View Full Version : Ας μιλήσουμε, λοιπόν, και για Τοξότες!!!
*Astropeleki*
29-11-2007, 03:46 PM
Ε αφού εξαντλήσαμε κάποιους εκπροσώπους του Ζωδιακού, ας μιλήσουμε και για τους τρελοΤοξότες! :bigsmile:
Το ερέθισμα... ιδού:
Τελικά είναι χαρακτηριστικό των Τοξοτών η βαρεμάρα :toung::embarrest
Κατά περιόδους ισχύει αυτό για τη βαρεμάρα. Γιατί είναι και φορές που δουλεύουμε σα σκυλιά.:nuts:
Η βαρεμάρα καλέ μου Μητσάκο είναι πολύ βασικό σας χαρακτηριστικό. :laugh:
Το γεγονός ότι δουλεύετε ωσάν τα σκυλιά είναι γιατί όλα τα αφήνετε την τελευταία στιγμή, λόγω βαρεμάρας, και φυσικό και επόμενο είναι μετά να δουλεύετε σαν κύνες για να προλάβετε!!! :laugh:
Βέβαια, δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω το γεγονός ότι ειστε πολύ χιουμορίστες, ότι ψάχνεστε πολύ με ότι καταπιάνεστε, σας αρέσει όπου και αν πηγαίνετε να τριγυρνάτε με έναν χάρτη και να βγάζετε καθημερινό ωρολόγιο τουριστικό πρόγραμμα :cry:
BlackOrWhat
29-11-2007, 04:02 PM
Μπράβο βρε Κία, που άνοιξες το θέμα γιατί οι Τοξότες βαριόμασταν να το ανοίξουμε:toung::toung:
...ας πάρουμε τα γκρέιντερ λοιπόν...:toung:
pigasos
29-11-2007, 07:56 PM
Γεια σας! Είμαι σχεδόν καινούργια στην παρέα αυτή! :bigsmile:
Έχω ωροσκόπο Τοξότη και ήλιο στους Διδυμους,
καταλαβαίνετε λοιπόν πως η ρουτίνα δεν βρίσκεται στο ελεύθερο πρόγραμμα μου!:nuts:
Ευτυχώς που έχω τον ΚΡΟΝΟ στον κεφάλι μου και θέλω δεν θέλω με προσγειώνει:cry:!
Να πω και τα καλά όμως για τους Τοξότες: αγαπούν την αλήθεια και είναι ειλικρινή άτομα, ψάχνουν τα πάντα και τα μελετούν εις βάθος! Είναι χαρούμενοι και καλοσυνάτοι και τρελένονται για ταξιδια! Με λίγα λογια:toung: συμφωνώ με αυτά που είπατε!:bigsmile::bigsmile:
Λευκή
29-11-2007, 09:23 PM
Βρε δε λέτε που υπάρχουν και οι Τοξότες να μας φτιάχνουν το κέφι με τη χαζοχαρούμενη διάθεσή τους όταν μιζεριάζουμε :nuts:
Aqua_G
30-11-2007, 12:19 AM
Βρε δε λέτε που υπάρχουν και οι Τοξότες να μας φτιάχνουν το κέφι με τη χαζοχαρούμενη διάθεσή τους όταν μιζεριάζουμε :nuts:
Συμφωνώ :cheesy: Είναι όμως αξιολάτρευτα "παιδιά" (δεδομένου ότι δεν μεγαλώνουν ποτέ) :cheesy: Οι πιο αισιόδοξοι άνθρωποι στο ζωδιακό. Εχμ, αδυναμίες :love:
christina20
30-11-2007, 12:25 AM
Είμαι σχετικά παλιά στο συνάφι, αλλά καινούργια στην παρέα. Γειά σας λοιπόν.Και θα αρχίσω βγάζοντας στη φόρα τα άπλυτά μας (ναι... για τα τοξοτίσια μιλάω). Πολυλογάδες, ακατάστατοι, αρκετές φόρες επιφανειακοί σε ότι δε μας ενδιαφέρει, λίγακι ξερόλες παραταύτα,αναζητούμε την προσοχή, ειλικρινείς σε σημείο που χαρακτηριζόμαστε αγενείς, υπερβολικοί (ως ζώδια της φωτιάς) αλλά γενναιόδωροι, πιστοί φίλοι, προκλητικά φιλελεύθερα άτομα, με αισιοδοξία και κατανόηση προς τους άλλους, οπαδοί της προσωπικής εξέλιξης και της αυτογνωσίας, ενθουσιώδεις και ζωντανοί άνθρωποι που λατρεύουμε το χιούμορ και την έξυπνη επικοινωνία (μια καλή συζήτηση πάντα εξιτάρει).
ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ.....:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile : ΛΟΙΠΌΝ θα ήθελα να μάθω και τα υπόλοιπα ζώδια πώς μας βλέπουν;;;;και δεν εννοώ με κυάλια ή οτιδήποτε άλλο....
christina20
30-11-2007, 12:28 AM
βλέπω ότι τα υδροχοάκια μας έχουν αδυναμία και καλά κάνουν και εμείς τους έχουμε...(τουλάχιστον πέντε άτομα από το φιλικό μου περιβάλλον είναι υδροχόοι)
νομίζω ότι κανένα άλλο ζώδιο δε μπορεί να μας ικανοποιήσει τόσο πολύ εγκεφαλικά....
panther
30-11-2007, 12:31 AM
Μια χαρά παιδιά είναι οι Τοξότες:bigsmile:
Τους συμπαθώ πάρα πολύ!!! Είναι άπιαστοι:cheesy:
Aqua_G
30-11-2007, 12:33 AM
Ε ναι. Έχουμε την ίδια αγάπη για την ελευθερία :bigsmile:
*Astropeleki*
30-11-2007, 12:43 AM
Οι πιο αισιόδοξοι άνθρωποι στο ζωδιακό. Εχμ, αδυναμίες :love:
E, Δίας είναι αυτός :nuts: Αν δεν είναι οι Τοξότες αισιόδοξοι, δεν είναι κανείς άλλος :toung:
βλέπω ότι τα υδροχοάκια μας έχουν αδυναμία και καλά κάνουν και εμείς τους έχουμε...(τουλάχιστον πέντε άτομα από το φιλικό μου περιβάλλον είναι υδροχόοι)
νομίζω ότι κανένα άλλο ζώδιο δε μπορεί να μας ικανοποιήσει τόσο πολύ εγκεφαλικά....
Σας έχουμε αδυναμία γιατί αναγνωρίζουμε το καλό χιούμορ :laugh:
Αμοιβαία τα αισθήματα!
Λευκή
30-11-2007, 01:14 AM
όντως,σας έχουμε αδυναμία:bigsmile: Γενικά όμως είναι αγαπητό ζώδιο ο Τοξότης(μέχρι να μπλέξεις αισθηματικά μαζί του,νομίζω δηλαδή).
Όσο για το ότι γίνεστε αγενείς,η ...φραστική αγένεια δεν έχει τόση σημασία.Ο τοξότης είναι κατά τα άλλα γνήσιος ευγενής,απαλλαγμένος από κακίες και μικρότητες ,ξέρει πως να φερθεί σωστά.Αυτό είναι ευγένεια και όχι να μιλάς στον άλλον με το σεις και το σας:bigsmile:
panther
30-11-2007, 01:19 AM
όντως,σας έχουμε αδυναμία:bigsmile: Γενικά όμως είναι αγαπητό ζώδιο ο Τοξότης(μέχρι να μπλέξεις αισθηματικά μαζί του,νομίζω δηλαδή).
Όσο για το ότι γίνεστε αγενείς,η ...φραστική αγένεια δεν έχει τόση σημασία.Ο τοξότης είναι κατά τα άλλα γνήσιος ευγενής,απαλλαγμένος από κακίες και μικρότητες ,ξέρει πως να φερθεί σωστά.Αυτό είναι ευγένεια και όχι να μιλάς στον άλλον με το σεις και το σας:bigsmile:
Αυτό πρέπει να το τονίσεις με έντονα και μεγάλα γράμματα:toung:
Aqua_G
30-11-2007, 01:21 AM
(μέχρι να μπλέξεις αισθηματικά μαζί του,νομίζω δηλαδή).
Να αρχίσω να τρέχω δηλ; :laugh:
Λευκή
30-11-2007, 01:41 AM
Α,δεν ξέρω από προσωπική εμπειρία!Απλώς τα Τοξοτάκια είναι ανυπόμονοι και ασταθείς τύποι γενικά,ως γνήσιοι μεταβλητοί.Οπότε λίγο δύσκολο να μην βαρεθούν εύκολα και να δεθούν ιδιαίτερα αισθηματικά.Εξαρτάται βέβαια και απ το υπόλοιπο ωροσκόπιο,αν πχ είναι τίνγκα ο άνθρωπος στους σκορπιούς τι να σου κάνει και ένας αθώος ήλιος...:toung:Για παρέα όμως είναι υπέροχοι :love:
Μητσάκος
30-11-2007, 07:56 AM
Μια χαρά ιδιότητες έχει το ζώδιο του Τοξότη. Μπορεί να έχει τα αρνητικά του όπως και όλα τα άλλα, αλλά νομίζω ότι ισως είναι το καλύτερο από όλα. Και γιατί το λέω αυτό? Μόνο και μόνο για την αισιοδοξία που προβάλει :bigsmile: Χωρίς να είμαι σίγουρος δεν γνωρίζω αν άλλο ζώδιο έχει σε τέτοιο βαθμό αισιοδοξία. Μπορείτε να φανταστείτε ένα κόσμο χωρίς αισιοδοξία? Προτιμώ το μισογεμάτο ποτήρι από το μισοάδειο :bigsmile:
Κατά τα άλλα γουστάρω Λιοντάρια και Υδροχόους και μετά άλλους Τοξότες. Δεν μου κάθονται καλά Σκορπιοί και Ψάρια. Με Αιγόκερους τα βρίσκω, με Δίδυμους μιλάω με τις ώρες, με Κριάρια κοντράρομαι με την καλή την έννοια. Με τους άλλους έτσι κι έτσι.
Μητσάκος
30-11-2007, 07:59 AM
Α,δεν ξέρω από προσωπική εμπειρία!Απλώς τα Τοξοτάκια είναι ανυπόμονοι και ασταθείς τύποι γενικά,ως γνήσιοι μεταβλητοί.Οπότε λίγο δύσκολο να μην βαρεθούν εύκολα και να δεθούν ιδιαίτερα αισθηματικά.Εξαρτάται βέβαια και απ το υπόλοιπο ωροσκόπιο,αν πχ είναι τίνγκα ο άνθρωπος στους σκορπιούς τι να σου κάνει και ένας αθώος ήλιος...:toung:Για παρέα όμως είναι υπέροχοι :love:
Εγώ προσωπικά δεν είμαι καθόλου ασταθής και μπορούσα να δεθώ συναισθηματικά. Και με μία, και με δύο και με τρεις, και με τέσσερις. Αυτές δεν μπορούσαν :toung:
Fotini Christodoulou
30-11-2007, 10:34 AM
Συνηθως με τους Τοξότες τα πάω μια χαρά, τουλάχιστον σε φιλικό επίπεδο, παρόλο που είμαι Καρκίνος:bigsmile::bigsmile::love::love:
Μου αρέσει η αισιοδοξία τους αλλά και η καλως εννοούμενη τρέλα τους και παρόλο που η αστάθεια με ενοχλεί γενικώς, στο συγκεκριμένο ζώδιο είναι καπως χαριτωμένη:bigsmile:
BlackOrWhat
30-11-2007, 10:44 AM
Πιστεύετε οτι οι άνδρες Τοξότες διαφέρουν απο της γυναίκες σε κάποια σημεία??? Και αν ναι, σε τί??? (εχμμμ!! Εκτός απο το φύλο:toung:)
Maroulita
30-11-2007, 11:05 AM
Πιστεύετε οτι οι άνδρες Τοξότες διαφέρουν απο της γυναίκες σε κάποια σημεία??? Και αν ναι, σε τί??? (εχμμμ!! Εκτός απο το φύλο:toung:)
Νομίζω πως στους βασικούς άξονες του χαρακτήρα, άνδρες και γυναίκες έχουν πολλά κοινά, είτε αυτό έχει να κάνει με πρότυπα ζωής και συμπεριφοράς, είτε με την κοσμοθεωρία τους, είτε με τους στόχους που βάζουν, είτε με τη γενικότερη αντιμετώπιση ζητημάτων.
Συμφωνώ με τον Μητσάκο ότι η αισιοδοξία είναι από τα εκ των ων ουκ άνευ... βέβαια αυτό μέσα σε λογικά πλαίσια πάντα.... γιατί κάποιες φορές η αισιοδοξία μπορεί να γίνει χαλαρότητα (μας έφαγε το κουλ :embarrest) και μας κάνει ν' αμελούμε ή και να ξεχνάμε στο τέλος βασικά πράγματα... Και άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν το έκανες επίτηδες...
Αυτό που μ' αρέσει με το ζώδιό μας είναι ότι είμαστε αίωνιοι μαθητές, αλλά και δυνάμει δάσκαλοι. Μας αρέσει να μαθαίνουμε, δεν μας αρκεί τίποτα, θέλουμε να εξελιχθούμε στον τομέα που έχουμε επιλέξει... Αυτό ίσως είναι που μας κάνει να νιώθουμε πιο πολύ παιδιά, με την ανεμελιά και τη χαλαρότητα που προανέφερα. Θέλουμε όμως και να μοιραζόμαστε αυτά που εμείς έχουμε μάθει. Αλλιώς δεν αξίζει...
Νομίζω πως, πέρα από την ταμπελίτσα του άστατου ως προς τα ερωτικά (που ναι, γιατί να μην ισχύει, γιατί να το κρύψομεν άλλωστε;; :embarrest:embarrest) όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που αποδίδονται στους Τοξότες (μιλώ για ηλιακό ζώδιο) είναι αληθή. Ίσως είναι από τα ελάχιστα ζώδια που δεν έχουν δημιουργηθεί τόσα στερεότυπα γύρω απ' αυτό....:embarrest
BlackOrWhat
30-11-2007, 11:24 AM
Νομίζω πως στους βασικούς άξονες του χαρακτήρα, άνδρες και γυναίκες έχουν πολλά κοινά, είτε αυτό έχει να κάνει με πρότυπα ζωής και συμπεριφοράς, είτε με την κοσμοθεωρία τους, είτε με τους στόχους που βάζουν, είτε με τη γενικότερη αντιμετώπιση ζητημάτων.
Συμφωνώ με τον Μητσάκο ότι η αισιοδοξία είναι από τα εκ των ων ουκ άνευ... βέβαια αυτό μέσα σε λογικά πλαίσια πάντα.... γιατί κάποιες φορές η αισιοδοξία μπορεί να γίνει χαλαρότητα (μας έφαγε το κουλ :embarrest) και μας κάνει ν' αμελούμε ή και να ξεχνάμε στο τέλος βασικά πράγματα... Και άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν το έκανες επίτηδες...
Αυτό που μ' αρέσει με το ζώδιό μας είναι ότι είμαστε αίωνιοι μαθητές, αλλά και δυνάμει δάσκαλοι. Μας αρέσει να μαθαίνουμε, δεν μας αρκεί τίποτα, θέλουμε να εξελιχθούμε στον τομέα που έχουμε επιλέξει... Αυτό ίσως είναι που μας κάνει να νιώθουμε πιο πολύ παιδιά, με την ανεμελιά και τη χαλαρότητα που προανέφερα. Θέλουμε όμως και να μοιραζόμαστε αυτά που εμείς έχουμε μάθει. Αλλιώς δεν αξίζει...
Νομίζω πως, πέρα από την ταμπελίτσα του άστατου ως προς τα ερωτικά (που ναι, γιατί να μην ισχύει, γιατί να το κρύψομεν άλλωστε;; :embarrest:embarrest) όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που αποδίδονται στους Τοξότες (μιλώ για ηλιακό ζώδιο) είναι αληθή. Ίσως είναι από τα ελάχιστα ζώδια που δεν έχουν δημιουργηθεί τόσα στερεότυπα γύρω απ' αυτό....:embarrest
Συμφωνώ σχεδόν απόλυτα Τοξοτίνα μου:embarrest:love:
Απλά σκεφτόμουν οτι έχουν λίγη παραπάνω δόση "ξερολίασης" :toung::toung:
Maroulita
30-11-2007, 11:33 AM
Συμφωνώ σχεδόν απόλυτα Τοξοτίνα μου:embarrest:love:
Ναι, ναι το 'χουμε και αυτό.... :embarrest:embarrest
starfish
30-11-2007, 02:19 PM
Ενα μονο πραγμα ζηλευω: την αισιοδοξια τους!! Και μονο οταν ειναι αισιοδοξια και οχι χαζοχαρουμενιά!:toung::toung: Τα παω πολυ καλα με τον ωροσκοπο Τοξοτη, με γυναικες Τοξοτινες, αναγνωριζοντας παντα την διαφορετικοτητα τους. Τη ξερολιαση τους μπορω να την συναγωνιστω [:toung::toung:] και με βοηθαει επισης να καταλαβαινω ποσο κουραστικη γινομαι για τους γυρω μου οταν με πιανουν τετοιες κρισεις!!:toung::toung::toung:
Οι αντρες Τοξοτες, τωρα,.... πολλα κα μεγαλα λογια που τα πετανε σαν πυροτεχνηματα, και για τα οποια εχουν μετανοιωσει την επομενη κιολας ωρα. Αν αυτο εννοειτε ασταθεια, θα ελεγα οτι προπορευονται των Ιχθυων κατα πολυ!! Καλοι για φιλοι και μονο!:bigsmile::bigsmile: Τοτε ειναι αξιαγαπητοι!:bigsmile::bigsmile:
Aqua_G
30-11-2007, 02:29 PM
Για τα μεγάλα λόγια που λένε συμφωνώ και εγώ. Μπορούν να σου τάξουν τον ουρανό με τ' άστρα και να σε ξαφνιάσουν αλλά δεν πιστεύω ότι το κάνουν με κακό σκοπό. Η αισιοδοξία τους και ο ενθουσιασμός τους τα προξενεί αυτα :cheesy:
starfish
30-11-2007, 03:00 PM
Για τα μεγάλα λόγια που λένε συμφωνώ και εγώ. Μπορούν να σου τάξουν τον ουρανό με τ' άστρα και να σε ξαφνιάσουν αλλά δεν πιστεύω ότι το κάνουν με κακό σκοπό. Η αισιοδοξία τους και ο ενθουσιασμός τους τα προξενεί αυτα :cheesy:
Δεν ξερω πως μπορει να "βλεπουν" τα μεγαλα λογια, τα ζωδια του αερα και της φωτιας, αλλα η γη και το νερο, νομιζω πως οπου ακουν πολλα κερασια, κρατανε μικρο καλαθι,... οσο και να επιθυμουν να κρατησουν ενα μεγαλο!!:laugh::laugh:
Τωρα για τα υπολοιπα που γραφεις, ναι μεν, αλλά.... :toung::toung: .... μην αρχισεις να ανταποδιδεις κι εσυ τα τηλεφωνηματα τους!!:toung::toung: Στη φυλακη, πιο ανετα θα νιωσουν!!:toung::toung:
nanstenka
30-11-2007, 03:41 PM
Ως γνήσιος Καρκίνος θα έλεγα ότι με τους Τοξότες δεν έχουμε πολλά κοινά...και μάλιστα μέχρι πρόσφατα..
Τελικά έχω πέσει στον κυκλώνα των Τοξοτών ...με έχουν περικυκλώσει και το απίστευτο είναι πως πολύ το διασκεδάζω!!
Λατρεύω το χιούμορ τους, τον σεβασμό τους στην ελευθερία και το ανοιχτό τους μυαλό και πνεύμα. Είναι οι καλύτεροι συνταξιδιώτες, τρελιάρηδες και μπον βιβέρ! Αυτό το τελευταίο με τρελλαίνει!
Είναι πάντα αισιόδοξοι...ίσως σε υπερβολικό βαθμό κατά την Καρκινίσια μου φύση αλλά δεν παύω να το θαυμάζω αυτό..
ΟΜΩΣ δεν αντέχεται η βαρεμάρα τους και ύπνος τους, η τσαπατσουλιά και η απροσεξία τους, οι υπερβολικές τάσεις φυγής τους που μέσα σε ελάχιστο χρόνο εκεί που είναι εδώ τους τηλ.και βρίσκονται στην Κέρκυρα όλως τυχαίως απλά και ξαφνικά!!
Είναι όμως απίστευτα ερωτικά πλάσματα και νομίζω πως αυτό αρκεί για να τους συγχωρεθούν κάποια μικρά ελαττωματάκια...
Και παρ'οτι όντως τους αρέσει η σαγήνη και το φλερτ είναι ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους και ενίοτε δεν νομίζω πως έχουν πρόβλημα δέσμευσης..
Μπορεί βέβαια να τα βλέπω έτσι γιατί ναι μεν καρκίνος αλλά με Αφροδίτη στο Δίδυμο!:wacko::bigsmile:
*Astropeleki*
30-11-2007, 04:42 PM
Αυτό μπορώνα το επιβεβαιώσω.. Παράδειγμα; Ο μπαμπάς μου που πάντα ξέρει ΤΑ ΠΑΝΤΑ και όλοι οι άλλοι είναι λάθος :laugh:
ΟΜΩΣ δεν αντέχεται η βαρεμάρα τους και ύπνος τους, η τσαπατσουλιά και η απροσεξία τους, οι υπερβολικές τάσεις φυγής τους που μέσα σε ελάχιστο χρόνο εκεί που είναι εδώ τους τηλ.και βρίσκονται στην Κέρκυρα όλως τυχαίως απλά και ξαφνικά!!
χαχαχαχαχαχαχα λες και περιγράφεις την πολυαγαπημένη μου αδελφούλα :laugh::love:
Βαρεμάρα σε σημείο να βαριέσαι πλέον να τους λες τα ίδια και τα ίδια, αλλά να σου απαντούν και εκείνοι "Μα καλά δεν βαρέθηκες να με πρήζεις όλη την ώρα" :laugh:
Τσαπατσουλιά και απροσεξία; Παίζουμε λεξοπόλεμο κάθε φορά που έρχεται το θέμα της καθαριότητας και της τακτοποίησης του κοινού μας χώρου :laugh: Εγώ φτιάχνω, εκείνη χαλάει :laugh:
christina20
30-11-2007, 05:00 PM
θα συμφωνήσω και θα επαυξάνω με τα περί μαθητείας (και προσωπικά είμαι η καλύτερη μαθήτρια των υδροχόων :bigsmile::bigsmile:..είναι ευφυέστατοι και με συναρπάζουν) αλλά θα διαφωνήσω με το χαρακτηρισμός "άστατοι" ως προς τα ερωτικά...Τουλάχιστον οι τοξοτίνες (για τους άνδρεσ δε μπορώ να πω το ίδιο) από ότι έχω δει είναι σταθερές (παρότι ανέμελες). Θέλουμε την συναισθηματική ασφάλεια χωρίς ωστόσο να γίνεται θηλιά Και το κυριότερο ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ Ή ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.Για πραγματική αστάθεια θα υποδείξω τους ιχθύες.
Μητσάκος
30-11-2007, 06:23 PM
Δύο πραγματικά γεγονότα :cheesy:
Γεγονός 1ον Είμαστε στη Θεσσαλονίκη. Ξεκινάμε για να βγάλουμε εισιτήρια για να πάμε στην Ισπανία οδικώς (είναι κάμποσα χρόνια τώρα και ήταν άλλες εποχές λέμε). Επειδή όμως βαρέθηκα να περιμένω στην ουρά που βγάζαν εισιτήρια για την Ισπανία, έβγαλα εισηιτήρια για την Καλλιθέα Χαλκιδικής και πήγαμε εκεί τελικά. Χωρίς φυσικά να ενημερώσουμε τους άλλους που είχαν φύγει ήδη για Ισπανία :nuts: Μια χαρά περάσαμε και εκεί :toung:
Γεγονός 2ον Αρκετά χρόνια μετά και Σάββατο 10 το πρωί βγαίνω ασπό το σπίτι και με ρώτησε η κοπέλα που μέναμε μαζί που πάω. Της είπα ότι πάω να πάρω εφημερίδα και γυρνάω. Βγαίνοντας έξω όμως με συνεπήρε η λιακάδα και η καθαρή ατμόσφαρα, καβάλησα τη μηχανή και κάνοντας βόλτες κατέληξα σε ένα φιλαράκι για καφέ. Συνεχίσαμε με ουζάκια και όταν αυτά τελειώσαν έφυγα. Η ώρα ήταν πια 6 το απόγευμα όταν γύρησα στο σπίτι, με σκισμένο παντελόνι και πουκάμισο, ματωμένος και χτυπημένος από τη σαβούρδα που έφαγα επειδή έτρεχα. Επειδή οι αρθρώσεις μου με πονούσαν δεν έβγαλα κλειδιά παρά κτύπησα το κουδούνι. Στην ερώτηση "που ήσουν τόσες ώρες" απάντησα απλώς "έξω" :nuts:
Μη μου πείτε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία Τοξότη σε αυτά?
*Astropeleki*
30-11-2007, 09:19 PM
Ε εντάξει, το ότι είστε λίγο εώς πολύ αναίσθητοι το έχουμε καταλάβει. :laugh:
Βασικά έχετε πολλές κοινότυπες φράσεις όλοι οι Τοξότες. Σε άλλη περίπτωση, αν δεν θέλετε να μιλήσετε για κάτι ή βασικά βαριέστε να επεκταθείτε, απαντάτε με ένα "Δεν με απασχολεί"....
Επίσης, όταν κάνετε κάτι που σας αρέσει πολύ, και σας μιλάνε ταυτόχρονα, πέρα βρέχει.... Σας απορροφά σαν σφουγγάρι η ασχολία σας.
BlackOrWhat
01-12-2007, 11:45 AM
Ε εντάξει, το ότι είστε λίγο εώς πολύ αναίσθητοι το έχουμε καταλάβει. :laugh:
Βασικά έχετε πολλές κοινότυπες φράσεις όλοι οι Τοξότες. Σε άλλη περίπτωση, αν δεν θέλετε να μιλήσετε για κάτι ή βασικά βαριέστε να επεκταθείτε, απαντάτε με ένα "Δεν με απασχολεί"....
Συγκεκριμένα εγώ χρησιμοποιώ το "μου είναι αδιάφορο"...ε οχι και να τυποποιηθούμε:toung::toung:
Επίσης, όταν κάνετε κάτι που σας αρέσει πολύ, και σας μιλάνε ταυτόχρονα, πέρα βρέχει.... Σας απορροφά σαν σφουγγάρι η ασχολία σας.
Ισχύει:embarrest
Maroulita
01-12-2007, 11:51 AM
χαχαχαχαχαχαχα λες και περιγράφεις την πολυαγαπημένη μου αδελφούλα :laugh::love:
Βαρεμάρα σε σημείο να βαριέσαι πλέον να τους λες τα ίδια και τα ίδια, αλλά να σου απαντούν και εκείνοι "Μα καλά δεν βαρέθηκες να με πρήζεις όλη την ώρα" :laugh:
Τσαπατσουλιά και απροσεξία; Παίζουμε λεξοπόλεμο κάθε φορά που έρχεται το θέμα της καθαριότητας και της τακτοποίησης του κοινού μας χώρου :laugh: Εγώ φτιάχνω, εκείνη χαλάει :laugh:
Πού να πιάσετε το βαθύτερο κίνητρο μιας τέτοιας συμπεριφοράς... αν είμαστε και λίγο γυφτάκια και έχουμε μέσα στη μέση 1002 πράγματα, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχουμε διαφορετικές προτεραιτότητες... Ν' αφήσουμε τον γάμο και να πάμε για πουρνάρια; :blink:
Το θέμα είναι ότι όταν μας τακτοποιούν, τότε χάνουμε την οργάνωσή μας...:laugh:
BlackOrWhat
01-12-2007, 11:54 AM
Πού να πιάσετε το βαθύτερο κίνητρο μιας τέτοιας συμπεριφοράς... αν είμαστε και λίγο γυφτάκια και έχουμε μέσα στη μέση 1002 πράγματα, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχουμε διαφορετικές προτεραιτότητες... Ν' αφήσουμε τον γάμο και να πάμε για πουρνάρια; :blink:
Το θέμα είναι ότι όταν μας τακτοποιούν, τότε χάνουμε την οργάνωσή μας...:laugh:
Θα το έθετα διαφορετικά...να αφήσουμε τα πουρνάρια για το γάμο??!!:toung:
*Astropeleki*
01-12-2007, 12:46 PM
Ε βέβαια, οι σπουδές και γενικότερα αυτά με τα οποία ασχολείστε εκτός προσωπικού χώρου έχουν βασικότερη προτεραιότητα... Που να αχολείστε τώρα με τάξη, συμμάζεμα και τακτοποίηση χώρου; Ε δεν λέει! :laugh:
Πάντως όλοι οι Τοξότες ίδιες ατάκες χρησιμοποιείτε... Δεν έχω παράπονο! :toung:
Fotini Christodoulou
01-12-2007, 12:55 PM
Στην ερώτηση "που ήσουν τόσες ώρες" απάντησα απλώς "έξω" :nuts:
Μη μου πείτε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία Τοξότη σε αυτά?
Σαφώς υπάρχουν στοιχεία Τοξότη καθώς και (ελλατωματικού)χρωμοσώματο ς Υ.:toung:Εξαιρετικός συνδυασμός!:laugh:
Παντως θεωρώ και πάλι ο ωροσκόπος και η σελήνη παιζουν σημαντικό ρόλο, όπως και η θεση του κυβερνήτη σας του Δία(και όχι μονον αυτά)!
Μητσάκος
01-12-2007, 01:12 PM
Δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό....:cheesy:
*Astropeleki*
01-12-2007, 01:50 PM
Α τότε σας αρέσει να γράφετε τους υπόλοιπους! Μήπως το κάνετε και συνειδητά; :toung:
zeta1987
01-12-2007, 02:06 PM
Παρόλο που είμαι Σκορπιός,έχοντας 4 πλανήτες στον τοξότη, νομίζω ότι το κατέχω καλά το στοιχείο του τοξότη!!!Μαρέσει πολύ η αισιοδοξία που έχω κάποιες φορές (να ναι καλά η σεληνούλα μου στον τοξότη), η θετική ενέργεια, το χιούμορ αλλά και η αγάπη για την μάθηση και την φιλοσοφία! Όσον αφορά τοξότες είναι η αδυναμία μου (μαζί με τους διδύμους).. Και άντρες και γυναίκες! Μαρέσουν και τα θετικά τους και τα αρνητικά τους! :love: Αυτό τα λέει όλα!!!
*Astropeleki*
01-12-2007, 02:36 PM
Εγώ έναν Ουρανίσκο έχω μόνο στον Τοξότη, αλλά τον υπεραγαπώ! Γι΄αυτό άλλωστε είμαι τρελή και παλαβή με τα της τεχνολογίας και ψάχνομαι συνέχεια σε όλα τα επίπεδα της :bigsmile:
Basilakis
02-12-2007, 02:02 AM
Αν και δεν με συμφέρει που το παραδέχομαι όντως είμαστε τεμπέληδες αλλά οι ταπεινές καθημερινές δουλειές δεν είναι για εμάς. Δεν ταιριάζουν με την ιδιοσυγκρασία μας. Είμαστε και λίγο στον κόσμο μας, έχουμε και μνήμη χρυσόψαρου...αλλά γι' αυτό δεν μας αγαπάτε;:nuts:
Λευκή
02-12-2007, 02:33 AM
Το διπλό κρεβάτι της κολλητής μου πάντως θα μπορούσε να φωτογραφηθεί και από κάτω να έχει λεζάντα "ΤΟΞΟΤΗΣ"...Ένα βουνό από μπερδεμένα ρούχα,τσάντες,ψαλίδια κινγκ σάιζ για κούρεμα,λοσιόν,κοσμήματα,κ σετοφωνάκι,σιντί και δε συμμαζεύεται στην κυριολεξία!Απορώ πως κοιμάται εκεί πάνω...
gargoyle
02-12-2007, 02:56 AM
Προσωπικά μου αρέσουν πολύ οι Τοξότες... Ειδικά ένας...
*Astropeleki*
02-12-2007, 03:03 AM
Το διπλό κρεβάτι της κολλητής μου πάντως θα μπορούσε να φωτογραφηθεί και από κάτω να έχει λεζάντα "ΤΟΞΟΤΗΣ"...Ένα βουνό από μπερδεμένα ρούχα,τσάντες,ψαλίδια κινγκ σάιζ για κούρεμα,λοσιόν,κοσμήματα,κ σετοφωνάκι,σιντί και δε συμμαζεύεται στην κυριολεξία!Απορώ πως κοιμάται εκεί πάνω...
:nuts::nuts::nuts: Αυτό που περιγράφεις είναι σα να βλέπω το γραφείο της αδελφής μου, μαζί με την καρέκλα και το ένα πλαϊνό μαξιλάρι του καναπέ που κοιμάται :laugh:
Εν τω μεταξύ, εκείνοι το βλέπουν και απορώ και γω με την απάθειά τους σε αυτή την "χωματερή" :laugh:
Dell Piero
02-12-2007, 03:08 AM
Ποια είναι πλΕα αυτή η αδελφή σου;;;;;
Maroulita
02-12-2007, 03:11 AM
Οκ, τα ψαλίδια θα μπορούσαν να λείπουν... τα υπόλοιπα όμως χρειάζονται. Δεν ξέρεις ποτέ τί μπορεί να προκύψει!! :laugh::laugh:
:nuts::nuts::nuts: Αυτό που περιγράφεις είναι σα να βλέπω το γραφείο της αδελφής μου, μαζί με την καρέκλα και το ένα πλαϊνό μαξιλάρι του καναπέ που κοιμάται :laugh:
Εν τω μεταξύ, εκείνοι το βλέπουν και απορώ και γω με την απάθειά τους σε αυτή την "χωματερή" :laugh:
Τα αναγκαία πρέπει να είναι πάντα μπροστά στα μάτια μας, ειδάλλως... :nuts: ξέχασες να πεις για τη συρταριέρα, η οποία πλέον από το βάρος δεν ανοίγει λόγω της ντάνας με τις φωτοτυπίες, τα βιβλία της σχολής, τους φακέλους... Μην ξεχάσω επίσης το ραφάκι στο καλοριφέρ με τις πολλαπλές μολυβοθήκες, κουτάκια, παρακουτάκια, καλώδια USB, ακουστικά, το πουγκί, τα μικρόφωνα, τις πινέζες...
Φωτογράφησέ με κι άλλο και το ΕΣΡ θα έχει δουλειά από Δευτέρα!!! :laugh::laugh::laugh:
*Astropeleki*
02-12-2007, 03:21 AM
Ποια είναι πλΕα αυτή η αδελφή σου;;;;;
Η από κάτω σου :love:
Φωτογράφησέ με κι άλλο και το ΕΣΡ θα έχει δουλειά από Δευτέρα!!! :laugh::laugh::laugh:
Επιπλέον να μην ξεχάσουμε να παραλείψουμε την παράταξην των παππουτσιών :laugh:
Προσπαθώ να σκεφτώ και κανά άλλο αρνητικό χαρακτηριστικό σας, αλλά τα παραπάνω μας έχουν καλύψει νομίζω!
Πάντως, παρατηρώντας δύο συγκεκριμένους Τοξότες, μπορώ να πω ότι μπορούν άνετα να φαγωθούν μεταξύ τους, διότι καθένας υποστηρίζει τόσο έντονα τις απόψεις του, που στο τέλος καταλήγουν σε τσακωμό. :embarrest
Maroulita
02-12-2007, 03:31 AM
Πάντως, παρατηρώντας δύο συγκεκριμένους Τοξότες, μπορώ να πω ότι μπορούν άνετα να φαγωθούν μεταξύ τους, διότι καθένας υποστηρίζει τόσο έντονα τις απόψεις του, που στο τέλος καταλήγουν σε τσακωμό. :embarrest
Εσύ όμως πες μου με το μέρος ποιου πας;;; Να 'τα, να ΄τα ο ωροσκόπος στο Ζυγό... :embarrest:embarrest Όχι μόνο λακάκι... απλά κρύβεσαι μέσα στο λακάκι και βγάζεις την ουρά σου απ' έξω!
οφ τόπικ ΤΕΛΟΣ! :embarrest
Μητσάκος
02-12-2007, 08:29 AM
Με το φίλο μου το Μήτσο (τοξότης κι αυτός) όποτε βρισκόμαστε ξεκινάμε με ένα καλό τσακωμό για τα πολιτικά. Μετά συνεχίζουμε και πλακωνόμαστε για τη δουλειά. Στο δεύτερο καφέ αρχίζουμε να ηρεμούμε αλλά κάτι μας τρώει και συνεχίζουμε πιο ήπια όμως για άσχετα θέματα. Μετά παίζουμε κανα ηλεκτρονικό και μετά έχουμε κουβέντα με ακρως αντρικό περιεχόμενο και πάντα με την ίδια κατάληξη :toung: Γεγονός είναι πάντως ότι πάντα θα τσακωθούμε πρώτα αλλά μετά το δεύτερο καφέ τα βρίσκουμε :cheesy:
kiaRRa
02-12-2007, 03:05 PM
Οκ, τα ψαλίδια θα μπορούσαν να λείπουν... τα υπόλοιπα όμως χρειάζονται. Δεν ξέρεις ποτέ τί μπορεί να προκύψει!! :laugh::laugh:
Τα αναγκαία πρέπει να είναι πάντα μπροστά στα μάτια μας, ειδάλλως... :nuts: ξέχασες να πεις για τη συρταριέρα, η οποία πλέον από το βάρος δεν ανοίγει λόγω της ντάνας με τις φωτοτυπίες, τα βιβλία της σχολής, τους φακέλους... Μην ξεχάσω επίσης το ραφάκι στο καλοριφέρ με τις πολλαπλές μολυβοθήκες, κουτάκια, παρακουτάκια, καλώδια USB, ακουστικά, το πουγκί, τα μικρόφωνα, τις πινέζες...
¶ρα δεν μιλάμε για δωμάτιο (πόσο μάλλον υπνοδωμάτιο) αλλά για κατάστημα χαρτικών. Έχω απορία τι έχεις κάτω από το κρεβάτι σου....
Πάντως και εγώ όταν αναφέρομαι σε Τοξότες, εσένα έχω κατά νου. Αν και μια ακόμα που ξέρω δεν έχει καμιά σχέση με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά σας. Και έχει και πολλούς πλανήτες στον τοξότη, τρομάρα της:embarrest
είμαστε:laugh:...........πολύ καλοι μη πω μοναδικοί:nuts:
και μερικές φορές πιανόμαστε κορόιδα
είμαστε πιστοί εως ο άλλος να μας στερίση αυτό που θεωρούμε ελευθερία
κάνουμε υπομονή με τους άλλους
δεν κρατάμε κακία,εγω προσωπικά,τα λέω και μετά μου περνά
είμαστε ομοί αλλά δεν έχουμε κακιά πρόθεση η ειληκρίνια έχει τίμημα
starfish
03-12-2007, 10:44 AM
Συμφωνω και επαυξανω με την περιγραφη της τσαπατσουλιας!!! Ο ωροσκοπος της κορης μου σας χαιρετα!!:laugh::laugh:
[και δεν φταιει καθολου το ηλιακο μου σας διαβεβαιω!! Απλως ζω μ ενα ατομο που ειναι πιο αδιαφορο απο μενα για την ταξη! Χαλαει την δικη μου αταξια!]:nuts::nuts:
skorpion
03-12-2007, 02:48 PM
Το σκεφτηκα απο δω το σκεφτηκα απο κει....Να γραψω για του ς τοξοτες? Να μη γραψω? μπα θα τ αφησω γιατι εχω και τον Ερμη κ Ουρανο κ Δια κ Ποσειδωνα εκει οποτε δε με πολυσυμφερει να μιλησω γι αυτο το φανταστικο ζωδιο:laugh::laugh::laugh::laugh:
Maroulita
03-12-2007, 02:50 PM
Το σκεφτηκα απο δω το σκεφτηκα απο κει....Να γραψω για του ς τοξοτες? Να μη γραψω? μπα θα τ αφησω γιατι εχω και τον Ερμη κ Ουρανο κ Δια κ Ποσειδωνα εκει οποτε δε με πολυσυμφερει να μιλησω γι αυτο το φανταστικο ζωδιο:laugh::laugh::laugh::laugh:
Πες τα βρε συνονόματη! Διότι αυτή η Κία πολύ μας έθαψε και έχουμε και ωροσκόπο ευαίσθητο...:laugh:
*Astropeleki*
03-12-2007, 03:53 PM
:suspiciou:suspiciou
skorpion
03-12-2007, 04:41 PM
χα χαχα αδελφικες αγαπες! Νταξει ενας υδροχοος με ενα τοξοτη την βρισκουν πιστευω την ακρη!
*Astropeleki*
03-12-2007, 04:55 PM
Ναι ναι.. δεν χωράει αμφιβολία περί τούτου!
παρεπιπτόντως, όσα έχω πει για τους Τοξότες, δεν τα παίρνω πίσω :lol:
Κυριακή, είσαι καταδικασμένη :toung: Βάλτην στο σωστό δρόμο τώρα που είναι μιρκή για να σιάξει :lol:
friary
03-12-2007, 05:13 PM
Μάρωωωωωω,
για πες σε παρακαλώ τι ακριβώς έχεις κάτω απο το κρεβάτι σου.... :wink2:
νομίζω ότι αυτό είναι ένα μικρό μίον στα τόσα προτεριματά μας:sad2:
το αδύνατο σημείον μου
όσο και αν προσπαθώ δεν αλλάζω :σφύριγμα
πολύ ακατάστατη:bigsmile::bigsmile:
Maroulita
03-12-2007, 09:04 PM
Μάρωωωωωω,
για πες σε παρακαλώ τι ακριβώς έχεις κάτω απο το κρεβάτι σου.... :wink2:
Ένα σκουπίδι.
:embarrest
friary
03-12-2007, 09:18 PM
Ένα σκουπίδι.
:embarrest
Μη ντρέπεσαι καλή μου μια μια μικρή βρωμίτσα κάτω απο το κρεβάτι σου, μέσα στην τόση ακαταστασία :toung:
:nuts:
Alien1
06-12-2007, 02:46 PM
οποτε δε με πολυσυμφερει να μιλησω γι αυτο το φανταστικο ζωδιο:laugh::laugh::laugh::laugh:
Ε οχι και φανταστικο ζωδιo :bigsmile:
Κοψε κατι ρε skorpion...
Για μενα ειναι 50-50
Οι Τοξοτες που ειναι απολυτα ενταξει
και
οι Τοξοτες που θα ειναι απολυτα μαλ........
Μητσάκος
06-12-2007, 08:41 PM
Σύμφωνα με μελέτη του πανεπιστημίου της Μασσαχουσέτης είμαστε μια χαρά. Επιπλέον όλες οι στατιστικές δείχνουν ότι είμαστε μια χαρά.
Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός? :bigsmile:
Alien1
06-12-2007, 10:13 PM
Eσυ Μητσακο εισαι ενταξει ;)
Κατι αλλοι ομως τοξοτες που γνωριζω οχι
skorpion
06-12-2007, 10:43 PM
Ε οχι και φανταστικο ζωδιo :bigsmile:
Κοψε κατι ρε skorpion...
Για μενα ειναι 50-50
Οι Τοξοτες που ειναι απολυτα ενταξει
και
οι Τοξοτες που θα ειναι απολυτα μαλ........
καλα αυτο παιζει παντου.... Εχουν και ελαττωματα αλλα και ποιο ζωδιο δεν εχει! (εκτος απ τους σκορπιους:laugh:)