PDA

View Full Version : O Πλούτωνας και τα σχετικά Χαιρετίσματα (…στην Εξουσία)

Zorro
05-12-2007, 02:36 PM
Μόλις τσέκαρα προ ολίγου την ακριβή ημερομηνία εισόδου του Πλούτωνα στον τοξότη επ΄ ευκαιρία του προσεχούς αποχαιρετισμού του προαναφερθέντος (από τέλη Ιανουαρίου του 2008!) για τα μέρη του αιγόκερω και δεν απέφυγα τον πειρασμό μιας ανάδρομης ανάλυσης.

Τι μας έφερε ο κύριος αυτός από την θέση του στον τοξότη από τον Γενάρη του 95?

Στην Ελλάδα από ό,τι μπορώ να θυμηθώ έφερε το επεισόδιο με τα Ίμια καθώς έκανε αντίθεση με τον ωροσκόπο του χάρτη της χώρας μας εξωτερικεύοντας με έναν αρκετά γλαφυρό τρόπο την επιρροή του σε ακμή εβδόμου οίκου κράτους (απειλή από άλλες χώρες).

Παράλληλα όλα αυτά τα χρόνια για το ίδιο θέμα έφερε με αρκετούς τρόπους δυσκολίες στις σχέσεις μας με τους γείτονες στα βαλκάνια (Σκόπια και όχι μόνο) με αίτημα την αφύπνιση και την υγιή άσκηση δύναμης και ορίων στις σχέσεις μας προς τα έξω.

Αν κρίνω από το αποτέλεσμα της μικρής μας (ουσιαστικής) ισχύος και από το γεγονός ότι («δεν διεκδικούμε τίποτα» και ) εξακολουθούμε μαζοχιστικά να εισπράττουμε φάπες ακόμα κι από ουτιδανά κρατίδια για θέματα όπου θα οφείλαμε να έχουμε σθεναρή στάση και για δικαιώματα που φοβόμαστε να ασκήσουμε, καταλήγω ότι πλημμελώς εφαρμόσαμε τα μαθήματα του Πλούτωνα.
Αντί να μας σέβονται, καταλήγουμε λοιδορούμενοι σαν κράτος.
Σε παγκόσμιο επίπεδο, η λεγόμενη παγκοσμιοποίηση θεωρώ ότι ήταν το σήμα κατατεθέν της διέλευσης του Πλούτωνα, τουλάχιστον στο ψυχαναγκαστικό αμερικανικό της μέρος (και ουχί το Υδροχοικό) .

Οι μετακινήσεις πληθυσμών , οι εμφύλιοι και θρησκευτικοί πόλεμοι (Γιουγκοσλαβία, Ιράκ) ήταν αποτελέσματα της ίδιας εμπνεύσεως…

Η «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ» σαν πολίτικο εφεύρημα και σαν λόγος πολίτικης και θρησκευτικής σύγχυσης και σύγκρουσης, ήρθαν στα ισα τους με τον Πλούτωνα στον Τοξότη.

Οι επιθέσεις σε Νέα Υόρκη , Μαδρίτη και Λονδίνο και τα συνεπακόλουθα επίσης απολύτως τρομοκρατικά μέτρα (αν)ασφάλειας που εληφθησαν είναι δείγμα γραφής του τρόμου και του πανικού που κλήθηκε να διαχειριστεί η ανθρωπότητα ως απόρροια του Πλούτωνα-σκορπιού σε παγκόσμιο επίπεδο (τοξότης).
Καλύτεροι διαχειριστές, βεβαία , του φόβου είναι και οι εμπνευστές του, δηλαδή οι ισχυροί της παγκόσμιας οικονομίας, καθότι οι απανταχού φανατικοί και δήθεν επικίνδυνοι είναι τόσο άχρηστοι (χωρίς όπλα και ιδεολογική κλπ υποστήριξη) και γραφικοί, που μόνο γέλιο προκαλούν…

Αυτοί, τα παγκόσμια λαμόγια (ωραίος όρος, νεότευκτος!) είναι που θα κληρονομήσουν σε ένα πιο άμεσο επίπεδο τις επιπτώσεις των πλουτώνιων ενεργειών καθώς ο πλανήτης αυτός περνά στον αιγόκερω, ζώδιο του στάτους και της εξουσίας, οικονομικής και κοινωνικής, και αναμένεται να αναμορφώσει πολυυυ βαθειά τις έννοιες αυτές.
Εύχομαι ο Πλούτωνας από την νέα του θέση να τους κάτσει για τα καλά στην πλάτη και να ωθήσει σε εξουσιαστικές και κοινωνικές μεταβολές και μεταρρυθμίσεις τέτοιες που «πλανητάρχες» σαν κι αυτούς που συνηθίσαμε να μην ξαναδούμε και αντΆ αυτών να οδοιπορήσουμε αργότερα σε μια δικαιότερη και πιο ειρηνική Υδροχοική κοινωνία, λιγότερης βίας και ασυδοσίας, περισσότερης δικαιοσύνης, ηθικής, κοινωνικής και οικονομικής.

Φτου! , σαν πολίτικος ακούγομαι! Είναι νωρίς για όνειρα τέτοια ακόμη..
Η μήπως όχι?

...

Alien1
05-12-2007, 06:48 PM
Εύχομαι ο Πλούτωνας από την νέα του θέση να τους κάτσει για τα καλά στην πλάτη και να ωθήσει σε εξουσιαστικές και κοινωνικές μεταβολές και μεταρρυθμίσεις τέτοιες που «πλανητάρχες» σαν κι αυτούς που συνηθίσαμε να μην ξαναδούμε...

Ακριβως το ιδιο πραγμα ευχομαστε

Αλλαγες οχι μονο σε οτι αφορα τους πλανηταρχες αλλα και για τα υπολοιπα λαμογια που επωφελουνται απο την σημερινη κατασταση για να προωθησουν την ανηθικοτητα και την διαφθορα τους :) (οπως σαν κατι ατομα που υπαρχουν και στα ΜΜΕ για παραδειγμα)

skorpion
05-12-2007, 07:01 PM
Ακομα δε μπηκε ο πλουτωνας στον αιγοκαιρω και να οι πολιτικες συζητησεις και ξεσπασματα!

Το 95 μπηκε λοιπον ο πλουτωνας στον τοξοτη χα ετσι εξηγουνται πολλα πραγματα εχω πολλους πλανητες εκει ειπαμε...

Κωστη αρχισαν οι υψηλες οι βλεψεις βλεπω, να προσεχεις μονο τη σεληνη σου ξερεις γιατι... οπως ειπε και η Ιουλια...:laugh:

Βασιλης Παπαδολιας
05-12-2007, 07:15 PM
Εγώ απεναντίας πιστεύω ότι πήραμε κάποια μαθήματα. Ο Πλούτωνας, αν είχε όπως λες αντίθεση με τον ωροσκόπο και ήταν στον 7ο οίκο (γιατί εδώ διαφωνούν οι αστρολόγοι), μας έμαθε ότι υπάρχει και μοίρα και είμαστε υποχρεωμένοι να την αποδεχτούμε. Μάθαμε να αποδεχόμαστε τη συνύπαρξη με το μεγάλο γείτονα, αναγκαστήκαμε να του παραδόσουμε και τον Οτσαλάν, ας μην ξεχνάμε, μάθαμε να ανεχόμαστε τη μικρή "Μακεδονία" να ισχυρίζεται ότι είναι απόγονος της αυτοκρατορίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Μάθαμε να συνυπάρχουμε - ως κράτος, όχι απαραίτητα ως λαός, γιατί ως λαός, αν η σελήνη του κράτους είναι στους Διδύμους, δεινοπαθήσαμε - με τους άσπονδους φίλους και εν γένει προσγειωθήκαμε στην ομαλή πραγματικότητα. Με την έννοια αυτή γίναμε πιο ρεαλιστές και παρατήσαμε για λίγο τον παλικαρισμό του Τοξότη. Αν ο ¶ρης του κράτους είναι στον Τοξότη, το πέρασμα του Πλούτωνα από πάνω του έδωσε μεγάλες επιτυχίες στον αθλητισμό (ας μην το ξεχνάμε αυτό) και πολλά πολλά λεφτά στο κομάτι αυτό της πραγματικότητας.

Στον Αιγόκερω ο Πλούτωνας θα περάσει πάνω από το Δία κάποια στιγμή. Με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τη δικαιοσύνη στη χώρα (άκου τα Zorro). Και με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό σε αναμόρφωση κρατικών δομών. Δεν είναι τυχαίο που τα κόμματα μιλάνε όλα για το διαλυμένο κράτος.

Αν σύμφωνα με άλλους αστρολόγους η Ελλάδα έχει και Ήλιο στον Αιγόκερω τότε η μεταμόρφωση θα είναι πλήρης.

Alien1
05-12-2007, 09:52 PM
Αν σύμφωνα με άλλους αστρολόγους η Ελλάδα έχει και Ήλιο στον Αιγόκερω τότε η μεταμόρφωση θα είναι πλήρης.

Απο οτι διαβασα η Ελλαδα ειναι Υδροχοος

Η γέννηση της Ελλάδας χρονολογείται στις 3 Φεβρουαρίου του 1830, όταν η Αγγλία και η Γαλλία υπέγραψαν το πρωτόκολλο του Λονδίνου για την οριστική ανεξαρτησία της από τους Τούρκους. Τότε η Ελλάδα αναγνωρίζεται και διεθνώς σαν αυτόνομο κράτος. Το ζώδιο του Υδροχόου λοιπόν, αντιπροσωπεύει την χώρα μας και της δίνει κάποια στοιχεία θετικότητας και δυναμισμού.

----------------------

Η Αμερικη ειναι Καρκινος (4 Ιουλίου 1776) για αυτο ειναι και κλαψιαρηδες και θεατρα :P

ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ
- Tα Σκοπια ειναι ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ανεξαρτησια 8 Σεπτεμβρίου 1991)
- Η Βουλγαρια του σημερα ειναι επισης ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ανεξαρτησια 22 Σεπτεμβρίου 1908)
- Η Τουρκια του σημερα ΣΚΟΡΠΙΟΣ ( Ανακήρυξη Δημοκρατίας 29 Οκτωβρίου 1923 )
- Η Αλβανια ειναι ΤΟΞΟΤΗΣ (Ανεξαρτησια 28 Νοεμβρίου 1912)

Η Ιταλια ειναι ειτε ΨΑΡΙΑ η ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ενωση 17 Μαρτίου 1861, Δημοκρατια 29 Ιουνίου 1946)

Zorro
05-12-2007, 10:35 PM
Στα ωπα ωπα την εχω τη σελήνη μου scorpion:cheesy:

Ειναι η καλυτερη :toung:

Την εκπαιδευω να μου μαζευε και λεφτα σιγα σιγα:wacko:

zeta1987
06-12-2007, 12:36 PM
Ωραία και ενδιαφέροντα όσα μας είπες Κώστα! Και εγώ ανυπομονώ να μπεί στον Αιγόκερω μπάς και αλλάξει το σκηνικό στην ζωή μας και γίνει πιο σοβαρό και συγκρατημένο.:cheesy:

GIRL
06-12-2007, 01:29 PM
Ωραία και ενδιαφέροντα όσα μας είπες Κώστα! Και εγώ ανυπομονώ να μπεί στον Αιγόκερω μπάς και αλλάξει το σκηνικό στην ζωή μας και γίνει πιο σοβαρό και συγκρατημένο.:cheesy:

Μήπως γίνει πιο συντηρητικό; Ελπίζω να βρεθούν ισορροπίες δεν τα παω καθολου καλα με τον συντηρητισμό.

Μητσάκος
06-12-2007, 01:33 PM
Μήπως γίνει πιο συντηρητικό; Ελπίζω να βρεθούν ισορροπίες δεν τα παω καθολου καλα με τον συντηρητισμό.
Οπότε θα συμβάλλεις στη δημιουργία ισορροπίας αφού είσαι αντίρροπη δύναμη:bigsmile:

Alien1
06-12-2007, 02:33 PM

Φαινεται :cheesy:

Προσωπικα ειμαι απο την αλλη μερια
εγω περισσοτερο τους Χαβαλεδες και την Αναρχια δεν παω καθολου

GIRL
06-12-2007, 02:49 PM
Οπότε θα συμβάλλεις στη δημιουργία ισορροπίας αφού είσαι αντίρροπη δύναμη:bigsmile:

να είσαι σίγουρος γι' αυτό!!!!!!!!!

Alien1
06-12-2007, 03:00 PM
""Ασφαλης"" αυτοκριτικη και ψευτοαδιαφορια

Προβλεψιμη συμπεριφορα :laugh:

starfish
06-12-2007, 03:00 PM
Φαινεται :cheesy:

Προσωπικα ειμαι απο την αλλη μερια
εγω περισσοτερο τους Χαβαλεδες και την Αναρχια δεν παω καθολου

Μακαρι να ηταν χαβαλεδες και αναρχικοι!! Ειναι απλως εξουσια...:cry:

Alien1
06-12-2007, 03:04 PM

Η εξουσια ειναι δυστυχως αυτη που ειναι :(

αλλα και με τον χαβαλε και το χαος κανεις δεν πηγε μπροστα ουτε λυθηκαν ποτε προβληματα ;)

Βασιλης Παπαδολιας
06-12-2007, 03:12 PM
Μιλάμε όλοι για το 2012 αλλά ρίξτε μια ματιά - όσοι θέλετε τι γίνεται στον ουρανό τον Αύγουστο του 2010...

Έχουμε Δία και Ουρανό στον Κριό (3 και 0 μοίρες) αντίστοιχα. Αφροδίτη στις 29 της Παρθένου, Κρόνο στις 1:30 του Ζυγού και ¶ρη στις 6 του Ζυγού και στον Αιγόκερω ο Πλούτωνας στις 3 μοίρες. Πλούτωνας, ¶ρης και Ουρανός μάλιστα είναι και ανάδρομοι.

Ωραίο πάρτι μας περιμένει...

starfish
06-12-2007, 03:14 PM
Η εξουσια ειναι δυστυχως αυτη που ειναι :(

αλλα και με τον χαβαλε και το χαος κανεις δεν πηγε μπροστα ;)

Βγαινουμε offtopic αλλα θα πω κατι τελευταιο..
Δεν κανουν χαβαλε, οσοι εχουν την εξουσια! Απλως την χρησιμοποιουν συμφωνα με τις ικανοτητες και την ηθικη τους. Το αποτελεσμα στην καθ' ημας περιπτωση μπορει να ονομαστει "χαβαλες" και "χαος"!
Η αναρχια ομως, δεν ειναι χαος, ειναι ενα αλλο συστημα κοινωνικης οργανωσης που βασιζεται στην αυτοοργανωση της κοινοτητας. Ασχετα απο το ποσο εφαρμοσιμο ειναι κατι τετοιο, [ασχετα επισης με την "καραμελιτσα" που πιπιλανε τα πιτσιρικια που βγαζουν τ απωθημενα τους στο γηπεδο και στους δρομους], ειναι κριμα να το ταυτιζουμε με το χαος. :unsure:

Alien1
06-12-2007, 03:38 PM
Βγαινουμε offtopic αλλα θα πω κατι τελευταιο..
Δεν κανουν χαβαλε, οσοι εχουν την εξουσια!

Οκ για να το κλεισω και εγω

Νομιζεις οτι με το να κανουν το ακριβως το αντιθετο δηλαδη να το ριξουν στο γελιο και την πλακα και να συμπεριφερονται σαν κλοουν θα λυθουν τα προβληματα ??

Απλως την χρησιμοποιουν συμφωνα με τις ικανοτητες και την ηθικη τους. Το αποτελεσμα στην καθ' ημας περιπτωση μπορει να ονομαστει "χαβαλες" και "χαος"!
Η αναρχια ομως, δεν ειναι χαος, ειναι ενα αλλο συστημα κοινωνικης οργανωσης που βασιζεται στην αυτοοργανωση της κοινοτητας. Ασχετα απο το ποσο εφαρμοσιμο ειναι κατι τετοιο, [ασχετα επισης με την "καραμελιτσα" που πιπιλανε τα πιτσιρικια που βγαζουν τ απωθημενα τους στο γηπεδο και στους δρομους], ειναι κριμα να το ταυτιζουμε με το χαος. :unsure:

Εσυ μιλας για τους γνωστους αντιφα
Αυτους με την φιλοσοφια...και που ονομαζουν τους εαυτους τους αληθινοι αναρχικοι

Εκτος των αντιφα υπαρχουν και αλλοι που ονομαζουν τους εαυτους τους αναρχικους ομως και
καινε Ελληνικες σημαιες, βαζουν φωτια στο μνημειο του αγνωστου στρατιωτη, καταστρεφουν αυτοκινητα και καταστηματα στο περασμα τους, κλεβουν αμα βρουν ευκαιρια και φτιαχνουν μολοτοφ και αυτοσχεδια οπλα.....

δημιουργουν χαος και καταστροφη στο περασμα τους για να πανε κοντρα στην εξουσια, για να κανουν τον χαβαλε τους και να βγαλουν ισως και τα απωθημενα τους

Δεν βλεπω να υπαρχει μονο ενα ειδος αναρχιας υπαρχουν διαφορες μορφες αναρχιας και σιγουρα δεν ειναι μονο στα γηπεδα η οι λεγομενοι φιλοσοφουμενοι

[ασχετα επισης με την "καραμελιτσα" που πιπιλανε τα πιτσιρικια που βγαζουν τ απωθημενα τους στο γηπεδο και στους δρομους]

Μου φαινεται δεν εχεις παει ποτε σε γηπεδο

Γιατι στο γηπεδο δεν ειναι μονο πιτσιρικια που κανουν φασαριες
Αλλα και 30αρηδες και 40αρηδες φανατικοι

starfish
06-12-2007, 03:47 PM
Alien1, νομιζω οτι αυτο που γραφω ειναι ξεκαθαρο!!
Αλλα επειδη ειπα οτι δεν θα το συνεχισω, σεβομενη τους ορους του site [που ηδη εχω παραβιασει σ ενα βαθμο] θ αντεξω να μην απαντησω;;;!!! :nuts::cheesy: [προφανως οχι!!]
**Εχω παει στο γηπεδο. Εκανα παρεα με χουλιγκανια. Τωρα θα ειναι σαρανταρηδες αν ζουν ακομη. Θυμαμαι πολυ καλα σε ποιους "χωρους" ανηκαν. Γι αυτο και τους συνδεω.
Αναλυση επι του θεματος δεν μας παιρνει, εκτος κι αν μας μεταφερουν αλλου...
**Επισης ηξερα που κυκλοφορουσαν και χρυσαυγιτες... [για να τους αποφευγω..]

Fotini Christodoulou
06-12-2007, 03:50 PM
Με πρόλαβες:cheesy::cheesy:

Ας επανέλθουμε στο θέμα...:bigsmile:

friary
06-12-2007, 07:55 PM
Η «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ» σαν πολίτικο εφεύρημα και σαν λόγος πολίτικης και θρησκευτικής σύγχυσης και σύγκρουσης, ήρθαν στα ισα τους με τον Πλούτωνα στον Τοξότη.

Οι επιθέσεις σε Νέα Υόρκη , Μαδρίτη και Λονδίνο και τα συνεπακόλουθα επίσης απολύτως τρομοκρατικά μέτρα (αν)ασφάλειας που εληφθησαν είναι δείγμα γραφής του τρόμου και του πανικού που κλήθηκε να διαχειριστεί η ανθρωπότητα ως απόρροια του Πλούτωνα-σκορπιού σε παγκόσμιο επίπεδο (τοξότης).
Καλύτεροι διαχειριστές, βεβαία , του φόβου είναι και οι εμπνευστές του, δηλαδή οι ισχυροί της παγκόσμιας οικονομίας, καθότι οι απανταχού φανατικοί και δήθεν επικίνδυνοι είναι τόσο άχρηστοι (χωρίς όπλα και ιδεολογική κλπ υποστήριξη) και γραφικοί, που μόνο γέλιο προκαλούν…

Αυτοί, τα παγκόσμια λαμόγια (ωραίος όρος, νεότευκτος!) είναι που θα κληρονομήσουν σε ένα πιο άμεσο επίπεδο τις επιπτώσεις των πλουτώνιων ενεργειών καθώς ο πλανήτης αυτός περνά στον αιγόκερω, ζώδιο του στάτους και της εξουσίας, οικονομικής και κοινωνικής, και αναμένεται να αναμορφώσει πολυυυ βαθειά τις έννοιες αυτές.
Εύχομαι ο Πλούτωνας από την νέα του θέση να τους κάτσει για τα καλά στην πλάτη και να ωθήσει σε εξουσιαστικές και κοινωνικές μεταβολές και μεταρρυθμίσεις τέτοιες που «πλανητάρχες» σαν κι αυτούς που συνηθίσαμε να μην ξαναδούμε και αντΆ αυτών να οδοιπορήσουμε αργότερα σε μια δικαιότερη και πιο ειρηνική Υδροχοική κοινωνία, λιγότερης βίας και ασυδοσίας, περισσότερης δικαιοσύνης, ηθικής, κοινωνικής και οικονομικής.

Φτου! , σαν πολίτικος ακούγομαι! Είναι νωρίς για όνειρα τέτοια ακόμη..
Η μήπως όχι?...

Εξ' αιτίας όλων αυτών των γεγονότων που έγιναν, οι καλά κρατούντες, βρίσκουν ευκαιρίες να κάτσουν στη δική μας την πλάτη. Ηδη αυτό συμβαίνει. Ολα αυτά τα θέματα με την υπερβολική αστυνόμευση, τους φοβερούς ελέγχους στα αεροδρόμια, τις κάμερες παντού και την παρακολούθηση, έχουν Πλουτώνια αύρα. Οταν μπεί στον Αιγόκερω, θα γίνουν πιο έντονες. Και μιας και ο Πλούτωνας λειτουργεί στο συλλογικό ασυνείδητο όλα αυτά αφορούν όλους μας. Οπου κι αν βρισκόμαστε, ότι κι αν κάνουμε ότι κι αν πιστεύουμε. Απο την άλλη θα βγει βέβαια και το αντίθετο αποτέλεσμα, της αναρχίας και της εξέγερσης. Και εκει υπερβολική θα είναι βέβαια η αντίδραση Εξ΄άλλου όλα γίνονται (και καλά) απο τη μια πλευρά στο όνομα της... ασφάλειας και απο την άλλη στο όνομα της... ελευθερίας. Τα άκρα δεν ήταν ποτέ του γούστου μου, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την ελευθερία μου. Δεν ανέχομαι την καταπίεση ούτε απο αυτούς που υποτίθεται πως μας .. προστατεύουν, ούτε απο τους άλλους που θέλουν να μας ... ελευθερώσουν. Εχω την αίσθηση πάντως πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα γίνουν ριζικές αλλαγές, σε βάθος, με αφορμή την έλευση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Μητσάκος
06-12-2007, 08:35 PM
Ωραία, να κοιτάξουμε τη θέση και τις όψςις του Ουρανού μας. ας οριοθετήσουμε τοτι πρέπει και το τι δεν πρέπει και τα ξαναλέμε :cheesy:

Alien1
06-12-2007, 08:46 PM
Δεν ανέχομαι την καταπίεση ούτε απο αυτούς που υποτίθεται πως μας .. προστατεύουν, ούτε απο τους άλλους που θέλουν να μας ... ελευθερώσουν.

Η καλυτερη ατακα που ακουσα απο καποιον ως τωρα σε αυτο το θεμα :)

**Επισης ηξερα που κυκλοφορουσαν και χρυσαυγιτες... [για να τους αποφευγω..]

Μαλιστα

**Ηξερες που κυκλοφορουσε το ενα ακρο για να τους αποφευγεις (χρυσαυγιτες)
μπραβο σου

Το αλλο ακρο (Αναρχια) ομως ηξερες που κυκλοφορουσαν για να τους αποφυγεις ???
η μηπως αυτο το ακρο σε εκφραζει...λεω τωρα

Aμα θες μην απαντησεις θα καταλαβω....

skorpion
06-12-2007, 10:53 PM
Δεν ανέχομαι την καταπίεση ούτε απο αυτούς που υποτίθεται πως μας .. προστατεύουν, ούτε απο τους άλλους που θέλουν να μας ... ελευθερώσουν.

Σωστη!!!!!!!!

starfish
07-12-2007, 11:09 AM
Το αλλο ακρο (Αναρχια) ομως ηξερες που κυκλοφορουσαν για να τους αποφυγεις ???
η μηπως αυτο το ακρο σε εκφραζει...λεω τωρα

Aμα θες μην απαντησεις θα καταλαβω....

Δεν εχω κανενα λογο να κρυψω τις πεποιθησεις μου [κυριως τις παρελθοντικες]. Δεν ντρεπομαι γι αυτες.
Νομιζεις οτι υπεκφευγω χρησιμοποιωντας ως δικαιολογια το offtopic;
Στοιχειωδη σεβασμο στους ορους χρησης προσπαθω να δειξω, παρ ολο που με τρωει το χερι μου! [και ο μπολικος Σκορπιος μου, ο κρυμμενος στην γωνια!]
Το εχω κανει πολλες φορες μεχρι τωρα. Γι αυτο σου ζητω να σεβαστεις την επιλογη μου, και να μην με προκαλεις.
Φιλικα [παρ οτι ισως στον αντιποδα πολιτικης τοποθετησης]

Βασιλης Παπαδολιας
07-12-2007, 11:27 AM
Εξ' αιτίας όλων αυτών των γεγονότων που έγιναν, οι καλά κρατούντες, βρίσκουν ευκαιρίες να κάτσουν στη δική μας την πλάτη. Ηδη αυτό συμβαίνει. Ολα αυτά τα θέματα με την υπερβολική αστυνόμευση, τους φοβερούς ελέγχους στα αεροδρόμια, τις κάμερες παντού και την παρακολούθηση, έχουν Πλουτώνια αύρα. Οταν μπεί στον Αιγόκερω, θα γίνουν πιο έντονες. Και μιας και ο Πλούτωνας λειτουργεί στο συλλογικό ασυνείδητο όλα αυτά αφορούν όλους μας. Οπου κι αν βρισκόμαστε, ότι κι αν κάνουμε ότι κι αν πιστεύουμε. Απο την άλλη θα βγει βέβαια και το αντίθετο αποτέλεσμα, της αναρχίας και της εξέγερσης. Και εκει υπερβολική θα είναι βέβαια η αντίδραση Εξ΄άλλου όλα γίνονται (και καλά) απο τη μια πλευρά στο όνομα της... ασφάλειας και απο την άλλη στο όνομα της... ελευθερίας. Τα άκρα δεν ήταν ποτέ του γούστου μου, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την ελευθερία μου. Δεν ανέχομαι την καταπίεση ούτε απο αυτούς που υποτίθεται πως μας .. προστατεύουν, ούτε απο τους άλλους που θέλουν να μας ... ελευθερώσουν. Εχω την αίσθηση πάντως πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα γίνουν ριζικές αλλαγές, σε βάθος, με αφορμή την έλευση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Πολύ καλή η ανάλυση της Μαίρης νομίζω και από ό,τι λένε οι αντιδράσεις θα αρχίσουν όταν μπει ο Ουρανός στον Κριό. Δείτε λίγο ξανά την ημ/νία που σας έγραψα. Αύγουστος 2010. Κοιτάξτε πώς μαζεύονται οι πλανήτες σε ένα γιγάντιο ΤΑΥ στον ουρανό... Δείτε τις αντιθέσεις...

Σας επισυνάπτω και link στο σχετικό χάρτη για να το δείτε....

Χάρτης Αυγούστου 2010 (http://www.geocities.com/my_astrology/chart_2010.html)

Alien1
07-12-2007, 01:43 PM
Δεν εχω κανενα λογο να κρυψω τις πεποιθησεις μου [κυριως τις παρελθοντικες]. Δεν ντρεπομαι γι αυτες.

Τι να κρυψεις αφου τις εδειξες...

Εξαλλου η απαντηση μου ηταν και βασισμενη στο αναλογο σχολιο σου ^ που το ειχες δωσει ως απαντηση στο δικο μου σχολιο στην αρχη του θεματος

παρ ολο που με τρωει το χερι μου! [και ο μπολικος Σκορπιος μου, ο κρυμμενος στην γωνια!]

Τι να πουν και οσοι ηδη ειναι σκορπιοι με μπολικους πλανητες στο Σκορπιο και την εχουνε συνεχεια την φαγουρα...

και μην ανησυχεις δεν θα ξανασχολιασω (μιας και δεν αξιζει και τον κοπο) οτι ειπες εφοσον βγαινουμε και εκτος θεματος και κατανταει σε προσωπικη αντιπαραθεση

Φιλικα...