View Full Version : 8ος οίκος
katerina2
21-12-2007, 12:48 PM
Καλησπέρα! Πώς μπορεί να ερμηνευθεί ο 8ος οίκος στον Αιγόκερω? Θεωρώ ότι δεν ταιριάζει με την φύση του σκορπιού..
Ο κυβερνήτης του 8ου (κρόνος) βρίσκεται στον 6ο, σε σύνοδο με τον ουρανό.
Συγκυβερνήτης του 8ου ο ουρανός (καθώς ο 8ος πιάνει και τον υδροχόο)
Μεγαλώνει άρα η σημασία της συνόδου κρόνου-ουρανού
Δεν μπορώ να ερμηνεύσω αυτή τη σύνοδο. Φαίνεται όμως πολύ αντιφατική ανάμεσα στον αυστηρό και πειθαρχημένο κρόνο και στον επαναστάτη ουρανό.
Μέσα στον 8ο υπάρχει η σελήνη (στο υδροχόο)
Σελήνη - κρόνος (κυβερνήτης του 8ου) κάνουν εξάγωνο.
Ελπίζω να μην σας κούρασα...
Ευχαριστώ πολύ!
Aries&Libra
21-12-2007, 09:24 PM
Επειδη μπερδευτηκα λιγο απο αυτα που ρωτας θα προσπαθησω να σου πω οσα ξερω...
Ο 8ος οικος ειναι αυτος των μυστηριων. Εχει να κανει με την σεξουλικοτητα στην βαθυτερη εννοια, τον θανατο, τη δυναμη, τα μυστικα, την ψυχικη αναπτυξη, τις κληρονομιες.
Ο τροπος λοιπον με τον οποιο πρσεγγιζεις την σεξουαλικοτητα σου φερει τα χαρακτηριστικα του Αιγοκερω ( παραδοσιακα, υπευθυνα, επιφανειακα πουριτανη, ελεγχος που οδηγει στην αποξενωση).
Η Σεληνη σχετιζεται με τα συναισθηματικα μας θεμελια και την μητερα μας. Στον Υδροχοο δινει εξυπναδα, μυστηριο και "αργη" εκδηλωση συναισθηματων.
Η οψη Σεληνης - Κρονου δινει πιο ελεγχομενη ευαισθησια, υπομονη,λογικη.
Η οψη Ουρανου - Κρονου δινει δυνατη διαισθηση σε συνδιασμο με την επιμονη για την επιτευξη στοχων.
Ελπιζω να σε βοηθησα
katerina2
22-12-2007, 10:55 AM
Aries&Libra σε υπερ ευχαριστώ! Με βοήθησες αρκετά. Σχετικά με τον 8ο οίκο που έχει ακμή στον αιγόκερω και τη σεξουαλικότητα φαινομενικά πιστεύω ότι είναι έτσι όπως τα λες αλλά δεν με εκφράζουν αρκετά.
Σ'ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και την προθυμία σου!!
adora
23-12-2007, 10:26 AM
Επειδη μπερδευτηκα λιγο απο αυτα που ρωτας θα προσπαθησω να σου πω οσα ξερω...
Ο 8ος οικος ειναι αυτος των μυστηριων. Εχει να κανει με την σεξουλικοτητα στην βαθυτερη εννοια, τον θανατο, τη δυναμη, τα μυστικα, την ψυχικη αναπτυξη, τις κληρονομιες.
Ο τροπος λοιπον με τον οποιο πρσεγγιζεις την σεξουαλικοτητα σου φερει τα χαρακτηριστικα του Αιγοκερω ( παραδοσιακα, υπευθυνα, επιφανειακα πουριτανη, ελεγχος που οδηγει στην αποξενωση).
Η Σεληνη σχετιζεται με τα συναισθηματικα μας θεμελια και την μητερα μας. Στον Υδροχοο δινει εξυπναδα, μυστηριο και "αργη" εκδηλωση συναισθηματων.
Η οψη Σεληνης - Κρονου δινει πιο ελεγχομενη ευαισθησια, υπομονη,λογικη.
Η οψη Ουρανου - Κρονου δινει δυνατη διαισθηση σε συνδιασμο με την επιμονη για την επιτευξη στοχων.
Ελπιζω να σε βοηθησα
καλημερα
πολυ ωραια η αναλυση σου ..
μηπως θα μπορουσες να με βοηθησεις ;
ο 8 οικος μου ειναι κενος , και ξεκινα απο τα μεσα της παρθενου και τελειωνει στα μεσα του ζυγου ...
σε ευχαριστω εκ των προτερων...
Καλησπέρα! Πώς μπορεί να ερμηνευθεί ο 8ος οίκος στον Αιγόκερω? Θεωρώ ότι δεν ταιριάζει με την φύση του σκορπιού..
Δεν μπορώ να ερμηνεύσω αυτή τη σύνοδο. Φαίνεται όμως πολύ αντιφατική ανάμεσα στον αυστηρό και πειθαρχημένο κρόνο και στον επαναστάτη ουρανό.
Ευχαριστώ πολύ!
Φίλη μου ο Αιγόκερως δεν είναι αταίριαστος με τον 8ο οίκο. Είναι ένας αιγόκερως που σκέφτεται και δρα σκορπίσια. Φιλόδοξος από τη φύση του και σκληρός (κρόνος) θα πάει ακόμη πιο ψηλά τους στόχους του(άρης) από ότι ως σκέτος αιγόκερως. Δυνατός και αγέρωχος μπορεί να νικήσει όλες τις μάχες αν το επιθυμήσει, φτάνει να μην τον πιάνει η καταστροφική του μανία και δίνει μια και τα διαλύει όλα.
Μπερδεύτηκα με τη σύνοδο που λές αφού ο κρόνος είναι στον 6ο και ο συγκυβερνήτης στον 8ο . Αν είναι σύνοδος πράγματι κι εγώ δεν το έχω καταλάβει, το σλόγκαν αυτής είναι "εγώ θα τραβήξω το δρόμο μου". Αν σου είναι πιο εύκολο να χρησιμοποιήσεις την ενέργεια του κρόνου έχεις πιθανότητες να διαθέτεις καλή αυτοπειθαρχία. Αν βρίσκεις ευκολότερο να ακολουθήσεις τον ουρανό μπορεί να σου αρέσουν οι ουτοπικές καταστάσεις. Πάντως από μια τέτοια σύνοδο τα αποτελέσματα δεν φαίνονται νωρίς στη ζωή. Μόνο καθώς ωριμάζεις μπορείς να εκτιμήσεις και να κατανοήσεις την παράδοση (κρόνος) και όμως να είσαι ανοιχτή προς το μέλλον. Θα παίρνεις για παράδειγμα αυτούς που τα έχουν καταφέρει στη ζωή τους και θα θέλεις να τους μοιάσεις.
Αυτά από μένα και καλή χρονιά!!
katerina2
27-12-2007, 12:28 PM
Aγαπητή Evi σε υπερ υπερ ευχαριστώ!!!
Ενοούσα ότι έχω σύνοδο κρόνου ουρανού στον 6ο
ο κρόνος είναι ο κυβερνήτης του 8ου και ο ουρανός ο συγκυβερνήτης του 8ου.
Αναρωτιέμαι όμως πώς θα λειτουργήσει ο αιγόκερως σε ένα περιβάλλον που έχει να κάνει καί με το σεξ. Πώς μπορεί να εκφραστεί μέσα σε αυτό το περιβάλλον? Δεν βγαίνει λίγο έξω από τα νερά του?
Συμφωνό με τους στόχους που λες αλλά πέρα από αυτό ο 8ος αφορά τα βαθύτερα ένστικτα τη libido κτλ.
Επίσης δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι είμαι αιγόκερως..
kiaRRa
27-12-2007, 02:29 PM
Aγαπητή Evi σε υπερ υπερ ευχαριστώ!!!
Ενοούσα ότι έχω σύνοδο κρόνου ουρανού στον 6ο
ο κρόνος είναι ο κυβερνήτης του 8ου και ο ουρανός ο συγκυβερνήτης του 8ου.
Αναρωτιέμαι όμως πώς θα λειτουργήσει ο αιγόκερως σε ένα περιβάλλον που έχει να κάνει καί με το σεξ. Πώς μπορεί να εκφραστεί μέσα σε αυτό το περιβάλλον? Δεν βγαίνει λίγο έξω από τα νερά του?
Συμφωνό με τους στόχους που λες αλλά πέρα από αυτό ο 8ος αφορά τα βαθύτερα ένστικτα τη libido κτλ.
Επίσης δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι είμαι αιγόκερως..
Σχετικά με το παραπάνω δεν θα κάνω κάποια επισήμανση αλλά θα σε παραπέμψω στο "¶λλος Αιγόκερως ή το δεύτερο πρόσωπο του Ιανού" (http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%E8%F1%E1-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/1639-%EF-%AB%DC%EB%EB%EF%F2%BB-%E1%E9%E3%FC%EA%E5%F1%F9%F2-%DE-%F4%EF-%E4%E5%FD%F4%E5%F1%EF-%F0%F1%FC%F3%F9%F0%EF-%F4%EF%F5-%E9%E1%ED%EF%FD.html)
Είναι ένα πολύ καλό άρθρο και θα δεις ότι μάλλον παρεξηγημένοι είμαστε οι Αιγόκεροι:bigsmile:
katerina2
27-12-2007, 02:38 PM
Αγαπητή Kiarra σ'ευχαριστώ πολύ για την υπόδειξη!!!
skorpion
28-12-2007, 12:17 AM
Ασχετο αλλα ειχα δει παλια μια εκπομπη που εκανε κατι σαν ερευνα για τα ατομα που ψαχνουν περιεργα «παιχνιδακια» μεσω ιντερνετ...Κι οταν ο παρουσιαστης διαβαζε αυτα που εβαζαν στο προφιλ τους αυτο που μου κανε εντυπωση ηταν οτι σχεδον ολοι απ αυτους που διαβασε στο ζωδιο δηλωναν αιγωκεροι!
Μπορει και να ταν συμπτωση βεβαια...
katerina2
28-12-2007, 09:24 AM
Πάντως τη διαστροφή την έχω συνδέσει πιο πολύ με τους σκορπιούς...ίσως κάνω και λάθος
Fotini Christodoulou
28-12-2007, 09:46 AM
όπως γράφει και στο άρθρο που λίγο παραπάνω παρέθεσε η kiaRRa
Πρέπει όμως να τονίσουμε πως αυτός ο ερωτισμός μπορεί και να μην εκδηλώνεται λόγω ακριβώς της διπλής φύσης του ζωδίου: συνυπάρχει δηλαδή ένας ακραίος συντηρητισμός με έναν ακραίο ερωτισμό η είναι τόσο έντονος ο ερωτισμός που το άτομο «βραχυκυκλώνει» και, τελικά, φαίνεται ψυχρό. Θα ρωτήσει ίσως κάποιος γιατί ένα άτομο να έχει αυτή την «κατάρα»: να συνυπάρχει σ' αυτό ο ακραίος ερωτισμός με την ακραία αναστολή.
Η διαστροφή δεν νομίζω ότι μπορεί να αποδοθεί αυστηρά σε ένα ζώδιο, καθώς θα πρέπει να συνηγορούν αρκετοι παράγοντες του χάρτη.:bigsmile:
Επιπλέον μια και η συζήτηση αφορά τον Αιγόκερο,ο ερωτισμός του ζωδίου αυτού είναι "ακραίος" με ενα γήινο τρόπο και οχι με συναισθηματική βάση όπως του Σκορπιού.Με αυτή την έννοια θα θεωρούσα περισσότερο"ωμό", απόλυτο και ορμητικό -οταν το άποφασίσει-το ζώδιο του Αιγόκερου.
katerina2
28-12-2007, 04:51 PM
Roadrunner συμφωνώ απόλυτα μαζί σου με τον γήινο και ωμό ερωτισμό.
Λίλιαν Σίμου
28-12-2007, 10:31 PM
Αγαπητά μέλη
Συμφωνώ με το σχόλιο της roadrunner "Η διαστροφή δεν νομίζω ότι μπορεί να αποδοθεί αυστηρά σε ένα ζώδιο, καθώς θα πρέπει να συνηγορούν αρκετοι παράγοντες του χάρτη." Κάθε ζώδιο έχει στοιχείο ενός αγγέλου κι ενός εγκληματία,αν φθάσουμε στην υπερβολή.
Εκείνο που θα πρέπει να προσεχθεί ως προς το στοιχείο του ερωτισμού, είναι ο τρόπος που ο καθένας το αισθάνεται και το χρειάζεται. ¨Αλλα άτομα έχουν ένα ερωτισμό μέσα από απτά ερεθίσματα της ύλης, άλλα από την δύναμη της δημιουργίας, άλλα από έντονες συγκινήσεις. Όλα αυτά για τον καθένα χωριστά είναι ερωτισμός. Η ακμή ενός ζωδίου δίνει φυσικά το χρώμα, όμως θα ήταν καλό να δείτε πού και πώς εκφράζεται ο κυβερνήτης της ακμής. Εκεί θα φανεί ο χειρισμός. Γιατί μπορεί να έχουμε τον 8ο οίκο στον Αιγόκερω, ζώδιο της γης (ύλης) αλλά αν ο κυβερνήτης είναι στους Ιχθύς; Εκεί οι ανάγκες αλλάζουν. Όταν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της ακμής και του χρώματος του κυβερνήτη από το ζώδιο που βρίσκεται, εκεί έχουμε ακραία συμπεριφορά, ακριβώς γιατί είναι ασύμβατες οι συνθήκες.
Φυσικά ρόλο παίζει και η συνολική εικόνα του χάρτη του ενδιαφερομένου, αλλά και η ποιότητα της ψυχής (δηλαδή το επίπεδο εξέλιξής της).
χρόνια πολλά και καλά
Λίλιαν Σίμου
katerina2
30-12-2007, 01:02 PM
Όταν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της ακμής και του χρώματος του κυβερνήτη από το ζώδιο που βρίσκεται, εκεί έχουμε ακραία συμπεριφορά, ακριβώς γιατί είναι ασύμβατες οι συνθήκες.
Ποια ζώδια θεωρούνται συμβατα?
Λίλιαν Σίμου
30-12-2007, 01:34 PM
Αγαπητή katerina2
Δεν μπορώ να απαντήσω για όλα τα ζώδια εν συντομία. Οι συνδυασμοί είναι κάτω από πολλές λεπτομέρειες. Θα ήταν εύκολο να δείτε αν ταιριάζουν ως προς το στοιχείο, για παράδειγμα.
Πολλές ευχές
Λίλιαν Σίμου
katerina2
30-12-2007, 01:37 PM
κα. Σίμου σας υπέρ ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! Πραγματικά διαλευκανατε το τοπίο!
Εννοείται δεν μπορείτε να απαντήσεται αναλυτικά για όλα τα ζώδια...
Σας ευχαριστώ θερμά για τον χρόνο και τις γνώσεις σας!
katerina2
13-01-2008, 02:22 PM
Καλησπέρα! Να επενέλθω και να ρωτήσω: Η ακμή του 8ου βρισκεται στον αιγόκερω. Ο 8ος περιλαμβάνει επίσεις και τον υδροχόο. Επομένως, κυβερνήτης του 8ου είναι ο κρόνος και συγκυβερνήτης ο ουρανός. Και ερχόμαστε στο ζητούμενο: Κρόνος και ουρανός είναι σε σύνοδο (στον τοξότη) στον 6ο οίκο (που πεφτει στον σκορπιό). Τί μπορεί να σημαίνει η σύνοδος του κυβερνήτη και του συγκυβερνήτη του 8ου στον 6ο?
katia2
13-01-2008, 03:20 PM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ..ΣΤΟΝ 8ο ΟΙΚΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΜΟΥ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ Κ Ο ΧΕΙΡΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ 5ο ΟΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΤΕ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ
kiaRRa
16-01-2008, 07:57 PM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ..ΣΤΟΝ 8ο ΟΙΚΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΜΟΥ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ Κ Ο ΧΕΙΡΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ 5ο ΟΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΤΕ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ
Από τα λίγα στοιχεία που αναφέρεις μπορώ να πω ότι αυτή η Σελήνη στον 8ο οίκο ίσως δείχνει καλό ένστικτο σε οικονομικές κινήσεις αλλά και ενδιαφέρον για την διερεύνηση της ψυχοσωματικής δομής του ατόμου συνδεομένης με την σεξουαλική του ταυτότητα.
Το τετράγωνο του ¶ρη με τη Σελήνη δείχνει έντονη κυκλοθυμία που καθιστά το άτομο εριστικό και ευέξαπτο. Δύσκολα ανέχεται επαναλαμβανόμενα λάθη από τους συνανθρώπους του και έχει έντονο τρόπο για να το δείχνει.
Το τρίγωνο της Σελήνης με το Χείρωνα υποδηλώνει ένα άτομο με ικανότητα να ξεπερνά τα προβλήματα του. Δεν μένει προσκολλημένο στις πληγές του, ενώ μπορεί να εξελιχθεί σε μια πολύ καλή «μητέρα» για τους άλλους. Αντιλαμβάνεται και εκφράζει με πιο πνευματική χροιά τα συναισθήματα του.
kmakri
17-01-2008, 08:42 AM
Καλημέρα και Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλη την κοινότητα.
Τι θα μπορούσατε να γράψετε για τον 8ο Οίκο στον Αιγόκερο(23,43) με εμπεριεχόμενο πλανήτη τον Ήλιο στον Υδροχόο (7,24) οποίος κάνει εξάγωνο με την Σελήνη που βρίσκεται στις 11,39 του Τοξότη στον 6ο οίκο??
Ευχαριστώ
Κατερίνα
ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ
viki65
17-01-2008, 07:03 PM
καλησπερα κι απο εμενα.Ο Ογδοος οικος μου ξεκινα απο το τελος της παρθενου μεχρι τις πρωτες μοιρες του σκορπιου.Μεσα στον οικο υπαρχουν ο ηλιος μου στις 15 του ζυγου και ο ερμης στις 25 του ζυγου.Ο ηλιος ειναι σε τριγωνο με τον ωροσκοπο στις 10 του υδροχοου.Παρακαλω ας με διαφωτισει καποιος τι σημαινουν ολα αυτα.Ο χειρωνας μου ειναι επισεις σε συνοδο με τον ωροσκοπο στις 16 του υδροχοου.Ευχαριστω εκ των προτερων.
kiaRRa
17-01-2008, 11:26 PM
Καλημέρα και Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλη την κοινότητα.
Τι θα μπορούσατε να γράψετε για τον 8ο Οίκο στον Αιγόκερο(23,43) με εμπεριεχόμενο πλανήτη τον Ήλιο στον Υδροχόο (7,24) οποίος κάνει εξάγωνο με την Σελήνη που βρίσκεται στις 11,39 του Τοξότη στον 6ο οίκο??
Ευχαριστώ
Κατερίνα
O 8ος οίκος έχει ακμή στον Αιγόκερω και υποδεικνύει κάποια απώλεια που προσέφερε μια καλή κληρονομία στο άτομο ενώ παράλληλα είναι και δείκτης φυσικού θανάτου σε μεγάλη ηλικία.
Το ότι και ο Υδροχόος είναι εμπεριεχώμενο ζώδιο στον 8ο οίκο δείχνει και κάποια πιθανά οφέλη από συνεργασίες.
Ο Ήλιος βρίσκεται στον Υδροχόο φανερώνοντας ένα άτομο αντισυμβατικό, εφευρετικό και προοδευτικό. Είναι ένας περίεργος και επίμονος κυνηγός των οραμάτων του. Πρόκειται για έναν επίμονο και αλτρουιστή ιδεολόγο με την τετράγωνη λογική του Αέρα.
Η Σελήνη βρίσκεται στον 6ο οίκο υποδηλώνοντας την επιθυμία του ατόμου να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο κοινωνικό σύνολο, αναζητά την αρμονία και δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την υγεία του και τη σωματική του κατάσταση.
Η Σελήνη βρίσκεται ταυτόχρονα και στον Τοξότη, φανερώνοντας την αγάπη του ατόμου για την ελευθερία και την περιπέτεια. Πρόκειται για άτομο συναισθηματικά ανήσυχο και ανεξάρτητο με πολλές φορές ανεξέλεγκτο αυθορμητισμό. Ωστόσο, είναι καλόκαρδο και δεν κρατά κακία ενώ έχει και πρωτοποριακές ιδέες.
Εντέλει, το εξάγωνο μεταξύ του Ήλιου και της Σελήνης φανερώνει μια προσωπικότητα που βρίσκεται σε αρμονία με το Εγώ και τα συναισθήματα της, έχει ανεξάντλητη ενέργεια με την οποία μπορεί να αποκομίσει αρκετά οφέλη από την εργασία της αν την εκμεταλλευτεί καταλλήλως.
kmakri
18-01-2008, 08:31 AM
Αγαπητή Kiarra
Ευχαριστώ πολύ για την άποψη σου, η οποία πραγματικά ανταποκρίνεται στον χαρακτήρα του ατόμου.
Τα τελευταία χρόνια πραγματικά εκπλήσομαι με τις αποκαλύψεις του προσωπικού Ωροσκοπίου ενός ανθρώπου.
Αρχής γενομένης από το δικό μου..
Φιλικά
Κατερίνα
katia2
18-01-2008, 05:02 PM
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ kIARRA ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ.....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΣΤΟΧΟΥΝ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ.
melit
18-01-2008, 05:34 PM
Θα μπορούσα κι εγώ να ρωτήσω για τον 8ο οίκο μου? Αν μπορεί κάποιος βέβαια να μου απαντήσει...
Λοιπόν, ο δικός μου 8ος είναι άδειος από πλανήτες. Η ακμή του είναι στις 17,5 μοίρες των Διδύμων. Ο εν προκειμένω κυβερνήτης του Ερμής, στο 10ο οίκο, στις 06,05 μοίρες της Παρθένου, κάνει τετράγωνο με το Β. Δεσμό (29,37 Ταύρου, 7ος οίκος), τρίγωνο με το Δία (3,36 Αιγόκερου, 2ος οίκος), τετράγωνο με Ουρανό (9,54 Τοξότη, 1ος οίκος). Μου φαίνεται αρκετά μπερδεμένο και σκοτεινό... Εσείς τι λέτε??
gluka
22-01-2008, 02:27 AM
Ευχαριστώ πολύ!
Ο Κρονος στον 6ο οικο- Η γυναικα με τη σοβαροτητα της,ακομα κι εκει που δεν πρεπει,κανει σχεση ανιαρη και βαρετη. Ακομα προσπαθει να κανει κτημα της τον συντροφος της.Για καθετι που κανει ζητα ανταλλαγματα.
Ο Κρονος σε συνοδο με τον Ουρανο- Η οψη αυτη μοιαζει με ηφεστειο που ανα πασα στιγμη ειναι ετοιμο να εκραγει.:cry: 2 πλανητες εντελως αντιθετοι στη φυση τους μπλεκονται και κανουν το ατομο να ειναι αλλοτε πολυ επαναστατικο.Δινει,ομως, τη δυνατοτητα για επαγγελματικη προοδο,εφοσον καταφερει να διοχετευεσει την ενεργητικοτητα του.
Η Σεληνη σε εξαγωνο με τον Κρονο- Προσεκτεικα και μεθοδικα, τα ατομα που εχουν αυτη την οψη προσεχουν το σπιτι τους και κρατουν τις παραδοσεις. Οικονομοι,κανουν καλη διαχειριση των περιουσιακων τους στοιχειων.Επιτυγχανουν στη δουλεια τους,αλλα εχουν πολλες απαιτησεις απο τους συνεργατες τους.
Αυτα:toung:
katerina2
22-01-2008, 12:39 PM
Αγαπητή gluka σε υπερ υπερ ευχαριστώ!!! :bigsmile:
gluka
22-01-2008, 04:38 PM
Εγω εχω τον Ποσειδωνα στον Τοξοτη :bigsmile::love: και ο Ποσειδωνας στον 8ο οικο,και ο 8ος οικος ειναι στο Σκορπιο :love::bigsmile:,και εξαγωνο Ποσειδωνας-Πλουτωνας:toung:.Και εχω βρει στο βιβλιο μου μονο αυτο: Ο 8ος οικος δειχνει το υποσυνειδητο του ατομου,τη δυνατοτητα του να καταλαβαινει την ψυχοσυνθεση των αλλων και του εαυτο του.Δειχνει τα ενστικτα και τον τροπο που εκφραζονται,τη σεξουαλικοτητα.Σχετιζεται με τον θανατο και την αποψη που εχει το ατομο για τον θανατο.Απο τον 8ο οικο φαινεται η οικονομικη κατασταση ενος ανθρωπου,οι κληρονομιες,τα κεφαλαια και ο τροπος που θα τα διαχειριστει.
Ο Σκορπιος,ο οποιος και ταυτιζεται με τις ιδιοτητες του 8ου οικου,κυβερνα το καρμα,τον θανατο,τη διαωνιση ( αυτο δεν ξερω τι σειμενη:wacko: ), την αστρολογια ( γιαυτοοο ασχολουμαι με τοσω παθος,ααα μαλιστα :bigsmile: ),την επιβιωση,τη μεθοδο ζωης, τα σεξουαλικα παθη ;) και τις ανωμαλιες :weird:.Στον Σκορπιο ερχονται οι τυψεις και οι ενοχες.Τ λαθη γινονται η αφορμη να παρουμε συγκεκρυμενα μαθηματα απο τη ζωη και να μαθουμε καλητερα τον εαυτο μας,χρησμοποιωντας τα σαν <<κλειδια>> για αυτογνωσια.
Στον 8ο οικο και στο ζωδιο του Σκορπιου ολα αυτα επανερχονται για να μας θυμισουν οτι πρεπει να κατανοησουμε τον βαθυτερο εαυτο μας.Εκει παρουσιαζονται οι τυψεις και ο πονος που προκαλουν.Ακομα και οι αισθησεις ασθενουν,με αποτελεσμα το ατομο να αναζητα μεθοδους περαν των οσων χρησμοποιουσε μεχρι τωρα,για να αισθανθει τις ηδονες της ζωης.
Αυτα γραφει μονο :sad2:.Μιπως μπορειτε εσεις κα. ΚiaRRa να μου πειτε για το εξαγωνο Ποσειδωνα- Πλουτονα και Ποσειδωνα στον Τοξοτη ,τι σειμενουν? Ευχαρηστω
Capricornking
22-06-2008, 12:37 AM
πολυ καλησπερα
μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος γιατι δεν εχω πολλες γνωσεις κ εχω ψαξει για να αναλυσω τις αποριες μου αλλα μπερδευομαι... :wacko:
εχω στον 8ο οικο μου Παρθένο στις 13° 00' 60" μοιρες
μηπως μπορει να μου πει καποιος τι σημαινει?
k kατι τελευταιο
αυτη οι οψεις ειναι καλες?=
Αφροδίτη Χιαστί Δίας 5.94
Αφροδίτη Τρίγωνο Αρης 0.72
ευχαριστω
cancerian
22-06-2008, 12:53 AM
πολυ καλησπερα
μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος γιατι δεν εχω πολλες γνωσεις κ εχω ψαξει για να αναλυσω τις αποριες μου αλλα μπερδευομαι... :wacko:
εχω στον 8ο οικο μου Παρθένο στις 13° 00' 60" μοιρες
μηπως μπορει να μου πει καποιος τι σημαινει?
k kατι τελευταιο
αυτη οι οψεις ειναι καλες?=
Αφροδίτη Χιαστί Δίας 5.94
Αφροδίτη Τρίγωνο Αρης 0.72
ευχαριστω
Αχ αχ θα σε μαλωσω ρε !!!!!! χωρις ζωδια , χωρις οικους , χωρις κυβερνητες χωρις οψεις τι αναλυση θελεις να γινει ????
Capricornking
22-06-2008, 12:59 AM
-------------------------------------------------------
gluka
22-06-2008, 01:14 AM
Δεν ειταν αναγκη να μας τα δειξεις και ολα:embarrest:wacko:.:laugh::laugh::laugh:.Ει μασται τωσες γυναικες εδω,τςτςτς.:toung:
cancerian
22-06-2008, 01:19 AM
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΟΨΕΙΣ … ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ….
Η Παρθενος στην ακμη του 8ου οριζει τις διασυναλλαγες σου με τα αλλα ατομα ως αρκετα αναλυτικη. Το παρε δωσε , συνηθως περναει από κοσκινο και αυτή η συναλλαγη περιλαμβανει όλα τα επιπεδα .Ο κυβερνητης του 8ου όμως βρισκεται στον υδροχοο και στον 1ο οπου τονιζει καπως την ανεξαρτησια του και την απελευθερωση του λογου. Ισως η γλωσσα σε αυτή την περιπτωση να είναι επαναστατικη και πολλες φορες αρκετα αληθινη. Είναι ιδιαιτερα σημαντικο μιας και ο κυβερνητης του 8ου κανει συνοδο με το ΑSC (μυστικα ξεσπασματα )
Μπορεις όμως να χρησιμοποιησεις αυτό το λεγειν σε θεματα που θα εχουν να κανουν με εδραιωση ( ταυρος) και επεκταση (διας) γυρω από το προσωπικο σου περιβαλλον (4ος)
Επισης η Λιλιθ η οποια βρισκεται στον 8ο σου δινει σεξουαλικη πνοη
Βασικα επειδη τσεκαρα το ωροσκοπιο σου να προσεχεις περισσοτερο την αποσυρση και την απομονωση από το υπολοιπο περιβαλλον. Επισης οσφραινομαι και θεματακια απο πατριαρχικη φιγουρα ...
Capricornking
22-06-2008, 01:35 AM
σε ευχαριστω πολυ για την αναλυση σου κ οντως πρεπει να προσεξω την απομονοση μου συμφωνω απολυτα σε αυτο.
τι ακριβως εννοεις οταν λες οσφραινεσαι θεματακια απο πατριαρχικη φιγουρα ?
white diamond
22-06-2008, 01:40 AM
Η Παρθενος στην ακμη του 8ου οριζει τις διασυναλλαγες σου με τα αλλα ατομα ως αρκετα αναλυτικη. Το παρε δωσε , συνηθως περναει από κοσκινο και αυτή η συναλλαγη περιλαμβανει όλα τα επιπεδα .
καλησπέρα! έχω και εγώ ακμή 8 στην παρθένο...δεν υπάρχουν πλανήτες..επίσης υπάρχει και το ζωδιου του ζυγου στον 8 οίκο...
τι δείχνει αυτό ;
ακόμα , το ζώδιο της παρθένου , ανάμεσα στα άλλα , συνδέεται και με το χώρο της υγείας...επειδή είχα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που όμως με ώθησε στην αναγένννηση , θα μπορουσε να οφειλεται και στην ακμη 8 ;να δω και όψεις ερμή (κυβερνήτη παρθενου ) και αφροδιτης (κυβερνητη ζυγου) ;;
ελπιζω να μην σας μπερδεψα...ευχαριστω...
gluka
22-06-2008, 01:44 AM
Καλε Capricornking,βαλε μερικες οψεις εκει περα :blink:.δεν μπορεις να το αφησεις ετσι κενο:unsure:.
cancerian
22-06-2008, 01:44 AM
σε ευχαριστω πολυ για την αναλυση σου κ οντως πρεπει να προσεξω την απομονοση μου συμφωνω απολυτα σε αυτο.
τι ακριβως εννοεις οταν λες οσφραινεσαι θεματακια απο πατριαρχικη φιγουρα ?
Aπλα με τα παραπανω στοιχεια που εδωσες και συμφωνα με την οικοθεσια των πλανητων εχω την εντυπωση οτι η απομονωση (12ος) για σενα ειναι καπως αρνητικη μιας και περιοριζει (κρονος) συνοδος την προσωπικοτητα σου ( ηλιος) και παραλληλα σου δημιουργει διαφορετικη εικονα απο εκεινη που εχεις εσυ για τον εαυτο σου ( ποσειδωνας).
Με λιγα λογια η απομονωση περιοριζει σημαντικα τον εαυτο σου και δημιουργει ανασφαλειες και λανθασμενες εικονες...
Με τα παραπανω θα μπορουσα να πω οτι μια πατριαρχικη φιγουρα της ζωης σου εχει εσφαλμενη εικονα στο μυαλο σου ή ειναι αλλιως απο οτι εσυ την φανταζεσαι ή ειναι εξαφανισμενη , ιδρυματικοποιημενη .
Capricornking
22-06-2008, 02:15 AM
δηλαδη σε γενικες γραμμες εννοεις οτι η εικονα που εχω για τον εαυτο μου φαινεται τελειως διαφορετικη στους τριγυρω μου οταν απομονονομαι.κ οχι οπως την νιωθω κ την θελω εγω δηλαδη ουσιαστικα μου κρυβει την καλη πλευρα μου κ βγαζει ισως εναν αλλο εαυτο?η μηπως εννοεις οτι με κανει να νιωθω κακες σκεψεις για τον εαυτο μου που δεν ισχυουνε :wacko:
σορρυ που σε κουραζω φιλε μου απλα εφαγα σκαλωμα με την φραση"πατριαρχικη φιγουρα της ζωης σου" κ δεν μπορω να καταλαβω ακριβως την εννοια:wacko:
black moon
22-06-2008, 09:27 AM
...... σορρυ που σε κουραζω φιλε μου απλα εφαγα σκαλωμα με την φραση"πατριαρχικη φιγουρα της ζωης σου" κ δεν μπορω να καταλαβω ακριβως την εννοια:wacko:
Mαλλον εννοει ο Cancerian πατρική φιγούρα ή προτυπο.....
cancerian
22-06-2008, 01:05 PM
Kαπως ετσι τελος παντων , ειναι σιγουρα μια αρσενικη φιγουρα , με κυριαρχια πανω στο ατομο αυτο . Πατερας , θειος , δασκαλος , θετος γονεας... Και με βαση την συνοδο Ηλιου κ Κρονου σιγουρα θα κουβαλαει καποιο αξιωμα ...
Capricornking
22-06-2008, 02:55 PM
φιλε μου cancerian σε ευχαριστω για την αναλυση σου με βοηθησες παρα πολυ
:bigsmile:
κ οντως αληθευει αυτο που ειπες αυτη η "αρσενικη φιγουρα"ειναι ο θετος Πατερας Μου ειναι ενα ατομο που παιζει σημαντικο ρολο στην ζωη μου κ θετικα κ αρνητικα.(παντως αξιωμα δεν κουβαλαει)
σε ευχαριστω κ παλι.
cancerian
22-06-2008, 03:36 PM
gluka
22-06-2008, 08:42 PM
Φιλε Cancerian :bigsmile:,μιπως ξερεις τι δυλονει οταν υπαρχει οι Ιχθεις στον 8ο οικο?Σε ευχαρηστω :toung:.
cancerian
22-06-2008, 08:46 PM
Θα με βοηθουσες πολυ αν ελεγες οψεις του κυβερνητη , την οικοθεσια του, ζωδιο του , και αν υπαρχουν και αλλοι πλανητες στον 8ο ...
και φυσικα ενα χρονια πολλα .... :bigsmile: :bigsmile: :cheesy:
gluka
22-06-2008, 09:19 PM
Δεν εχει κανενα πλανητη αλλιως θα στα ελλεγα :cry:.Αφου σου ειπα,στον 8ο αλλα και στον 9ο υπαρχουν οι Ιχθεις.Και δεν περναει καμια οψει απο εκει:unsure::unsure:.Απεναντι ειναι ο Παρθενος στον 2ο και 3ο οικο και εκει εχει τον Πλουτωνα.Θες να σου πω τις οψεις του Πλουτωνα?Μονο ενα αστεροειδει υπαρχει εκει στον 8ο :weird: το Pholus και κανει εξαγωνο με τη Σεδνα που ειναι στον Ταυρο δλδ στον 10ο οικο.Που εκει βρεισκεται και η Αφροδιτη,Ερμης και ο Κρονος.Θα βγαλεις ακρη:wacko:?
ΧΡΩΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΕΕΕ ΄:-*
cancerian
22-06-2008, 09:21 PM
Δεν εχει κανενα πλανητη αλλιως θα στα ελλεγα :cry:.Αφου σου ειπα,στον 8ο αλλα και στον 9ο υπαρχουν οι Ιχθεις.Και δεν περναει καμια οψει απο εκει:unsure::unsure:.Απεναντι ειναι ο Παρθενος στον 2ο και 3ο οικο και εκει εχει τον Πλουτωνα.Θες να σου πω τις οψεις του Πλουτωνα?Μονο ενα αστεροειδει υπαρχει εκει στον 8ο :weird: το Pholus και κανει εξαγωνο με τη Σεδνα που ειναι στον Ταυρο δλδ στον 10ο οικο.Που εκει βρεισκεται και η Αφροδιτη,Ερμης και ο Κρονος.Θα βγαλεις ακρη:wacko:?
:wacko: :wacko: με τρελανες .... και δινω μαθημα αυριο ... :bigsmile: :cheesy:
gluka
22-06-2008, 09:30 PM
Ειναι Διδυμος καλε :love:.Πιανου κυβερνιτη μου ζητας?Δινεις μαθημα και εσυ δεν διαβασες τπτ :nuts:???
cancerian
22-06-2008, 09:49 PM
Ειναι Διδυμος καλε :love:.Πιανου κυβερνιτη μου ζητας?Δινεις μαθημα και εσυ δεν διαβασες τπτ :nuts:???
Λοιπον υπαρχει μια παροιμια που λεμε εμεις στο χωριο μου ...
ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ .... - малыши мыслителя прежде чем они голодают имеют уже кашевара
:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
για να μου λες οτι ο 8ος ειναι στους ιχθυες αρα ...ποιον κυβερνητη ψαχνουμε ??? ... εχεις αλλη μια ευκαιρια μιας και οι αλλες δυο ητο λαθος !!!!
athinoula85
22-06-2008, 09:52 PM
ΧΡΩΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΕΕΕ ΄:-*
Καλησπερα gluka ! Βασικα ο cancerian ηθελε να του πεις το που βρισκεται ο κυβερνητης του 8ου οικου σου κτλ .. Απο οτι καταλαβα εχεις ακμη του 8ου στους ιχθεις . Αφου ο κυβερνητης των ιχθυων ειναι ο Ποσειδωνας , να κοιταξεις σε ποιον οικο βρισκεται ο Ποσειδωνας σου και τι οψεις κανει με αλλους πλανητες (και φυσικα να παραθεσεις και τον οικο αλλα και το σε ποιο ζωδιο ειναι ο Ποσειδωνας ) . Αφου δεν υπαρχουν αλλοι πλανητες στον 8ο σου , πες μονο αυτα και βλεπει και ο cancerian τι μπορει να κανει .. :embarrest:embarrest
athinoula85
22-06-2008, 09:56 PM
Ωχ , ωχ , ωχ !!!!!!!!! Φιλτατε Johny ελπιζω να μην με κατσαδιασεις για το ποστ μου ? :cry:
ΥΓ: καλα βρε απο που τα μαθες τα ρωσικα ? ΟΛΟΣΩΣΤΑ τα εγραψες . Τα παρεθεσες απο καπου αλλου ? Κατσε γιατι θα μας τρελανεις ...... οεοοοοοοοοοοοο:love:
cancerian
22-06-2008, 10:10 PM
Ωχ , ωχ , ωχ !!!!!!!!! Φιλτατε Johny ελπιζω να μην με κατσαδιασεις για το ποστ μου ? :cry:
ΥΓ: καλα βρε απο που τα μαθες τα ρωσικα ? ΟΛΟΣΩΣΤΑ τα εγραψες . Τα παρεθεσες απο καπου αλλου ? Κατσε γιατι θα μας τρελανεις ...... οεοοοοοοοοοοοο:love:
:embarrest Δεν θα αποκαλυψω ..... (ηλιος στον 8ο και ωροσκοπος σκορπιος !!!) τι περιμενες ????? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
gluka
22-06-2008, 10:11 PM
Ευχαρηστω athinoula85.O Ποσειδωνας ειναι στον Τοξοτη στον 5ο οικο του(ο φιλος μου δλδ).Εξάγωνο: Ποσειδώνας Πλούτωνας 4º,Αντίθεση: Ήλιος Ποσειδώνας 1º,Αντίθεση: Κρόνος Ποσειδώνας 4º,Συζυγία: Δίας Ποσειδώνας 0º.Θες τπτ αλλο η σου φτανουν :cheesy:.?Δεν πειγες στη θαλλασα σημερα μου φενεται Cancerian.Εκατσες ολη μερα μπροστα στο pc :cry: με τετια ζεστη και εχεις και γεννεθλεια :nuts:?Αδε στην ιγεια σου και οτι ποθεις :love::embarrest:bigsmile:.Σε ευχαρηστω για ολα.
Dell Piero
22-06-2008, 10:26 PM
Παρακαλώ Μην γεμίζετε με άσχετα πράγματα ένα θέμα που ίσως ενδιαφέρει
WHITE.HORSE
31-03-2009, 01:43 PM
θα ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω κάτι γενικό .. για τον 8ο οίκο όταν μέσα υπάρχει ο Διάς δίχνει μακορζωία ?
Αφροδίτη
31-03-2009, 03:47 PM
θα ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω κάτι γενικό .. για τον 8ο οίκο όταν μέσα υπάρχει ο Διάς δίχνει μακορζωία ?
Δεν ξέρω αν δείχνει μακροζωϊα (ίσως κάποιο άλλο μέλος με καλές γνώσεις να σου απαντήσει), αυτό που ξέρω εγω είναι ότι δείχνει μεγάλη ψυχική δύναμη και αντοχή με αποτέλεσμα να έχει πολύ καλή αναρρωτική ικανότητα!!:bigsmile:
WHITE.HORSE
31-03-2009, 03:53 PM
Δεν ξέρω αν δείχνει μακροζωϊα (ίσως κάποιο άλλο μέλος με καλές γνώσεις να σου απαντήσει), αυτό που ξέρω εγω είναι ότι δείχνει μεγάλη ψυχική δύναμη και αντοχή με αποτέλεσμα να έχει πολύ καλή αναρρωτική ικανότητα!!:bigsmile:
ok! ευχαριστώ !
ξέρω ότι ίσως και να δίχνει λεφτά από κληρονομιά :unsure:
πάντος μέσα στον 8ο με ακμή στους ιχθύες και ποσειδώνα στον 4ο
Δια (σε κριό) τρίγωνο με ήλιο σελήνη ερμή ποσειδώνα αντίθεση πλούτωνα
δεν ξέρω !
η λίλιθ επίσης έιναι σε 8ο οίκο ... νομίζω είναι καλός ο 8ο οίκος για λίλιθ σε κριό :unsure:
Αφροδίτη
31-03-2009, 04:10 PM
ok! ευχαριστώ !
ξέρω ότι ίσως και να δίχνει λεφτά από κληρονομιά :unsure:
πάντος μέσα στον 8ο με ακμή στους ιχθύες και ποσειδώνα στον 4ο
Δια (σε κριό) τρίγωνο με ήλιο σελήνη ερμή ποσειδώνα αντίθεση πλούτωνα
δεν ξέρω !
η λίλιθ επίσης έιναι σε 8ο οίκο ... νομίζω είναι καλός ο 8ο οίκος για λίλιθ σε κριό :unsure:
Ο Δίας στον 8ο δείχνει λεφτά απο κληρονομιά και μιάς και ο κυβερνήτης του 8ου πάει στον 4ο δείχνει ακίνητη περιουσία απο τους γονείς σου.
Τώρα στον 8ο έχεις Δία και λίλιθ?.... αυτό μου μυρίζει έντονη σεξουαλικότητα
WHITE.HORSE
01-04-2009, 10:09 AM
Ο Δίας στον 8ο δείχνει λεφτά απο κληρονομιά και μιάς και ο κυβερνήτης του 8ου πάει στον 4ο δείχνει ακίνητη περιουσία απο τους γονείς σου.
Τώρα στον 8ο έχεις Δία και λίλιθ?.... αυτό μου μυρίζει έντονη σεξουαλικότητα
καλημέρα !
ευχαριστώ !
και γω έτσι καταλαβαίνω λεφτά από κληρονομιά ... αλλά δεν μου κάθετε με την πραγματικότητα της ζωής μου .. είναι αυτό που λέμε ασύμβατο τελείως .:bigsmile::bigsmile:
octapus
01-04-2009, 12:21 PM
Καλημέρα σε όλους! Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να ρωτήσω για τον 8ο οίκο, ο οποίος στον γενέθλιο χάρτη μου φαίνεται αρκετά τονισμένος!!! Ειδικότερα, η ακμή του 8ου οίκου βρίσκεται στον ζυγό και μέσα στον οίκο έχω τον κρόνο, ο οποίος και πάλι είναι στο ζυγό, και κάνει σύνοδο με τον ¶ρη (ο οποίος και πάλι είναι στο ζυγό) καθώς και με τον Πλούτωνα, ο οποίος είναι και πάλι στο ζυγό!!!Α, επίσης στον ίδιο οίκο έχω και τον Δία, ο οποίος είναι στον Σκορπιό.... Τι να πω...χαμός...Μήπως θα μπορούσε κάποιος να ερμηνεύσει αυτόν το συνωστισμό??Θερμά ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Γιάννης Ριζόπουλος
01-04-2009, 04:20 PM
Καλημέρα σε όλους! Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να ρωτήσω για τον 8ο οίκο, ο οποίος στον γενέθλιο χάρτη μου φαίνεται αρκετά τονισμένος!!! Ειδικότερα, η ακμή του 8ου οίκου βρίσκεται στον ζυγό και μέσα στον οίκο έχω τον κρόνο, ο οποίος και πάλι είναι στο ζυγό, και κάνει σύνοδο με τον ¶ρη (ο οποίος και πάλι είναι στο ζυγό) καθώς και με τον Πλούτωνα, ο οποίος είναι και πάλι στο ζυγό!!!Α, επίσης στον ίδιο οίκο έχω και τον Δία, ο οποίος είναι στον Σκορπιό.... Τι να πω...χαμός...Μήπως θα μπορούσε κάποιος να ερμηνεύσει αυτόν το συνωστισμό??Θερμά ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Αγαπητή Octapus
Η δυναμική του ...συνωστισμού, που αναφέρεις είναι σκόπιμο να μην ερμηνευθεί αποσπασματικά. Χρειάζεται προσεκτική μελέτη όλου του χάρτη σου. Μέχρι να γίνει αυτό μπορείς να αναζητήσεις πληροφορίες στο υλικό του site η και οπουδήποτε αλλού, έχοντας υπόψην σου, ότι πολλές ερμηνείες θα βρίσκονται σε αντίφαση μεταξύ τους.
octapus
01-04-2009, 07:49 PM
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση κ. Ριζόπουλε. Η αλήθεια είναι πως αναζητώντας πληροφορίες στο site για τα στοιχεία που ανέφερα παραπάνω, βρήκα αρκετά αντιφατικές ερμηνείες! Μάλλον τα πράγματα είναι σκούρα, τι να πω :embarrest!!! Έχω γεννηθεί 03/03/1982, 6.20 π.μ., στη Θεσσαλονίκη. Γενικότερα, το σημείο αυτό του χάρτη μου, με έχει προβληματίσει έντονα, καθώς δεν μπορώ να καταλάβω πως ερμηνεύονται οι σύνοδοι του Κρόνου - άρη και κρόνου - Πλούτωνα στον 8 οίκο. Ευχαριστώ και πάλι :bigsmile:
loulakopia
04-04-2009, 11:16 PM
καλησπερα ...θα ηθελα και εγω να ρωτησω το εξης....ακμη 8 στον κριο και μεσα στον 8 υπαρχει ο Β.Δ στον κριο....
MUROCHA
16-09-2009, 06:32 AM
Γεια σας θα ηθελα να μαθω πως επηρεαζεται το ωροσκοπιο που οι προσωπικοι μου πλανητες σχετιζονται με τον 8ο οικο και τον σκορπιο.Εχω Ηλιο,Σεληνη,Αφροδιτη στο Ζυγος(ολα στον 8ο) και Σεληνη στο Σκορπιο(9ος οικος)...τι συνδυασμος βγαινει απο τοσο αντιθετα στοιχεια απο τη μια αγαπη-αρμονια-ισορροπια και απο την αλλη ζηλια-εκδικητικοτητα-άκρα?
Μητσάκος
16-09-2009, 07:18 AM
Γεια σας θα ηθελα να μαθω πως επηρεαζεται το ωροσκοπιο που οι προσωπικοι μου πλανητες σχετιζονται με τον 8ο οικο και τον σκορπιο.Εχω Ηλιο,Σεληνη,Αφροδιτη στο Ζυγος(ολα στον 8ο) και Σεληνη στο Σκορπιο(9ος οικος)...τι συνδυασμος βγαινει απο τοσο αντιθετα στοιχεια απο τη μια αγαπη-αρμονια-ισορροπια και απο την αλλη ζηλια-εκδικητικοτητα-άκρα?
Από το να σου πει κάποιος τι συνδυασμός θα μπορούσε να ισχύει, καλύτερα είναι να μας περιέγραφες εσύ το πώς συνδυάζονται αυτά στην πράξη :bigsmile:
MUROCHA
16-09-2009, 05:10 PM
Μητσακο νιωθω να εχω διαφορες προσωπικοτητες... εκει που ειμαι ενεκτικη και συμπονετικη ,μαρεσει να φροντιζω αυτους που αγαπω αλλα σε αλλες καταστασεις που με ενοχλουν νιωθω εντονο θυμο και μια λαχταρα να παρω το αιμα μου πισω..χαχαχα μετα ερχεται η ζυγαρια και μου θυμιζει πως ολοι μπορουν να κανουν λαθος και να μην τα περνω ολα τοσο κατακαρδα και σοβαρα αλλα οσο μεγαλωνω νιωθω ολο και πιο πολυ σκορπιος...πρεπει να βρω μια ισορροπια γιατι δεν μου φταινε κ οι αλλοι γυρω μου που δεν τα κανουν ολα οπως θελω εγω και τους θυμωνω....
αχ...κανεις δεν ειναι τελειος Ε??? :toung:
atrium
09-10-2009, 12:34 AM
Καλησπέρα σε όλους! Πριν μερικές μέες ένας φίλος μου έδωσε τα στοιχεία του. ( 13-10-1971, 14:45 Θεσσαλονίκη). Ποια η γνώμη σας για αυτόν τον 8ο οίκο????:wacko: Νομίζω πως έχει ένα ενδιαφέρον αυτός ο χάρτης.
Αγγελος
09-10-2009, 03:03 AM
Μια ασχημη οψη του 8ου με τον 5ο οικο στο γενενθλιο, ειναι αξιοπροσεχτη
loulakopia
09-10-2009, 10:29 AM
Καλημερα σε ολους ..εχω ακμη του 8ου στον κριο μεσα στον 8ο υπαρχει κ ο Β.Δ στον κριο. Ο Αρης βρισκεται στον 5ο στον Αιγωκαιρο και οι οψεις που κανει ειναι
Αρης εξαγωνω με Δια στους ιχθυς στον 7ο
Αρης χιαστι με Χειρων στους δυδιμους στον 10ο
Αρης τριγωνω με οροσκοπο στην Παρθενο στον 1ο
ο Β.Δ τωρα δεν ξερω αν αφτες οι οψεις χρειαζοντε ειναι τετραγωνο με τον ερμη στον 11 στον καρκινο και εξαγωνω με το βερτεξ στον υδροχοο στον 6ο
Ευχαριστω πολυ
sag_femme
09-10-2009, 11:10 AM
Καλημέρα κι από μένα...
Ο 8ος οίκος μου έχει ακμή στις 15ο Υδροχόου. Εμπεριέχει Λίλιθ (22ο) και Δια στις 9ο Ιχθύων. Ο Ουρανός μου βρίσκεται στον 4ο οίκο και κάνει τρίγωνο με Σελήνη στους Διδύμους. Δεν ξέρω κατά πόσο θα πρέπει να αναφέρω τις όψεις που κάνει ο Δίας και η Λίλιθ λόγω του ότι είναι πολλές...
Λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω που διάβασα και περιμένοντας βεβαίως τη δική σας ερμηνεία, μπορώ να πω πως λόγω Λίλιθ και Υδροχόου μου αρέσει να δοκιμάζω νέες εμπειρίες συνέχεια (σε ερωτικό ή επαγγελματικό); Οτι θα έχω κληρονομιά από τη μητέρα μου (Σελήνη); Οτι μου αρέσει να ασχολούμαι με οτιδήποτε μεταφυσικο;
Μέχρι εδώ παιδιά η ανάλυση. Και τώρα περιμένω τη βοήθεια σας! Απλά είπα λίγο να σας βοηθήσω κι εγώ για να μη νομίζετε ότι δεν προσπαθώ και μόνη μου!!!!!
Μητσάκος
09-10-2009, 11:38 AM
Καλημέρα κι από μένα...
Ο 8ος οίκος μου έχει ακμή στις 15ο Υδροχόου. Εμπεριέχει Λίλιθ (22ο) και Δια στις 9ο Ιχθύων. Ο Ουρανός μου βρίσκεται στον 4ο οίκο και κάνει τρίγωνο με Σελήνη στους Διδύμους. Δεν ξέρω κατά πόσο θα πρέπει να αναφέρω τις όψεις που κάνει ο Δίας και η Λίλιθ λόγω του ότι είναι πολλές...
Λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω που διάβασα και περιμένοντας βεβαίως τη δική σας ερμηνεία, μπορώ να πω πως λόγω Λίλιθ και Υδροχόου μου αρέσει να δοκιμάζω νέες εμπειρίες συνέχεια (σε ερωτικό ή επαγγελματικό); Οτι θα έχω κληρονομιά από τη μητέρα μου (Σελήνη); Οτι μου αρέσει να ασχολούμαι με οτιδήποτε μεταφυσικο;
Μέχρι εδώ παιδιά η ανάλυση. Και τώρα περιμένω τη βοήθεια σας! Απλά είπα λίγο να σας βοηθήσω κι εγώ για να μη νομίζετε ότι δεν προσπαθώ και μόνη μου!!!!!
¶σε τη Λίλιθ κατά μέρος, είναι δευτερεύον και επισφαλές στοιχείο. Οι όψεις του Δία είναι σημαντικές, αν και εκτιμώ ότι ο Δίας σου είναι στον 9ο Οίκο και όχι στον 8ο. Οι δε όψεις του είναι σημαντικότατες, καθώς τετραγωνίζει Ήλιο, Αφροδίτη, Ποσειδώνα:bigsmile: ¶λλα πράγματα πρέπει να προσέχεις κι όχι τις κληρονομιές :toung:
sag_femme
09-10-2009, 11:47 AM
¶σε τη Λίλιθ κατά μέρος, είναι δευτερεύον και επισφαλές στοιχείο. Οι όψεις του Δία είναι σημαντικές, αν και εκτιμώ ότι ο Δίας σου είναι στον 9ο Οίκο και όχι στον 8ο. Οι δε όψεις του είναι σημαντικότατες, καθώς τετραγωνίζουν Ήλιο, Αφροδίτη, Ποσειδώνα:bigsmile: ¶λλα πράγματα πρέπει να προσέχεις κι όχι τις κληρονομιές :toung:
Γεια σου Μητσάκο μου. Βάσει placidus ο Δίας ανήκει οριακά στον 8ο αν και διάφοροι αστρολόγοι μου τον τοποθετούν στον 9ο τώρα που το λες. Ισως είναι το σύστημα που χρησιμοποιούν τι να πω.
Επίσης καλέ μου... Το να μου λες οτι άλλα πράγματα πρέπει να προσέχω και όχι τις κληρονομιές δεν μου απαντά στην ερώτηση μου για τον 8ο οίκο ούτε με ικανοποιεί αφού δεν μου αναφέρεις τι πρέπει να προσέχω! :toung:
Και μεταξύ μας το θέμα της κληρονομιάς το έχω ήδη λυμένο απλά προσπαθούσα από μόνη μου να κάνω μία ανάλυση για να δείξω τις.... γνώσεις μου στην αστρολογία (η δόλια... άστοχη προφανώς...)
Μητσάκος
09-10-2009, 11:49 AM
Γεια σου Μητσάκο μου. Βάσει placidus ο Δίας ανήκει οριακά στον 8ο αν και διάφοροι αστρολόγοι μου τον τοποθετούν στον 9ο τώρα που το λες. Ισως είναι το σύστημα που χρησιμοποιούν τι να πω.
Επίσης καλέ μου... Το να μου λες οτι άλλα πράγματα πρέπει να προσέχω και όχι τις κληρονομιές δεν μου απαντά στην ερώτηση μου για τον 8ο οίκο ούτε με ικανοποιεί αφού δεν μου αναφέρεις τι πρέπει να προσέχω! :toung:
Και μεταξύ μας το θέμα της κληρονομιάς το έχω ήδη λυμένο απλά προσπαθούσα από μόνη μου να κάνω μία ανάλυση για να δείξω τις.... γνώσεις μου στην αστρολογία (η δόλια... άστοχη προφανώς...)
Προσωπικό ωροσκόπιο, Γενέθλιος χάρτης, ωροσκόπος (http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php) αν διαβάσεις τις ερμηνείες, θα καταλάβεις πού πρέπει να προσέχεις :bigsmile:
sag_femme
09-10-2009, 12:06 PM
Προσωπικό ωροσκόπιο, Γενέθλιος χάρτης, ωροσκόπος (http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php) αν διαβάσεις τις ερμηνείες, θα καταλάβεις πού πρέπει να προσέχεις :bigsmile:
OΚ, το έπιασα... Μήπως τώρα μπορείς ίσως να μου απαντήσεις και για την ακμή του 8ου στον Υδροχόο; Η θα με παραπέμψεις αλλού;
teetyna
10-10-2009, 12:32 PM
Καλημερα! Να ρωτησω κ γω κατι με τη σειρα μου για τον 8ο οικο μου?
Η ακμη του βρισκεται στον καρκινο με εμπεριεχομενο ολο τον λεοντα. Μεσα στον 8ο βρισκεται η αφροδιτη (στον καρκινο κ κυβερνητης 5ου κ 10ου οικου) κ ο αρης (στον λεων κ κυβερνητης 4ου οικου). Επισης ο κυβερνητης του 8ου οικου η σεληνη βρισκεται στον ταυρο κ 5ο οικο μου.
Οι ερωτησεις που θα ηθελα να μ απαντησετε εαν μπορειτε ειναι οι εξης...σε αυτη την περιπτωση κ γενικοτερα σε ολες τις παρομοιες το εμπεριεχομενο ζωδιο που βρισκεται ολο μεσα στον 8ο παιζει εξισου σημαντικο ρολο κ εφοσον ο λεων δεν βρισκεται στην ακμη κανενος οικου,ο ηλιος θεωρειται συγκυβερνητης 8ου? Κ ακομα μια μικρη αναλυση για τις επιροες του 8ου οικου μου,τις οποιες ναι μεν μπορω να δω στην αναλυση του γενεθλιου μου,αλλα δεν μπορω να δω το συνδιασμο αφροδιτης κ αρη εκει που ειναι εκ διαμετρου αντιθετες επιροες καθως κ η θεση κυβερνητη σεληνης.ευχαριστω κ συγγνωμη αν σας κουρασα! περιμενω με αγωνια απαντηση!
Aries&Libra
11-10-2009, 12:43 PM
Έχεις κάνει μάλλον κάποιο λάθος με την Σελήνη γιατί αρχικά την τοποθετείς στον Ζυγό και μετά στον Σκορπιό. Να υποθέσω λοιπόν οτι είναι στον Σκορπιό και να πω : "ωχ!ωχ!ωχ!" και για σένα αλλά και για τους άλλους (έχω ιδίαν πείρα από τον σύζυγο). Σίγουρα με αυτά τα στοιχεία - φορτωμένος 8ος και Σελήνη στον Σκορπιό - μπορείς να θεωρηθείς πλουτώνια. Και μια που αναρωτιέσαι πως συνδυάζονται, θα σου πω οτι το sex για σένα είναι απόδειξη αγάπης και ενδιαφέροντος. Ας υποθέσουμε οτι ο σύντροφος σου έχει προβλήματα για κάποιο διάστημα και γίνεται ερωτικά αδιάφορος. Εάν δεν στο κάνει "λιανό" ότι τον απασχολούν τα προβλήματα και οτι δεν έχει κάποιο πρόβλημα με εσένα, τότε... αρχίζουν τα όργανα, γιατί εσύ το εκλαμβάνεις ως απόρριψη. Και αν αυτό τραβήξει για πολύ, σου μπαίνουν ιδέες, και ας μην στέκουν.Πάντως με την Σελήνη στον 9ο θα μπορούσες να έχεις οφέλη από τα ταξίδια, τα οποία πιθανόν να σου αρέσουν πολύ. Με την Αφροδίτη στον 8ο είσαι θελκτική, ερωτική, ελκυστική ακόμα κι αν δεν είσαι και Η θεά. Επίσης υπάρχει πιθανότητα να βρεις πλούσιο γαμπρό!!! Με τον Ήλιο στον 8ο, η ζωή σου θα περάσει από περιόδους ριζικής μεταμόρφωσης και ο σκοπός μάλιστα είναι αυτός - να γκρεμίσεις όλα όσα σε κρατούν "πίσω" και η προσωπικότητα σου να ξαναγεννηθεί. Βέβαια πρέπει να δεις και τις όψεις που σχηματίζουν αυτοί οι πλανήτες για να αποκτήσεις μια πιο συγκεκριμένη εικόνα. Εύχομαι μόνο η Σελήνη να μην κάνει κανένα τετράγωνο με ¶ρη, Ουρανό, Πλούτωνα...
loulakopia
11-10-2009, 03:47 PM
εμενα γιατι δεν μου απανταει κανεις?:cry:
xarashoroscope
11-10-2009, 03:56 PM
δεν μπορώ να βοηθήσω αλλά μόλις είδα 8οίκο το άνοιξα αμέσως γιατί στον δικό μου γίνεται πάρτυ...έχω ήλιο ,
αφροδίτη ,ερμή,βόρειο δεσμό και βέρτεξ...χαμός....:laugh:
teetyna
11-10-2009, 10:59 PM
Εύχομαι μόνο η Σελήνη να μην κάνει κανένα τετράγωνο με ¶ρη, Ουρανό, Πλούτωνα... [/SIZE][/FONT][/QUOTE]
Αγαπητη Αντζελα ετυχε να δω αυτο σου το σχολιο κ θα ηθελα να διευκρινισεις γιατι το λες! Τυχαινει να μοιαζει λιγο η συγκεκριμενη περιπτωση με τα δικα μου στοιχεια αφου η σεληνη μου που ειναι κυβερνητης του 8ου οικου κανει ακριβες τετραγωνο με τον αρη(που βρισκεται στον 8ο!) κ αντιθεση με τον πλουτωνα. Γι'αυτο κ αν μπορεις σε παρακαλω δωσε μου τα φωτα σου τι κακο σημαινει αυτο κ ευχηθηκες στη φιλη να μην το εχει στο χαρτη της.. Ευχαριστω!
teetyna
11-10-2009, 11:08 PM
Η ακμη του βρισκεται στον καρκινο με εμπεριεχομενο ολο τον λεοντα. Μεσα στον 8ο βρισκεται η αφροδιτη (στον καρκινο κ κυβερνητης 5ου κ 10ου οικου) κ ο αρης (στον λεων κ κυβερνητης 4ου οικου). Επισης ο κυβερνητης του 8ου οικου η σεληνη βρισκεται στον ταυρο κ 5ο οικο μου.
Οι ερωτησεις που θα ηθελα να μ απαντησετε εαν μπορειτε ειναι οι εξης...σε αυτη την περιπτωση κ γενικοτερα σε ολες τις παρομοιες το εμπεριεχομενο ζωδιο που βρισκεται ολο μεσα στον 8ο παιζει εξισου σημαντικο ρολο κ εφοσον ο λεων δεν βρισκεται στην ακμη κανενος οικου,ο ηλιος θεωρειται συγκυβερνητης 8ου? Κ ακομα μια μικρη αναλυση για τις επιροες του 8ου οικου μου,τις οποιες ναι μεν μπορω να δω στην αναλυση του γενεθλιου μου,αλλα δεν μπορω να δω το συνδιασμο αφροδιτης κ αρη εκει που ειναι εκ διαμετρου αντιθετες επιροες καθως κ η θεση κυβερνητη σεληνης.ευχαριστω κ συγγνωμη αν σας κουρασα! περιμενω με αγωνια απαντηση!
κανεις? :unsure:
teetyna
11-10-2009, 11:15 PM
Εύχομαι μόνο η Σελήνη να μην κάνει κανένα τετράγωνο με ¶ρη, Ουρανό, Πλούτωνα... [/SIZE][/FONT][/QUOTE]
Αγαπητη Αντζελα ετυχε να δω αυτο το σχολιο σου κ θα ηθελα αν μπορεις να διευκρινισεις γιατι το λες. Τυχαινει η συγκεκριμενη περιπτωση να μοιαζει λιγο με τα δικα μου στοιχεια αφου η σεληνη μου που ειναι κυβερνητης του 8ου οικου μου κανει ακριβες τετραγωνο με τον αρη (που βρισκεται στον 8ο!) και αντιθεση με τον πλουτωνα. Γι αυτο θα ηθελα να μαθω αν ειναι τοσο κακο που ευχεσαι στη φιλη να μη το εχει στο χαρτη της..:cheesy: Ευχαριστω!
αληθεια τι σημαινει οταν ο κυβερνητης του 8ου-αφροδιτη- ειναι στον 12ο και κανει τετραγωνο με Δια και αντιθεση με Κρονο??? ''ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει''?? και μεσα στον 8ο υπαρχει και ο ουρανος-κυβερνητης 12ου...χειροτερα δεν γινεται??? σας παρακαλω πειτε μου μια γνωμη γιατι εχω μπερδευτει....
Aries&Libra
12-10-2009, 04:09 PM
Αγαπητη Αντζελα ετυχε να δω αυτο το σχολιο σου κ θα ηθελα αν μπορεις να διευκρινισεις γιατι το λες. Τυχαινει η συγκεκριμενη περιπτωση να μοιαζει λιγο με τα δικα μου στοιχεια αφου η σεληνη μου που ειναι κυβερνητης του 8ου οικου μου κανει ακριβες τετραγωνο με τον αρη (που βρισκεται στον 8ο!) και αντιθεση με τον πλουτωνα. Γι αυτο θα ηθελα να μαθω αν ειναι τοσο κακο που ευχεσαι στη φιλη να μη το εχει στο χαρτη της..:cheesy: Ευχαριστω![/QUOTE]
Το τετράγωνο με τον ¶ρη το ανέφερα πιο πολύ για την "σκληρότητα" της Σελήνης στον Σκορπιό. Σίγουρα βέβαια η όψη αυτή φέρνει συναισθηματική ένταση, η οποία συνήθως πηγάζει είτε από την ένταση στη σχέση με την μητέρα είτε επειδή η μητέρα ήταν νευρική και κυριαρχική. Τα άτομα Σελήνης-¶ρη ανάβουν σαν σπίρτο. Τώρα,αν ο Πλούτωνας κάνει αντίθεση με τον ¶ρη (στον 2ο υποθέτω), λογικά θα κάνει και τετράγωνο η Σελήνη με τον Πλούτωνα, και σε αυτήν την περίπτωση σχηματίζεται Τ-τετράγωνο. Η Σελήνη σου σε ποιόν οίκο βρίσκεται; Στο σχήμα Πλούτωνα-¶ρη, λόγω του ότι είναι αντίθεση, θα βιώσεις τις όποιες δυσκολίες μέσα από τους άλλους. Μπορεί να παρουσιαστούν οικονομικά εμπόδια από τρίτους και να αναγκαστείς κάποια στιγμή να ξεκινήσεις από το μηδέν. Μπορεί να υπάρξουν διενέξεις είτε σε κληρονομικά ζητήματα είτε στα χρηματικά ζητήματα με τον σύζυγο σου. Μπορεί να επιδιώξεις να αποκτήσεις χρήματα μέσα από πλουτώνιους τρόπους και να βρεθείς αντιμέτωπη με τις αρχές. Από σένα εξαρτάται...
Aries&Libra
12-10-2009, 04:28 PM
Τώρα το είδα! Η Σελήνη στον Ταύρο αγαπά την καλοπέραση, τα χρήματα, την σταθερότητα, την τεμπελιά.
Ο ¶ρης, στον 8ο οίκο φωτογραφίζει μια έντονη και παθιασμένη φύση. Οι επιθυμίες είναι δυνατές και αν αποφασίσετε να κάνετε κάτι, δεν σας σταματάει τίποτα.
Κυνηγώντας τους στόχους και τις επιθυμίες σας, αντιμετωπίζετε αρκετές προκλήσεις εξαιτίας της βιασύνης σας ή της πρόθεσης σας να γίνονται τα πράγματα με το δικό σας τρόπο, χωρίς ωστόσο να υπολογίζετε τις επιπτώσεις στους άλλους.
Καθώς ο 8ος οίκος σχετίζεται με τον Σκορπιό, μπορεί οι επιθυμίες σας να είναι κατά κάποιο τρόπο υπό την σκιά αυτού του ζωδίου.
Έχετε κάποιους ενδόμυχους φόβους για προδοσία και απώλεια οι οποίοι δοκιμάζουν την εμπιστοσύνη σας κατά καιρούς.
Συχνά προκύπτουν διαμάχες που σχετίζονται με τα χρήματα του συντρόφου ή των συνεργατών. Στις συνεργασίες σας, η αποφασιστικότητα σας και η σκληρή σας προσέγγιση, λειτουργούν προς όφελος σας. Όμως, ελλοχεύει ο κίνδυνος να τραβήξετε τα άκρα και να ξεπεράσετε τα όρια, δημιουργώντας δυσάρεστες εντάσεις με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας. Στο σημείο αυτό πρέπει να είστε απόλυτα ειλικρινείς με τον εαυτό σας, αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι είναι άσκοπο να ρίχνετε το φταίξιμο στους άλλους. Στο κάτω-κάτω κανείς δεν μπορεί να σας επιβάλλει να κάνετε κάτι, εάν κατά βάθος δεν το θέλετε κι εσείς.
Είναι πιθανόν να βιώσετε την έλλειψη αγάπης ή χρημάτων μέχρις ότου συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να αποβάλετε την κτητικότητα σας στους συγκεκριμένους τομείς.
Μπορεί να προκύψουν δυσκολίες σε κληρονομικά θέματα.
Σε κάποιες περιπτώσεις έχει υπάρξει παιδικό σεξουαλικό τραύμα, με το οποίο το άτομο παλεύει στην ενήλικη ζωή του.
Σε καρμικό επίπεδο, πρέπει να «ξεπληρώσετε» την απληστία, την κατάχρηση και την άρνηση σας να μοιραστείτε τους πόρους σας με αυτούς που το είχαν ανάγκη, σε προηγούμενες ζωές σας.
Αυτή είναι η ανάλυση που έχω για τον ¶ρη στον 8ο. Σκέψου οτι βρίσκεται και στο πύρινο ζώδιο του ¶ρη, ο οποίος κατά την γνώμη μου είναι εγωιστής.
teetyna
14-10-2009, 10:56 PM
Το τετράγωνο με τον ¶ρη το ανέφερα πιο πολύ για την "σκληρότητα" της Σελήνης στον Σκορπιό. Σίγουρα βέβαια η όψη αυτή φέρνει συναισθηματική ένταση, η οποία συνήθως πηγάζει είτε από την ένταση στη σχέση με την μητέρα είτε επειδή η μητέρα ήταν νευρική και κυριαρχική. Τα άτομα Σελήνης-¶ρη ανάβουν σαν σπίρτο. Τώρα,αν ο Πλούτωνας κάνει αντίθεση με τον ¶ρη (στον 2ο υποθέτω), λογικά θα κάνει και τετράγωνο η Σελήνη με τον Πλούτωνα, και σε αυτήν την περίπτωση σχηματίζεται Τ-τετράγωνο. Η Σελήνη σου σε ποιόν οίκο βρίσκεται; Στο σχήμα Πλούτωνα-¶ρη, λόγω του ότι είναι αντίθεση, θα βιώσεις τις όποιες δυσκολίες μέσα από τους άλλους. Μπορεί να παρουσιαστούν οικονομικά εμπόδια από τρίτους και να αναγκαστείς κάποια στιγμή να ξεκινήσεις από το μηδέν. Μπορεί να υπάρξουν διενέξεις είτε σε κληρονομικά ζητήματα είτε στα χρηματικά ζητήματα με τον σύζυγο σου. Μπορεί να επιδιώξεις να αποκτήσεις χρήματα μέσα από πλουτώνιους τρόπους και να βρεθείς αντιμέτωπη με τις αρχές. Από σένα εξαρτάται...
Αντζελα σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου..Ειδα πως ειδες κ το αλλο μηνυμα που δινω τις θεσεις αρη κ σεληνης κ ευχαριστω για την αναλυση.. Θα ηθελα να σ πω,δεν ξερω αν το παρατηρησες μονη σου, πως οντως σχηματιζεται ενα ταυ-τετραγωνο μεταξυ σεληνης-αρη-πλουτωνα με τον αρη στη κορυφη. Αυτο το δεδομενο κανει τα πραγματα ακομα πιο σκληρα απ οτι μου περιεγραψες προηγουμενως ετσι? Πραγματικα τρομαζω με αυτο που σκεφτομαι οτι μπορει να βγαλω προς τα εξω καποια στιγμη απο αυτα κ παρολα αυτα δειχνω κ νιωθω ενα πολυ low-profile ατομο. Η αφροδιτη στον 8ο εξομαλυνει καθολου την κατασταση? Σε ευχαριστω κ παλι!
? :unsure:
saggitar1
15-10-2009, 01:48 AM
Aς ρωτησω κι εγω που με τρωει η περιεργεια τι θα διαβασω.
ακμη του 8ου 27°53' Παρθένος
στον ογδοο εχω :
Αφροδίτη Σκορπιός 03°08'
Αρης Ζυγός 12°09'
Πλούτωνας Σκορπιός 01°13'
και οψεις
Αφροδίτη Σύνοδος Κρόνος 8.38
Αφροδίτη Σύνοδος Πλούτων 1.56
Αρης Εξάγωνο Ουρανός 2.21
Αρης Τρίγωνο Ωροσκόπος 0.16
Σελήνη Τρίγωνο Αρης 0.07
Ερμής Εξάγωνο Αφροδίτη 3.28
Ερμής Τετράγωνο Αρης 5.33
οποιος ασχοληθει θα του στειλω δωρο ενα συστημα σιδερωματος αξιας 300 ευρω ή αν ειναι ανδρας μια τηλεοραση γιγας για να βλεπει προταθλημα. :toung::toung::toung:
Ευχαριστω.
Μητσάκος
15-10-2009, 06:08 AM
Aς ρωτησω κι εγω που με τρωει η περιεργεια τι θα διαβασω.
ακμη του 8ου 27°53' Παρθένος
στον ογδοο εχω :
Αφροδίτη Σκορπιός 03°08'
Αρης Ζυγός 12°09'
Πλούτωνας Σκορπιός 01°13'
και οψεις
Αφροδίτη Σύνοδος Κρόνος 8.38
Αφροδίτη Σύνοδος Πλούτων 1.56
Αρης Εξάγωνο Ουρανός 2.21
Αρης Τρίγωνο Ωροσκόπος 0.16
Σελήνη Τρίγωνο Αρης 0.07
Ερμής Εξάγωνο Αφροδίτη 3.28
Ερμής Τετράγωνο Αρης 5.33
οποιος ασχοληθει θα του στειλω δωρο ενα συστημα σιδερωματος αξιας 300 ευρω ή αν ειναι ανδρας μια τηλεοραση γιγας για να βλεπει προταθλημα. :toung::toung::toung:
Ευχαριστω.
Μια καλή πρώτη ερμηνεία θα βρεις σε αυτόν τον σύνδεσμο Προσωπικό ωροσκόπιο, Γενέθλιος χάρτης, ωροσκόπος (http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php) :bigsmile:
(τώρα η σειρά σου :toung: )
Aries&Libra
15-10-2009, 07:52 PM
Αντζελα σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου..Ειδα πως ειδες κ το αλλο μηνυμα που δινω τις θεσεις αρη κ σεληνης κ ευχαριστω για την αναλυση.. Θα ηθελα να σ πω,δεν ξερω αν το παρατηρησες μονη σου, πως οντως σχηματιζεται ενα ταυ-τετραγωνο μεταξυ σεληνης-αρη-πλουτωνα με τον αρη στη κορυφη. Αυτο το δεδομενο κανει τα πραγματα ακομα πιο σκληρα απ οτι μου περιεγραψες προηγουμενως ετσι? Πραγματικα τρομαζω με αυτο που σκεφτομαι οτι μπορει να βγαλω προς τα εξω καποια στιγμη απο αυτα κ παρολα αυτα δειχνω κ νιωθω ενα πολυ low-profile ατομο. Η αφροδιτη στον 8ο εξομαλυνει καθολου την κατασταση? Σε ευχαριστω κ παλι!
? :unsure:
Τι σε τρομάζει; Αυτά που σου είπα δεν είχαν σκοπό να σε τρομάξουν, ανάλυση κάνουμε. Απλά αν έβλεπα αυτά τα στοιχεία σε έναν χάρτη θα έλεγα οτι το άτομο αυτό θα διοχετεύεσει πολύ ενέργεια για τα οικονομικά ζητήματα. Η Αφροδίτη από μόνη της στον 8ο δίνει μια χρηματική εύνοια από τον σύζυγο. Μπορεί δηλαδή να παντρευτείς έναν πλούσιο άντρα (Αφροδίτη 8ος) γιατί σου αρέσει να περνάς καλά (Σελήνη στον Ταύρο) και ου μη γέννετο να χωρίσετε και να μαλλιοτραβηχτείτε για την διατροφή, τα περιουσιακά κτλ.(λέμε τώρα). Πάντως έχω συναντήσει πολλά άτομα με Σελήνη στον Ταύρο που προέρχονται από ευκατάστατη οικογένεια. Εάν όχι, επιδιώκουν να τα αποκτήσουν. Επειδή βλέπω οτι είσαι Καρκίνος, σε συμβουλεύω να μην επαναπαυτείς μετά το γάμο, και ειδικά μετά την απόκτηση παιδιών. Κανένας άντρας δεν μένει για τα παιδιά και μόνο...
teetyna
15-10-2009, 10:47 PM
Τι σε τρομάζει; Αυτά που σου είπα δεν είχαν σκοπό να σε τρομάξουν, ανάλυση κάνουμε. Απλά αν έβλεπα αυτά τα στοιχεία σε έναν χάρτη θα έλεγα οτι το άτομο αυτό θα διοχετεύεσει πολύ ενέργεια για τα οικονομικά ζητήματα. Η Αφροδίτη από μόνη της στον 8ο δίνει μια χρηματική εύνοια από τον σύζυγο. Μπορεί δηλαδή να παντρευτείς έναν πλούσιο άντρα (Αφροδίτη 8ος) γιατί σου αρέσει να περνάς καλά (Σελήνη στον Ταύρο) και ου μη γέννετο να χωρίσετε και να μαλλιοτραβηχτείτε για την διατροφή, τα περιουσιακά κτλ.(λέμε τώρα). Πάντως έχω συναντήσει πολλά άτομα με Σελήνη στον Ταύρο που προέρχονται από ευκατάστατη οικογένεια. Εάν όχι, επιδιώκουν να τα αποκτήσουν. Επειδή βλέπω οτι είσαι Καρκίνος, σε συμβουλεύω να μην επαναπαυτείς μετά το γάμο, και ειδικά μετά την απόκτηση παιδιών. Κανένας άντρας δεν μένει για τα παιδιά και μόνο...
Σε ευχαριστω πολυ!! Θα προσπαθησω να θυμαμαι αυτα που ειπες..:cheesy:
astrotrella
17-12-2009, 06:37 PM
Να πω και εγω..Ακμη 8ου στις 00:22 μοιρες του αιγοκερω και μεσα εμπεριεχετε ο Ουρανος και ο Πωσειδωνας σε συνοδο μεταξυ τους..Ο ουρανος κανει οψεις τετραγωνο με Αφροδιτη ,Αντιθεση με τον Δια ,Τριγωνο με Ηλιο και Ερμη και εξαγωνο με τον Αρη..Ο πωσειδωνας σε τετραγωνο με την Σεληνη επισης σε τριγωνο με ηλιο και Ερμη αντιθεση με Δια και εξαγωνο με Αρη..Και ο κρονος κυβερνητης του οικου στον Αιγοκερω επισης αλλα στον 9ο οικο σε οχι σημαντικες οψεις με πλανητες..
Ag.Pagkaki
17-12-2009, 11:26 PM
Θα ήθελα όποιος ξέρει να μου πεί αυτό που δεν μπόρεσα ποτε να καταλάβω...!
(Αφροδίτη, Κρόνος, Ερμής, Βέρτεξ όλα σε σύνοδο στον Καρκίνο στον 8ο οικό)
μαζί με ΗΛΙΟ στο Λέων 8ο και αυτό!
Η Σελήνη στον τοξοτη 1ο οικο σε σύνολο με ποσειδώνα!!!
Είμαι Πλουτώνιο λόγω 8ο οίκο ή Ποσειδώνιο άτομο 1ο οικο τελικά?
Τι σημαίνουν όλοι αυτοι οι σύνοδοι στον 8ο οικο με σελήνη στον 1ο οικο?
έχω και σελήνη τετράγωνο Αρη (9ο οικο)!!
Βοήθεια........... κανείς?
loulakopia
18-12-2009, 01:05 PM
οταν ο κηβερνητης του 8 βρισκετε στον 2 στον οικο στον σκορπιο τι ακριβως γινετε?
παλίρροια
18-12-2009, 11:08 PM
8ος οίκος στον Υδροχόο με κυβερνήτη τον ουρανό για όψεις ούτε συζήτηση μην με ρωτήσετε, δεν έχω πάει ποτέ στο εξωτερικό και απο ότι βλέπω ούτε πρόκειται ,σε αντίθεση με άλλα μέλη της οικογένειάς μου που τους έχουν δωθεί σχετικές ευκαιρίες.....Απο μετακινήσεις βέβαια ανα την Ελλάδα άλλο τίποτα ίσως λόγω επαγγέλματος....Ολα σχετικά είναι τελικά.....:blink:
athinoula85
19-12-2009, 12:05 PM
8ος οίκος στον Υδροχόο με κυβερνήτη τον ουρανό για όψεις ούτε συζήτηση μην με ρωτήσετε, δεν έχω πάει ποτέ στο εξωτερικό και απο ότι βλέπω ούτε πρόκειται ,σε αντίθεση με άλλα μέλη της οικογένειάς μου που τους έχουν δωθεί σχετικές ευκαιρίες.....Απο μετακινήσεις βέβαια ανα την Ελλάδα άλλο τίποτα ίσως λόγω επαγγέλματος....Ολα σχετικά είναι τελικά.....:blink:
Παλίρροια μου καλημέρα! :love:
Να ρωτήσω γιατι συνδεσες τον 8ο με το εξωτερικό? :unsure:
Να ξέρεις πως οι μικρές μετακινησεις σχετίζονται με τον 3ο οίκο και τα ανάλογα συμπερασματα θα τα βγάλεις εξετάζωντας την ακμή του 3ου οίκου ( δηλαδή το ζώδιο απο το οποίο αρχίζει ο 3ος οίκος ) , τον κυβερνήτη του 3ου οικου, σε ποιον οίκο βρισκεται ο κυβερνήτης , σε ποιο ζωδιο βρισκεται και τις όψεις του. Επίσης για τις πιο μακρυνές μετακινήσεις και κατα βάση οι σχέσεις με το εξωτερικό και τα ταξιδια στο εξωτερικο, οτιδηποτε έχει να κάνει με το εξωτερικό δηλαδή , θα φανεί απο τον 9ο οίκο μας. Και αντίστοιχα για να δείς αν υπάρχει κάποια σχέση θα εξετάσεις την ακμή του 9ου οίκου ( όπως γράφω πιο πάνω για τον 3ο οίκο ) , θα βρεις τον κυβερνήτη του , σε ποιόν οίκο βρισκεται ο κυβερνήτης , σε ποιό ζώδιο και θα ψάξεις για τις όψεις που κάνει.
Ο 9ος οίκος παραδοσιακά σχετίζεται με το ζώδιο του Τοξότη και τον κυβερνήτη του , τον Δια. Οπότε ακόμη κι αν υπάρχει κάποια συνδεση του Δια ή ένα έντονο τοξοτισιο στοιχείο στον χαρτη, ή ένας πλανήτης προσωπικός στον 9ο.. πιθανον το άτομο να έχει κάποια συνδεση με το εξωτερικό , να αγαπα τα ταξιδια στο εξωτερικο, ή να θέλει να γνωρισει ξένους πολιτισμους , να του αρέσει και να ειναι στην φυση του να φιλοσοφει . Ακομη να ξέρεις πως ο 9ος έχει να κάνει και με τα ταξιδια του νου, δλδ τα φιλοσοφικά ταξιδια. Δεν ειναι απαραίτητο τα ταξιδια του 9ου να ειναι φυσικά , αλλά μπορεί να ειναι και νοητά. Α και ο 9ος επισης μας δίνει και πληροφορίες για τις ανώτατες σπουδές . Αυτά γενικά για τον 9ο οίκο.
(για παράδειγμα ,έχω ακμή 9ου στον Λεόντα και ο κυβερνήτης του ήλιος ειναι στην Παρθένο στον 9ο οίκο μέσα και έχω πατέρα-Ηλιος- που γεννηθηκε και μεγάλωσε στο εξωτερικό , οπώς και εγώ η ιδια γεννηθηκα στο εξωτερικό-Ηλιος/εγώ- και σε σύνοδο με Ερμη στον 9ο , έχω κάνει σπουδες στο εξωτερικό.)
Επίσης να αναφέρω πως με τα ταξίδια , σχετίζεται και ο 5ος οίκος αλλά με διαφορετική χροια. Πιθανον θα έχεις διαβάσει πως ο 5ος οίκος σχετίζεται με τα παιδια, την δημιουργία,την διασκέδαση, τα χόμπυ, τις διακοπες κ.α. Εδώ λοιπόν τα ταξίδια ή οι πιθανες μετακινήσεις γίνονται με σκοπο την διασκέδαση,τη χαρά, την χαλάρωση και τις διακοπες. Οπότε και οταν εμείς θέλουμε να πάμε διακοπές το καλοκαιράκι ή όποτε άλλοτε μας καρφωθεί στο μυαλό να κάνουμε εξορμήσεις είτε το επιτρέπουν οι συνθηκες της δουλειας/οικογενειακης καταστασης και λοιπά, θα πρέπει να έχουμε εξετάσει τον 5ο οικο μας για να δούμε τι μας ταιριάζει περισσότερο, ποιο ειδος διακοπών δλδ. Πχ κάτι extreme ή κατι σε ποιο ήσυχα πραγματα? Βεβαια συνδιαστικά πρέπει να εξεταστεί και ο 9ος οίκος ( ακμές , κυβερνητες , οψεις και για τους δυο οίκους ) και αν δεν κάνω λάθος και ο ωροσκοπος.
Αυτά και πάλι πολύ γενικά για τα ταξίδια.. γιατι πέρα απο αυτά υπάρχουν και άλλα τόσα που πρέπει να εξετάστουν και πάνω απ' όλα συνδιαστικά!Και μη ξεχνάμε οτι πολλές φορές κάποια πράγματα απλά 'ενεργοποιουνται' στον χάρτη μας , όταν έρθει η .... ώρα τους!( είτε απο διελευση , είτε απο κάποιο άλλο συστημα , οπως το ηλιακό τοξο ή με τις προοδους κ.α. )
Ο 8ος όμως σχετίζεται με άλλα πραγματα.. και αφου εσυ τον έχεις στον Υδροχοο , θα πρέπει να δεις οπως σωστά ειπες τον Ουρανο, σε ποιον οίκο ειναι, σε ποιο ζώδιο και τις όψεις του με προσωπικους και μη πλανητες. Ο οποίος 8ος παραδοσιακά ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού και κυβερνάται απο τον Πλούτωνα. Σχετίζεται με το σέξ, την σεξουαλικότητα, την αναπαραγωγη, τα λεφτά που πέρνουμε απο άλλους (κληρονομιές ) ή διαχειριζομαστε μαζι με άλλους (κοινό ταμείο), τα οικονομικά του συζυγου, τον θάνατο, την αναγέννηση και άλλα. Εφ' όσον εσένα έχει ακμή στον Υδροχοο, και αφου εξετάσεις τον κυβερνητη του και τις όψεις κτλ κτλ κτλ , πιθανον θα πάρεις μια γευση απο το τι έστι 8ος και πως αυτος εκφράζεται στον δικο σου γενέθλιο.
Για την ερμηνεία των οίκων μπορεις να διαβάσεις εδώ :
http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%EA%EF%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F2-%F4%FD%F0%EF%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F5/53-%EF%E9-12-%EF%DF%EA%EF%E9-%F3%F5%ED%EF%F0%F4%E9%EA%DE-%F0%E5%F1%E9%E3%F1%E1%F6%DE.html
Και για τον 8ο στα ζώδια μπορεις να ρίξεις μια ματιά εδώ:
http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%EA%EF%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F2-%F4%FD%F0%EF%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F5/8172-8%EF%F2-%EF%DF%EA%EF%F2-%F3%E5%EE-%E8%DC%ED%E1%F4%EF%F2-%E1%ED%E1%E3%DD%ED%ED%E7%F3%E7.html
Ελπίζω να βοήθησα λίγο :embarrest
Μητσάκος
19-12-2009, 06:00 PM
Παλίρροια μου καλημέρα! :love:
Να ρωτήσω γιατι συνδεσες τον 8ο με το εξωτερικό? :unsure:
.................................................. .
Ίσως λόγω Ουρανού :bigsmile:
παλίρροια
19-12-2009, 06:30 PM
Καλησπέρα σε όλους και να ευχαριστήσω πολύ την Αθηνούλα για την αναλυτική βοήθεια που μου προσέφερε,όσο και τον Μητσάκο που ασχολήθηκε με το θέμα! ΄Ισως έκανα λάθος είχα την εντύπωση πως ο 8ος οίκος πραγματεύεται και ταξίδια για το εξωτερικό,αλλά θα διαβάσω αυτά που με συμβουλεύσατε και θα μάθω περισσότερα.....Οσο για νοητικά ταξίδια άλλο τίποτα συνεχώς ταξιδεύω....Οσον αφορα τον ένατο οικο ειναι και αυτός στον Υδροχόο! όπως και ο δέκατος οίκος:Επίσης έκανα λάθος ο 8ος οίκος είναι στον Αιγοκερο .Προσπαθώ παιδιά τι να κάνω, βέβαια και τα λάθη είναι αναποφευκτα, αλλά οποιος δεν προσπαθεί δεν κάνει και λάθη....bigsmile:
Ag.Pagkaki
20-12-2009, 09:37 AM
Θα ήθελα όποιος ξέρει να μου πεί αυτό που δεν μπόρεσα ποτε να καταλάβω...!
(Αφροδίτη, Κρόνος, Ερμής, Βέρτεξ όλα σε σύνοδο στον Καρκίνο στον 8ο οικό)
μαζί με ΗΛΙΟ στο Λέων 8ο και αυτό!
Η Σελήνη στον τοξοτη 1ο οικο σε σύνολο με ποσειδώνα!!!
Είμαι Πλουτώνιο λόγω 8ο οίκο ή Ποσειδώνιο άτομο 1ο οικο τελικά?
Τι σημαίνουν όλοι αυτοι οι σύνοδοι στον 8ο οικο με σελήνη στον 1ο οικο?
έχω και σελήνη τετράγωνο Αρη (9ο οικο)!!
Βοήθεια........... κανείς?
vikou
20-12-2009, 10:26 PM
Έχεις τουλάχιστον 4 πλανήτες στον 8ο οίκο, οπότε είσαι Πλουτώνια :) join the club:)
καλησπέρα, κενός 8ος οίκος στους ιχθείς με τον ποσειδώνα στον 5ο οίκο μου σε σύνοδο με την σελήνη μου (στον 5ο πάντα) στον τοξότη τί δηλώνει?
kiaRRa
22-12-2009, 12:41 AM
Ο ποσειδώνας στον τοξότη δειχνει ένα ατομο που το ελκύουν τα πνευματικά ταξίδια και θελει να εξελίσσεται μεσα από αυτά, αν και πιθανώς παρασύρεται εύκολα από λάθος αποψεις.
Η σελήνη στον τοξότη, δείχνει πως πρόκειται για άνθρωπο που δεν ησυχάζει συναισθηματικα. Είναι ανεξάρτητος και περιπετειώδης, δύσκολα θυσιάζει την ελευθερία του και γι΄'αυτό δεν τον ελκύουν οι δεσμεύσεις.
Η σύνοδος αυτών των δύο πλανητών δειχνει λοιπόν ενα συμπονετικό άτομο, που οραματίζεται το ιδανικό, αλλά μπορεί να είναι και θυμα της φαντασίας του. Εχει καλλιτεχνικές τάσεις και μέσα από αυτές νιώθει ολοκληρωμένο.
Ag.Pagkaki
22-12-2009, 09:22 PM
Σ' ευχαριστώ kiaRRA για την εύστοχη!!! πραγματικά απάντηση σου! Θα ήθελα επίσης να μου
πείς Σελήνη σε σύνοδο με Ποσειδώνα στον 1 ΟΙΚΟ με τετραγωνο Αρη στο 9 οικο? Μήπως δηλώνει
απροσεξία, βιασύνη (ποσειδώνας) και ατυχήματα, τροχαία ( αρης)?
η μήπως....
λανθασμένη φαντασία (ποσειδώνας) και επιθετικότητα, βια (αρης)
δηλαδή εγκληματική... προσωπικότητα?
kiaRRa
22-12-2009, 09:38 PM
Σ' ευχαριστώ kiaRRA για την εύστοχη!!! πραγματικά απάντηση σου! Θα ήθελα επίσης να μου
πείς Σελήνη σε σύνοδο με Ποσειδώνα στον 1 ΟΙΚΟ με τετραγωνο Αρη στο 9 οικο? Μήπως δηλώνει
απροσεξία, βιασύνη (ποσειδώνας) και ατυχήματα, τροχαία ( αρης)?
η μήπως....
λανθασμένη φαντασία (ποσειδώνας) και επιθετικότητα, βια (αρης)
δηλαδή εγκληματική... προσωπικότητα?
Λοιπόν, η Σελήνη στον 1ο οίκο δείχνει ένα άτομο συναισθηματικά ασταθες και ευμετάβλητο. Αρκετές φορές μάλιστα φέρεται με υπερβολικά εντονη ευαισθησία περισσότερο από αντίδραση παρά συνειδητά.
Ο Ποσειδωνας στον 1ο δείχνει μια τάση του ατόμου να αναζητά τρόπους να ξεφευγει από την πραγματικότητα, καθώς δεν μπορεί να χειριστεί σωστά την ευαισθησία του. Εχει καλλιτεχνικες ανησυχίες και εύκολα δημιουργεί ψευδαισθησεις γύρω από το άτομο του.
Η σύνοδοςΣελήνης Ποσειδώνα δείχνει πως το άτομο αυτό όσο εύκολα εξαπατα τόσο εύκολα πεφτει και θύμα των ψευδαισθησεων του. Συγχέει την αλήθεια με αυτό που θεωρεί αληθινο, ενω η ευαισθησία του δεν του επιτρέπει να κρίνει καθαρα.
Ο ¶ρης στον 9ο δείχνει μάλλον πως ο άνθρωπος αυτός εχει μια εγωιστική αντιληψη πως οι άλλοι πρεπει να αποδέχονται τις απόψεις του. Κάνει αρκετά ταξίδια και αυτό για να αναζητά και να ψάχνει νέα πράγματα στη ζωή του. Τον ελκύει η περιπέτεια και ο κίνδυνος.
Το τετράγωνο Σελήνης Αρη δείχνει πως κάλλιστα μπορεί αυτό το άτομο, όταν ξεπεράσει τα όρια και χάσει την ψυχραιμία του να γίνει βίαιο με εκρηκτικές αντιδράσεις. Είναι κυκλοθυμικό και οξύθυμο. :embarrest
astrotrella
21-12-2010, 05:20 AM
Απο τοτε που αρχισα να ασχολουμε με την αστρολογια παντα ειχα ενα θεμα μ αυτον τον οικο ηθελα ν κανω αυτο ακριβως που αντιπροσωπευει να τον ερευνησω σε βαθος! Μπορειτε να μου δωσετε ερμηνεια για τον 8ο οικο μου, διαβασα οσα ειπατε για την ακμη του 8ου στον Αιγοκερω ωστοσο εχω καποιες επιπλεον αποριες..Ειχα διαβασει καπου οτι η ακμη του 8ου στον αιγοκερω δειχνει ατομα που θελουν να ελεγχουν και να εξουσιαζουν τους αλλους μεσω του sex κατα ποσο ευσταθει αυτο?παμε τωρα σε επιπλεον στοιχεια το δικου μου 8ου (να αναφερω οτι εχω και εγω πλουτωνια στοιχεια λογω αντιθεσης ηλιου κ ερμη <<κυβερνητη ωροσκοπου>> με πλουτωνα στον σκορπιο, για τις συγκεκριμενες οψεις μου ειπαν οτι μπορει να φερνουν και αναστολες εγω δεν το πιστευω ομως) ο 8ος οικος μου ειναι στον Αιγοκερω οπως προειπα ο Κρονος βρισκεται στον ιδιο ζωδιο αλλα στον 9ο οικο δεν κανει οψεις με σημαντικους πλανητες αλλα τετραγωνα με τις ακμες του Αξονα 6ου/12ου και ειναι ο επικυριαρχος πλανητης του ωροσκοπιου μου..!Επισης μεσα στον 8ο μου ειναι ο ουρανος και ο Ποσειδωνας κυβερνητης 10ου και 11ου αντιστοιχα κανουν αντιθεση με Δια στον 2ο να αναφερω τις πιο σημαντικες οψεις ο Ουρανος Τετραγωνιζει την Αφροδιτη και ο Ποσειδωνας την Σεληνη στον 5ο ο ουρανος και ποσειδωνας κανουν εξαγωνο με τον Αρη που εχει σχεση με το σεξ και την επιβολη, συμβαινουν βεβαια κ αλλες οψεις ουρανου ,Ποσειδωνα ,Αρη με προσωπικους πλανητες αλλα δεν χρειαζεται να τις αναφερω ολες και να κουραζω τους αναγνωστες..Πειτε μου καποια γνωμη?