View Full Version : Απορία για μεσοδιάστημα Ηλίου / Αφροδίτης
melinam
04-12-2007, 09:23 AM
Καλημέρα σας! Θα ήθελα να ρωτήσω όταν λέμε μεσοδιάστημα Ήλιου και Αφροδίτης τι εννοούμε? Π.χ. εγώ που έχω ήλιο στις 10 13ο του Υδροχόου και Αφροδίτη στις 23 48ο του Τοξότη το μεσοδιάστημα είναι περίπου στις 16ο του Αιγόκερου? Και όταν λέμε ο Δίας στο μεσοδιάστημα Ήλιου - Αφροδίτης εννοούμε ο Δίας να βρίσκεται στη 16ο του Αιγόκερου? Γεννήθηκα 30.1.79, 7:10μμ, Λευκωσία, Κύπρος. Θα με βοηθούσατε ιδιαίτερα αν μου απαντούσατε! :cheesy:
Bungula
04-12-2007, 10:16 AM
Καλημέρα σας! Θα ήθελα να ρωτήσω όταν λέμε μεσοδιάστημα Ήλιου και Αφροδίτης τι εννοούμε? Π.χ. εγώ που έχω ήλιο στις 10 13ο του Υδροχόου και Αφροδίτη στις 23 48ο του Τοξότη το μεσοδιάστημα είναι περίπου στις 16ο του Αιγόκερου? Και όταν λέμε ο Δίας στο μεσοδιάστημα Ήλιου - Αφροδίτης εννοούμε ο Δίας να βρίσκεται στη 16ο του Αιγόκερου? Γεννήθηκα 30.1.79, 7:10μμ, Λευκωσία, Κύπρος. Θα με βοηθούσατε ιδιαίτερα αν μου απαντούσατε! :cheesy:
Αγαπητή Melinam,
Εκεί που έχεις υπολογίσει είναι το μεσοδιάστημα Ηλιου-Αφροδίτης σου.
Ο διελαύνων Δίας θα είναι εκεί τον Οκτώβριο-Νοέμβριο 2008.
Ελπίζω να σε βοήθησα.
Λίλιαν Σίμου
04-12-2007, 07:02 PM
Αγαπητή melinam
Το μεσοδιάστημα Ηλίου-Αφροδίτης σημαίνει σε γενικές γραμμές έρωτα, ομορφιά, αρμονία, έκφραση συναισθημάτων και δημιουργία μέσα από την συγκίνηση της αγάπης ή του έρωτα.
ΌΨη με το μεσοδιάστημα αυτό μπορεί να είναι από σύνοδο αλλά και κάθε δύσκολη γωνία προς αυτό (τετράγωνο, ημιτετράγωνο, διάμετρο κλπ) από προοδευτικό, διελαύνοντα, ετήσιο πλανήτη.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου