maddenia
03-02-2005, 12:23 AM
καλησπέρα!
μία ερώτηση κάπως γενική: έχω φάει μεγάλο πακέτο που είμαι λιονταρίνα με ωροσκόπο σκορπιό και σελήνη στον σκορπιό;;;!
όχι πείτε μου γιατί όσοι ξέρουν απο αστρολογία όταν λέω τον συνδυασμό,κουνάνε το κεφάλι συμπονετικά(που λέει ο λόγος πάντα). ..:flex: ..
(Συγκεκριμένα έχω γεννηθεί 02/08/79 Αθήνα,14:30.)
:flowers1: :biggrin:
Λίλιαν Σίμου
03-02-2005, 01:09 AM
Αγαπητή maddenia
Η αστρολογία δείχνει τις τάσεις μας, δεν μας υποχρεώνει σε καταστάσεις. Μπορεί να μας διευκολύνει ή να μας δυσκολεύει, αλλά σε μας έγκειται το πώς θα χειριστούμε τις ευκαιρίες της ζωής μας.
Κατ' αρχήν έχετε ένα πολύ δυνατό Ήλιο, αφού είστε Λέων, και έχετε τονισμένο το ζώδιο αυτό, καθώς είναι εκεί ο Δίας σας, ο Ερμής σας και η Αφροδίτη σας. Θέληση δυνατή λοιπόν, λαμπερό μυαλό κι αισθήματα. Ευκαιρίες που θα μπορούσαν να σας κάνουν να ξεχωρίσετε, ιδιαίτερα σε επίπεδο γνώσεων. Ο Ωροσκόπος στον Σκορπιό σας προσδίδει δυναμισμό, μαχητικότητα, ικανότητα επιβολής σαν προσωπικότητα, μαγνητισμό, τάση να αναγγενάστε ή στην αρνητική περίπτωση να πενθείτε καταστάσεις της ζωής. Αποφύγετε τη΄ζήλια και την εκδικητικότητα. Έχετε τον Ουρανό σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο (όπου ο πλανήτης είναι σε καλό ζώδιο) άρα έχετε ακόμη μεγαλύτερη δυναμική, κάτω από ένα πρίσμα ανεξαρτησίας. Η Σελήνη που είναι στονΣκορπιό, είναι αδύναμη σαν ζώδιο, αλλά αυτό δεν παύει να της προσφέρει άλλα θετικά, όπως την αγάπη για την έρευνα, την ικανότητα να συλλαμβάνει πολλά και βαθιά μηνύματα. Κουράζεται γιατί κρατά μνήμες που την πονούν, γι' αυτό καλό είναι, από τη γενική όψη του χάρτη, να ασχοληθείτε με την φιλοσοφική κι εσωτερική γνώση. Ιδιαίτερα το δεύτερο, με ερεθίσματα όπως η αστρολογία, η μεταφυσική, μπορεί να σας κάνουν ένα ιδιαίτερα χαρισματικό άτομο στον τομέα της εσωτερικής αναζήτησης. Δεν πρέπει να λυπάστε για σας, κάθε άλλο!
Σας εύχομαι καλή πρόοδο, όποτε το επιδιώξετε.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου