View Full Version : Γάμος. Πώς ανιχνεύεται στο γενέθλιο χάρτη
Βασιλική Κόντη
03-12-2007, 01:25 AM
Με αφορμή το αφιέρωμα του MyHoroscope στις σχέσεις για το επόμενο δίμηνο, θα σας παρουσιάσω μια προσωπική μελέτη μέσα από την εμπειρία που έχω αποκομίσει δουλεύοντας Ωροσκόπια τα τελευταία 10 χρόνια και αφορούν το γάμο. Θα σας δείξω πως φαίνεται αν καταρχήν υπάρχει γάμος στο γενέθλιο Ωροσκόπιο, αν ναι πότε θα λάβει χώρα και τι στοιχεία πρέπει να έχουν τα δύο Ωροσκόπια προκειμένου να καταλάβουμε τι έχει φέρει κοντά τους δύο ανθρώπους και αποφασίζουν να συνδέσουν τις ζωές τους με τα γαμήλια δεσμά.
Κλασικές ενδείξεις γάμου σε γενέθλιο ωροσκόπιο
Οι όψεις από και προς τον Ήλιο, σε γυναικείο θέμα, οι όψεις από και προς τη Σελήνη, σε ανδρικό θέμα, πριν ο πλανήτης εγκαταλείψει το ζώδιο όμως.
Οι όψεις που πρόκειται να κάνει ο κυβερνήτης του 7ου
Οι πλανήτες μέσα στον 7ο και οι όψεις τους.
Εμπεριεχόμενος οίκος ή πλανήτης στον 7ο μπορεί να δώσει παρά πάνω από έναν γάμους.
Βεβαίως χρησιμοποιούμε μόνο τις κύριες γενέθλιες όψεις δηλαδή την σύνοδο, το τετράγωνο, την αντίθεση, το τρίγωνο και το εξάγωνο. Συνήθως οι δυνατότερες όψεις είναι και αυτές που εκδηλώνονται πρώτα. Π.χ. αν ο Ήλιος πάει να κάνει σύνοδο με έναν πλανήτη θα εκδηλωθεί πρώτα αυτή η σύνοδος και μετέπειτα ένα πιθανό εξάγωνο.
Επίσης πρέπει να παρατηρήσουμε με προσοχή την όψη που κάνουν μεταξύ τους οι κυβερνήτες του 1ου και του 7ου οίκου είτε στο γενέθλιο, είτε στο προοδευτικό Ωροσκόπιο γιατί θα περιγράψουν με ακρίβεια το είδος του γάμου που θα προκύψει και ποιές είναι οι ανάγκες των συντρόφων από αυτό το γάμο.
Κλασικές ενδείξεις εκδήλωσης γάμου
Είναι πολλοί οι τρόποι που μπορούμε να δούμε πότε θα συμβεί αυτό το εξαιρετικό συμβάν και εδώ θα σας δώσω την κατεύθυνση των σημαντικότερων ενδείξεων, χωρίς όμως να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και πάρα πολλές άλλες.
Όταν ο κυβερνήτης του 1ου και του 7ου τείνουν να συναντηθούν από πρόοδο (secondary ή solar arc).
Η σύνοδος των φυσικών κυβερνητών του γάμου, δηλαδή ο Δίας και η Αφροδίτη από πρόοδο βεβαίως. Το ίδιο ισχύει και για την σύνοδο Δία Ηλίου για τις γυναίκες και Δία Σελήνης για τους άνδρες.
Η σύνοδος Ηλίου - Αφροδίτης πάλι από τα προοδευτικά συστήματα και σε έναν οίκο που να ευνοεί το γάμο(γιατί αυτή η όψη φέρνει και κέρδη και μάλιστα τρανταχτά).
Ο Δίας στο μεσοδιάστημα Ηλίου - Αφροδίτης φέρνει νομιμοποίηση των σχέσεων(ενώ ο ¶ρης τεκνοποίηση)
Η σύνοδος της Προοδευτικής Αφροδίτης με το MC, ASC ,DEC
Η προοδευτική Σελήνη και το πέρασμά της στον 7ο ή στον 1ο
Ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου ή ο κυβερνήτης του 7ου να δέχονται εξαιρετικά ευνοϊκές όψεις από διέλευση, π.χ. να έχει κάποιος Ωροσκόπο ζυγό, κυβερνήτη Αφροδίτη δηλαδή και αυτή η Αφροδίτη να δέχεται τρίγωνο από Πλούτωνα.
Η σύνοδος Αφροδίτης - ¶ρη από πρόοδο με εμπλοκή Δία σημαίνει γάμο. Από μόνη της δίνει μια πολύ ερωτική σχέση, χωρίς όμως να υπόσχεται γάμο.
Αφροδίτη - Β.Δεσμός γνωριμία με σκοπό το γάμο ή απλά αρραβώνας!!
Η σύνοδος ¶ρη - Δία συνήθως δίνει ένα βιαστικό γάμο συνήθως με αφορμή ή σκοπό...την τεκνοποίηση!
Δίας – Β.Δεσμός δίνει «τυχερή ένωση»
Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι δείκτες που μπορεί να εκδηλώσουν το συγκεκριμένο γεγονός ή ακόμη μελετώντας να δείτε ότι μπορεί ταυτόχρονα να συμβαίνουν πολλά μαζί από τα παραπάνω.
Κλασικές ενδείξεις συναστρίας που οδηγείται σε γάμο
Θετική όψη των Φώτων μεταξύ τους (πολλά παντρεμένα ζευγάρια έχουν σύνοδο Ηλίου - Σελήνης) γιατί δηλώνει αρμονία και σύμπνοια)Η αντίθεση άλλες φορές είναι θετική και άλλες αρνητική
Προσωπικοί πλανήτες του ενός σε όψη με τον αστεροειδή Juno, είτε σε γυναικείο θέμα, είτε σε ανδρικό.
Το vertex του ενός σε σύνοδο με το Β.δεσμό του άλλου
Η Αφροδίτη του ενός σε σύνοδο με τον αστεροειδή Pallas του άλλου.
Ο Ωροσκόπος του ενός σε σύνοδο ή αντίθεση με τον αστεροειδή Pallas.
O Ωροσκόπος του ενός σε σύνοδο με την Σελήνη ή την Αφροδίτη του άλλου.
Αφροδίτη σύνοδο με ¶ρη. (Είναι η τέλεια όψη για να μην βαρεθούν ποτέ σεξουαλικά).
Τέλος ένα μικρό παράδειγμα ενός Ωροσκοπίου που πρόκειται να πάει σε γάμο μέσα στο 2008 και είναι προς μελέτη και θα σας το αναλύσω λεπτομερώς σε επόμενο άρθρο για να δείτε πως ακριβώς ο Αστρολόγος εργάζεται για να καταλήξει να δώσει την πρόβλεψη του.
Γυναικείο θέμα στις 30-03-1970 στις 5.20 μ.μ. στην Αθήνα.
NEFELI1971
03-12-2007, 10:59 AM
Ο γενεθλιος ηλιος μου κανει τετραγωνο με Δια κ ποσειδωνα κ αντιθεση με το Μεσουρανημα μου.Η Σεληνη μου κανει συζυγια με την Αφροδιτη μου κ τριγωνο με τον Κρονο κ τετραγωνο με τον Ουρανο μου κ sextile με τον Ωροσκπο μου.Ο Ερμης επισης sextile τον Αρη μου κ κανει τετραγωνο με τον Κρονο μου.Αυτα τα στοιχεια δειχνουν αν τελικα θα παντρευτω?
melinam
03-12-2007, 11:56 AM
Καλη σας μέρα! Ο Ηλιος μου είναι στις 10 13ο του Υδροχόου και η Αφροδίτη μου στις 23 48ο του Τοξότη. Το μεσοδιάστημα του Ήλιου και της Αφροδίτης μου να υποθέσω ότι είναι περίπου στις 16ο του Αιγόκερου? Αρα όταν ο Δίας θα βρίσκεται στις 16ο του Αιγόκερου αυτό σημαίνει νομιμοποίηση των σχέσεων? Γεννήθηκα στις 30.1.79, 7:10μμ, Λευκωσία, Κύπρος. :cheesy:
Μπράβο για το άρθρο απο το πρωί που το διαβάζω κοιτάω τον γεν.τα solar και τα προοδευτικά και δεν το πιστεύω!!!!!!!
αν και υπάρχει Κρόνος στο γεν.στον 7ο ως το 2009 μου βγαίνει γάμος ξαφνικός
εχω Κρόνο στον Υδροχόο και στην 29 μοίρα στο γεν.με τον κυβερνητη του 7ου τον Ουρανό στον 1ο και στα προοδευτικά σύνοδο Αρη Αφροδίτης Ηλιου στο MC σε συνοδο με γενέθλια Αφροδίτη και MC Σελήνη στον Καρκίνο και στον 12ο γενέθλιο, έχω Λεοντα ωροσκόπο.
σωστά τα είδα ή έκανα κάπου λάθος:
Βασιλική Κόντη
03-12-2007, 05:13 PM
Αγαπητοί φίλοι,
το άρθρο νομίζω σας καθοδηγεί αρκετά ώστε να πάρετε μια ιδέα στο πως περίπου δουλεύουμε το θέμα του γάμου,Δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να απαντήσω σε προσωπικές ερωτήσεις Ωροσκοπίων παρά μόνο σε γενικές κατευθύνσεις για ευνόητους λόγους...
Φιλικά
Βασιλική Κόντη
skorpion
03-12-2007, 05:21 PM
Αν ο ηλιος βρισκεται στις πολυ τελευταιες μοιρες του ζωδιου οι οψεις που θα κανει μεχρι να βγει απο το ζωδιο ειναι οι γενεθλιες οποτε αυτο τι σημαινει?
melinam
03-12-2007, 05:28 PM
Κυρία Κόντη γεια σας! Εγώ προσωπικά απλά ήθελα να μου πείτε κατά πόσο ο τρόπος που έχω σκεφτεί το πώς βγαίνει ένα μεσοδιάστημα είναι ορθός. Ευχαριστώ! :cheesy:
ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ
Υπαρχει περιπτωσει ολα τα παραπανω να βγαινουν σε γενεθλιο χαρτη παντρεμενου ατομου αν ναι τοτε τη εξηγησει δινουμε :wacko:
:bigsmile:
Βασιλική Κόντη
03-12-2007, 06:51 PM
Αν ο ηλιος βρισκεται στις πολυ τελευταιες μοιρες του ζωδιου οι οψεις που θα κανει μεχρι να βγει απο το ζωδιο ειναι οι γενεθλιες οποτε αυτο τι σημαινει?
Γειά σου scorpion,
Λοιπόν αν ο Ηλιος είναι στις τελευταίες μοίρες κοίταξε να δεις τις όψεις που θα κάνουν οι υπόλοιποι πλανήτες προσεγγίζοντας τον πχ αν η Αφροδίτη είναι στις 4 μοίρες καιό Ηλιος στις 27, η Αφροδίτη προχωρώντας κάποια στιγμή θα κάνει σύνοδο μαζί του...Αλλά και στις τελευταίες μοίρες να είναι κάποια όψη θα κάνει αν δεν βρεις άκρη από κει δες τον κυβερνήτη του 7ου, πότε θα συναντηθεί από πρόοδο με τον κυβερνήτη του Ωροσκόπου
Φιλιά
Βάσια
skorpion
03-12-2007, 07:41 PM
Γειά σου scorpion,
Λοιπόν αν ο Ηλιος είναι στις τελευταίες μοίρες κοίταξε να δεις τις όψεις που θα κάνουν οι υπόλοιποι πλανήτες προσεγγίζοντας τον πχ αν η Αφροδίτη είναι στις 4 μοίρες καιό Ηλιος στις 27, η Αφροδίτη προχωρώντας κάποια στιγμή θα κάνει σύνοδο μαζί του...Αλλά και στις τελευταίες μοίρες να είναι κάποια όψη θα κάνει αν δεν βρεις άκρη από κει δες τον κυβερνήτη του 7ου, πότε θα συναντηθεί από πρόοδο με τον κυβερνήτη του Ωροσκόπου
Φιλιά
Βάσια
Ευχαριστω για την απαντηση Βασια :love:
Νομιζω οτι κανει τις ιδιες, δε ξερω... Τωρα αν κοιταξω τους προηγουμενους πλανητες στο ιδιο ζωδιο σωθηκα γιατι ο αμεσως προηγουμενος ειναι ο κρονος και πιο μακρια ο πλουτωνας εκτος αν πιανεται και ο κληρος της τυχης που ειναι σε συνοδο με τον ηλιο λιγο πιο πριν απ αυτον!!! Και ο κυβερνητης του 7ου ειναι σε συνοδο με τον κυβερνητη του ωροσκοπου στο γενεθλιο οποτε το προοδευτικο δε με πολυβολευει εχω την εντυπωση εκτος αν με τη λεξη συναντησει δεν εννοεις συνοδο αλλα οποιαδηποτε οψη ή εκτος αν δε καταλαβα κατι γιατι ειμαι και ψιλοασχετη...
Βασιλική Κόντη
03-12-2007, 09:31 PM
Ευχαριστω για την απαντηση Βασια :love:
Νομιζω οτι κανει τις ιδιες, δε ξερω... Τωρα αν κοιταξω τους προηγουμενους πλανητες στο ιδιο ζωδιο σωθηκα γιατι ο αμεσως προηγουμενος ειναι ο κρονος και πιο μακρια ο πλουτωνας εκτος αν πιανεται και ο κληρος της τυχης που ειναι σε συνοδο με τον ηλιο λιγο πιο πριν απ αυτον!!! Και ο κυβερνητης του 7ου ειναι σε συνοδο με τον κυβερνητη του ωροσκοπου στο γενεθλιο οποτε το προοδευτικο δε με πολυβολευει εχω την εντυπωση εκτος αν με τη λεξη συναντησει δεν εννοεις συνοδο αλλα οποιαδηποτε οψη ή εκτος αν δε καταλαβα κατι γιατι ειμαι και ψιλοασχετη...
Η αλήθεια είναι πως μερικά Ωροσκόπια είναι πιο <<δυσκολοδιάβαστα>>από κάποια άλλα.Και φυσικά παίζουν ρόλο και οι γνώσεις και η εμπειρία.Σιγά σιγά, κανένας δεν κατάφερε να μάθει Αστρολογία από επιφοίτηση, θέλει διάβασμα,μελέτη ,προσοχή και αγάπη για το αντικείμενο.Ο δικός σου Ερμής δόξα τω θεώ έχει όλες τις προυποθέσεις.
Βάσια
Eξαιρετικό θέμα και πολύ κατατοπιστικό συγχαρητήρια.Πολύ καιρό έψαχνα για αυτές τις πληροφορίες σχετικά με την ένδειξη γάμου στο προοδευτικό ωροσκόπιο.Ευχαριστώ!!!Perfect
melodia
05-12-2007, 08:00 PM
Kαλησπέρα σε ολους και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.
Διαβασα το αρθρο και ομολώ οτι εχω εκπλαγει.
Θέλοντας να κατανοησω τις παραπανω οψεις και να δω αν πραγματι μπορει να δει καποιος ποτε μπορει να συμβει ενας γάμος, πηρα τον χάρτη μιας φιλης μου η οποια εχει μεν χωρίσει αλλα ήθελα να δω την περιοδο που παντρευτηκε τι οψεις υπηρχανε αναμεσα στο γενεθλιο της, στο προοδευτικο και στο solar arc.
Οι οψεις που ειχε πριν 15 χρόνια ηταν:
1) O ΗΛΙΟΣ(προοδευτικο & sοlar arc) σε σύνοδο με γενεθλιο ΔΙΑ.
2) ΑΦΡΟΔΙΤΗ (solar arc) ακριβέστατη σύνοδο με γενεθλιο ΒΟΡΕΙΟ ΔΕΣΜΟ
3) ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ (solar arc) σε σύνοδο με προοδευμενο ΑΡΗ
Κοιτώντας τον χάρτη της τώρα βλέπω:
1) AΦΡΟΔΙΤΗ (solar arc) σε ακριβης σύνοδο με γενεθλιο ΗΛΙΟ της.
2) AΦΡΟΔΙΤΗ (solar arc) σε σύνοδο με γενεθλιο ΑΡΗ της.
3) ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ (solar arc) σε σύνοδο με γενεθλιο ΔΙΑ (σε 2 μήνες ακριβεστατη συνοδος)
4) ΑΡΗΣ (solar arc) συνοδο με ΔΙΑ (προοδευμενο)
5) ΑΡΗΣ (προοδευμενο) σε συνοδο με γενέθλιο ΔΙΑ
6) Σύνοδος ΗΛΙΟΥ - ΔΙΑ στο προοδευμενο
αρα μιλαμε οτι συντομα θα προκυψει 2ος γάμος????
Τον γαμπρο βεβαια δεν εχει βρει ακομα........
ευχαριστω πολυ
eowin
06-12-2007, 11:43 AM
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΑΡΘΡΟ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 02-04-1975 14.20 ΑΘΗΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΑΜΟΥ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΤΕ ?
Fotini Christodoulou
06-12-2007, 11:47 AM
Αγαπητή eowin,
όπως γράφει και στους όρους χρήσης, κάτω απο τα άρθρα γράφουμε μόνο σχόλια που αφορούν το αρθρο ή απορίες πανω σε αυτό.
Επιπλέον στα επισημασμένα των ενοτήτων που αφορουν απορίες μελών στους αστρολόγους μας, δεν γίνονται προσωπικές προβλέψεις.:bigsmile:
Φιλικά,
Φωτεινή
astrotrella
04-10-2009, 03:37 PM
Θελω και εγω να ρωτησω κατι..Εμενα ο 7ος οικος μου ειναι αδειος και η ακμη του βρισκεται στον τοξοτη ο κυβερνητης του ειναι ο Διασ που βρισκεται στον 2ο οικο και κανει τις εξης οψεις αντιθεσης με ουρανο και πωσειδωνα τετραγωνου με Αφροδιτη τριγωνου με Αρη και εξαγωνο με Ερμη επεισης Αφροδιτη τεραγωνο με ουρανο..Αυτο σημαινει οτι θα κανω ενα γαμο απο οικονομικο συμφερον? Απο οτι βλεπω οι οψεις δεν ειναι καλες..Θα ηθελα να μου πειτε κατι παραπανω πανω σ αυτα..
Μητσάκος
05-10-2009, 08:50 AM
Θελω και εγω να ρωτησω κατι..Εμενα ο 7ος οικος μου ειναι αδειος και η ακμη του βρισκεται στον τοξοτη ο κυβερνητης του ειναι ο Διασ που βρισκεται στον 2ο οικο και κανει τις εξης οψεις αντιθεσης με ουρανο και πωσειδωνα τετραγωνου με Αφροδιτη τριγωνου με Αρη και εξαγωνο με Ερμη επεισης Αφροδιτη τεραγωνο με ουρανο..Αυτο σημαινει οτι θα κανω ενα γαμο απο οικονομικο συμφερον? Απο οτι βλεπω οι οψεις δεν ειναι καλες..Θα ηθελα να μου πειτε κατι παραπανω πανω σ αυτα..
Διάβασε το ποστ που είναι ακριβώς πάνω από το δικό σου :bigsmile:
maria777
04-01-2010, 02:41 PM
Καλημέρα σας και χρόνια πολλά σε όλους
Θα ήθελα αν γίνεται να μου λύσετε μια απορία. Στην προοδευτική συναστρία αν ο κυβερνήτης του 7ου του ενός που βρίσκετε στον Κρόνο κάνει όψη τριγώνου με τον κυβερνήτη του 7ου του άλλου που βρίσκετε στον αρη και ο γενέθλιος άρης και η γενέθλια σελίνη του πρώτου ατόμου πέφτει στον 7ο του άλλου ατόμου σημαίνει γάμο???? η πιο σοβαρή σχέση?
Μητσάκος
04-01-2010, 02:57 PM
Καλημέρα σας και χρόνια πολλά σε όλους
Θα ήθελα αν γίνεται να μου λύσετε μια απορία. Στην προοδευτική συναστρία αν ο κυβερνήτης του 7ου του ενός που βρίσκετε στον Κρόνο κάνει όψη τριγώνου με τον κυβερνήτη του 7ου του άλλου που βρίσκετε στον αρη και ο γενέθλιος άρης και η γενέθλια σελίνη του πρώτου ατόμου πέφτει στον 7ο του άλλου ατόμου σημαίνει γάμο???? η πιο σοβαρή σχέση?
Μήπως πρέπει να επαναδιατυπώσεις το ερώτημά σου;
maria777
04-01-2010, 03:06 PM
ναι συγνώμη απλά δεν ηθελα να βγει ως προσωπικη ερωτηση, θα το θέσω αλλιως στην συναστρία προκείπτει ότι η σελήνη μου και ο άρης μου πέφτουν στον 7ο οίκο του ατόμου που με ενδειαφέρει και ο κρόνος είναι κυβερνήτης του 7ο μου οίκου. Στην προοδευτική συναστρία λοιπόν ο κυβερνήτης του 7ου μου ο κρόνος κανει όψη τριγώνου με τον άρη του που είναι κυβερνήτης του 7ου του. Αυτο τι δείχνει είναι μια ενδειξη επισημοποιησης τησ σχεσης? ελπιζω να το έθεσα πιο ορθα αυτη τη φορα ευχαριστω πάντως
Μητσάκος
04-01-2010, 03:15 PM
ναι συγνώμη απλά δεν ηθελα να βγει ως προσωπικη ερωτηση, θα το θέσω αλλιως στην συναστρία προκείπτει ότι η σελήνη μου και ο άρης μου πέφτουν στον 7ο οίκο του ατόμου που με ενδειαφέρει και ο κρόνος είναι κυβερνήτης του 7ο μου οίκου. Στην προοδευτική συναστρία λοιπόν ο κυβερνήτης του 7ου μου ο κρόνος κανει όψη τριγώνου με τον άρη του που είναι κυβερνήτης του 7ου του. Αυτο τι δείχνει είναι μια ενδειξη επισημοποιησης τησ σχεσης? ελπιζω να το έθεσα πιο ορθα αυτη τη φορα ευχαριστω πάντως
Χωρίς να ξέρω και πολλά, προφανώς και είναι μια ευνοϊκή ένδειξη :bigsmile:
maria777
04-01-2010, 03:44 PM
Σε ευχαριστω παρα πολυ τουλαχιστον που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις να εισαι πάντα καλά και δεν πειραζει και εγω μέσα απο αυτα προσπαθώ να μάθω........
annaele
05-01-2010, 12:15 AM
συγνωμη,θα ηθελα μια διευκρινιση.οταν λεμε συνοδο εννουμε το ιδιο ζωδιο?
Τίνα Ζαχαριάδου
05-01-2010, 12:58 AM
Όταν λέμε σύνοδο εννοούμε πως δυο πλανήτες ή και περισσότεροι βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο σε πολύ κοντινή απόσταση μεταξύ τους. Σύνοδο μπορεί να έχουμε και σε διαφορετικά ζώδια, αρκεί ο ένας πλανήτης να βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες ενός ζωδίου και ο άλλος πλανήτης στις πρώτες του άλλου . Πχ 28 Κριού ο Ηλιος και η Σελήνη στις 4 μοίρες του Ταύρου. Αυτή είναι μια σύνοδος που ονομάζεται ασύμβατη και έχει ανοχή έξι μοίρες.
Δείμων
05-01-2010, 03:31 AM
Για περισσότερα κοίταξε εδώ:
http://www.myhoroscope.gr/21-%FC%F8%E5%E9%F2-%F3%F4%EF%E9%F7%E5%DF%E1-%F0%EF%E9%FC%F4%E7%F4%E5%F2/58-%EA%FD%F1%E9%E5%F2-%FC%F8%E5%E9%F2.html
maria777
05-01-2010, 02:42 PM
Θα ήθελα και άλλη μια ερώτηση να κάνω. Αυτές οι ενδείξεις που αναφέρονται παραπάνω αφορούν μόνο πρόοδο η μπορεί να φαίνονται και στην ηλιακή επιστροφή και στο ηλιακό τόξο. Εννοώ μπορούμε να τα κοιτάμε όλα μαζί και να βγάζουμε ένα συμπέρασμα?
Μητσάκος
05-01-2010, 03:14 PM
Θα ήθελα και άλλη μια ερώτηση να κάνω. Αυτές οι ενδείξεις που αναφέρονται παραπάνω αφορούν μόνο πρόοδο η μπορεί να φαίνονται και στην ηλιακή επιστροφή και στο ηλιακό τόξο. Εννοώ μπορούμε να τα κοιτάμε όλα μαζί και να βγάζουμε ένα συμπέρασμα?
Στο άρθρο αναφέρονται ευκρινώς ποιες όψεις αφορούν γενέθλιο και ποιες αφορούν προοδευτικά συστήματα:bigsmile:
maria777
05-01-2010, 03:36 PM
Ευχαριστώ πολύ απλά δεν ήξερα αν το ηλιακό τόξο και η ηλιακή επιστροφη ανήκουν στα προοδευτικά συστήματα! ειμαι λίγο άσχετη αλλα το προσπαθώ!
vikaki11
07-04-2011, 12:10 AM
παρα πολυ καλο το αρθρο!!! με ενδιαφερει πολυ αυτον τον καιρο!!
αλλα εχω πολλες αποριες!! οταν λεμε καποιο πλανητη προοδευτικο τι εννοουμε??
μονο αφροδιτη τετραγωνο με αρη εχω... και σεληνη τετραγωνο δια... δειχνει κατι καλο αυτο?
hattie23
14-04-2011, 04:51 AM
Δεν θα γκρινιαξω ,απλα θα παραθεσω την εμπειρια μου .Λοιπον εχουμε και λεμε απο τα τελη γεναρη εχω συνοδο προοδευτικη αφροδιτη με γενεθλιο αρη στον 6ο γενεθλιο οικο ,(5ο προοδευτικο) αλλα μεχρι στιγμης τιποτα ,ουτε γαμος ,ουτε σχεση ,ουτε "πουλι πεταμενο δεν βρισκεται μπροστα μου " ..αν και αυτο ακουγεται καπως πονηρο αγαπητε κυριε διαχειριστα ειναι χιουμορ .
Ωστοσο απο τα τελη δεκεμβρη του 2011 ο προοδευτικος ηλιος κυβερνητης του ωροσκοπου μου θα συναντησει τον γενεθλιο ουρανο κυβερνητη του γενεθλιου 7ου στον 5ο γενεθλιο οικο (στον προοδευτικο 4ο οικο),θα ειδοποιησω αμα δω αλλαγη .
Αν οχι υπαρχει και η συνοδος προοδευτικου ηλιου με την αφροδιτη το 2016:laugh:. παλι στον γενεθλιο 5ο,η τελευταια κυβερνητης του 4ου γενεθλιου (στον 4ο προοδευτικο οικο).
Αμα καταφερω να ακυρωσω τοσες οψεις ,θα μπορουσα να παρω τιμητικη πλακετα απο την ομαδα του σαιτ ως "γκαντεμω" και κατασκευη ειδικου ραφιου απο ξυλο καρυδιας ??ευχαριστω
Atrapos
14-04-2011, 07:07 PM
Δεν θα γκρινιαξω ,απλα θα παραθεσω την εμπειρια μου .Λοιπον εχουμε και λεμε απο τα τελη γεναρη εχω συνοδο προοδευτικη αφροδιτη με γενεθλιο αρη στον 6ο γενεθλιο οικο ,(5ο προοδευτικο) αλλα μεχρι στιγμης τιποτα ,ουτε γαμος ,ουτε σχεση ,ουτε "πουλι πεταμενο δεν βρισκεται μπροστα μου " ..αν και αυτο ακουγεται καπως πονηρο αγαπητε κυριε διαχειριστα ειναι χιουμορ .
Ωστοσο απο τα τελη δεκεμβρη του 2011 ο προοδευτικος ηλιος κυβερνητης του ωροσκοπου μου θα συναντησει τον γενεθλιο ουρανο κυβερνητη του γενεθλιου 7ου στον 5ο γενεθλιο οικο (στον προοδευτικο 4ο οικο),θα ειδοποιησω αμα δω αλλαγη .
Αν οχι υπαρχει και η συνοδος προοδευτικου ηλιου με την αφροδιτη το 2016:laugh:. παλι στον γενεθλιο 5ο,η τελευταια κυβερνητης του 4ου γενεθλιου (στον 4ο προοδευτικο οικο).
Αμα καταφερω να ακυρωσω τοσες οψεις ,θα μπορουσα να παρω τιμητικη πλακετα απο την ομαδα του σαιτ ως "γκαντεμω" και κατασκευη ειδικου ραφιου απο ξυλο καρυδιας ??ευχαριστω
Καταρχήν θα σου ευχηθώ καλή τύχη.
Στη συνέχεια όμως να επισημάνω δύο πράγματα:
1. Οι όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη σε πρόοδο διαρκούν αρκετό χρόνο. Αν η σύνοδος με τον ¶ρη ξεκίνησε πριν 2-3 μήνες έχεις ακόμα καιρό μπροστά σου. Αλήθεια τι ανοχή παίρνεις; Δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από μία μοίρα.
2. Απ’ ότι γράφεις ο Ήλιος είναι κυβερνήτης του Ωροσκόπου και η Αφροδίτη του 4ου οίκου. ¶ρα έχεις Λέοντα ωροσκόπο και Ζυγό στον 4ο οίκο, που σημαίνει ότι ο Κριός είναι στην ακμή του 10ο οίκου. Έχεις λοιπόν έναν ¶ρη που βρίσκεται στον 6ο γενέθλιο οίκο σου και κυβερνάει τον 10ο. Μου φαίνεται ότι ο ¶ρης σου δραστηριοποιείται αποκλειστικά στα θέματα εργασίας / καριέρας και όσο και να προσπαθεί η Αφροδίτη δεν ξέρω αν μπορεί να του αλλάξει προσανατολισμό.
Πάντως και πάλι καλή τύχη.
hattie23
15-04-2011, 01:17 AM
Εχετε δικιο :bigsmile:. Το κακο ειναι οτι δεν βλεπω ουτε απο εκει φως καθοτι τραβαω ζορια με το πανεπιστημιο και απο εργασια ψιλοπραγματα .Αλλα οπως ειπατε θα κρατησει αρκετο καιρο ακομα .η οψη ειναι συγκλινουσα 0,73 ακομα και θα κρατησει μεχρι αρχες σεπτεμβρη του 2012.
Παλι κατι γενεθλιο μου την στραβωνει την δουλεια δηλαδη ,και αυτη την φορα ειναι ο αρης :toung: . στις συναστριες λιγο να προσεγγηθει απο την αφροδιτη του αλλου γινεται μπουρλοτο και τωρα με κοτζαμ συνοδο κανει τον αομματο ?:amuse: το μεταπτυχιακο δεν ξερω αν θα το παρω ,την πλακετα μια φορα θα την κοτσαρω στο γραφειο μου :laugh:
alex1811
16-04-2011, 01:35 AM
Πραγματικα ειναι εντυπωσιακο το ποσο πολλα γνωριζεται. Μου φαινεται οτι θα μου παρει χρονια να τα καταλαβαινω αμεσως ολα οσα λετε!
stellamou
21-04-2011, 12:08 PM
ο πρωτος γαμος και η ποιοτητα του φαινεται απο τον 7 οικο..ο δευτεροσ γαμος αν δεν εχουμε εμπεριεχομενο ζωδιο στο 7 πως μπορουμε να παρουμε στοιχεια ...γιαυτον και για τον 2 συζηγο??τι πρεπει να δουμε??και επισης γνωριζω οτι τα πεθερικα φαινονται απο τον 9 οικο τα πεθερικα του 2 γαμου που τα βρισκουμε σε ποιον οικο??
katiakiss
21-04-2011, 01:47 PM
ο πρωτος γαμος και η ποιοτητα του φαινεται απο τον 7 οικο..ο δευτεροσ γαμος αν δεν εχουμε εμπεριεχομενο ζωδιο στο 7 πως μπορουμε να παρουμε στοιχεια ...γιαυτον και για τον 2 συζηγο??τι πρεπει να δουμε??και επισης γνωριζω οτι τα πεθερικα φαινονται απο τον 9 οικο τα πεθερικα του 2 γαμου που τα βρισκουμε σε ποιον οικο??Βρίσκεις στοιχεία για τον 2ο γάμο και σύντροφο στον 9ο οίκο και στον κυβερνήτη του 9ου οίκου.
Τα πεθερικά του 2ου γάμου όπως και του 1ου , τα βρίσκεις πάντα μπροστά σου!:laugh:
stellamou
21-04-2011, 08:44 PM
πω ....τωρα μαλιστα..αχ τα περαστικα μου ..σε μενα!ευχαριστω κατια,για την απαντηση!:toung:
εχω ακμη 9 στην παρθενο και κυβερνητη ερμη στον ταυρο στον 5 οικο,αλλα δυστυσχως για μενα το ζωδιο της παρθενου ειναι απο τα πιο αταιριαστα ζωδια για μενα...περα απο αυτη τη χαρα που πηρα λοιπον ο κυβερν τι αλλο δειχνει??
Τα πεθερικά του 2ου γάμου όπως και του 1ου , τα βρίσκεις πάντα μπροστά σου!
δυστυχως!!!!!:blink:
etsi apla
09-07-2011, 06:16 PM
Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να σας καλησπερίσω όλους μιας και αυτή είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε συζήτησή σας. Παρακολουθούσα αρκετό καιρό από το διαδίκτυο διαφορα θέματα αλλά μόλις σήμερα αποφάσισα να γίνω μέλος.
Το άρθρο είναι πολύ ενδιαφέρον και θα ήθελα πάρα πολύ τη γνώμη σας στο ακόλουθο: Στον γενέθλιο χάρτη μου έχω τον κυβερνήτη του 7ου (κενός οίκος στους Διδύμους) στον 12ο (ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό). Η μόνη όψη που κάνει ο ανάδρομος Ερμής μου είναι με τον ... ανάδρομο Δία μου (!!!) (στον 3ο - Ιχθείς).
Στον 5ο μου έχω έναν ανάδρομο Χείρωνα. Τέλος έχω ένα μεγαλειώδες τετράγωνο Μεταξύ Αφροδίτης (Ζυγός στον 10ο) και Κρόνου (Καρκίνος στον 8ο).
Εδώ κάπου -πρέπει να σας πω ότι η καρδιά μου σταμάτησε να χτυπάει- γιατί όπου κι αν έψαξα σε αγγλόφωνα κυρίως άρθρα ο κυβερνήτης του 7ου μου στον 120 προμηνύει μόνο μοναξιά, χωρισμούς και άλλα πολλά απίστευτα & στενάχωρα. Η αλήθεια είναι πάντως ότι σε λίγο κλείνω τα 37 και παραμένω μόνη. Μέχρι τώρα απλώς κατάφερα να συμβιώσω για σχεδόν ένα χρόνο. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
και επειδή δεν είμαι ακόμα εξοικειωμένη με τους χάρτες σας μεταφέρω τον γενέθλιο πίνακα.
Planetary positions
planet sign degree motion
Sun Libra 19°36'18 in house 11 direct
Moon Virgo 20°09'25 in house 10 direct
Mercury Scorpio 10°36'53 in house 12 stationary (R)
Venus Libra 13°23'59 end of house 10 direct
Mars Libra 19°59'55 in house 11 direct
Jupiter Pisces 8°44'17 in house 3 retrograde
Saturn Cancer 18°35'52 in house 8 direct
Uranus Libra 27°36'02 in house 11 direct
Neptune Sagittarius 7°38'35 in house 1 direct
Pluto Libra 7°11'50 in house 10 direct
True Node Sagittarius 11°35'11 in house 1 retrograde
Planets at the end of a house are interpreted in the next house.
House positions (Placidus)
Ascendant Sagittarius 0°36'52
2nd House Capricorn 1°52'28
3rd House Aquarius 7°48'55
Imum Coeli Pisces 13°57'19
5th House Aries 14°52'02
6th House Taurus 9°43'50
Descendant Gemini 0°36'52
8th House Cancer 1°52'28
9th House Leo 7°48'55
Medium Coeli Virgo 13°57'19
11th House Libra 14°52'02
12th House Scorpio 9°43'50
Major aspects
Sun Conjunction Venus 6°12
Sun Conjunction Mars 0°24
Sun Square Saturn 1°00
Sun Conjunction Uranus 8°00
Moon Sextile Saturn 1°34
Mercury Trine Jupiter 1°53
Venus Square Saturn 5°12
Venus Sextile Neptune 5°45
Mars Square Saturn 1°24
Jupiter Square Neptune 1°06
Jupiter Quincunx Pluto 1°32
Neptune Sextile Pluto 0°27
Numbers indicate orb (deviation from the exact aspect angle).
allen
09-07-2011, 06:44 PM
Αγαπητό μέλος etsi apla, καταρχήν καλωσορίσατε!
Κατά δεύτερον, θα σας παρότρυνα να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής στο site μιας και παραθέσεις προσωπικών στοιχείων και χαρτών με σκοπό την ανάλυση είναι ενάντια σε αυτούς.
Σας ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία!
etsi apla
09-07-2011, 08:21 PM
Η αλήθεια είναι πως δεν τους διάβασα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εάν σβηστεί για λόγους αρχής το προηγούμενο post μου. Σκοπός μου δεν είναι μια δωρεάν ανάλυση όταν άλλοι εδώ αγοράζουν τις δικές τους. Ευχαριστώ για την επισήμανση και ζητάω και πάλι συγνώμη.
Με την ευκαιρία να παραφράσω το ερώτημά μου:
Όταν ο Κυβερνήτης του 7ου βρίσκεται στον 12ο ...υπάρχει κάποια αισιόδοξη προοπτική???? Γιατί το πιο αισιόδοξο που βρίσκω είναι η διγαμία ή κάτι ανάλογο με τις ποιότητες του κρυφού (πιο light εκδοχή ή άρθρο δεν βρ;iσκω...)
hattie23
09-07-2011, 11:44 PM
Δεν αρκει μοναχα ο κυβερνητης του 7ου στο 12ο οικο για να δειξει καποιον "ατυχο" στα ερωτικα του θεματα. Σιγουρα βεβαια ενας κυβερνητης αναδρομος στο 12ο και μαλιστα ο Ερμης ,δυσκολευει τα πραγματα.Τωρα ειδα οτι ειναι και στον σκορπιο που δεν φημιζεται οτι εκφραζεται και ευκολα.Εχεις λοιπον ετσι και αλλοιως εναν "αδυναμο" κυβερνητη του 7ου στον χαρτη σου κσι λογο οικοθεσιας και ζωδιου και κατασταση.
Θεωρητικα μιλωντας ,τραβας σαν μαγνητης καταστασεις "προσκαιρες",κρυφες και ολιγον "αμαρτωλες" ενιοτε.Η ακμη του 7ου στους διδυμους αστατους ερωτικους συντροφους,με παιχνιωδη ιδιοσυγκρασια,διπροσωπους ωστοσο ευστροφους με μια παιδικη αξιαγαπητη αφελεια,ευκολα απιστους κυριως γιατι η φυση τους τους κανει να αναζητουν συνεχως νεες εμπειριες και γι αυτο δυσκολα λενε οχι. Ο κυβερνητης ενος τετοιου ζωδιου στον 12ο ενισχυει ακομα περισσοτερο την διαθεση για κρυφους δεσμους (που προσφερουν εξαψη και ζωηροτερο παιχνιδι απο τους φανερους κατα "ειναι γλυκο το πιοτο της αμαρτιας" ) και μαλιστα στον σκορπιο αυτοι οι δεσμοι φτανουν στο απολυτο παθος ...και επειδη μιλαμε για ερμη κυβερνητη Διδυμων υπαρχει αρκετη δοση ..τρελλας μεσα στις στενες σχεσεις. Απο εκει και υστερα η αναδρομη φορα του ερμη δυσκολευει ακοαμ στο να παρθουν αποφασεις σχετικα με αυτες τις σχεσεις.Πιθανον να ειχες πολλους χωρισμους και επανασυνδεσεις με ατομα που σε πληγωναν η σε μειωναν (δεν ειναι αναγκη αναγκαστικα να εχει τον ρολο του τριτο προσωπου ,θα μπορουσε να εισα ι και αυτη που υφισταθηκε την απιστια η ακομα χωρις να παιζει καθολου η απιστια μεσα στην σχεση να ενιωθες μειωμενη επειδη π.χ ενιωθες οτι ο συντροφος σε "κρυβει" απο τον περιγυρο του επειδη δεν εισαι καταλληλη για εκεινον και αυτο να κρατουσε την σχεση σε μια "σκια απο τον εξω κοσμο ),θα μπορουσε επισης να σημαινει μια σχεση εξαρτησης οπου το ενα απο τα δυο προσωπα δεν διεκδικουν εναν δυναμικο ρολο οποτε το ιδιο "αποσυρεται" στην σκια η να ειναι κρυφη η σχεση για επαγγελματικους λογους (πχ υφισταμενος με προσταμενο η διαφορα ηλικιας αρκετη ωστε να "κρυβεται" απο τους αλλους η σχεση με εγκλειστο σε καποιο ιδρυμα η ατομο με παρελθον εγκλεισμου.Παιρνω διαφορετικες εκδοχες που μπορει να εμφανιστουν ως "κρυφες σχεσεις" για να σου δειξω οτι η διγαμια η η απιστια δεν ειναι οι μοναδικες καταστασεις .).
Η αισιοδοξη προοπτικη ειναι σχετικη για καθε ανθρωπο μεσα στην μεταμοτερνα εποχη που ζουμε :amuse:. Καποιος θα μπορουσε να ηταν ευτυχισμενος με την δικη σου ερωτικη ζωη και οχι με το "φυσιολογικο" πλανο ,μανα-κουνελα και νοικοκυρα που μας εχουν εμφυτευσει χρονια τωρα οι πατριαρχικες κοινωνιες .
etsi apla
10-07-2011, 12:11 AM
Πρώτα απ'όλα θέλω να σε ευχαριστήσω για την άμεση απάντηση.
Βασικά ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΗ. Πράγματι τα τελευταία χρόνια είχα σχέση α) με έναν άντρα μεγαλύτερό μου περισσότερο από 10 χρόνια και έπειτα β)με έναν μικρότερό μου (μικρότερος περισσότερο από 10 χρόνια) και ακριβώς όπως το έθεσες, είχα πολλούς ενδοιασμούς (στην ουσία μου το απαγόρευα) να εμφανίζομαι δημοσίως, σε ευρείς κύκλους. Και , ναι!, ήταν συνέχεια καταστάσεις "χωρισμού-επανένωσης".
Παρά τις επιλογές μου αυτές, θέλω να πιστεύω ότι μια πιο "νορμάλ"ζωή (οικογένεια ίσως/μακάρι) θα με περιμένει κάπου εκεί αν και έτσι που πέρασαν τα χρόνια ...οκ χλωμό.
Πάντως , όπως και να έχει, ό,τι και να γίνει αυτή η ερμηνία είναι πράγματι πολύ αισιόδοξη σε σχέση με αυτές που διαβάζω σε διάφορα ξένα site και μακάρι να είχα τρόπο να την μεταφέρω και αλλού, σε πολύ κόσμο που αγωνιά με αυτό τον κυβερνήτη στον 12ο κ.λπ.
Μία ακόμη ερώτηση, συγνώμη για την κατάχρηση αλλά πραγματικά με έχεις εκπληξει, : η δυνατότητα αυτοβελτίωσης και νίκης επί συγκεκριμένων φοβιών (σχετικά με τις σχέσεις πάντα) από που φαίνεται γενικά σε ένα χάρτη.
katiakiss
10-07-2011, 01:53 AM
Αγαπητό μέλος, εκτός από τις ήδη σωστές πληροφορίες που πήρες, καλό είναι να γίνουν μερικές βοηθητικές διευκρινήσεις. Το είδος των σχέσεων που μέχρι τώρα έχεις κάνει, οφείλονται κυρίως στην έντονη τοποθέτηση πλανητών στον 11ο οίκο σου και όχι στον ανάδρομο κυβερνήτη του 7ου οίκου σου στον 12ο , που θα μπορούσε να σημαίνει ακόμα και μία γενέθλια προδιάθεση κάποιας ασθένειας του συντρόφου ή επιλογή διατήρησης ενός μοναχικού μοντέλου μέσα στην σχέση και πολλά άλλα.
¶λλωστε προοδευμένα ο Ερμής σου θα έχει πάψει να είναι ανάδρομος και το γενέθλιο τρίγωνο με τον Δία υποστηρίζει καλά, εξισορροπώντας την δυσαρμονία.
Στο θέμα σχέση και γάμος, εκτός από τον κυβερνήτη του 7ου , εξετάζουμε προσεκτικά την Αφροδίτη , που στην περίπτωσή σου κυβερνά και το ζώδιό σου (ένας λόγος παραπάνω). Η Αφροδίτη σου είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον άβολο για εκείνη 10ο (σχέσεις με ανθρώπους από την δουλειά και με διαφορά ηλικίας), ο ¶ρης και ο Ήλιος (δείκτες αντρικών προσώπων στον γυναικείο χάρτη) βρίσκονται επίσης σε σύνοδο στον Ζυγό , ζώδιο πτώσης του ¶ρη και στον 11ο , οίκος αδυναμίας του Ήλιου. Ο Ουρανός, με λιγότερο των 10ο μοιρών απόσταση από τον Ήλιο στον 11ο και το τετράγωνο του Κρόνου από τον καρκίνο … Νομίζω ότι γίνεται απόλυτα σαφής ο λόγος που κάνεις εκκεντρικές σχέσεις με διαφορά ηλικίας προς τα πάνω (Κρόνος) ή προς τα κάτω (Κρόνος και Ουρανός).
Μπήκα στην διαδικασία μόνο για να σου δώσω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του πως ψάχνουμε ορισμένα στοιχεία μέσα στον γενέθλιο χάρτη και να σου επισημάνω ότι ο έντονος 11ος οίκος σου και οι αρχές ελευθερίας που αυτός επιβάλει , όπως και ο ωροσκόπος σου, λογικά οδηγούν στο να αναζητήσεις τους λόγους που παραμένεις μόνη σου, μέσα σου. Εσύ είσαι εκείνη που σε ένα βαθύτερο επίπεδο φοβάσαι την δέσμευση, αποτέλεσμα ίσως κάποιας πατρικής απογοήτευσης ή ενός ακατάλληλου γονεϊκού μοντέλου.
etsi apla
10-07-2011, 06:44 PM
Για μία ακόμη φορά ... όπως ακριβώς το έθεσες και για τους λόγους ακριβώς που είδες. Μία φοβία. Για να μην το επικεντρώσω στο προσωπικό μου θα ήθελα μία γνώμη. Πολλοί εδώ μέσα ίσως έχουν κάτι, μία φοβία , μία ανασφάλεια, άλλοι εμμονές κ.ο.κ. θέματα τα οποία εκφράζονται σε διαφορετικά σημεία ή με διάφορες όψεις στους χάρτες του καθενός μας. Η δουλειά που πρέπει να καταβάλει ο καθένας για να ξεπεράσει τα "άλυτά" του είναι μεγάλη. Ο πλούτωνας ή οι διελεύσεις του θα μπορούσαν να είναι ένα "κλειδί" ή μια καλή χρονική στιγμή για να εντατικοποιηθεί η εσωτερική δουλειά του καθενός με εαυτόν του ώστε να επανατοποθετήσει κάποια εσώτερα σε νέα βάση? Αν όχι ο Πλούτωνας, τι (διέλευση, όψη) θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τις εσωτερικές μας μάχες?
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση και τις διευκρινίσεις ;)
katiakiss
10-07-2011, 06:54 PM
Για μία ακόμη φορά ... όπως ακριβώς το έθεσες και για τους λόγους ακριβώς που είδες. Μία φοβία. Για να μην το επικεντρώσω στο προσωπικό μου θα ήθελα μία γνώμη. Πολλοί εδώ μέσα ίσως έχουν κάτι, μία φοβία , μία ανασφάλεια, άλλοι εμμονές κ.ο.κ. θέματα τα οποία εκφράζονται σε διαφορετικά σημεία ή με διάφορες όψεις στους χάρτες του καθενός μας. Η δουλειά που πρέπει να καταβάλει ο καθένας για να ξεπεράσει τα "άλυτά" του είναι μεγάλη. Ο πλούτωνας ή οι διελεύσεις του θα μπορούσαν να είναι ένα "κλειδί" ή μια καλή χρονική στιγμή για να εντατικοποιηθεί η εσωτερική δουλειά του καθενός με εαυτόν του ώστε να επανατοποθετήσει κάποια εσώτερα σε νέα βάση? Αν όχι ο Πλούτωνας, τι (διέλευση, όψη) θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τις εσωτερικές μας μάχες?
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση και τις διευκρινίσεις ;)Ο Πλούτωνας σε όψη με τα φώτα μας και προσωπικούς πλανήτες, είναι πράγματι η καλύτερη εποχή για να φτάσουμε στο απόλυτο βάθος της ενδοσκόπησης και της εξυγίανσης της ψυχικής μας ζωής.
Όμως, δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε την ωριμότητα και την αντικειμενικότητα στην οποία μας στρέφουν οι όψεις του Κρόνου και γενικότερα, το σύνολο των εξοκρόνιων επιρροών, που αργά και σταθερά μας ωθούν σε μια καινούργια πραγματικότητα, μέσα από την κατανόηση του εαυτού μας.
etsi apla
10-07-2011, 07:08 PM
Ευχαριστώ πολύ!
:bigsmile:
melenia83
27-07-2011, 03:52 AM
καλησπερα.δεν ξερω απο αστρολογια τωρα επιχειρω να καταλαβω καποια πραγματα.εμενα ο 7ος οικος ειναι στον υδροχοο(κενος)ο 5ος οικος ειναι στον τοξοτη και βρισκεται εκει ο ουρανος κ ο ποσειδωνας.αν καταλαβα καλα πρεπει ο γενεθλιος ηλιος(λεων με λεων ειμαι)να συναντηθει με τον κυβερνητη του 7ου.σε μενα δηλαδη ειναι ο ουρανος?κα αν ναι ποτε γινεται περιπου αυτη η συνοδος που αναφερω?δεν ξερω να ερμηνευσω ενα χαρτη.οι συνοδοι που κανει ο ουρανος μου στον χαρτη μου ειναι ηλιος τριγωνο με ουρανο,ουρανος συνοδο με δια κ ουρανο τριγωνο ωροσκοπο.αν μπορει καποιος να μου απαντησει κ να με βοηθησει?ευχαριστω!
Atrapos
27-07-2011, 11:52 AM
Όπως αναφέρει και το άρθρο, οι ενδείξεις για γάμο είναι (ευτυχώς) πολλές. Στην περίπτωση σου, με κυβερνήτη 7ου τον Ουρανό στον Τοξότη και σε σύνοδο με τον Δία, μάλλον θα σου έρθει από κει που δεν το περιμένεις.
Για τον Ήλιο που αναφέρεις, από διέλευση συναντιέται με τον Ουρανό κάθε χρόνο, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι. Από πρόοδο δεν πρόκειται να συναντηθούν ποτέ αλλά ούτε αυτό σημαίνει κάτι.
Αν πρέπει να κοιτάς κάτι, παρακολούθα τις διελεύσεις του Ουρανού. Αυτήν την περίοδο ας πούμε βρίσκεται στον Κριό, σε τρίγωνο με τη γενέθλια θέση του. Καθόλου άσχημα!
Αναγνώρισε ότι έχεις πλούσιο 5ο οίκο και απόλαυσε τη ζωή σου, όπως ταιριάζει σ’ ένα Λέοντα με Ωροσκόπο Λέοντα. Δεν νομίζω ότι θα σε βοηθήσει ο προγραμματισμός.
melenia83
27-07-2011, 09:55 PM
Σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια κ την απαντηση σας πανω στο ερωτημα που εθεσα!Ας ελπισω λοιπον οτι θα ερθουν καλυτερες μερες κ καποιες ευκαιριες...Να κανω κ μια ακομη ερωτηση?(συγννωμη παντως δεν θελω να γινομαι κουραστικη)ξεχασα να αναφερω οτι ο ουρανος μου κανει τετραγωνο με την σεληνη στον 8ο οικο κ δεν κανει καμια αλλη οψη στον γενεθλιο.Η αληθεια ειναι οτι νιωθω εντονα την αναγκη να κανω παιδια ,τα λατρευω κ εχω καλες σχεσεις.Αυτο δειχνει προβλημα οσον αφορα τεκνοποιηση (αποβολες κτλ) η καποιο κινδυνο ατυχηματος σε θαλλασα?ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!
Atrapos
28-07-2011, 11:46 AM
Υποθέτω εννοείς ότι η Σελήνη δεν κάνει άλλη όψη γιατί για τον Ουρανό έχεις γράψει διάφορα.
Η αλήθεια είναι ότι μια Σελήνη στον 8ο και φαντάζομαι στους Ιχθείς έχει ανάγκη από βαθιά και ουσιαστική σύνδεση με τον άλλο. Το αντίθετο δηλαδή με έναν Ουρανό στον Τοξότη και τον 5ο οίκο. Το τετράγωνό τους δείχνει μια σύγκρουση που πρέπει να αντεπεξέλθεις, κάτι που σε πρώτη φάση σημαίνει να μάθεις να ξεχωρίζεις το εφήμερο φλερτ από την πλήρη ένωση με τον άλλο (όσο πλήρης μπορεί να είναι). Και τα δύο είναι κομμάτια της προσωπικότητας σου που θα πρέπει να ικανοποιήσεις, με διαφορετικές κάθε φορά προτεραιότητες.
Καλύτερα να μείνουμε στο επίπεδο αυτό και δεν χρειάζεται να ανησυχείς για πιθανά ατυχήματα. Η Σελήνη μπορεί να θεωρηθεί σαν δείκτης γονιμότητας αλλά από μια δύσκολη όψη να φτάσουμε να ανησυχούμε για αποβολές απέχει πολύ. ¶λλωστε οι Ιχθείς είναι γόνιμο ζώδιο.
Απλά δεν θα πρέπει να αγνοείς τις ανάγκες της Σελήνης σου. Καλά κάνεις και θέλεις παιδιά αλλά πρώτα θα πρέπει να έχεις μια καλή σχέση. Με τον Υδροχόο στον 7ο και Ουρανό στον Τοξότη είναι ένα ζητούμενο το να κάτσεις σε μια σχέση. Έτσι η Σελήνη σου μπορεί να νοιώθει ότι την παραμελείς.
melenia83
28-07-2011, 04:30 PM
Σας ευχαριστω πολυ κ παλι για την ερμηνεια σας.Εχετε απολυτο δικιο σε αυτα που λετε,η αληθεια ειναι οτι νιωθω απο την μια εντονη αναγκη ενωσης κ απο την αλλη εχω τασεις φυγης οταν καποιος προσπαθησει να ερθει πιο κοντα μου.Ισως με το θεμα των παιδιων που εθεσα παραπανω να το πηγα πολυ μακρια το ολο θεμα...απ την στιγμη που δεν υπαρχει σχεση κ ισως να μην μου κατσει κ ποτε κατι ουσιαστικο τα παιδια μου ελειπαν...ευχαριστω κ παλι για τον χρονο που διαθεσατε.
καλησπερα σας.. ειμαι καινουρια εδω και θα σας παρακαλεσω να με συνχωρεσετε για τα ελληνικα μου, ειμαι αυτοδιδακτη, απο την ωρα που εγινα μελος εδω, διαβαζω συνεχεια ολα τα αρθρα κ βεβεα προσπαθω με πολυ δυσκολια να καταλαβω, ομως θα το παλεψω, οσο αφορα το θεμα του γαμου ειναι κατι που με καει κ εμενα, ας το ομολογησω, εγω, εχω στον γεννεθλιο χαρτη, 7ο στο Λεων, και εχω Ηλιο, Σεληνη, Αφροδιτη, και Ερμή στον 7ο οικο, θα μπορουσε να με βοηθήσει καποιος σας παρακαλω? Ευχαριστω ?
stellamou
30-07-2011, 02:04 PM
ωραιο αρθρο κα κοντη..
με αφορμη το αρθρο σας μπηκα στην διαδικασια να τεσταρω τις προοδους+διελευσεις στον δικο μου 1 γαμο
απο προοδο..ειχα
προοδ σεληνη στον καρκινο (7)
προοδ αφροδ στο λεων μεσα στο 7
προοδ ερμη (ακμη 7 το γεννεθλιο διδυμοι=κυβερνητης 7 ερμης) στον ταυρο στον 5
συνοδο ηλιου-β δεσμου στους διδυμους στον 6
και συνοδο ηλιου αρη στουσ διδυμουσ στον 6
ωροσκοπο απο προοδο αιγοκερω με κρονο στον καρκινο και 7
συνσδυαστικα με τον γεννεθλιο..
η συνοδος ηλιου β δεσμου που ανεφερα πιο πανω πεφτει μεσα στον 7 μου
και ο ηλιος η σεληνη και ο β δεσμος ειναι μεσα στον 7(didimous)
signwmi gia ta ksafnika greek lish alla kollise to pliktrologio kai den mporw na to allaksw
apo dieleuseis..
b.desmo ston krio kai 4
krono ston karkino 7
dia ston zygo 10
selhnh zygo
selini trig hlios
selini trig aris
ilios tetrag dias
afroditi trig kronos
afrod tetrag ilios
ayto poy thelw na rwtisw oti isxiei gia to 1 gamo isxyei kai gia ton deytero giati kserw pws o deyteros fainetai apo ton 9 oiko mipws koitame tis antistoixes endeikseis ston 9 oiko??i pali ton 7 koitame??
eyxaristw kai pali signwmi gia tin allagi se greek lish...
na prosthesw kai an pw oti ston 1 gamo moy eimoyn kai eggios ...
Atrapos
30-07-2011, 04:06 PM
καλησπερα σας.. ειμαι καινουρια εδω και θα σας παρακαλεσω να με συνχωρεσετε για τα ελληνικα μου, ειμαι αυτοδιδακτη, απο την ωρα που εγινα μελος εδω, διαβαζω συνεχεια ολα τα αρθρα κ βεβεα προσπαθω με πολυ δυσκολια να καταλαβω, ομως θα το παλεψω, οσο αφορα το θεμα του γαμου ειναι κατι που με καει κ εμενα, ας το ομολογησω, εγω, εχω στον γεννεθλιο χαρτη, 7ο στο Λεων, και εχω Ηλιο, Σεληνη, Αφροδιτη, και Ερμή στον 7ο οικο, θα μπορουσε να με βοηθήσει καποιος σας παρακαλω? Ευχαριστω ?
Καλησπέρα Kyka, να σε καλωσορίσω στο forum και να δώσω χαιρετισμούς στο όμορφο Παρίσι. Αν έχεις μάθει μόνη σου ελληνικά όπως λες, να σου δώσω και τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια. :clapping:
Σχετικά με αυτό που ρωτάς δεν ξέρω τι βοήθεια θέλεις. Ελπίζω να μην περιμένεις να σου πούμε πότε θα παντρευτείς. Έχοντας όλους αυτούς πλανήτες στον 7ο οίκο είναι επόμενο να έχεις πολλές προσδοκίες από τις σχέσεις σου αλλά είναι δύσκολο να πάρεις αποστάσεις και να δεις τα πράγματα πιο ψύχραιμα. Έχοντας Υδροχόο Ωροσκόπο κανονικά θα έπρεπε να ήσουν πολύ ανεξάρτητο άτομο ή τουλάχιστον έτσι να δείχνεις. Αμφιβάλω όμως αν το έχεις καταφέρει γιατί μάλλον ένα μεγάλο μέρος της προσωπικότητάς σου το προβάλεις στους συντρόφους σου. Δηλαδή σαν να περιμένεις αυτοί να το εκφράσουν.
Θα πρέπει να δεις τον υπόλοιπο χάρτη σου για να βρεις τα σημεία εκείνα που θα στηριχτείς ώστε να χτίσεις μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα. Συνηθίζεται να λέμε ότι στις σχέσεις τα δύο μισά ενώνονται και γίνονται ένα. Εγώ πιστεύω ότι ένας μισός άνθρωπος πάντα παραμένει μισός. Χρειάζεται να ολοκληρωθείς πρώτα εσύ και μετά να έχεις μια ολοκληρωμένη σχέση. Βρες λοιπόν τα δυνατά σημεία στον χάρτη σου και επένδυσε σΆ αυτά.
Για ένα χρόνο ο Δίας από τον Ταύρο θα σχηματίζει τετράγωνο με τους πλανήτες σου στον Λέοντα και ο Δίας είναι ή θα μπει στον 4ο οίκο σου Επίσης ίσως και ο Ουρανός (κυβερνήτης του Ωροσκόπου σου) από τον Κριό να σχηματίσει τρίγωνο με τους πλανήτες στον Λέοντα. Ίσως είναι η εποχή να γίνεις περισσότερο τολμηρή, να πιστέψεις περισσότερο στις δυνάμεις σου και να μην τα περιμένεις από τους άλλους. Ο Ποσειδώνας λογικά θα είναι στον 1ο οίκο σου κάτι που σε επιτρέπει να ονειρεύεσαι αλλά θα πρέπει να προφυλαχτείς από τις αυταπάτες.
Καλημερα...Δημητρη
κ ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου...ειμαι Λεων με Ωροσκοπο Αιγοκερο....δεν ξερω αν εχεις προσβαση στους χαρτες....παντος, σ ευχαριστω πολυ ...
Katerina Paraskevopoulou
31-07-2011, 01:02 PM
καλησπερα σας.. ειμαι καινουρια εδω και θα σας παρακαλεσω να με συνχωρεσετε για τα ελληνικα μου, ειμαι αυτοδιδακτη, ............ 7ο στο Λεων, και εχω Ηλιο, Σεληνη, Αφροδιτη, και Ερμή στον 7ο οικο, θα μπορουσε να με βοηθήσει καποιος σας παρακαλω? Ευχαριστω ?
Αγαπητό μέλος κι εγώ να σε καλωσορίσω.....:bigsmile:
Επέτρεψέ μου να σου πω ότι όταν η ακμή του 7ου οίκου είναι στον Λέοντα, τότε η ακμή του 1ου οίκου - ωροκόπου είναι εξορισμού στον Υδροχόο, όπως σου γράφει ο αστρολόγος μας ο κ. Δημήτρης.
Ξανακοίτα λίγο το χάρτη σου από το Δωρεάν ωροσκόπιο του σάιτ μας. Επίσης κοίτα την δωρεάν ανάλυση γενέθλιου χάρτη σου. Καλή περιήγηση και ξαναρώτα.....
Σας ευχομαι μια υπεροχη Ημερα,
"Mea Culpa" ... ετσι ειναι οταν εισαι ασχετη.. οντος η ακμη του πρωτου οικου ειναι στο υδροχοο, αλλα τωρα τι λεω ...
Σας ευχαριστω και παλι, ειστε οι Μοναδικοι που απαντατε κ νιαζεστε για τα μελη του σαιτ σας και θελω να σας συνχαρω.... Φιλλια απο το ηλιολουστο Παρισι..
melenia83
02-08-2011, 07:28 PM
Κλασικές ενδείξεις εκδήλωσης γάμου
Η σύνοδος των φυσικών κυβερνητών του γάμου, δηλαδή ο Δίας και η Αφροδίτη από πρόοδο βεβαίως. Το ίδιο ισχύει και για την σύνοδο Δία Ηλίου για τις γυναίκες και Δία Σελήνης για τους άνδρες.
Πανω σε αυτο το αρθρο που διαβασα εχω μια απορια.Οταν λεμε προοδο δια- αφροδιτη(π.χ εγω αυτο το διαστημα κ μεχρι τον νοεμβριο βλεπω οτι αυτοι οι 2 πλανητες συναντιουνται.) Κανουν τις οψεις δια τριγωνο αφροδιτη κ δια εξαγωνο σεληνη.Αυτο το ειδα απο τους χαρτες εδω μεσα Πλανητικές Διελεύσεις για όποια μέρα. Αστεροειδείς και Μεσοδιαστήματα. Σύγκριση με Γενέθλιο χάρτη
Αναρωτιεμαι λοιπον αν ψαχνω σωστα η αν η λεγομενη προοδος φαινεται απο καποιο αλλο συστημα -χαρτη(ειναι πολλα συστηματα εδω κ δεν ξερω αν πρεπει να κοιταξω αλλου.Μονο αυτο το συστημα κοιταω που ανεφερα παραπανω γιατι ολα τα αλλα με μπερδευουν.Αυτη η οψη που μου βγαινει τωρα(αν κοιταω στο σωστο συστημα)ειναι προοδος η οχι?
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
03-08-2011, 02:12 AM
Αγαπητο μελος Μελενια 83
τα βηματα σου να ειναι σιγα σιγα , ξεκινα απο την αρχη με την σειρα και θα μαθεις πολλα πραγματα,
μην μπερδευεσε ΜΕ ΠΡΟΟΔΟΥΣ,ΩΡΙΑΙΕΣ κ.τλ. γιατι ετσι ποτε δεν θα βγαλεις ακρη
πολλοι απο εμας ξεκινησαμε[ οπως και εγω]διαβαζοντας συνεχως αρθρα για να καταλαβουμε
να φανταστεις ακομα στην αρχη ειμαι σε αυτα που μαθαινω
και διαβαζω πολυ και προσπαθω πολυ..
Ειναι πολυ δυσκολη η αστρολογια αλλα και πολυ γοητευτικη συγχρονως
θελει μια σειρα για να μπορεις καποια στιγμη να κατανοησεις και να λυσεις τις αποριες σου,
ειδα σε ενα ποστ σου που δεν ηξερες τι ειναι ο ωροσκοπος σου η΄΄΄που ειναι κατι τετοιο..
πως ειναι δυνατον να καταλαβεις και να σου εξηγησουνε τι ειναι η προοδος;
Εχει πολλα αρθρα αν εχεις ορεξη και θεληση ειμαι σιγουρη αγαπημενο μελος οτι θα ενθουσιαστεις με αυτα που θα μαθεις μονη σου!
Εισαι στον καλυτερο αστρολογικο χωρο με απιστευτα καλη βιβλιοθηκη
καλη συνεχεια και καλο διαβασμα λοιπον!
φιλικα
κουκι:bigsmile:
melenia83
03-08-2011, 04:06 AM
Το ξερω οτι εχεις δικιο σε ολα οσα λες και συμφωνω απολυτα μαζι σου.Η αληθεια ειναι οτι αντι να ξεκινησω απο τα βασικα και να κατανοησω απλους και βασικους αστρολογικους ορους,εχω τη ταση να βιαζομαι ξεκινοντας αντιστροφα(τελος -αρχη).Η αληθεια ειναι οτι θελει μικρα μικρα βηματα κ πολυ διαβασμα.Εχω την ταση να προτρεχω δυστυχως κ να θελω να μαθω σε μια μερα ολα οσα οι αλλοι μαθαινουν σταδιακα κ με πολυ κοπο. Θα προσπαθησω να μελετησω σιγα σιγα κ δεν θα κανω αλλη βουτια στα βαθια γιατι ειναι σιγουρο οτι θα πνιγω..Σε ευχαριστω κουκι για την συμβουλη σου!:cheesy:
kallie
16-08-2011, 02:16 AM
Καλησπέρα,είμαι νέο μέλος εδώ.Πρόσφατα άρχισα να ασχολούμαι με τα αστρολογικά.Ξεκίνησα από περιέργεια,φυσικά είμαι ολίγον άσχετη με τα της αστρολογίας αλλά μαθαίνω σιγά σιγά.Παρακαλώ θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει σε μερικά ερωτήματα?Όσο κι αν προσπάθησα με τον χάρτη μου μια ολοκληρωμένη ερμηνεία δεν έβγαλα.Τα ερωτήματα μου είναι τυπικά.Ενδιαφέρομαι να μάθω1.θα παντρευτώ?πότε?2.θα κάνω παιδιά?ποιές χρονιές?Τα στοιχεία μου είναι 11-12-1985 22:50 Αθήνα.Τοξότης με ωροσκόπο Παρθένο.