View Full Version : Απορία για συναστρία.
christina20
29-11-2007, 11:52 PM
ακόμη δεν έχω καταλάβει πώς ως τοξότης με τραβάνε τα ψαράκια;;;;πάντως η αλήθεια να λέγεται μαζί δεν μπορούμε να κάνουμε χωριό!!!!θέλω τη βοήθειά σας. θα σας δώσω τα προσωπικά μου στοιχεία και τα δικά του μήπως και μου εξηγήσεται αυτήν την περιέργη μίξη (μπάχαλο γίνεται κάθε φορά που βρισκόμαστε, μόνο ξύλο που δεν πέφτει....:blink::nuts::nuts::bigsmile::blin k:)
τα δικά μου:
ήλιος τοξότης (12ος οίκος)
σελήνη σκορπιός (10ος)
ωροσκόπος αιγόκερως
ερμής τοξότης (12ος)
αφροδίτη υδροχόος (1ος)
άρης υδροχόος (2ος)
τα δικά του
ήλιος ιχθύς (8ος οίκος)
σελήνη διδύμους (10ος
ωροσκόπος λέων
ερμής κριός (9ος)
αφροδίτη κριός (9ος)
άρης καρκίνος (12ος)
θα πιαστούμε τελικά μαλλί με μαλλί ή θα τη βγάλουμε καθαρή;;;;;;;
Βασιλης Παπαδολιας
30-11-2007, 06:08 PM
ακόμη δεν έχω καταλάβει πώς ως τοξότης με τραβάνε τα ψαράκια;;;;πάντως η αλήθεια να λέγεται μαζί δεν μπορούμε να κάνουμε χωριό!!!!θέλω τη βοήθειά σας. θα σας δώσω τα προσωπικά μου στοιχεία και τα δικά του μήπως και μου εξηγήσεται αυτήν την περιέργη μίξη (μπάχαλο γίνεται κάθε φορά που βρισκόμαστε, μόνο ξύλο που δεν πέφτει....:blink::nuts::nuts::bigsmile::blin k:)
τα δικά μου:
ήλιος τοξότης (12ος οίκος)
σελήνη σκορπιός (10ος)
ωροσκόπος αιγόκερως
ερμής τοξότης (12ος)
αφροδίτη υδροχόος (1ος)
άρης υδροχόος (2ος)
τα δικά του
ήλιος ιχθύς (8ος οίκος)
σελήνη διδύμους (10ος
ωροσκόπος λέων
ερμής κριός (9ος)
αφροδίτη κριός (9ος)
άρης καρκίνος (12ος)
θα πιαστούμε τελικά μαλλί με μαλλί ή θα τη βγάλουμε καθαρή;;;;;;;
Μήπως έχει να κάνει με άλλα στοιχεία του χάρτη σου; Με το Σκορπιό ή τον Αιγόκερω; Κι ο σύντροφος σου από την άλλη έχει Διδύμους και Λέοντα στο ωροσκόπιο του. Μήπως αυτά τα στοιχεία ελκύονται από το ζώδιο σου; Η συναστρία δεν είναι τόσο εύκολη. Πρέπει να βλέπει κανείς όλο το χάρτη.
Λίλιαν Σίμου
30-11-2007, 09:07 PM
Αγαπητή christina20
Σίγουρα στοιχεία έλξης και έντασης παράλληλα, είναι το τετράγωνο του Ήλιου σας με τον Ήλιο του συντρόφους σας μέσα σε οίκους που έχουν να κάνουν με τον ψυχισμό και με υποσυνείδητες καταστάσεις. Επίσης αλληλοσυμπληρώνεστε μέσα από κρίσεις, με τον Τοξότη (Ήλιο σας) και τους Διδύμους (Σελήνη του). Αυτά έρχονται να προκαλέσουν την κατάσταση που βιώνετε με στόχο να γίνετε πιο ώριμοι ώστε να βγείτε και οι δύο κερδισμένοι. Λόγω του μεταβλητού των στοιχείων όμως, δεν έχετε σταθερή συμπεριφορά και προκαλούνται διαφωνίες.
Έχοντας και οι δύο ένα ωροσκόπο που δεν κάνει πίσω, δυσκολεύετε τα πράγματα. Με καλή προσπάθεια όλα βελτιώνονται γιατί και οι δύο θα κερδίσετε.
Βέβαια, όπως είπε κι ο κ. Παπαδολιάς, χρειάζεται να δει κάποιος όλο τον χάρτη, επειδή υπάρχουν πολλές παράμετροι.
Ελπίζω να έχετε ήδη μία εικόνα.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
avrilllll
01-12-2007, 04:55 PM
:cheesy:χριστινα μου νομιζω οτι μαζι δεν κανετε και χωρια δεν μπορειτε.μεχρι να βρητε τισ ισορροπιες.μαλλον ειναι η σεληνη σου που σε κανει να ελκεσαι απο τους ιχθυσς....εγω παλι εχω μια αλλη απορια.. γιατι τυχαινει σε ολες μου τις σχεσεις εκει που εχω εγω την σεληνη μου να εχει το αγορι μου την αφροδιτη του.και σαν αιγοκερως που ειμαι γιατι ελκω τους λεοντες;
*Astropeleki*
01-12-2007, 05:23 PM
και σαν αιγοκερως που ειμαι γιατι ελκω τους λεοντες;
Που έχεις τον ¶ρη σου;
avrilllll
06-12-2007, 09:43 PM
:unsure:εχω αρη στον υδροχοο σεληνη στους διδυμους αφροδιτη κ ερμη στον αιγοκερω... και ακομη κατι...ακομη πολυ που ερωτευομαι εχουν αφροδιτη στους διδυμους...
zeta1987
10-12-2007, 10:29 AM
:unsure:εχω αρη στον υδροχοο σεληνη στους διδυμους αφροδιτη κ ερμη στον αιγοκερω... και ακομη κατι...ακομη πολυ που ερωτευομαι εχουν αφροδιτη στους διδυμους...
¶ντρες Λέοντες έλκεις,ίσως γιατί έχεις τον ¶ρη στο ακριβώς απέναντι τους ζώδιο:τον Υδροχόο,και άτομα με Αφροδίτη στους Διδύμους γιατί έχεις σελήνη στους διδύμους. Ο τρόπος που φέρονται στα ερωτικά τους ίσως σε αγγίζει συναισθηματικά.
avrilllll
12-12-2007, 04:09 PM
¶ντρες Λέοντες έλκεις,ίσως γιατί έχεις τον ¶ρη στο ακριβώς απέναντι τους ζώδιο:τον Υδροχόο,και άτομα με Αφροδίτη στους Διδύμους γιατί έχεις σελήνη στους διδύμους. Ο τρόπος που φέρονται στα ερωτικά τους ίσως σε αγγίζει συναισθηματικά.
σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου, τωρα καταλαβαινω γιατι τοσες πολλες συμπτωσεις!:bigsmile: