ή επειδη ο σκορπιος ειναι εμπεριεχομενος στον 5ο του ειναι μηδαμινης σημασιας?

Φίλτατη Έλσα
Φυσικά και δεν είναι "μηδαμινής σημασίας". Ωστόσο οφείλω να σας επισημάνω ότι σε μια συναστρία είναι σκόπιμο να εξετάζουμε πρώτα τους συσχετισμούς των βασικών δεικτών συμβατότητας (Ήλιο, Σελήνη, ¶ρη, Αφροδίτη, γωνιακούς οίκους), και ύστερα καταφεύγουμε σε τέτοιου είδους λεπτομέρειες.

ελσακι
17-03-2009, 06:44 PM
Σας ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση σας.Μηπψς εχετε τη καλοσυνη να μοθ εξηγησετε ποιοι ειναι οι γωνιακοι οικοι?

Fotini Christodoulou
17-03-2009, 06:47 PM
Σας ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση σας.Μηπψς εχετε τη καλοσυνη να μοθ εξηγησετε ποιοι ειναι οι γωνιακοι οικοι?

O 1ος , 4ος , 7ος και 10ος.:bigsmile:

sellana
17-03-2009, 06:48 PM

:bigsmile:Γωνιακοι οικοι ειναι ο 1ος , 4ος , 7ος και 10ος :bigsmile::laugh:

BELIER12
20-03-2009, 05:37 PM
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.Ο ΕΒΔΟΜΟΣ ΟΙΚΟΣ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΚΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΗΣ,ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΝΝΑΤΟ ΟΙΚΟ ΤΗΣ,ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΕΒΔΟΜΟΣ ΟΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΨΗ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΕΝΔΕΚΑΤΟ ΟΙΚΟ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!:bigsmile:

kiaRRa
20-03-2009, 06:51 PM
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.Ο ΕΒΔΟΜΟΣ ΟΙΚΟΣ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΚΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΗΣ,ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΝΝΑΤΟ ΟΙΚΟ ΤΗΣ,ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΕΒΔΟΜΟΣ ΟΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΨΗ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΕΝΔΕΚΑΤΟ ΟΙΚΟ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!:bigsmile:

Θα πρέπει να γραφεις με μικρά και όχι με κεφαλαία! Τα κεφαλαία, στη "γλώσσα" του ιντερνετ δηλώνουν ότι φωνάζεις.

Γιάννης Ριζόπουλος
20-03-2009, 07:17 PM

Αγαπητή Belier
Συγγνώμην αν σε πιάσαμε απ' τα ...μούτρα αλλά κάτι δεν πάει καλά με τις θέσεις, που αναφέρεις. Ένας πλανήτης στο Σκορπιό με κάποιον άλλο στον Κριό κάνουν τετράγωνο μόνο αν η ανοχή στην όψη είναι ...καμιά εξηνταριά μοίρες.Για ξαναδές το. Και δεν κατάλαβα, ποιά ακριβώς είναι η απορία σου;

BELIER12
20-03-2009, 11:24 PM
Συγγνώμη για τα κεφαλαία!Ο Κρόνος είναι στο δωδέκατο οίκο στο Λέοντα και κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στο Σκορπιό στον τέταρτο οίκο.Θα ήθελα να ρωτήσω τι μπορεί να σημαίνει αυτό για το θέμα γάμος-σχέσεις εφόσον ο έβδομος οίκος πέφτεί στον Υδροχόο.Συγγνώμη που πριν έγραψα πως είναι στον Κριό όντως δε βγαίνει..Απλά μπέρδεψα το σύμβολο του Δία με του Κρόνου.Ευχαριστώ για τις επισημάνσεις σας!

Γιάννης Ριζόπουλος
21-03-2009, 12:27 AM
Συγγνώμη για τα κεφαλαία!Ο Κρόνος είναι στο δωδέκατο οίκο στο Λέοντα και κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στο Σκορπιό στον τέταρτο οίκο.Θα ήθελα να ρωτήσω τι μπορεί να σημαίνει αυτό για το θέμα γάμος-σχέσεις εφόσον ο έβδομος οίκος πέφτεί στον Υδροχόο.Συγγνώμη που πριν έγραψα πως είναι στον Κριό όντως δε βγαίνει..Απλά μπέρδεψα το σύμβολο του Δία με του Κρόνου.Ευχαριστώ για τις επισημάνσεις σας!

Αγαπητή Belier
Θεωρητικά η επιρροή του Ουρανού παραπέμπει σε μια εξισορρόπηση αυτών των θεμάτων μετά τα 40. Μέχρι τότε οι επιλογές ιδιόρρυθμων προσώπων και οι αιφνίδιες ανατροπές θα δίνουν το ρυθμό... Ωστόσο, όπως συνηθίζω να επισημαίνω, κανείς υπεύθυνος αστρολόγος δεν θα επιχειρούσε να βγάλει συμπεράσματα χωρίς να εξετάσει το γενέθλιο χάρτη σας.

Marisha
21-03-2009, 01:15 AM
Γειά σας. Παρακολουθώ εδώ και καιρό τα διάφορα άρθρα και συζητήσεις του ιστότοπου, τα οποία βρίσκω άκρως ενδιαφέροντα. Βρήκα το θάρρος να γράψω εδω δεδομένου οτι αυτήν την περίοδο ασχολούμαι με το κεφάλαιο των οίκων. Ο 5ος οίκος μου βρίσκεται στους ιχθεις. Αν και ζυγός το ωροσκοπίο μου είναι περισσότερο υδάτινο, όπως και η ιδιοσυγκρασία μου. Θα έλεγα οτι ειμαι ιδιαιτερα ευαισθητη και κυρίως στα ερωτικά μου. Πιστεύω πως αυτή η θέση δείχνει μια τάση για εξιδανίκευση του συντρόφου, η οποία ερχεται σε ρήξη με ενστικτα βαθια ριζωμενα(σεληνη στον κριο στον 5ο) και δηλώνει τοσο μια συναισθηματικη ασταθεια οσο και εντονο εγωισμο.¶υτο που δεν μπορω να ερμηνευσω τοσο καλα ειναι ο Διας στην παρθενο στον 11ο.Ο διας οντας ο παραδοσιακος πλανητης των ιχθυων βρισκεται στο πολικο ζωδιο και οικο.Νομιζω πως αυτη η οψη δεν ειναι ιδιαιτερα θετικη.Μηπως θα επρεπε να ειμαι πιο ρεαλιστρια και αφοσιωμενη σε πιο πρακτικα ζητηματα παρα στην εξιδανικευση καταστασεων και συντροφων? Συγχωρεστε με για την αδυναμια μου στην κατανοηση καποιων πραγματων,ελπιζω με την παροδο των χρονων και με τη βοηθεια σας να βελτιωθω.

Ευχαριστω πολυ:bigsmile:

Γιάννης Ριζόπουλος
21-03-2009, 02:38 AM
[QUOTE=Marisha;81071]Γειά σας. Παρακολουθώ εδώ και καιρό τα διάφορα άρθρα και συζητήσεις του ιστότοπου, τα οποία βρίσκω άκρως ενδιαφέροντα. Βρήκα το θάρρος να γράψω εδω δεδομένου οτι αυτήν την περίοδο ασχολούμαι με το κεφάλαιο των οίκων. Ο 5ος οίκος μου βρίσκεται στους ιχθεις. Αν και ζυγός το ωροσκοπίο μου είναι περισσότερο υδάτινο, όπως και η ιδιοσυγκρασία μου. Θα έλεγα οτι ειμαι ιδιαιτερα ευαισθητη και κυρίως στα ερωτικά μου. Πιστεύω πως αυτή η θέση δείχνει μια τάση για εξιδανίκευση του συντρόφου, η οποία ερχεται σε ρήξη με ενστικτα βαθια ριζωμενα(σεληνη στον κριο στον 5ο) και δηλώνει τοσο μια συναισθηματικη ασταθεια οσο και εντονο εγωισμο.¶υτο που δεν μπορω να ερμηνευσω τοσο καλα ειναι ο Διας στην παρθενο στον 11ο.Ο διας οντας ο παραδοσιακος πλανητης των ιχθυων βρισκεται στο πολικο ζωδιο και οικο.Νομιζω πως αυτη η οψη δεν ειναι ιδιαιτερα θετικη.Μηπως θα επρεπε να ειμαι πιο ρεαλιστρια και αφοσιωμενη σε πιο πρακτικα ζητηματα παρα στην εξιδανικευση καταστασεων και συντροφων? Συγχωρεστε με για την αδυναμια μου στην κατανοηση καποιων πραγματων,ελπιζω με την παροδο των χρονων και με τη βοηθεια σας να βελτιωθω.

Αγαπητή Μarisha
Δεν είναι σκόπιμο να επικεντρώνεσαι τόσο στην παραδοσιακή θεώρηση περί αδυναμίας και κυριαρχίας. Κάθε πλανήτης όπου και αν βρίσκεται έχει τα πλεονεκτήματα του και ο Δίας στην περίπτωση σου μπορεί να σε βοηθήσει, φέρνοντας κοντά σου φίλες και φίλους με πολυ καλές προθέσεις. Όσο για τους υπόλοιπους προβληματισμούς σου, νομίζω ότι πριν απ' όλα πρέπει να τσεκάρεις τη θέση και τις όψεις του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιο σου και το πόσο εμπλέκεται στα προσωπικά σου θέματα.

BELIER12
21-03-2009, 01:17 PM
Σας ευχαριστώ πολύ!Η απορία ήταν για το χάρτη μιας φίλης μου.

maktoy
21-03-2009, 01:51 PM
Καλημερα σε ολους!!!!!! Παρακολουθω της συζητησεις σας και ομολογω οτι ειμαι περιφανη που βρισκομαι μαζι σας.Οι γνωσεις μου ειναι σε βρεφικο σταδιο.Χρειζομαι την βοηθεια σας.Ειμαι δυδιμος με οροσκοπο καρκινο, στον 5ο μου οικο που ανηκει στον σκορπιο εχω αναδρομο ποσειδωνα που κανει συνοδο με το βερντεξ και αντιθεση με την αφροδιτη που ειναι στον ταυρο.Σας παρακαλω μπορειτε να μου εξηγησετε τι σημαινει αυτο?

BELIER12
21-03-2009, 01:54 PM
Αν δε γίνομαι κουραστική μήπως θα μπορούσε να μου πει κάποιος λίγα πράγματα για τετράγωνο 'Αρη-Ουρανού και ¶ρη-Δία όταν ο ¶ρης είναι κυβερνήτης του εβδόμου(έβδομος οίκος στον Κριό). Αφορά το γενέθλιο χάρτη του αγοριού μου.Με φοβίζει ειδικά το τετράγωνο με τον Ουρανό αφού από όσο ξέρω δυσκολεύει λίγο τα πράγματα στο θέμα γάμος-σχέσεις.Οι σχέσεις της φίλης μου είναι όντως όπως τις περιγράψατε κύριε Ριζόπουλε!Ευχαριστώ και πάλι!

Γιάννης Ριζόπουλος
21-03-2009, 02:31 PM
Καλημερα σε ολους!!!!!! Παρακολουθω της συζητησεις σας και ομολογω οτι ειμαι περιφανη που βρισκομαι μαζι σας.Οι γνωσεις μου ειναι σε βρεφικο σταδιο.Χρειζομαι την βοηθεια σας.Ειμαι δυδιμος με οροσκοπο καρκινο, στον 5ο μου οικο που ανηκει στον σκορπιο εχω αναδρομο ποσειδωνα που κανει συνοδο με το βερντεξ και αντιθεση με την αφροδιτη που ειναι στον ταυρο.Σας παρακαλω μπορειτε να μου εξηγησετε τι σημαινει αυτο?

Αγαπητή Maktoy
Θα επισημάνω και σε σας, ότι μια αποσπασματική ερμηνεία δεν είναι δεοντολογική και θα καταλάβετε αμέσως το γιατί. Ο Ποσειδώνας θα μπορούσε να εξιδανικεύει τις σχέσεις σας και συντελεί στο να νοιώθετε ευτυχής ανεξάρτητα από το τι πραγματικά συμβαίνει. Και η Αφροδίτη σας θα ένοιωθε σαν ...ευτυχισμένη αγελάδα στο λιβάδι. Αυτή όμως είναι η μισή εικόνα. Υποψιάζομαι ότι η Αφροδίτη κάνει όψη και με τον Πλούτωνα, αφού οι δύο αργοί πλανήτες είχαν ένα διαρκές εξάγωνο για πολλά χρόνια. Και σε αυτήν την περίπτωση η αρχική αθωότητα πάει ...περίπατο, αφού ο Πλούτων αρπάζει την αγελαδίτσα, όπως ακριβώς έκανε και ο συνονόματος Θεός του κάτω κόσμου με την Περσεφόνη. Και τότε όλα συνοψίζονται στο γνωστό άσμα: "Ιστορία μου, αμαρτία μου, λάθος μου μεγάλο..."

BELIER12
21-03-2009, 03:30 PM
Ελπίζω να μου απαντήσει κάποιος...Ευχαριστώ!

Marisha
22-03-2009, 03:18 AM
[QUOTE=Marisha;81071]Γειά σας. Παρακολουθώ εδώ και καιρό τα διάφορα άρθρα και συζητήσεις του ιστότοπου, τα οποία βρίσκω άκρως ενδιαφέροντα. Βρήκα το θάρρος να γράψω εδω δεδομένου οτι αυτήν την περίοδο ασχολούμαι με το κεφάλαιο των οίκων. Ο 5ος οίκος μου βρίσκεται στους ιχθεις. Αν και ζυγός το ωροσκοπίο μου είναι περισσότερο υδάτινο, όπως και η ιδιοσυγκρασία μου. Θα έλεγα οτι ειμαι ιδιαιτερα ευαισθητη και κυρίως στα ερωτικά μου. Πιστεύω πως αυτή η θέση δείχνει μια τάση για εξιδανίκευση του συντρόφου, η οποία ερχεται σε ρήξη με ενστικτα βαθια ριζωμενα(σεληνη στον κριο στον 5ο) και δηλώνει τοσο μια συναισθηματικη ασταθεια οσο και εντονο εγωισμο.¶υτο που δεν μπορω να ερμηνευσω τοσο καλα ειναι ο Διας στην παρθενο στον 11ο.Ο διας οντας ο παραδοσιακος πλανητης των ιχθυων βρισκεται στο πολικο ζωδιο και οικο.Νομιζω πως αυτη η οψη δεν ειναι ιδιαιτερα θετικη.Μηπως θα επρεπε να ειμαι πιο ρεαλιστρια και αφοσιωμενη σε πιο πρακτικα ζητηματα παρα στην εξιδανικευση καταστασεων και συντροφων? Συγχωρεστε με για την αδυναμια μου στην κατανοηση καποιων πραγματων,ελπιζω με την παροδο των χρονων και με τη βοηθεια σας να βελτιωθω.

Αγαπητή Μarisha
Δεν είναι σκόπιμο να επικεντρώνεσαι τόσο στην παραδοσιακή θεώρηση περί αδυναμίας και κυριαρχίας. Κάθε πλανήτης όπου και αν βρίσκεται έχει τα πλεονεκτήματα του και ο Δίας στην περίπτωση σου μπορεί να σε βοηθήσει, φέρνοντας κοντά σου φίλες και φίλους με πολυ καλές προθέσεις. Όσο για τους υπόλοιπους προβληματισμούς σου, νομίζω ότι πριν απ' όλα πρέπει να τσεκάρεις τη θέση και τις όψεις του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιο σου και το πόσο εμπλέκεται στα προσωπικά σου θέματα.
Ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη σας!θα το ελεγξω και θα εχω υποψη μου ο,τι αναφερατε.

stena
22-03-2009, 10:47 AM
γεια σας ,
παρακολουθω εδω και πολυ καιρο τις συζητησεις που γινονται στο φορουμ και ομολογω οτι ειναι πραγματι πολυ ενδιαφερουσες.Καθοτι οι γνωσεις μου για την αστρολογια ειναι μηδενικες θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει στα παρακατω ερωτηματα μου?εχω 5ο στον ταξοτη και εκει βρισκεται η αφροδιτη η οποια κανει συνοδο με τον ποσειδωνα τι σημαινει αυτο?και στον 7ο ο οποιος βρισκεται στον υδροχοο εχω την σεληνη η οποια κανει αντιθεση με τον ωροσκοπο(λεων),τετραγωνο με μεσουρανημα,ουρανο,&ερμη και τελος κανει και 2 τριγωνα 1 με δια ,1πλουτωνα.
τι δειχνουν ολα αυτα?
ελπιζω στη βοηθεια σας:nuts::nuts:

Μητσάκος
22-03-2009, 10:54 AM
γεια σας ,
παρακολουθω εδω και πολυ καιρο τις συζητησεις που γινονται στο φορουμ και ομολογω οτι ειναι πραγματι πολυ ενδιαφερουσες.Καθοτι οι γνωσεις μου για την αστρολογια ειναι μηδενικες θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει στα παρακατω ερωτηματα μου?εχω 5ο στον ταξοτη και εκει βρισκεται η αφροδιτη η οποια κανει συνοδο με τον ποσειδωνα τι σημαινει αυτο?και στον 7ο ο οποιος βρισκεται στον υδροχοο εχω την σεληνη η οποια κανει αντιθεση με τον ωροσκοπο(λεων),τετραγωνο με μεσουρανημα,ουρανο,&ερμη και τελος κανει και 2 τριγωνα 1 με δια ,1πλουτωνα.
τι δειχνουν ολα αυτα?
Έριξες καμια ματιά σε αυτόν τον σύνδεσμο; http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php :bigsmile:

stena
22-03-2009, 11:07 AM
ναι αλλα το μονο που μπορω να ερμηνευσω απο εκει ειναι η συνοδος αφροδιτης ποσειδωνα ολα τα υπολοιπα? σας ευχαριστω

Γιάννης Ριζόπουλος
22-03-2009, 11:15 AM
γεια σας ,
τι δειχνουν ολα αυτα?

Αγαπητή Stena
Φανταστείτε πως ζείτε σε ένα όνειρο: Βρίσκεστε στο πάρτυ της ζωής και δύο αρσενικοί, ο Ρομαντισμός και ο Κυνισμός σας φλερτάρουν αδιάκοπα. Το παράδοξο ειναι πως κάθε φορά που σηκώνεστε να χορέψετε με κάποιον από τους δύο, εσείς μεταμορφώνεστε στον άλλον. Και οι χοροί καλά κρατούν...

stena
22-03-2009, 11:26 AM
αγαπητε κυριε Ριζοπουλε ενδιαφεροντα τα οσα αναφερετε αλλα δεν με βοηθατε
σας ευχαριστω παντως

Marisha
23-03-2009, 02:02 AM
κυριε Ριζοπουλε εψαξα σε σχεση με τον ποσειδωνα στο ωροσκοπιο μου και βρισκεται στον αιγοκερω στο 2ο οικο,σχηματιζοντας τετραγωνο με τον ηλιο μου,συνοδο με τον ουρανο,αντιθεση με τον αρη και εξαγωνο με την αφροδιτη μου (κα οντας στο σκορπιο πιστευω οτι εδω οφειλεται το γεγονος οτι ελκω σα μαγνητης ατομα που ασχολουνται με μεταφυσικη) Ακομα η σεληνη μου στον κριο ειναι στον 5ο οικο.Νομιζω,πως η συγκεκριμενη τοποθετηση κανει το ατομο δεσμιο των απολαυσεων κατα καποιο τροπο και ισως ειναι αυτο που με κανει να θελω να νιωθω διαρκως οτι με θαυμαζουν και με αγαπουν στη σχεση.Τελος ο ποσειδωνας κανει εξαγωνο με τον ASC μου στο σκορπιο.θα ημουν ευγνωμων εαν λεγατε τη γνωμη σας σχετικα...
ευχαριστω για το χρονο σας

Γιάννης Ριζόπουλος
23-03-2009, 10:35 AM
κυριε Ριζοπουλε εψαξα σε σχεση με τον ποσειδωνα στο ωροσκοπιο μου και βρισκεται στον αιγοκερω στο 2ο οικο,σχηματιζοντας τετραγωνο με τον ηλιο μου,συνοδο με τον ουρανο,αντιθεση με τον αρη και εξαγωνο με την αφροδιτη μου (κα οντας στο σκορπιο πιστευω οτι εδω οφειλεται το γεγονος οτι ελκω σα μαγνητης ατομα που ασχολουνται με μεταφυσικη) Ακομα η σεληνη μου στον κριο ειναι στον 5ο οικο.Νομιζω,πως η συγκεκριμενη τοποθετηση κανει το ατομο δεσμιο των απολαυσεων κατα καποιο τροπο και ισως ειναι αυτο που με κανει να θελω να νιωθω διαρκως οτι με θαυμαζουν και με αγαπουν στη σχεση.Τελος ο ποσειδωνας κανει εξαγωνο με τον ASC μου στο σκορπιο.θα ημουν ευγνωμων εαν λεγατε τη γνωμη σας σχετικα...
ευχαριστω για το χρονο σας

Αγαπητή Marisha
Το πρώτο, βέβαια, που ξεχωρίζει στο χάρτη σου είναι το ταυ-τετράγωνο στα παρορμητικά. Είσαι πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος και δεν θα πάψεις ποτέ να ψάχνεις και να αναζητάς λύσεις σε δύσκολα προβλήματα, του ατόμου, της κοινωνίας αλλά και του ...σύμπαντος. Όσο αναπτύσσεις τις δραστηριότητες σου θα διαπιστώσεις ότι η δυναμική σου μπορεί να αποδεικνύεται αποτελεσματική σε ποικίλες εφαρμογές, ανεξάρτητα με το αν εσύ θα νοιώθεις ανικανοποίητη και θα ξεκινάς για νέες ...κατακτήσεις. Ωστόσο στις σχέσεις σου τα αποτελέσματα θα είναι διαφορετικά γιατί είναι πολύ δύσκολο στον οποιονδήποτε να συμβαδίσει με την πολυμέρεια σου και τις ...υψηλές ταχύτητες, που, ενίοτε, αναπτύσσεις. Και με αυτήν την έννοια σε πρώτη φάση οι σχέσεις σου δεν θα έπρεπε να αποτελούν τη βασική σου προτεραιότητα παρά μόνον στην κατεύθυνση του εμπλουτισμού των εμπειριών σου και της διερεύνησης της ανθρώπινης φύσης. Πολλοί με χάρτες σαν τον δικό σου κατόρθωσαν να διαπρέψουν στην Ψυχολογία η σε ανάλογους κλάδους, ακριβώς επειδή είχαν "πρόσβαση"σε όλες τις ιδιαιτερότητες των ανθρώπων. Αν είχαν αφήσει αυτήν την "ενέργεια" να λειτουργήσει αποκλειστικά στην προσωπική τους ζωή, θα είχαν διαμελιστεί ψυχικά από τις ακρότητες της.
Ο "αδύνατος κρίκος" στο χάρτη σου δεν είναι η Σελήνη, που απλά είναι λίγο πιο ...άμεση σε θέματα σχέσεων αλλά η Αφροδίτη σου. Όχι τόσο επειδή βρίσκεται σε "αδυναμία", όσο για το ότι αποτελεί μια δεξαμενή διοχέτευσης της ενέργειας, που παράγεται από την αντίθεση ¶ρη-Ποσειδώνα. Της είναι δύσκολο να ...σηκώσει τέτοιο βάρος. Και δεν είναι μόνο τα ..μίση και τα πάθη, που μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν. Η εξιδανίκευση της "σκοτεινής πλευράς" σε συνδυασμό με την "άγνοια κινδύνου", που σε διακρίνει και την εν γένει πειραματική σου διάθεση, αφήνει το δρόμο ανοιχτό στο οτιδήποτε και στον οποιονδήποτε.
Σου έγραψα δυό λόγια παραπάνω όχι μονον επειδή είσαι πολύ νέα αλλά κυρίως γιατί διαφαίνεται ότι διαθέτεις μια ωριμότητα σκέψης, δυσανάλογη με την ηλικία σου. Εννοείται, πως η Αστρολογία ανήκει στη σφαίρα των ενδιαφερόντων σου και σίγουρα μπορείς να διαπρέψεις και σε αυτήν!

maktoy
23-03-2009, 10:46 AM
Καλημερα σε ολους!!!!Για αλλη μια φορα ο ηλιος ας ζεστανει τις ψυχες μας.Εχω μια απορεια φιλοι μου τελικα ποιο εναι ποιο δυσκολο η εποδυνο οι ασχημες οψεις η οι αναδρομοι πλανητες?Εχω αναδρομο μονο τον ποσειδωνα ομως ο ηλος μου εναι γεματος τετραγωνα και αντιθεσεις.

maktoy
23-03-2009, 11:00 AM
Ξεχασα να πω οτι ο πωσειδωνας μου εναι στον 5ο οικο.Και κατι ακομα οι οψεις χιαστι ανηκουν στις δυσκολες?

Γιάννης Ριζόπουλος
23-03-2009, 11:08 AM
Καλημερα σε ολους!!!!Για αλλη μια φορα ο ηλιος ας ζεστανει τις ψυχες μας.Εχω μια απορεια φιλοι μου τελικα ποιο εναι ποιο δυσκολο η εποδυνο οι ασχημες οψεις η οι αναδρομοι πλανητες?Εχω αναδρομο μονο τον ποσειδωνα ομως ο ηλος μου εναι γεματος τετραγωνα και αντιθεσεις.

Αγαπητή Maktoy
Στα πλαίσια μιας γενικής αναφοράς θα σου απαντούσα αβίαστα, οι όψεις. Πριν από αυτό όμως καλό είναι να αναλογιστούμε τον όρο "άσχημες". Η σωστή διατύπωση είναι "δυσαρμονικές" κι αυτό δεν το γράφω εξ αιτίας κάποιας εμμονής μου σε γλωσσικούς κανόνες αλλά επειδή έχει να κάνει με την ουσία του θέματος. Η δυσαρμονία υπονοεί ότι οι "ενέργειες" των πλανητών βρίσκονται σε σύγκρουση, χωρίς όμως να προδικάζει και το αποτέλεσμα. Κι όταν για την οικονομία του λόγου χρησιμοποιούμε όρους όπως "άσχημη" η "κακή", οφείλουμε να τους συμπληρώνουμε με το ερώτημα: Για ποιό πράγμα; Η αλήθεια είναι πως η συντριπτική πλειοψηφία των ωροσκοπίων των μεγάλων δημιουργών, που υμνούμε και θαυμάζουμε βρίθει από "άσχημες" όψεις. Κι αν δεν τις είχαν, δεν θα έφταναν ποτέ εκεί που έφτασαν...

WHITE.HORSE
23-03-2009, 11:58 AM
Καλημέρα !

έχω μια απορία .. η παρουσία του χείρωνα κ μόνο στον 7ο οίκο δίχνει κάτι ιδιαιτερο για τα θέματα του συγκεκριμένου οίκου για το άτομο που την έχει ?

χείρων στον ταύρο και οψεις αντιθεσης με σελήνη , αφροδίτη
τετραγώνου με δία και λίλιθ
χιαστή με ήλιο

ευχαριστώ :love:

maktoy
23-03-2009, 04:34 PM
Σας ευχαριστω πολυ κυριε Ριζοπουλε.Η βοηθεια σας ειναι πολυτιμη.

Marisha
23-03-2009, 10:10 PM
Θέλω να σας ευχαριστήσω τόσο για τα καλά σας λόγια όσο και για τις συμβουλές σας.Η αλήθεια είναι οτι γενικότερα στις ερωτικές μου σχέσεις κυριαρχούν ακραία συναισθήματα και καταστάσεις. Πιστεύω πως είναι ένα μάθημα που πρέπει να αποκτήσω σε αυτή τη ζωή,η απόκτηση γνώσης μέσω της εμπειρίας.(βορειος δεσμος στον τοξοτη στον 2ο οικο)Νομιζω πως εχω τη δυνατοτητα να αναλύσω κατι σε βάθος,αρκεί αυτό να τραβήξει το ενδιαφερον μου παντα.Οσο για αυτο που αναφέρατε σχετικά με το οτι νιωθω ανικανοποιητη ή οτι θα ειναι δυσκολο να συμβαδισει καποιος λογω πολυμερειας....ειναι αστειο αλλα τα δυο τελευταια ειναι δυο πραγματα που πολυ προσφατα συνειδητοποιησα.Ωστοσο,πισ τευω οτι εγω ευθυνομαι για το οτι εαν δε νιωσω οτι καποιος εχει ευρυ φασμα ενδιαφεροντων και ισως πρωτοτυπια χανω αμεσως ενδιαφερον.Ενδιαφερομαι πολυ για την αστρολογια,δηστυχως ο χρονος μου ειναι περιορισμενος,ελπιζω παρόλα αυτα σ''ενα καλυτερο αυριο,το αυριο του πανεπιστημιου,οπου παραλληλα με τις σπουδες θα αρχισω να τη μελεταω σε βαθος και πιο διεξοδικα.:bigsmile: ευχαριστω και παλι.

ania31
29-03-2009, 09:42 PM
Καλησπέρα.
Υπάρχει περίπτωση γυναίκα με Ποσειδώνα και Βέρτεξ στον Τοξότη (στον 5ο οίκο - ακμή 5ου σε Τοξότη) να βρεί άκρη με άντρα που έχει ¶ρη, Κρόνο, Πλούτωνα, Βέρτεξ στον Σκορπιό (όλα στον 5ο - ακμή 5ου στον Ζυγό)? ¶τοπο το ερώτημα....
Ουσιαστικά αναρωτιέμαι τι χαρακτηριστικά προσδίδουν στον άντρα όλοι αυτοί οι πλανήτες στον 5ο. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει ήλιο σε Ιχθύ και ακμή 7ου οίκου στον Τοξότη με Δία και Ποσειδώνα σε Αιγόκερω (και τα δύο 7ο οίκο). Ξέρω όψεις αλλά είναι πολλές και ίσως δεν έχει νόημα να τις αναφέρω.

Θα μπορούσε να μου πεί κάποιος;;;;;;

Γιάννης Ριζόπουλος
29-03-2009, 10:06 PM
Καλησπέρα.
Υπάρχει περίπτωση γυναίκα με Ποσειδώνα και Βέρτεξ στον Τοξότη (στον 5ο οίκο - ακμή 5ου σε Τοξότη) να βρεί άκρη με άντρα που έχει ¶ρη, Κρόνο, Πλούτωνα, Βέρτεξ στον Σκορπιό (όλα στον 5ο - ακμή 5ου στον Ζυγό)? Αναρωτιέμαι τι χαρακτηριστικά προσδίδουν στον άντρα όλοι αυτοί οι πλανήτες στον 5ο. Ξέρω όψεις αλλά είναι πολλές και ίσως δεν έχει νόημα να τις αναφέρω.

Θα μπορούσε να μου πεί κάποιος;;;;;;

Αγαπητή Ania
Η συναστρία που παραθέτετε μου θυμίζει την "Πεντάμορφη και το Τέρας". Έχετε δίκιο να τονίζετε τη διαφορετικότητα των δύο οίκων, υπάρχει όμως και ο 7ος, που είναι πλέον αρμόδιος για τις μόνιμες σχέσεις. Όσο για τον 5ο του ανδρός σηματοδοτεί μια δυσκολία έκφρασης συναισθημάτων και ιδιαιτερότητες στη σεξουαλικότητα του. Υπάρχουν όμως κι άλλοι δείκτες, όπως η Αφροδίτη και η Σελήνη,που δεν θα πρέπει να τους αγνοήσουμε.

ΘΩΜΑΗ
30-03-2009, 01:27 PM
Καλησπέρα! Θα ήθελα κι εγώ να παραθέσω την κατάσταση του 5ου και 7ου οίκου μου . Η ακμή του 5ου είναι στις 23ο50 του Κριού και μέσα στον 5ο βρίσκεται ο Χείρων . Η ακμή του 7ου οίκου είναι στις 7ο20 των Διδύμων και μέσα στον οίκο βρίσκεται ο Νότιος Δεσμός μου . Και οι δύο κυβερνήτες των οίκων βρίσκονται στον 9ο οίκο και στο ζώδιο της Παρθένου . Τι συμπέρασμα βγαίνει ;

FARS
02-04-2009, 02:36 PM
Πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα η όλη συζήτηση. Δεν ξέρω πάρα πολλά θα ήθελα αν γίνεται να μου εξηγήσει κάποιος το εξής: τι σημαίνει το ότι δεν έχω κάποιο πλανήτη στον 5ο οίκο, και έχω Νότιο Δεσμό στον Κριό στον 7ο. Επίσης, στις ακμές των οίκων ότι ο 5ος είναι στην 19 55΄ του Υδροχόου?.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μητσάκος
02-04-2009, 07:05 PM
Καλησπέρα! Θα ήθελα κι εγώ να παραθέσω την κατάσταση του 5ου και 7ου οίκου μου . Η ακμή του 5ου είναι στις 23ο50 του Κριού και μέσα στον 5ο βρίσκεται ο Χείρων . Η ακμή του 7ου οίκου είναι στις 7ο20 των Διδύμων και μέσα στον οίκο βρίσκεται ο Νότιος Δεσμός μου . Και οι δύο κυβερνήτες των οίκων βρίσκονται στον 9ο οίκο και στο ζώδιο της Παρθένου . Τι συμπέρασμα βγαίνει ;
Δεν μπορεί να βγει κανένα συμπέρασμα. Ακόμα και στην περίπτωση που καταλάβαμε ποιοι είναι οι κυβερνήτες των Οίκων και σε ποιον Οίκο βρίσκονται. Αν δεν ξέρουμε τι όψεις κάνουν και πώς διαμορφώνεται ο υπόλοιπος χάρτης, θα ήταν τουλάχιστον υποτιμητικό για εσένα να πάρεις οποιαδήποτε απάντηση.

Πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα η όλη συζήτηση. Δεν ξέρω πάρα πολλά θα ήθελα αν γίνεται να μου εξηγήσει κάποιος το εξής: τι σημαίνει το ότι δεν έχω κάποιο πλανήτη στον 5ο οίκο, και έχω Νότιο Δεσμό στον Κριό στον 7ο. Επίσης, στις ακμές των οίκων ότι ο 5ος είναι στην 19 55΄ του Υδροχόου?.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Το ότι δεν έχεις κάποιον πλανήτη στον 5ο, μπορεί να σημαίνει πολλά. Μπορεί όμως και όχι. Μπορεί να σημαίνει ότι δεν θα τεκνοποιήσεις. Πράγμα που, αν και φοβερά ουσιαστικό, ανεξάρτητα από το πώς ακούγεται, επί της ουσίας δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Το ότι έχεις Ν. Δ. στον Κριό και στον 7ο θα μπορούσε να είναι αρκετά ...προκλητικό για κάποιους, θα μπορούσε να μην σημαίνει τίποτα για κάποιους άλλους. Ακόμα και η ακμή του 5ου στην 19η του Υδροχόου δεν λέει το παραμικρό.

Μεμονωμένες παράμετροι δεν έχουν να μας πουν τίποτε. Ο 5ος συνδέεται με τον 11ο άμεσα και ο 7ος με τον 1ο. Τετραγωνίζουν άλλους, ...τριγωνίζουν άλλους, ποιοι πλανήτες είναι εκεί δεν ξέρουμε, τι κυβερνούν δεν ξέρουμε, γενικά τίποτα δεν ξέρουμε. Πώς μπορούμε να μιλήσουμε για κάτι που δεν το ξέρουμε;

Και εγώ θέλω να μάθω. Ποιος θα μου πει, ε; ποιος; :love:

ΘΩΜΑΗ
02-04-2009, 08:35 PM
Καταλαβαίνω τι εννοείς Μητσάκο και το εκτιμώ . Απλά προσπαθώ με τις γνώσεις που έχω ως αρχάρια να βγάλω μια άκρη ...

KALIANA
02-04-2009, 09:14 PM
Το ότι δεν έχεις κάποιον πλανήτη στον 5ο, μπορεί να σημαίνει πολλά. Μπορεί όμως και όχι. Μπορεί να σημαίνει ότι δεν θα τεκνοποιήσεις. Πράγμα που, αν και φοβερά ουσιαστικό, ανεξάρτητα από το πώς ακούγεται, επί της ουσίας δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

φαντάζομαι οτι δεν ισχύει οτι όποιος δεν έχει πλανήτη στον 5 δεν θα τεκνοποιήσει σωστά????.όπως καταλαβαίνεις με καίει προσωπικά το θέμα αφού μόνο το βέρτεξ εχω στον 5(εχει ακμή και στον αιγόκερω).

kiaRRa
02-04-2009, 09:23 PM
Το ότι δεν έχεις κάποιον πλανήτη στον 5ο, μπορεί να σημαίνει πολλά. Μπορεί όμως και όχι. Μπορεί να σημαίνει ότι δεν θα τεκνοποιήσεις. Πράγμα που, αν και φοβερά ουσιαστικό, ανεξάρτητα από το πώς ακούγεται, επί της ουσίας δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

φαντάζομαι οτι δεν ισχύει οτι όποιος δεν έχει πλανήτη στον 5 δεν θα τεκνοποιήσει σωστά????.όπως καταλαβαίνεις με καίει προσωπικά το θέμα αφού μόνο το βέρτεξ εχω στον 5(εχει ακμή και στον αιγόκερω).

To να υπάρχει κάποιος αδειος οίκος δεν λέει τπτ περισσότερο από το ότι επηρεάζεται από το ζώδιο της ακμής του και χρωματίζεται και από τον κυβερνήτη του ζωδίου αυτού. Αλλωστε -ξαναλέω- η αστρολογία δείχνει τάσεις.

Δεν θα ανοίξουμε συζήτηση όμως σχετικά με τις πιθανότητες τεκνοποιησης καθώς αυτό αντικειται στους όρους λειτουργίας και συμμετοχής στο forum.:bigsmile:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
02-04-2009, 09:26 PM

το συνολο του χαρτη πρεπει να κοιτατε ..αυτο θελει να πει το μελος Μητσακος
και το λεει σε πολλα ποστ εδω και αλλου ..
να μην βγαζουμε σημπερασματα και φοβο ..
Πλανητες ειναι αυτοι καπου θα ειναι ε;
σε καποιους οικους..
δεν γινετε να ειναι και στους 12 οικους!!:nuts:

ουτε και εγω εχω πλανητη στον 5ο αλλα δυο κορακλες εχω !!
ουτε και στον 7ο οικο εχω πλανητη αλλα παντρευτηκα :nuts:
Δες τε τους κυβερνητες τι οψεις κανουν ;που ειναι; τι θελουν να μας πουν!:bigsmile:

Μητσάκος
02-04-2009, 09:49 PM

Εννοείται ότι οι φιλενάδες με κάλυψαν απολύτως :bigsmile:
Λόγω 8ου όμως, θα σου φέρω ένα άλλο παράδειγμα, πιο ...απτό:
Δεν έχουν όλοι κάποιον πλανήτη στον 8ο. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν θα πεθάνουν :nuts:

black moon
02-04-2009, 09:57 PM
Δεν έχουν όλοι κάποιον πλανήτη στον 8ο. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν θα πεθάνουν :nuts:

χαχαχαχαχαχχαχαχα καλοοοό Perfect

KALIANA
02-04-2009, 09:58 PM

απλα :respect:

ania31
11-04-2009, 09:30 AM
Αγαπητή Ania
Η συναστρία που παραθέτετε μου θυμίζει την "Πεντάμορφη και το Τέρας". Έχετε δίκιο να τονίζετε τη διαφορετικότητα των δύο οίκων, υπάρχει όμως και ο 7ος, που είναι πλέον αρμόδιος για τις μόνιμες σχέσεις. Όσο για τον 5ο του ανδρός σηματοδοτεί μια δυσκολία έκφρασης συναισθημάτων και ιδιαιτερότητες στη σεξουαλικότητα του. Υπάρχουν όμως κι άλλοι δείκτες, όπως η Αφροδίτη και η Σελήνη,που δεν θα πρέπει να τους αγνοήσουμε.

Σας ευχαριστώ πολυ για την άμεση απάντηση!!!!!!!! Αντιμετώπιζω πρόβλημα με τον υπολογιστή μου και δεν υπάρχει πάντα δυνατότητα σύνδεσης με το internet. Δε ξέρω αν απαντάω σωστά πάνω στην απάντησή σας... θα φανεί απο το αποτέλεσμα.
Η ακμή του 7ου βρίσκεται για μένα στον Υδροχόο 08° 07' 60'' και εκείνου στον Τοξότη 28° 53' 36''. Ο 7ος σε πλανήτες για μένα: Σελήνη Υδροχόο (10° 44' 10'') και σε Κλήρο τύχης Ιχθύς (01° 05' 07''). Επίσης ο ¶ρης μου βρίσκαται στους Δίδυμους 26° 54' 60" (11ο οίκο). Εκείνος έχει τον 7ο σε Δια Αιγόκερω (08° 48' 52") και Ποσειδώνα Αιγόκερως (01° 13' 59") . Με σύστημα οικοθεσία Regiomontanus όλα αυτά. Επίσης έχω Σέλήνη σε Υδροχόο (10° 44' 10") έχει Σελήνη Ταύρο 08° 02' 18" (11ος οίκος). Έχω Αφροδίτη Καρκίνο 28° 09' 36" (12ος οίκος) και έχει Αφροδίτη Υδροχόος (21° 13' 48" 9ος οίκος) με ¶ρη Σκορπιό 23° 50' 06".... Αυτός ο Σκορπιός με κυνηγάει χωρίς λόγο.

Elethea
12-04-2009, 02:29 AM
Μπορώ να πώ πως μπερδεύτικα λιγακι και εγω! Στους πλανήτες εχω καινο τον 7ο οικο και λεει μονο ζωδιο (Ταυρος) Ενω στον 5ο οικο ειδα Ηλιο σε Ιχθυς και λιγο πιο κατω ελεγε παλι Ερμη σε Κριο.... :weird:
Διαβασα και ενα post και εχω την εντυπωση πως αυτο σημαινει οτι χλομα ειναι τα ερωτικα μου? Και οτι αποτι φαινεται διαλεγω τους λαθος ανθρωπους!!? Αν οντως διαλεγω τους λαθος ανθρωπους δεν θα βρω ποτε τον σωστο?!!! :amazed::sad2:

Μητσάκος
12-04-2009, 08:49 AM
Μπορώ να πώ πως μπερδεύτικα λιγακι και εγω! Στους πλανήτες εχω καινο τον 7ο οικο και λεει μονο ζωδιο (Ταυρος) Ενω στον 5ο οικο ειδα Ηλιο σε Ιχθυς και λιγο πιο κατω ελεγε παλι Ερμη σε Κριο.... :weird:
Διαβασα και ενα post και εχω την εντυπωση πως αυτο σημαινει οτι χλομα ειναι τα ερωτικα μου? Και οτι αποτι φαινεται διαλεγω τους λαθος ανθρωπους!!? Αν οντως διαλεγω τους λαθος ανθρωπους δεν θα βρω ποτε τον σωστο?!!! :amazed::sad2:
Γεια σου Elethea :bigsmile:
Όταν ένας Οίκος είναι κενός, δεν σημαίνει ότι ήρθε και η καταστροφή του κόσμου (ούτως ή άλλως υπάρχουν πολλοί άλλοι λόγοι που μας οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα και δεν χρειάζεται ακόμα ένας :cheesy: ).
Όταν λοιπόν ένας Οίκος είναι κενός τότε κοιτάμε σε ποιο ζώδιο αρχίζει αυτός ο Οίκος και στη συνέχεια κοιτάμε τις όψεις που κάνει ο κυβερνήτης του ζωδίου, που τον εκλαμβάνουμε και σαν κυβερνήτη του Οίκου.

Στην περίπτωσή σου, εφόσον η ακμή (δλδ η αρχή και το δυνατότερο σημείο) του 7ου Οίκου είναι στον Ταύρο, τότε κυβερνήτη του 7ου έχεις την Αφροδίτη, καθώς αυτήν έχει ως κυβερνήτη το ζώδιο του Ταύρου. Στη συνέχεια, βλέπεις τις όψεις που κάνει η Αφροδίτη, αν θες να πάρεις μια ιδέα για τις τάσεις που διαφαίνονται αστρολογικά.

Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, να χαρείς ή να ...βάλεις τα μαύρα, καθώς η διαδικασία εξαγωγής συμπερασμάτων μέσω των αστρολογικών συμβόλων μπορεί να μην είναι "πυρηνική φυσική", έχει και αυτή όμως τα μυστικά της, την πολυπλοκότητα και τις ιδιαιτερότητές της, που αποκαλύπτονται σιγά σιγά. Η "φαστ φουντ" αστρολογία κάνει κακό και στο στομάχι, εκτός των άλλων :bigsmile:

Με την ευκαιρία, αν σε 1 ποστ διάβασες κάτι που σου προξένησε μια ανησυχία, καλό θα ήταν να έχεις υπομονή, καθώς υπάρχουν άλλα ...66.977 (τη στιγμή που σου γράφω :nuts: ), πολλά εκ των οποίων έχουν ως θέμα τους τους Οίκους που αναφέρεις και πολύ περισσότερα συνδέονται με αυτούς. Μην βιάζεσαι λοιπόν και δίνε βάση στα ποστ των επίσημων αστρολόγων του myhoroscope (διακρίνεται η ιδιότητά τους από το κόκκινο χρώμα) ή στα άρθρα που δημοσιεύονται από τη διαχείριση, αν θες να μαθαίνεις.

Αν σε ...καίει άμεσα για 5ο-7ο, ρίξε μια ματιά σε αυτό http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/7705-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%EA%E1%E9-%F3%FD%E6%F5%E3%EF%E9.html
Καλή συνέχεια :bigsmile:

Blue little fairy
13-04-2009, 11:20 AM
καλημερα,
θα ηθελα να ρωτησω κ γω...εχω τον 5ο οικο στον κριο, και τον 7ο οικο στους διδυμους! ο Β.δεσμός τι δείχνει? γιατι εχώ και εκει 5ο οικο στο ταυρο! εχω μπερδευτει μαλλον...τι δείχνουν αυτα..για τις σχέσεις...και το γάμο?
ευχαριστω πολυ!

Γιάννης Ριζόπουλος
13-04-2009, 11:46 AM
καλημερα,
θα ηθελα να ρωτησω κ γω...εχω τον 5ο οικο στον κριο, και τον 7ο οικο στους διδυμους! ο Β.δεσμός τι δείχνει? γιατι εχώ και εκει 5ο οικο στο ταυρο! εχω μπερδευτει μαλλον...τι δείχνουν αυτα..για τις σχέσεις...και το γάμο?
ευχαριστω πολυ!

Αγαπητή ...νεραϊδούλα
Για το τι δείχνουν όλα αυτά μπορείς να πάρεις μια ιδέα από την ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σου, που προσφέρει δωρεάν το site. Ωστόσο δεν θα έπρεπε να κάνεις μια αποσπασματική ερμηνεία και πολύ περισσότερο να την "δέσεις"... Εκτιμώ, ότι αν θέλεις να πάρεις ουσιαστικές πληροφορίες για το θέμα που σε απασχολεί, είναι προτιμότερο να επικεντρωθείς στον 1ο σου οίκο. Η παρουσία ενός, ίσως και τριών πλανητών εκεί, έχει πρωτεύουσα σημασία, αφού σε κάθε περιπτωση "αντανακλούν" και στον 7ο.
Πάντως η γενική εικόνα του ωροσκοπίου σου, προδιαθέτει σε μια σπουδαία καρριέρα και μάλλον από εκεί πρέπει να ξεκινήσεις...

Μητσάκος
13-04-2009, 11:53 AM
καλημερα,
ευχαριστω πολυ!
Αρχικά δείχνει ότι ...βιάζεσαι και μάλλον έχεις μπερδέψει κάπως τα πράγματα :bigsmile:
Διάβασε αυτά για τον 7ο Οίκο http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%EA%EF%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F2-%F4%FD%F0%EF%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F5/7616-7%EF%F2-%EF%DF%EA%EF%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2-%F3%F5%ED%E5%F1%E3%E1%F3%DF%E5%F2-%E3%DC%EC%EF%F2-%F6%E1%ED%E5%F1%EF%DF-%E5%F7%E8%F1%EF%DF.html
http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%EA%EF%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F2-%F4%FD%F0%EF%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F5/4714-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E5%F2-%F3%F4%EF%ED-7%EF-%EF%DF%EA%EF.html
αυτό για τον 5ο Οίκο http://www.myhoroscope.gr/99-%E1%ED%E1%E4%E7%EC%EF%F3%E9%E5%FD%F3%E5%E9%F2-%EC%E5%F4%E1%F6%F1%DC%F3%E5%E9%F2/8001-%EF-5%EF%F2-%EF%DF%EA%EF%F2-%F4%EF%F5-%E6%F9%E4%E9%E1%EA%EF%FD.html
Αυτό για τον 5ο και τον 7ο http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/7705-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%EA%E1%E9-%F3%FD%E6%F5%E3%EF%E9.html
αυτά για τους Δεσμούς http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%F1%EC%E9%EA%DE-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1/407-%EF%E9-%E4%E5%F3%EC%EF%DF-%F4%E7%F2-%F3%E5%EB%DE%ED%E7%F2-%F3%F4%E1-%E6%FE%E4%E9%E1.html
http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%F1%EC%E9%EA%DE-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1/412-%EF%E9-%E4%E5%F3%EC%EF%DF-%F4%E7%F2-%F3%E5%EB%DE%ED%E7%F2-%F3%F4%EF%F5%F2-%EF%DF%EA%EF%F5%F2.html
ξεκαθάρισε τι είναι Οίκοι, ζώδια και πλανήτες και ξανακάνε την ερώτηση που θέλεις :bigsmile:

Blue little fairy
13-04-2009, 12:27 PM
Ευχαριστω πολυ για την απάντηση! Εχω διαβάσει τον γενέθλιο μου χάρτη... Σχετικά με τον 1ο οίκο...είναι σε τέσσερις πλανήτες..άρη,κρόνο, ουρανό και κλήρος τύχης! πως αντανακλούν στον 7ο? καριερα ε?χμμ.... εχω διαβάσει εδω οτι ο 5ο οικος και ο 7ος..ειναι για τις σχέσεις, σχετικα με το γάμο..κ σκεπτομενη οτι ειναι κ η χρονια του υδροχοου...και επειδη θα ηθελα να προχωρησω στην συναισθηματικη ζωή μου...ηθελα να δω τι γινεται στους οικους αυτους!
ευχαριστω για την ανταποκριση!

Blue little fairy
13-04-2009, 12:30 PM
Ευχαριστω μητσάκο για τις διευθύνσεις! θα τις μελετήσω πιο καλα! :bigsmile:
Δεν εχω ξανα ασχοληθει τοσο αναλυτικα...είναι ολα πολυ ενδιαφέρον!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
13-04-2009, 12:43 PM
και...οταν σας λεμε καλη πλοηγηση ...
οταν μας συστηνεστε αυτο που θελουμε να σας πουμε ειναι ..
να διαβαζετε τα αρθρα ..
οπως και τα θεματα ...και να ειστε σιγουρες αγαπητες μου οτι θα βρητε πολλες απο τις απαντησεις σας ..που θελετε :bigsmile:
Δεν γινετε να γραφετε ενα κατεβατο απο ...
εγω εχω στον κριο τον ταδε πλανητη \το αμορε μου εχει στο 7ο το ταδε
και παει λεγοντας ενα μακρυναρι :nuts:
Καλα- καλα δεν εχετε δει ουτε το δωρεαν γενεθλειο σας:nuts:
και να θελει καποιος να σας πει δυο κουβεντες τον αποκαρδιωνεται
με την επιπολαιοτητα που ζητατε κατι ...:cry:
Δειξτε στα μελη λιγο ορεξη για σωστη μαθηση και
να ειστε σιγουροι οτι θα παρετε και τις απαντησεις σας:bigsmile:

φιλικα ε;:bigsmile:

MUROCHA
19-09-2009, 03:22 AM
Πως εκφραζεται ο Αρης(διδυμοι) του ανδρα στην ακμη του 4ου και 5ου οικου της γυναικας?Επισης Αφροδιτη του ανδρα(λεων) στην ακμη του 7ου της γυναικας και αντιστοιχα η Αφροδιτη της γυναικας(ζυγος) στην ακμη του 7ου του ανδρα? Αλλα!! Ο Κρονος του ανδρα ειναι στον Ζυγο και στον 7ο οικο!ειναι περιοριστικος παραγοντας?

mayakovski
19-09-2009, 05:09 AM
Γεια σας,
Τί σημαίνει στο ίδιο θέμα Πλούτωνας (ανάδρομος) και Ουρανός στον 7ο, χωρίς σύνοδο μεταξύ τους, και Λίλιθ και Βέρτεξ επίσης στον 7ο σε σύνοδο; Και Κλήρος Τύχης στον 5ο, χωρίς άλλο πλανήτη εκεί;
Ευχαριστώ!

astrotrella
06-10-2009, 05:28 PM
Γεια σας εμενα η ακμη του 5ου οικου μου ειναι στην παρθενο και εχω την σεληνη μου στον ζυγο σε τετραγωνο με τον ποσειδωνα και τον 7ο στον τοξοτη αδειο..Αυτα τα σημεια δειχνουν τι αντρες μου ταιριαζουν οι ελκονται στην ζωη μου?Ομως εγω ποτε δεν σχετιζομουν με τα συγκεκριμενα ζωδια συνηθως με του νερου αν και θαυμαζω ζωδια της φωτιας οπως ο τοξοτης για την αποφασιστικοτητα και την δραση τους..

Μητσάκος
06-10-2009, 05:37 PM
Γεια σας εμενα η ακμη του 5ου οικου μου ειναι στην παρθενο και εχω την σεληνη μου στον ζυγο σε τετραγωνο με τον ποσειδωνα και τον 7ο στον τοξοτη αδειο..Αυτα τα σημεια δειχνουν τι αντρες μου ταιριαζουν οι ελκονται στην ζωη μου?Ομως εγω ποτε δεν σχετιζομουν με τα συγκεκριμενα ζωδια συνηθως με του νερου αν και θαυμαζω ζωδια της φωτιας οπως ο τοξοτης για την αποφασιστικοτητα και την δραση τους..

Δες το ζώδιο που βρίσκεται ο ¶ρης σου και τις όψεις που κάνει :bigsmile:

astrotrella
06-10-2009, 05:51 PM
Ο Αρης μου ειναι στους ιχθυεις και εχω κανει και μια τετοια δημοσιευση για αυτο το θεμα..Δεν νομιζω οτι τα χαρακτηριστικα που λεει οτι ταιριαζουν απολυτα με τον τυπο ανδρων που με ελκυει για αυτο και με δεδομενο οτι ο Αρης βρισκεται στον 10ο οικο μου που ειναι ο οικος του αιγοκερου κοιταξα τα χαρακτηριστικα του Αρη στον Αιγοκερω και ταιριαζουν περισσοτερο με εκεινου, οι δε οψεις που κανει ειναι ολες θετικες τριγωνου με δια πλουτωνα και εξαγωνου με ουρανο και πωσειδωνα..

athinoula85
06-10-2009, 06:16 PM

astrotrella μου γλυκιά!
Δεν μπορείς να τα μάθεις ΌΛΑ μέσα σε μία μέρα. Δεν είναι δυνατόν αυτό. :nuts: Εχεις μια ορμητικότητα , δεν λέω.. αλλά σήμερα νομίζω διαβάσα αρκετές φορές ποστ σου σε διάφορα θέματα. Λές και απο εκεί που περνουσες ήθελες να αφησεις το στίγμα σου κ αν τύχει να σου απαντήσει κάποιος στις 5 ερωτήσεις που εθεσες στα 5 θέματα , θα βγεις κερδισμένη αν σου απαντήσουν έστω στις 2! :wacko:
Ένα πράγμα που πρεπει να καταλάβεις όταν εξετάζουμε έναν οίκο , είναι η ακμή του πρώτα. Η ακμή είναι το σημείο απο το οποίο αρχίζει ο οίκος. Η ακμή πάντα θα βρίσκεται σε ένα ζώδιο. Όπως αναφέρεις έχεις ακμή 5ου στην Παρθένο. Το επόμενο μας βήμα είναι η εξεταση του κυβερνητη του οίκου. Στην συγκεκριμένη περιπτωση εχουμε κυβερνητη τον Ερμή ( απο τον οποίο κυβερνάται η Παρθένος )( δεν ξέρω γιατι αμέσως μετά την ακμή στην Παρθένο αναφέρεις την Σελήνη, αλλά επιφυλασσομαι να ακουσω οτι κυβερνάται απο την Σελήνη η Παρθένος.. αλλεργεια με έπιασε :laugh:)... Συνεχίζω γιατί ξέφυγα λίγο! :embarrest
Το επόμενο βήμα μας , θα είναι να δούμε σε ποιο ζώδιο κ οίκο βρίκεται ο Ερμής και αφου έχουμε καταλάβει το πως δρα ο Ερμής - ποια ειναι η φυση του ΓΕΝΙΚΑ και μετα ΕΙΔΙΚΑ στο ζώδιο που είναι κ στον οικο που τον φιλοξενεί, τότε θα εξετάσουμε και τις πιθανές οψεις που μπορεί να κάνει με άλλους πλανήτες ( προσωπικους κ μη ). Για τον 5ο οίκο, στοιχεία κτλ... μπορείς να διαβάσεις εδώ: http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%EA%EF%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F2-%F4%FD%F0%EF%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F5/4929-5%EF%F2-%EF%DF%EA%EF%F2-%F4%EF-%F0%E1%E9%F7%ED%DF%E4%E9-%F4%EF%F5-%DD%F1%F9%F4%E1-%EA%E1%E9-%F4%E7%F2-%F4%FD%F7%E7%F2.html

Το ίδιο ακριβώς θα κάνεις και για τον 7ο οίκο! Αφου έχει ακμή στο ζώδιο του Τοξοτη , θα δείς που βρισκεται ο Διας ( σε ποιο ζώδιο+οίκο είναι κ τις όψεις που κάνει ). Με ακμή 7ου στον Τοξότη , μπορει να αναζητάς εναν συντροφο φιλοσοφημένο, με καλή αισθηση του χιουμορ, που να του αρέσουν τα ταξίδια ή μπορεί η σχέση σου με αυτον να είναι σχέση δασκάλου-διδασκομενου.Πολλά μπορεί!:toung:
Διάβασε και αυτο το άρθρο για τον 7ο οίκο: http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%EA%EF%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F2-%F4%FD%F0%EF%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F5/7616-7%EF%F2-%EF%DF%EA%EF%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2-%F3%F5%ED%E5%F1%E3%E1%F3%DF%E5%F2-%E3%DC%EC%EF%F2-%F6%E1%ED%E5%F1%EF%DF-%E5%F7%E8%F1%EF%DF.html

Αλλά επειδή ο Αρης δειχνει τους άντρες που μας έλκουν καλό θα ήταν να δεις σε ποιο ζώδιο κ οίκο βρισκεται ο Αρης κ τις όψεις που κάνει.
Και επειδή έτυχε να διαβάσω κ το επομενο πόστ σου, ο ¶ρης στον Ιχθυ όπως λές μπορεί να μην σου ταιριάζει αλλά ειναι στον 10ο κ τον θες δυναμικό ή τελοσπάντων αυτοι που σε έλκουν μπορει να σου θυμίζουν τον μπαμπά σου ( ο 10ος είναι ο γονιός του αντίθετου φύλου απο εμάς ), οπότε και να έλκεσαι απο άτομα που σου θυμιζουν έντονα την πατρική φιγούρα. Απο την άλλη οι όψεις που κάνει ο ¶ρης , ε δεν άφησε κανα βαρυ πλανήτη δίχως όψη... (τον Κρόνο νομίζω :cheesy:), σημαίνει οτι αυτοι που σε έλκουν θα έχουν περαιτέρω χαρακτηριστικά με βάση την χροιά των πλανητών , με τους οποιους έρχεται σε όψη ο ¶ρης. Ο ¶ρης σε όψη με Ποσειδώνα σημαίνει οτι ίσως έχεις την τάση να τους εξιδανικευεις όλους ( τους συντροφους σου )κτλ.Κάπως έτσι ανάλογα θα ψάξεις να βρείς κ στοιχεια για τους υπολοιπους πλανήτες , να κάνεις συσχετισμο της φύσης των πλανητών , των ζωδιων κ των οικων όπου βρισκονται.

astrotrella
06-10-2009, 07:10 PM
Συχγωρεστε με εχετε δικιο αλλα η αληθεια ειναι πως μ αρεσει πολυ να ασχολουμε με την αστρολογια και την μεταφυσικη και θελω να μαθω σε συντομο χρονικο διαστημα πολλα πραγματα τα οποια αγνοουσα και για αυτο ρωταω συνεχεια διαφορα.. Τωρα πολλα πραγματα απο αυτα που μου λετε τα εχω κανει ,εχω εξετασει τις ακμες 5ου κα 7ου οικου τους κυβερνητες τις οψεις και τους πλανητες που περιεχουν εξου και η σεληνη που ανεφερα η οποια στην προκειμενη βρισκεται στον ζυγο στον 5ο οικο και εχω βρει αρκετες πληροφοριες αλλα οπως καταλαβαινεται δν ειμαι ειδικος για να μπορω να ερμηνευσω ολα αυτα..Ενταξει μπορει καποια βασικα πραγματα να τα εχω μαθει αλλα ερασιτεχνικα..Οσον αφορα αυτο που ειπατε για τον 10ο οικο οτι συμβολιζει τον γονεα του αντιθετου φιλου εχω να πω οτι το μεσουρανημα μου ειναι στους ιχθυεις το ιδιο ζωδιο που ειναι και πατερας μου εχει καποια σχεση αυτο η ετυχε?

athinoula85
06-10-2009, 10:34 PM
Συχγωρεστε με εχετε δικιο αλλα η αληθεια ειναι πως μ αρεσει πολυ να ασχολουμε με την αστρολογια και την μεταφυσικη και θελω να μαθω σε συντομο χρονικο διαστημα πολλα πραγματα τα οποια αγνοουσα και για αυτο ρωταω συνεχεια διαφορα.. Τωρα πολλα πραγματα απο αυτα που μου λετε τα εχω κανει ,εχω εξετασει τις ακμες 5ου κα 7ου οικου τους κυβερνητες τις οψεις και τους πλανητες που περιεχουν εξου και η σεληνη που ανεφερα η οποια στην προκειμενη βρισκεται στον ζυγο στον 5ο οικο και εχω βρει αρκετες πληροφοριες αλλα οπως καταλαβαινεται δν ειμαι ειδικος για να μπορω να ερμηνευσω ολα αυτα..Ενταξει μπορει καποια βασικα πραγματα να τα εχω μαθει αλλα ερασιτεχνικα..Οσον αφορα αυτο που ειπατε για τον 10ο οικο οτι συμβολιζει τον γονεα του αντιθετου φιλου εχω να πω οτι το μεσουρανημα μου ειναι στους ιχθυεις το ιδιο ζωδιο που ειναι και πατερας μου εχει καποια σχεση αυτο η ετυχε?

(Ααα τώρα σίγουρα θα σε μαλώσω! Μη μου μιλάς στον πλυθηντικό βρε! :embarrest Με κάνεις και νιώθω γιαγιούσκα! Ουτε τα πρώτα -άντα δεν πάτησα ακόμη! :toung:)

Με χαροποιεί ιδιαίτερα που σου αρέσει πολύ να ασχολείσαι με την αστρολογία κ την μεταφυσική!!:love: Αλλά ένα πράγμα που θέλω να κατανοήσεις , είναι πως όσο γρήγορα και να θελήσεις να μάθεις, σίγουρα θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για να κατασταλάξουν αυτές οι γνώσεις βαθειά μέσα σου! Να ξέρεις πως όσο θα μαθαίνεις και θα διαβάζεις αστρολογία , σίγουρα θα βρισκεις όλο κ κάτι καινουριο. Για παραδειγμα ενώ θα κοιτάς τον ίδιο χάρτη που έχεις κοιτάξει χιλιες φορές ως τώρα, θα δεις πως όλο κ κάτι καινουριο θα βρεις στο οποιο δεν ειχες δώσει σημασία παλιότερα.
Όσον αφορά το ζώδιο του μεσουρανήματος με το Ηλιακό ζώδιο του μπαμπά σου, είναι απλά σύμπτωση. Αλλά γενικά το ζώδιο και οι πλανήτες στον 10ο θα μας δώσουν πληροφορίες για τον γονέα του αντιθετου φύλου απο εμάς.
Κοίταξε γλυκιά μου, ούτε και εγώ είμαι αστρολόγος.. Εξάλλου οι περισσότεροι εδώ είμαστε μαθητούδια! Αλλά αφού έχεις θέληση και δίψα για μάθηση πάνω στην αστρολογία πιστευω πως θα τα καταφέρεις. Για όλα χρειάζεται κόπος, αλλά όταν τον συνοδευει και η θέληση , γίνεται πιο συναρπαστικό το ταξίδι!
Να ξεθάψεις παλιά αρθα και θέματα! Υπάρχουν πάρα πολλά αρθρα στο σαιτ που σίγουρα θα σου φανουν χρησιμα και ενδιαφέροντα! Να διαβάσεις συζητησεις, να ψάξεις πάνω απο όλα! Φυσικά υπάρχουν και οι σπουδές on-line του myhoroscope που μπορείς να πάρεις πληροφορίες για αυτές από εδώ: http://www.myhoroscope.gr/135-%E1%ED%E1%EA%EF%E9%ED%FE%F3%E5%E9%F2-%E4%F1%E1%F3%F4%E7%F1%E9%FC%F4%E7%F4%E5%F2/8591-%F3%F0%EF%F5%E4%DD%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2-online.html
Διαφορετικά, μπορείς να προμηθευτείς αστρολογικα βιβλια και να μπείς στο παιχνίδι μόνη σου!Αφου φυσικά θα ειμαστε και εμείς κάπου δίπλα να σε στηρίζουμε στις όποιες απορίες σου δημιουργηθούν.
Καλη επιτυχία και καλή αρχή σου εύχομαι! :love:

Αθηνά

Κοραλλία Μόζορα
07-10-2009, 03:45 PM
Αθηνούλα μου,

δεν μπορώ να μην επαινέσω την προθυμία σου να μοιράζεσαι τις γνώσεις σου και να βοηθάς άλλα μέλη. Και παρόλο που λες ότι είσαι "μαθητούδι" πρέπει να πω ότι έχεις προχωρήσει αρκετά και έχεις πιάσει το νόημα. Στοιχεία του ζωδίου σου είναι άλλωστε: η Παρθένος προσφέρει τις υπηρεσίες της και μάλιστα με σεμνότητα.

Μόνο μια διευκρίνιση θα ήθελα να κάνω στα όσα (πολύ σωστά) λες. Ο Ήλιος είναι ο τύπος του άντρα (ως πρότυπο) που ελκύει μια γυναίκα, ο ¶ρης δείχνει το είδος του εραστή. Όταν οι ανάγκες του Ήλιου και του ¶ρη είναι ασύμβατες τότε προκύπτουν διαφόρων ειδών... ασυμφωνίες ας τις πούμε.

ΤΑΚΜΑΝ
07-10-2009, 04:37 PM
Καλησπέρα σας.
Εγώ έχω Κρόνο, Ουρανό και Βέρτεξ στον 5ο οίκο μου και Δία στον 7ο οίκο μου (γεννήθηκα στις 20/08/1985 04:00 π.μ. στην Αθήνα). Αυτά τι δείχνουν για τους τομείς των σχέσεων και των συναισθηματικών;

athinoula85
07-10-2009, 10:31 PM
Αθηνούλα μου,

δεν μπορώ να μην επαινέσω την προθυμία σου να μοιράζεσαι τις γνώσεις σου και να βοηθάς άλλα μέλη. Και παρόλο που λες ότι είσαι "μαθητούδι" πρέπει να πω ότι έχεις προχωρήσει αρκετά και έχεις πιάσει το νόημα. Στοιχεία του ζωδίου σου είναι άλλωστε: η Παρθένος προσφέρει τις υπηρεσίες της και μάλιστα με σεμνότητα.

Μόνο μια διευκρίνιση θα ήθελα να κάνω στα όσα (πολύ σωστά) λες. Ο Ήλιος είναι ο τύπος του άντρα (ως πρότυπο) που ελκύει μια γυναίκα, ο ¶ρης δείχνει το είδος του εραστή. Όταν οι ανάγκες του Ήλιου και του ¶ρη είναι ασύμβατες τότε προκύπτουν διαφόρων ειδών... ασυμφωνίες ας τις πούμε.

Κα Μόζορα ,

σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Η προσφορά για μένα είναι ένα σημαντικό κομμάτι του εαυτού μου. Αν σταματήσω να προσφέρω, θα μοιάζει με έναν μικρό ψυχολογικό 'θανατο'. Δε μπορώ να μην προσφέρω. Αλλωστε ο τομέας με τον οποίο συντόμως θα ασχοληθώ κ έν πράξει ( πέραν της θεωρίας κ της ταπεινης μου πρακτικής εώς τώρα ) έχει να κάνει πολύ περισσότερο με την προσφορά στο ανθρώπινο είδος .. αλλά σε θέματα υγείας. Όσο για την προθυμία μου να βοηθήσω ή να μοιραστώ τις γνώσεις μου εδώ μέσα , οφειλειται στον ωροσκόπο μου προφανώς που έχει τάσεις να δασκαλεύει κ να φιλοσοφεί και την παρουσία του Ουρανού στον 1ο που δίνει τάση για αστρολογική μελέτη. :bigsmile:

Δεν αντιλέγω, σε αυτά που διευκρινήσατε. Η φίλη μας ζήτησε να μάθει απο ποιούς αντρες έλκεται. Οπως αναφέρατε κ εσείς ο ¶ρης θα μας δείξει το είδος του εραστή κ ο Ήλιος το πρότυπο του άντρα που αναζητα μια γυναίκα. Αντιλαμβάνομαι με βάση την λογική πως αρχίκα σε μια σχέση ο σύντροφος θα είναι εραστής κ μετά ( αφού το επιτρεπουν κάποιοι παραγοντες/συνθηκες/εύνοια τύχης/χαρακτήρες κτλ ) μόνο τότε θα μπορέσει να δεί τον εραστή(¶ρη) σαν μελλοντικό μακροπρόσθεσμα σύντροφο(Ήλιο). Απλά να διευκρινησω κ εγώ με την σειρά μου, ότι ο Ήλιος θα μας δείξει τον σύντροφο-σύζυγο. Θα μας δώσει περαιτέρω μεν στοιχεία για αυτόν , αφου πρώτα έχουμε εξετάσει τον κυβερνήτη του 7ου-όψεις του κ την παρουσία τυχόν πλανητών στον 7ο , όπως αντιστοιχα κ τις όψεις που δέχονται , απο την στιγμή που μιλάμε για σύζυγο.
Δηλαδή πρώτα θα κοιτάξω τον ¶ρη , μετά τον κυβερνήτη του 7ου ( κ οτι περιλαμβάνει η εξεταση του 7ου οίκου , αν πρόκειται να εξετάσω το θέμα 'γάμος-σύζυγος' ) κ μετά συμπληρωματικά θα κοιτάξω κ τον Ήλιο.
Γιατί αρχικά ο 7ος κ ο κυβερνήτης του θα μας δώσουν τα κυριοτερα στοιχεία για τον σύζυγο κ μετεπειτα η μελέτη του Ήλιου. Αλλά ό,τι αφορά τον άντρα που μας έλκει σε πρωταρχικό στάδιο , κοιτάμε το ζώδιο κ οίκο στο οποίο βρίσκεται ο ¶ρης. Και η φίλη μας ( γλυκιά astrotrella ) ζήτησε να μάθει για τους άντρες που την έλκουν. Οπότε εικάζω πως η απάντηση κ του Μητσάκου κ η δίκη μου ήταν σωστή ,ως προς την διερευνιση/εξέταση του ¶ρη στον χάρτη της κοπελιάς.Να προσθέσω οτι κ η δική σας διευκρίνιση ήταν σωστή, γιατί δεν λέμε κάτι διαφορετικό κ στην ουσία ήταν συμπλήρωση των όσων είπα στην αρχή.

Να είστε καλά!:love:

Αθηνά

astrotrella
08-10-2009, 12:00 AM
Καταρχας θα ηθελα να σας ευχαριστησω και τις 2 παρα πολυ για τις πολυ κατατοπιστηκες πληροφοριες απο τα πληρως εμπεριστατομενα κειμενα σας..Αν καταλαβα καλα οσων αφορα τον Αρη και τον ανδρα που ελκυει την καθε γυναικα[ σαν εραστη]ειναι 50-50 τα χαρακτηριστικα που παιρνει απο το ζωδιο τον οικο και τις οψεις που κανει αναλογα με τους πλανητες..Που σημαινει οτι στην περιπτωση μου ελκομαι απο αντρες με στοιχεια Ιχθυειων και παραλληλα αιγοκερισια στοιχεια..Δηλαδη ευαισθητοι και συναισθηματικοι και παραλληλα δυναμικοι ,φιλοδοξοι και με κοινωνικο status[πολλα ζηταω]:bigsmile: και ετσι μπορω να τα δεχτω γιατι αν κοιταξω μονο το ζωδιο που βρισκεται ο Αρης αυτο που περιγραφει δεν παει σε εμενα..Οσων αφορα τον 7ο οικο και τον κυβερνητη ο οποιος δειχνει τον συζυγο, στην περιπτωση μου δειχνει οτι ατομo με χαρακτηριστικα Δια [κυβερνητη του οικου μου]δηλαδη Large, ευχαριστο,επιτυχημενο,καλλ ιεργημενο,δραστηριο με καλη οικονομικη κατασταση[Διας στον 2ο οικο]και με μεγαλη διαθεση για ταξιδια και διασκεδασεις ειναι οντως αυτο με το οποιο θα ηθελα να μοιραστω την ζωη μου..Μακαρι να εβγαινε αληθινο αυτο αλλα εχω και κατι αρνητικες οψεις του Δια που απο οτι καταλαβαινω χαλανε το καλο που ο υποσχεται ο ευεργετης πλανητης..Και παλι σας ευχαριστω πολυ..

Τίνα Ζαχαριάδου
08-10-2009, 02:50 AM
Απλά να διευκρινησω κ εγώ με την σειρά μου, ότι ο Ήλιος θα μας δείξει τον σύντροφο-σύζυγο. Θα μας δώσει περαιτέρω μεν στοιχεία για αυτόν , αφου πρώτα έχουμε εξετάσει τον κυβερνήτη του 7ου-όψεις του κ την παρουσία τυχόν πλανητών στον 7ο , όπως αντιστοιχα κ τις όψεις που δέχονται , απο την στιγμή που μιλάμε για σύζυγο.
Δηλαδή πρώτα θα κοιτάξω τον ¶ρη , μετά τον κυβερνήτη του 7ου ( κ οτι περιλαμβάνει η εξεταση του 7ου οίκου , αν πρόκειται να εξετάσω το θέμα 'γάμος-σύζυγος' ) κ μετά συμπληρωματικά θα κοιτάξω κ τον Ήλιο.

Γλυκεια μου Αθηνουλα, ποτε μα ποτε δεν θα κοιταξεις τον Ηλιο συμπληρωματικα. Ο τυπος ανδρων που ελκυει τις γυναικες, κατα κυριο λογο φαινεται απο τον Ηλιο και συμπληρωματικα απο τα υπολοιπα. Ο 7ος οικος για παραδειγμα μπορει να μην υποδεικνυει καθολου τον αντρα που μας ελκυει αλλα να δειχνει το πως θα ειναι ο γαμος μας. Εγω θα ελεγα οτι συμπληρωματικα κοιταμε τον Αρη.Οχι οτι ο Αρης δεν θα δωσει στοιχεια αλλα θα δωσει κυριως για τον εραστη κ την σεξουαλικοτητα μας. Υπο την εννοια οτι η σεξουαλικοτητα δεν χανεται μεσα στον γαμο,σαφως θα δωσει στοιχεια κ για τον συζυγο.

Οταν καποια ρωτα τι αντρες την ελκυουν εξαρταται απ το τι εννοει, για ερωτικο συντροφο ρωτα η για μελλοντικο συζυγο. Γιατι αν ρωτα για ερωτικο συντροφο θα εξετασουμε τον Αρη κ τον 5ο οικο.(κυβερνητη,οψεις κτλ.) Η φιλη μας που ρωτα, ειπε οτι δεν της ταιριαζει ο Αρης στους Ιχθυς, μπορει πραγματι να μην της ταιριαζει σαν ιδιοσυγκρασια, ειναι ομως βεβαιο οτι οι ερωτικες επαφες και οι ερωτικοι συντροφοι δεν θα εχουν Ποσειδωνια στοιχεια? Ειναι μολις 19 ετων, αν θυμαμαι καλα το προφιλ της. Νομιζω πως εχει ολο τον καιρο μπροστα της να ανακαλυψει αν της ταιριαζει ενας αντρας με Ποσειδωνια στοιχεια και καλο ειναι να μην βιαζομαστε να βγαζουμε συμπερασματα ειδικα για τοσο νεαρες ηλικιες.

Επισης κατι αλλο που εχω πει παλιοτερα σε αλλες αναρτησεις, απομυθοποιειστε τον Δια. Ο Διας σαν κυβερνητης 7ου εκτος απο εναν large αντρα αρκετες φορες δινει ωραιατα και πανευκολα διαζυγια. Αν οχι διαζυγια δινει ενα τοσο επιπολαιο γαμο που απλα συντηρειται χωρις ομως ουσιαστικα να παρεχει αυτα που απαιτουνται σε ενα γαμο( αξιοπιστια, υπευθυνοτητα κτλ) Ειναι ευεργετης οταν τον εκτιμας σωστα κ χωρις πολλες φανφαρες. Αν του αφεθεις του Δια, η γνωμη μου ειναι πως εχασες την ευεργεσια του , πληρωνωντας ομως λιγοτερο κοστος απ οτι με ενα εξωκρονιο Πλανητη.

astrotrella
08-10-2009, 12:06 PM
Σε ευχαριστω πολυ Τινα μου που ασχοληθηκες και εσυ με το θεμα μου και νομιζω οτι πλεον αρχιζω και βρισκω ακρη..Βεβαια οπως βλεπω οι αποψεις διηστανται και ο καθενας εχει δικιο οπως το σκεφτεται, ας αρκεστω βεβαια σε αυτο που ειναι λογικο στο οτι ο αντρας που με ελκυει φαινεται απο τον ηλιο και ο τυπος του εραστη φαινεται απο τα στοιχεια του ζωδιου και του οικου που βρισκεται [ετσι μπορω να το δεχτω αυτο με τον Αρη]..Αυτο που λες με τα πωσειδωνια στοιχεια εννοεις οτι υπαρχει περιπτωση να εξαπατουμε απο τους αλλους ,να αυταπατουμε μονη μου και να εξειδανικευω ανθρωπους?Εχεις δικιο σε αυτο που λες οτι ειμαι μικρη και δεν εχω την τοση μεγαλη εμπειρια αλλα οντως τετοια περιστατικα μου εχουν συμβει οπως επεισης οι σχεσεις μου ανηκαν σε ζωδια του νερου δεν ξερω αν αυτο ειναι τυχαιο.. Οσων αφορα τον Δια εννοειται πως κανεναν πλανητη δεν πρεπει να τον παιρνουμε στην πλακα ουτε σημαινει οτι οποιος εχει θετικες οψεις στο ωροσκοπιο του που τον ευνοουν οτι θα τα καταφερει σε μια ενδεχομενη ατυχια στην ζωη του.. Ισα ισα ο ανθρωπος ο οποιος εχει και καποιες δυσκολες εμπειριες στην ζωη του ειναι αυτος που ξερει να κανει υπομονη [επειδη εχει δει τα χειροτερα] ειναι αυτος ο οποιος λογικα ειναι πιο ωριμος εσωτερικα γιατι [οπως λεει και η μανα μου οσα πιο πολλα χαστουκια τρως στην ζωη τοσο πιο ευκολα στρωνεις] βεβαια μερικοι ειναι ιδιαζουσες περιπτωσεις..Ο Διας οντως δινει και μια μορφη επιπολαιτητας πραγμα το οποιο καθε αλλο παρα ευεργεσια δεν ειναι[ το αντιθετο με τον κρονο] βεβαια αλλα οποιος εχει κρονο εχει να δει πολλα συμφωνα με αυτα που λενε, γιατι συνειρμικα ολοι τον εχουμε ως τον πλανητη τιμωρο ο οποιος μας υπενθυμιζει τα λαθη μας και δεν μας αφηνει στην τυχη μας αλλα οταν το αξιζουμε μας ανταμιβει.. Αν το σκεφτεις ετσι ειναι λογικο αλλα βλεπεις εμεις οι ανθρωποι τα θελουμε ολα ευκολα και ανωδυνα ξεχνοντας οτι ειμαστε ανθρωποι και δεν υπαρχει τελειοτητα πουθενα..

Τίνα Ζαχαριάδου
08-10-2009, 12:36 PM
Σε ευχαριστω πολυ Τινα μου που ασχοληθηκες και εσυ με το θεμα μου και νομιζω οτι πλεον αρχιζω και βρισκω ακρη..Βεβαια οπως βλεπω οι αποψεις διηστανται και ο καθενας εχει δικιο οπως το σκεφτεται, ας αρκεστω βεβαια σε αυτο που ειναι λογικο στο οτι ο αντρας που με ελκυει φαινεται απο τον ηλιο και ο τυπος του εραστη φαινεται απο τα στοιχεια του ζωδιου και του οικου που βρισκεται [ετσι μπορω να το δεχτω αυτο με τον Αρη]..Αυτο που λες με τα πωσειδωνια στοιχεια εννοεις οτι υπαρχει περιπτωση να εξαπατουμε απο τους αλλους ,να αυταπατουμε μονη μου και να εξειδανικευω ανθρωπους?Εχεις δικιο σε αυτο που λες οτι ειμαι μικρη και δεν εχω την τοση μεγαλη εμπειρια αλλα οντως τετοια περιστατικα μου εχουν συμβει οπως επεισης οι σχεσεις μου ανηκαν σε ζωδια του νερου δεν ξερω αν αυτο ειναι τυχαιο.. Οσων αφορα τον Δια εννοειται πως κανεναν πλανητη δεν πρεπει να τον παιρνουμε στην πλακα ουτε σημαινει οτι οποιος εχει θετικες οψεις στο ωροσκοπιο του που τον ευνοουν οτι θα τα καταφερει σε μια ενδεχομενη ατυχια στην ζωη του.. Ισα ισα ο ανθρωπος ο οποιος εχει και καποιες δυσκολες εμπειριες στην ζωη του ειναι αυτος που ξερει να κανει υπομονη [επειδη εχει δει τα χειροτερα] ειναι αυτος ο οποιος λογικα ειναι πιο ωριμος εσωτερικα γιατι [οπως λεει και η μανα μου οσα πιο πολλα χαστουκια τρως στην ζωη τοσο πιο ευκολα στρωνεις] βεβαια μερικοι ειναι ιδιαζουσες περιπτωσεις..Ο Διας οντως δινει και μια μορφη επιπολαιτητας πραγμα το οποιο καθε αλλο παρα ευεργεσια δεν ειναι[ το αντιθετο με τον κρονο] βεβαια αλλα οποιος εχει κρονο εχει να δει πολλα συμφωνα με αυτα που λενε, γιατι συνειρμικα ολοι τον εχουμε ως τον πλανητη τιμωρο ο οποιος μας υπενθυμιζει τα λαθη μας και δεν μας αφηνει στην τυχη μας αλλα οταν το αξιζουμε μας ανταμιβει.. Αν το σκεφτεις ετσι ειναι λογικο αλλα βλεπεις εμεις οι ανθρωποι τα θελουμε ολα ευκολα και ανωδυνα ξεχνοντας οτι ειμαστε ανθρωποι και δεν υπαρχει τελειοτητα πουθενα..

Η προσωπικη μου αποψη ειναι, πως τιποτα δεν τυχαιο, ετσι θεωρω, πως αφου οι σχεσεις σου ηταν με ζωδια του νερου, παιζει μεγαλο ρολο ο Αρης στους Ιχθυς ο οποιος ειναι συμβατος με τα του νερου. Η Ποσειδωνια κατασταση η οποια ανεφερα σχετιζεται με πολλα στοιχεια. Απο αντρα με Ηλιο στον Ιχθυ, μεχρι αντρα που εχει ταση να ξεφευγει απο την πραγματικοτητα με αλλους τροπους οπως ειναι για παραδειγμα το αλκοολ. Φυσικα ισχυει παντα το ενδεχομενο το οποιο αναφερεις, της εξιδανικευσης κ της εξαπατησης.

Καθε στοιχειο μεσα σε ενα χαρτη εχει τοσες πολλες ερμηνειες που θα ηταν αδικο να αποκλειουμε ενδεχομενα. Ενας Αρης σαν τον δικο σου για παραδειγμα δεν φερνει μονο ενα ευαισθητο καλλιτεχνη, φερνει κ εναν αντρα του υποκοσμου η αν οχι του υποκοσμου καποιον που κανει ενα επαγγελμα κ για καποιους λογους πρεπει να κανει καποιου ειδου παρατυπιες. Ενας φαρμακοποιος (ας μου επιτρεψουν οσα μελη κανουν αυτο το επαγγελμα) πολλες φορες γραφει συνταγες που δεν ισχυουν. Ενας ναυτικος, ενας νοσοκομος, ολα αυτα κ πολλα περισσοτερα στοιχειοθετουν ενα Ποσειδωνιο αντρα.

Καταληγουμε λοιπον στο συμπερασμα πως δεν πρεπει να βαζουμε ταμπελακια του τυπου, Ααα! Αρης στον Ταυρο? μα εμενα δεν μου αρεσουν οι Ταυροι.!! Ειναι πολυ επιφανειακο και δεν εχει σχεση με αυτο που ειναι πραγματικα η Αστρολογια. Εχε υπομονη κ μεγαλωνοντας θα δεις πως καθε εμπειρια που αποκομιζεις θα συμπληρωνει κ ενα ενα κομματακι του παζλ που λεγεται γενεθλιος χαρτης.

ribena
09-10-2009, 12:23 AM
καλησπερα σε ολους...θα μπορουσα να κανω μια δυστυχως λιγο πιο ασχετη ερωτηση παρ'ολο που ασχολουμαι με την αστρολογια καιρο...η ακμη ενος οικου...πως βρισκεται??γιατι με ενδιαφερει φυσικα να μαθω κι εγω για τον 5ο και τον 7ο μου οικο!!! :)

Δείμων
09-10-2009, 05:02 AM
Βασικό: Πήγαινε στον γενέθλιο χάρτη σου (επάνω στη σελίδα Δωρεάν Ωροσκόπιο > Γενέθλιος χάρτης - Ανάλυση από το roll down μενού) και κοίταξε από ποιό ζώδιο αρχίζει ο κάθε οίκος που σε ενδιαφέρει. Αυτή είναι η λεγόμενη ακμή του, άσχετα εάν βρίσκεται στην τελευταία μισή μοίρα ενός ζωδίου ο οίκος παίρνει όνομα και χαρακτήρα από αυτό έστω και εάν όλοι οι πλανήτες που τυχόν βρίσκονται μέσα στον οίκο «πατάνε» στο επόμενο ή στα επόμενα ζώδια.

Προχωρημένο #1: Εάν ένα ζώδιο ξεκινάει μετά την ακμή κάποιου οίκου και τελειώνει πριν την ακμή του επόμενου, εάν δηλαδή βρίσκεται ολόκληρο μέσα σε έναν οίκο, λέγεται εμπεριεχόμενο.

Προχωρημένο #2: Υπάρχουν αρκετά συστήματα οικοθεσίας που πιθανόν να δώσουν διαφορετικές ακμές για κάθε οίκο. Το πλέον διαδεδομένο και αποδεκτό είναι το Placidus. Σε περίπτωση όμως που τα αποτελέσματά του δεν σε καλύπτουν, μπορείς να πειραματιστείς και με άλλα συστήματα. Όχι όμως στην αρχή της μελέτης σου - αλλά όταν θα έχεις διαβάσει και ερευνήσει τόσο ώστε ώστε να το απορρίψεις συνειδητά.

:)

mayakovski
10-10-2009, 12:42 AM
Γεια σας,
Τί σημαίνει στο ίδιο θέμα Πλούτωνας (ανάδρομος) και Ουρανός στον 7ο, χωρίς σύνοδο μεταξύ τους, και Λίλιθ και Βέρτεξ επίσης στον 7ο σε σύνοδο; Και Κλήρος Τύχης στον 5ο, χωρίς άλλο πλανήτη εκεί;
Ευχαριστώ!

Αν έχει την καλοσύνη κάποιος/α φίλος/η να δώσει στοιχεία απάντησης και στο δικό μου ερώτημα, θα του/της ήμουν ευγνώμων!

Μητσάκος
10-10-2009, 09:21 AM
Αν έχει την καλοσύνη κάποιος/α φίλος/η να δώσει στοιχεία απάντησης και στο δικό μου ερώτημα, θα του/της ήμουν ευγνώμων!
Και να σου πει κάποιος κάτι, χωρίς τα ζώδια της ακμής των Οίκων και τις όψεις των πλανητών, ελάχιστα θα διαφωτιστείς. Επιπλέον, Λίλιθ, βέρτεξ και Κλήρος Τύχης χωρίς εξακριβωμένη ώρα γέννησης δεν λένε τίποτα :bigsmile: Πόσο σίγουρη είσαι για την ώρα γέννησης που έχεις;

Το πόνημά μου περί τους Οίκους 5ο και 7ο το διάβασες; Αν όχι, θα το βρεις σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/7705-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%EA%E1%E9-%F3%FD%E6%F5%E3%EF%E9.html

ΜΑΝΗΣ
10-10-2009, 11:14 AM
Kαλημέρα Δείμων , πρέπει να λύσω ένα ερώτημα στον ευατο μου ,και πιστεύω ότι μπορείς να μου το λύσεις ,θα σου ήμουν υπόχρεος .Το ερώτημα είναι ΄γιατί ο δικός μου αστρολογικός χάρτης δείχνει την Γη να βρίσκεται στους διδύμους ενώ ο δικός σας δείχνει τη Γη μου στο ζυγό;

Είναι σημαντικό για μένα .

Ευχαριστώ!

Δείμων
10-10-2009, 12:41 PM
Γη?... Δεν γνωρίζω εάν αναφέρεσαι σε κάποιο σύστημα αστρολογίας πέρα από το κλασικό και την uranian, αλλά τη Γη δεν την γνωρίζω σαν πλανήτη τουλάχιστον. Μήπως εννοείς κάποιο σημείο, τον ωροσκόπο π.χ. (Ανατολή?)

ΜΑΝΗΣ
10-10-2009, 01:43 PM
Ο κύκλος με ένα Χ μέσα του

athinoula85
10-10-2009, 02:12 PM
Ο κύκλος με ένα Χ μέσα του

Μάλλον αναφέρεσαι στον Κλήρο της Τύχης! :cheesy:

ΜΑΝΗΣ
10-10-2009, 02:24 PM
Κλήρος τύχης τι είναι αυτό ;

Δείμων
10-10-2009, 02:37 PM
http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%E8%F1%E1-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/224-%EF-%EA%EB%DE%F1%EF%F2-%F4%E7%F2-%F4%FD%F7%E7%F2.html

http://www.myhoroscope.gr/75-%EF-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%FC%E3%EF%F2-%F3%F4%EF-%F3%F0%DF%F4%E9-%F3%E1%F2/474-%F7%E5%DF%F1%F9%ED%E1%F2-%EA%E1%E9-%EA%EB%DE%F1%EF%F2-%F4%E7%F2-%F4%FD%F7%E7%F2.html

Μελετώντας κλασική αστρολογία στην ερμηνεία και αποκωδικοποίηση των κλήρων, όπως και όλων των μαθηματικών σημείων, φτάνουμε μόνο όταν έχουμε αποκτήσει σαφή εκόνα για όλο τον υπόλοιπο «φυσικό» χάρτη. Τότε μόνο μπορούμε να πάρουμε πρόσθετα στοιχεία από αυτά και να τα ενσωματώσουμε στο αποτέλεσμα που έχουμε ήδη σχηματίσει, ενισχύοντας ή υποβιβάζοντας αντίστοιχα συμπεράσματά μας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε αυτοδύναμα. Υπομονή λοιπόν, μιας και είναι πράγματα για λίγο (όχι πολύ) πιο προχωρημένους :)

Προσοχή επίσης να μην βάζουμε σε μια συζήτηση ερωτήσεις άσχετες με το θέμα της, εάν δεν βρούμε κάτι σχετικό χρησιμοποιώντας την αναζήτηση (επάνω δεξιά στη σελίδα στο μενού Νεες Δημοσιεύσεις +) καλύτερα να ανοίγουμε ένα νέο θέμα. Αυτό για να είμαστε πιο σίγουροι ότι θα πάρουμε τις απαντήσεις που θέλουμε.

marina56
11-10-2009, 12:20 AM
Γειά σε όλους! πολύ σημαντικά τα σχόλια σας! παρακάτω σημειώνω τους οίκους 5 και 7 εμένα και του συντρόφου μου αντίστοιχα γιατί προσπαθώντας μόνη μου να βγάλω μια ακρη μπερδεύτηκα! όποιος ξέρει ας βοηθήσει! :o))

δικο μου συντροφος
Οίκος 5 Σκορπιός 20° 37' 26" Τοξότης 24° 25' 09"
Οίκος 7 Αιγόκερως 28° 11' 57" Υδροχόος 25° 29' 48"

οι θεσεις στους πλαντητες είναι

δικές μου (ζώδιο καρκίνος με ωροσκόπο και σελήνη στο λιοντάρι)
Ουρανός Σκορπιός 26° 27' 11" R οικος 5
Ποσειδώνας Τοξότης 22° 58' 06" R οικος 5
Λίλιθ Σκορπιός 20° 51' 06" οικος 5
Βέρτεξ Τοξότης 12° 57' 04" οικος 5

συντροφος μου
Σελήνη Ιχθύς 17° 47' 44" οικος 7
Δίας Ιχθύς 13° 46' 57" οικος 7
Βέρτεξ Αιγόκερως 13° 41' 09" οικος 5

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας και την βοήθειά σας

astrotrella
11-10-2009, 07:51 PM
Τι σημαινει για τις σχεσεις, τα φλερτ,τις διασκεδασεις και ολα τα υπολοιπα που αντιπροσωπευει ο 5ος οικος οταν η ακμη του βρισκεται στην Παρ8ενο και εχει μεσα την σεληνη στον ζυγο?Και τι οσον αφορα συνεργασιες και γαμο οταν η ακμη του 7ου οικου ειναι στον τοξοτη και ο κυβερνητης στον 2ο οικο?

ouranio tojo
12-10-2009, 12:08 AM
καλησπερα
εγω εχω τον 5 οικο στον ταυρο τον πλανητη χειρων και στον 7οικο τον βορειο δεσμο στον καρκινο
αυτο τι σημαινει για τις σχεσεις ή για τον γαμο
αν ειναι εφικτο θα ηθελα καποιος να με ενημερωσει
τα στοιχεια μου ειναι 2
26/3/1982
02:10πμ
ιωαννινα
ευχαριστω εκ των προτερων:huh:

Μητσάκος
12-10-2009, 06:42 AM
Γειά σε όλους! πολύ σημαντικά τα σχόλια σας! παρακάτω σημειώνω τους οίκους 5 και 7 εμένα και του συντρόφου μου αντίστοιχα γιατί προσπαθώντας μόνη μου να βγάλω μια ακρη μπερδεύτηκα! όποιος ξέρει ας βοηθήσει! :o))

δικο μου συντροφος
Οίκος 5 Σκορπιός 20° 37' 26" Τοξότης 24° 25' 09"
Οίκος 7 Αιγόκερως 28° 11' 57" Υδροχόος 25° 29' 48"

οι θεσεις στους πλαντητες είναι

δικές μου (ζώδιο καρκίνος με ωροσκόπο και σελήνη στο λιοντάρι)
Ουρανός Σκορπιός 26° 27' 11" R οικος 5
Ποσειδώνας Τοξότης 22° 58' 06" R οικος 5
Λίλιθ Σκορπιός 20° 51' 06" οικος 5
Βέρτεξ Τοξότης 12° 57' 04" οικος 5

συντροφος μου
Σελήνη Ιχθύς 17° 47' 44" οικος 7
Δίας Ιχθύς 13° 46' 57" οικος 7
Βέρτεξ Αιγόκερως 13° 41' 09" οικος 5

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας και την βοήθειά σας

Τι σημαινει για τις σχεσεις, τα φλερτ,τις διασκεδασεις και ολα τα υπολοιπα που αντιπροσωπευει ο 5ος οικος οταν η ακμη του βρισκεται στην Παρ8ενο και εχει μεσα την σεληνη στον ζυγο?Και τι οσον αφορα συνεργασιες και γαμο οταν η ακμη του 7ου οικου ειναι στον τοξοτη και ο κυβερνητης στον 2ο οικο?

καλησπερα
εγω εχω τον 5 οικο στον ταυρο τον πλανητη χειρων και στον 7οικο τον βορειο δεσμο στον καρκινο
αυτο τι σημαινει για τις σχεσεις ή για τον γαμο
αν ειναι εφικτο θα ηθελα καποιος να με ενημερωσει
τα στοιχεια μου ειναι 2
26/3/1982
02:10πμ
ιωαννινα
ευχαριστω εκ των προτερων:huh:
Να σας θυμήσω ότι, σύμφωνα και με τους όρους συμμετοχής στο φόρουμ. προσωπικές αναλύσεις δεν γίνονται. Το myhoroscope.gr προκρίνει τη γνώση μέσω της μελέτης και τις προσπάθειες του καθενός να ερμηνεύσει τον χάρτη του μόνος του, ενώ είναι κατά της λεγόμενης "φαστ φουντ" αστρολογίας. Οι δε αποσπασματικές όψεις και οι ερμηνείες τους τις περισσότερες φορές σύγχυση προκαλούν παρά ξεδιαλύνουν σκέψεις.
Αν κάποιο από τα μέλη προσπαθήσει να ερμηνεύσει τις σκόρπιες και μεμονωμένες όψεις δεν εκπροσωπεί κανέναν παρά μόνο τον εαυτό του, οι δε ερμηνείες δεν έχουν απαραίτητα και τον απαιτούμενο βαθμό εγκυρότητας. :bigsmile:

Σαλώμη
25-10-2009, 03:04 PM
Καλησπέρα ,
θα ήθελα να ρωτήσω κατι σε σχεση με τους οίκους. Μεο το σύστημα placidus μου βγάζει ότι έχω 5ο οίκο στον Σκορπιό , ενώ με το σύστημα Regiomontanus μου βγάζει ότι 5ο έχω στην 1η μοίρα του Τοξότη.
Τι απ τα δυο ισχύει? Προσφατως πηρα και το βιβλιο της Θεοδωρας Φασιανου Ντακου-τις 360 μοίρες , όπου αναφέρει .οτι με το συστημα placidus ο χωρισμός των οίκων είναι λανθασμένος και αυτός που πρεπει να χρησιμοποιούμε είναι ο Regiomontanus. Μ ε αυτο το σύστημα μου αλλάζουν πολλά πράγματα..Τελικά ποιό σύστημα ν αχρησιμοποιω?

Ευχαριστω.

ScP
25-10-2009, 04:07 PM
Και εγώ πολλές φορές μέσα στα φόρουμ που είμαι μέλος θέλω μια γρήγορη απάντηση και "ρίχνω" και κανένα "παιδιά βοηθήστε αρχάριος", μήπως τσιμπήσω έτοιμο το λινκ και να μην ξοδεύω το χρόνο μου, επειδή "ποτέ δεν έχω χρόνο".

Δεν σας "μαλώνω". Ούτε σας κάνω τον ξύπνιο. Όμως η μικρή "τριβή" με το φόρουμ είναι απαραίτητη για όλους μας διότι το συγκεκριμένο θέμα έχει συζητηθεί πολλές φορές στο φόρουμ. Λίγο με την αναζήτηση, λίγο με κάποιο παραπάνω 5λεπτο θα βρείτε πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις.

Η "ομάδα Μητσάκου" για παράδειγμα, κάνει κάτι που δεν κάνει στις οικογενειακές αγαπημένες σχέσεις. Αντί να μάθει το παιδί του να περπατάει κερδίζει τον τίτλο του "Αγαπητού Σαμαρείτη" περπατώντας αυτός για το παιδί του. :toung:
(Μήτσο μη το σώσεις με κάποιο μακρυνάρι γιατί έχουμε και δουλειές)

:bigsmile:

Καλησπέρα ,
θα ήθελα να ρωτήσω κατι σε σχεση με τους οίκους. Μεο το σύστημα placidus μου βγάζει ότι έχω 5ο οίκο στον Σκορπιό , ενώ με το σύστημα Regiomontanus μου βγάζει ότι 5ο έχω στην 1η μοίρα του Τοξότη.
Τι απ τα δυο ισχύει? Προσφατως πηρα και το βιβλιο της Θεοδωρας Φασιανου Ντακου-τις 360 μοίρες , όπου αναφέρει .οτι με το συστημα placidus ο χωρισμός των οίκων είναι λανθασμένος και αυτός που πρεπει να χρησιμοποιούμε είναι ο Regiomontanus. Μ ε αυτο το σύστημα μου αλλάζουν πολλά πράγματα..Τελικά ποιό σύστημα ν αχρησιμοποιω?

Ευχαριστω.

Σαλώμη
25-10-2009, 06:45 PM
Και εγώ πολλές φορές μέσα στα φόρουμ που είμαι μέλος θέλω μια γρήγορη απάντηση και "ρίχνω" και κανένα "παιδιά βοηθήστε αρχάριος", μήπως τσιμπήσω έτοιμο το λινκ και να μην ξοδεύω το χρόνο μου, επειδή "ποτέ δεν έχω χρόνο".

Δεν σας "μαλώνω". Ούτε σας κάνω τον ξύπνιο. Όμως η μικρή "τριβή" με το φόρουμ είναι απαραίτητη για όλους μας διότι το συγκεκριμένο θέμα έχει συζητηθεί πολλές φορές στο φόρουμ. Λίγο με την αναζήτηση, λίγο με κάποιο παραπάνω 5λεπτο θα βρείτε πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις.

Η "ομάδα Μητσάκου" για παράδειγμα, κάνει κάτι που δεν κάνει στις οικογενειακές αγαπημένες σχέσεις. Αντί να μάθει το παιδί του να περπατάει κερδίζει τον τίτλο του "Αγαπητού Σαμαρείτη" περπατώντας αυτός για το παιδί του. :toung:
(Μήτσο μη το σώσεις με κάποιο μακρυνάρι γιατί έχουμε και δουλειές)

:bigsmile:

Ωραια αλλά τελικά δεν ξέρω ποιο σύστημα είναι πιο έγκυρο. Εδω διαβάζω αυτά , Η ντάκου ίσως λέει ότι για τους οικους συγκεκριμένα δεν κανει το placidus.Οπότε? Μένω με τον πέμπτο στον σκορπίο ή στον Τοξότη και φυσικά ότι συνεπάγεταΙ με αυτό .
Η΄ θεωρητικά ισχύουν και τα δύο.

Και πάλι ευχαριστώ.

blabla82
30-10-2009, 04:35 PM
Οκ! Τα βρηκα και αυτα. Διας στο Σκορπιο και Ποσειδωνας στον Τοξοτη.
Thanks!!!! Η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη:clapping:

Xairetai!!

Periplaniomoun sto forum sxetika me 5-7 oiko kai epesa pano sta sxolia sou!!Loipon akou sumptosi...Akmi 5 oikou ston ixthu, Dias ston skorpio kai poseidonas ston toksoti!!mou fanike polu periergi sumptosi! Ego vevaia eimai skorpios alla fenetai oti aisthimatika-sunaisthimatika sumpiptoume!!

Fotini Christodoulou
30-10-2009, 04:38 PM
Αγαπητό μέλος,
θα παρακαλέσω να γράφετε στα ελληνικά.:bigsmile:

sotirakis
08-11-2009, 01:06 PM
Γεια σας ειμαι νεο μελος..Εχω στον 5 οικο Κρονο-Δια-Αρη στην Παρθενο και στον εβδομο Σεληνη-Ουρανο Σκορπιο..Θα μπορούσατε να με διαφωτισετε?:embarrest

Μητσάκος
09-11-2009, 09:09 AM
Γεια σας ειμαι νεο μελος..Εχω στον 5 οικο Κρονο-Δια-Αρη στην Παρθενο και στον εβδομο Σεληνη-Ουρανο Σκορπιο..Θα μπορούσατε να με διαφωτισετε?:embarrest

http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/7705-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%EA%E1%E9-%F3%FD%E6%F5%E3%EF%E9.html :bigsmile:

velvtania
09-11-2009, 03:54 PM
γεια σας αγαπητά μέλη!!!
το θέμα του 5ου & 7ου οίκου είναι παλιό και θεωρητικά έπρεπε να έχω καλυφθεί από τις αναλύσεις που έχουν ήδη γίνει.
Ωστόσο θα ήθελα την εξής διευκρίνηση:

εχω κενό 5ο στους Διδύμους, όποτε πρέπει να κοιτάξω τον Ερμή μου (σωστά;)
ο Ερμής είναι στον Τοξότη, στον 10ο Οίκο και κάνει τις εξής όψεις:

Ερμής Σύνοδος Αφροδίτη 5.30
Ερμής Τετράγωνο Δίας 3.18

Αυτό σημαίνει ότι στα θέματα του 5ου (φλέρτ, διασκέδαση, παιδιά κλπ) κλίνω ανάμεσα στους Διδύμους και στον Τοξότη, σωστά?

τα υπόλοιπα?
ο 10ος οίκος σημαίνει κάποια επαγγελματική συσχέτιση? τι όμως?
και τις όψεις?
πως πρέπει να τις εξηγήσω?

Μητσάκος
10-11-2009, 11:04 AM
γεια σας αγαπητά μέλη!!!
το θέμα του 5ου & 7ου οίκου είναι παλιό και θεωρητικά έπρεπε να έχω καλυφθεί από τις αναλύσεις που έχουν ήδη γίνει.
Ωστόσο θα ήθελα την εξής διευκρίνηση:

εχω κενό 5ο στους Διδύμους, όποτε πρέπει να κοιτάξω τον Ερμή μου (σωστά;)
ο Ερμής είναι στον Τοξότη, στον 10ο Οίκο και κάνει τις εξής όψεις:

Ερμής Σύνοδος Αφροδίτη 5.30
Ερμής Τετράγωνο Δίας 3.18

Αυτό σημαίνει ότι στα θέματα του 5ου (φλέρτ, διασκέδαση, παιδιά κλπ) κλίνω ανάμεσα στους Διδύμους και στον Τοξότη, σωστά?

τα υπόλοιπα?
ο 10ος οίκος σημαίνει κάποια επαγγελματική συσχέτιση? τι όμως?
και τις όψεις?
πως πρέπει να τις εξηγήσω?

Ξεκίνα από εδώ http://www.myhoroscope.gr/135-%E1%ED%E1%EA%EF%E9%ED%FE%F3%E5%E9%F2-%E4%F1%E1%F3%F4%E7%F1%E9%FC%F4%E7%F4%E5%F2/8779-%ED%DD%EF-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%E9%EA%FC-%F0%F1%FC%E3%F1%E1%EC%EC%E1-%F3%F4%EF-myhoroscope-%EA%E1%E9-%EF%E4%E7%E3%FC%F2-%F7%F1%DE%F3%E7%F2.html και εδώ http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/view_records.php χωρίς να βιάζεσαι :bigsmile:

velvtania
10-11-2009, 05:09 PM
σ' ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις!!! καταχώρησα τα στοιχεία μου!! :bigsmile:
τώρα??? :embarrest

Μητσάκος
10-11-2009, 05:19 PM
σ' ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις!!! καταχώρησα τα στοιχεία μου!! :bigsmile:
τώρα??? :embarrest
Ε, τώρα, αρχίζεις το ψάξιμο.... Καλή συνέχεια :bigsmile:

astrotrella
23-02-2010, 09:08 PM
Εγω να κανω την εξης παρατηρηση..Δεν ξερω αν μετρα τοσο το εμπεριεχομενο ζωδιο αλλα εγω εχω ακμη 5ου οικου στην Παρθενο με εμπεριεχομενο μεγαλο κομματι του ζυγου μαζι και την Σεληνη μου..Απο περσι που αρχισε να διελεαυνει τις μοιρες του 5ου οικου μου ο Κρονος μπορω να πω οτι ναι δεν πηγαιναν και τελεια τα πραγματα στα αισθηματικα μου αλλα ενταξει κατι υπηρχε που με βασανιζε με την καλη εννοια και περνουσα κ καλυτερα..Απο την στιγμη ομως που μπηκε στον ζυγο και κανει και αντιθεση με την Αφροδιτη.. Τι να πω?Απο φιλιες απο σχεσεις απο εξοδους απο ξενοιασια τπτ απο ολα αυτα.. Μονο μοναξια και ψυχικη κουραση..Μετραει το εμπεριεχομενο ζωδιο τελικα?Ισως επειδη η Παρθενος ειναι φιλικη προς το δικο μου ζωδιο για αυτο να ηταν καλυτερα τα πραγματα περσι?

Κοραλλία Μόζορα
23-02-2010, 09:54 PM
Εγω να κανω την εξης παρατηρηση..Δεν ξερω αν μετρα τοσο το εμπεριεχομενο ζωδιο αλλα εγω εχω ακμη 5ου οικου στην Παρθενο με εμπεριεχομενο μεγαλο κομματι του ζυγου μαζι και την Σεληνη μου..Απο περσι που αρχισε να διελεαυνει τις μοιρες του 5ου οικου μου ο Κρονος μπορω να πω οτι ναι δεν πηγαιναν και τελεια τα πραγματα στα αισθηματικα μου αλλα ενταξει κατι υπηρχε που με βασανιζε με την καλη εννοια και περνουσα κ καλυτερα..Απο την στιγμη ομως που μπηκε στον ζυγο και κανει και αντιθεση με την Αφροδιτη.. Τι να πω?Απο φιλιες απο σχεσεις απο εξοδους απο ξενοιασια τπτ απο ολα αυτα.. Μονο μοναξια και ψυχικη κουραση..Μετραει το εμπεριεχομενο ζωδιο τελικα?Ισως επειδη η Παρθενος ειναι φιλικη προς το δικο μου ζωδιο για αυτο να ηταν καλυτερα τα πραγματα περσι?

Αυτό που βιώνεις τώρα είναι η αντίθεση του Κρόνου με την Αφροδίτη σου στο 5ο, ανεξάρτητα από το αν είναι εμπεριεχόμενος ο Ζυγός στο 5ο σου ή όχι. Και είναι αρκετά αισθητό το πέρασμα αυτό γιατί ο Κρόνος θα την πιάσει 3 φορές με την ανάδρομη κίνησή του.

Αν θέλουμε όμως να είμαστε ακριβείς με την ορολογία, για να είναι εμπεριεχόμενο ένα ζώδιο πρέπει να βρίσκεται ολόκληρο μέσα σ' ένα οίκο, δηλαδή η ακμή του οίκου να βρίσκεται στο αμέσως προηγούμενο ζώδιο και η επόμενη ακμή στο αμέσως επόμενο ζώδιο.

astrotrella
23-02-2010, 10:30 PM
Οχι οχι ο ζυγος πιανει μεγαλο κομματι του 5ου αλλα κανονικα εχει ακμη στις 23,53 στον 6ο οικο..Και δεν ειναι μονο αυτο την τετραγωνιζει και ο Πλουτωνας την Αφροδιτη μου..Δεν ξερω αυτο που νιωθω τον τελευταιο καιρο ειναι μια πιεση ,μια αισθηση οτι δεν αντεχω αλλο και εχω βαρεθει οτι μενω στασιμη και κατι πρεπει να αλλαξει στην ζωη μου ειμαι απαισιοδοξη και πολυ μονη..

GLIKIA
24-02-2010, 05:46 PM
Καλώς με και μένα στην παρέα σας!εγώ έχω ακμή 7ου στον αιγόκερω -ο οίκος είναι άδειος από πλανήτες,ο δε κυβερνήτης του οίκου κρόνος βρίσκεται στον καρκίνο στον 1ο οίκο και σχηματίζει μόνο άσχημες όψεις.
Πιο συγκεκριμένα είναι η κορυφή ενός γιόντ, με ασύμφωνες τον άρη στον υδροχόο(8ο) και τον ποσειδώνα στον τοξότη(6ο).Και δεν φτάνουν μόνο αυτά σχηματίζει επίσης ο κρόνος ένα "ωραιότατο" τετράγωνο με τον πλούτωνα στο ζυγό...
Μετά απ' όλα αυτά πιστεύω ότι επίσημη σχέση στη ζωή μου δεν πρόκειται να κάνω ποτέ...κι ας έχω ήλιο-δία σύνοδο στους ιχθείς...

Natalia10
24-02-2010, 06:41 PM
Καλησπερα και απο μενα:bigsmile:
Η ακμη του 7 οικου ειναι στον Αιγοκερο (πλανητης κυβερνητης Κρονος).Στον 7 οικο μου εκτος του οτι στην ακμη του βρισκεται η Αφροδιτη μου ,με μονο ασχημες οψεις σχεδον,,υπαρχει και ο Ερμης μου που βρισκεται εκει στον Υδροχοο.
Η ακμη του 5 οικου ειναι στον Σκορπιο (πλανητης κυβερνητης Πλουτωνας).Εκει βρισκεται και ο Ουρανος στον Τοξοτη.
Ο Κρονος με τον Πλουτωνα μου κανουν συνοδο στον 4 οικο μου στον Ζυγο.
Καταλαβαινω πως η συνοδος εκφραζεται και με τα θετικα αλλα και με τα αρνητικα στοιχεια τις συνοδου.
Παρολο που η φυση των δυο πλανητων ειναι ασυμφωνη- και ο Κρονος στον Ζυγο ειναι στην εξαρση του- το οτι ειναι στον Ζυγο σωζει λιγο την κατασταση?

Φιλικα:bigsmile:

katialin
27-02-2010, 02:09 AM
παιδια πολυ καλο αυτο το θεμα....πραγματικα εχω μπερδευτει με αυτο το θεμα...φυσικα και δεν εχω κανενα πλανητη ουτε στον 5ο αλλα ουτε και στον 7ο....εχω ομως ακμη 7ου οικου στους διδυμους ακμη 5ου οικου στον κριου ερμη στην παρθενο(ειμαι και παρθενος) αφροδιτη στους λεωντες(αυτο πρεπει να το σωζει λιγο το θεμα :toung:) α και ενα τετραγωνο πλουτωνα αφροδιτης....γενικα δεν εχω προβλημα να κανω σχεσεις...το προβλημα ειναι οτι δεν διαρκουν πολυ η η επιλογη των ατομων δεν ειναι σωστη....δεν ξερω πραγματικα..........:wacko:

Υδροζυγός
28-02-2010, 12:35 AM
Nα ρωτήσω κάτι και εγώ...............τί σημαίνει όταν στον 7ο οίκο έχεις Β.Δεσμό στον Ταύρο 03 μοίρες?? Η ακμή του 7 ου οίκου είναι στον Κριό στις 16 μοίρες.
Στον 5ο οίκο υπάρχει ο Δίας στον Υδροχόο στις 26 μοίρες και η ακμή του είναι στον Υδροχόο στις 22 μοίρες.
Για να το κάνω και λίγο πιο δύσκολο σε συναστρία δύο ατόμων (που έχουν σχέση) στο δεύτερο άτομο
στον 7ο οίκο υπάρχουν ο ¶ρης στον Τοξότη στις 13 μοίρες, και ο Ποσειδώνας πάλι στον Τοξότη στις 20 μοίρες. Η ακμή του 7 ου οίκου είναι στον Σκορπιό στις 25 μοίρες.
Στον 5 οίκο υπάρχει η Αφροδίτη στον Ζυγό στις 00 μοίρες, ο Δίας πάλι στον Ζυγό και στις 00 μοίρες και ο Κρόνος στον Ζυγό στος 04 μοίρες. Η ακμή αυτού του οίκου είναι στην Παρθένο στις 03 μοίρες.
Έβαλα πολλά ?? Συγγνώμη αλλά δεν τα πολυκαταλαβάινω και περίμένω να με βοηθήσετε λίγο.
Ευχαριστώ πολύ

panemorfi
11-10-2010, 05:19 PM
καλησπερα.εχω πλουτωνα στον 5ο οικο και διαβασα σε ενα site πολυ αρνητικα σχολια σχετικα με θεματα παιδιων....ο πεμπτος οικος μου ειναι στον ζυγο και η αφροδιτη μου κανει χιαστι με τον πλουτωνα σαν οψη...εντεινεται η αρνητικη επιρροη με αυτο ?

Μητσάκος
11-10-2010, 05:33 PM
καλησπερα.εχω πλουτωνα στον 5ο οικο και διαβασα σε ενα site πολυ αρνητικα σχολια σχετικα με θεματα παιδιων....ο πεμπτος οικος μου ειναι στον ζυγο και η αφροδιτη μου κανει χιαστι με τον πλουτωνα σαν οψη...εντεινεται η αρνητικη επιρροη με αυτο ?

E, αφού διάβασες στα άλλα site, διάβασε και σε αυτό :bigsmile:
http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%EA%EF%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F2-%F4%FD%F0%EF%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F5/4929-5%EF%F2-%EF%DF%EA%EF%F2-%F4%EF-%F0%E1%E9%F7%ED%DF%E4%E9-%F4%EF%F5-%DD%F1%F9%F4%E1-%EA%E1%E9-%F4%E7%F2-%F4%FD%F7%E7%F2.html

http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%EA%EF%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F2-%F4%FD%F0%EF%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F5/287-%EF%E9-12-%EF%DF%EA%EF%E9-%F0%F1%EF%E4%E9%DC%E8%E5%F3%E7-%F5%E3%E5%DF%E1%F2.html

hattie23
17-10-2010, 11:35 PM
παιδια πολυ καλο αυτο το θεμα....πραγματικα εχω μπερδευτει με αυτο το θεμα...φυσικα και δεν εχω κανενα πλανητη ουτε στον 5ο αλλα ουτε και στον 7ο....εχω ομως ακμη 7ου οικου στους διδυμους ακμη 5ου οικου στον κριου ερμη στην παρθενο(ειμαι και παρθενος) αφροδιτη στους λεωντες(αυτο πρεπει να το σωζει λιγο το θεμα :toung:) α και ενα τετραγωνο πλουτωνα αφροδιτης....γενικα δεν εχω προβλημα να κανω σχεσεις...το προβλημα ειναι οτι δεν διαρκουν πολυ η η επιλογη των ατομων δεν ειναι σωστη....δεν ξερω πραγματικα..........:wacko:

E, μαλλον εχει να κανει οτι εισαι λιγο ζηλιαρα με τετραγωνο πλουτωνα -αφροδιτη ,θελεις λιγο να τον "ποδοπατας τον αλλον" και να τον ελεγχεις ,απο την αλλη με ακμη 5ου στο κριο και αφροδιτη στο λεοντα θελεις επισης να εχεις το πανω χερι στις ερωτικες σου σχεσεις ,να σε θαυμαζουν...να σε προσκυνανε ενιοτε:laugh:...Υστερα και εσυ πρεπει λιιιγο να βαριεσαι και να αλλαζεις ευκολα γνωμη για τους συντροφους σου.Γενικα ,τον αβολευτο εχεις με ακμη 7ου στους διδυμους,Ε,και σαν παρθενος μην μιλησουμε για μικρες ιδιοτροπιες (ιδιαιτερα σε οτι αφορα την καθαριοτητα αλλα και αλλες μονομανιες ).Αλλα μην χολοσκας ,στο τελος σε ολους καθεται για πολυ καιρο καποιος .Εκει εξω υπαρχει καποιος που μας αντεχει παντα και τον αντεχουμε και εμεις :bigsmile:

Δείμων
18-10-2010, 02:51 AM
Κάπου διάβαζα (εδώ στο MyHoroscope) ότι ο 5 και ο 7 είναι οι οίκοι της έλξης/απόλαυσης και της συντροφικοτητας/γάμου αντίστοιχα, όμως οι οίκοι διάρκειας είναι ο άξονας 2/8... Απόκτηση και επιθυμία.

angel30
21-10-2010, 11:04 PM
καλησπερα.μπορει καποιος να με βοηθησει και μενα σχετικα με το 7 οικο?εχω τον ουρανο στο ζωδιο του τοξοτη.ο ουρανος κανει τριγωνο με τον ηλιο και εξαγωνο με τον δια.μπορει να μου πει κανεις τι σημαινει αυτο?ευχαριστω..!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
21-10-2010, 11:32 PM
καλησπερα.μπορει καποιος να με βοηθησει και μενα σχετικα με το 7 οικο?εχω τον ουρανο στο ζωδιο του τοξοτη.ο ουρανος κανει τριγωνο με τον ηλιο και εξαγωνο με τον δια.μπορει να μου πει κανεις τι σημαινει αυτο?ευχαριστω..!

αν βαλεις τα στοιχεια σου στο Δωρεαν ωροσκοπιο
που ειναι ακριβως πανω αριστερα στην σελιδα
τα λεει ολα αναλυτικα:bigsmile:

katialin
23-11-2010, 10:03 PM
E, μαλλον εχει να κανει οτι εισαι λιγο ζηλιαρα με τετραγωνο πλουτωνα -αφροδιτη ,θελεις λιγο να τον "ποδοπατας τον αλλον" και να τον ελεγχεις ,απο την αλλη με ακμη 5ου στο κριο και αφροδιτη στο λεοντα θελεις επισης να εχεις το πανω χερι στις ερωτικες σου σχεσεις ,να σε θαυμαζουν...να σε προσκυνανε ενιοτε:laugh:...Υστερα και εσυ πρεπει λιιιγο να βαριεσαι και να αλλαζεις ευκολα γνωμη για τους συντροφους σου.Γενικα ,τον αβολευτο εχεις με ακμη 7ου στους διδυμους,Ε,και σαν παρθενος μην μιλησουμε για μικρες ιδιοτροπιες (ιδιαιτερα σε οτι αφορα την καθαριοτητα αλλα και αλλες μονομανιες ).Αλλα μην χολοσκας ,στο τελος σε ολους καθεται για πολυ καιρο καποιος .Εκει εξω υπαρχει καποιος που μας αντεχει παντα και τον αντεχουμε και εμεις :bigsmile:
χαχααχχα η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι και ο ευκολοτερος ανθρωπος που υπαρχει...παρολα αυτα εχει βρεθει ενα ατομο που του αρεσει αυτο (και εγω απορω) :toung: του παιδιου αυτου που σημειωτεον τον λατρευω :love:, οι ακμες και τα λοιπα ειναι: αδειοι 5ος,7ος οικοι, ακμη 5ου στον αιγοκερω, ακμη 7ου στους ιχθεις, κρονο στο σκορπιο και ποσειδωνα στο τοξοτη αφροδιτη και αυτος στον λεοντα...μεχρι στιγμης καλα πανε τα πραγματα...δεν ξερω συμφωνουν τα αστρα :toung:???αααα ξεχασα να πω παρθενος και το αμορε...