PDA

View Full Version : Κρόνος στην Παρθένο

CALCIDICA
24-11-2007, 03:38 PM
Αγαπητοί φίλοι

διάβασα πόσο τρόμαξαν τα Καρκινάκια με τον Κρόνο στο ζώδιό τους. Εγώ τρόμαξα και με αυτά που έγιναν στην κόρη μου που είναι Λιοντάρι. Τι πρέπει να κάνω εγώ που ήρθε η σειρά μου; Τα προηγούμενα χρόνια η ζωή μου έδωσε ένα σωρό αυστηρά μαθήματα με τη διέλευση του Κρόνου πρώτα και μετά του Ουρανού από τον έβδομο Οίκο μου καθώς και του Πλούτωνα απο τον τέταρτο οίκο μου. Πόσο ακόμα πρέπει να μάθω να συμμορφωθώ να συμμαζευτώ να μάθω το μάθημά μου τέλος πάντων; είναι σκοπός του Κρόνου να μας οδηγεί τελικά στη συνειδητοποίηση του γήρατος και να μας αφήνει φεύγοντας τρομαγμένους, γερασμένους και ανασφαλείς για το κάθε τι να τρέχουμε στους ψυχιάτρους;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας

panther
24-11-2007, 03:44 PM
Αγαπητοί φίλοι

διάβασα πόσο τρόμαξαν τα Καρκινάκια με τον Κρόνο στο ζώδιό τους. Εγώ τρόμαξα και με αυτά που έγιναν στην κόρη μου που είναι Λιοντάρι. Τι πρέπει να κάνω εγώ που ήρθε η σειρά μου; Τα προηγούμενα χρόνια η ζωή μου έδωσε ένα σωρό αυστηρά μαθήματα με τη διέλευση του Κρόνου πρώτα και μετά του Ουρανού από τον έβδομο Οίκο μου καθώς και του Πλούτωνα απο τον τέταρτο οίκο μου. Πόσο ακόμα πρέπει να μάθω να συμμορφωθώ να συμμαζευτώ να μάθω το μάθημά μου τέλος πάντων; είναι σκοπός του Κρόνου να μας οδηγεί τελικά στη συνειδητοποίηση του γήρατος και να μας αφήνει φεύγοντας τρομαγμένους, γερασμένους και ανασφαλείς για το κάθε τι να τρέχουμε στους ψυχιάτρους;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας

Θα σου πω τι έκανα εγώ ως παθούσα (Καρκίνα): Υπομονή και προσεκτικές επιλογές.
Με το πέρασμα του κρόνου ότι είναι σταθερό θα μείνει, ότι όμως δεν έχει γερές βάσεις και δεν αξίζει, σίγουρα θα φύγει. Και αυτό θα το δεις και στο τέλος, ότι θα είναι για καλό σου;) Ξέρει τι κάνει ο γέρο-Κρόνος:bigsmile:

*Astropeleki*
24-11-2007, 05:06 PM
Και μια αναζήτηση, κυρίως στο φορουμ "Εραστές της Αστρολογίας" με θέμα "Κρόνος στην παρθένο", θα σου δώσει ένα σωρό αποτελέσματα από παρόμοιες απορίες και άλλων μελών για τον Κρόνο στην Παρθένο.

Χρησιμοποίησε την αναζήτηση, που είναι ένα αρκετά χρήσιμο εργαλείο.