PDA

View Full Version : Απορία για επιρροή διέλευσης Κρόνου.

sag_femme
05-12-2007, 12:47 PM
Καλημέρα κι απο μένα!

Μήπως σας είναι εύκολο να με ενημερώσετε αυτό το διάστημα από ποιον οίκο του γενέθλιου χάρτη μου περνά ο Κρόνος; Η αν δεν το έθεσα σωστά, που μου δίνει μαθήματα αυτόν τον καιρο, τι πρέπει να προσέξω; Είναι μία απο τις χειρότερες περιόδους της ζωής μου αν και νιώθω τα μαθήματα να έρχονται (και δεν έχω κανένα πλανήτη στην Παρθένο! Εχω όμως Κρόνο στον 12ο...)

Είμαι γεννημένη 30/11/74, ώρα 20.20, Αθήνα...

Επειδή εσείς γνωρίζετε περισσότερα από μένα, PLEASE HELP!!!!!

Σας ευχαριστώ

:unsure::unsure::unsure:

*Astropeleki*
05-12-2007, 03:23 PM
Ο Κρόνος αφήνει τον 2ο οίκο σου και μπαίνει στον τρίτο. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ακριβή σύνοδο με την ακμή του 3ου σου.. Οπότε θα πρέπει να εστιάσεις σε θέματα που σχετίζονται με επικοινωνία, κοντινά ταξίδια, αδέλφια.

Αυτά επιγραμματικά :)

sag_femme
05-12-2007, 09:31 PM
Ευχαριστώ πολύ Κια!

Μήπως επίσης μπορείς να μου πεις κάθε πότε αλλάζει οίκο;

Ετσι για να μαθαίνω σιγά σιγά...

:bigsmile::bigsmile:

*Astropeleki*
05-12-2007, 10:21 PM
Επειδή ο Κρόνος είναι βαρύς πλανήτης και κινείται αργά, παραμένει μεγάλα διαστήματα σε κάθε ζώδιο, συνεπώς και σε κάθε οίκο.

Μέχρι και τον Αύγουστο του 2008, μαζί με ορθρόδρομη και ανάδρομη πορεία του Κρόνου, θα παραμένει στον 2ο οίκο σου, πάντα σε σύνοδο με την ακμή του 3ου σου.

Από τον Σεπτέμβρη του 2008 μέχρι και τον Οκτώβρη του 2010, θα κινείται με ορθόδρομη και ανάδρομη πορεία στον 3ο οίκο σου, ενώ από Νοέμβρη του 2010 μπαίνει στον 4ο σου οίκο.

Οπότε, μέχρι το 2010 έχουμε μέλλον :toung:

sag_femme
06-12-2007, 01:50 PM
:bigsmile:

Ευχαριστώ πολύ! Ευτυχώς που μου το ξεκαθάρισες γιατί είχα την αίσθηση ότι η διέλευση του από τους οίκους ήταν πιο σύντομη....

Θα μάθω, που θα πάει...

:toung:

*Astropeleki*
06-12-2007, 03:26 PM
Οι αργοί πλανήτες μένουν πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα σε κάθε θέση. Το ίδιο ισχύει και για τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα.

Θα μάθεις σιγά σιγά :)