View Full Version : Σύγκρουση Σελήνης Αφροδίτης
valia
29-01-2005, 09:28 PM
Tι ζητάτε από μια μόνιμη σχέση;
Προφανώς έρωτα, αγάπη, συντροφικότητα, κοινά σημεία αναφοράς και συμβιβασμού.
Αναλύετε λοιπόν γενέθλιους χάρτες, βρίσκετε αρμονικές όψεις μεταξύ Ήλιου-Σελήνης, αλλά και Άρη – Αφροδίτης και πιστεύετε ότι βρήκατε το άλλο σας μισό.
Τον πρώτο καιρό, που η σχέση στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην έλξη και όχι στις βαθύτερες ανάγκες σας, όλα φαντάζουν υπέροχα. Κάποια στιγμή όμως συνειδητοποιείτε, πως έχετε ανάγκη και από συναισθηματική τροφή. Δεν είναι αρκετό το να είμαστε αρεστοί και αποδεκτοί από το άλλο πρόσωπο, θέλουμε να γίνουμε και κατανοητοί. Να μπορούμε να μοιραστούμε τα βαθύτερα συναισθήματά μας, τα όνειρά μας, τους φόβους μας και τα μυστικά μας. Είναι η στιγμή, που αποφασίζουμε να ανοίξουμε την πόρτα μας, για να περάσει και να δει τι κρύβει η υποσυνείδητη εικόνα μας.
Αν η Αφροδίτη μας (έρωτας )σχηματίζει αρμονική όψη με την Σελήνη μας (συναίσθημα) δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Φανταστείτε όμως τη σχέση σας με ένα άτομο με Αφροδίτη στους Ιχθύς (που επιζητεί μια σχέση ζεστή και τρυφερή, καθότι υπερευαίσθητο) που συμβαίνει να έχει την Σελήνη του στον Τοξότη (αγάπη για την ελευθερία, αυθορμητισμό). Θα σας αποπροσανατολίσει, γιατί αυτό που του είναι αρεστό δεν είναι αυτό που έχει ανάγκη πραγματική.
Θα του αρέσει να εισπράττει την αγάπη και το ενδιαφέρον σας, αλλά συχνά θα αποτραβιέται από κοντά σας επιζητώντας τον δικό του προσωπικό χώρο ή θα θέλει να κάνει και κάποια πράγματα μόνο του.
Τι πρέπει να κάνουμε λοιπόν όταν υπάρχει στο χάρτη μας μια τέτοια δύσκολη όψη; Τι πρέπει να επιλέξουμε;
Σκεφτείτε ότι επιλέγουμε ένα σύντροφο για την οικειότητα που νιώθουμε μαζί του. Αν δεν υπάρχει το στοιχείο της Αφροδίτης (ευχαρίστηση) θα βρεθούμε σε πολύ δύσκολη θέση, σαν κάτι να μας πνίγει. Πώς να πλησιάσουμε ερωτικά κάποιον για τον οποίο δεν νοιώθουμε έλξη; Αν πάλι αισθανόμαστε έντονο μαγνητισμό για κάποιο άτομο, αλλά δεν υπάρχει κατανόηση, συναισθηματικό πλησίασμα δυστυχώς μέσα μας θα νοιώθουμε άδειοι.
Η λύση δεν βρίσκεται λοιπόν στο να απομονώσουμε και να διαλέξουμε το ένα ή το άλλο. Απλώς έχοντας επίγνωση του αστρολογικού μας χάρτη, θα φροντίσουμε να ενεργούμε σωστά ανάλογα με την περίπτωση. Η τάση ελευθερίας μιας Σελήνης στον Τοξότη, ή μιας Αφροδίτης στον Κριό, καλό θα είναι να περιορίζεται σε δύσκολες συναισθηματικά στιγμές του συντρόφου ιδιαίτερα αν η Αφροδίτη του ή η Σελήνη του ανήκουν σε ζώδια ευαίσθητα. Έτσι μόνο θα ξεπεραστούν τα προβλήματα των δύσκολων όψεων μεταξύ των δύο κυριών του Ζωδιακού και θα υπάρξει σύμπνοια, κατανόηση και πραγματική αγάπη.
apn3a
31-01-2005, 02:37 AM
Ενδιαφέρουσα τοποθέτηση Βάλια :)
madcat
05-02-2005, 12:21 PM
Πολύ καλό άρθρο valia! ;)
prasina_matia
18-07-2005, 06:56 PM
Και από μένα ενα "μπραβο"! :clapping: :clapping:
Πολύ σωστή τοποθέτηση και μας ωθεί σε σκέψεις όπως... πρίν από το να δούμε αν ταιριάζουμε με κάποιον, θα πρέπει να σιγουρευτούμε για τα δικά μας "θέλω" και το τι παίζει μεγαλύτερη σημασία και είναι περισσότερο ουσιαστικό για μας τους ίδιους...
Μήπως τελικά, το "ζευγάρι μιας ζωής" είμαστε εμείς και ο εαυτός μας??... :confused:
χμμμ....:blink:
SONIA64
18-07-2005, 08:39 PM
Κατα την ίδια έννοια νομίζω πως, ενα άτομο που έχει τον Ήλιο στον Τοξότη (φλογερό, ενεργητικό, φιλελεύθερο) με ωροσκόπο στον Ταύρο που τον κάνει να αναζητά τον συντηριτικό,πεισματώδη και σταθερό χαρακτήρα που κάποια στιγμή θα εμφανίσει ξεκάθαρα, καθώς την Σελήνη στον Λέωντα ενα εξίσου φλογερό ζώδιο σε αυτά που αισθάνεται και δεν μπορεί να εκφράσει(τις τρυφερές του ιδιότητες) και την Αφροδίτη στον Σκορπιό που του εξιτάρει τον ερωτικό τομέα κανοντάς τον λάτρη των ερωτικών περιπετειών, θα πρέπει κανείς απο την ζέστη να πηγαίνει στο κρύο και να συμορφώνεται με ευαισθησίες που πρέπει να μαντεύει και ερωτικά πάθη που πρέπει να ανάβει ο συντροφός του...αλλά αν σε όλα αυτά προσθέσουμε την αγάπη που τυχόν μπορεί να προσελκύσει ο συγκεκριμένος συνδιασμός νομίζω πως όπως προείπατε αγαπητή valia, αναλύοντας ξεπερνάς τα εμπόδια και τις δύσκολες όψεις.
Δεν ειμαι ειδήμων απλά παραθέτω την αποψή μου κάτω απο το όμορφο άρθρο
oliakon
17-06-2008, 11:33 PM
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΟΨΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ (ΔΙΔΥΜΟΙ, 12ος ΟΙΚΟΣ) ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ (ΤΟΞΟΤΗ, 6ος ΟΙΚΟΣ); ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ (7ος ΟΙΚΟΣ);
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ;;; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!
axeman
18-06-2008, 12:09 AM
Αφου βγηκε ξανα αυτο το ωραιο αρθρο στην επιφανεια, θα ηθελα να ρωτησω πως θα εκφραζοταν ενα τετραγωνο της εκλεπτυσμενης αφροδιτης στο ζυγό με μια σκληρη σεληνη στον αιγοκερω ?
Ευχαριστω
luna123
20-07-2008, 06:25 PM
να σας κανω μια ερωτηση..
ποτε λεμε οτι ενας πλανητης ειναι χτυπημενος..
ποιες ειναι οι οψεις που γινονται με αυτον τον πλανητη...
tigre
21-07-2008, 01:51 PM
αν το ατομο εχει σεληνη στο παρθενο κ αφροδιτη στον αιγοκερω τι ζηταει?
nanstenka
21-07-2008, 03:06 PM
Μιλώντας εκ πείρας, προσωπικά δεν έχω γνωρίσει πιο υλιστές και ψυχρούς ως προς την εκδήλωση του συναισθήματος ανθρώπους...δυσκολεύονται πολύ, δεν αφήνονται σχεδόν ποτέ και το πρώτο πράγμα που θέλουν ,νομίζω, είναι να μπορούν να ελέγξουν...τα ανεξέλεγκτα..κι εγώ με μια Σελήνη στον Λέοντα και Αφροδίτη στους Διδυμους..ταρατατζουμ τζουμ τζουμ!:bigsmile:
tigre
21-07-2008, 03:21 PM
ωραια για αυτο ταλαιπωριεμαι χρονια με αυτον τον ανθρωπο...!
artemis06
22-07-2008, 10:22 AM
και μια σεληνη στις τελευταιες μοιρες του αιγοκερω (αρα θα παιρνει κι απο υδροχοο) τεραγωνο με αφροδιτη στο σκορπιο δεν ειναι πολυ περιεργος συνδυασμος?
Σελήνη στους Διδύμους σε αντίθεση με Αφροδίτη στον Τοξότη δύο κόσμοι διαφορετικοί ,αλλά ο αέρας οταν φυσάει δεν απλώνει ανεξάλεγκτα τη φωτιά;
nanstenka
22-07-2008, 02:47 PM
ωραια για αυτο ταλαιπωριεμαι χρονια με αυτον τον ανθρωπο...!
Aυτό μας κάνει δύο!Κι εγώ...Είναι περίεργοι άνθρωποι...αγαπούν με έναν πολύ υλικό και εκλογικευμένο τρόπο..ωστόσο αγαπούν ειλικρινά!Μάλλον γι'αυτό ταλαιπωρόμαστε...:bigsmile:
luna123
28-07-2008, 02:19 AM
και για εναν αντρα που εχει σεληνη στον λεοντα και αφροδιτη στον καρκινο?
αυτα τα δυο συμβαδιζουν?:unsure:
penguin
28-07-2008, 02:29 AM
Ενα σας λεω...εχει αφροδιτη στον Καρκινο (σε συνοδο με τη δικη μου) και Σεληνη στον Υδροχοο (εγω σεληνη στο Σκορπιο)...σχεση σχιζοφρενεια!!!!!!!!
Njordin
28-07-2008, 02:49 AM
Αν η Αφροδίτη μας (έρωτας )σχηματίζει αρμονική όψη με την Σελήνη μας (συναίσθημα)
Κατα πασα πιθανοτητα δινει ανθρωπο μονοδιαστατο στα ερωτικα του. Δεν θα το 'λεγα και τοσο θετικο...
Φανταστείτε όμως τη σχέση σας με ένα άτομο με Αφροδίτη στους Ιχθύς (που επιζητεί μια σχέση ζεστή και τρυφερή, καθότι υπερευαίσθητο) που συμβαίνει να έχει την Σελήνη του στον Τοξότη (αγάπη για την ελευθερία, αυθορμητισμό).
Μια χαρα ! Εκτος, απ' τα γουτσουγουτσου, αγκαλιτσες, συνεχεις ορκους αγαπης, νιαουρισματα κ.τ.λ, θα υπαρχει περισσοτερη περιπετεια και φλογα στη σχεση.
Αυτο {ευτυχως} δε γινεται εφοσον η αφροδιτη μπορει να βρισκεται μονο 45 {ή 48, δεν ειμαι σιγουρος} μοιρες μακρια απ' τον ηλιο.
black moon
28-07-2008, 11:24 AM
Παράθεση:
Αυτο {ευτυχως} δε γινεται εφοσον η αφροδιτη μπορει να βρισκεται μονο 45 {ή 48, δεν ειμαι σιγουρος} μοιρες μακρια απ' τον ηλιο.
Kαι ΓΙΑΤΙ δεν γίνεται, ενω πραγματι ισχύει αυτό που λές για Ηλιο-Αφροδίτη, να ειναι η Σελήνη Παρθένο και η Αφροδίτη Αιγόκερω????????? :huh:
Μητσάκος
28-07-2008, 11:48 AM
Αυτο {ευτυχως} δε γινεται εφοσον η αφροδιτη μπορει να βρισκεται μονο [B]45 {ή 48, δεν ειμαι σιγουρος} μοιρες μακρια απ' τον ηλιο.
Για την ακρίβεια, 48 :bigsmile:
BlackOrWhat
28-07-2008, 03:46 PM
και μια σεληνη στις τελευταιες μοιρες του αιγοκερω (αρα θα παιρνει κι απο υδροχοο) τεραγωνο με αφροδιτη στο σκορπιο δεν ειναι πολυ περιεργος συνδυασμος?
...:bigsmile: μια Σελήνη στις τελευταίες μοίρες ενός ζωδίου δεν παίρνει χαρακτηριστικά και από το επόμενο ζώδιο...είναι μια κλασσική παρεξήγηση που περιφέρεται εδώ και καιρό στο φόρουμ και δεν έχει διευκρινιστεί ξεκάθαρα...εχμμμ!!! Εδώ και πολύ καιρό :wacko:...μεχριιιιιιιιιιιιιιι αυτό το θεματάκι (http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/6697-%E3%E5%ED%ED%E7%EC%DD%ED%EF%E9-%F3%F4%EF-%EC%E5%F4%E1%DF%F7%EC%E9%EF-2-%E6%F9%E4%DF%F9%ED.html)...:nuts:
artemis06
28-07-2008, 06:45 PM
...:bigsmile: μια Σελήνη στις τελευταίες μοίρες ενός ζωδίου δεν παίρνει χαρακτηριστικά και από το επόμενο ζώδιο...είναι μια κλασσική παρεξήγηση που περιφέρεται εδώ και καιρό στο φόρουμ και δεν έχει διευκρινιστεί ξεκάθαρα...εχμμμ!!! Εδώ και πολύ καιρό :wacko:...μεχριιιιιιιιιιιιιιι αυτό το θεματάκι (http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/6697-%E3%E5%ED%ED%E7%EC%DD%ED%EF%E9-%F3%F4%EF-%EC%E5%F4%E1%DF%F7%EC%E9%EF-2-%E6%F9%E4%DF%F9%ED.html)...:nuts:
πωπωπω το να επαιρνε κι απο υδροχοο θα με βολευε περισσοτερο. απαισιος συνδιασμος μου ακουγεται. εκφραση συναισθηματων μηδεν. τι να πω..
fairywings
20-08-2008, 03:16 PM
..εχω μπλεξει νομιζω τις αφροδιτες και τις Σεληνες...
αυτος εχει σεληνη στον ζυγο και αφροδιτη στον Παρθενο...εγω εχω σεληνη στους διδυμους και αφροδιτη στον κριο..
Μπορει καποιος να με φωτίσει???? ωστοσο...αυτος ειναι ΛΕΩΝ και εγω ΙΧθΕΙΣ και οι δυο με Ωροσκοπο Ζυγο... ή αυτα δε παιζουν ρολο? μπορουμε να απομονωσουμε δηλαδη τα ζωδια και τους ωροσκοπους σε συγκεκριμενα θεματα και να κοιταμε τους πλανητες ο,τι αλλο????
BlackOrWhat
21-08-2008, 12:25 PM
πωπωπω το να επαιρνε κι απο υδροχοο θα με βολευε περισσοτερο. απαισιος συνδιασμος μου ακουγεται. εκφραση συναισθηματων μηδεν. τι να πω..
Δεν θα μπορούσε να περιγραφεί καλύτερα!!! :cry:
Aries&Libra
22-08-2008, 06:49 PM
Τι να πω κι εγώ, που η Σελήνη του άντρα μου είναι στην 13 του Σκορπιού, σε ακριβέστατη αντίθεση με την Αφροδίτη μου στην 13 του Ταύρου, ενώ ο ¶ρης του κάνει ακριβέστατο τετράγωνο ( Υδροχόος - 13η μοίρα ) στην Σελήνη του και την Αφροδίτη μου. Η Σελήνη μου είναι στον Λέοντα, ευτυχώς στην 1η μοίρα, ειδάλως θα κάναμε έναν τεράστιο σταυρό. Πάντως όποτε γίνεται διέλευση από τον Λέοντα ( κοντά στην 13η ) όπως έγινε τον προηγούμενο μήνα με τον ¶ρη, είμαστε έτοιμοι για έγκλημα...
Αφου βγηκε ξανα αυτο το ωραιο αρθρο στην επιφανεια, θα ηθελα να ρωτησω πως θα εκφραζοταν ενα τετραγωνο της εκλεπτυσμενης αφροδιτης στο ζυγό με μια σκληρη σεληνη στον αιγοκερω ?
Ευχαριστω
Γιατι λες σκληρή τη Σελήνη σου?Σε ποιον οικο ανηκει?
Η σεληνη στον Αιγόκερω μπορεί να είναι σκληρή , απλα γιατι ξερει τι θέλει (τις περισσοτερες φορές). Ναι, μεν μπορει να κυνηγαει την επιτυχια αλλα χωρις καρδια δε μπορει να κάνει κάτι. Εχει ανασφαλειες, αλλα να ξερεις οτι αγαπει βαθεια και σε παρα πολυ μεγαλο βαθμο. Ειναι σοβαρή και δε παιζει με τα συναισθηματα. Ειναι σαν το καρυδι σκληρη απ εξω αλλα αμα ανοιξει , φτανει στα ορια να εξαρταται απο τον αλλο. Γι αυτο ανοιγει σπανια.
Ακόμα κάτι , το οποιο μου εχουν πει αλλα δεν το εχω πολυψαξει , οτι ισχυει η "μετάθεση" των ιδιοτητων ενος πλανήτη. Δηλαδη η σελήνη σου μπορει να εκφραστει σαν σεληνη στον καρκίνο. Επομενως ολα τα γλυκα στοιχεια της σεληνης.
Όσο για την αφροδιτη στο ζυγο τα λογια ειναι περιττα. Οταν μιλαμε για το ζωδιο της αφροδιτης . Γλυκύτατος , γοητευτικος, ισως καλογουστος (σ αυτο βοηθαει η σεληνη στον αιγοκερω).
Ο συνδιασμος κατα τη γνωμη μου (την αρχαρια γνωμη μου) ειναι νας δημιουργικος συνδιασμος. Οι δυο πλανήτες ανηκουν σε παρορμητικα ζωδια και σε ωθουν να δειξεις τις ιδιοτητες τους.
Μπορει η αφροδιτη να θελει ρομαντισμο, βολτα κατω απο τ αστερια, να μιλας με τις ωρες και ερχεται η σεληνη και σου λεει , οτι πεις πρεπει να ειναι αληθινο και μετρημενο. Ξεκινας να παρεις ενα μοδατο φανταχτερο πουκαμισο (αφροδιτη) και η σεληνη σε κανει να περνεις τη μαρκα και ενα κλασσικο κομματι χωρις να φευγεις απ τη μοδα.
Τα πάντα εν σοφια ειναι σ ενα χαρτη για να υπαρχει αρμονια.
Ολα αυτα χωρις να ξέρω σε ποιον οικο ανηκουν...
Απλα γιατι εχω κι εγω σεληνη στον Αιγοκερω και δε θελω να μου τη μαλωνουν...
Για οποιοδηποτε λαθος , παρακαλω διορθωστε με , να μη δινω εσφαλμενες απαντησεις...
Ευχαριστώ,
axeman
04-09-2008, 10:39 AM
Κατ' αρχην δεν ανηκει σε μενα, αλλα σ' ευχαριστω για την γνωμη σου, η σεληνη ειναι στον 11 και η αφροδιτη στον 8, δεν ξερω αν αυτο αλλαζει κατι
μπακαλιαράκι
04-09-2008, 11:43 AM
Πολύ ωραίο θέμα που καλό θα ήταν να αναλυθεί περισσότερο και σε μελλοντικά άρθρα.
Ο συδνυασμός Σελήνης Αφροδίτης παίζει καθοριστικό ρόλο στις σχέσεις και στην έκφραση των συναισθημάτων, και είναι πάαααρα πολύ σημαντικό να συνεργάζονται μεταξύ τους ! Εγώ πχ. που έχω Σελήνη στο Σκορπιό και Αφροδίτη στον Υδροχόο το ζω στο πετσί μου :P ... Όσο κι αν έχω ανάγκη για συντροφικότητα, με πιάνουν κάτι ξεσπάσματα και τάσεις ανεξαρτησίας τις πιο ακατάλληλες στιγμές με αποτέλεσμα να μην ξέρω τι θέλω και να μπορώ να τρελάνω κόσμο με τις διαρκεις εναλλαγές μεταξύ αυτών των στοιχείων!!
Βέβαια, πιστεύω πως μετρά και ο ήλιος πάρα πολύ.
Π.χ. Αν κάποιος έχει Σελήνη στους Ιχθείς και Αφροδίτη στον Καρκίνο, που κανονικά συνδυάζνται άψογα και δίνουν ένα χαρακτήρα όλο γούτσου γούτσου άλλα έχει ένα σπαστικό, τελειομανή, ψυχαναγκαστικό Ήλιο στην Παρθένο τότε τι γίνεται ???
aries engineer
04-09-2008, 12:09 PM
Πολύ ωραίο θέμα που καλό θα ήταν να αναλυθεί περισσότερο και σε μελλοντικά άρθρα.
Ο συδνυασμός Σελήνης Αφροδίτης παίζει καθοριστικό ρόλο στις σχέσεις και στην έκφραση των συναισθημάτων, και είναι πάαααρα πολύ σημαντικό να συνεργάζονται μεταξύ τους ! Εγώ πχ. που έχω Σελήνη στο Σκορπιό και Αφροδίτη στον Υδροχόο το ζω στο πετσί μου :P ... Όσο κι αν έχω ανάγκη για συντροφικότητα, με πιάνουν κάτι ξεσπάσματα και τάσεις ανεξαρτησίας τις πιο ακατάλληλες στιγμές με αποτέλεσμα να μην ξέρω τι θέλω και να μπορώ να τρελάνω κόσμο με τις διαρκεις εναλλαγές μεταξύ αυτών των στοιχείων!!
Βέβαια, πιστεύω πως μετρά και ο ήλιος πάρα πολύ.
Π.χ. Αν κάποιος έχει Σελήνη στους Ιχθείς και Αφροδίτη στον Καρκίνο, που κανονικά συνδυάζνται άψογα και δίνουν ένα χαρακτήρα όλο γούτσου γούτσου άλλα έχει ένα σπαστικό, τελειομανή, ψυχαναγκαστικό Ήλιο στην Παρθένο τότε τι γίνεται ???
Ενα χμμμ....ψυχαναγκαστικο γουτσου γουτσου ε???Δηλαδη να σε σφιγγει στην αγκαλια και να σε γεμιζει σαλια στα μαγουλα και οσο εσυ καταπιεζεσαι τοσο πιο πολυ να σε σφιγγει......γιακκκκκκκκκκκκ κκκκκκκκκ!!!!!!!!!!:laugh:
μπακαλιαράκι
04-09-2008, 12:17 PM
:laugh: :laugh:
Είναι κι αυτή μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση, άλλά δεν θα ταίριαζε πιο πoλύ σε σκύλο ?
Όσο για το ψυχαναγκαστικό..νομίζω πως οι Παρθένοι ταλαιπωρούν και πιέζουν τον εαυτό τους εξίσου πολύ με τους γύρω τους... γι'αυτό ρωτάω
athinoula85
04-09-2008, 01:29 PM
..........
Όσο για το ψυχαναγκαστικό..νομίζω πως οι Παρθένοι ταλαιπωρούν και πιέζουν τον εαυτό τους εξίσου πολύ με τους γύρω τους... γι'αυτό ρωτάω
Τι παει να πει ψυχαναγκαστικος ? Σπαστικος ο Ηλιος στην Παρθενο ? Ευχαριστουμε βρε ..... :laugh:
Εγω παλι θα ελεγα οτι ο συνδιασμος Σεληνης στον Ιχθυ (πλεω στο ονειρο και ταξιδευω σε πελαγη ποσειδωνεια ) , της Αφροδιτης στον Καρκινο ( θα γινεις η μαμα μου , παει και τελειωσε ... και μην τυχον υοθετησεις αλλο παιδακι ..... :cheesy: ) και ο Ηλιος στην Παρθενο ( Ε την θελω και την ασφαλεια μου , και την λεπτομερια μου ... ) :scared:
Αλλα οχι και σπαστικος ... αν εσεις δεν βρισκετε το κουμπι μας , δεν σας φταιμε εμεις . Αλλα για μια ψαρινα ο Παρθενος ειναι λιγο σκληρος ( με τις κριτικες που θα κανει ) ... λεω εγω τωρα ....... :w00t:
μπακαλιαράκι
04-09-2008, 01:39 PM
Τι παει να πει ψυχαναγκαστικος ? Σπαστικος ο Ηλιος στην Παρθενο ? Ευχαριστουμε βρε ..... :laugh:
Εγω παλι θα ελεγα οτι ο συνδιασμος Σεληνης στον Ιχθυ (πλεω στο ονειρο και ταξιδευω σε πελαγη ποσειδωνεια ) , της Αφροδιτης στον Καρκινο ( θα γινεις η μαμα μου , παει και τελειωσε ... και μην τυχον υοθετησεις αλλο παιδακι ..... :cheesy: ) και ο Ηλιος στην Παρθενο ( Ε την θελω και την ασφαλεια μου , και την λεπτομερια μου ... ) :scared:
Αλλα οχι και σπαστικος ... αν εσεις δεν βρισκετε το κουμπι μας , δεν σας φταιμε εμεις . Αλλα για μια ψαρινα ο Παρθενος ειναι λιγο σκληρος ( με τις κριτικες που θα κανει ) ... λεω εγω τωρα ....... :w00t:
:embarrest :embarrest
Συγγνώμη βρε Αθηνούλα, δεν ήθελα να σας θίξω ... απλά μου βγήκε το παράπονο (γτι οι Παρθένοι απ'οτι κτλβ από πρώτο χέρι έχουν μια τάση να βάζουν το "πρέπει" πάνω από το "θέλω" και το "νιώθω" με αποτέλεσμα να κλείνονται στον εαυτό τους και να "καίνε" καταστάσεις)
Θα έλεγες οτι ο συνδυασμός αυτό ειναι τι...??
Κοίτα το σκληρός δεν θα το έλεγα ... ποντάρω στη Σελήνη του καλή μου για να με σώσει :love:
aries engineer
04-09-2008, 01:39 PM
:laugh: :laugh:
Είναι κι αυτή μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση, άλλά δεν θα ταίριαζε πιο πoλύ σε σκύλο ?
Χμμ...Προτιμω τα σκυλια απο τους Παρθενους-δεν μιλανε και εχουν ηδη γουνα...!!!!:toung::toung::bigsmile:
μπακαλιαράκι
04-09-2008, 01:49 PM
Χμμ...Προτιμω τα σκυλια απο τους Παρθενους-δεν μιλανε και εχουν ηδη γουνα...!!!!:toung::toung::bigsmile:
Ε καλά ,όχι κι έτσι ... :laugh: :toung:
athinoula85
04-09-2008, 02:10 PM
Εξαρταται και απο τι εχει αναγκη ο καθενας !!! :bigsmile:
aries engineer
04-09-2008, 02:15 PM
Εξαρταται και απο τι εχει αναγκη ο καθενας !!! :bigsmile:
Δεν ειναι θεμα αναγκης, αλλα επιβιωσης...:laugh::laugh:
Pirate Jenny
04-09-2008, 02:15 PM
Πάντως εσύ έχεις προφανώς πολλά ράμματα για την γούνα μας.....:cry::cry:
athinoula85
04-09-2008, 02:17 PM
:embarrest :embarrest
Συγγνώμη βρε Αθηνούλα, δεν ήθελα να σας θίξω ... απλά μου βγήκε το παράπονο (γτι οι Παρθένοι απ'οτι κτλβ από πρώτο χέρι έχουν μια τάση να βάζουν το "πρέπει" πάνω από το "θέλω" και το "νιώθω" με αποτέλεσμα να κλείνονται στον εαυτό τους και να "καίνε" καταστάσεις)
Θα έλεγες οτι ο συνδυασμός αυτό ειναι τι...??
Κοίτα το σκληρός δεν θα το έλεγα ... ποντάρω στη Σελήνη του καλή μου για να με σώσει :love:
Δεν ειναι μονο οι Παρθενοι που θα βαλουν το '' πρεπει '' πανω απο το '' θελω '' και το '' νιωθω '' . Εξαλλου αυτο μπορει να ειναι σχετικο , ετσι ? Δεν κρινουμε μονο απο το ηλιακο ζωδιο . Ειναι πολλα ... :cheesy:
Και αν οι Ηλιοι σας κανουν αντιθεση ? Καλο θα ηταν να συμπεριλαβεις ολο το συνολο του χαρτη ( του συνθετου ) ..
Σκληρος με την κριτικη του βρε συ . Το ειπα με την εννοια οτι ενας ιχθυς ή ακομη και ενας καρκινος δυσκολα θα αντεξει κριτικες , σαν ευαισθητοι ( αντε και υπερ-ευαισθητοι ) που ειναι . :bigsmile:
athinoula85
04-09-2008, 02:24 PM
Δεν ειναι θεμα αναγκης, αλλα επιβιωσης...:laugh::laugh:
Οπως το παρει κανεις !!!:noworry:
aries engineer
04-09-2008, 02:24 PM
Πάντως εσύ έχεις προφανώς πολλά ράμματα για την γούνα μας.....:cry::cry:
Oχι μωρε ενταξει...λιγο pain in the ass ωρες ωρες:toung:...ειστε μια εμπειρια..:love::love:
θα βγουμε οφφ και το αφεντικο θα μου τη πει παλι:toung::toung:
Pirate Jenny
04-09-2008, 02:34 PM
Oχι μωρε ενταξει...λιγο pain in the ass ωρες ωρες:toung:...ειστε μια εμπειρια..:love::love:
θα βγουμε οφφ και το αφεντικο θα μου τη πει παλι:toung::toung:
:laugh::laugh:
Το χειρότερο όμως είναι να έχεις ακμή πεμπτου στον παρθένο, εκεί να δεις ψυχασθένεια:crazy: Γιατί το είπε αυτό και τι εννοούσε και μήπως ήθελε να πει άλλο και μήπως δεν κατάλαβα καλά και σντουπ :nuts: έτσι τους έχεις τρελλάνει όλους:laugh::laugh:
Dell Piero
04-09-2008, 02:38 PM
Δεν έχει να κάνει με τα αφεντικά, αλλά πιθανόν με το πόσο άσχημα θα νιώθει η συγγραφέας του κειμένου.
Από τη στιγμή που θα αποφασιστεί να λειτουργήσει η διαχείριση "κατασταλτικά" προστατεύοντας το φόρουμ των χιλιάδων μελών και άλλων τόσων αναγνωστών από μερικούς που το κάνουν συνεχώς μπάχαλο σε λιγότερο από 1 ώρα θα επανέλθουν όλα στην ομαλή τους ροή.