View Full Version : μια βοήθεια
GELLO
19-11-2007, 10:34 PM
Δεν ξέρω αν απευθύνομαι σωστά, διορθώστε με.. Σκοπός του site είναι να μας ενημερώνει, να μας βοηθάει και να μας διασκεδάζει. Ποιός θα μπορούσε να με βοηθήσει να μελετήσω ή να βρω στοιχεία για μια ερωτική συναστρία; Γεννήθηκα στις 27-9-78 ώρα 2.00πμ και ο καλός μου 26-7-66 ώρα 5.30πμ [ωροσκόποι Λέων και οι δυο].. όπου ζήτησα βοήθεια και στοιχεία, εκτός μιας περίπτωσης, σιωπή... Δεν έχω τις κατάλληλες γνώσεις, αλλά έχω πάθος με την αστρολογία.. Ευχαριστώ...φιλιά
*Astropeleki*
19-11-2007, 10:52 PM
Στη σωστή ενότητα το έθεσες το θέμα σου με την μόνη σημείωση ότι μπορεί να σου απαντήσουν και μέλη και αστρολόγοι. Απλά πρέπει να κάνεις υπομονή, καθ' ότι δεν γνωρίζουν όλοι αστρολογία, άλλοι γνωρίζουν λιγότερο, άλλοι περισσότερο, άλλοι τώρα ξεκινούν να βαδίζουν... Επιπλέον, είναι στην διακριτική ευχέρεια του καθενός να απαντήσει και εφόσον το θέλει ο ίδιος.
Όποιο μέλος, λοιπόν, μπορεί να σε βοηθήσει, θα το κάνει.
Φιλικά ;)
GELLO
19-11-2007, 10:57 PM
Στη σωστή ενότητα το έθεσες το θέμα σου με την μόνη σημείωση ότι μπορεί να σου απαντήσουν και μέλη και αστρολόγοι. Απλά πρέπει να κάνεις υπομονή, καθ' ότι δεν γνωρίζουν όλοι αστρολογία, άλλοι γνωρίζουν λιγότερο, άλλοι περισσότερο, άλλοι τώρα ξεκινούν να βαδίζουν... Επιπλέον, είναι στην διακριτική ευχέρεια του καθενός να απαντήσει και εφόσον το θέλει ο ίδιος.
Όποιο μέλος, λοιπόν, μπορεί να σε βοηθήσει, θα το κάνει.
Φιλικά ;)
σε ευχαριστώ πολύ..
friary
20-11-2007, 08:58 AM
Αγαπητή GELLO. Σε αυτές τις περιπτώσεις καλό θα ήταν να μπορείς απο μόνη σου να βλέπεις μερικά πράγματα απο τους χάρτες σου. Φαντάζομαι πως ήδη θα τους έχεις, οπότε κοίτα τι πλανήτες ρίχνει ο ένας πάνω στον άλλο. Σε ποιους Οίκους και τι όψεις κάνουν. Και εδώ είμαστε να το συζητήσουμε :)
kmakri
20-11-2007, 09:02 AM
Την Συναστρία θα μπορούσες να την βρεις στο site : Astrology and Horoscope Homepage - Astrodienst (http://www.astro.com)
Τοποθετείς την ώρα στο My astro και από τα Free Horoscopes επιλέγεις το Synastry.
Δεν θυμάμαι να σε κατατοπίσω ακριβώς. Πρέπει να το ψάξεις λίγο..
ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ
Fotini Christodoulou
20-11-2007, 09:04 AM
Χάρτη συναστρίας μπορείτε να ζητήσετε και από την ενότητα Οι θέσεις των πλανητών σας:bigsmile:
Επειτα όπως σας προτεινε η friary μπορούμε να συζητήσουμε τις όψεις σας προβληματίζουν:bigsmile:
Βασιλική Κόντη
20-11-2007, 11:26 AM
Δεν ξέρω αν απευθύνομαι σωστά, διορθώστε με.. Σκοπός του site είναι να μας ενημερώνει, να μας βοηθάει και να μας διασκεδάζει. Ποιός θα μπορούσε να με βοηθήσει να μελετήσω ή να βρω στοιχεία για μια ερωτική συναστρία; Γεννήθηκα στις 27-9-78 ώρα 2.00πμ και ο καλός μου 26-7-66 ώρα 5.30πμ [ωροσκόποι Λέων και οι δυο].. όπου ζήτησα βοήθεια και στοιχεία, εκτός μιας περίπτωσης, σιωπή... Δεν έχω τις κατάλληλες γνώσεις, αλλά έχω πάθος με την αστρολογία.. Ευχαριστώ...φιλιά
Αγαπητή φίλη,
δεν είναι εύκολο,νομίζω,για κάποιον ο οποίος ασχολείται λίγο διάστημα με τηνΑστρολογία να μπορέσει να σε κατευθύνει ή να <<διαβάσεις>>μόνη σου τη συναστρία με το άτομο που σε ενδιαφέρει.Απαιτεί πολλές γνώσεις κλασσικής Αστρολογίας και συνδυαστικής Ωροσκοπίων.Επειτα τι ακριβώς θέλεις να μελετήσεις την γεννέθλια συναστρία, που δείχνει τι κοινά και τι όχι έχουν τα άτομα μεταξύ τους ή την προοδευτική που δίνει την πρόβλεψη του τι ακριβώς ΘΑ συμβεί μεταξύ τους και προς τα που πάει η σχέση.Καλό θα ήταν να προμηθευόσουν μια συναστρία μεταξύ σας αλλά και πάλι θα πρέπει κάποιος να σου την εξηγήσει.Οπως καταλαβαίνεις είναι δυσκολούτσικο να το κάνεις μόνη σου χωρίς να έχεις εμπειρία.Εδώ για έναν επαγγελματία χρειάζεται τουλάχιστον 2 ώρες για να δουλέψει και να την αποδώσει σωστά στον πελάτη του.Γι'αυτό και η σιωπή...όχι από αδιαφορία αλλά χρόνου!!
Βασιλης Παπαδολιας
20-11-2007, 11:38 AM
Κι εγώ συμφωνώ με την κυρία Κόντη... Θέλει κάποια εργασία να σου απαντήσει κάποιος... Ενδεχομένως να πάρεις περισσότερες απαντήσεις, αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο ερώτημα που σε προβληματίζει για τη σχέση... π.χ. νομίζεις ότι δεν του αρέσεις ή μαλώνετε ή κάτι τέτοιο...
Και πάλι πάντως όπως και να'χει μη βασίζεις αποκλειστικά στις συναστρίες τη σχέση σου... Υπάρχουν χάλια συναστρίες που έχουν δώσει υπέροχα ζευγάρια...
Φιλικά
ΒΠ
panther
21-11-2007, 12:21 AM
Εγώ, συνήθως προτείνω να εξετάζουμε αρκετά καλά το δικό μας γενέθλιο και στη συνέχεια του άλλου ατόμου. Και αφού είμαστε σίγουροι ότι ελέγξαμε τα πάντα, τότε να προχωρούμε σε συναστρία.
Για παράδειγμα αν εγώ σου πω οτί η Χ όψη της συναστρίας δηλώνει αυτό, τότε είναι πολύ πιθανό να πέσω έξω, γιατί απλά δεν μπορώ να στηριχθώ σε 2-3 όψεις μιας συναστρίας και να παραβλέψω πολλά σημαντικά βήματα που αφήνω πίσω, τα οποία πρέπει να εξεταστούν αναλυτικά.
Για αυτό δυσκολευόμαστε να απαντήσουμε.:bigsmile:
Μητσάκος
21-11-2007, 01:27 AM
Πάντως ότι και να κάνεις GELLO δες που πέφτει ο Ποσειδώνας σας και τι όψεις κάνει. Ο Ποσειδώνας όπως έχεις δει φαντάζομαι, αντανακλα το ροζ συννεφάκι που δεν μας αφήνει να δούμε τι παίζει αντικειμενικά. :unsure:
GELLO
24-11-2007, 11:22 PM
Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και τον χρόνο που αφιερώσατε. Ακόμη, προσπαθώ να μάθω.. Ψάχνω και ψάχνομαι.. Φιλιά.. να είστε καλά!