View Full Version : Αστεροειδεις
kphssa
29-11-2007, 12:40 AM
Μηπως εχει μελετησει κανεις τους παρακατω αστεροειδεις σε χαρτη,
Apollo/Diana , Baccus?
Τα στοιχεια που βρισκω για τους δυο πρωτους λενε οτι συμπληρωνουν τον Ηλιο και Σεληνη σε ενα ωροσκοπιο και για το Βακχο βρισκω οτι μοιαζει με τον Ποσειδωνα στις ιδιοτητες..
τι πιστευετε? Ποση σημασια πρεπει να δινουμε στους αστεροειδεις?
Ευχαριστω,
Κρησσα
Αργοναύτης
29-11-2007, 12:55 AM
Σημασία σε κάποιους αστεροειδείς, όχι στην Σουβλίτσα 500 ούτε στον Μέγα Αλέξανδρο 090. Μην σκοτίζεσαι συντέκνισα και κράτα μικρό καλάθι. :bigsmile: Είναι τόσες πολλές οι πληροφορίες από σώματα που δεν λέει να μπερδευόμαστε.
Maroulita
29-11-2007, 12:59 AM
Συμφωνώ και γω με τον προλαλήσαντα! :bigsmile: Πέρα δηλαδή από τον Χείρωνα που ίσως είναι από τους "οιονεί" πλανήτες, νομίζω πως οι υπόλοιποι αστεροειδείς απλά συμπληρώνουν κάποιες λεπτομέρειες στο παζλ, ίσως επιβεβαιώνουν και κάποια πράγματα για τα οποία ήδη υπάρχουν ενδείξεις.
kphssa
29-11-2007, 12:59 AM
καλα, ευχαριστω, παντως εμενα ο Βακχος θα μου αρεσε περισσοτερο απο κει που εχω τον Ποσειδωνα..:cheesy:
kphssa
29-11-2007, 01:00 AM
Συμφωνώ και γω με τον προλαλήσαντα! :bigsmile: Πέρα δηλαδή από τον Χείρωνα που ίσως είναι από τους "οιονεί" πλανήτες, νομίζω πως οι υπόλοιποι αστεροειδείς απλά συμπληρώνουν κάποιες λεπτομέρειες στο παζλ, ίσως επιβεβαιώνουν και κάποια πράγματα για τα οποία ήδη υπάρχουν ενδείξεις.
Σ ευχαριστω και σενα:cheesy:
Αργοναύτης
29-11-2007, 01:04 AM
Και οι τέσσερις "Μεγάλες". Τεσταρισμένες αρκετά αλλά δεν λειτουργούν σε όλους τους χάρτες, αυτό βλέπω. Είναι μάλλον θέμα εσωτερικής εξέλιξης ή πιο αρχαικών ψυχών αν είναι δόκιμος ο όρος. (Παλλάδα, Δήμητρα, 'Ηρα, Εστία). Μερικοί άντρες και γυναίκες τις θυμούνται και τις βιώνουν πιο εύκολα.
Maroulita
29-11-2007, 01:07 AM
Και οι τέσσερις "Μεγάλες". Τεσταρισμένες αρκετά. (Παλλάδα, Δήμητρα, 'Ηρα, Εστία).
Ναι, ήθελα να τις προσθέσω και στο ποστ μου, με πρόλαβες!
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που και στα αστρολογικά προγράμματα αυτοί οι 5 πλανητοειδείς εμφανίζονται στον χάρτη, ενώ υπάρχει ξεχωριστή λίστα με λοιπούς αστεροειδείς...
Λίλιαν Σίμου
29-11-2007, 01:10 AM
Αγαπητή kphssa
Για τον Apollo μπορεί να το λένε λόγω του ότι ήταν Ηλιακός θεός. Σαν αστεροειδής σημαίνει ευθύνη στη κλίση ενός ταλέντου, βοήθεια για να ακολουθήσουμε ένα όραμα, αλλά και τιμωρία για τους υπαίτιους ανήθικων πράξεων.
ο αστεροειδής Diana ίσως αναφέρθηκε εκεί που το είδατε έτσι, επειδή είναι Σεληνιακή θεά, αλλά ως αστεροειδής σημαίνει σχέση με τα ζώα και τη φύση, αίσθηση του να νοιώθεις κυνηγημένος και δυσκολίας στον έλεγχο της συμπεριφοράς σε ψυχολογικό επίπεδο. Οι τοκετοί επίσης είναι στη δικαιοδοσία της.
Ο αστεροειδής Bacchus συνδέεται όπως διαβάσατε με τον Ποσειδώνα, λόγω της σχέσης με το αλκοόλ. Σημαίνει τη χαρά της ελεύθερης έκφρασης, υπερβολή και εθισμό, αλλά και δογματική ή παθιασμένη συμμετοχή με κάποια θρησκευτικό δόγμα.
Όλοι όμως οι αστεροειδείς δεν είναι πολύ σημαντικοί. Υπάρχουν χιλιάδες και δεν έχουν όλοι έντονα στοιχεία να προσφέρουν. Πολλές φορές αξίζουν ως ομάδες. Αλλά και γι' αυτό πρέπει να διαθέτετε αρκετά στοιχεία για έρευνα.
Η εκτίμησή μου είναι πως πέρα από τους πρώτους (Δήμητρα, Παλλάδα Αθηνά, Εστία κλπ) η ομάδα των Κενταύρων αξίζει πραγματικά στο ψυχολογικό πεδίο. ¶λλοι δεν είναι τόσο αξιόλογοι ή προσδίδουν μία πληροφορία που ενδυναμώνει στοιχεία του γενέθλιου χάρτη απλά.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου