View Full Version : Τί σημαίνει το part of fortune στον 4ο οίκο;
adora
13-11-2007, 06:20 PM
στο γενέθλιο χάρτη μου έχω στον 4 οίκο έχω ένα πλανητη που λέγεται the part of fortune . τι σημαινει αυτό ? δεν κατανόησα την ερμηνεια . επίσης ο 4 οίκος ειναι ο τομέας της οικογενειας ,των συναισθηματων και του πατέρα . πως επηρεάζει αυτός ο πλανητης τους παραπάνω τομεις ;δεν μπορω να αναλυσω αυτο το σημειο στο χαρτη μου ...ευχαριστω
Fotini Christodoulou
13-11-2007, 06:56 PM
Διαβάστε το άρθρο Ο κλήρος της τύχης (http://www.myhoroscope.gr/showthread.php?t=224) για περισσότερες πληροφορίες.
*Astropeleki*
13-11-2007, 06:59 PM
To Part of Fortune δεν είναι πλανήτης. Είναι σημείο, ανήκει στους Αραβικούς κλήρους και είναι από τους πλέον γνωστούς κλήρους. Μεταφράζεται ως Κλήρος της τύχης και αντιπροσωπεύει την επιτυχία, σχετίζεται με το σώμα, την υγεία, την καριέρα και την εργασία.
Παίζει ρόλο ανάμεσα σε ποιους πλανήτες βρίσκεται, σε ποιο ζώδιο, την οικοθεσία καθώς και τις όψεις που σχηματίζονται.
Αυτά τα ολίγα από εμένα.
Ιφιγένεια
13-11-2007, 07:18 PM
Κάπου διάβασα οτι το Part of fortune στους ιχθείς είναι στην πραγματικότητα Part of Misfortune!!! Ποια είναι η γνώμη σας???
Εγώ το έχω στους ιχθείς και στον 1ο οικο... δεν είμαι σιγουρη τι σημαίνει αυτο..
πάντως για αλλες ατυχεις θέσεις ελεγε στο σκορπιο, στον 8ο, στον12ο και σε συνοδο με το Βορειο δεσμο(ή το νότιο... δε θυμάμαι καλά)...
Fotini Christodoulou
13-11-2007, 07:20 PM
Αν διαβάσετε το άρθρο που παραθέτω λιγο παραπάνω θα δείτε αρκετες πληροφορίες σχετικά.
το σχετικό αποσπασμα περί κληρου της τυχης στον Ιχθύ
Στους ΙΧΘΕΙΣ
Δίνει στους ανθρώπους την ικανότητα να ελίσσονται εύκολα. Κάνει στρατηγούς, μυστικιστές και μουσικούς, που προσπαθούν να δημιουργήσουν, στους τομείς που ασχολούνται, νέες φόρμες και νέες αρχές, καταστρέφοντας τις παλιότερες. Κάνει ακόμα τα άτομα να αδιαφορούν για τις λεπτομέρειες, να γίνονται τυχοδιωκτικά και να είναι πρόθυμοι για την κατάκτηση νέων κόσμων. Παραδείγματα αυτού του τύπου έχουμε τους: Σβέντενμποργκ, Ναπολέων, Σούμαν.
Ιφιγένεια
13-11-2007, 07:23 PM
ναι το διάβασα... απλώς είχα διαβάσει και αυτά που προανέφερα κάπου αλλού και ήθελα να δω την αποψη όσων γνωρίζουν..
Fotini Christodoulou
13-11-2007, 07:28 PM
Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν υπάρχει καμιά θέση "ατυχίας".:bigsmile:
Για το θέμα που αναφέρεις δεν έχει τυχει να το διαβάσω πουθενά, οποτε δεν έχω και άποψη:bigsmile:
Ιφιγένεια
13-11-2007, 07:29 PM
Έχεις δίκιο! :)
ευχαριστώ πολύ!