kareta
02-02-2005, 10:02 PM
Γειά σας!θα ηθελα να κανουμε μια ερωτικη πρόβλεψη για δευτερη φορα, καθοτι προεκυψαν καινουρια δεδομενα!την προηγουμενη φορα σας είχα δώσει λάθος χρονονλογία.Εγώ γεννήθηκα στις 10/09/77 κατα τις 11:00 στην Πάτρα και αυτός στις 21/04/73 κατα τις 04:00 στα Γιάννενα.Ευχαριστώ πολύ!
Λίλιαν Σίμου
02-02-2005, 11:59 PM
Αγαπητή kareta
Επειδή μας έχετε μπερδέψει λίγο, τι ακριβώς θέλετε να μάθετε για τον νεαρό? Έχετε ήδη κάποια προσωπική σχέση ή απλώς σας ενδιαφέρει?
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
kareta
05-02-2005, 10:13 AM
Είχα παλιά μακροχρονιο δεσμό μαζί του. Έχουμε χωρισει αρκετό καιρό και τώρα εμφανίζεται ξανά στη ζωή μου. Θέλω να μάθω με τι προθέσεις έρχεται
Λίλιαν Σίμου
06-02-2005, 01:44 AM
Αγαπητή kareta
Με τα στοιχεία που μου παραθέτετε μπορώ να κάνω ένα σύντομο σχολιασμό, σχετικά με την περίπτωσή σας. Ο νεαρός κι εσείς , έχετε μία εποικοδομητική συναστρία. Οι προσωπικές σας τάσεις έχουν μία καλή κοινή βάση και πολλά σημεία αλληλοσυμπληρώνονται μεταξύ σας. Βέβαια, έχετε και διαφορές, για τις οποίες θα πρέπει να ενημερωθείτε, ώστε να χειριστείτε καλύτερα τη ζωή σας. Εκείνο που μπορώ μόνο να σας πω εδώ, είναι πως εσείς κινείστε περισσότερο με έμφαση το στοιχείο του ερωτισμού που σας μαγνητίζει, ενώ εκείνος έχει μεγαλύτερη ανάγκη για κάτι μόνιμο και διαχρονικό. Είναι σε μία περίοδο αλλαγών στη ζωή του, σε οικονομικό επίπεδο, ενδεχόμενα επαγγελματικό και αισθηματικό. Θέλει κάτι νέο και προσπαθεί προς αυτό. Έχει όμως πιο συγκεκριμένες και παγιωμένες ανάγκες από σας, θέλει να εξασφαλιστεί και να νοιώσει σίγουρος. Εσείς, έχετε περισσότερο ρομαντική διάθεση να βλέπετε τα γεγονότα, είστε σε περίοδο εσωτερικής αναζήτησης και μεταμόρφωσης, όπου θέλετε να δείτε την πορεία σας και το μέλλον σας. Για σας, η ανάγκη αλλαγής θα εκφραστεί μέσα στην επόμενη διετία ουσιαστικά.
Καλό είναι να στραφείτε στην ενδοσκόπηση και να διαπιστώσετε τι ακριβώς χρειάζεστε για να βρείτε την πληρότητα.
Μπορείτε να κάνετε μία καλή σχέση, αν ξέρει ο καθένας τι ζητά. Τα θετικά θα σας βοηθήσουν να δέσει αυτή τη σχέση, ενώ πρέπει να ενημερωθείτε λεπτομερέστερα για τα δύσκολα σημεία σας.
Για μια μεγαλύτερη και πιο εμπεριστατωμένη πρόβλεψη μπορείτε να απευθυνθείτε σε ένα αστρολόγο της επιλογής σας, ή να ζητήσετε μία βοήθεια από τους αστρολόγους μας, ή να επιλέξετε μία από τις προσωπικές αναλύσεις (γενέθλια ή ερωτικής συναστρίας) που προσφέρονται στο φόρουμ μας.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου