PDA

View Full Version : Tι ζώδιο είμαι; Ταύρος ή Δίδυμοι;

Gemini87
22-11-2007, 10:15 PM
Mόλις διαπίστωσα οτι το site σας με έγγραψε σαν ταύρο...αυτή ειναι κ η γενική ερωτησή μου,
είμαι ταύρος η δυδιμος?... τα πιο πολλα περιοδικά με ωροσκόπια λενε οτι στις 21/5 ειναι οι δυδιμοι κ οχι οι ταυροι...

panther
23-11-2007, 12:17 AM
Mόλις διαπίστωσα οτι το site σας με έγγραψε σαν ταύρο...αυτή ειναι κ η γενική ερωτησή μου,
είμαι ταύρος η δυδιμος?... τα πιο πολλα περιοδικά με ωροσκόπια λενε οτι στις 21/5 ειναι οι δυδιμοι κ οχι οι ταυροι...

21/5 είναι η πρώτη μέρα των Διδύμων. ¶ρα είσαι Δίδυμος:bigsmile:

ScP
23-11-2007, 01:22 AM

Στα 20 χρόνια της ζωής σας τι πιστεύατε ότι είστε; :bigsmile:

Αν γεννηθήκατε το 1987 στην Αθήνα ο Ήλιος σας είναι στην 29 και λίγα λεπτά της μοίρας του Ταύρου
Θα βοηθήσει για πλήρη ακρίβεια αν δώσετε την ώρα αλλά και τον τόπο της γεννησής σας.

Λίλιαν Σίμου
23-11-2007, 04:04 PM
Αγαπητή Gemini87

Επειδή μας δώσατε τα στοιχεία στο θέμα της Κινέζικης αστρολογίας, παίρνω την ευκαιρία να ψάξω για σας και όντως έχετε γεννηθεί με τον Ήλιο στην τελευταία μοίρα του Ταύρου, άρα από το ηλιακό ζώδιο είστε Ταύρος. Έχετε όμως τον Ερμή στους Διδύμους, γι' αυτό ίσως αισθάνεστε ως Δίδυμος. Τα εγχειρίδια που αναφέρουν γενικά την αρχή και τα όρια των ζωδίων δεν μπορούν να έχουν κάθε χρόνο ακρίβεια, ως προς το μεταίχμιο.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου