PDA

View Full Version : Ήλιος στον Κριό, Σελήνη-Ωροσκόπος στους Ιχθείς

Aries82
01-11-2007, 03:57 PM
Αγαπητοί φίλοι,

Θα ήθελα κι΄εγώ με τη σειρά μου να μου λύσετε μία απορία που έχω.
Είμαι γεννημένος στις 25-3-1982, η ώρα 4:30 το πρωί στην Λευκωσία. Έχοντας τον Ήλιο στον Κριό, και Σελήνη- Ωροσκόπο στους Ιχθείς, αναρωτιέμαι πώς αυτο επηρεάζει τον χαρακτήρα μου (θετικά ή αρνητικά), αφού νοιώθω πώς η Σελήνη και ο Ωροσκόπος μου στους Ιχθείς "καταστρέφουν" τις όποιες θετικές ιδιότητές που έχει ο Ήλιος στον Κριό αποδυναμώνοντας τον αφού αυτά τα δύο ζώδια είναι εντελώς διαφορετικά.

Σας ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας!

Κριός82

Λίλιαν Σίμου
03-11-2007, 02:52 AM
Αγαπητέ Aries82

Γιατί θεωρείτε πως καταστρέφονται οι ιδιότητες του Ηλίου κάτω από το βάρος του ζωδίου των Ιχθύων; Η προσωπικότητά σας περιέχει και τα δύο στοιχεία. Μπορεί η φύση σας να έχει τον Ήλιο ως οδηγό, στη θέληση και την επιθυμία για ζωή, αλλά η ψυχή σας έχει ρομαντισμό και τρυφερότητα, όπως και η εξωτερική σας εκδήλωση θα αναδεικνύει όσο μεγαλώνετε. Ο άνθρωπος πρέπει να έχει πλούτο στα στοιχεία του, διότι μέσα από τις αντιθέσεις γίνεται καλύτερος. Αν ήσασταν μόνο φωτιά, θα σας έλειπε η ευαισθησία. Αν ήσασταν μόνο νερό, δεν θα είχατε δραστηριότητα έντονη.
Εξ άλλου ο Ήλιος είναι στον πρώτο σας οίκο που τον δυναμώνει ακόμη περισσότερο, ενώ η Σελήνη είναι σε μία μοίρα μεταφυσική, προσφέροντάς σας διαισθητική ικανότητα και έμπνευση.
Αγαπήστε την προσωπικότητά σας, γιατί είναι μοναδική και το αξίζει! Θα κερδίσετε από κάθε μέρος της.

φιλικά
Λίλιαν Σϊμου

Aries82
03-11-2007, 03:27 AM
Κυρία Σίμου,

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας και συγχωρέστε με αν η ερώτηση μου ήταν κάπως "ανόητη", καθώς είμαι νέος σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο της αστρολογίας. Η απάντησή σας με κάλυψε πλήρως αν και ο λόγος που έκανα αυτή την ερώτηση, είναι ότι κατα καιρούς γίνομαι πολύ νευρικός και δεν με αναγνωρίζω και νιώθω να έχω 2 διαφορετικούς εαυτούς που τσακώνονται για το ποιός θα υπερνικήσει τον άλλο. Γι΄αυτό και άρχισα να πιστεύω ότι η αιτία αυτών των αισθημάτων και συμπεριφοράς μου ήταν η αντίθεση των στοιχείων Φωτιάς-Νερού και Κριού-Ιχθύων. Επίσης άλλες φορές νιώθω πως χάνω τον δυναμισμό του Κριού και γίνομαι παθητικός χωρίς βούληση.
Πιστεύω πώς η αστρολογία μπορεί να βοηθήσει τον καθένα μας να βελτιώσει τον εαυτό του προς το καλύτερο, αλλά και να κατανοήσει τον συνάνθρωπό του γι΄αυτό και προβληματίζομαι μελετώντας και μαθαίνοντας τον εαυτό μου.

Σας ευχαριστώ και πάλι εσάς προσωπικά αλλα και όλους τους αστρολόγους αυτής της ιστοσελίδας που είναι απο τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη στον τομέα της.

Κριός82

Λίλιαν Σίμου
03-11-2007, 03:53 AM
Αγαπητέ Aries82

Εκτιμώ πολύ το ενδιαφέρον σας να κατανοήσετε μέσω της αστρολογίας τον ίδιο σας τον εαυτό και στη συνέχεια τους άλλους. Αυτή είναι η αξία της αστρολογίας πάνω απ' όλα, γι' αυτό και είμαι υπέρμαχος της ψυχολογικής αστρολογίας.

Η νευρικότητα που περιγράφετε, προκύπτει ενδεχομένως από την διαφορετική φύση των στοιχείων του Κριού και των Ιχθύων, ειδικά γιατί ο Ήλιος είναι πολύ δυνατός, σε τρίγωνο με τον Ουρανό και φαίνεται ανυπόμονος. Τα στοιχεία των Ιχθύων έχουν άλλο τρόπο λειτουργίας. Μετά τα 30 σας χρόνια όμως, θα διαπιστώσετε πως θα είστε πιο εναρμονισμένος με όλη αυτή τη σύνθεση και σίγουρα θα ακούτε την "εσωτερική σας φωνή" που έχει να σας προσφέρει πολλά, μεταξύ αυτών και μεγαλύτερη ηπιότητα.

Σας εύχομαι καλή διαδρομή στις αναζητήσεις σας!

φιλικά
Λίλιαν Σίμου