View Full Version : Αφροδίτη-Κρόνος και...διαφορά ηλικίας!
iasonas
14-12-2007, 03:26 AM
Καλησπέρα! Θα ήθελα να συζητήσουμε για τη σχέση αφροδίτης και κρόνου! Ξέρω πως θετική όψη ευνοεί δημιουργία σχέσεων με διαφορά ηλικίας!Ισχύει??
Τί συμβαίνει όμως οταν μια σχέση με διαφορά ηλικίας ξεκινά με δύσκολη όψη μεταξύ τους?Ας πούμε ενα τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που επηρεάζει τα φώτα και των δύο ατόμων...Αδιέξοδο?Εμπόδια?Ί ως και ενδυνάμωση της σχέσης μέσα απο δυσκολίες?
Περιμένω απόψεις!
Αργοναύτης
14-12-2007, 01:23 PM
Καλησπέρα! Θα ήθελα να συζητήσουμε για τη σχέση αφροδίτης και κρόνου! Ξέρω πως θετική όψη ευνοεί δημιουργία σχέσεων με διαφορά ηλικίας!Ισχύει??
Τί συμβαίνει όμως οταν μια σχέση με διαφορά ηλικίας ξεκινά με δύσκολη όψη μεταξύ τους?Ας πούμε ενα τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που επηρεάζει τα φώτα και των δύο ατόμων...Αδιέξοδο?Εμπόδια?Ί ως και ενδυνάμωση της σχέσης μέσα απο δυσκολίες?
Περιμένω απόψεις!
Αυτός είναι ένας κανόνας, ότι Αφροδίτη σε όψη με Κρόνο δηλώνει σχέσεις με μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα. Προσωπικά πιστεύω ότι και τα τετράγωνα και οι υπόλοιπες όψεις Αφρ/Κρόνου μπορεί να περιγράψουν εξίσου αυτό το σημαντικό φρουδικό φαινόμενο, καθώς και ο Κρόνος στον 7ο ή στον 5ο ή ως κυβερνήτης τους, αλλά είναι λάθος να το περιορίζουμε στο ζήτημα της ηλικίας γιατί μπορεί πανέμορφα να έλκεται κάποιος που έχει όλους αυτούς τους δείκτες από σοβαρούς συντρόφους χωρίς να πηγαίνει με μεγαλύτερες. Κάθε άντρας υποσυνείδητα αναζητά τη μαμά του και κάθε γυναίκα τον μπαμπά της σε μια σχέση αν το δούμε φρουδικά, οπότε το φαινόμενο δεν είναι υπόθεση μόνο ενός τριγώνου Αφρ/Κρόνου. Είναι πιο συχνό και έχει άλλες εξηγήσεις.
Αν πχ στο Ωροσκόπιο του άντρα υπάρχουν ελλείψεις από την μητέρα, τότε μπορεί να ωθήσει το άτομο να την αναζητά στο πρόσωπο μιας ερωμένης του. Αν όμως ο άντρας έχει όψεις που δείχνουν εξάρτηση και υποταγή στην μητέρα, τότε μπορεί να μην ξεκολήσει ποτέ από τη μαμά του, και όταν κάποτε βρει την κοπέλα που αγαπάει, η μαμά θα πάρει το ρόλο της κακιάς πεθεράς (βλέπε ταινία ''Η αμαρτία της ομορφιάς'', μάνα Τασώ Καβαδία - γιόκας Νίκος Γαλανός, και η κακομοίρα η Μπέτυ Λιβανού στο ρόλο της αθώας πλην καταταλαιπωρημένης νύφης :toung:) 'Οψεις Σελήνης/Κρόνου στο χάρτη του αρσενικού μπορεί να δείχνουν ψυχρότητα και αδιαφορία για τη μητέρα και να της πει bye bye πολύ πιο εύκολα.
Σκληρές όψεις Σελήνης/Ποσειδώνα αντίθετα είναι πολύ πιο επικίνδυνες γιατί εξιδανικεύει τη μητέρα, αλλά μπορεί και να την σιχαίνεται, γιατί από την εξιδανίκευση συχνά επέρχεται απογοήτευση. 'Οψεις 'Ηλιου/Κρόνου και 'Ηλιου/Ποσειδώνα στο χάρτη του θηλυκού μπορούν να πουν πολλά επίσης γι'αυτό το concept, κάνοντας τη γυναίκα να ανακαλύπτει συνήθως και να παραδέχεται σε πολύ μεγάλη ηλικία ότι το πρόβλημα ήταν ο πατέρας της, κι όχι ο σύζυγος. Πολλές γυναίκες που έχουν δύσκολες όψεις 'Ηλιου/Κρόνου στο γενέθλιο έχουν προβληματάκια στη σχέση με τον πατέρα. Για τους άντρες ; H συμβουλή μου είναι ''Πέτα την μαμά από το τραίνο όσο είναι νωρίς..."Να μην κάνει κανείς σχέσεις με μεγαλύτερες γυναίκες ούτε οι γυναίκες με μεγαλύτερους άντρες. Είναι καταδικασμένες σχέσεις. Η μεν μεγαλύτερη γυναίκα βγάζει όλα τα απωθημένα και τις πληγές της από τις πολλές απογοητεύσεις της στον νεότερο, καλλιεργώντας το ναρκισισμό της - ποιός άλλωστε ο λόγος να αναζητά νεότερους ; -, ο δε άντρας δεν βρίσκει γαλήνη και νοιώθει αντικείμενο ή φέρεται πολύ ψυχρά γιατί διαισθάνεται ότι αυτή είναι μια αφύσικη σχέση. Και οι δυο λένε ψέμματα στον εαυτό τους. Μακρυά από τέτοιες σχέσεις.
Και τα κοριτσάκια που πάνε με την γερουσία ας αλλάξουν χόμπυ, γιατί στους γέρους που ''διδυμο-φέρνουν'' ή ''τοξοτο -φέρνουν'' και τους αρέσουν τα τρυφερά κατσικάκια, τους ανεβαίνει η χοληστερίνη εύκολα και μπορεί να τους μείνουν στα χέρια καμμιά ώρα. Και καλά να'χουν έναν Δία στον 8ο να τα κονομήσουν γερά από καμμιά περιουσία oι κοπελίτσες, αλλά μην τους βρει άλλο κακό.
Θεωρώ ότι πρέπει να αναζητήσετε τα μυστικά τέτοιων σχέσεων στον άξονα Διδύμων/Τοξότη, Καρκίνου/Αιγόκερου και στα πλανητικά ζεύγη Ερμή/Δία, 'Ηλιου/Σελήνης, όπου ο άξονας Διδύμων/Τοξότη συμβολίζει την απόριψη του γήρατος και της φωλιάς, ενώ ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως ακριβώς το αντίθετο, όπου ο Καρκίνος συμβολίζει τη μητέρα και ο Αιγόκερως τον πατέρα που και οι δυο προσφέρουν ασφάλεια με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και είναι τα ζώδια του άξονα της τροφοδοσίας, ψυχικής και βιολογικής.
'Οσο για το ξεκίνημα της σχέσης δεν μπορούμε να βγάλουμε πόρισμα από μια ένδειξη μόνο, θα ήταν ανεύθυνο.
Fotini Christodoulou
14-12-2007, 01:56 PM
Και τα κοριτσάκια που πάνε με την γερουσία ας αλλάξουν χόμπυ, γιατί στους γέρους που ''διδυμο-φέρνουν'' ή ''τοξοτο -φέρνουν'' και τους αρέσουν τα τρυφερά κατσικάκια, τους ανεβαίνει η χοληστερίνη εύκολα και μπορεί να τους μείνουν στα χέρια καμμιά ώρα. Και καλά να'χουν έναν Δία στον 8ο να τα κονομήσουν γερά από καμμιά περιουσία oι κοπελίτσες, αλλά μην τους βρει άλλο κακό.
:laugh::laugh::laugh::laugh: φίλτατε...:respect::laugh:
Θεωρώ ότι πρέπει να αναζητήσετε τα μυστικά τέτοιων σχέσεων στον άξονα Διδύμων/Τοξότη, Καρκίνου/Αιγόκερου και στα πλανητικά ζεύγη Ερμή/Δία, 'Ηλιου/Σελήνης, όπου ο άξονας Διδύμων/Τοξότη συμβολίζει την απόριψη του γήρατος και της φωλιάς, ενώ ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως ακριβώς το αντίθετο, όπου ο Καρκίνος συμβολίζει τη μητέρα και ο Αιγόκερως τον πατέρα που και οι δυο προσφέρουν ασφάλεια με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και είναι τα ζώδια του άξονα της τροφοδοσίας, ψυχικής και βιολογικής.
'Οσο για το ξεκίνημα της σχέσης δεν μπορούμε να βγάλουμε πόρισμα από μια ένδειξη μόνο, θα ήταν ανεύθυνο.
Εννοείς στις σχέσεις μεταξύ τους σε συναστρία;:unsure:
avrilllll
14-12-2007, 03:32 PM
:bigsmile:πολυ ωραια τα γραφεις αργοναυτη. ομως αυτο που ειπες για τον δια στον 8ο οικο με εβαλε σε σκεψεις. τι εννοεις;
Αργοναύτης
14-12-2007, 03:58 PM
:bigsmile:πολυ ωραια τα γραφεις αργοναυτη. ομως αυτο που ειπες για τον δια στον 8ο οικο με εβαλε σε σκεψεις. τι εννοεις;
Πολλές φορές γυναίκες που παντρεύτηκαν έναν πλούσιο άντρα έχουν τον Δία στον γενέθλιο 8ο οίκο, που είναι ο 2ος από τον 7ο του γάμου, και συμβολίζει και τα κέρδη ή τις ζημίες από το γάμο. Συνήθως ο Δίας στον 8ο είναι κέρδη από γάμο, αλλά δεν εννοώ ότι όλες οι γυναίκες που έχουν Δία στον 8ο βλέπουν τον άντρα τους ως πορτοφόλι. Αν ο σύζυγος είναι πολύ μεγαλύτερος και πλούσιος, ζουν πολύ άνετα αυτές οι γυναίκες μετά το θάνατό του. :laugh: Πολλοί άνθρωποι κάνουν οφελιμιστικούς γάμους, και ο προσβαλλόμενος Δίας στον 8ο, πολύ συχνό σύμβολο τυχοδιωκτισμού από γάμο. Αν δω και ένα Μεσουράνημα ή Ωροσκόπο στον Ταύρο επιπρόσθετα, θα δυσκολευόμουν πολύ να εμπιστευτώ ότι μια γυναίκα όσο έξυπνος και καλός να'ναι ο άντρας, αν είναι φτωχός, θα δυσκολευτεί πάρα πολύ να επισημοποιήσει τη σχέση μαζί του. Παιχνίδια εξουσίας και ανταγωνισμοί για οικονομικά του γάμου, διαφωνίες πάνω σε θέματα οικονομικής διαχείρισης με τον σύζυγο ή ακόμα και μεγάλες καταστροφές παρατηρήθηκαν σε χάρτες αντρών και γυναικών που έχουν Πλούτωνα στον 8ο, όπου αν χωρίσουν τα παίρνει όλα ο σύντροφος ή φθείρονται με οικονμικά-νομικά ζητήματα, ενώ ο Δίας στον 8ο συνήθως εγγυάται ασφάλεια. Πολλές πλούσιες χήρες και ζωντοχήρες έχουν επίσης Δία στον 8ο, όπως και πολλά κορίτσια που ψάχνουν sugar daddy. :bigsmile:
avrilllll
14-12-2007, 04:19 PM
Αργοναυτη σε ευχαριστω για την διευκρινιση. απλα παραξενευτηκα επειδη εχω και εγω δια στον 8ο στον τοξοτη και δεν εχω αυτη την ταση του υλισμου. συμφωνω απολυτα για το συνδιασμο με το Mc στον ταυρο. ειναι που ωραια τα αρθρα σου!
skytree
14-12-2007, 05:05 PM
αλλά δεν εννοώ ότι όλες οι γυναίκες που έχουν Δία στον 8ο βλέπουν τον άντρα τους ως πορτοφόλι.
Πράγματι γιατί και εγώ που έχω στον 8ο, Δία (στον τοξότη) και σε σύνοδο με ουρανό,ούτε οικονομική κατάσταση κοίταξα ποτέ μου,ούτε αυτοκίνητα κ.τ.λ κ.τ.λ ...
Αργοναύτης
14-12-2007, 07:02 PM
Δεν είπαμε για υλισμό βρε παιδιά. Για κέρδη και οφέλη απ'το γάμο λέμε και σε μεμονωμένες περιπτώσεις οφελιμιστικούς γάμους.
skytree
14-12-2007, 09:19 PM
Οκ οκ κατανοητόν..!:bigsmile:
zeta1987
17-12-2007, 10:42 AM
Εγώ έχω σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου και από προσωπική εμπειρία μου μπορώ να πω ότι κάποιες φορές έχω ανασφάλειες στις σχέσεις μου αλλά και πολύ καταπίεση,γκρίνια.Βασανίζο μαι πολύ.Για σχέσεις με μεγαλύτερους δεν νομίζω.Βέβαια εξαρτάται και από τις υπόλοιπες όψεις και της αφροδίτης αυτό.Εκτός και αν η παρουσία του μπαμπά Κρόνου είναι γενικότερα έντονη.:cry:
Λίλιαν Σίμου
17-12-2007, 11:44 AM
Αγαπητή zeta1987
Ακριβώς αυτή την αίσθηση δίνει η σκληρή όψη Αφροδίτης και Κρόνου. Πάντα θα αισθάνεστε αυτή την πίεση, αλλά θα ήταν καλό να προσπαθήσετε να δείτε την θετική πλευρά και να ωφεληθείτε από αυτή. Δίνει σοβαρές σχέσεις με καλές επιλογές και μακροχρόνια προοπτική
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
zeta1987
17-12-2007, 11:50 AM
Αγαπητή zeta1987
Ακριβώς αυτή την αίσθηση δίνει η σκληρή όψη Αφροδίτης και Κρόνου. Πάντα θα αισθάνεστε αυτή την πίεση, αλλά θα ήταν καλό να προσπαθήσετε να δείτε την θετική πλευρά και να ωφεληθείτε από αυτή. Δίνει σοβαρές σχέσεις με καλές επιλογές και μακροχρόνια προοπτική
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Σας ευχαριστώ πολύ για την παρατήρηση σας που όπως πάντα με ωθεί σε περαιτέρω έρευνα και μελέτη.:bigsmile:
Λευκή
18-12-2007, 12:52 AM
Σε περίπτωση που εκτός απ την σκληρή όψη με τον Κρόνο,η αφροδίτη ταλαιπωρείται επιπλέον και από μια σκληρή όψη με έναν αλλοπρόσαλο πλανήτη όπως ο Ουρανός,ποια είναι τα πιθανά συνδυαστικά αποτελέσματα;
Λίλιαν Σίμου
18-12-2007, 01:00 AM
Αγαπητή Λευκή
Όντως είναι ένας δύσκολος συνδυασμός και θα μοιάζει το άτομο να είναι μεταξύ "σφύρας και άκμωνος". ¶λλοτε θα είναι συγκρατημένο στην εκδήλωση των αισθημάτων του, άλλοτε θα λειτουργεί απρόοπτα και εκρηκτικά. Μία σχέση θα θέλει προσπάθεια να διατηρηθεί, καθώς μπορεί να αισθάνεται πιεσμένο ή χωρίς ζεστασιά (λόγω του Κρόνου) και να επιδώξει την ρήξη (λόγω Ουρανού). Είναι πιθανόν να κάνει πολύ καιρό υπομονή και μετά, ξαφνικά (για τους άλλους) να αντιδράσει διαλυτικά.
Αν το άτομο ελέγχει τις παρορμήσεις του, βρει τον κατάλληλο σύντροφο που θα το συνδέει η κατανόηση και η επικοινωνία, μπορεί να έχει την ελευθερία που του χρειάζεται ή την ανανέωση στη σχέση όποτε κουράζεται και να διατηρηθεί η σχέση αυτή, με αρκετή -ωστόσο- προσπάθεια.
Πολλές φορές, όσοι προσπαθούν κερδίζουν όμως περισσότερα από εκείνους που έχουν "εύκολες όψεις" και περιμένουν επαναπαυμένοι.... την τύχη τους!
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Λευκή
18-12-2007, 01:34 AM
Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας ,κυρία Σίμου.Θα προσπαθήσω να το διερευνήσω,αν και ,άγνωστο για ποιον λόγο,"ουράνιους"ανθρώπους σε γενικές γραμμές δεν γνωρίζω.
Λίλιαν Σίμου
18-12-2007, 01:49 AM
Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας ,κυρία Σίμου.Θα προσπαθήσω να το διερευνήσω,αν και ,άγνωστο για ποιον λόγο,"ουράνιους"ανθρώπους σε γενικές γραμμές δεν γνωρίζω.
Αγαπητή Λευκή
Μπορεί να στρέφεστε περισσότερο προς την Κρόνια πλευρά (κάτι που ίσως δείχνει όλος ο χάρτης αν μελετηθεί), αλλά ακόμη και να μην έχει έρθει η ώρα της εμπειρίας προς την πλευρά του Ουρανού. Από την άλλη, η υπομονή ή η πίεση (Κρόνος) που μπορεί να φθάσει σε ακραίο σημείο να σας δώσει την αφορμή στο μέλλον μίας Ουράνιας αντίδρασης.
Καλό σας βράδυ
φιλικά
Λίλίαν Σίμου
Λευκή
18-12-2007, 02:04 AM
Όχι όχι δεν αφορά εμένα:bigsmile: Οι δύο συγκεκριμένοι πλανήτες στο χάρτη μου κάνουν καλές όψεις(αν και όχι με την αφροδίτη).Απλά έχω μια συγκεκριμένη απορία στο νου μου και μια γενική,πως δηλαδή λειτουργεί ο Ουρανός.
Σας ευχαριστώ και καλό σας βράδυ επίσης.
gargoyle
18-12-2007, 03:25 AM
Η ανασφάλεια στις σχέσεις είναι γενικότερο ανθρώπινο χαρακτηριστικό. Όντως οι όψεις της Αφροδίτης με τον Κρόνο δίνουν κάποια περισσότερη ψυχολογική πίεση στο άτομο, αλλά μην τους φορτώνουμε βασικά χαρακτηριστικά που έχουν όλοι οι άνθρωποι.
zeta1987
19-12-2007, 01:06 PM
Αγαπητή Λευκή
Όντως είναι ένας δύσκολος συνδυασμός και θα μοιάζει το άτομο να είναι μεταξύ "σφύρας και άκμωνος". ¶λλοτε θα είναι συγκρατημένο στην εκδήλωση των αισθημάτων του, άλλοτε θα λειτουργεί απρόοπτα και εκρηκτικά. Μία σχέση θα θέλει προσπάθεια να διατηρηθεί, καθώς μπορεί να αισθάνεται πιεσμένο ή χωρίς ζεστασιά (λόγω του Κρόνου) και να επιδώξει την ρήξη (λόγω Ουρανού). Είναι πιθανόν να κάνει πολύ καιρό υπομονή και μετά, ξαφνικά (για τους άλλους) να αντιδράσει διαλυτικά.
Αν το άτομο ελέγχει τις παρορμήσεις του, βρει τον κατάλληλο σύντροφο που θα το συνδέει η κατανόηση και η επικοινωνία, μπορεί να έχει την ελευθερία που του χρειάζεται ή την ανανέωση στη σχέση όποτε κουράζεται και να διατηρηθεί η σχέση αυτή, με αρκετή -ωστόσο- προσπάθεια.
Πολλές φορές, όσοι προσπαθούν κερδίζουν όμως περισσότερα από εκείνους που έχουν "εύκολες όψεις" και περιμένουν επαναπαυμένοι.... την τύχη τους!
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Εγώ έχω αυτή την όψη ταυτόχρονης συνόδου Αφροδίτης με Ουρανό και Κρόνο στο ζώδιο του τοξότη.Και είναι ακριβώς 100% αυτό που περιγράψατε..Παλεύω ανάμεσα σε 2 στοιχεία,την προσωπική μου ελευθερία που μου δίνει ζωή, αλλά και από την άλλη το στοιχείο της ωριμότητας που τις περισσότερες φορές δεν μπορεί να είναι "παρέα"με την προσωπική ελευθερία.:cry:
krios82
30-12-2007, 06:34 PM
"'Οψεις Σελήνης/Κρόνου στο χάρτη του αρσενικού μπορεί να δείχνουν ψυχρότητα και αδιαφορία για τη μητέρα και να της πει bye bye πολύ πιο εύκολα.
Σκληρές όψεις Σελήνης/Ποσειδώνα αντίθετα είναι πολύ πιο επικίνδυνες γιατί εξιδανικεύει τη μητέρα, αλλά μπορεί και να την σιχαίνεται, γιατί από την εξιδανίκευση συχνά επέρχεται απογοήτευση. "
Αρχικα Χρονια Πολλα σε ολους!
Για οποιον μπορει να με βοηθησει η απορια μου ειναι : Σε αντρα το τεραγωνο Σεληνη/Κρονου μαζι με συνοδο Σεληνη Ποσειδωνα τι δειχνει σε σχεση με τη μητερα του?
ευχαριστω πολυ!!
Αργοναύτης
30-12-2007, 07:06 PM
"'Οψεις Σελήνης/Κρόνου στο χάρτη του αρσενικού μπορεί να δείχνουν ψυχρότητα και αδιαφορία για τη μητέρα και να της πει bye bye πολύ πιο εύκολα.
Σκληρές όψεις Σελήνης/Ποσειδώνα αντίθετα είναι πολύ πιο επικίνδυνες γιατί εξιδανικεύει τη μητέρα, αλλά μπορεί και να την σιχαίνεται, γιατί από την εξιδανίκευση συχνά επέρχεται απογοήτευση. "
Αρχικα Χρονια Πολλα σε ολους!
Για οποιον μπορει να με βοηθησει η απορια μου ειναι : Σε αντρα το τεραγωνο Σεληνη/Κρονου μαζι με συνοδο Σεληνη Ποσειδωνα τι δειχνει σε σχεση με τη μητερα του?
ευχαριστω πολυ!!
Απογοήτευση από μια σκληρή ή ψυχρή μητέρα είναι πολύ πιθανό σενάριο, ανάλογα με τις υπόλοιπες ενδείξεις του χάρτη. Καταθλιπτικές ροπές του ίδιου του ατόμου ή ακόμα και της μητέρας του. Η μητέρα σε κάποιες περιπτώσεις είναι άρρωστη. Συχνά υπερβολικά ευαίσθητος άντρας, ανάλογα όμως και το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται κυρίως η Σελήνη. Σε ζώδια του αέρα ξεπερνά την μητέρα πολύ ευκολότερα απ'οτι στον Καρκίνο. Συγγενικό μου πρόσωπο με σύνοδο Σελήνης/Ποσειδώνα στο Ζυγό, είναι εξαιρετικά αυτόνομος και μακρυά από την μητέρα του, και ποτέ δεν είχε την παραμικρή απογοήτευση από αυτήν, οπότε μην ''αγοράζετε'' ό,τι ακούγεται για τέτοιες όψεις και το αποτέλεσμά τους είναι συχνά αδιόρατο. Πχ ο συγκεκριμένος άνδρας ζει μακρυά από την μητέρα του, και η μητέρα είναι υγιέστατη και πανίσχυρη ψυχικά, μα ζει σε αναπηρικό καροτσάκι εδώ και πολλά χρόνια. Η αδυναμία του Ποσειδώνα δύσκολα εντοπίζεται σε ποιο επίπεδο λειτουργεί. Να προσθέσω για να γίνω περισσότερο κατανοητός, ότι η μητέρα παρουσίασε σε μεγάλη ηλικία σχετικά κάτι με τα κόκκαλα, όχι κάτι θανατηφόρο, και έτσι επειδή ο γιος ήταν πια αρκετά μεγάλος, το συμβάν δεν επηρρέασε τόσο επιβαρυντικά την ψυχική του ανάπτυξη. Ενδιαφέρον έχει ότι πολλά σημεία του χάρτη ενεργοποιούνται και εκδηλώνονται πολύ καθυστερημένα, με αποτέλεσμα η ''ανάγνωση'' του γενεθλίου χάρτη να κάνει τα άτομα να σπεύσουν να χαρακτηρίσουν την Αστρολογία ανεπαρκή ή ψευτοεπιστήμη.
krios82
02-01-2008, 10:00 PM
Σε ευχαριστω παρα πολυ!
Το ατομο που κοιταζα εχει την Συνοδο Σεληνης/Ποσειδωνα στον Τοξοτη. Οποτε μετριαζεται καπως η επιδραση σωστα?
επισης μια αλλη απορια αν μπορειτε... την ιδια συνοδο Σεληνης/Ποσειδωνα εχω και εγω στον Τοξοτη. Στο γυναικειο ωροσκοπιο τι αλλαζει?
Αργοναύτης
07-01-2008, 09:21 PM
Σε ευχαριστω παρα πολυ!
Το ατομο που κοιταζα εχει την Συνοδο Σεληνης/Ποσειδωνα στον Τοξοτη. Οποτε μετριαζεται καπως η επιδραση σωστα?
επισης μια αλλη απορια αν μπορειτε... την ιδια συνοδο Σεληνης/Ποσειδωνα εχω και εγω στον Τοξοτη. Στο γυναικειο ωροσκοπιο τι αλλαζει?
Την σύνοδο Σελ/Ποσειδώνα στον 4ο και ειδικά τον Τοξότη στον 4ο, τον έχω κυρίως για πολύ ρομαντικό άτομο και πολύ ονειροπόλο, με βασικότερο το αίτημα για ελευθερία παρά για δέσμευση με οτιδήποτε οικογενειακό. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να έχει ένα γονιό που στα μάτια του φαντάζει ''μυθικός'' ή παραμυθένιος, να του ανέπτυξε την φαντασία και να τον έμαθε την αξία του να ονειρεύεσαι και να ελπίζεις για έναν καλύτερο κόσμο. Πάνω κάτω το ίδιο αποτέλεσμα έχει αν είναι άντρας ή γυναίκα, μπορεί να υπάρχει και μια έντονη τάση φυγής από το σπίτι, ακόμα και με ταξίδια.
krios82
12-01-2008, 09:29 PM
Μια διευκρινιση για κατι που δεν καταλαβα, αν μπορειτε να το επαναλαβετε. Διελαυνων Κρονος σε Αντιθεση με γενεθλια Αφροδιτη (στον 10ο οικο) . Ειναι ενδειξη σχεσης με ατομο μεγαλυτερης ηλικιας?
o διελαύνων Κρόνος απο ότι κατάλαβα είναι στον 4ο γεν. οίκο σου
αρα επηρρεάζει τον τομέα του σπιτιού σου και της καρριέρας σου που είναι ο 10ος οίκος ίσως σου φέρει μέσα απο περιορισμό εξέλιξη σε αυτούς τους τομείς.
krios82
13-01-2008, 12:22 PM
A! ok :bigsmile: το καταλαβα! Σευχαριστω πολυ! Δηλαδη η Αφροδιτη στην περιπτωση αυτη δεν παιζει ρολο π.χ για μια σχεση επειδη ειναι στον 10ο?
παίζει ρόλο και η Αφροδίτη, μια Αφροδίτη στο μεσουράνημα ανάλογα και με άλλα στοιχεία στο ωροσκόπιο μπορεί να σημαίνει και ενα σύντροφο με "λαμπερή καρριέρα";
σε ποιο ζώδιο είναι η Αφροδίτη;
krios82
14-01-2008, 03:32 PM
παίζει ρόλο και η Αφροδίτη, μια Αφροδίτη στο μεσουράνημα ανάλογα και με άλλα στοιχεία στο ωροσκόπιο μπορεί να σημαίνει και ενα σύντροφο με "λαμπερή καρριέρα";
σε ποιο ζώδιο είναι η Αφροδίτη;
Σευχαριστω πολυ για την διαθεση σου να μου απαντησεις!
H Αφροδιτη μου ειναι στους Ιχθεις.
( 2μικρες λεπτομερειες... Στον γενεθλιο κανει τριγωνο με τον Δια μου και τετραγωνο με τον ουρανο. Οσο για τα transit , εξαγωνο με διελαυνων Δια (στον 7ο) και συνοδο με διελαυνων Ουρανο .Παιζει καποιο ρολο? δεν νομιζω αλλα τα αναφερω, ολο και κατι θα σημαινει! :bigsmile: )
Σευχαριστω πολυ!