PDA

View Full Version : αφροδιτη στον υδροχοο

gil
26-01-2005, 12:43 PM
θα ηθελα να ρωτησω το εξής: με έναν χάρτη σαν το δικό μου, δηλαδή, ηλιος και ερμης στους ιχθυς, αρη, σεληνη και κρονο στους διδυμους, δια και αφροδιτη στον υδροχοο και τελος ωροσκοπο στον καρκινο (με τσακισε ο κρόνος!!), υπαρχει πιθανοτητα να παντρευτω ποτε?!!
ευχαριστω! :hehe:

Λίλιαν Σίμου
27-01-2005, 01:47 AM
θα ηθελα να ρωτησω το εξής: με έναν χάρτη σαν το δικό μου, δηλαδή, ηλιος και ερμης στους ιχθυς, αρη, σεληνη και κρονο στους διδυμους, δια και αφροδιτη στον υδροχοο και τελος ωροσκοπο στον καρκινο (με τσακισε ο κρόνος!!), υπαρχει πιθανοτητα να παντρευτω ποτε?!!
ευχαριστω! :hehe:

Αγαπητή gil

Πάντα υπάρχει πιθανότητα να κάνουμε πολλά. Ο Ωροσκόπος σας στον Καρκίνο δείχνει την ανάγκη να εκφραστείτε μέσα από την οικογένεια και τα παιδιά κάποια μέρα. Αυτό και μόνο θα είναι οδηγός σας. Δεν γνωρίζω βέβαια όλο τον χάρτη σας, αν και είστε αρκετά περιγραφική. Η αγωνία σας έγκειται στις δύσκολες όψεις και το στοιχείο του Υδροχόου΄Το στοιχείο του Υδροχόου, είναι στοιχείο ανάγκης ελευθερίας. Μπορείτε να βρείτε ένα σύντροφο με χαρακτηριστικά Υδροχόου, που να μην σας καταπιέζει. Γενικά, ο χάρτης σας δείχνει ευαισθησίες κι ανάγκη επικοινωνίας. Οι δυσκολίες θα σας κάνουν να αγωνιστείτε για να χτίσετε μία καλή σχέση. Ή μπορεί να παντρευτείτε και να χωρίσετε μετά. Δεν αποκλείει τίποτα τον γάμο. Έχω δει πολύ δύσκολα ωροσκόπια με καλούς γάμους. Εξαρτάται από την διάθεση και των δύο να βοηθήσουν την ένωση. Έχω δει υπέροχο χάρτη με τρία διαζύγια, από μία κακή όψη και μόνο. Το βασικό στον γάμο, είναι η συναστρία με το ταίρι μας. Αν μας συμπληρώνει και έχει σημεία προσέγγισης, οι δυσχέρειες ξεπερνιούνται. Συχνά, μάλιστα, η σχέση είναι πιο ενδιαφέρουσα σε εμπειρίες, γιατί οι άνθρωποι αγωνίζονται να πετύχουν.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου