PDA

View Full Version : Η μητερα στο γενεθλιο ωροσκοπιο

kphssa
24-11-2007, 04:07 PM
Μηπως μπορειτε να μου πειτε αν συμφωνειτε με τα παρακατω, η αν εχετε αλλες αποψεις?

Πληροφοριες για τη μητερα μας στο γενεθλιο μας βλεπουμε απο τον 10 οικο του χαρτη μας. Απο τον κυβερνητη του 10ου και τους πλανητες που ειναι εκει παιρνουμε πληροφοριες η τασεις σχετικα με το χαρακτηρα της. Για το ρολο της ως μητερα παιρνουμε απο τη θεση της Αφροδιτης σε ημερησια ωροσκοπια και απο τη θεση της Σεληνης σε νυχτερινα ωροσκοπια.

Για τη θεση του πατερα στο ωροσκοπιο δεν το εχω ψαξει πολυ, αλλα ξερω οτι του αντιστοιχει ο 4ος οικος.
Αν τα παραπανω για τη μητερα ισχυουν τοτε για τον πατερα ισως να μπορουμε να πουμε οτι ισχυουν αντιστοιχες θεσεις του Ηλιου και του Αρη η Κρονου?
Ευχαριστω,
Κρησσα

*Astropeleki*
24-11-2007, 04:14 PM
Συγνώμη για την παρατήρηση, αλλά ο 4ος οίκος συνδέεται με την μητέρα κατά κόρον και όχι ο 10ος. Ο 4ος οίκος είναι η φυσική κατοικία του Καρκίνου, κυβερνήτης του οποίου είναι η Σελήνη που συμβολίζει την μητέρα, την μητρική φροντίδα (μαζί με άλλα πολλά). Ο 4ος οίκος δείχνει ποιος από τους δύο γονείς παρέχει φροντίδα, γι' αυτό και συνδέεται παραδοσιακά με την μητέρα.
Ο 10ος , πάλι, οίκος, είναι αυτός που αντιστοιχεί στον πατέρα.
Γενικότερα, όμως, καθώς οι ρόλοι της γυναίκας και του άντρα έχουν εξισωθεί, σημαντικό ρόλο παίζουν και οι δύο οίκοι που σχετίζονται με τους γονείς.

panther
24-11-2007, 04:26 PM
Αυτό που διάβασες ίσχυε πολύ παλιότερα. Κάποτε συνέδεαν τον πατέρα με τον 4ο οίκο, αλλά δεν αναγνώριζαν το IC ως ακμή του 4ου οίκου. Δλδ, δεν θεωρούσαν τον 4ο οίκο, ως οίκο που συμβολίζει τη φροντίδα και την αγάπη, αλλά ως οίκο του ¶δη, καθώς βρίσκεται στον κατώτερο μέρος του χάρτη. Η σύγχρονη αστρολογία δεν ασπάζεται αυτή την άποψη και συνδέει όπως ανέφερε και η Κία, τον 4ο οίκο στην μητέρα και αντίστοιχα τον 10ο στον πατέρα. :bigsmile:

Συγνώμη για την παρατήρηση, αλλά ο 4ος οίκος συνδέεται με την μητέρα κατά κόρον και όχι ο 10ος. Ο 4ος οίκος είναι η φυσική κατοικία του Καρκίνου, κυβερνήτης του οποίου είναι η Σελήνη που συμβολίζει την μητέρα, την μητρική φροντίδα (μαζί με άλλα πολλά). Ο 4ος οίκος δείχνει ποιος από τους δύο γονείς παρέχει φροντίδα, γι' αυτό και συνδέεται παραδοσιακά με την μητέρα.
Γενικότερα, όμως, καθώς οι ρόλοι της γυναίκας και του άντρα έχουν εξισωθεί, σημαντικό ρόλο παίζουν και οι δύο οίκοι που σχετίζονται με τους γονείς.

kphssa
24-11-2007, 04:32 PM

Κια, εχεις δικιο, νομιζω στην κλασσικη αστρολογια η μητερα δεν αναζητειται στον 4ο, αλλα ηθελα να ψαξω ολες τις πιθανες εκδοχες.
Ευχαριστω

kphssa
24-11-2007, 04:34 PM
Αυτό που διάβασες ίσχυε πολύ παλιότερα. Κάποτε συνέδεαν τον πατέρα με τον 4ο οίκο, αλλά δεν αναγνώριζαν το IC ως ακμή του 4ου οίκου. Δλδ, δεν θεωρούσαν τον 4ο οίκο, ως οίκο που συμβολίζει τη φροντίδα και την αγάπη, αλλά ως οίκο του ¶δη, καθώς βρίσκεται στον κατώτερο μέρος του χάρτη. Η σύγχρονη αστρολογία δεν ασπάζεται αυτή την άποψη και συνδέει όπως ανέφερε και η Κία, τον 4ο οίκο στην μητέρα και αντίστοιχα τον 10ο στον πατέρα. :bigsmile:

ευχαριστω!:cheesy:

Λίλιαν Σίμου
24-11-2007, 08:42 PM
Αγαπητά μέλη

Η μητέρα συμβολίζεται κατά κύριο λόγο με τη Σελήνη, το ζώδιο και τις όψεις της και τα στοιχεία που συνδέονται μαζί της. Υπήρχε παλιά η εικόνα που αναφέρετε αγαπητή μου kphssa, αλλά όταν μαθήτευα στην αστρολογία μου δόθηκε η πληροφόρηση για το εξής:
Ο γονιός του ιδίου φύλου βρίσκεται στον 4ο οίκο και ο γονιός του αντιθέτου φύλου είναι στον 10ο οίκο. Αυτό το είδα τις περισσότερες φορές στη πράξη και σε δίδυμα ακόμη παιδιά. Δουλεύει άψογα στα χρόνια της εμπειρίας μου. Σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να είναι το αντίθετο, κι αυτό κατανοείτε από την συζήτηση με τον ενδιαφερόμενο για το πώς βιώνει τον καθένα γονέα. Εκεί μπορεί να υπήρχε για ένα συγκεκριμένο λόγο αντιστροφή των ρόλων στο σπίτι. Δείτε το με τους γνωστούς σας, με εσάς και θα διαπιστώσετε πως λειτουργεία ακόμη και μέσα από παράγωγα.

Όμως μη ξεχνάτε τη Σελήνη, βασική προϋπόθεση για την εικόνα της μητρότητας που διατηρούμε ως μνήμη

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

*Astropeleki*
24-11-2007, 11:00 PM
Ενδιαφέρουσα πληροφορία!

Σας ευχαριστούμε κυρία Σίμου.

Αργοναύτης
24-11-2007, 11:18 PM
Αγαπητά μέλη

Η μητέρα συμβολίζεται κατά κύριο λόγο με τη Σελήνη, το ζώδιο και τις όψεις της και τα στοιχεία που συνδέονται μαζί της. Υπήρχε παλιά η εικόνα που αναφέρετε αγαπητή μου kphssa, αλλά όταν μαθήτευα στην αστρολογία μου δόθηκε η πληροφόρηση για το εξής:
Ο γονιός του ιδίου φύλου βρίσκεται στον 4ο οίκο και ο γονιός του αντιθέτου φύλου είναι στον 10ο οίκο. Αυτό το είδα τις περισσότερες φορές στη πράξη και σε δίδυμα ακόμη παιδιά. Δουλεύει άψογα στα χρόνια της εμπειρίας μου. Σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να είναι το αντίθετο, κι αυτό κατανοείτε από την συζήτηση με τον ενδιαφερόμενο για το πώς βιώνει τον καθένα γονέα. Εκεί μπορεί να υπήρχε για ένα συγκεκριμένο λόγο αντιστροφή των ρόλων στο σπίτι. Δείτε το με τους γνωστούς σας, με εσάς και θα διαπιστώσετε πως λειτουργεία ακόμη και μέσα από παράγωγα.

Αυτόν τον κανόνα που αναφέρατε για τον γονέα του αντίθετου φύλου ακολουθούσα για χρόνια. 'Οταν είχαμε ένα τραγικό γεγονός στην οικογενειά μας με τον πατέρα μου, το γεγονός φαινόταν τόσο από την διέλευση του Κρόνου στον 4ο γενέθλιο, όσο και από το Μεσουράνημα των κατευθύνσεων που είχε φτάσει σε ακριβή σύνοδο με κακοποιό πλανήτη του 4ου. Αυτό καταρχήν μπορεί να ξεγελούσε κάποιον πηγαίνοντας ο νους του στην μητέρα λόγω 4ου. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει τόσο ζημιά στην μητέρα όσο και στον πατέρα όμως κατά τη γνώμη μου. Μάλλον δεν θα μπορούσε κανείς να προσδιορίσει ποιόν απ'τους δυο θα έπλητε αν δεν γνώριζε τι συνέβαινε τότε στην οικογένεια. Το Μεσουράνημα των κατευθύνσεων ήρθε σε ακριβή αντίθεση με τον κακοποιό πλανήτη του γενέθλιου 4ου και η ακμή 4ου των κατευθύνσεων ήρθε σε σύνοδο με τον ίδιο κακοποιό πλανήτη του 4ου. Θα μπορούσαμε να πούμε ποιός απ΄τους δυο γονείς θα χτυπηθεί ; Αυτό έδειχνε ότι και οι δυο εξίσου κινδύνευαν. Μάλλον θα προβλέπαμε ένα δυσάρεστο γεγονός στην οικογένεια ή ένα πολύ δυσάρεστο κλίμα στην οικογένεια χωρίς να το κάνουμε τόσο ειδικό. Επίσης φαίνεται ότι για χιλιοστή φορά επιβεβαιώθηκε ο κανόνας της ενεργοποίησης, δηλαδή ενεργοποιήθηκε μια σκληρή γενέθλια όψη του κακοποιού γενέθλιου πλανήτη του 4ου με τον γενέθλιο 'Ηλιο, και ο 'Ηλιος συμβολίζει επίσης τον πατέρα. Συνιστώ σε όσους μας διαβάζουν να κοιτάνε τις κατευθύνσεις ή προόδους του Μεσουρανήματος και του ναδίρ και πώς ενεργοποιούν τη γενέθλια Σελήνη (μητέρα), 'Ηλιο (πατέρα) ή ακόμα και τον Κρόνο που επίσης θεωρώ πατρικό σύμβολο.

'Ενα χτύπημα του 'Ηλιου επίσης μπορεί να φέρει προβλήματα με τον πατέρα ανεξαρτήτως φύλου, και ένα χτύπημα της Σελήνης προβλήματα με την μητέρα, ακόμα κι αν 'Ηλιος ή Σελήνη δεν είναι σε γενέθλιο 4ο ή 10ο. Παρόμοιο αστρολογικό φαινόμενο με κατευθύνσεις ακμών 4ου/10ου συνέβη πολλά χρόνια μετά και δεν συνέβη τίποτα κακό σε κανέναν γονέα, και το μόνο που συνέβη ήταν μια αναγκαστική μετακόμισή μου, γεγονός που πάλι σχετίζεται με το σπίτι. Αυτά τα αναφέρω μόνο για να δείξω ότι πρόβλεψη συγκεκριμένου γεγονότος αστρολογικά είναι σχεδόν αδύνατη αν δεν γνωρίζουμε σε τι οικογενειακή κατάσταση βρίσκεται το άτομο, και το μόνο που προβλέπουμε είναι μια τάση.

Λίλιαν Σίμου
24-11-2007, 11:29 PM
Συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό με τα λεγόμενα του Αργοναύτη, αλλά η ερώτηση ήταν ο εντοπισμός της μητέρας.

Στην πρόβλεψη πρέπει να βλέπουμε πολλά να συμπίπτουν και δεν δίδεται μία μόνη ένδειξη. Από την άλλη πλευρά, όντως ο Ήλιος είναι ο πατέρας και μπορεί στην ψυχολογική αστρολογία να θεωρηθεί και ο Κρόνος ή ακόμη κι ο Δίας. Αλλά με τον Κρόνο ίσως είναι ηλικιωμένο άτομο της οικογένειας.

Στην αναζήτηση του οίκου, μπορεί να προστεθεί ο κυβερνήτης του 4ου και του 10ου, ανάλογα με τον γονέα που μας ενδιαφέρει. Εκεί έχω δει να λειτουργούν ενδείξεις για προβλήματα είτε στις σχέσεις με το παιδί, είτε στην υγεία όποτε εμφανίζονται, μαζί βέβαια με τα παραδείγματα που προαναφέρθηκαν. Αλλά το θέμα της πρόγωνσης απαιτεί πολλά στοιχεία και σίγουρα ο άξονας 4ου/10ου αφορά άμεσα την οικογένεια έτσι κι αλλιώς.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

kphssa
25-11-2007, 01:38 AM
Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!:cheesy:

CALCIDICA
25-11-2007, 01:17 PM
Πολύ καλή και εμπεριστατομένη ανάλυση. Τραγικη εμπειρία με τη μητέρα μου και τον 4ο οίκο είχα όταν ο Πλούτωνας στον 4ο οίκο περνούσε απο τις μοίρες μου μαζί με τον Κρόνο στον 10 οίκο. Ο πατέρας μου δεν κατάλαβε προσωπικά τίποτα αλλά συνέβαλε στην τραγική εξέλιξη της μητέρας μου με μια τρομακτική σκληρότητα και δύναμη (Αιγόκερος και η μητέρα μου Κριός). Δεν ξέρω πως ερμηνεύονται όλα αυτά απλά τα παραθέτω

ευχαριστώ πολύ :embarrest

Αυτόν τον κανόνα που αναφέρατε για τον γονέα του αντίθετου φύλου ακολουθούσα για χρόνια. 'Οταν είχαμε ένα τραγικό γεγονός στην οικογενειά μας με τον πατέρα μου, το γεγονός φαινόταν τόσο από την διέλευση του Κρόνου στον 4ο γενέθλιο, όσο και από το Μεσουράνημα των κατευθύνσεων που είχε φτάσει σε ακριβή σύνοδο με κακοποιό πλανήτη του 4ου. Αυτό καταρχήν μπορεί να ξεγελούσε κάποιον πηγαίνοντας ο νους του στην μητέρα λόγω 4ου. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει τόσο ζημιά στην μητέρα όσο και στον πατέρα όμως κατά τη γνώμη μου. Μάλλον δεν θα μπορούσε κανείς να προσδιορίσει ποιόν απ'τους δυο θα έπλητε αν δεν γνώριζε τι συνέβαινε τότε στην οικογένεια. Το Μεσουράνημα των κατευθύνσεων ήρθε σε ακριβή αντίθεση με τον κακοποιό πλανήτη του γενέθλιου 4ου και η ακμή 4ου των κατευθύνσεων ήρθε σε σύνοδο με τον ίδιο κακοποιό πλανήτη του 4ου. Θα μπορούσαμε να πούμε ποιός απ΄τους δυο γονείς θα χτυπηθεί ; Αυτό έδειχνε ότι και οι δυο εξίσου κινδύνευαν. Μάλλον θα προβλέπαμε ένα δυσάρεστο γεγονός στην οικογένεια ή ένα πολύ δυσάρεστο κλίμα στην οικογένεια χωρίς να το κάνουμε τόσο ειδικό. Επίσης φαίνεται ότι για χιλιοστή φορά επιβεβαιώθηκε ο κανόνας της ενεργοποίησης, δηλαδή ενεργοποιήθηκε μια σκληρή γενέθλια όψη του κακοποιού γενέθλιου πλανήτη του 4ου με τον γενέθλιο 'Ηλιο, και ο 'Ηλιος συμβολίζει επίσης τον πατέρα. Συνιστώ σε όσους μας διαβάζουν να κοιτάνε τις κατευθύνσεις ή προόδους του Μεσουρανήματος και του ναδίρ και πώς ενεργοποιούν τη γενέθλια Σελήνη (μητέρα), 'Ηλιο (πατέρα) ή ακόμα και τον Κρόνο που επίσης θεωρώ πατρικό σύμβολο.

'Ενα χτύπημα του 'Ηλιου επίσης μπορεί να φέρει προβλήματα με τον πατέρα ανεξαρτήτως φύλου, και ένα χτύπημα της Σελήνης προβλήματα με την μητέρα, ακόμα κι αν 'Ηλιος ή Σελήνη δεν είναι σε γενέθλιο 4ο ή 10ο. Παρόμοιο αστρολογικό φαινόμενο με κατευθύνσεις ακμών 4ου/10ου συνέβη πολλά χρόνια μετά και δεν συνέβη τίποτα κακό σε κανέναν γονέα, και το μόνο που συνέβη ήταν μια αναγκαστική μετακόμισή μου, γεγονός που πάλι σχετίζεται με το σπίτι. Αυτά τα αναφέρω μόνο για να δείξω ότι πρόβλεψη συγκεκριμένου γεγονότος αστρολογικά είναι σχεδόν αδύνατη αν δεν γνωρίζουμε σε τι οικογενειακή κατάσταση βρίσκεται το άτομο, και το μόνο που προβλέπουμε είναι μια τάση.

skytree
27-11-2007, 01:14 AM
Ποιές θα μπορούσαν να είναι ενδείξεις,σε γεννέθλιο χάρτη, ατόμων που έζησαν τα παιδικά τους χρόνια με την έλλειψη της μητέρας;

Λίλιαν Σίμου
27-11-2007, 02:40 AM
Αγαπητή hatmir

Ενδείξεις είναι το στοιχείο του Κρόνου ή του Πλούτωνα στον 4ο ή σε όψη με την Σελήνη ή τον κυβερνήτη του 4ου.

Όμως ένα στοιχείο τραυματικής εμπειρίας πάνω στο θέμα των γονέων είναι και ο Χείρωνας, πολύ βασικός στην ψυχολογική διάσταση του χάρτη μας.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

kmakri
27-11-2007, 08:34 AM
Αγαπητή κ. Σίμου.

Τι εννοείτε ακριβώς λέγοντας όψη Κρόνου ή Πλούτωνα με Σελήνη?

Δηλαδή για παράδειγμα: έχοντας τον 4ο στους Διδύμους , με πλανήτη την Σελήνη( στους 6,40 Διδύμων) η οποία σχηματίζει τετράγωνο με Κρόνο(29,20 Υδροχόου) που βρίσκεται στον 1ο οίκο και Χείρωνα (23,28 Λέοντα) που βρίσκεται στον 7ο , έχουμε ένδειξη απώλειας της μητέρας?

Ευχαριστώ

ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ

GIRL
27-11-2007, 10:45 AM
Αγαπητή κ. Σίμου.

Τι εννοείτε ακριβώς λέγοντας όψη Κρόνου ή Πλούτωνα με Σελήνη?

Δηλαδή για παράδειγμα: έχοντας τον 4ο στους Διδύμους , με πλανήτη την Σελήνη( στους 6,40 Διδύμων) η οποία σχηματίζει τετράγωνο με Κρόνο(29,20 Υδροχόου) που βρίσκεται στον 1ο οίκο και Χείρωνα (23,28 Λέοντα) που βρίσκεται στον 7ο , έχουμε ένδειξη απώλειας της μητέρας?

Ευχαριστώ

Mήπως μεγάλωσες με 2 μητέρες.δηλ. εκτός απο την μητέρα ίσως καποια θεία ή αδερφή μεγαλύτερη;
ο Κρόνος στον 1ο και στις μοίρες που λές δείχνει και δυσκολία επικοινωνίας με τον πατέρα

kmakri
27-11-2007, 02:14 PM
Δεν είναι δικές μου όψεις αλλά της μεγάλης μου κόρης.

Έχω χωρίσει με τον πατέρα της, με τον οποίο όμως προς το παρών έχει καλή επικοινωνία.

Η μεταξύ μας επικοινωνία στην παρούσα φάση αντιμετωπίζει πρόβλημα.

libraD
29-11-2007, 05:07 PM
Καλησπέρα,

Καλά όλα αυτά που διάβασα για τον 4ο και τη Σελήνη και τη θέση της μητέρας.
Έχω όμως μία απορία που νομίζω ότι η κΣίμου μπορέι να με βοηθήσει.
Στο δικό μου γενέθλιο ωροσκόπιο υπάρχει παντελής έλλειψη πλανητών στον 4ο οίκο (αν και πρέπει να αναφέρω ότι οι ακμές του 4ου και του 5ου οίκου βρίσκονται στον καρκίνο-και αντίστοιχα του 10ου και του 11ου στον Αιγόκερω).
Παρόλα αυτά η παρουσία της μητέρας μου στη ζωή μου είναι η πλέον σημαντική και αυτή που με στήριξε και με στηρίζει πάντα.
Εν αντιθέσει, έχω πολλούς πλανήτες συγκεντρωμένους στον 10ο και στον Αιγόκερω(Σελήνη, ¶ρη, Δία, Ποσειδώνα στον 10ο - Μεσουράνημα, Δία και Σελήνη στον Αιγόκερω)-->Με αυτές τις θέσεις δε θα πρεπε η πατρική φιγούρα να ήταν πιο δυνατή;
Αν σας βοηθάει ο Χείρων είναι στους Διδύμους στον 3ο (δεν ξέρω τί μπορεί να σημαίνει αυτό από ψυχολογικής απόψεως όσον αφορά τη θέση της μητέρας ή του πατέρα στο γενέθλιο ωροσκόπιο).
Πάντως πρέπει να αναφέρω ότι έχω μπερδευτεί λίγο μιας και η επικοινωνία με τον πατέρα μου ήταν πάντοτε δύσκολη ως και ανύπαρκτη σε αντίθεση με αυτή με τη μητέρα μου που ναι μεν δεν ήταν και η τέλεια αλλά υπήρχε και υπάρχει ακόμη.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη αν σας μπέρδεψα :love:
libraD

Λίλιαν Σίμου
29-11-2007, 10:25 PM
Αγαπητή kmakri

Εννοώ δύσκολες όψεις προς τη Σελήνη, δηλαδή σύνοδο, διάμετρο ή αντίθεση κυρίως, ή δευτερεύουσες δύσκολες όψεις. Οι όψεις που περιγράφετε έχουν σύνδεση από τη Σελήνη προς τον Κρόνο κι όχι από τη Σελήνη προς τον Χείρωνα. Ο Κρόνος οριακά θα μπορούσε να κάνει όψη διαμέτορυ με τον Χείρωνα. Αλλά ο Χείρωνας που βρίσκεται στον 7ο οίκο συχνά δηλώνει δυσκολίες στις σχέσεις από επιδράσεις του γονέα του αντιθέτου φύλου (άρα του πατέρα). Το τελευταίο μπορεί να γίνεται και υποσυνείδητα, ωστόσο επειδή υπάρχει και χωρισμός, καλό είναι να προσέξετε και να συζητήσετε τις επιλογές της στο μέλλον, ώστε να μην είναι επηρεασμένες από την απομάκρυνση του πατέρα.

Αγαπητή libraD

Είστε αρκετά περιγραφική και από όσο μπορώ να καταλάβω, η μητέρα και η τρυφερότητα φαίνεται από την παρουσία του Καρκίνου στον 4ο οίκο σας. Το ότι η Σελήνη βρίσεκται στον απέναντι οίκο, μπορεί να μας δείξει πως η μητέρα είχε πάρει και τη θέση του πατέρα στη ζωή σας. Ήταν στην κοινωνική σας εικόνα ένα στήριγμα. Η συσσώρευση πολλών πλανητών στον 10ο οίκο, συν το πεδίο του Αιγόκερου που είναι πιο ψυχρό και λιγότερο ευαίσθητο, δηλώνει σε ένα βαθμό την απόσταση που νοιώθατε για τον πατέρα. Ένας πολύ τονισμένος οίκος, συνήθως μας φέρνει σύγχυση και δεν βοηθά. Έχετε δίκιο με την απορία σας, αλλά αν εξετάσετε το ζώδιο και την παρουσία τόσων σωμάτων εκεί μαζί με τον ασαφή Ποσειδώνα, τότε υπάρχει μία θολή εικόνα και μία πίεση που σας δυσκολεύει να νοιώθετε άνετα.
Ο Χείρωνας στον 3ο οίκο δείχνει από τα παιδικά χρόνια ένα πρόβλημα στον λόγο και την επικοινωνία με την οικογένεια.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

kmakri
30-11-2007, 10:11 AM
Κ. Σίμου ευχαριστώ για την απάντησή σας.

Να τολμήσω δύο ερωτήσεις ακόμη:

Η Σελήνη που βρίσκεται στον 4ο οίκο( 6,40 Διδύμων), κάνει αντίθεση με τον Β.Δεσμό που βρίσκεται στον 10ο( 11,34 Τοξότη).
Πως ερμηνεύεται αυτή η όψη? Αυτή η όψη αφορά την μεγάλη μου κόρη

Η μικρότερη κόρη μου στον 4ο οίκο έχει τον Δία(8,47 Τοξότη) ο οποίος κάνει όψη μισού τετραγώνου με την Σελήνη(24,59 Αιγόκερο-5ος Οίκος) και στον 10ο έχει τον Ήλιο(23,48 Διδύμων) Αφροδίτη (5,42 Διδύμων) και Ερμή(9,57 Διδύμων)

Ευχαριστώ και πάλι

Λίλιαν Σίμου
30-11-2007, 10:58 AM
Αγαπητή kmakri

Όπως θα καταλαβαίνετε δεν μπορώ να κάνω ανάλυση και πλήρη μελέτη αποσπασματικά. Κάθε ωροσκόπιο θέλει σφαιρική και πλήρη προσέγγιση. Στο θέμα μάλιστα των παιδιών υπάρχουν ιδιαιτερότητες που προσμετρώνται.

Αλλά από αυτά που λέτε, μπορώ να σας δώσω την πληροφορία σε συντομία, πως η πρώτη κόρη έχει μία καρμική σύνδεση με την οικογένεια και θα πρέπει να προσπαθεί να απεμπλακεί από αυτήν μεγαλώνοντας, κόβοντας τον "ομφάλιο λώρο" και αναπτύσσοντας την κοινωνικοποίησή της. Ίσως αυτό γίνεται βέβαια, από άλλους παράγοντες.

Η δεύτερη, δεν βλέπω να έχει κάτι ανησυχητικό, γιατί ο Δίας στον 4ο είναι καλός, αλλά ίσως προβάλει πληθωρικότητα σε αισθηματικά και νοητικά ζητήματα. Η σύνδεση με την μητέρα είναι πιο εσωτερική και λιγότερο συνειδητή.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

kmakri
30-11-2007, 12:02 PM
Κ. Σίμου

ειλικρινά ευχαριστώ πολύ..

alegra
02-12-2007, 12:01 PM
Αχχχχ, η μητέρα όπου και να βρίσκεται στο ωροσκόπιό μας, πάντα θα είναι ο άγγελός μας. Για άλλους καλός, για άλλους κακός, για άλλους άγνωστος, αλλά πάντα θα είναι εκεί βαθιά μέσα στην ψυχή μας. Βάλσαμο ή πληγή.