PDA

View Full Version : Ένα πολύ θλιβερό συμβάν

ScP
21-11-2007, 06:21 PM
Είναι συγκλονιστικό... Προσωπικά δεν έχω τίποτα να σχολιάσω. Αισθάνομαι όμως την ανάγκη να το αναδημοσιεύσω.

Off-Road Portal :: Επισκόπηση Θ.Ενότητας - ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΩΝ" (http://www.off-road.gr/PNphpBB2-viewtopic-t-8038-postdays-0-postorder-asc-start-0.html)

Θέμα δημοσίευσης: ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΩΝ"

Καλημέρα
Εχθές τις πρώτες πρωινές ώρες ο αδελφός μου έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ……για την « Γειτονιά των Αγγέλων »

Εχθές στης 17/11 περίπου στις 00΄30 στην Πέτρου Ράλλη στο ύψος της Αγ.Αννης
[ edit mod 21/11 13:20 ] Ένα CITROEN SAXO KOKKINO τον διαμέλισε και τον εγκατέλειψε.

ΕΙΝΑΙ CITROEN C3 model 2003 ΚΑΙ ΟΧΙ SAXO,ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΟΣ ΚΕΡΑΜΥΔΙ.

Επειδή λόγω της κατάστασης δεν μπορώ να γράψω περισσότερα και για να προλάβω
Οποίον φίλο θέλει να βοηθήσει ( γιατί δεν αποκλείεται ο εγκληματίας να προσπαθήσει να το φτιάξει από Δευτέρα πρωί) το KOKKINO SAXO είναι χτυπημένο εμπρός από τα μέχρι τώρα στοιχεία –κομμάτια του αυτοκίνητου έχουν βρεθεί .

Οποίος μπορεί να βοηθήσει θα είναι πολύτιμο και οποίος μπορεί να το προώθηση σε άλλα sites που να το διαβάζουν φαναρτζήδες η αυτοί που πουλάνε ανταλλακτικά
Τον παρακαλώ πολύ να το κάνει γιατί εγώ δεν μπορώ.

Δυο αγγελούδια σε λίγη ώρα από τώρα θα ακούσουν το μεγάλο μυστικό που δεν το λέμε εδώ και 28 ώρες…………….

Αντίο αγαπημένε μου αδελφέ……..

*Astropeleki*
21-11-2007, 06:43 PM
Μόλις το είδα και γω... Αναρτήθηκε και στο μπλογκ μου για να βοηθηθεί η κατάσταση όσο γίνεται.

Συλληπητήρια και καλή δύναμη τους εύχομαι.

Maroulita
21-11-2007, 06:55 PM
:( Όσο μπορούμε να το προωθήσουμε αυτό το μήνυμα και μέσω μέιλ αν γίνεται...

friary
21-11-2007, 07:14 PM
:sad:

Το έστειλα κι εγω σε όλες τις επαφές μου με Mail.

Basilakis
21-11-2007, 11:29 PM
Tο μόνο που μπορώ να εκφράσω είναι να βρεθεί αυτός ο δολοφόνος που άφησε 2 μικρά παιδάκια ορφανά και τσάκισε μια ολόκληρη οικογένεια, που δεν είχε την ευθιξία να βρεθεί προ των ευθυνών του. Ντροπή και ελπίζω σε τέτοιες περιπτώσεις κακουργηματικής αμέλειας και ανευθυνότητας η δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη.

Τα συλλυπητήρια μου στους δικούς τους ανθρώπους και εύχομαι δύναμη να ανταπεξέλθουν σε αυτή την τόσο σκληρή δοκιμασία

dis
22-11-2007, 09:45 AM
Τα συλλυπητηρια μου στις οικογενειες. Κουραγιο και πολυ δυναμη. Ελπιζω να τιμωρηθει ο υπαιτιος απο την δικαιοσυνη

panther
22-11-2007, 02:02 PM
Είναι απίστευτο! Όταν το διάβασα, έπαθα σοκ!:cry: Είναι ντροπή να συμβάινουν τέτοια γεγονότα στις μέρες μας!!! Απαράδεκτος αυτός που έφυγε ...
Συλληπητήρια στην οικογένεια του.

friary
22-11-2007, 03:44 PM
Ελαβα μόλις ενα email, απο φίλο ιδιαίτερα ευασθητοποιημένο με την οδήγηση
στη χώρα μας, που ενημερω΄νει πως πρόκειται για C3 και όχι saxo.

*Astropeleki*
22-11-2007, 03:48 PM
Ελαβα μόλις ενα email, απο φίλο ιδιαίτερα ευασθητοποιημένο με την οδήγηση
στη χώρα μας, που ενημερω΄νει πως πρόκειται για C3 και όχι saxo.
Έχει σημειωθεί και στην αρχική δημοσίευση

ΕΙΝΑΙ CITROEN C3 model 2003 ΚΑΙ ΟΧΙ SAXO,ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΟΣ ΚΕΡΑΜΥΔΙ.

Και νόμιζα πως κάτι βρήκαν :( :(

Basilakis
23-11-2007, 11:54 PM
Τελικά βρέθηκα προ εκπλήξεων στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων. Ο οδηγός που παρέσυρε και διαμέλισε τον άτυχο οδηγό φορτηγού και πατέρα 2 παιδιών παραδόθηκε στις Αρχές, εξαιτίας του πανικού του από την έκταση που έλαβε το θέμα. Όπως είπαν είναι οικοδόμος στο επάγγελμα και νέος σε ηλικία. Παραδέχτηκε πως κατάλαβε ότι χτύπησε κάποιον, προφανώς δεν έβλεπε στο δρόμο, αλλά θόλωσε. Γι' αυτό εγκατέλειψε αβοήθητο το θύμα του και κρυβόταν τόσες μέρες

panther
24-11-2007, 12:47 AM
Τελικά βρέθηκα προ εκπλήξεων στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων. Ο οδηγός που παρέσυρε και διαμέλισε τον άτυχο οδηγό φορτηγού και πατέρα 2 παιδιών παραδόθηκε στις Αρχές, εξαιτίας του πανικού του από την έκταση που έλαβε το θέμα. Όπως είπαν είναι οικοδόμος στο επάγγελμα και νέος σε ηλικία. Παραδέχτηκε πως κατάλαβε ότι χτύπησε κάποιον, προφανώς δεν έβλεπε στο δρόμο, αλλά θόλωσε. Γι' αυτό εγκατέλειψε αβοήθητο το θύμα του και κρυβόταν τόσες μέρες

Φαντάσου με πόση ταχύτητα θα έτρεχε, ώστε να τον διαμελήσει!!!:wacko:
Και τελικά τι έγινε? είπαν κάτι περαιτέρω?

*Astropeleki*
24-11-2007, 01:22 AM
Τι να πεις.... τι να πεις στην οικογένεια του άτυχου νέου... τι να πεις στα παιδιά και την γυναίκα αυτού του ανθρώπου....:(

Aqua_G
24-11-2007, 12:54 PM
Τι να πεις.... τι να πεις στην οικογένεια του άτυχου νέου... τι να πεις στα παιδιά και την γυναίκα αυτού του ανθρώπου....:(

Συμφωνώ απόλυτα.. :sad2: Μακάρι να μην γίνονταν τέτοια συμβάντα :sad:

*Astropeleki*
24-11-2007, 12:59 PM
Μακάρι να μην γίνονταν, αλλά δυστυχώς πάντα θα γίνονται... Όσο δεν αλλάζουμε νοοτροπία στο δρόμο, θα έχουμε τέτοιες καταστάσεις! :mad:

Aqua_G
24-11-2007, 01:11 PM
Όντως η νοοτροπία του Έλληνα πίσω απο το τιμόνι παίζει καθοριστικό ρόλο. Έλεος πια !!!:mad: Ας γίνουμε όλοι λίγο πιο ευσυνήδειτοι στους δρόμους και ας καταλάβουμε ότι μια δική μας ανοησία μπορεί να στοιχίσει την ζωή ενός άλλου...

bl_velvet
24-11-2007, 02:02 PM
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ! ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ...

panther
24-11-2007, 02:05 PM

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ! ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ...

Δες το ποστ του μέλους Basilakis.

leila
24-11-2007, 06:12 PM
Ευχομαι κουραγιο στους συγγενεις του θύματος..Μακάρι ο χρόνος να μπορεσει να απαλύνει κάπως τον πόνο τους..Και για κείνον που έφυγε..τοσο άδικα..τα συλληπητηρια μου..

Μητσάκος
25-11-2007, 07:16 AM
Κάθε χρόνο σκοτώνονται περίπου 3.000 άτομα από δυστυχήματα στο δρόμο, περιπου 2.000 από τους τραυματίες πεθαίνουν έως και 3 μήνες μετά και περισσότερες χιλιάδες μένουν με κάποια μικρή η μεγάλη αναπηρία. Το ζήτημα είναι πιο μεγάλο από την οποιαδήποτε μεμομωμένη περίπτωση. :unsure:

*Astropeleki*
25-11-2007, 09:44 AM
Tα ποσοστά που αναφέρεις Μητσάκο, είναι τεράστια. Και αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα. Αν θυμάμαι καλά, είμαστε ως χώρα, στις πρώτες θέσεις θανατηφόρων ατυχημάτων στον κόσμο. :mad:

Μητσάκος
25-11-2007, 10:09 AM
Tα ποσοστά που αναφέρεις Μητσάκο, είναι τεράστια. Και αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα. Αν θυμάμαι καλά, είμαστε ως χώρα, στις πρώτες θέσεις θανατηφόρων ατυχημάτων στον κόσμο. :mad:

Ναι μιλάμε μόνο για την Ελλάδα :blink: Την ελλαδάρα της μαγκιάς και του "ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε". Την ελλαδάρα που μιλάει για κάποιους μακρινούς της προγόνους και δεν κοιτάει την τύφλα της που έχει σήμερα. Την ελλαδάρα του ωχαδερφισμού και της αρπαχτης.' Γμτ:sick::mad: τα πήρα πρωί πρωί και κυριακάτικα

apn3a
25-11-2007, 10:24 AM
δεν έχεις κ άδικο. ενα πράγμα δεν εχουν καταλάβει σε αυτη τη χώρα (απορώ πως, αφου η πρώτη ακαδημια ξεκίνησε απο τον πλάτωνα). Οσο δεν επενδυουν στην παιδεία, μην περιμένεις τιποτα. Η παιδεία είναι αυτή που χτίζει και καλλιεργεί τον ανθρωπο. Και αυτο ξεκινάει απο τα σχολεία. Στην αμερική οπου βρίσκομαι, μόλις βάλεις το πόδι σου στο δρόμο, όλα τα αυτοκίνητα σταματάνε για να περάσεις. ουτε κορναρίσματα, ούτε βρισιδια (εννοείται βέβαια πως δεν πας να διασχίσεις κ εθνική ε). Οταν γυρίζω ελλάδα ξεχνιέμαι κ ουκ ολίγις έχω κοντέψει να σκοτωθώ (ναι ξέρετε οταν ο πεζος έχει πρασινο, κ ο οδηγός στρίβει δεξια κ το φαναρι αναβοσβήνει πορτοκαλί για τους οδηγούς, προτεραιότητα έχει ο πεζός. πές μου εναν ελληνα οδηγό που το ξέρει ή έστω το ακολουθεί αυτο κ γω θα γίνω παπας). τεσπα ελπίζω αυτοι οι ανθρωποι που σπουδαζουν στο εξωτερικο για να μας κυβερνήσουν, να βαλουν επιτέλους μυαλό κ να διδάξουν τον έλληνα παιδεία απο το νήπιο μέχρι την έξοδο απο το πανεπιστήμιο (τι ζητάω ε; )

panther
25-11-2007, 02:16 PM
Ναι μιλάμε μόνο για την Ελλάδα :blink: Την ελλαδάρα της μαγκιάς και του "ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε". Την ελλαδάρα που μιλάει για κάποιους μακρινούς της προγόνους και δεν κοιτάει την τύφλα της που έχει σήμερα. Την ελλαδάρα του ωχαδερφισμού και της αρπαχτης.' Γμτ:sick::mad: τα πήρα πρωί πρωί και κυριακάτικα

Μηστάκο, μια χαρά τα λες. Κάθε κ...λοπαιδο 18-20 χρονών, παίρνει ένα αυτοκίνητο 1.400 gti turbo και παραπάνω, βγαίνει στο δρόμο και νομίζει ότι είναι αρχηγός. Αυτός και κανένας άλλος!
Τι εμπειρία να έχει ένα παδί 18 χρονών, για να οδηγεί peugeuot και παραπλήσια αυτοκίνητα.

δεν έχεις κ άδικο. ενα πράγμα δεν εχουν καταλάβει σε αυτη τη χώρα (απορώ πως, αφου η πρώτη ακαδημια ξεκίνησε απο τον πλάτωνα). Οσο δεν επενδυουν στην παιδεία, μην περιμένεις τιποτα. Η παιδεία είναι αυτή που χτίζει και καλλιεργεί τον ανθρωπο. Και αυτο ξεκινάει απο τα σχολεία. Στην αμερική οπου βρίσκομαι, μόλις βάλεις το πόδι σου στο δρόμο, όλα τα αυτοκίνητα σταματάνε για να περάσεις. ουτε κορναρίσματα, ούτε βρισιδια (εννοείται βέβαια πως δεν πας να διασχίσεις κ εθνική ε). Οταν γυρίζω ελλάδα ξεχνιέμαι κ ουκ ολίγις έχω κοντέψει να σκοτωθώ (ναι ξέρετε οταν ο πεζος έχει πρασινο, κ ο οδηγός στρίβει δεξια κ το φαναρι αναβοσβήνει πορτοκαλί για τους οδηγούς, προτεραιότητα έχει ο πεζός. πές μου εναν ελληνα οδηγό που το ξέρει ή έστω το ακολουθεί αυτο κ γω θα γίνω παπας). τεσπα ελπίζω αυτοι οι ανθρωποι που σπουδαζουν στο εξωτερικο για να μας κυβερνήσουν, να βαλουν επιτέλους μυαλό κ να διδάξουν τον έλληνα παιδεία απο το νήπιο μέχρι την έξοδο απο το πανεπιστήμιο (τι ζητάω ε; )

Μάλλον ζητάς πολλά...

Δυστυχώς, η παιδεία με την έννοια του σεβασμού του διπλανού μας, δεν μαθαίνετε στα σχολεία. Μαθαίνετε από την οικογένεια μας. Αλλά, είπαμε τα παιδιά δεν φταίνε όταν οδηγούν γρήγορα αυτοκίνητα, φταίνε οι γονείς που τους τα αγοράζουν. Γιατί ένα αυτοκίνητο 1.000 μπορείς να το κουμαντάρεις, ένα 1.400 τουρμπο δεν μαζεύετε.

¶ρα, είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα θρηνήσουμε θύματα:cry:

*Astropeleki*
25-11-2007, 02:51 PM
Τι εμπειρία να έχει ένα παδί 18 χρονών, για να οδηγεί peugeuot και παραπλήσια αυτοκίνητα.
Εδώ θα διαφωνήσω! Δεν θεωρώ ότι πρέπει να έχεις απαραίτητα πολυετή εμπειρία οδηγού για να πάρεις ένα γρήγορο αμάξι. Με αυτή τη λογική, όσοι ξεκινάμε την οδήγηση, το πρώτο μας αυτοκίντο θα έπρεπε να είναι ένα 1000άρι, 100 χρονών αυτοκίνητο, έτσι ώστε έαν τυχόν τρακάρουμε, να μην κλαίμε και το αυτοκίνητο μαζί. Θεωρώ ότι ο οδηγός που το' χει μέσα του, μπορεί να οδηγήσει οποιοδήποτε αυτοκίνητο μεγάλου και μικρού κυβισμού, αρκεί να έχει σωστή οδηγική συμπεριφορά. Δεν λέω... παρανομίες όλοι κάνουμε... ακόμη και σε μια οδό που θεωρείται άνοδος, σίγουρα όλοι μας την έχουμε κατέβει, παρόλο που η πινακίδα λέει άλλα. Φυσικά δεν σημαίνει ότι και αυτό είναι σωστό, αλλά δεν προϋποθέτει ότι ο οδηγός λόγω έλλειψης εμπειρίας έκανε αυτή την κίνηση. Σίγουρα πολλά παιδιά δεν έχουν εμπειρία... Τα περισσότερα όμως απλά κάνουν τη φιγούρα τους και έχουμε τα τραγικά γεγονότα.

panther
25-11-2007, 03:02 PM
Εδώ θα διαφωνήσω! Δεν θεωρώ ότι πρέπει να έχεις απαραίτητα πολυετή εμπειρία οδηγού για να πάρεις ένα γρήγορο αμάξι. Με αυτή τη λογική, όσοι ξεκινάμε την οδήγηση, το πρώτο μας αυτοκίντο θα έπρεπε να είναι ένα 1000άρι, 100 χρονών αυτοκίνητο, έτσι ώστε έαν τυχόν τρακάρουμε, να μην κλαίμε και το αυτοκίνητο μαζί. Θεωρώ ότι ο οδηγός που το' χει μέσα του, μπορεί να οδηγήσει οποιοδήποτε αυτοκίνητο μεγάλου και μικρού κυβισμού, αρκεί να έχει σωστή οδηγική συμπεριφορά. Δεν λέω... παρανομίες όλοι κάνουμε... ακόμη και σε μια οδό που θεωρείται άνοδος, σίγουρα όλοι μας την έχουμε κατέβει, παρόλο που η πινακίδα λέει άλλα. Φυσικά δεν σημαίνει ότι και αυτό είναι σωστό, αλλά δεν προϋποθέτει ότι ο οδηγός λόγω έλλειψης εμπειρίας έκανε αυτή την κίνηση. Σίγουρα πολλά παιδιά δεν έχουν εμπειρία... Τα περισσότερα όμως απλά κάνουν τη φιγούρα τους και έχουμε τα τραγικά γεγονότα.

Μα μίλησα για τα παιδιά που κάνουν κόντρες και τρέχουν στο δρόμο. :bigsmile:

Δεν σκοτώνεις έναν άνθρωπο αν πας με 80 χιλιόμετρα, γιατί θα καταφέρεις να το κοκαλώσεις το αμάξι, και αν όχι υπάρχει ένα ποσοστό 50-50 να ζήσει αυτός που θα χτυπήσεις.

Τα παιδάκια που παίρνουν το γρήγορο αυτοκίνητο, δεν πάνε με 80, αλλά με 180 χιλ. και το ξέρω γιατί τα βλέπω πως τρέχουν στην παραλιακή (καθότι μένω νότια).:(

Εγώ οδηγώ σχεδόν 8 χρόνια και έχω πολύ περισσότερη εμπειρία τώρα παρά τον πρώτο χρόνο... Να ήξερες πόσες φορές έχω αποφύγει πιθανές συγκρούσεις!!!

+ θεωρώ ότι για να τρέχεις πολύ, θα πρέπει να γνωρίζεις πολύ καλά το αυτοκίνητο σου και να έχεις εμπειρία, ώστε να με πανικοβληθείς... αν σου τύχει κάτι!:wacko:

Στο δρόμο θέλει πολύ προσοχή και όχι μαγκιές, όπως πολύ σωστά ανέφερες

*Astropeleki*
25-11-2007, 03:17 PM
Τις μαγκιές, επειδή είναι και αυτές μες το παιχνίδι, μπορείς να τις κάνεις εφόσον ο δρόμος τις προϋποθέτει. Με τους δρόμους που έχουμε εδώ, οι πιθανότητες να μην πάθεις ατύχημα είναι πολύ λιγότερες από το να πάθεις. Για να τρέχξεις εδώ, πρέπει να βγεις στην Εθνική ή στην Αττική οδό, που και πάλι τα όρια είναι απαγορευτικά για πάνω από 130 χιλιόμετρα.

Στην Γερμανία, αν δε κάνω λάθος, υπάρχει κάποιος αυτοκινητόδρομος, ο οποίος δεν έχει όρια ταχύτητας... Είναι ακριβώς για τον λόγο αυτό... για να τρέχεις το αυτοκίνητό σου. Δυστυχώς εκεί είναι Γερμανία, εδώ είναι Ελλάδα. Και όπως και στην Αμερική, όπως είπε ο Μηνάς, η οδηγική συμπεριφορά είναι άψογη με το που πατήσει άνθρωπος πόδι στον δρόμο, έτσι φαντάζομαι θα είναι και στην Γερμανία... έτσι όμως δεν είναι στην Ελλάδα.

Στην προκειμένη περίπτωση, σίγουρα ένας οδηγός είναι πολύ πιο έμπειρος σε 10 χρόνια σε σχέση με τον πρώτο χρόνο, αλλά πιστεύω ότι αν το χεις μέσα σου και σ' αρέσει να οδηγείς και δεν φοβάσαι το αυτοκίνητο, μπορείς να αποφύγεις συγκρούσεις. Τα περισσότερα είναι θέμα αντανακλαστικών. Τώρα αν σου' ρθει ξεγυρισμένη από κει που δεν το περιμένεις, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο... ή μάλλον είναι η ασυνειδησία, η άγνοια, η "νύχτα το πήρες το δίπλωμα" και η η μαγκιά του άλλου που πέφτει πάνω σου.

panther
25-11-2007, 10:12 PM
Τις μαγκιές, επειδή είναι και αυτές μες το παιχνίδι, μπορείς να τις κάνεις εφόσον ο δρόμος τις προϋποθέτει. Με τους δρόμους που έχουμε εδώ, οι πιθανότητες να μην πάθεις ατύχημα είναι πολύ λιγότερες από το να πάθεις. Για να τρέχξεις εδώ, πρέπει να βγεις στην Εθνική ή στην Αττική οδό, που και πάλι τα όρια είναι απαγορευτικά για πάνω από 130 χιλιόμετρα.

Στην Γερμανία, αν δε κάνω λάθος, υπάρχει κάποιος αυτοκινητόδρομος, ο οποίος δεν έχει όρια ταχύτητας... Είναι ακριβώς για τον λόγο αυτό... για να τρέχεις το αυτοκίνητό σου. Δυστυχώς εκεί είναι Γερμανία, εδώ είναι Ελλάδα. Και όπως και στην Αμερική, όπως είπε ο Μηνάς, η οδηγική συμπεριφορά είναι άψογη με το που πατήσει άνθρωπος πόδι στον δρόμο, έτσι φαντάζομαι θα είναι και στην Γερμανία... έτσι όμως δεν είναι στην Ελλάδα.

Στην προκειμένη περίπτωση, σίγουρα ένας οδηγός είναι πολύ πιο έμπειρος σε 10 χρόνια σε σχέση με τον πρώτο χρόνο, αλλά πιστεύω ότι αν το χεις μέσα σου και σ' αρέσει να οδηγείς και δεν φοβάσαι το αυτοκίνητο, μπορείς να αποφύγεις συγκρούσεις. Τα περισσότερα είναι θέμα αντανακλαστικών. Τώρα αν σου' ρθει ξεγυρισμένη από κει που δεν το περιμένεις, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο... ή μάλλον είναι η ασυνειδησία, η άγνοια, η "νύχτα το πήρες το δίπλωμα" και η η μαγκιά του άλλου που πέφτει πάνω σου.

Ναι, όντως στην Γερμανία υπάρχουν συγκεκριμένοι δρόμοι και μιλάμε για δρόμο (χωρίς στροφές) με 4-5 λωρίδες όπου μπορείς να τρέχεις όσο θέλεις, και σε εκείνους τους δρόμους επειδή είναι εθνική (κανονική εθνική, όχι σαν τις δικές μας με στροφές, λακούβες και τα συναφή) είναι δύσκολο να βρεθεί πεζός.

:offtopic:Συγκεκριμένα, τον προηγούμενο μήνα με τρακάρανε 2 φορές και ενώ ήμουν σταματημένη σε στοπ. Ήρθε ένα μηχανάκι και έπεσε πίσω μου με ταχύτητα. Χωρίς κράνος, χωρίς καθρέφτες, τίποτα σου λέω. Και μου λέει "Δεν σε είδα", λες και είμαι καμια μύγα:wacko: Ευτυχώς, που δεν σκοτώθηκε ο άνθρωπος.

Και τη δεύτερη φορά, πάλι περίμενα σταματημένη σε στοπ και ως γνήσιος Ελληνας αυτός ήθελε να μπει στο στενο (με όπισθεν) και να κανει επιτόπου για να διασχίσει κεντρική λεωφόρο. Δύο φορές με χτύπησε (γιατί δεν κατάλαβε ότι είχε αμάξι πίσω στο πλάι του) και παραλίγο να σκοτώσει ένα μηχανάκι που πέρναγε και να δημιουργήσει μπλοκάρισμα σε κεντρικό δρόμο. Τι λέμε τώρα:wacko:

Μητσάκος
26-11-2007, 06:42 AM
Στα μέσα του 70' γεννήθηκε μια τελείως διαφορετική Ελλάδα από την τότε Ελλάδα. Αν δεις τον χάρτη της μεταπολίτευσης, δεν υπάρχει πιο περιορισμένο και κακορίζικο Ωροσκόπιο. Ο Κρόνος είναι στον Ωροσκόπο στον Καρκίνο. Εσωστρεφές, δειλό, άτολμο και συντηρητικό. Συναισθηματικά συντηρητικό. Εξαρτημένος Ωροσκόπος. Ο 'Ηλιος του (Λέων) χάνεται μέσα στην πληθώρα των αδυναμιών αυτού του χάρτη. Απομένει μόνο μια αίσθηση μεγαλείου και απατηλής λάμψης (ο λεγόμενος νεοελληνικός τσαμπουκάς, η επιθυμία για φιγούρα και επιδειξη), και φοβερά μίση, πάθη και ανταγωνισμοί. Δεν υπάρχει τίποτα από τον ηρωισμό εκείνων των παλιών εποχών που αναφέρουν οι περισσότεροι παρά μόνο μια νοοτροπία τσάμπα μάγκα. Δεν υπάρχει ούτε το οργανωμένο κράτος που θα ήταν με έναν 'Ηλιο στον Αιγόκερω (1822) αλλά ούτε και το προοδευμένο και μπροστά από την εποχή του κράτος που θα έδειχνε ο 'Ηλιος στον Υδροχόο (1830).
Tάδε έφη Αργοναύτης και έχουμε και την αστρολογική διάσταση :bigsmile:

zeta1987
26-11-2007, 11:03 AM
Καλημέρα σε όλους! Και εγώ αυτές τις μέρες λόγω μίας ίωσης παρακολουθούσα συνεχώς τηλεόραση και ε'ιχα μείνει εντελώς συγκλονισμένη.
Έχω χάσει και εγώ τον πατέρα μου από τροχαίο και καταλαβαίνω απόλυτα πως θα είναι αυτές τις στιγμές, η χαροκαμένη αυτή οικογένεια. Δυστυχώς ότι και να πούμε και να ευχηθούμε η κατάσταση αυτή δύσκολα θα αλλάξει στην Ελλάδα και αυτό είναι το πιο λυπηρό. :unsure:

ΤΣΑΚΙ
26-11-2007, 02:32 PM
Αν θυμάμαι καλά άκουσα προχθές ότι ο τύπος παραδόθηκε και μάλιστα σχολίαζαν στο δελτίο ειδήσεων τη δύναμη του Internet!!!

*Astropeleki*
26-11-2007, 02:33 PM
Ναι παραδόθηκε.. Υπάρχει και σχετικό ποστ στην πρώτη σελίδα (http://www.myhoroscope.gr/43483-post10.html).
Όντως το ιντερνετ είναι πολύ δυνατό μέσο!

gargoyle
27-11-2007, 12:13 PM
Το συμβάν είναι πραγματικά πολύ θλιβερό...

Και ήταν συγκινητικό το ενδιαφέρον όλων, όπως και οι απόψεις που εκφράστηκαν σχετικά με το ζήτημα της οδήγησης και της απαίδευτης συμπεριφοράς των νεοελλήνων.

Νομίζω όμως πως όταν μιλάμε για κάποιο αποτέλεσμα και αναζητούμε τις αιτίες του, έχει σημασία να λαμβάνουμε υπόψη συνολικότερα κάποια πράγματα.

Προσωπικά, περισσότερο ίσως και από το θλιβερό του συμβάντος καθεαυτού, με στεναχωρεί το συμπερασματικό πόρισμα που προκύπτει αν συνδυάσω τις τοποθετήσεις σε αυτό το θέμα, με αρκετές από τις τοποθετήσεις π.χ. στο θέμα: "Τελικά το πεπρωμένο μας είναι γραμμένο στα άστρα;"...

alegra
02-12-2007, 11:55 AM
Δυστυχώς, δεν είναι το μοναδικό τέτοιο συμβάν και φαντάζομαι ούτε το τελευταίο.
Οι θάνατοι απο τα τροχαία στη χώρα μας, είναι περισσότεροι απο τις απώλειες πολέμων :worried:
Ακούω συζητήσεις συνεχώς για το πόσοι πεθαίνουν απο καρκίνους ή από οτιδήποτε άλλο, και πως θα λυθεί το θέμα, και τι βήματα έχει κάνει η ιατρική κλπ κλπ, και για το μείζον θέμα των τροχαίων που έχει αποδεκατίσει, ή έχει καταστήσει ανάπηρους το νεανικό κυρίως πληθυσμό της χώρας μας, τίποτα :sad:
Παιδεία μηδέν, δρόμοι απο το κακό στο χειρότερο, δικαστικές αποφάσεις που κολλησιεργούν, φτάνοντας σε σημεία ανευθυνότητας και αδιαφορίας.
Πολύ θλίβομαι και θυμώνω με την κατάντια του κόσμου μας :sad2: