View Full Version : Εγωισμός και ζώδια
Λίλιαν Σίμου
04-12-2007, 04:38 PM
Αγαπητοί φίλοι
Θα ήθελα να αναφέρουμε με δύο ή τρεις λέξεις την εγωιστική συμπεριφορά κάθε ζωδίου. Δηλαδή πώς θα συμπεριφέρθεί αν είναι να προβάλει εγωιστική απαίτηση. Κάθε ζώδιο έχει αυτή τη δυνατότητα και θα πρέπει να πούμε τις απόψεις μας χωρίς να θίγουμε κάποιο. Το να αναγνωρίσουμε αυτή την αδυναμία, είναι καλό για κάθε ένα από εμάς, καθώς θα δούμε πώς οι πλανήτες μας εκεί μπορεί να εκδηλώσουν -αν οι συνδυασμοί το στηρίζουν- τέτοια τάση. Η συνειδητοποίηση θα βοηθήσει στο να γίνουμε καλύτεροι...
Επειδή τα ζώδια είναι πολλά, ας πούμε πρώτα για τα θετικά ζώδια, δηλαδή τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός-Λέων-Τοξότης) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος)
Περιμένω με χαρά όσους θέλουν να συμμετέχουν , με δύο ή τρεις λέξεις -κλειδιά, δηλαδή ψυχολογικής συμπεριφοράς- για τα θετικά ζώδια.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
skorpion
04-12-2007, 11:15 PM
Κριος - κανω οτι μου κατεβει στο κεφαλι γιατι ειμαι εγω
Λεων - εγω ειμαι ο καλυτερος
Τοξοτης - αφου αυτο θελω να κανω εγω
Διδυμοι - ξερω καλυτερα εγω
Ζυγος - θα το ηθελα πολυ εγω
Υδροχοος -Δεν ξερει αν θελουν κατι αλλο οι αλλοι γιατι πολυ απλα δε ρωτησε...
Λίλιαν Σίμου
04-12-2007, 11:31 PM
Αγαπητή skorpion
Πολύ έξυπνες οι απαντήσεις και χαριτωμένες!:bigsmile:
Ελπίζω να ακούσουμε και άλλες απόψεις... με τρόπο ευγενικό, γιατί όπως εξήγησα, όλοι μας μπορούμε να αναπτύξουμε εγωιστικά στοιχεία. Ας δούμε τι και πώς....
φιλικά
Λίλιαν Σϊμου
skorpion
04-12-2007, 11:48 PM
Ευχαριστω....
Ειχα εμπνευση:laugh:
Μητσάκος
05-12-2007, 12:37 AM
Εγώ πάλι θα το έλεγα έτσι
Κριος: εγώ -έτσι χωρίς αιτιολογία
Λέων: εγώ είμαι μόνο -εσείς δεν είστε και δεν θα είστε
Τοξότης: εγώ ξέρω -εσείς δεν ξέρετε και πρέπει να σας μάθω (κάτι ξέρω κι εγώ ε; :laugh: )
Δίδυμοι: εγώ ξέρω -για εσάς δε με νοιάζει
Ζυγός: εγώ ξέρω το ομορφότερο -εσείς δεν πρόκειται και βαριέμαι να σας εξηγήσω
Υδροχόος: εγώ το ξέρω -εσείς δεν ξέρω αν θα μάθετε
Alien1
05-12-2007, 01:15 AM
Κριός= Εγω φευγω τωρα. Μπορεις να αυτοκτονησεις
Λέων= Kαλα ρε συ ειμαι και ο πρωτος λεμε
Ζυγος = Καθρεφτη καθρεφτακι μου ποιος ειναι ο ποιος ομορφος. Εγω
Αυτα για την ωρα για τα υπολοιπα μπορει να συμπληρωσω αλλη ωρα
Fotini Christodoulou
05-12-2007, 09:35 AM
Ας κάνω μια προσπάθεια κι εγώ:bigsmile:
Κριός: ΕΓΩ είμαι ΠΑΝΤΑ πρώτος (πίσω και σας έφαγα)
Λέων: ΕΓΩ είμαι πάντα το κέντρο της προσοχής(θαυμάστε με ελέυθερα)
Τοξότης: EΓΩ είμαι φιλοσοφημένος και τα γνωρίζω όλα(εσείς δεν ξέρετε, ακουστε με για να μάθετε)
Δίδυμος: ΕΓΩ τα ξέρω όλα και εχω αποψη για όλα.Κατα τον ...τάδε..(εσείς πρέπει να αναγνωρίσετε την ευφύια μου)
Ζυγός: ΕΓΩ είμαι ο δίκαιος,ο καλόγουστος και χαμηλών τόνων(εσείς δεν έχετε αίσθηση του δικαίου και είστε βάρβαροι γενικώς)
Υδροχόος:ΕΓΩ ξέρω τι πρέπει να γίνει, μόνο ΕΓΩ διαθέτω ανώτερο νού και πρέπει να ΞΕΧΩΡΙΖΩ πάντα(εσείς είστε κοινοί, δεν μπορείτε να με καταλάβετε)
Όλοι βέβαια ζητάμε την προσοχή και την αναγνώριση, απλά με διαφορετικά κίνητρα και τρόπους:bigsmile:
Βασιλης Παπαδολιας
05-12-2007, 10:41 AM
Μία λίγο διαφορετική προσέγγιση...
Φωτιά = Έχω ανάγκη να είμαι, δεν ενδιαφέρομαι για το τι είναι οι άλλοι. Ψάχνω να βρω ποιος είμαι, έχω ανάγκη από στήριξη στο δρόμο μου, γιατί προς το παρόν δεν ξέρω ποιος είμαι. Είμαι κατά βάθος ανασφαλής για το ποιος είμαι και χρειάζομαι επιβεβαίωση ότι είμαι ξεχωριστός. Όποιος δεν κατανοεί την ανασφάλεια μου με λέει εγωιστή. Όσο δεν μπορώ να παραδεχτώ την ανασφάλεια μου στους άλλους, θα είμαι πάντα εγωιστής.
Αέρας = Ψάχνω να βρω τι κινεί τον κόσμο. Θέλω όλα στο νου μου να είναι τακτοποιημένα. Δε θέλω να συμβαίνουν πράγματα που δεν μπορώ να εξηγήσω. Δεν ξέρω τι θα πει "έτσι", ούτε καταλαβαίνω τι θα πει "gut feeling". Για να με πείσεις, πρέπει να μου εξηγήσεις. Αν δε μου εξηγήσεις, δεν πείθομαι. Όσοι δεν καταλαβαίνουν ότι θέλω να τα έχω όλα τακτοποιημένα στο μυαλό μου, με λένε πεισματάρη, "μπουμπούνα" και εξυπνάκια. Όσο δεν μπορώ να παραδεχτώ ότι φοβάμαι να μην ξέρω το "γιατί", θα είμαι πάντα εγωιστής.
zeta1987
05-12-2007, 12:07 PM
Κριός:Είμαι εγωιστής γιατί εγώ είμαι ο Αρχηγός και ξέρω.
Λέων:Είμαι εγωιστής γιατί είμαι καλύτερος από όλους και δεν γίνεται να έχω άδικο ΕΓΩ
Τοξότης:Είμαι εγωιστής γιατί το έχω φιλοσοφήσει και ψάξει πολύ
Δίδυμος: Είμαι εγωιστής και δεν αφήνω το συναίσθημα να κρίνει
Ζυγός:Είμαι εγωιστής γιατί διχάζομαι και δεν ξέρω τι να αποφασίσω
Υδροχόος:Είμαι εγωιστής γιατί προτιμώ να μην θυσιάσω τις ιδέες μου και την ανεξαρτησία μου.
BlackOrWhat
05-12-2007, 12:19 PM
Κριός:Είμαι εγωιστής γιατί εγώ είμαι ο Αρχηγός και ξέρω.
Λέων:Είμαι εγωιστής γιατί είμαι καλύτερος από όλους και δεν γίνεται να έχω άδικο ΕΓΩ
Τοξότης:Είμαι εγωιστής γιατί το έχω φιλοσοφήσει και ψάξει πολύ
Δίδυμος: Είμαι εγωιστής και δεν αφήνω το συναίσθημα να κρίνει
Ζυγός:Είμαι εγωιστής γιατί διχάζομαι και δεν ξέρω τι να αποφασίσω
Υδροχόος:Είμαι εγωιστής γιατί προτιμώ να μην θυσιάσω τις ιδέες μου και την ανεξαρτησία μου.
Θα συμφωνίσω με την προλαλήσασα...μόνο μια μικρή παρατήρηση (προσωπική άποψη)
Δίδυμος: Είμαι εγωιστής γιατί είμαι ο πιο εύστροφος
Ζυγός:Είμαι εγωιστής γιατί αποφασίζω σύμφωνα με το δικό μου συμφέρον
zeta1987
05-12-2007, 01:04 PM
Συμφωνώ απόλυτα όσα πρόσθεσες! Επίσης για τον Ζυγό θα μπορούσαμε να πούμε ότι "είμαι εγωιστής γιατί ξέρω να είμαι δίκαιος".
Alien1
05-12-2007, 02:22 PM
Αφου εκανες εσυ μια μικρη παρατηρηση (προσωπικη αποψη)
Δεν πειραζει τοτε και εγω να κανω μια
Δίδυμος: Είμαι εγωιστής γιατί πιστευω οτι είμαι ο πιο εύστροφος
στον Ζυγο πανω κατω συμφωνω
Alien1
05-12-2007, 02:49 PM
Μία λίγο διαφορετική προσέγγιση...
Φωτιά = Έχω ανάγκη να είμαι, δεν ενδιαφέρομαι για το τι είναι οι άλλοι. Ψάχνω να βρω ποιος είμαι, έχω ανάγκη από στήριξη στο δρόμο μου, γιατί προς το παρόν δεν ξέρω ποιος είμαι. Είμαι κατά βάθος ανασφαλής για το ποιος είμαι και χρειάζομαι επιβεβαίωση ότι είμαι ξεχωριστός. Όποιος δεν κατανοεί την ανασφάλεια μου με λέει εγωιστή. Όσο δεν μπορώ να παραδεχτώ την ανασφάλεια μου στους άλλους, θα είμαι πάντα εγωιστής.
Αέρας = Ψάχνω να βρω τι κινεί τον κόσμο. Θέλω όλα στο νου μου να είναι τακτοποιημένα. Δε θέλω να συμβαίνουν πράγματα που δεν μπορώ να εξηγήσω. Δεν ξέρω τι θα πει "έτσι", ούτε καταλαβαίνω τι θα πει "gut feeling". Για να με πείσεις, πρέπει να μου εξηγήσεις. Αν δε μου εξηγήσεις, δεν πείθομαι. Όσοι δεν καταλαβαίνουν ότι θέλω να τα έχω όλα τακτοποιημένα στο μυαλό μου, με λένε πεισματάρη, "μπουμπούνα" και εξυπνάκια. Όσο δεν μπορώ να παραδεχτώ ότι φοβάμαι να μην ξέρω το "γιατί", θα είμαι πάντα εγωιστής.
Παρα πολυ καλο...Εθεσες ακριβως και τα αρνητικα σημεια :)
starfish
05-12-2007, 03:48 PM
Κριος = Φυσικα ΕΓΩ! Τι; Υπαρχουν κι αλλοι;
Λεων = Αδικα με λενε βασιλια; Παραμεριστε χειροκροτωντας!
Τοξοτης=ΕΓΩ δεν φοβαμαι τιποτα! Ειμαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!! [να ασχολουμαι μονο με οτι μου αρεσει]
Διδυμος= ΕΓΩ σκεφτομαι πιο γρηγορα και μιλαω πιο γρηγορα. Σιγα μην σας αφησω ν αρθρωσετε λεξη!
Ζυγος= ??
Υδροχοος= ΕΓΩ ειμαι ιδεολογος!! Το μυαλο μου δεν ασχολειται με τα χαμερπη καθημερινα, ας ασχοληθουν οι υλιστες
BlackOrWhat
05-12-2007, 03:52 PM
Κριος = Φυσικα ΕΓΩ! Τι; Υπαρχουν κι αλλοι;
Λεων = Αδικα με λενε βασιλια; Παραμεριστε χειροκροτωντας!
Τοξοτης=ΕΓΩ δεν φοβαμαι τιποτα! Ειμαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!! [να ασχολουμαι μονο με οτι μου αρεσει]
Διδυμος= ΕΓΩ σκεφτομαι πιο γρηγορα και μιλαω πιο γρηγορα. Σιγα μην σας αφησω ν αρθρωσετε λεξη!
Ζυγος= ??
Υδροχοος= ΕΓΩ ειμαι ιδεολογος!! Το μυαλο μου δεν ασχολειται με τα χαμερπη καθημερινα, ας ασχοληθουν οι υλιστες
¶ψογοοοοοοοοοο!!!:clapping::clapping ::clapping:
Toksotaki
05-12-2007, 07:38 PM
Κριος = ΕΓΩ.-
Λεων = ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ...ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΜΟΥ!
Τοξοτης=ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ....
Διδυμος=.....ΑΔΙΑΦΟΡΩ...!!!
Ζυγος= ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΒΟΛΟΣ ΕΓΩ
Υδροχοος= ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΗ ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟΤΗΤΑ...
Alien1
05-12-2007, 09:31 PM
Τοξοτης=ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ....
EΛΕΥΘΕΡΙΑ η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ
skorpaki
05-12-2007, 10:04 PM
Κριός: Δευτέρα κάτι έχω….γιατί μου την έσπασες που δεν συμφωνείς μαζί μου
Λέων: Την Τρίτη δεν αντέχω….γιατί αν ήμουν ελεύθερος επαγγελματίας θα περνούσα καλύτερα
Τοξότης: Τετάρτη πως βαριέμαι…να τα φορτώσω στον συνάδελφο και να το παίξω άρρωστος;
Δίδυμος: Την Πέμπτη δεν κρατιέμαι, μόνο εγώ θα ακούγομαι στο συμβούλιο…(σου την έφαγα τη θέση χι χι χι )
Ζυγός: Παρασκευή πρωί….Θεέ μου…Τι γραβάτα να βάλω;
Υδροχόος: Απ’ όλες τις ημέρες μόνο την Κυριακή επικοινωνώ με Γη! Χιούστον μ’ακούει κανείς;
:bigsmile:
penguin
05-12-2007, 10:24 PM
Κριος- Ακολουθηστε με...Σιγα μην ακουσω κανεναν αλλο. Ολοι δειλοι ειναι.
Λεων- Ειμαι εγω κι αλλος κανενας. Τολμησε κανεις να μιλησει? Να υπονοησει καποια προσβολη?!!!
Τοξοτης-Ετσι ειμαι κι ετσι μου αρεσει.Δεν αλλαζω για κανεναν.Ετσι κι αλλιως οι αλλοι δεν αξιζουν.
Διδυμοι- Ειμαι ο εξυπνοτερος και το ξερω. Κι ας κανω κομπλιμεντα για τη δικη σου εξυπναδα, εισαι χαζος και τα πιστευεις.
Ζυγος-Θα τους ακουσω ολους αλλα εννοειται βαζω τον εαυτο μου πανω απο ολους.Και γιατι ειναι κακο να εχουμε εμμονες?
Υδροχοος-Ειμαι παραξενος, σκασιλα μου αν δε με καταλαβαινει κανεις - μου αρεσει να τους κανω να σκανε. Δεν θα αλλαξω εγω γιατι οι αλλοι υπεραντιδρουν...
:laugh::laugh::laugh::laugh::love::love::love:
panther
06-12-2007, 01:51 AM
¶ψογο:laugh:
Ειδικά για τον Κριό έχεις πέσει μέσα.
contesina
06-12-2007, 09:17 AM
ΚΡΙΟΣ: ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ
ΛΕΩΝ: MA , ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ? ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!!!!!!!!!!ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ? ΜΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΠΟΤΕ!
[B]ΤΟΞΟΤΗΣ: ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΤΕΛΙΚΑ?
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΠΩ,ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ ΜΩΡΕ?
ΔΙΔΥΜΟΣ: ΔΕΣ ΤΟ ΚΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΑΛΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ.ΤΙ? ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ? ΦΕΥΓΩ ΘΑ ΒΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΛΑ ΑΠΟΨΕ .
ΖΥΓΟΣ: XA,XA,XA,XA ΚΑΛΑ , Ο.Κ. ΚΑΙ ΑΝ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΡΟΥΛΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΤΙΝΙ. ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΩ ΤΩΡΑ
daizyduck
06-12-2007, 01:56 PM
Λέων: Εγώ είμαι ο πιο έξυπνος και ο πιο ικανός άρα ο καλύτερος
Ταύρος: Ότι πω εγώ θα γίνει κι όποτε το αποφασίσω, τέλος
Σκορπιός: Θα σε γονατίσω μέχρι να πεις "ήμαρτον" γιατί έτσι σε γουστάρω πιο πολύ ΕΓΩ
Δίδυμοι: Εγώ έτσι είμαι κι σ' όποιον αρέσει (αφού είμαι τέλεια σε ποιόν θα μπορούσε να μην αρέσει; :bigsmile:)
Τοξότης: Εγώ αυτά θέλω (και φυσικά εγώ ξέρω καλύτερα) και ή τα παίρνω ή ξέχνα το
Alien1
06-12-2007, 02:21 PM
Ταύρος: Ότι πω εγώ θα γίνει κι όποτε το αποφασίσω, τέλος
Σκορπιός: Θα σε γονατίσω μέχρι να πεις "ήμαρτον" γιατί έτσι σε γουστάρω πιο πολύ ΕΓΩ
Μιλαμε για συγκεκριμενα ζωδια σε αυτο το θεμα
ας πούμε πρώτα για τα θετικά ζώδια, δηλαδή τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός-Λέων-Τοξότης) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος)
Οι Σκορπιοι και οι Ταυροι δεν ανηκουν σε αυτη
εφη ταδε-ταδε εφη
06-12-2007, 04:39 PM
Αγαπητοί φίλοι
Θα ήθελα να αναφέρουμε με δύο ή τρεις λέξεις την εγωιστική συμπεριφορά κάθε ζωδίου. Δηλαδή πώς θα συμπεριφέρθεί αν είναι να προβάλει εγωιστική απαίτηση. Κάθε ζώδιο έχει αυτή τη δυνατότητα και θα πρέπει να πούμε τις απόψεις μας χωρίς να θίγουμε κάποιο. Το να αναγνωρίσουμε αυτή την αδυναμία, είναι καλό για κάθε ένα από εμάς, καθώς θα δούμε πώς οι πλανήτες μας εκεί μπορεί να εκδηλώσουν -αν οι συνδυασμοί το στηρίζουν- τέτοια τάση. Η συνειδητοποίηση θα βοηθήσει στο να γίνουμε καλύτεροι...
Επειδή τα ζώδια είναι πολλά, ας πούμε πρώτα για τα θετικά ζώδια, δηλαδή τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός-Λέων-Τοξότης) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος)
Περιμένω με χαρά όσους θέλουν να συμμετέχουν , με δύο ή τρεις λέξεις -κλειδιά, δηλαδή ψυχολογικής συμπεριφοράς- για τα θετικά ζώδια.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Λίλιαν,
Από προσωπική και διαισθητική εμπειρία θα έλεγα πως ο κάθε ένας από μας σίγουρα εκδηλώνεται διαφορετικά σε κάθε περίσταση που θα του φούντωνε τον εγωισμό...
``έχω γνωρίσει κριούς που η κρίση κορυφώνεται στο <΄ξέρεις ποιός είμαι εγώ?>
``ταύρους `` ```````````` <όλα δικά μου>
``Δίδιμους <κόντρα σε μένα?τολμάς?>
``καρκίνος```````````````````````````````` ` <έπρεπε να είχες μαντέψει>
``λέων`````````````````````````````````````<ακόμα να υποκλιθείς?>
``παρθένος```````````````````````````````` `<θυμάμαι ό,λα>
``ζυγός````````````````````````````````````<δοξάστε με>
``σκορπιός```````````````````````````````` `<ψάξε,ξάξε δεν θα με βρεις>
``τοξότης``````````````````````````````````<μ'αγαπάω..Ω!>
``αιγώκερος`````````````````````````````` ``<μίλα μου για υπόβαθρο>
``υδροχόος````````````````````````````````<ποιός θα με καταλάβει?>
``ιχθεις```````````````````````````````````<εντάξει λοιπόν..δε μ'αγαπάς>
Η προσωπική μου
Alien1
06-12-2007, 04:49 PM
Χαχαχα αντε παλι τα ιδια :laugh:
Τι σχεση εχει ο σκορπιος, ο ταυρος, ο καρκινος ο παρθενος, ιχθυς, αιγοκερως
σε θεμα που εχει σχεση μονο με ζωδια του αερα και της φωτιας οπως εχει τονισει ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΑ απο την αρχη του θεματος η κυρια Σιμου
O καθενας μας στην κοσμαρα του εδω μεσα :bigsmile:
avrilllll
06-12-2007, 11:06 PM
οι πιο μεγαλοι εγωιστες κατα την γνωμη μου ειναι οι λεοντες αλλα οχι με την ασχημη εννοια. εχουν εναν παιδικο εγωισμο που ητε ειναιγλυκος η σου την σπαει τρελα. παντως daizyduck εχεις πεσει τελειως μεσα...τουλαχιστον ετσι νομιζω εγω...
daizyduck
07-12-2007, 01:50 PM
Μιλαμε για συγκεκριμενα ζωδια σε αυτο το θεμα
Οι Σκορπιοι και οι Ταυροι δεν ανηκουν σε αυτη
Ναι, έχεις δίκιο, μάλλον δεν το πρόσεξα ίσως επειδή θεωρώ ότι οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είναι μεγαλύτεροι εγωϊστές από τους Λέοντες -που έχουν το όνομα- και με άσχημο τρόπο για τα υπόλοιπα ζώδια
Alien1
07-12-2007, 02:17 PM
Ναι, έχεις δίκιο, μάλλον δεν το πρόσεξα ίσως επειδή θεωρώ ότι οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είναι μεγαλύτεροι εγωϊστές από τους Λέοντες -που έχουν το όνομα- και με άσχημο τρόπο για τα υπόλοιπα ζώδια
Mπορεις να πιστευεις σε οτι θελεις οπως βεβαια και εγω επισης...ακομα και στο οτι ο γαιδαρος πεταει
Ο καθενας εχει την προσωπικη του γνωμη και τα δικα του πιστευω....
και απο κει και περα ειτε διαφωνουμε ειτε συμφωνουμε οι υπολοιποι
η
και καποιοι αλλοι απο δω απλως αδιαφορουνε (η το παιζουνε αδιαφοροι) :)
Μονο που η δημιουργος του θεματος θελει να μιλησουμε για συγκεκριμενα ζωδια (αερα και φωτιας) και οχι για ολα
skorpion
07-12-2007, 02:23 PM
Ενας αιγοκαιρως δε θα πρεπε να το λεει αυτο:laugh::laugh::laugh:
daizyduck
07-12-2007, 02:30 PM
Ενας αιγοκαιρως δε θα πρεπε να το λεει αυτο:laugh::laugh::laugh:
Ναι, μα εδώ δε γράφουμε τι μας αρέσει εμάς αλλά τι νομίζουμε από τις λίγες γνώσεις που μπορεί να έχουμε ή την εμπειρία.
Alien1
07-12-2007, 02:37 PM
Ναι, μα εδώ δε γράφουμε τι μας αρέσει εμάς
Για τον εαυτο σου μιλας ?
skorpion
07-12-2007, 02:38 PM
Ναι, μα εδώ δε γράφουμε τι μας αρέσει εμάς αλλά τι νομίζουμε από τις λίγες γνώσεις που μπορεί να έχουμε ή την εμπειρία.
Αυτο ειπα κι εγω:laugh::laugh::laugh:
Βασιλης Παπαδολιας
07-12-2007, 02:42 PM
Ρε παιδιά, τι πιάσατε τις κόντρες; Στο θέμα!
daizyduck
07-12-2007, 02:45 PM
Δεν κάνουμε κόντρες καθόλου. Μια επισήμανση έκανε η κοπέλα και της απάντησα, για το θέμα πάντα.
kritikia
07-12-2007, 02:47 PM
Ένας Ζυγός μπορεί να είναι εξίσου εγωιστής όσο ένας Κριός, Καρκίνος ή Αιγόκερος. Ωστόσο δεν θα αναφερθώ ξεχωριστά στα 6 ζώδια που αναφέρονται από την κα Σίμου γιατί θεωρώ ότι όλοι είμαστε εγωιστές ανεξαρτήτως ζωδίου. Στην εποχή μας η ταπεινότητα, η αλτρουιστική συμπεριφορά και η ανιδιοτέλεια έχουν πεθάνει.. κάτι σαν το τσάμπα (που πέθανε εδώ και πολύ καιρό)..
starfish
07-12-2007, 03:19 PM
Ένας Ζυγός μπορεί να είναι εξίσου εγωιστής όσο ένας Κριός, Καρκίνος ή Αιγόκερος. Ωστόσο δεν θα αναφερθώ ξεχωριστά στα 6 ζώδια που αναφέρονται από την κα Σίμου γιατί θεωρώ ότι όλοι είμαστε εγωιστές ανεξαρτήτως ζωδίου. Στην εποχή μας η ταπεινότητα, η αλτρουιστική συμπεριφορά και η ανιδιοτέλεια έχουν πεθάνει.. κάτι σαν το τσάμπα (που πέθανε εδώ και πολύ καιρό)..
Ο διαχωρισμος εγινε απλως για διευκολυνση. Τα αλλα μισα ζωδια περιμενουν στην γωνια.... τρεμοντας!! :toung::toung: Απλως οταν πια δεν θα εχει να προσθεσει κανεις κατι στην πρωτη ομαδα, θα περασουμε στην δευτερη!
Φυσικα και ειμαστε ολοι εγωιστες με τον μοναδικο του τροπο ο καθενας! Γι αυτο και μενουμε περισσοτερο στο αρχετυπο των ζωδιων οπως το αντιλαμβανομαστε, σφαζοντας με το βαμβακι!:bigsmile::bigsmile::toung::toung:
starfish
07-12-2007, 03:22 PM
Να συμπληρωσω τον Ζυγο στον οποιο δεν εγραψα τιποτα:
"Καθρεφτη καθρεφτακι μου, ποιος ειναι πιο ομορφος - δικαιος - διπλωματης, στον κοσμο;":toung::toung:
skorpion
07-12-2007, 03:46 PM
Καλε πια κοντρα? το γελακι στο τελος δε το ειδες?:bigsmile:
Τεσπα σορυ για το οφ τοπικ συνεχιζουμε κανονικα στο θεμα μας.......:love:
Alien1
07-12-2007, 04:01 PM
Να συμπληρωσω τον Ζυγο στον οποιο δεν εγραψα τιποτα:
"Καθρεφτη καθρεφτακι μου, ποιος ειναι πιο ομορφος
Eεεε αυτο ειναι δικο μου ρε κλεφτρα :laugh:
Αντε βρες δικο σου :laugh:
Arcturos
07-12-2007, 07:22 PM
:offtopic:Αρχίζοντας με τον πρωτοπόρο του ζωδιακού ,Κριό θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα έβγαζε εγωισμό σε θέματα προβολής του εγώ με την ένοια της κυριάρχισης της προσωπικής του εικόνας δηλ έχει θεματάκι με την αυτοπροβολή ,το ζήτημα εδώ είναι άν σκέφτηκε ,εφάρμοσε ή είπε κάτι πρώτος .Έχουμε λοιπόν ένα εγωισμό σε θέμα με την αυθεντικότητα .
Ο Λέων είναι πολύ δοτικός και βοηθητικός απλά πρέπει να ακούει μπράβο, θέλει λοιπόν να είναι σίγουρος ότι παρακολουθήτε ΄στενά για αυτά που κάνει ,λέει κ.ο.κ
Εδώ λοιπόν ο εγωισμός έχει να κάνει με το πόσο με θαυμάζουν και κατά συνέπεια με το πόσο με αγαπούν και πόσο απαραίτητος είμαι.Τον Τοξότη ίσως τον χαρακτηρίσουμε εγωιστή λόγω της αδιαφορίας του σε θέματα συμπεριφοράς ενώ είναι ζώδιο πολύ ανοιχτό σε υλικά θέματα μερικές φορές αδιαφορεί για το πως θα προσεγγίσει ένα λεπτό ζήτημα.Έτσι αυτή του η αδιαφορία ίσως τον κάνει να χαρακτηριστεί εγωιστής από τον περίγυρο.Ο Ζυγός όντας τεμπελάκος και αρνητικός στο να έρθει σε επαφή με την άσχημη πλευρά της ζωής θα βγάλει τον εγωισμό του καλοπερασάκια δεν θα βοηθήσει δηλ στο να στηθεί ένα γορτινό τραπέζι αλλά θα βολευτεί στην καλλίτερη θέση ,πάντως ιδιοτελής δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ο γόητας του ζωδιακού .Ο Υδροχόος από την άλλη σε ότι αφορά το γενικό καλό δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εγωιστής στις διαπροσωπικές του όμως σχέσεις εκδηλώνει μια τάση για πνευματική ανωτερότητα.Διανοητικός ο εγωισμός εδώ λοιπόν. ΟΙ Δίδυμοι (είναι και δύο, άρα ο ένας μπορεί να είναι εγωιστής)είναι εγωιστές σε γενικές γραμμές με μια περίεργη όμως ανάλυση του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού βλέπετε είναι και λίγο ιδιοτελείς αυτοί οι πανέξυπνοι τύποι.Πιστεύω λοιπόν πως θα εκδηλώσουν ένα συνδιασμό εγωισμού και ωφελιμισμού ,Ερμής είναι αυτός δεν θα ξέρει το συμφέρον του?
Σε γενικές τώρα γραμμές αν προσβάλλονται τα φώτα ή ο Ερμής (χρειάζονται βέβαια και άλλοι παράγοντες ) ίσως εκδηλωθούν εγωιστικές τάσεις.
Ουρανός και ¶ρης σε προσβολές δίνουν αδιαφορία για τα συναισθήματα και την τάση για επιβολή στους άλλους, ο Κρόνος μειώνει τις συμπάθειες και την αντίληψη με αποτέλεσμα να μην αντιλαμβάνεται το άτομο την σκληρότητα που διαχέει στο περιβάλλον .Ο Πλούτωνας σε αρνητική τοποθέτηση στο χάρτη θα προβάλει με Ερμή την ανάγκη να αποδείξει πνευματική ανωτερότητα και αυταρχισμό στις συζητήσεις, με Σελήνη και Ήλιο βγάζει μια καχυποψία και φόβο πως όλοι θέλουν το κακό του δηλ. μια μανία καταδίωξης με αποτέλεσμα συνέχεια να βρίσκεται σε άμυνα το άτομο και να περιχαρακώνει τον ευατό του,εδώ λοιπόν εγωισμός θα εκδηλωθεί με την μορφή της διατήρησης των κεκτημένων του ατόμου.
Αγαπητοί φίλοι
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
starfish
10-12-2007, 11:07 AM
:laugh:
Eεεε αυτο ειναι δικο μου ρε κλεφτρα :laugh:
Αντε βρες δικο σου :laugh:
Στην τεχνη, ολα ειναι δανεικα!!!:laugh::laugh::laugh:
Λίλιαν Σίμου
11-12-2007, 12:41 AM
Αγαπητά μέλη
Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας και ομολογώ πως είναι από τα πιο ευχάριστα ποστς αυτά που διάβασα, με έξυπνες και χιουμοριστικές παρατηρήσεις, που αντικατοπτρίζουν όμως την έννοια της εγωιστικής συμπεριφοράς μέσα από τις ποιότητες των ζωδίων.
Συγχαρητήρια σε όλους! Όποιος θέλει να γράψει και δεν είχε συμμετοχή,ή είχε αλλά σκέφθηκε κάτι ακόμη, ας το κάνει εδώ για τα θετικά ζώδια (φωτιάς και αέρα).
Για να μην μπερδέψουμε τις κατηγορίες, θα ανοίξω ένα ακόμη θέμα, για τα αρνητικά ζώδια, δηλαδή τα ζώδια του νερού και της γης.
Καλή συνέχεια
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Alien1
12-12-2007, 06:47 PM
Θα συμπληρωσω και τα υπολοιπα με καπως πιο αστειο-σοβαρη διαθεση και με περισσοτερη λεπτομερεια περι εγωισμου
(βασισμενα σε προσωπικες εμπειριες αλλα και απο πληροφοριες μεσο ιντερνετ)
Διδυμοι
- Οι Διδυμοι αντρες οταν ειναι στα κέφια τους μπορει να βγαλουν ενα εγωισμο που θυμίζει κατι απο Ζαχαράτο και Μαρίνο + το οτι να αλλαζουν γνωμη και θεμα στο λεπτο...
-Οι Διδυμοι οταν ειναι στις κακές τους ο εγωισμος τους βγαινει σε φαρμακι και κατινιστικο κουτσομπολιο σε διαφορα πηγαδακια και κλικες ομοιων τους,
Οι Διδυμοι μπορει να χρησιμοποιησουν πλαγια μεσα...προσπαθουν με λογια να πεισουν τους τριτους να πανε με το μερος τους για να στιγματισουν κοινωνικα το ατομο (ατομα) που θεωρουν αντιπαθη και "εχθρο" τους αντι να το αντιμετωπισουν οι ιδιοι απο μονοι τους κατα προσωπο.
(αν και γενικος αυτο το πλαγιο τροπο τον χρησιμοποιουν ολα τα ζωδια αερα,φωτιας για να κανουν "ζημια" σε καποιον και οχι μονο ο διδυμος)
Οι Γυναίκες Δίδυμοι οταν θιχτει ασχημα ο εγωισμος τους, τους βγαινει σε υστερια και φωνες
- Ο Γυναικες διδυμοι οταν ειναι στις καλες τους μπορει να βγαζουν ενα
περιεργο εγωισμο λες και εξασκούν το "αρχαιότερο", επαγγελμα με ενα υφος υπερηφανειας...
Κουτσομπολευει με τις φιλες της το ποσο προκλητικα θα ντυθει για να την προσεξει επιτελους το αντιθετο φυλο η
το ποιος ειναι ο πιο κουκλος που γνωρισε στο μπαρ, στο δρομο, στο καφενειο, στην δουλεια, στο ασανσερ, σε καποια αιθουσα, στο λεωφορειο, στο ταξι, στον υπονομο και παει λεγοντας....
------------------------
Τοξοτης
- Ο Εγωισμο του αντρα τοξοτη του βγαινει σε υπεραισιόδοξια
Ακομα και αν το σπιτι του γκρεμιστηκε και εμεινε ανεργος και χωρις λεφτα
αυτος θα έχει πάντα διάθεση για φιλοσοφικές συζητήσεις και να αποδειξη στους υπολοιπους οτι ΝΑΙ αυτος δεν κολλαει σε τετοια "μικρο-προβληματα" και θα παραμεινει με το τεραστιο χαμογελο και ως ευχαριστος για τους αλλους.
Εξαλλου η ζωη ειναι ενας κλοουν υπαρχει και αυριο μελλον....(ακομα και με διαμερισματακι 3 δωματιων και ως σκουπιδιαρης)
- Στις γυναίκες Τοξότες ο εγωισμος τους βγαινει σε μυθομανια, επιδειξη ευφυιας και ισχυρογνωμοσυνη.
-----------------
Υδροχοος
Ο Εγωισμος τους βγαινει σε ενα ειδος ψυχοπαθείας και ελαφρος περιεργων αποψεων οπου μονο αυτοί καταλαβαίνουν...Πρεπει οι υπολοιποι να συμφωνουν με τα δικα τους πιστευω στο τι ειναι σωστο και τι λαθος αλλιως κατι δεν παει καλα με το ατομο που διαφωνει μαζι τους
Τους αρεσει να επιδεικνυονται πρωτοπόροι στους αλλους (αν και μπορει να είναι οι πρώτοι που θα απολυθούν από το γραφείο.)
Εχουν μια εγωιστικη εμμονη στο να νομίζουν πως το σεξ είναι πρωτεύουσα της Μαλαισίας.
το ποιο μυθομανή άτομο που έχω γνωρίση είναι γυναίκα παρθένος με ωροσκόπο σκορπιο
τόσα ψέματα και τόσο βούλεμα δεν νομίζω ότι έχω φάει στη ζωη μου
ακόμα και όταν άρχισα να της το έλεγα δεν το παραδεχόταν συνέχιζε
σαν τοξότης όταν με πέρνει απο κάτω είμαι εγωίστρια και δεν θέλω να το καταλαβαίνουν οι άλλοι και βγάζω το υπερ αισιοδοξο να προστατέψω τον ευατό μουαπο άτομα που θα χαρούν να με δουν ότι με έχει πάρει από κάτω
SHAPE
08-01-2008, 11:41 PM
ZΥΓΟΣ/ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ/ΝΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
Αργοναύτης
09-01-2008, 05:27 PM
το ποιο μυθομανή άτομο που έχω γνωρίση είναι γυναίκα παρθένος με ωροσκόπο σκορπιο
τόσα ψέματα και τόσο βούλεμα δεν νομίζω ότι έχω φάει στη ζωη μου
ακόμα και όταν άρχισα να της το έλεγα δεν το παραδεχόταν συνέχιζε
Τι μου θυμίζει αυτό...Κι εγώ δεν συμπαθώ καθόλου αυτό το συνδυασμό που ανέφερες (που έχω γνωρίσει και σε άντρες και σε γυναίκες). Disgusting. Oι Παρθένοι είναι πάρα πολύ εγωιστές, αυτό το ομολογώ αν και δεν με συμφέρει. Ο Παρθένος με Ωροσκόπο Σκορπιό ήταν εγωπαθής μέχρι το κόκκαλο και ψεύτης. 'Ετσι ακριβώς όπως τον περιγράφεις. Μήπως ήταν ο ίδιος ; :laugh: 'Ηταν οι χειρότεροι εχθροί μου πάντα μερικοί άντρες Παρθένοι. Ενώ οι γυναίκες Παρθένοι μια χαρά είναι, θέλουν λίγο ξύλο μόνο και στρώνουν αμέσως. Αυτές και οι Κριοί. Γυναίκες Παρθένοι και γυναίκες Κριοί είναι οι μαζόχες του ζωδιακού, :laugh: Εσείς άντρες, όταν γνωρίζετε γυναίκες Παρθένες ή Κριούς, ψάξτε και για τη Σελήνη τους και τον 'Αρη τους και ειδικά αν έχουν και Σελήνη στα ίδια ζώδια να'στε πάντα έτοιμοι να τους δείξετε ότι εσείς είστε το αφεντικό, γιατί μόνο έτσι θα σας ερωτευθούν. Είναι τα κακομαθημένα κορίτσια που πάντα αποζητούν την πειθαρχία, η Παρθένος γιατί είναι στη φύση της, η Κριός γιατί απολαμβάνει η κατάκτησή της να γίνεται με ένταση. Μπορεί έξω να φέρονται αυταρχικά και απότομα και οι δυο, και να γίνονται με την πρώτη ευκαιρία δηλητηριώδεις και κακοί, και επιθετικοί, αλλά αυτό κρύβουν, την ανάγκη να δαμαστούν από κάποιον άντρα. Μακρυά από Παρθένους και Κριούς αν δεν έχετε πάρει τουλάχιστον μαθήματα πάλης, ξιφομαχίας, αν δεν έχετε άδεια οπλοκατοχής και οπλοχρησίας, ή αν δεν κρύβεται πολύ Κριό μέσα σας. Μακρυά από την Παρθένο και την αντισκιά της. :scared:
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟ ; ΠΟΥ ; ΓΙΑ ΤΟΥΣ 14 ΤΥΠΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ 14 (ΚΑΙ ΟΙ 14 ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ) ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ;
Ιφιγένεια
09-01-2008, 05:45 PM
:bigsmile: Ο ωροσκόπος σκορπιός είναι πρόβλημα γενικά πιστεύω, ανεξαρτήτως ζωδίου...¨Ειδικά γυναίκες όσες έχω γνωρίσει με ωροσκόπο σκορπιό (ταύρος, καρκίνος, ιχθύς..)μου έχουν δημιουργήσει κι εμένα προβλήματα(παρόλο που λογικά πρέπει να ταιριάζω...).. Και για τις γενικότητες περί γυναικών παρθένων, έχω σταματήσει να ασχολούμαι! Σηκώνω τα χέρια ψηλα! Δε λέω οτι είμαι αγία... αλλά αμαν πια! :toung:
moutro28
09-01-2008, 08:59 PM
Κριός: Δεν είμαι εγωιστής, αλλά υπέρμαχος της αντικειμενικής αλήθειας, δηλαδή της δικής μου.
Λέων: Ένας, αλλά λέων
Τοξότης: Είμαι πολύ φευγάτος για να παγιδεύομαι σε εγωισμούς.
Δίδυμος: Είμαι το πιο φωτεινό μυαλό του ζωδιακού, άρα ο αλάνθαστος.
Ζυγός: Είμαι ο πιο όμορφος, ο πιο γοητευτικός και κρύβω εντέχνως τον εγωισμό μου
Υδροχόος: Δεν είμαι εγωιστής. Απλώς πρωτοπόρος και θέλουν με ακολουθούν.
fantasy_girl
10-01-2008, 02:09 AM
πολυ καλα ολα οσα διαβασα.δειτε και την δικη μου αποψη. Κριος:ειμαι φυσικο ταλεντο,καντε στην ακρη,δεν υπαρχετε! Λεων:ειμαι ενας και μοναδικος και δεν δεχομαι κριτικη και συγκριση! Τοξοτης:ειμαι αυτος που ειμαι,δεν με νοιαζουν οι αλλοι,δεν ξερω τα παντα αλλα αυτα που ξερω τα ξερω καλα και μη μιλας αν δεν ξερεις! Διδυμος:το οτι ειμαι ευστροφος σημαινει οτι ξερω και τα παντα,μην το ψαχνετε τωρα εσας θα ακουσω? Ζυγος:ειμαι ο καλυτερος και ο πιο ομορφος και γι'αυτο ειρωνευομαι και βγαζω ψευτες τους παντες προκειμενου να διατηρησω την καλη εικονα μου! Υδροχοος:ειμαι ο πιο εξυπνος,αυτο το ξερουν ολοι και δεν κανω πισω σε θεματα που αφορουν την ελευθερια μου και την ανεξαρτησια μου!καντε οτι θελετε αλλα μακρια απο την ιδεα να με περιορισετε,σκοτωνω! Ελπιζω να μην παρεξηγηθει κανεις,εντελως φιλικα ολα τπτ προσωπικο.ετσι και αλλιως τοξοτακι ειμαι με υδροχοο και γελασα με ολα τα παρπανω σχολια και ειναι και αληθειες!
Λίλιαν Σίμου
10-01-2008, 01:28 PM
Αγαπητά μέλη
Με χαρά διαβάζω όλο και περισσότερες και εύστοχες ιδέες πάνω στο θέμα αυτό. Σας δίνω συγχαρητήρια και βλέπω πως όταν κάποιος αντιμετωπίζει με χιούμορ και πνεύμα μία τάση, έχει δυνατότητες να την περιγράψει πολύ παραστατικά!
Καλή σας συνέχεια
φιλικά
Λίλιαν Σίμου