PDA

View Full Version : Εγωισμός και αρνητικά ζώδια

Λίλιαν Σίμου
11-12-2007, 12:45 AM
Αγαπητοί φίλοι του φόρουμ

Συνεχίζουμε εδώ με τις απόψεις σας πάνω στον τρόπο εγωιστικής συμπεριφοράς των αρνητικών ζωδίων, δηλαδή αυτά της γης (Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύς).

Περιμένω με ενδιαφέρον τις ιδέες σας, πάντα ευγενικά όπως περιγράψατε και στο προηγούμενο μέρος το θέμα αυτό.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

skorpion
11-12-2007, 01:35 AM
Ταυρος― Ολα δικα μου!!! για να γινει το δικο μου. Μη γινω ταυρος εν υαλοπωλειο!
Παρθενος― Αυτο ειναι το σωστο συμφωνα με εμενα αρα αυτο θα γινει μπορω να στ αναλυσω αλλιως στριβε!
Αιγοκερως ― Θα γινει αυτο που θελω εγω γιατι το ειπα και δε μπορω να αλλαξω γνωμη! Θα γινει αυτο που θελω εγω ΤΕΛΟΣ

Σκορπιος― Εγω θα εχω τον ελεγχο, πρεπει να κανω τα παντα για να τον εχω!
Καρκινος― Αν δε γινει αυτο που θελω θα πληγωθω οποτε πρεπει να γινει καταλαβες ή να σ αρχισω στο βουρδουλα?
Ιχθυς― Ειμαι τοσο ευαισθητος δε μπορει να μη γινει το δικο μου θα καταστραφω! Αντε μη γινω καρχαριες και σας θαψω ολους!

Λίλιαν Σίμου
11-12-2007, 01:44 AM
Αγαπητή skorpion

Και στην προηγούμενη ενότητα ξεκινήσατε ευχάριστα την ανταλλαγή απόψεων και τώρα κάνετε εύστοχες παρατηρήσεις!

Καλή συνέχεια και στους άλλους συμμετέχοντες

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Alien1
11-12-2007, 02:48 AM
http://www.psychicguild.com/images/starsign/taurus.gif= Πεινάω παω να φερω τη πιτσα...Εεεε κατω τα ξερα σου ειναι μονο δικια μου

http://www.psychicguild.com/images/starsign/virgo.gif = Μην καθεσαι εκει γιατι μου βρωμιζεις τα σεντόνια...Μονο εγω επιτρεπεται να κοιμαμαι εκει

http://www.psychicguild.com/images/starsign/capricorn.gif= Συγγνωμη αλλα τις πιστωτικές μονο εγω επιτρεπεται να τις χρησιμοποιω;;;

http://www.psychicguild.com/images/starsign/scorpio.gif= Θα κανεις οτι σου λεω αλλιως θα υποστεις τις συνεπειες...

http://www.psychicguild.com/images/starsign/cancer.gif = Θελω να παντρευτουμε και δεν δεχομαι αντιρρησεις !!!!

http://www.psychicguild.com/images/starsign/pisces.gif = Θα κανεις οτι σου λεω αλλιως θα βαλω τα κλαμματα και θα πεσω απο το μπαλκονι (αυτο ισως λιγο ταιριαζει και για τους καρκινους)

Fotini Christodoulou
11-12-2007, 09:50 AM
Ταύρος: ΕΓΩ θέλω να περνάω καλά κι ας καίγεται το διπλανό σπίτι.Αυτό είναι δικό ΜΟΥ και θέλω και άλλα πολλά ΌΛΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.:cheesy:
Αιγόκερος: ΕΓΩ θα αποκτήσω φήμη κι θα κάνω οτιδήποτε για να το πετύχω και επειδή είμαι ο πιο έξυπνος/μορφωμένος/συγκροτημένος κ.α. εχω δικαίωμα να σε κριτικάρω.
Παρθένος: ΕΓΩ είμαι ο/η τέλειος/α και έχω ΚΑΘΕ δικαίωμα να σε κριτικάρω μέχρι να παραδεχτείς την ανωτερότητά μου ή να αλλάξεις χαρακτήρα.

Καρκίνος: ΕΓΩ τρέχω για όλους σας κι όλοι εσείς είστε αχάριστοι που δεν με αναγνωρίζετε, αν και δεν το ζητάω ποτέ,αλλά θα πρεπε να το καταλάβετε.(βουρκωμένο βλέμμα:toung:)
Σκορπιός:Eγω ξέρω, εγώ αποφασίζω, εγω έχω απόλυτο έλεγχο των πάντων,εσείς δεν θα φέρνετε καμία αντίρρηση καιθα κάνετε ότι πώ εγω.Και μην κοιτάτε αυτό το βάζο γιατί είναι δικό ΜΟΥ.:laugh:
Ιχθύς: ΕΓΩ θυσιάζομαι για όλους,είμαι ο καλύτερος άνθρωπος, αλλά όλοι οι άλλοι είναι κακοί.Δεν με καταλαβαίνει κανείς....(συνοδεία δακρύων)

BlackOrWhat
11-12-2007, 10:50 AM
Ταύρος: Δεν έχω αρκετά...πάω για shopping therapy!!:pleasantry:
Παρθένος: Πρέπει να φτάσω την τελειότητα!!!:w00t:
Αιγόκερος: Θα γίνω αφεντικό στη θέση του αφεντικού :nuts:

Καρκίνος: Γιατί δεν με ακούει κανείς??!! Θα κλάψω!!! :cry:
Σκορπιός:Ή θα υπακούσεις ή θα βγάλω το μαστίγιο!!! :evil:
Ιχθύς: :blush:

ioni
11-12-2007, 12:24 PM
νομίζω ότι με έχουμου καλ'υψει οι προηγουμενοι
και ότι θέλουν να παίρνουν και όχι να δίνουν ή να δίνουν με το σταγονόμετρο και να σου το λένε συνέχεια(ταύροι,αιγόκεροι) να σοθ λένε τη θυσίες έχουν κάνει αυτοί για σένα(καρκίνοι,ιχθείς)

nanstenka
12-12-2007, 05:19 PM
Ο Ταύρος πιστεύει ότι όλα του ανήκουν. Είναι εγωιστής και θα εκδηλώσει τη συμπεριφορά όταν κάποιοος ή και κάτι έχει αντίρρηση με αυτό!:toung:
Ο Αιγόκερως θέλει να ελέγχει..και να έχει τον τελευταίο λόγο. Σιωπά σε βαθμό κακουργήματος ώστε να σου τσακίσει τα νεύρα και στο τέλος θα του πεις και συγνώμη!:blink:Αναπτύσσει εγωιστικές στρατηγικές σιγανά και μακροπρόθεσμα..και πρέπει να είναι αυτός που θα πάρει τισ αποφάσεις...γιατί όχι να αποφασίζει για όλους..να γίνει και πρωθυπουργός!
Ο Παρθένος θεωρεί ότι πρέπει να είναι ενδιαφέρων και κατά συνέπεια ενίοτε να τον υπηρετούν γιατί κι αυτός προσφέρει πολλά...Αναπτύσσει εξαιρετικό εγωισμό αν θιγεί στη δουλειά του.
Ο Σκορπιός είναι εγωιστής εκ φύσεως ,νομίζει ότι όλα γυρίζουν γύρω του ή ότι έτσι θα έπρεπε να είναι και όποιος έχει αντίθετη άποψη μπορεί και να υποστεί κινέζικα βασανηστήρια. Ωστόσο κλαίει κι αυτός μέχρι να φανεί πραγματικά.
Ο Καρκίνος είναι εξαιρετικά καλλυμένος εγωιστής.Διατείνεται ότι όλα τα κάνει για τους άλλους και τ'ιποτα δεν του είναι αρκετό. Γκρινιάζει συνεχώς για να τον προσέχουν όλοι:wacko:αλλά τελικά τα κάνει όλα για τον εαυτό του.Αν όχι όλα τα περισσοτερα...
Ο Ιχθύς είναι χαζοεγωιστούλης ίσως και σε βαθμό διασκεδαστικό.Καλό ζώδιο.:bigsmile:

kiaRRa
12-12-2007, 05:53 PM
Ο Ταύρος πιστεύει ότι όλα του ανήκουν. Είναι εγωιστής και θα εκδηλώσει τη συμπεριφορά όταν κάποιοος ή και κάτι έχει αντίρρηση με αυτό!:toung:
Ο Αιγόκερως θέλει να ελέγχει..και να έχει τον τελευταίο λόγο. Σιωπά σε βαθμό κακουργήματος ώστε να σου τσακίσει τα νεύρα και στο τέλος θα του πεις και συγνώμη!:blink:Αναπτύσσει εγωιστικές στρατηγικές σιγανά και μακροπρόθεσμα..και πρέπει να είναι αυτός που θα πάρει τισ αποφάσεις...γιατί όχι να αποφασίζει για όλους..να γίνει και πρωθυπουργός!
Ο Παρθένος θεωρεί ότι πρέπει να είναι ενδιαφέρων και κατά συνέπεια ενίοτε να τον υπηρετούν γιατί κι αυτός προσφέρει πολλά...Αναπτύσσει εξαιρετικό εγωισμό αν θιγεί στη δουλειά του.
Ο Σκορπιός είναι εγωιστής εκ φύσεως ,νομίζει ότι όλα γυρίζουν γύρω του ή ότι έτσι θα έπρεπε να είναι και όποιος έχει αντίθετη άποψη μπορεί και να υποστεί κινέζικα βασανηστήρια. Ωστόσο κλαίει κι αυτός μέχρι να φανεί πραγματικά.
Ο Καρκίνος είναι εξαιρετικά καλλυμένος εγωιστής.Διατείνεται ότι όλα τα κάνει για τους άλλους και τ'ιποτα δεν του είναι αρκετό. Γκρινιάζει συνεχώς για να τον προσέχουν όλοι:wacko:αλλά τελικά τα κάνει όλα για τον εαυτό του.Αν όχι όλα τα περισσοτερα...
Ο Ιχθύς είναι χαζοεγωιστούλης ίσως και σε βαθμό διασκεδαστικό.Καλό ζώδιο.:bigsmile:

Nαι η σιωπή μας είναι το καλύτερο όπλο μας. Σπάει τα νεύρα του θύματος μας σε χρόνο dt! Α και σχετικά με τα αξιώματα προσωπικά προτιμώ Πρόεδρος της Δημοκρατίας!!!:embarrest

skorpion
12-12-2007, 06:01 PM
Nαι η σιωπή μας είναι το καλύτερο όπλο μας. Σπάει τα νεύρα του θύματος μας σε χρόνο dt! Α και σχετικά με τα αξιώματα προσωπικά προτιμώ Πρόεδρος της Δημοκρατίας!!!:embarrest

Αυτο οπως και πολλα αλλα πρεπει να το χουν και αυτοι που χουν ωροσκοπο Αιγοκερω μαλλον

kiaRRa
12-12-2007, 06:06 PM
Αυτο οπως και πολλα αλλα πρεπει να το χουν και αυτοι που χουν ωροσκοπο Αιγοκερω μαλλον

Με παρακολουθείς μήπως:weird:;

Ναι είναι αλήθεια ότι ο εγωισμός σε έναν αιγόκερω σπάει κόκκαλα. Κυρίως επειδή ξέρουμε που να χτυπήσουμε τον άλλον. Σαν να του ξύνουμε επίτηδες πληγές επειδή αρνείται να αποδεχθεί το status μας. Αλλά εν μέρει έχουν δίκιο και οι αιγόκεροι γιατί βλέποντας ρεαλιστικά - έστω και κυνικά- τι γίνεται μπορούν να οργανώσουν καλύτερα κάποια στρατηγική.

Βέβαια, και σε αυτό το ζώδιο ο εγωισμός σε τέτοιο βαθμό πρέπει να καταλαγιάσει:embarrest

avrilllll
12-12-2007, 09:40 PM
προσωπικα πιστευω οτι δεν μπορουμε να κρινουμε καποιον ευκολα μονο απτο ζωδιο. ας πουμε ο αιγοκερως ειναι το πιο φιλοδοξο ζωδιο που του αρεσει η θεση της κορυφης αλλα δεν ειναι ολοι ετσι. εγω ως αιγοκερως δεν εχω αυτες τις τασεις.μονο λιγο εγωισμο για λογους αξιοπρεπειας μεσα στα φυσιολογικα ορια εννοειτε.:respect:

*Astropeleki*
12-12-2007, 10:03 PM
Δεν θα μπορούσες να τα περιγράψεις καλύτερα.. Νομίζω πως είναι η πιο πετυχημένη περιγραφή για κάθε ένα από τα αρνητικά ζώδια! :bigsmile:

aries engineer
12-12-2007, 10:14 PM
Δηλαδη για να καταλαβω ..αυτοι ειναι οι κακιες μαγισσες του ζωδιακου......καλα κανω και δεν χωνευω σχεδον κανεναν απο δαυτους..εκτος απο τους Σκορπιους:toung:
Αν δεν υπηρχαν, ο κοσμος μας 9α ηταν μακραννν καλυτεροςςς

*Astropeleki*
12-12-2007, 10:17 PM
Υπάρχει και θέμα με τον εγωισμό των θετικών ζωδίων... Οπότε δεν τη γλύτωσε κανένας από αυτό το θέμα... :bigsmile:

avrilllll
12-12-2007, 10:25 PM
ολοι λιγο πολυ ειναι εγωιστες...απλα ορισμενοι ειναι και εγωκεντρικοι...

kiaRRa
13-12-2007, 03:04 AM
Ο εγωισμός είναι ένας τρόπος ικανοποίησης της επιθυμίας αυτοπροβολής μας. Συν το γεγονός ότι ο άνθρωπος είναι εκ φύσεως ανταγωνιστικός, βλέπουμε ότι κάθε άτομο (κατά προέκταση και ζώδιο) εκδηλώνει τον εγωισμό του σε διαφορετικό επίπεδο, π.χ. ο Ταύρος την απόκτηση υλικών αγαθών, η Παρθένος στην προσφορά υπηρεσιών, ο Αιγόκερως στο επαγγελματικό στάτους και κύρος.