PDA

View Full Version : ¶ρης στον Καρκίνο

Βασιλης Παπαδολιας
11-11-2007, 12:31 PM
Μιλήσαμε για τον ανάδρομο ¶ρη αλλά μείναμε κυρίως στο θέμα του ανάδρομου... Τι γίνεται με τη φύση του ¶ρη όταν βρίσκεται στον Καρκίνο; Η διάρκεια της παραμονής του στον Καρκίνο μετατρέπει την επίδραση του ¶ρη ειδικότερα για φέτος και του χρόνου σε μακροχρόνια επίδραση, όπως του Δία ή του Κρόνου... Τι σημαίνει ο ¶ρης στον Καρκίνο σαν αίσθηση σε σας;

Για να ξεκινήσω τη συζήτηση παραθέτω μερικά δείγματα που έχω μέχρι τώρα από προσωπικές εμπειρίες και από το περιβάλλον και που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν σαν αφορμές:

1. Πολλοί Καρκίνοι παίρνουν πρωτοβουλίες για δράση. Επειδή συνήθως είναι χαμηλών τόνων ζώδια, ξαφνιάζει η ξαφνική ενεργητικότητα / εριστικότητα τους...

2. Παρουσιάζονται έριδες πίσω από τα παρασκήνια... Οικογένειες - κυριολεκτικά ή μεταφορικά - ξαφνικά φαγώνονται και καυγαδίζουν...

3. Υπάρχει αναστάτωση στον ατομικό ψυχισμό... Γίνονται όνειρα αλλά επέρχονται και απογοητεύσεις...

Τι άλλες καταστάσεις εσωτερικές ή εξωτερικές αισθάνεστε ότι σας συμβαίνουν κάτω από αυτή τη συνθήκη; Τι εμπειρίες έχετε αυτή την εποχή που πιστεύετε ότι εντάσσονται στην επίδραση που δημιουργεί αυτή η θέση του ¶ρη;

kphssa
11-11-2007, 04:07 PM
Απο τις λιγοστες μου γνωσεις και μερικες προσωπικες εμπειριες αναφερω τα παρακατω¨
O Αρης αναδρομος και δε στον Καρκινο μου φαινεται οτι προκαλει εσωτερικες αναταραχες και μας κανει να σκεφτομαστε η να κολλαμε σε θεματα συναισθηματικης φυσεως. Εξαρταται βεβαια και απο τον οικο που βρισκεται αλλα σε γενικες γραμμες ισως να υπαρχουν σκεψεις του στιλ Να τα χαλασω η να μεινω στη σχεση , ας το ξανασκεφτω...και η ολη διαδικασια σκεψεως να διαρκεσει οσο ο Αρης ειναι αναδρομος λιγο πριν και λιγο μετα.
Οσον αφορα εριστικες συμπεριφορες σε οικογενεια, οι τσακωμοι μπορει να μην καταληγουν πουθενα.. Ισως ομως να βρισκει κανεις την ευκαιρια κατω απο αυτην την διελευση να σκεφτεται παλιοτερες συγκρουσεις με ατομα και να τις κατανοει περισσοτερο η να προσπαθει να τις ξεπερασει η να βρει μια λυση.
Οσον αφορα τη σχεση μεταξυ Αρη αναδρομου και διαψευση ονειρων νομιζω οτι ευσταθει η συσχετιση αυτη πολυ. Τωρα αν μαζι με τη διελευση του αναδρομου Αρη υπαρχει και καμια δυσκολη οψη με κανενα Ποσειδωνα, τοτε κρυφτειτε καλυτερα, μπορα ( Αρης) ειναι θα περασει!
Παντως προσωπικοτητες με γενεθλιο Αρη αναδρομο, σε ορισμενες προτασεις βεβαια, μπορουν να μας προκαλουν και μια εντονη εσωτερικη αναστατωση μεσω του εργου τους, π.χ. Μοτσαρτ, Φρουντ, Τομας Μανν, Φριντα Καλο κ.α. , ολοι αυτοι ειχαν Αρη αναδρομο και ισως να ειναι τυχαιο αλλα σκεφτηκα να το αναφερω.
Κρησσα

kphssa
11-11-2007, 04:26 PM
Παντως προσωπικοτητες με γενεθλιο Αρη αναδρομο, σε ορισμενες προτασεις βεβαια, μπορουν να μας προκαλουν και μια εντονη εσωτερικη αναστατωση μεσω του εργου τους, π.χ. Μοτσαρτ, Φρουντ, Τομας Μανν, Φριντα Καλο κ.α. , ολοι αυτοι ειχαν Αρη αναδρομο και ισως να ειναι τυχαιο αλλα σκεφτηκα να το αναφερω.
Κρησσα

, ορισμενες περιπτωσεις ηθελα να πω!!!:embarrest.

Λίλιαν Σίμου
11-11-2007, 07:06 PM
Αγαπητά μέλη

Ο ¶ρης στον Καρκίνο είναι στη δυσμενέστερη θέση του, επομένως θα προβάλει πολλές αδυναμίες ανάλογα με τον οίκο που βρίσκεται στον καθένα και τους πλανήτες (ιδιαίτερα προσωπικούς) που ακουμπά.

Λόγω της κρίσιμης μοίρας στην οποία γίνεται το φαινόμενο αυτό, παραμένει δε επί σειρά ημερών εκεί, χαμηλώνοντας την ταχύτητα και κάνοντας στάση, πριν στραφεί σε ανάδρομη φορά, έχουμε επιμονή και κρίση μεγάλη.

Ήδη υπάρχει αναταραχή σε ομάδες εργασίας ή οικογένειες, όπως και μεταξύ παιδιών και πατρίδας (η μεγάλη οικογένεια) όπου έχουμε ανούσια σε μεγάλο βαθμό καταλήψεις σχολείων και φυσικά αναβρασμό. Αναβρασμό και μέσα στις οικογένειες λόγω αδυναμίας να αντιδράσουν πέρα από το να αποφασίσουν να ενισχύσουν τα φροντιστήρια στα παιδιά.

Γενικά φέρνει αντιδράσεις ενστικτώδεις, με έξαρση συγκινησιακή, που στρέφεται τελικά εναντίον εκείνου που την προκαλεί. Δεν είναι καλός σύμβουλος και χρειάζεται περίσκεψη και ωριμότητα -κάτι που λείπει από τα άτομα που λειτουργούν άμεσα μέσω φόρτισης συγκινησιακής. Αυτή την περίοδο λοιπόν, ανάλογα με το ατομικό του ωροσκόπιο, ο καθένας δέχεται την εριστική αντίδραση ενός ¶ρη που είναι .... έξω από το φυσικό του περιβάλλον και χάνει την εστίαση του στόχου.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Μητσάκος
11-11-2007, 07:26 PM
Εχω μια απορία. Πέρισυ και πρόπερσυ και πιο πίσω ακόμα καταλήψεις υπήρχαν και αντίστοιχα υπήρχε μεγάλος αναβρασμός και στις οικογένεις και στην μεγάλη οικογένεια που είναι η πατρίδα. Τι το διαφορετικό γίνεται τώρα που είναι αναδρομος ο Αρης? Και αν δεν έχει σημασία τότε είναι άστοχο το παράδειγμα. Αν όμως έχει σημασία τότε θα πρ΄πει ο Αρης να είχε ανάδρομη φορά και τα προηγούμενα χρόνια κάθε χρόνο. και παρόλο που ήταν σε άλλα ζώδια θα είχε τα ίδια αποτελέσματα. Αν όμως εξηγούνται οι καταλήψεις που γίναν πέρισυ με άλλο φαινόμενο και αυτές που γίναν πρόπερσυ με ένα άλλο τότε μπορούμε να εξηγήσουμε και να αναλύσουμε κάθε συμβάν με όποια όψη η με όποιον συσχετισμό μας βολεύει για κάθε περίπτωση :wacko: Παράδοξο?

Λίλιαν Σίμου
11-11-2007, 07:46 PM
Αγαπητέ Μητσάκο

Έδωσα ένα ενδεικτικό παράδειγμα ανησυχίας στις οικογένειες και δεν είναι άστοχη η σημείωση αυτή. Κάθε φορά, υπάρχουν συνδυασμοί και πληθώρα στοιχείων. Αυτή τη φορά, όπως αναφέρω και στο Ουρανόγραμμα του μήνα Οκτωβρίου (όπου ξεκίνησαν οι πρώτες ανησυχίες) υπήρχαν κι άλλα σημάδια. Δεν μπορώ να επεκταθώ εδώ, αλλά είναι πολλές οι παράμετροι.

Το θέμα αυτή την φορά ήταν ο ¶ρης στον Καρκίνο και μάλιστα σε πολύ ευάλωτη μοίρα. Η ένταση είναι πιο ισχυρή σε ό,τι αφορά τα θέματα ευαισθησίας, ψυχισμού, οικογένειας, πατρίδας. Έφερα ένα παράδειγμα των ημερών.

Ο ανάδρομος ¶ρης φέρνει εντάσεις σε επανάληψη και μάλιστα με ιδιαίτερη κρίση λόγω της θέσης που διατηρεί (ζωδιακή μοίρα) για πολλές ημέρες. Είναι μία επανάληψη κρίσης, από το παρελθόν, κρίση στις οικογένειες που μετά την μεγάλη περυσινή έκρηξη (λόγω της ιδιότητάς μου παρακολουθώ στενά τα τεκτενόμενα στα σχολεία και δεν είναι κάθε χρόνο το ίδιο), βλέπουν τον απόηχο τώρα, χωρίς τα ίδια αίτια, αλλά με τα ίδια επιθετικά (για την οικογένεια) αποτελέσματα. Εξ άλλου, η κρίση είναι κυρίως μέσα από μία συγκινησιακή φόρτιση αυτή τη φορά, αναδρομή σε επιδράσεις του χθες και έλλειψη λογικής και ρεαλισμού στα αιτήματα. Είναι μία μάχη χωρίς εστίαση σε αντίπαλο, επομένως μία μάχη που πληγώνει τον ίδιο μας τον εαυτό (κατ΄επέκταση αυτούς που παίρνουν μέρος).

Δεν εξηγώ ποτέ κοινωνικά γεγονότα κατά το δοκούν. Στην πολιτκή αστρολογία, τα φαινόμενα εξηγούν τις προθέσεις και την πρόκληση που δημιουργείται. Κάθε φορά ένας αναβρασμός περιέχει είτε στοιχεία ¶ρη (επιθετικότητα και εριστική διάθεση), είτε Πλούτωνα, είτε Ουρανού, είτε άλλων επιθετικών συνδυασμών που εξηγούν την πηγή της αναστάτωσης. Μία απεργία ή μία ένταση, δεν προκαλείται από τους ίδιους παράγοντες κάθε φορά. Στη σημερινή περίπτωση, ένα ακόμη στοιχείο του ¶ρη στη θέση που βρίσκεται, προκαλεί και αυτό το γεγονός.

Εξ άλλου η εριστική διάθεση είναι εμφανής σε πολλούς χώρους που λειτουργούν ως οικογένεια. Μπορούμε να αντλήσουμε παραδείγματα από τους γύρω μας.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Μητσάκος
11-11-2007, 08:03 PM
Το θέμα αυτή την φορά ήταν ο ¶ρης στον Καρκίνο και μάλιστα σε πολύ ευάλωτη μοίρα. Η ένταση είναι πιο ισχυρή σε ό,τι αφορά τα θέματα ευαισθησίας, ψυχισμού, οικογένειας, πατρίδας. Έφερα ένα παράδειγμα των ημερών.

Ο ανάδρομος ¶ρης φέρνει εντάσεις σε επανάληψη και μάλιστα με ιδιαίτερη κρίση λόγω της θέσης που διατηρεί (ζωδιακή μοίρα) για πολλές ημέρες. Είναι μία επανάληψη κρίσης, από το παρελθόν, κρίση στις οικογένειες που μετά την μεγάλη περυσινή έκρηξη (λόγω της ιδιότητάς μου παρακολουθώ στενά τα τεκτενόμενα στα σχολεία και δεν είναι κάθε χρόνο το ίδιο), βλέπουν τον απόηχο τώρα, χωρίς τα ίδια αίτια, αλλά με τα ίδια επιθετικά (για την οικογένεια) αποτελέσματα. Εξ άλλου, η κρίση είναι κυρίως μέσα από μία συγκινησιακή φόρτιση αυτή τη φορά, αναδρομή σε επιδράσεις του χθες και έλλειψη λογικής και ρεαλισμού στα αιτήματα. Είναι μία μάχη χωρίς εστίαση σε αντίπαλο, επομένως μία μάχη που πληγώνει τον ίδιο μας τον εαυτό (κατ΄επέκταση αυτούς που παίρνουν μέρος).

Αυτά με καλύπτουν. Καταλαβαίνω ότι για την οικονομία του χώρου δεν μπορούν να παρατίθονται όλα :bigsmile:

Εξ άλλου η εριστική διάθεση είναι εμφανής σε πολλούς χώρους που λειτουργούν ως οικογένεια. Μπορούμε να αντλήσουμε παραδείγματα από τους γύρω μας.

Αυτό όμως μου άρεσε :cheesy: (στο βαθμό που το κατανοώ ε? )

Ευχαριστώ για την άμεση επεξήγηση.

chandramani
11-11-2007, 09:05 PM
Οταν κάποιος έχει τη σελήνη του στον καρκίνο και στο τετάρτο σπίτι να υποθέσω ότι οι εν λόγω αναταράξεις θα αφορούν ΄κυρίως οικογενειακά και συναισθηματικά θέματα?

Λίλιαν Σίμου
11-11-2007, 10:01 PM
Αγαπητή chandramani

Πράγματι είναι έτσι. Επίσης προσοχή σε ατυχήματα στο σπίτι ή στην κουζίνα.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

chandramani
11-11-2007, 11:51 PM
Ευχαριστώ Κα Σίμου:bigsmile:

konstantza
12-11-2007, 02:04 AM
τι να πω και εγώ που εχω τον Αρη στον Καρκινο?(γενέθλια θέση)
η ζωή μου όλη ειναι συνέχεια πάνω κατω.
μήπως εχετε καμια συμβουλή?

ευχαριστώ

Βασιλης Παπαδολιας
12-11-2007, 09:43 AM
τι να πω και εγώ που εχω τον Αρη στον Καρκινο?(γενέθλια θέση)
η ζωή μου όλη ειναι συνέχεια πάνω κατω.
μήπως εχετε καμια συμβουλή?

ευχαριστώ

Μία ιδέα είναι, αν μπορούσες να εσωτερικεύσεις τη δράση... Να εξετάζεις τον εαυτό σου, να ψάχνεσαι... Αν είναι να εξωτερικεύσεις τη δράση, μία άλλη ιδέα θα ήταν να αποκτήσεις κάτι δικό σου (να έχεις ένα μαγαζί, ένα σπίτι)... Ή να ασχολείσαι με θέματα σπιτιού (π.χ. ανακατασκευές, αναπαλαιώσεις)... Ο Καρκίνος έχει ανάγκη να έχει κάτι δικό του κι ο ¶ρης διατυπώνει την ανάγκη αυτή σαν αίτημα και φιλοδοξία ή ακόμα και σαν καριέρα...

Πιθανόν να υπάρχουν κι άλλα που μπορούν να συμπληρώσουν τα άλλα μέλη...

zeta1987
12-11-2007, 11:11 AM
Εγώ μέχρι στιγμής έχω τον ¶ρη να διελαύνει από τον 4οίκο και αυτό που βιώνω είναι μία τρομερή ένταση μέσα στο σπίτι και πολλά προβλήματα που δυστυχώς παραμένουν στάσιμα.. Κάνει ένα τρίγωνο με Ερμή και Πλούτωνα στον Σκορπιό στον όγδοο οίκο..Βέβαια με την πορεία του ανάδρομου ¶ρη όταν πάει στους Διδυμους θα πάει στον 3 οίκο. Τώρα τι θα γίνει εκεί δεν ξέρω!:weird:

GIRL
12-11-2007, 12:43 PM
δεν είσαστε μόνο τα Καρκινάκια που να δείτε τους Αιγόκερους που έχουν τον Αρη απέναντι,
ξέρω άτομο με Αρη- Κρόνο - Ερμή και Ηλιο στον Αιγόκερο που απο το καλοκαίρι και μετά εκτός απο την ένταση που έχει τα αλλάζει όλα .Μέχρι για διαζύγιο συζητά που για έναν Αιγόκερο-το διαζύγιο- είναι λέξη που δεν υπάρχει στο λεξιλογιό του.

Toksotaki
12-11-2007, 06:22 PM
εχω ωροσκοπο λεοντα...ο Αρης ειναι στον 12 οικο και μου αποκαλυπτονται ατομα που δρουσαν πισω απο το παρασκηνιο με σκοπο να με βλαψουν...και η πλακα ειναι οτι αυτο συνεχιζεται,πολλες παρελθοντικες καταστασεις ερχονται στο προσκηνιο,τι αλλο θα δουν τα ματια μου!?τεσπα οταν ο Αρης σε διελευση"αγγιξει" τον νοτιο δεσμο,κανει συνοδο να περιμενω καρμικες καταστασεις?

*Astropeleki*
12-11-2007, 09:03 PM
Ο κύριος διελαύνοντας ¶ρης πέφτει πάνω στο ωραιότατο Μεσουράνημα μου στον Καρκίνο και ήδη βλέπω μια έντονη δράση στον επαγγελμτικό τομέα, η οποία θα κορυφωθεί σίγουρα γύρω στις 10-15 Δεκεμβρίου, όπου και θα σχηματίσει ακριβή όψη συνόδου με την ακμή του Μεσουρανήματός μου και το βλέπω να με παίρνουν τ' ανάσκελα από την αίθουσα διδασκαλίας :laugh:
Πέρα από την πλάκα, θέλω να πιστεύω πως αυτή η έντονη δράση που θα μου προσφέρει, θα οδηγήσει στην επιτυχή διεξαγωγή της παράστασης που ετοιμάζω με την βοηθό μου και ότι θα καταχειροκροτηθούμε όλοι για τον κόπο και εν μέρει την πίεση που θα φάνε τα παιδιά για να βγει αυτό που επιθυμούμε!

skorpion
12-11-2007, 09:20 PM
μακαρι! στο ευχομαι!

εμενα στο δευτερο μου οικο θα ειναι, πλανητες εκει δεν εχω, τωρα αν θα κανει καμμια οψη με καναν αλλο δεν ξερω...

Αν κανει o αναδρομος κανει οψη με σεληνη(και η σεληνη τετραγωνιζει τον ηλιο στο γενεθλειο) στον εκτο οικο τι μπορει να φερει?

GIRL
13-11-2007, 11:49 AM
skorpion

λόγω 6ου οίκου πρόβλημα στον εργασιακό σου χώρο σε σχέση με γυναικείο πρόσωπο.

skorpion
13-11-2007, 09:33 PM
μακαρι! στο ευχομαι!

εμενα στο δευτερο μου οικο θα ειναι, πλανητες εκει δεν εχω, τωρα αν θα κανει καμμια οψη με καναν αλλο δεν ξερω...

Αν κανει o αναδρομος κανει οψη με σεληνη(και η σεληνη τετραγωνιζει τον ηλιο στο γενεθλειο) στον εκτο οικο τι μπορει να φερει?

δεν ειναι δικη μου αυτη η οψη, ευχαριστω παντως:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

chrisochola
16-11-2007, 04:35 PM
Γεια σας!αν ξέρει κάποιος ας με διαφωτίσει γιατί το χρειάζομαι. αυτήν την περίοδο δρομολογώ αλλαγές στη δουλειά μου, ψάχνω για κάτι καλύτερο. είμαι ταύρος και έχω το άρη στον 4 οίκο. τώρα που είναι ανάδρομος πως επηρεάζομαι κυρίως στα επαγγελματικά?

Βασιλης Παπαδολιας
16-11-2007, 04:42 PM
Γενικά ο ανάδρομος ¶ρης δεν είναι και πολύ καλός για ξεκινήματα.. Ίσως να υπάρχει κάποια εξαίρεση για άτομα που έχουν από τη γέννηση τους ανάδρομο ¶ρη, αλλά γενικά είναι δύσκολη περίοδος για νέες δραστηριότητες... Από την άλλη κάθε άνθρωπος επιλέγει τη στιγμή που κρίνει ο ίδιος για να κάνει κάτι καινούριο... Δεν έχει νόημα να κάνουμε αυτό ή εκείνο επειδή το λέει κάποιο βιβλίο αστρολογίας...

chrisochola
16-11-2007, 04:48 PM
ευχαριστώ κ Παπαδολιά

Deodonus
17-11-2007, 04:32 PM
Μόλις είδα ότι ο ¶ρης βρίσκεται στον 9ο οίκο μου και μόλις πριν μία βδομάδα έβγαλα τα εισητήριά μου για το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό!

Γενικά, ο ¶ρης από πάνω μου με έχει κάνει να έχω τα νεύρα μου σπασμένα από ένταση. Έχω γίνει (ακόμα πιο πολύ) απότομος, νευρικός, οξύθυμος. Αλλά δεν πειράζει - καιρός ήταν να τρίξουμε τα δόντια σε μερικούς-μερικούς που τους ανεχόμαστε μία ζωή!

Από την άλλη, έχω ξεκινήσει πολλές δραστηριότητες με πολύ κέφι και ενέργεια. Αλλά ταυτόχρονα έχω και πολλή κούραση μέσα μου.

Αυτά μου'ρχονται τώρα...

Υ.Γ.: Περίεργο: ούτε οικεγενειακές συγκρούσεις είχα, ούτε παρασκινιακά πράγματα...

penguin
17-11-2007, 06:07 PM
Γεια σας! Εχω Αφροδιτη στον Καρκινο στον 9ο οικο και εχω αρχισει να θυμαμαι ολους με τους οποιους εχω μαλωσει, στενοχωρηθει, ο,τι λαθη εχω κανει...:love:
Σκετη καταθλιψη!! Εχει σχεση?Αυτο σημαινει οτι τα αισθηματικα μου καπως ετσι θα συνεχισουν μεχρι ο Αρης να ερθει σε ορθη φορα?

Λίλιαν Σίμου
18-11-2007, 09:47 PM
Αγαπητή penguin

Η νοσταλγία από τα στοιχεία που περιγράφετε είναι δικαιολογημένη. Θα ήταν καλό να κάνετε λίγο υπομονή κι όταν ορθοδρομήσει ο ¨Αρης και μάλιστα φύγει από την μοίρα της Αφροδίτης σας, θα ηρεμήσουν πολλά.
Είναι καλή περίοδος βέβαια να σκεφθείτε πάνω στην ιδεολογική προσέγγιση της αγάπης, δηλαδή τι είναι αγάπη, πώς εκφράζεται μέσα από εσάς, κλπ

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Λίλιαν Σίμου
18-11-2007, 09:52 PM
Μόλις είδα ότι ο ¶ρης βρίσκεται στον 9ο οίκο μου και μόλις πριν μία βδομάδα έβγαλα τα εισητήριά μου για το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό!

Γενικά, ο ¶ρης από πάνω μου με έχει κάνει να έχω τα νεύρα μου σπασμένα από ένταση. Έχω γίνει (ακόμα πιο πολύ) απότομος, νευρικός, οξύθυμος. Αλλά δεν πειράζει - καιρός ήταν να τρίξουμε τα δόντια σε μερικούς-μερικούς που τους ανεχόμαστε μία ζωή!

Από την άλλη, έχω ξεκινήσει πολλές δραστηριότητες με πολύ κέφι και ενέργεια. Αλλά ταυτόχρονα έχω και πολλή κούραση μέσα μου.

Αυτά μου'ρχονται τώρα...

Υ.Γ.: Περίεργο: ούτε οικεγενειακές συγκρούσεις είχα, ούτε παρασκινιακά πράγματα...

Σας εύχομαι καλή παραμονή στο εξωτερικό. Ο ¶ρης σας έδωσε την ευκαιρία να βγείτε έξω από την πατρίδα (Καρκίνος). Η ένταση είναι φυσικό επακόλουθο, ειδικά αν κάποιοι πλανήτες γενέθλιοι κάνουν όψη. Αλλά μπορεί να ήρθε όντως η στιγμή της αποφόρτισης.:bigsmile:

Για τους καυγάδες στο σπίτι, ή την παρασκηνιακή συμπεριφορά, ίσως θα ήταν δύσκολο να το βιώσετε, επειδή ο ¶ρης βρίσκεται στον 9ο οίκο και εκτονώνεται εκτός σπιτιού.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Λευκή
19-11-2007, 01:05 AM
Καλώς ή κακώς δεν εξηγούνται ΟΛΑ με την αστρολογία,ή τουλάχιστον δεν είμαστε σε θέση να τα εξηγήσουμε σωστά.Με όλο το σεβασμό,νομίζω ότι αυτή η απόδοση ανύπαρκτων χαρακτηριστικών στους μαθητές μόνο και μόνο επειδή βρίσκεται ο άρης στον καρκίνο δεν είναι και πολύ πετυχημένη.Το ίδιο ισχύει και για τα προβήματα των οικογενειών,τα οποία είναι διαρκή εδώ και πάρα πολλά χρόνια και ουδεμία σχέση έχουν με τις καταλήψεις των σχολείων(και με τον αρη στον καρκίνο).Αντί να πούμε μπράβο στα παιδιά που ασχολούνται με ζητήματα που αύριο θα ειναι μέρος της καθημερινότητάς τους και τα αφορά άμεσα,αντί να χαιρόμαστε που δεν είναι τα "αδιάφορα"παιδιά (πολύ αγαπητός χαρακτηρισμός για μερικούς) καθόμαστε και τα αφορίζουμε.Δεν ξέρω αρκετή αστρολογία ώστε να εξηγήσω απ αυτην την οδό αυτό το υπέροχο ξύπνημα των μυαλών τους:bigsmile:,παρακολουθώ κι εγώ όμως το ζήτημα από άλλη σκοπιά και ξέρω μερικούς λόγους που όμως δεν θα τους αναλύσω εδώ γιατί δεν είναι και πολύ κατάλληλοι για ένα αστρολογικό φόρουμ.Απλά το ανέφερα γιατί καλώς ή κακώς,ο άρης στον καρκίνο δεν έχει ουδεμία σχέση με τις μαθητικές καταλήψεις-χωρίς διάθεση προσβολής απέναντι στην κ.Σίμου-γιατί οι αιτίες και τα αποτελέσματα δεν έχουν σχέση με όσα αναφέρονται.

Μαρία_Δ
19-11-2007, 03:44 PM
Από ότι διαβάζω ο ανάδρομος ¶ρης προκαλεί πολλά και διάφορα...!! Όσον αφορά το θέμα υγείας τί επιπτώσεις μπορεί να έχει?? Σε περίπτωση που κάποιος κάνει εγχείρηση αυτό το διάστημα με τον άρη ανάδρομο και ανήκει στο ζώδιο του καρκίνου..υποδηλώνει κάτι κακό?? Απ'ότι διαβάζω αν ήταν ο ερμής ανάδρομος θα έπρεπε να πρόσεχε ανδεχομένως για μία λάθος διάγνωση...κάνω λάθος? Τωρα με τον άρη ανάδρομο τί θα μπορούσε να συμβει?????

Βασιλική Κόντη
19-11-2007, 06:02 PM
Αγαπητή φίλη,
με Ανάδρομο Αρη δεν είναι καθόλου φρόνιμο να αποφασίζονται επεμβάσεις...
ούτε κατά διάνοια.
Βασιλική Κόντη
Αστρολόγος

Μαρία_Δ
19-11-2007, 07:32 PM
Δηλαδή θα πρέπει να αναβληθεί κατά πάσα πιθανότητα...ουφφ..όπως και να έχει σας ευχαριστώ πολύ κυρία Κόντη!!

Μητσάκος
19-11-2007, 10:06 PM
Αγαπητή φίλη,
με Ανάδρομο Αρη δεν είναι καθόλου φρόνιμο να αποφασίζονται επεμβάσεις...
ούτε κατά διάνοια.
Βασιλική Κόντη
Αστρολόγος
Μήπως θα έπρεπε να το εξηγήσουμε και στο γιατρό μας? Μπορεί να μην εκτιμάει την αστρολογία :unsure:

Λίλιαν Σίμου
20-11-2007, 11:51 PM
Καλώς ή κακώς δεν εξηγούνται ΟΛΑ με την αστρολογία,ή τουλάχιστον δεν είμαστε σε θέση να τα εξηγήσουμε σωστά.Με όλο το σεβασμό,νομίζω ότι αυτή η απόδοση ανύπαρκτων χαρακτηριστικών στους μαθητές μόνο και μόνο επειδή βρίσκεται ο άρης στον καρκίνο δεν είναι και πολύ πετυχημένη.Το ίδιο ισχύει και για τα προβήματα των οικογενειών,τα οποία είναι διαρκή εδώ και πάρα πολλά χρόνια και ουδεμία σχέση έχουν με τις καταλήψεις των σχολείων(και με τον αρη στον καρκίνο).Αντί να πούμε μπράβο στα παιδιά που ασχολούνται με ζητήματα που αύριο θα ειναι μέρος της καθημερινότητάς τους και τα αφορά άμεσα,αντί να χαιρόμαστε που δεν είναι τα "αδιάφορα"παιδιά (πολύ αγαπητός χαρακτηρισμός για μερικούς) καθόμαστε και τα αφορίζουμε.Δεν ξέρω αρκετή αστρολογία ώστε να εξηγήσω απ αυτην την οδό αυτό το υπέροχο ξύπνημα των μυαλών τους:bigsmile:,παρακολουθώ κι εγώ όμως το ζήτημα από άλλη σκοπιά και ξέρω μερικούς λόγους που όμως δεν θα τους αναλύσω εδώ γιατί δεν είναι και πολύ κατάλληλοι για ένα αστρολογικό φόρουμ.Απλά το ανέφερα γιατί καλώς ή κακώς,ο άρης στον καρκίνο δεν έχει ουδεμία σχέση με τις μαθητικές καταλήψεις-χωρίς διάθεση προσβολής απέναντι στην κ.Σίμου-γιατί οι αιτίες και τα αποτελέσματα δεν έχουν σχέση με όσα αναφέρονται.

Αγαπητή φίλη

Νομίζω πως εξηγώ με σαφήνεια τον λόγο των φετινών καταλήψεων σε ένα βαθμό μέσω του ¶ρη. Νομίζω είναι κατανοητός ο συμβολισμός που αποδίδω. Το αν διαφωνείτε ή όχι, ως προς τις καταλήψεις της χρονιάς αυτής, είναι δική σας θέση απόλυτα σεβαστή. Επειδή ανήκω στην εκπαιδευτική κοινότητα, έχω και παιδί σε υπό κατάληψη σχολείο, έζησα κι άλλες, όπως οι περυσινές καταλήψεις, οι φετινές όπως τονίζω δεν είναι το ίδιο με άλλες φορές. Κάθε φορά, υπάρχει άλλος λόγος και κάποιες φορές κανένας λόγος. Αυτή τη φορά δεν φάνηκε κάποιος λόγος. Υπήρχε σχολείο που ζητούσε "καπνιστήριο", του παιδιού μου ήταν "ενάντια στη στράτευση" και άλλα τέτοια φαιδρά μαζί με αόριστες ανακοινώσεις του τύπου "λεφτά στη παιδεία" που φυσικά δεν έχει διάθεση καμία κυβέρνηση να κοιράξει, γιατί αν ήθελε μορφωμένα άτομα θα το είχε κάνει από χρόνια.

Ο συγκεκριμένος ¶ρης φέτος έβγαλε από κάθε πλευρά επιθετική και άδικη συμπεριφορά, το βλέπουμε σε κάθε χώρο που λειτουργεί ως οικογένεια και είναι φυσικό να συμβαίνει το ίδιο και στα σχολεία, που είναι το μετέπειτα στάδιο της οικογένειας.
Όπως και να έχει, εξηγώ τον λόγο της κάθε αναστάτωσης, πιστεύω αρκετά καλά. Ο Αρης στο παρόν ζώδιο, λειτουργεί με την λιγότερη αποτελεσματικότητα από κάθε σημείο του ζωδιακού, γι' αυτό και οι καταλήψεις λήγουν όπως θα γνωρίζετε ίσως, χωρίς κανένα όφελος, αφού τα παιδιά ζητούσαν αόριστα πράγματα (υπήρχαν ανακοινώσεις που κυκλοφόρησαν στα σχολεία) και δεν είχαν στόχους όπως πέρυσι για συγκεκριμένες θέσεις. Η φασαρία για τη φασαρία, δεν φέρνει κανένα όφελος, ίσως μόνο στους εκπαιδευτικούς που κάνουν διακοπές επί πληρωμή και στα φροντιστήρια που θησαύρίζουν. Μακάρι τα μυαλά να ξυπνούν, αλλά η επανάσταση να έχει αιτία για να υπάρχει αποτέλεσμα, κάτι που δεν είχε φέτος. Το να γίνεται καθεστώς μία κατάληψη κάθε φθινόπωρο, θα είναι σαν το παιδί που φώναζε "λύκος, λύκος" αλλά στο τέλος που είχε πραγματικό πρόβλημα, κανείς δεν πήγε να το σώσει. Το ίδιο παθαίνουν τα παιδιά τώρα. Μία συγκινησιακή παρόρμηση (ακριβώς με τον ¶ρη στον Καρκίνο) αλλά λόγω της ανάδρομης φοράς χωρίς επιτυχία στο στόχο. Η δράση θέλει λογική και σχεδιασμό, όχι μόνο εσωστρεφή συγκίνηση. Αυτό ακριβώς είναι ο Αρης της εποχής αυτής,

Επειδή συναναστρέφομαι πολύ κόσμο, αυτές οι μέρες ειδικά, είναι μέρες μεγαλύτερης έντασης από το συνηθισμένο. Δεν μιλώ για αψιμαχίες, που φυσικά παντού υπάρχουν. Αν παρατηρήσετε τι γράφω ποτέ δεν μιλώ γενικευμένα. Τώρα στις περισσότερες οικογένειες έγιναν πολύ μεγαλύτερες διαμάχες, που δεν συμβαίνει αυτό τόσο έντονα, με τόση διάρκεια, όλο τον καιρό. Εξ άλλου ο Αρης έχει γρήγορη κίνηση και η επιθετικότητά του επιστρέφει τακτικά, ανά διετία. Αλλά το ανάδρομο στην πιο αδύναμη θέση του έφερε σε κάθε κλειστή ομάδα προβλήματα, που δεν υπήρχαν πριν δύο μήνες, ή πέρυσι.

Δεν λέω πως ΟΛΑ εξηγούνται αστρολογικά, αλλά οι γενικές τάσεις και ειδικά οι ψυχολογικές αντιδράσεις, που αφορούν τον ¶ρη στον Καρκίνο και είναι σαφείς, φάνηκαν σε όποιο χώρο κινούμαστε. Είτε μεταξύ συναδέλφων, είτε μεταξύ συγγενών, είτε αλλού. Εκεί που υπήρχε μικρό πρόβλημα οξύνθηκε ειδικά αυτό το διάστημα.

Ευτυχώς η αστρολογία δεν έχει αυθαιρεσία, έχει παρατήρηση και στατιστική, κάτι που αποδεικνύεται και αυτή τη περίοδο για το συγκεκριμένο φαινόμενο.

Το αν διαφωνούμε ή όχι στο θέμα των καταλήψεων, είναι προσωπική εκτίμηση και δεν έχει σχέση με καμία πολιτική τοποθέτηση, αν αυτό ίσως σας φάνηκε. Αλλά στις θέσεις που ακούστηκαν και διαβάστηκαν για τις καταλήψεις, υπάρχει το ανέφικτο και γι' αυτό τα παιδιά δεν κέρδισαν τίποτα, εκτός από μέρες διακοπών. Τουλάχιστον πέρυσι κέρδισαν τη μάχη με την βουλευτική θέση της Γιαννάκου....

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

gargoyle
21-11-2007, 12:59 AM
Αγαπητή κυρία Σίμου,

όπως σας επισήμανε και το μέλος Λευκή, καλώς ή κακώς ορισμένα πράγματα δεν εξηγούνται με την αστρολογία. Κατά την προσωπική μου άποψη , τα περισσότερα δεν εξηγούνται με αυτήν, ωστόσο ο βαθμός πίστης στην αστρολογία αποτελεί προσωπική πεποίθηση του καθενός και δεν είναι το βασικό αυτή τη στιγμή.

Καταθέσατε μια άποψη για το πως λειτουργεί ο ¶ρης στον Καρκίνο και μάλιστα υπό άναδρομη φορά. Ήσασταν απολύτως σαφής ως προς το τι εννοείτε, επιτρέψτε μου όμως να σας επισημάνω πως η αστρολογία δεν δύναται να κρίνει κοινωνικούς αγώνες, τη βασική κατεύθυνση , το εκάστοτε περιεχόμενό τους , τις μορφές πάλης που επιλέγονται. Και ιδιαίτερα το αποτέλεσμά τους.

Οι κοινωνικοί αγώνες ποτέ δεν είναι αναίτιοι και αναποτελεσματικοί. Σε πείσμα κάθε ¶ρη σε οποιοδήποτε ζώδιο, ορθόδρομου είτε ανάδρομου. Και μία έστω αφυπνισμένη συνείδηση είναι επιτυχές αποτέλεσμα.

Όσο για τους μαθητές φέτος, ο αγώνας τους και δίκαιος είναι και όσο μπορούσαν προσπάθησαν να συντονιστούν μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες. Στα περισσότερα σχολεία έγιναν γενικές συνελεύσεις, οι αποφάσεις πάρθηκαν υπό σωστά πολιτικά πλαίσια, ενημερώθηκε αρκετά μεγάλο μέρος νεαρών ατόμων για πράγματα που ποτέ δεν είχε ακούσει και αφορούν τόσο την καθημερινότητα, όσο και το μέλλον του.
Και αυτό είναι αποτέλεσμα και μάλιστα πολύ σημαντικό.

Πάντα βέβαια, υπάρχουν και αυτοί που προτίμησαν να μην ενημερωθούν, να μη συντονιστούν με τους συμμαθητές τους, να πάνε για καφέ και να διαδώσουν ανοησίες σχετικά με το τι ζητάνε οι μαθητές. Και δυστυχώς, όπως και τις άλλες φορές, ήταν αρκετοί (αναξάρτητα του ¶ρη).

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το τι περιμένει κανείς ως αποτέλεσμα από το μαθητικό κίνημα, είναι άλλη ιστορία. Οι κατακτήσεις των κοινωνικών αγώνων δεν κερδίζονται μέσα από αποσπασμένα κινήματα, όπως πχ. το μαθητικό ή το φοιτητικό.

Η καθυστέρηση της ψήφισης του νόμου - πλαισίου, και η ανάδειξη των προβλημάτων της εκπαίδευσης, όπως και το ποιος ευθύνεται για τα προβλήματα αυτά, ήταν το μεγαλύτερο θετικό αποτέλεσμα των περσινών κινητοποιήσεων, που όμως είχαν να κάνουν με τη συμπόρευση του μαθητικού, του φοιτητικού και του εργατικού κινήματος. Και φυσικά, δεν θεωρείται "νίκη" η απώλεια της βουλευτικής έδρας της Μαριέττας Γιαννάκου.

Κοινώς, καλό θα ήταν ορισμένα πράγματα που στην πραγματική τους βάση κρίνονται με εντελώς διαφορετικά κριτήρια, να μην πάμε να τα εξηγήσουμε με την αστρολογία. Όσον αφορά τις πολιτικές αναλύσεις η αστρολογία δεν έχει λόγο και τα πορίσματά της σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν επιτυχημένα.

*Σας γνωστοποιώ πως είμαι το πρώην μέλος Κασσιόπη.

Φιλικά

Αργυρώ Παπαδημητρίου

Λίλιαν Σίμου
21-11-2007, 02:59 AM
Αγαπητή Κασσιόπη

Δεν έγραψα την ανάλυσή μου για να συμφωνήσετε οπωσδήποτε. Δεν κάνω κριτική πολιτική και είμαι απόλυτα σαφής. Καταθέτω αστρολογικά στοιχεία που αν θέλετε αποδέχεστε, αν διαφωνείτε δικαίωμά σας να απορρίψετε.

Η πολιτική αστρολογία δουλεύει άψογα και έχει άποψη για τον λόγο που συμβαίνουν γεγονότα, απόλυτα αντικειμενικά. Αυτό αποδεικνύεται και από τις ταπεινές μου προγνωστικές καταθέσεις στο περιοδικό Ζωή και Ζώδια κάθε μήνα, ειδικά σε μήνες με ιδιαιτερότητα και από σοβαρών αστρολόγων τις καταθέσεις διεθνώς. Διαβάστε σε ξένο τύπο και βιβλία κύρους, αν επιθυμείτε για να έχετε σαφέστερη γνώμη,

Ο ανάδρομος ¶ρης φέρνει όξυνση και στις μικρές κοινότητες και στις μεγαλύτερες. Δεν χρειάζονται περισσότερα παραδείγματα, υπάρχουν παντού γύρω μας καθημερινά. Ουκ ολίγες οι αφορμές να παραδειγματιστούμε. Ουδείς αλώβητος όλο αυτό το διάστημα!

Επειδή το φόρουμ δεν έχει σχέση με πολιτικές απόψεις ή θρησκευτικές απόψεις, η κατάθεσή μου λέω για τελευταία φορά ήταν αμιγώς αστρολογική.

Αν δεν τη δέχεστε και διακρίνετε άλλη ερμηνεία, κι εσείς και η Λευκή ευχαρίστως να τη διαβάσουμε, με παραδείγματα και αστρολογικές εξηγήσεις. Το φόρουμ είναι πλουραλιστική προσέγγιση θεμάτων. Επειδή διαφωνείτε και οι δύο και είναι σεβαστό, κάνετέ μας μία δική σας παρουσίαση. Θα χαρούμε να τη διαβάσουμε.

Αν πάλι προτιμάτε να έχετε τη θέση πως δεν εξηγείται μία εξέγερση με αστρολογικά αίτια, δικαίωμά σας. Αλλά και λόγω ηλικίας και λόγω εμπειρίας, διαθέτω πολλά, μα πάρα πολλά παραδείγματα για το αντίθετο. Το να σας πείσω δεν είναι δική μου πρόθεση, γιατί απλά παραθέτω τις γνώσεις μου και δεν κάνω κάποιου είδους προπαγάνδα.
Εξ άλλου αν όλοι συμφωνούσαμε στον κόσμο αυτό, θα υπήρχε στασιμότητα, ανία και πλήξη!

καλό σας βράδυ και να είστε καλά
Λίλιαν Σίμου

gargoyle
21-11-2007, 03:25 AM
Αγαπητή κυρία Σίμου,

απλώς σας εξηγώ πως τα αστρολογικά αποτελέσματα , βάσει αστρολογικών παραμέτρων που αποδέχεστε, δεν θεωρούνται επιτυχή βάσει πολιτικής ανάλυσης.
Εκεί που η αστρολογία δεν βλέπει αποτελέσματα και κρίνει κάτι ως αναποτελεσματικό, η αμιγής πολιτική ανάλυση κρίνει αλλιώς. Βρίσκει πως υπάρχει αποτέλεσμα και σας εξήγησα ποιο είναι αυτό. Στο πλαίσιο αυτό, τίθεται ένα ζήτημα της όποιας εγκυρότητας της αστρολογίας να κρίνει αποτελέσματα κοινωνικών πρακτικών. Και όχι τόσο ο τρόπος με τον οποίο γίνεται, εάν δηλαδή μας απασχολεί ο ¶ρης επί του προκειμένου ή κάποιος άλλος αστρολογικός παράγοντας.

Σαν να λέμε: " Η εγχείριση απέτυχε" βάσει της αστρολογίας, όμως ο ασθενής επέζησε και είναι άκρως υγιής. Όταν πολιτικά κρίνεται πως ο ασθενής είναι υγιής και η αστρολογία επιμένει πως απέθανε, υφίσταται ένα ζήτημα.

Σχετικά με την πολιτική αστρολογία και το κατα πόσο είναι ακριβής, επιτρέψτε μου να διαφωνήσω. Τους λόγους σας τους εξήγησα και παραπάνω.

Νομίζω πως ήμασταν αμφότερες σαφείς.

Να είστε καλά κι εσείς.

ΑΠ

Βασιλης Παπαδολιας
21-11-2007, 10:27 AM
Κατά την άποψη μου πρέπει να δούμε το θέμα του ανάδρομου ¶ρη στον Καρκίνο λίγο ευρύτερα... Δε μιλάω για τα πολιτικά ζητήματα - δε θέλω να μπω σε αυτή την κουβέντα που έγινε - απλά η θέση του ¶ρη στον Καρκίνο και μάλιστα ανάδρομου, επιτρέπει να βγουν στην επιφάνεια όλα τα ζητήματα που υπέβοσκαν στο παρελθόν στα οικογενειακά περιβάλλοντα. Με την έννοια αυτή υφίσταται μία ψυχολογική κάθαρση στα μέλη της οικογένειας. Δεν υπάρχει όντως κάποιος συγκεκριμένος στόχος, πέραν από την προσωπική αυτοέκφραση και την ανάγκη έκφρασης των πραγματικών αισθημάτων και τερματισμού τυχόν συμβατικότητας που υπάρχει μέσα στην οικογένεια και προσποίησης... Η ανάδρομη φορά επιτρέπει να έρθουν στην επιφάνεια όλα όσα κρύβονταν στο παρελθόν και να βγουν στο προσκήνιο.

Με την έννοια αυτή και εφόσον βιώνεται ως συναισθηματική κάθαρση, η θέση αυτή μπορεί να αποτελέσει το προοίμιο μίας νέας αρχής (μόλις ο ¶ρης προχωρήσει στο Λέοντα)... Μπορεί επίσης να βοηθήσει το κάθε μέλος της οικογένειας να χτίσει μία νέα βάση στη ζωή του (μόλις ο ¶ρης γυρίσει ορθόδρομος) από την οποία θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Απαραίτητη προϋπόθεση γι' αυτό όμως είναι η κάθαρση με το παρελθόν... Με την έννοια αυτή πιστεύω ότι η θέση μπορεί να βιωθεί με θετικό τρόπο και γενικότερα θα έλεγα ότι κάθε θέση μπορεί να βιωθεί θετικά, αν αναλογιστούμε το νόημα που έχει για τον καθένα μας κάθε φορά...

Λίλιαν Σίμου
21-11-2007, 10:50 AM
... Η ανάδρομη φορά επιτρέπει να έρθουν στην επιφάνεια όλα όσα κρύβονταν στο παρελθόν και να βγουν στο προσκήνιο.

Με την έννοια αυτή πιστεύω ότι η θέση μπορεί να βιωθεί με θετικό τρόπο και γενικότερα θα έλεγα ότι κάθε θέση μπορεί να βιωθεί θετικά, αν αναλογιστούμε το νόημα που έχει για τον καθένα μας κάθε φορά...

Ακριβώς αυτό και φυσικά η συνειδητοποίηση υπάρχει ως ελπίδα, αλλά ως πράξη θα συμβεί μόνο σε όσους έχουν πραγματική διάθεση να αναλογιστούν τις καταστάσεις, χωρίς παρωπίδες και εγωισμό.

Κάθε τι φέρνει στην επιφάνεια θετικά, αλλά δυστυχώς δεν το καταλαβαίνουμε. Πολλές φορές κωφεύουμε στις αποκαλύψεις...

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

sag_femme
22-11-2007, 11:56 PM
Καλησπέρα κι από μένα!

Να ρωτήσω κι εγώ;

Είμαι Τοξότης με ωροσκόπο Καρκίνο (30.11.74 ώρα 20.20 Αθήνα) και έχω τον Αρη μου στον 5ο Οίκο. Δυστυχώς όμως έχω ένα νεφέλωμα (έτσι λέγεται;) στον 5ο οίκο, δηλαδή Ηλιο, Αφροδίτη, Αρη, Ποσειδώνα, Ερμή και Β. Δεσμό!!! Πανικός δηλαδή!

Αυτό σημαίνει ότι ο ανάδρομος Αρης θα με επηρεάσει σε όλους τους τομείς της ζωής μου που συνδέονται με το νεφέλωμα στον 5ο; Και με τον ωροσκόπο μου τι γίνεται;

:wacko::wacko::wacko:

Υ.Γ.
Πάντως αυτό που διαπίστωσα από τη μέρα που ο Αρης έγινε ανάδρομος είναι πως όντως υπάρχουν πολλές εκρήξεις στην προσωπική μου σχέση και σαφώς το παρελθόν επέστρεψε μαζί με τα προβλήματα και τα διλήμματα του...

Ευχαριστώ πολύ!!

Maroulita
23-11-2007, 12:17 AM
Καλησπέρα κι από μένα!

Να ρωτήσω κι εγώ;

Είμαι Τοξότης με ωροσκόπο Καρκίνο (30.11.74 ώρα 20.20 Αθήνα) και έχω τον Αρη μου στον 5ο Οίκο. Δυστυχώς όμως έχω ένα νεφέλωμα (έτσι λέγεται;) στον 5ο οίκο, δηλαδή Ηλιο, Αφροδίτη, Αρη, Ποσειδώνα, Ερμή και Β. Δεσμό!!! Πανικός δηλαδή!

Αυτό σημαίνει ότι ο ανάδρομος Αρης θα με επηρεάσει σε όλους τους τομείς της ζωής μου που συνδέονται με το νεφέλωμα στον 5ο; Και με τον ωροσκόπο μου τι γίνεται;

:wacko::wacko::wacko:

Υ.Γ.
Πάντως αυτό που διαπίστωσα από τη μέρα που ο Αρης έγινε ανάδρομος είναι πως όντως υπάρχουν πολλές εκρήξεις στην προσωπική μου σχέση και σαφώς το παρελθόν επέστρεψε μαζί με τα προβλήματα και τα διλήμματα του...

Ευχαριστώ πολύ!!

Γεια σου sag_femme και καλωσήρθες! :)

Ο 5ος σου είναι φορτωμένος η αλήθεια είναι! Βέβαια δεν σχηματίζουν όλοι οι πλανήτες νεφέλωμα-στέλιουμ, γιατί ξεπερνούν ορισμένες φορές και την ανοχή που υπάρχει. Αυτή τη στιγμή, ο Αρης βρίσκεται στον 12ο οίκο του γενέθλιου σου και βρίσκεται μακριά τόσο από τον γενέθλιο Κρόνο, όσο και από τον ωροσκόπο σου. Θα σου πρότεινα να συνδυάσεις τη συγκεκριμένη διέλευση (στον 12ο οίκο) με τη γενέθλια θέση του και μετά όλο αυτό να το δεις μαζί με τις διαπιστώσεις που ήδη έχεις κάνει.

pigasos
23-11-2007, 12:55 PM
ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΝΑΔΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΡΙΚΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

Toksotaki
23-11-2007, 02:44 PM
ειμαι 17 χρονων και ημουν σε σχολειο που εκανε προσφατα καταληψη λογω του αρθρου 16...χωρις να θελω να εμπλακω...το ζητημα εντελει ηταν αν η μπουγατσα του κυλικειου θα εχει κανελα η αχνη...

Maroulita
23-11-2007, 02:54 PM
ειμαι 17 χρονων και ημουν σε σχολειο που εκανε προσφατα καταληψη λογω του αρθρου 16...χωρις να θελω να εμπλακω...το ζητημα εντελει ηταν αν η μπουγατσα του κυλικειου θα εχει κανελα η αχνη...

Και οι δικοί μου μαθητές, από διάφορα σχολεία της Αθήνας μού είπαν διάφορα τέτοια "αιτήματα" που μάλλον συνηγορούν προς αυτό που σημειώσε η Κα Σίμου παραπάνω... Βέβαια, το ζήτημα είναι ευρύτερο και το συγκεκριμένο θρεντ δεν ενδείκνυται για μία τέτοια συζήτηση.

gargoyle
23-11-2007, 02:58 PM
Toksotaki,

για να είμαι ειλικρινής, δεν βγάζω άκρη πως συνδέεται η αναθεώρηση του άρθου 16 με την μπουγάτσα του σχολείου σου. Αν έχεις την καλοσύνη, στείλε μου σε πμ κάποια ανακοίνωση που είχε βγεί στο σχολείο σου και στο περιεχόμενο της οποίας συνδέονται αυτά τα δύο ζητήματα, ώστε να καταλάβω τι εννοείς.

Φιλικά.

gargoyle
23-11-2007, 03:04 PM
Θα συμφωνήσω με την Dr MAroulita ότι το θέμα δεν ενδείκνυται. Ωστόσο μια παρατήρηση στα όσα λέγονται περί "αιτημάτων". Και πέρυσι και πρόπερσι που είχαμε την όξυνση του φοιτητικού κινήματος με τις καταλήψεις, ανεπίσημα και από στόμα σε στόμα ακουγόταν πως ότι γινόταν ήταν για να χάσουμε τις εξεταστικές και να πάμε για μπάνιο κτλ. Από "καλοθελητές" και ανενημέρωτους άλλο τίποτε.

Και δεν είχαμε και κανέναν πλανήτη ανάδρομο.

Αυτά.

Toksotaki
23-11-2007, 03:17 PM
Θα αναφερθω τελευταια φορα σε αυτο το ζητημα,για να συνεχιστει η συζητηση του κυριου θεματος του Αρη φυσικα."Ειχαμε" αιτηματα,(θεωρητικα παντα.)Απο τα 300 και κατι παιδια τα 210 ψηφισαμε υπερ,οι περισσοτεροι χωρις να ξερουν τον λογο,αφου στην συνεχεια ζητησε το υπαρχων δεκαπενταμελεςστο μικροφωνο ενα παιδι να πει για ποιο λογο ψηφισε και γιατι τοση φασαρια ,γιατι γινεται "αγωνας"...κανεις δεν ηξερε!!!λογοπαιγνιο ηταν αυτο με την μπουγατσα οχι κυριολεκτικο...αυτοι που ψηφισαν υπερ ηταν κυριως παιδια της α και β λυκειου οπως διαπιστωθηκε,χαρακτηριστι αν ειπαν απο τα 210 τα 100 παιδια..<<εμεις δεν θελουμε να κανουμε μαθημα,εσεις της τριτης εχετε το προβλημα,εμεις πανελληνιες δεν δινουμε...>>τα παιδια της τριτης δεν ηθελαν να συμμετασχουν επι το πλειστον,οχι μονο γιατι πιστευαν οτι δεν προκειται να ωφελησει πουθενα αλλα επειδη προεκυπταν και τεχνικα ζητηματα,οπως οι απουσιες που δεν θα μπορουσαν να δικαιολογηθουν...και δεν μπορουσαν να κανουν μαθημα αν η πλειοψηφια (α και β λυκειου) αποφασιζε αλλα...εξαρχης το θεμα δεν ηταν το αρθρο 16 αλλα,οι χαμενες ωρες...γενικα το σχολειο μου εχει κανει κατα καιρους και αλλες καταληψεις,τοτε ομως εκτος απο τα "θεωρητικα αιτηματα" υπηρχαν και πραξεις,κινητοποιησεις και αποτελεσμα πραγμα το οποιο δεν εγινε στην παρουσα φαση,εγω ειμαι τριτη λυκειου ημουν υπερ και δεν το μετανιωσα αλλα ηξερα γιατι καθομουν στις 11 το βραδυ,με τα 10 παιδια σημειωτεον,που οπως ειπε χαρακτηριστικα μια κοπελα η μ*ξα μας γινοταν κρυσταλλο!Το θεμα "καταληψη" το καλυψα,αν θελετε ρωτηστε με κατι μεσω προσωπικου μηνυματος...εχουμε και εναν Αρη!

gargoyle
23-11-2007, 03:45 PM
Toksotaki,

Ωραία. Τα ζητήματα από την παραπάνω τοποθέτηση είναι πολλά. Το βασικό είναι πως αιτήματα για κοινωνικούς αγώνες υπάρχουν και θα υπάρχουν ανεξαρτήτως ¶ρη και ανάδρομων και λοιπών μεταφυσικών θεωρήσεων.

Από εκεί και πέρα, οι καταστάσεις που περιγράφεις με έναν μεγάλο αριθμό ωχαδερφιστών να φορτώνει τα ζόρια στις πλάτες των υπολοίπων για να βγάλουν οι δεύτεροι το φίδι από την τρύπα, όσο οι πρώτοι καλοπερνούν, είναι κι αυτό σύνηθες. Δικαιολογίες όπως χαμένα μαθήματα, απουσίες (εμείς στο πανεπιστήμιο είχαμε χαμένα εργαστήρια - που δεν αναπληρώνονται εύκολα- και εξεταστικές). ¶ρα ούτε κι εδώ μιλάμε για κάτι καινούριο, που πρέπει να το φορτώσουμε στον φουκαρά τον ¶ρη.

Σχετικά τώρα με το ότι σε άλλες περιπτώσεις υπήρχαν και άλλες δράσεις (υπήρχε δηλαδή συνδυασμός μορφών πάλης) αυτό είναι είναι ζήτημα, αλλά νομίζω η περίπτωση ίσως είναι μεμονωμένη. Σε άλλα σχολεία που γνωρίζω έγιναν συζητήσεις, ακολούθησαν τοπικές πορείες κλπ. Ωστόσο, να μη ταυτίζουμε τον κοινωνικό αγώνα με τη μορφή της κατάληψης.

Τέλος, όσον αφορά το περίφημο "αποτέλεσμα" που αποτελεί και το κυριότερο ίσως "άλλοθι" να αποδώσουμε αυτές τις καταστάσεις στην ανάδρομη φορά του ¶ρη, πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι πως το αντιλαμβάνεται πολιτικά ο καθένας και προσπαθεί να βγάλει συμπεράσματα επ' αυτού.

Από διάφορες τοποθετήσεις, όχι μόνο στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα αλλά και αλλού, αντιλαμβάνομαι πως ο καθένας έχει ένα συγκεκριμένο μοντέλο "αποτελέσματος" στο μυαλό του και βάσει αυτού κρίνει και αποδίδει διάφορες καταστάσεις σε εξίσου διάφορα αίτια. Ωστόσο, αυτό φυσικά δεν εγγυάται καμία ασφαλή εξαγωγή συμπαρασμάτων.

Γενικότερα οι κοινωνικοπολιτικές αναλύσεις είναι ιδιαίτερα σύνθετες, αφορούν ζητήματα ιδιαίτερης δυναμικής και σίγουρα δεν καλύπτονται ούτε κατά διάνοια από αστρολογικές προσεγγίσεις. Αλλά αυτό είναι μεγάλο θέμα.

Μην πυροβολείτε τον καταταλαίπωρο ¶ρη.

Λίλιαν Σίμου
23-11-2007, 04:11 PM
Αγαπητά μέλη

Αστρολογικά εξηγήθηκε το θέμα για τον Καρκίνο (πατρίδα) αλλά και τον Καρκίνο (οικογένεια ή οικογενειακές ομάδες) και το χτύπημα του ¶ρη, με τις φετινές συνθήκες που φυσικά δεν είναι πάντα ίδιες, κάθε χρόνο και οι διαμαρτυρίες δεν είναι ένα κλισέ όσο κι αν από κάποιους επιδιώκεται να είναι .

Όποιος θέλει πείθεται κι όποιος διαφωνεί πάλι ας μη πεισθεί, έτσι κι αλλιώς όσοι έχουν παγιωμένες ή απόλυτες θέσεις δεν θα αλλάξουν όσο κι αν μακρυγορούμε.

Στο φόρουμ δεν επιτρέπονται πολιτικές ή θρησκευτικές συζητήσεις, ώστε να μη θίγονται τα μέλη. Επειδή το ζήτημα είναι off topic:offtopic:, ας αποφύγουμε πλέον την επανάληψη, γιατί δεν αρμόζει στη φιλοσοφία του χώρου αυτού.

Εξ άλλου, επειδή είτε το θέλουμε είτε όχι ο ανάδρομος ¶ρης λειτουργεί και μάλιστα άτσαλα επιθετικά, εδώ είμαστε σαν σε μία οικογένεια (Καρκίνος και πάλι) και οι αντεπιθέσεις δεν είναι ευχάριστες, διότι δεν θα καταλήξουν πουθενά ή μπορεί να πληγώνουν τα αισθήματα κάποιων από τα μέλη.

Ελπίζω για τις καταλήψεις να φανηκε η ιδεολογία ή η άποψη όλων και να προχωρήσουμε σε άλλες ερμηνείες, διότι επαναλαμβανόμαστε και κάνουμε πολιτική συζήτηση.

Ευχαριστώ πολύ

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

gargoyle
23-11-2007, 04:30 PM
Δεν αντιλαμβάνομαι για ποιο λόγο θεωρήθηκε η ενημέρωση που έγινε ανάμεσα σε μένα και το μέλος Toksotaki ως διαδικασία επίθεσης και αντεπίθεσης. Το να επικαλεστεί κανείς πως το θέμα επεκτείνεται είναι σωστό, αλλά δεν θεωρώ πως έκανα κανενός είδους επίθεση στο συγκεκριμένο μέλος και ούτε φυσικά πως έγινε κάτι αντίστοιχο από την πλευρά του κοριτσιού.

Έκανε κάποιες επισημάνσεις, κι εγώ με τη σειρά μου της κατέθεσα τις δικές μου βάσει των εμπειριών που έχω ως προς το θέμα.

Δεν βρίσκω κάτι το επιθετικό σε αυτό.

Λίλιαν Σίμου
23-11-2007, 04:48 PM
Αγαπητή gargoyle

Να είστε σίγουρη πως δεν υπήρχε πρόθεση και η απάντηση δεν προσωποποιεί εσάς. Χειρίζομαι με προσοχή τον λόγο και αναφέρθηκα ευρύτερα στα μέλη. Είδατε πόσο εύκολο είναι να ενοχληθούμε με τον ¶ρη στον Καρκίνο αυτό τον καιρό;:bigsmile: Πολλές φορές νοιώθουμε όλοι περισσότερο ευσυγκίνητοι από το σύνηθες.

Η παρέμβασή μου ήταν υπενθύμιση πως δεν επιτρέπεται από τους κανόνες ίδρυσης και λειτουργίας του φόρουμ να θίγονται πολιτικά ή θρησκευτικά ιδεώδη και η τροπή της συζήτησης ήταν καθαρά πολιτικοποιημένη.

Πιστεύω να διευκρίνησα την παρέμβασή μου και το θέμα ¶ρης-Καρκίνος- καταλήψεις να έχει δώσει, ό,τι είχε να προσφέρει προς συζήτηση.

καλή σας συνέχεια και να είστε καλά
φιλικά
Λίλιαν Σίμου

gargoyle
23-11-2007, 05:04 PM
Αγαπητή κυρία Σίμου,

επειδή χειρίζεστε με προσοχή τον λόγο, και μιλήσατε για επανάληψη, γι' αυτό κι εγώ σας απάντησα. (επειδή μόνο εγώ ανακατεύτηκα στις επαναλήψεις). Προφανώς, δεν κατάλαβα καλά την έννοια της λέξης.

Επίσης, το γεγονός ότι ίσως παρανόησα κάτι, δεν σημαίνει κι ότι ενοχλήθηκα κιόλας, ειδικά από τα δικά σας λογόμενα.

Για την ακρίβεια αναφερόμουν στο κοριτσάκι, μην τυχόν και θεώρησε πως το πρόσβαλα. Ανησύχησα, δεν ενοχλήθηκα. Κι αυτό το κάνω πάντα. Γιατί πολύ συχνά στις συζητήσεις μέσω φόρουμ δημιουργούνται παρανοήσεις. Κι αυτό νομίζω το γνωρίζουν όλοι.

Καλή συνέχεια και σε σας.

melina_fofi
27-11-2007, 01:53 PM
Μιλήσαμε για τον ανάδρομο ¶ρη αλλά μείναμε κυρίως στο θέμα του ανάδρομου... Τι γίνεται με τη φύση του ¶ρη όταν βρίσκεται στον Καρκίνο; Η διάρκεια της παραμονής του στον Καρκίνο μετατρέπει την επίδραση του ¶ρη ειδικότερα για φέτος και του χρόνου σε μακροχρόνια επίδραση, όπως του Δία ή του Κρόνου... Τι σημαίνει ο ¶ρης στον Καρκίνο σαν αίσθηση σε σας;

Για να ξεκινήσω τη συζήτηση παραθέτω μερικά δείγματα που έχω μέχρι τώρα από προσωπικές εμπειρίες και από το περιβάλλον και που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν σαν αφορμές:

1. Πολλοί Καρκίνοι παίρνουν πρωτοβουλίες για δράση. Επειδή συνήθως είναι χαμηλών τόνων ζώδια, ξαφνιάζει η ξαφνική ενεργητικότητα / εριστικότητα τους...

2. Παρουσιάζονται έριδες πίσω από τα παρασκήνια... Οικογένειες - κυριολεκτικά ή μεταφορικά - ξαφνικά φαγώνονται και καυγαδίζουν...

3. Υπάρχει αναστάτωση στον ατομικό ψυχισμό... Γίνονται όνειρα αλλά επέρχονται και απογοητεύσεις...

Τι άλλες καταστάσεις εσωτερικές ή εξωτερικές αισθάνεστε ότι σας συμβαίνουν κάτω από αυτή τη συνθήκη; Τι εμπειρίες έχετε αυτή την εποχή που πιστεύετε ότι εντάσσονται στην επίδραση που δημιουργεί αυτή η θέση του ¶ρη;

:xmas-smiley-018:Πραγματικά εξαιρετικό τι κείμενό σας και το καταλαβαίνω.Διαβάζω στα στοιχεία σας πως είστε κι εσείς Καρκίνος όπως κι εγώ.Γεννήθηκα 12/7/1968 στις 09:30 το πρωΐ και έχω ¶ρη στον Καρκίνο επίσεις.Εμένα λοιπόν ο ¶ρης στον Καρκίνο που βιώνεται τώρα σεις με χαρακτηρίζει μια ζωή.
Παραδόξως τις σοβαρές αποφάσεις μου τις έπαιρνα και τις παίρνω τελειωτικά και λέω παραδόξως γιατί το ζώδιό μας αγαπητέ φίλε,δεν χαρακτηρίζεται τόσο για την τόλμη του και για την επαναστατικότητά του,ώστε να κάνει ανατροπές.Εκείνο όμως που νιώθω τον τελευταίο ένα ενάμιση χρόνο,είναι η ανάγκη μου να αλλάξω βασικά πράγματα στη ζωή μου σχεδόν όλη μου την καθημερινότητα.Φανταστήτε τώρα πως σας γράφει ένα καλό παιδί κοινά ομολογουμένως από όσους ανθρώπους συνεργάστηκα ή συμβίωσα και στους χώρους που κινήθηκα.
Με προβληματίζει το παραδέχομαι η μελλοντική μου εικόνα σε εκείνους που θα πέσουν από τα συννεφα αν πραγματοποιήσω αυτό μου τον πόθο.Όμως έμαθα πως για να είναι καλά οι άλλοι γύρω μου θα πρέπει να είμαι πρώτα εγώ καλά.Και το καμπανάκι του εαυτού μου διαμαρτήρεται πως είναι ώρα ν'άσχοληθώ με εμένα...Εσείς το νιώθετε::icon_confused:

Βασιλης Παπαδολιας
27-11-2007, 02:05 PM
Νομίζω το νιώθουμε όλοι οι Καρκίνοι αγαπητή Μελίνα - αν και μιλώντας για τον τελευταίο ενάμισι χρόνο μου βάζεις υποψίες ότι στο ωροσκόπιο σου παίζονται κι άλλα. Ωστόσο είμαστε και υπεύθυνοι να το διαχειριστούμε σωστά για να έχουμε και κάποιο αποτέλεσμα.

Καλή δύναμη σου εύχομαι...

panther
28-11-2007, 07:29 PM
Νομίζω το νιώθουμε όλοι οι Καρκίνοι αγαπητή Μελίνα - αν και μιλώντας για τον τελευταίο ενάμισι χρόνο μου βάζεις υποψίες ότι στο ωροσκόπιο σου παίζονται κι άλλα. Ωστόσο είμαστε και υπεύθυνοι να το διαχειριστούμε σωστά για να έχουμε και κάποιο αποτέλεσμα.

Εμένα μου μυρίζετε ... όψη ουρανού:bigsmile:
Νομίζω ότι ο Ουρανός της ... κουράστηκε να ανέχεται και να δέχεται την αναποφασιστικότητα του ¶ρη στον Καρκίνο:cheesy:

melina_fofi
05-12-2007, 01:30 PM
Προσωπικά εγώ που έχω τον ¶ρη στον Καρκίνο που είναι ο Ήλιος μου αισθάνομαι πως υπάρχουν στιγμές που είμαι έτοιμη να εκραγώ ή να τα πω έξω από τα δόντια,όμως προσπαθώ να διοχετεύσω την ένταση αυτή αλλού αποπροσανατολίζοντας το έντινο αυτό συναίσθημά μου σε πιο δημιουργηκά πράγματα.
Η αλήθεια είναι πως εδώ και καιρό έχω το στόχο ν'αλλάξω τη ρώτα της ζωής μου,σας το λέει ένας Καρκίνος που δύσκολα ξεκολάει,μα πιστεύω πως όσο ο ¶ρης βρίσκεται σε τούτη τη θέση δεν είναι κατάλληλο το διάστημα αυτό.
Με παρηγορεί που ο Δίας μετά τις 18 θα γίνει βοηθός στους πόθους μου και τον αναμένω

Βασιλης Παπαδολιας
05-12-2007, 01:39 PM
Η αλήθεια είναι ότι όσο είναι ανάδρομος είναι δύσκολα τα ξεκινήματα και υπάρχουν αναποδιές, αλλά μην το εγκαταλείπεις. Ένα ξεκίνημα μπορεί να γίνει και με ανάδρομο ¶ρη, εφόσον το έχεις ψάξει εξονυχιστικά και έχεις εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες ή είναι κάτι που ήθελες να κάνεις από πολύ καιρό και το απέφευγες. Αν το έχεις μελετήσει και είσαι σίγουρη ξεκίνα. Τα απότομα και τα ρίσκα να αποφύγεις.

melina_fofi
05-12-2007, 01:40 PM

Έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή του ανθρώπου να επαναπροσδιορίσει τον εαυτό του και τη θέση του ανάμεσα στους άλλους.Το να είμαι το "καλό παιδί"ανακάλυψα πως υπήρξα πολύ κακή με μένα κι αυτό το βρήκα μπροστά μου.Αντί να λέω λοιπόν πως οι άλλοι με υποβίβασαν-κατι που δεν ισχύει-λέω στον εαυτό μου,καλά με βοήθησες και τα καταφέραμε,αλλά σε έχω τώρα ανάγκη εγώ.Έχω μια αγωνία αν θα τα καταφέρω,αλλά έχω και μια μεγαλύτερη από αυτή αγωνία,μη και δεν το κάνω.Εγώ με αποθυμένα δεν μπορώ να ζω...
Ευχαριστώ όμως που ασχολήθηκες με τους προβληματισμούς μου,γιατί είναι ωραίο να νιώθω,πως κάπου εκεί μακριά,κάποιος μου μιλά και δεν είμαι μόνη μου...
Ευχαριστώ και όλους όσους ασχολήθηκαν με το θέμα μου...

melina_fofi
05-12-2007, 01:50 PM
Εμένα μου μυρίζετε ... όψη ουρανού:bigsmile:
Νομίζω ότι ο Ουρανός της ... κουράστηκε να ανέχεται και να δέχεται την αναποφασιστικότητα του ¶ρη στον Καρκίνο:cheesy:

Δεν ξέρω καλή μου τι όψη έχει ο ουρανός μου,Δεν κουράστηκα απλά.Αποφάσησα.Παίρνω την ευθύνη πάνω μου.Έκανα μία απόπειρα σοβαρή πέρσυ να το δείξω και στους οικίους μου και δε σου κρύβω πως οι αναταράξεις ήταν οριακές.Μπορεί να έζησα τραυματικές εντάσεις,μα ξεκαθάρισα τη θέση μου πως τώρα με θέλω για τον εαυτό μου για να μπορώ να δώσω και στους άλλους.Έτσι ξεκαθαρίζοντας τη θέση μου,ένιωσα πιο τίμια τόσο με τους άλλους αλλά κυρίως με τη συνείδησή μου.
Αν ξέρεις και μπορείς να με βοηθήσεις αστρολογικά κι αφού θέλεις βέβαια,βρες τη θέση του ουρανού μου να μου πεις,είναι νευραλγική?
¶κου λοιπόν. Γεννήθηκα στις 12/7/1968 και ώρα 10:15 πμ.Λες αυτό να φταίει?
Εκ των προτέρων,σε ευχαριστώ ειλικρινά πολύ