PDA

View Full Version : Αισθηματική ερώτηση

ΦΟΙΒΗ
02-02-2005, 10:57 AM
Συγχαρητήρια κτ'αρχήν για την ιστοσελίδα σας, την οποία βρίσκω υπέροχη.
Έχω μια σχέση που έχει περάσει και περνάει αρκετές δυσκολίες. Γεννήθηκα στισ 13/08/1974 ώρα 01.00 στο Ηράκλειο Κρήτης και ο σύντροφος μου στις 19/11/1966 ώρα 09.00 στην Θεσσαλονίκη.
Θα ήθελα να μου απαντήστε πως βλέπετε το μέλλον αυτής της σχέσης...Ευοίωνο ή Δυσοίωνο...
Αν αναμονή της απάντησης σας...
Σας ευχαριστώ..

Βασιλική Κόντη
02-02-2005, 02:07 PM
Αγαπητή φίλη ΦΟΙΒΗ,
H σχέση όντως έχει περάσει δυσκολίες όμως έχει σταθεί και συνεχίζει και στέκεται πολύ καλά, πράγμα που σημαίνει πως τα αισθήματα είναι αληθινά. Δεν γνωρίζω πόσο καιρό είστε μαζί, η συναστρία σας όμως είναι πολύ καλή για το επόμενο διάστημα και ίσως θα πρέπει να προχωρήσετε σε κάτι πιο σοβαρό! Είναι σίγουρα μια σχέση που μπορεί να δώσει πολλά παρόλες τις γενέθλιες διαφορές ιδιοσυγκρασίας που υπάρχουν μεταξύ σας.

Είναι μια σύντομη απάντηση γιατι δυστυχώς δεν έχουμε παραπάνω δυνατότητα μέσω του φόρουμ, για εμπεριστατωμένη ανάλυση προσωπικότητας και συναστρίας.
Για περισσότερες λεπτομέρειες κατανόησης του ευατού σας, του συντρόφου σας και την εξελιγκτική πορεία της σχέσης μπορείται να απευθυνθείτε σε κάποιον από τους αστρολόγους μας, ή να αναζητήσετε μια απάντηση μέσω των γραπτών Προσωπικών Αναλύσεων (Γενέθλια και Συναστρίας) που προσφέρει το Horoscope. Αν σας ενδιαφέρει το τελευταίο, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ (http://horoscope.gr/showthread.php?t=46)

Φιλικά,
Βασιλική Κόντη