glikoulinaa
27-01-2005, 04:59 PM
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΙΣΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ?ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ?
ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΣΤΙΣ 22-11-1985 ΚΑΙ ΩΡΑ 01:00 π.μ.
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.. :helpsmili
Λίλιαν Σίμου
28-01-2005, 03:13 AM
Αγαπητή glikoulinaa
Η ενότητα αυτή δεν μπορεί να απαντήσει σε λεπτομέρειες, καθώς είναι για σύντομες απαντήσεις. Για μία σαφή απάντηση θα πρέπει να συμβουλευτείτε με ένα ραντεβού αστρολόγο της επιλογής σας, για να μπορέσει να μελετήσει τα διάφορα συστήματα πρόβλεψης και να βγάλει ένα συμπέρασμα.
Ωστόσο, με μία γρήγορη εξέταση του γενέθλιου κι ετήσιου χάρτης σας, θα σας έλεγα, πως εδώ και μία διετία σχεδόν, είχατε ένα περιορισμό ή ίσως ήσασταν αυστηρή στην κρίση κι επιλογή στο θέμα συντρόφου. Αυτό χαλαρώνει πλέον και η νέα χρονιά που ξεκίνησε από τα γενέθλιά σας, είναι μία χρονιά που δηλώνει ανάγκη για σχέση και κοινωνικότητα. Θα πρέπει να προσέξετε όμως, καθώς θα έχετε την τάση να ερωτεύεστε κεραυνοβόλα και να διαλύονται οι σχέσεις ξαφνικά. Ευχέρεια και ευκαιρίες προδιαγράφονται, αλλά πρέπει να προσέχετε τους χειρισμούς σας. Η συμβουλευτική αστρολογία δείχνει τις τάσεις, δεν είναι μαντική τέχνη. Χρειάζεται και τη δική μας προσπάθεια κάθε τι.
Για την περιγραφή που ζητάτε, δεν μπορεί να σας δώσει η αστρολογία αυτό που θα έκανε η μαντική με τράπουλα για παράδειγμα (θα είναι ξανθός, ψηλός ή κοντός...). Μπορώ όμως κάλλιστα να σας πω, πώς θα σας ενδιέφερε να είναι ο σύντροφος. Θα είναι καλό να έχει λεπτούς τρόπους, ίσως καλλιτεχνική φύση ή ευγενικές συνήθειες, να εκπέμπει ένα ζεστό αισθησιαμό και να μπορείτε να έχετε πεδίο επικοινωνίας. Καλό θα ήταν επίσης, ο μόνιμος σύντροφός σας να είναι ένα άτομο ανοιχτό , αλλά και υπέυθυνο ή σοβαρό και να φιλοσοφεί τη ζωή. Πιστεύω πως έχετε πολλές δυνατότητες να βρεθεί ο κατάλληλος, αλλά για μόνιμη και μακροχρόνια σχέση, ίσως είναι λίγο νωρίς. Ο χάρτης δίνει όμως αισιόδοξες προοπτικές κι αυτό μετρά.
Αν θέλετε λεπτομέρειες για τη χρονιά σας, θα ήταν καλό να συναντήσετε ένα αστρολόγο ή αν το επιθυμείτε, να επιλέξετε μία από τις αναλύσεις που προσφέρονται στο φόρουμ. Για το τελευταίο, πατήστε εδώ (http://horoscope.gr/showthread.php?t=46)
φιλικά
Λίλιαν Σίμου