PDA

View Full Version : Εμπεριεχόμενο ζώδιο

Aries&Libra
15-11-2007, 10:28 PM
Καλησπερα σε ολους σας,
Διαβάζοντας το αρθρο της κας Κοντη για το διαζυγιο και τα σχολια των μελων, εμαθα τι σημαινει εμπεριεχόμενο ζωδιο. Στον προσωπικο μου χαρτη εχω εμπεριεχομενο ζωδιο στον εβδομο οικο τον Ταυρο με τεσσερις πλανητες Αφροδιτη, Αρη, Ερμη και Κρονο και διαζυγιο υπαρχει. Εμπεριεχομενο ομως εχω και στον πρωτο οικο τον Σκορπιο οπου βρισκεται ο Διας αναδρομος. Επηρεαζει αυτο το "εγω" μου; και γενικοτερα ισχυει κατι ιδιαιτερο αναλογα με τον οικο;
Ευχαριστω παιδια

Λίλιαν Σίμου
15-11-2007, 10:36 PM
Αγαπητή Aries&Libra

Το εμπεριεχόμενο ζώδιο δεν αναιρεί τις ιδιότητές του. Απλά είναι πιο εγκλωβισμένες και χρειάζονται μεγαλύτερη προσπάθεια για να προωθηθούν. Σίγουρα λειτουργούν όλοι οι προσωπικοί σας πλανήτες στον Ταύρο. Δεν παύουν να εκπέμπουν το μήνυμά τους. Αλλά θέλουν πολύ προσπάθεια για επιτυχία.

Ο ανάδρομος Δίας σας κάνει λιγότερο απαιτητική με τον ίδιο σας τον εαυτό, τουλάχιστον εξωτερικά. Γιατί η ανάδρομη φορά δείχνει την ανάγκη να σκεφθείτε κατ' επανάληψη πριν επεκταθείτε ως προσωπικότητα, αλλά και ένα δισταγμό στις απαιτήσεις σας.

Το εμπεριεχόμενο ζώδιο θα επιδιώξει να εκδηλωθεί, αλλά δεν θα προκύψει αυτό δίχως κόπο και επιμονή. Όλα θα στοιχεία του ζωδιακού αργά ή γρήγορα προβάλουν τις ανάγκες τους.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Aries&Libra
15-11-2007, 10:44 PM
Ευχαριστω για την τοσο αμεση επεξηγηματικη σας απαντηση!