PDA

View Full Version : Καρκίνος

sugared
14-10-2007, 03:26 PM
Γεια σας παιδιά.
Είμαι νέο μέλος. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Θέλω να μάθω πως ακριβώς πρέπει να χειριστώ Έναν Καρκίνο που τις τελευταίες μέρες μου έχει πάρει το μυαλό. Βέβαια εχω σχέση όπως και εκείνος αλλα καταλαβαίνετε τώρα.Σας παρακαλω βοηθήστε με γιατί δεν γνωρίζω και πολλά απο αστρολογία. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Λευκή
14-10-2007, 03:33 PM
1)Δεν είναι μηχάνημα για να τον χειριστείς...:unsure:
2)Απ τη στιγμή που και οι δύο έχετε σχέση,προσωπικά όχι,δεν καταλαβαίνω,δεν ξέρω για τους άλλους(Μα που ζω επιτέλους;; :blink: )
3)Ευτυχώς που δεν ξέρεις,που να ήξερες κιόλας!:notrust:

sugared
14-10-2007, 03:41 PM
Καλά ρε Λευκη δεν ειπαμε και τιποτα μην μας δείρεις κιολας. Ούτω ή ¶λλως αν ήξερα δεν θα έμπαινα σε αυτό το site.

Λευκή
14-10-2007, 03:46 PM
Καλά,δεν σου το απαγορεύει και κανένας κανόνας ,προσωπική μου άποψη αποτελούσε.Να ξέρεις πάντως μια και ρωτάς πως ο καρκίνος άπαξ και προσκολληθεί κάπου με τη δαγκάνα του, προτιμά να κοπεί η δαγκάνα παρά να απαγκιστρωθεί,κοινώς δεν αφήνει εύκολα μια σχέση,ειδικά αν πρόκειται για κάτι άλλο και μάλιστα εφήμερο.Το κερατάκι του το ρίχνει σωματικά αλλά πνευματικά δεν πρόκειται να απιστήσει απ αυτό που θεωρεί πως είναι η ασφάλεια και η φωλιά του.
Ελπίζω να σε βοήθησα

friary
14-10-2007, 08:02 PM
Αγαπητή sugared ρίξε μια ματια εδώ (http://www.myhoroscope.gr/showthread.php?t=2550)
και σε αυτό Αποπλανήστε τους... - Αστρολογία για όλους (http://www.myhoroscope.gr/showthread.php?t=543)

sugared
15-10-2007, 11:09 AM
Αγαπητή sugared ρίξε μια ματια εδώ (http://www.myhoroscope.gr/showthread.php?t=2550)
και σε αυτό Αποπλανήστε τους... - Αστρολογία για όλους (http://www.myhoroscope.gr/showthread.php?t=543)

Σε ευχριστώ πάρα πολύ το πρώτο το είχα διαβάσει αλλά δεν με βοήθησε πάρα πολύ. Έψαχνα κάτι σαν το δεύτερο. Για να δούμε. Να είσαι καλά. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω.

Μαρία_Δ
18-10-2007, 02:34 PM
πάντως ζωδιακά ταιριάζεται εκ πρώτης όψεως!!Για μένα- και μιλάω από εμπειρία- ένα βασικό στοιχείο είναι να μην ταϊσεις τις ανασφάλειες ενός καρκίνου γιατί την ίδια ώρα έφυγε!!

sagit
18-10-2007, 04:59 PM
γνώμη μου: αν δεν έχεις φόβο να διαταράξεις τη σχέση σου (χτυπώ τα ταυρίσια αντανακλαστικά) και δεν έχεις πρόβλημα να είσαι για πάντα το δεύτερο πρόσωπο (ο καρκίνος δεν αφήνει τη σχέση του αν μπορεί απλά να τσιλιμπουρδίσει) τότε....τότε μάλλον έχεις πολλούς πλανήτες στους διδύμους...:P...

sugared
18-10-2007, 05:55 PM
γνώμη μου: αν δεν έχεις φόβο να διαταράξεις τη σχέση σου (χτυπώ τα ταυρίσια αντανακλαστικά) και δεν έχεις πρόβλημα να είσαι για πάντα το δεύτερο πρόσωπο (ο καρκίνος δεν αφήνει τη σχέση του αν μπορεί απλά να τσιλιμπουρδίσει) τότε....τότε μάλλον έχεις πολλούς πλανήτες στους διδύμους...:P...

Φόβος διατάραξης με την έννοια του χωρισμού δεν υπάρχει γιατί δεν πρόκειται να το αφήσω να συμβεί απλά φοβάμαι μήπως προχωρώντας με τον καρκίνο αισθανθώ παραπάνω πράγματα. Δηλαδή φοβάμαι τον εύτό μου. κι γιαυτό το σκέφτομαι. Πάντως σε ευχαριστώ. τι εννοείς έχω πολλούς πλανήτες στους διδύμους; Γιαίείμαι νέο μέλος και τώρα μαθαίνω.

sagit
18-10-2007, 06:51 PM
Εννοώ πως άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι τη χάρη....Τόσοι και τόσοι κατηγορούν τους διδύμους για απιστίες και ανηθικότητες. Τουλάχιστον αυτοί απλά παιχνίδια κάνουν.
Ενώ voila οι πιστοι και σταθεροι καρκίνοι και ταύροι.
(Για να μην αρχίσω για τους ιχθείς και δεν μαζευομαι)

sophier
18-10-2007, 07:25 PM
Γεια σας! Καμια ιδεα για το πως να κερδισει μια γυναικα καρκινος (σεληνη-ταυρος, αφροδίτη- καρκίνος, αρης- λεων) εναν αντρα διδυμο (σεληνη- υδροχοος, αφροδίτη- δίδυμος, αρης- καρκινος); :embarrest
απ΄οτι ξερω δεν ειναι απ'τους καλυτερους συνδυασμους θεωτητικα, αλλα μου αρεσει πραγματικα παρα πολυ...:love:
Γενικά δεν ειναι απ'τους τυπους των σχεσεων... Αλλά θα εκτιμούσα παρα πολύ καποιες συμβουλες. (Αν ειμαι off topic συγνώμη...):embarrest:unsure:

*Astropeleki*
18-10-2007, 07:29 PM
Αποπλανήστε τους... (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=543) :bigsmile:

moutro28
18-10-2007, 08:44 PM
Γεια σας παιδιά.
Είμαι νέο μέλος. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Θέλω να μάθω πως ακριβώς πρέπει να χειριστώ Έναν Καρκίνο που τις τελευταίες μέρες μου έχει πάρει το μυαλό. Βέβαια εχω σχέση όπως και εκείνος αλλα καταλαβαίνετε τώρα.Σας παρακαλω βοηθήστε με γιατί δεν γνωρίζω και πολλά απο αστρολογία. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Με πολύ, πολύ, πολύ, πολύ υπομονή και επιμονή και χιούμορ για να μην χαλάς την καρδιά σου.

Μαρία_Δ
19-10-2007, 01:12 AM
Με πολύ, πολύ, πολύ, πολύ υπομονή και επιμονή και χιούμορ για να μην χαλάς την καρδιά σου.

Συμφωνώ απόλυτα όμως.........................:nuts:

ioni
19-10-2007, 01:06 PM
συνφωνώ και εγώ
θέλει πολύ υπομονή και το αποτέλεσμα αξίζει
γιατί αν και ψυχοβλάτες αξίζουν και΄δίνουν πολύ αγάπη σε αυτούς που αγαπούν

Toksotaki
19-10-2007, 05:48 PM
καλα μα ετσι δεν μπορεις να εχεις πολλα συμπερασματα...ειμαι τοξοτης με ωροσκοπο λεων και σεληνη στον Αιγοκαιρω...γνωριζω εναν που ειναι λεων με ωροσκοπο τοξοτη και σεληνη στον αιγοκαιρω...δεν ταιριαζουμε καθολου...γνωριζω εναν ιχθυ με ωροσκοπο διδυμο και σεληνη στον Υδροχοο....ενα σου λεω,επαθα...οι οψεις των πλανητων καθως και η οικοθεσια των πλανητων στην συναστρια παιζει ρολο...ολα τα αλλα του στυλ "ειμαι κριος εισαι τοξοτης ελα να κανουμε χωριο!"ειναι πολυ επιφανειακα...γιατι δεν παραθετεις την συναστρια σας μπας και βγαλουμε συμπερασμα?

sophier
20-10-2007, 07:19 AM
καλα μα ετσι δεν μπορεις να εχεις πολλα συμπερασματα...ειμαι τοξοτης με ωροσκοπο λεων και σεληνη στον Αιγοκαιρω...γνωριζω εναν που ειναι λεων με ωροσκοπο τοξοτη και σεληνη στον αιγοκαιρω...δεν ταιριαζουμε καθολου...γνωριζω εναν ιχθυ με ωροσκοπο διδυμο και σεληνη στον Υδροχοο....ενα σου λεω,επαθα...οι οψεις των πλανητων καθως και η οικοθεσια των πλανητων στην συναστρια παιζει ρολο...ολα τα αλλα του στυλ "ειμαι κριος εισαι τοξοτης ελα να κανουμε χωριο!"ειναι πολυ επιφανειακα...γιατι δεν παραθετεις την συναστρια σας μπας και βγαλουμε συμπερασμα?

Compatibility | Widget's Astrology World (http://www.widgetsworld.co.uk/creport.php)
Ελπιζω να λειτουργει το link για τη συναστρια. Εγω εχω γεννηθει 19/07/87 19.55 (ροδος) αυτός 16/06/87 06.00 (αγρίνιο).

Toksotaki
24-10-2007, 10:51 PM
δυστυχως δεν μπορει να εμφανιστει και δεν εχω προγραμμα για να κανω...δεν εχεις απο καπου αλλου χαρτη συναστριας που να μπορεις να παραθεσεις?

Λευκή
24-10-2007, 11:42 PM
Τελικά της τα φόρεσε της κοπελιάς του ή ακόμα;Με τόσες συμβουλές πάντως ,αν δεν ισχύει το πρώτο είσαι αδικαιολόγητη!

sugared
25-10-2007, 12:09 AM
[QUOTE=Λευκή;40947]Τελικά της τα φόρεσε της κοπελιάς του ή ακόμα;Με τόσες συμβουλές πάντως ,αν δεν ισχύει το πρώτο είσαι αδικαιολόγητη![/QUOTE}

Ναι το έκανε.

Λευκή
25-10-2007, 12:21 AM
¶τσα:bigsmile:Καλού κακού κράτα και κανένα πακέτο χαρτομάντηλα όμως :love:

sugared
25-10-2007, 04:09 PM
¶τσα:bigsmile:Καλού κακού κράτα και κανένα πακέτο χαρτομάντηλα όμως :love:

Όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω. Δεν νομίζω ότι θα χρειαστούν.

Λευκή
26-10-2007, 03:19 AM
Όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω. Δεν νομίζω ότι θα χρειαστούν.
Όλες έτσι νομίζουν στην αρχή...:bigsmile:
¶μα είσαι τόσο σίγουρη πάντως,ελπίζω τουλάχιστον να ]είχες το θάρρος να χωρίσεις τον κακομοίρη που έχετε σχέση και να μην τον έχεις για καβάντζα του κλώτσου και του μπάτσου :love:Ή όλα ή τίποτα :love:(ο ποσειδώνας ομιλεί :love: )

Aries&Libra
28-10-2007, 11:37 PM
Αγαπητη sugared,
Μετα απο 15 χρονια σχεσης/γαμου με Καρκινο, ενα πραγμα θα σου πω...
Προσεχε γιατι δεν θα ξερεις απο που θα σου΄ρθει. Δεν χωριζουν με τιποτα,μενουν στον γαμο εκτος αν φυγεις εσυ και τοτε απο τρυφεροι μπορουν να γινουν Βορειος Πολος και πολυ πολυ πολυ εκδικητικοι με το "γαντι". Δε θα ξερεις ποτε τι πραγματικα σκεφτονται. Ειναι τελειοι μεχρι αποδειξεως του εναντιω. Και τοτε δε θα πιστευεις στα ματια σου...

chandramani
28-10-2007, 11:56 PM
Κάπου στη αγαπημένη όλων Ντάκου, διάβαζα για τον τρόπο που οι ομάδες των ζωδιών διαπράττουν ένα έγκλημα...έτσι λοιπόν τα ζώδια της φωτιάς θα το διέπρατταν εν βρασμώ ψυχής, τα ζώδια του αέρα με έχοντας σχεδιάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια και τα ζώδια νερού αργά και βασανιστικά μέχρι τελικής πτώσεως ....με τόσο συναίσθημα άλλωστε. :bigsmile:

zeta1987
29-10-2007, 10:55 AM
Οι άντρες καρκίνοι είναι πολύ συναισθηματικοί αλλά άν πληγωθούν, τότε ο σύντροφος τους πρέπει να έχει πολλές αντοχές γιατί γίνονται γκρινιάρηδες...:cry:

e k
29-10-2007, 11:56 AM
Οι άντρες καρκίνοι είναι πολύ συναισθηματικοί αλλά άν πληγωθούν, τότε ο σύντροφος τους πρέπει να έχει πολλές αντοχές γιατί γίνονται γκρινιάρηδες...:cry:

Γκρινιάρηδες είναι πάντα –και στα καλά τους εννοώ :laugh:</PRE>
</PRE>
Σε περιπτώσεις (...για μένα μιλάω) που θίγονται από άλλους </PRE>
δεν μπορούν να καταπιούν το πώς συνέβη αυτό αφού τους φέρθηκαν σένια και αδυνατούν να το ξεπεράσουν. </PRE>
Συγχωρούν ανθρώπους, αλλά όχι πράξεις, </PRE>
οι σχέσεις είναι σοβαρό ζήτημα γι'αυτούς και η απολυτότητα τους δεν συνάδει με την εποχή :embarrest<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p></PRE>

*Astropeleki*
29-10-2007, 03:53 PM
Βασικά οι άντρες Καρκίνοι είναι κάπως παράξενοι... Έχουν μια περίεργη ψυχολογία, δεν μπορείς να τους πιάσεις πουθενά! Αχ αυτή η Σελήνη..... Την μία στιγμή μπορεί να είναι όλα οκ και σε δευτερόλεπτα να αλλάζουν εντελώς... Πολύ σκαμπανέβασμα και εναλλαγή στην διάθεση :wacko:

panther
30-10-2007, 12:42 PM
Βασικά οι άντρες Καρκίνοι είναι κάπως παράξενοι... Έχουν μια περίεργη ψυχολογία, δεν μπορείς να τους πιάσεις πουθενά! Αχ αυτή η Σελήνη..... Την μία στιγμή μπορεί να είναι όλα οκ και σε δευτερόλεπτα να αλλάζουν εντελώς... Πολύ σκαμπανέβασμα και εναλλαγή στην διάθεση :wacko:

Έτσι για να μην βαριέστε ... οι υπόλοιποι!!!

starfish
30-10-2007, 01:31 PM

Να συνηθιζετε στη ναυτια και να μην σας πιανει η θαλασσα!! :toung::toung::toung:

*Astropeleki*
30-10-2007, 04:26 PM
Ναι... όταν επιτέλους καταλήξετε τι θέλετε, πείτε μας και μας... :cry::toung:

starfish
31-10-2007, 12:10 PM
Ναι... όταν επιτέλους καταλήξετε τι θέλετε, πείτε μας και μας... :cry::toung:

Οταν καταληγεις σε κατι και παραμενεις σταθερος σ αυτο, γινεσαι δεμενος γαϊδαρος! Οσο πιο πολλοι γνωριζουν για την σταθεροτητα σου, τοσο περισσοτερο αορατος γινεσαι ή εκμεταλλευσιμος [ακομη και με την "καλη" εννοια] :toung::toung::toung:
Αφηστε τα Καρκινακια ν αναπνεουν ελευθερα!!! Να μην ειναι σιγουρα για το τι θελουν! Να θελουν τωρα, το αντιθετο απ αυτο που ηθελαν χθες!!:toung::toung:
[Μια αγκαλια αρκει για να συνελθουν....:bigsmile:]

zeta1987
31-10-2007, 01:54 PM
Οταν καταληγεις σε κατι και παραμενεις σταθερος σ αυτο, γινεσαι δεμενος γαϊδαρος! Οσο πιο πολλοι γνωριζουν για την σταθεροτητα σου, τοσο περισσοτερο αορατος γινεσαι ή εκμεταλλευσιμος [ακομη και με την "καλη" εννοια] :toung::toung::toung:
Αφηστε τα Καρκινακια ν αναπνεουν ελευθερα!!! Να μην ειναι σιγουρα για το τι θελουν! Να θελουν τωρα, το αντιθετο απ αυτο που ηθελαν χθες!!:toung::toung:

Συμφωνώ και επαυξάνω!! Καλό είναι οι άλλοι να μην ξέρουν πάντα το πως αντιδράς γιατί γίνεσαι δεδομένος.:toung: ΄Καλό είναι βέβαια να τα έχεις βρεί με τον εαυτό σου γιατί μπορεί απλά να αλλάζεις στάση επειδή είσαι κυκλοθυμικός και παρορμητικός! Ακούστε αυτή τη συμβουλή αγαπημένα μου καρκινάκια!!!:toung:

panther
31-10-2007, 03:57 PM

ΑΑΑΑΑΑΑ!!!! εσύ μαρτυράς και χωρίς ξύλο:bigsmile:

starfish
01-11-2007, 10:59 AM
ΑΑΑΑΑΑΑ!!!! εσύ μαρτυράς και χωρίς ξύλο:bigsmile:

Πληροφορω αγαπητη μου!!! Και χωρις να δερνω!!!:toung::toung:

panther
01-11-2007, 11:06 AM
Πληροφορω αγαπητη μου!!! Και χωρις να δερνω!!!:toung::toung:

Κρύβε λόγια .... κοπελιά.... κρύβε:toung:

Μαρία_Δ
06-11-2007, 01:05 PM
και καλα η συχνή αλλαγή των διαθέσεων...που έχει γίνει πια πολύ προβλέψιμη!! Με εκείνη την κατάθλιψη, τη μελαγχολία, του "όλο κάτι έχω αλλά κανένας δεν είναι ικανός να με καταλάβει!! Γιατί ββέβαια ΜΟΝΟ ΕΓΩ το νιώθω με τέτοια ένταση και κανένας αλλος σε συτό τον κόσμο!!"..με αυτά πώς τα βγάζεις πέρα?? Καλά λένε ότι οι καρκίνοι είναι η χαρά των ψυχαναλυτών τελικά...........ουφφφ!!:dizzy:

starfish
06-11-2007, 01:31 PM
και καλα η συχνή αλλαγή των διαθέσεων...που έχει γίνει πια πολύ προβλέψιμη!! Με εκείνη την κατάθλιψη, τη μελαγχολία, του "όλο κάτι έχω αλλά κανένας δεν είναι ικανός να με καταλάβει!! Γιατί ββέβαια ΜΟΝΟ ΕΓΩ το νιώθω με τέτοια ένταση και κανένας αλλος σε συτό τον κόσμο!!"..με αυτά πώς τα βγάζεις πέρα?? Καλά λένε ότι οι καρκίνοι είναι η χαρά των ψυχαναλυτών τελικά...........ουφφφ!!:dizzy:

Και που να εχεις τον Ηλιο στην Παρθενο!!! :laugh::laugh::laugh:
Φυσικα και κανεις δεν μπορει να τους/μας καταλαβει!! Δεν θελουμε κατανοηση, συναισθηση θελουμε!:cry:

Μαρία_Δ
06-11-2007, 02:09 PM
Όλοι συναίσθηση χρειαζόμαστε αλλά αυτή η-και καλά- μοναδικότητα των συναισθημάτων τους/σας είναι απίστευτη!! Δε προκειται ποτέ να πειστούν ότι κι εσύ μπορείς να νιώθεις το ίδιο..ότι είναι λογικό..ότι θα ξεπεραστεί..μακάρι να αφήναν χώρο για ενσυναίσθηση αλλά μάλλον η καλύτερη λύση είναι να κλειστούν σπιτάκι με τη μαμάκα..ωραίο φαγητό..και καμια καλή ταινία!! Έχω άδικο?? Και αν επηρεάζονται και πολύ από παρθένο..τότε σίγουρα η βαρύτητα θα είναι και μεγαλύτερη!!Η παροιμία..πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό..είναι σίγουρα πολύ γνωστή!!
Από προσωπική εμπειρία τοποθετούμαι κι εγώ..μην με παρεξηγείτε!! :worried:

starfish
06-11-2007, 02:29 PM
Όλοι συναίσθηση χρειαζόμαστε αλλά αυτή η-και καλά- μοναδικότητα των συναισθημάτων τους/σας είναι απίστευτη!! Δε προκειται ποτέ να πειστούν ότι κι εσύ μπορείς να νιώθεις το ίδιο..ότι είναι λογικό..ότι θα ξεπεραστεί..μακάρι να αφήναν χώρο για ενσυναίσθηση αλλά μάλλον η καλύτερη λύση είναι να κλειστούν σπιτάκι με τη μαμάκα..ωραίο φαγητό..και καμια καλή ταινία!! Έχω άδικο?? Και αν επηρεάζονται και πολύ από παρθένο..τότε σίγουρα η βαρύτητα θα είναι και μεγαλύτερη!!Η παροιμία..πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό..είναι σίγουρα πολύ γνωστή!!
Από προσωπική εμπειρία τοποθετούμαι κι εγώ..μην με παρεξηγείτε!! :worried:

Ε ναι!! Ολοι πιστευουμε οτι ειμαστε -και ειμαστε- μοναδικοι!! Ο καθενας το επιδεικνυει με την τετραπλοτητα που "κανει κουμαντο" στον χαρτη του.
Η κλαψα βεβαιως μπορει να τρελανει κοσμο, δεν αντιλεγω...
Γι αυτο ή τους/μας αγαπας ως εχουν/με κι ας σου σπανε/με τα νευρα κατα καιρους, ή αλλαζεις δρομο και ησυχαζεις!
Εχω ωροσκοπο Καρκινο. Η Παρθενος μου, με βοηθαει καποιες φορες να με βλεπω με τα ματια καποιου προσγειωμενου. Να συνειδητοποιω την κλαψα [μου] οταν αρχιζει να γινεται ανυποφορη και να κλεινομαι στο σπιτακι [χωρις την μαμα] μεχρι να με νιωσω υποφερτη και ικανη να με αντεξουν οι αλλοι! :bigsmile::laugh:

Fotini Christodoulou
06-11-2007, 02:39 PM
Νομίζω ότι αυτό που εννοεί ο Καρκίνος είναι ότι δεν μπορούν να καταλαβουν οι "νορμάλ" γήινοι τύποι, την ένταση με την οποία νιώθει κάτι για μια κατασταση που άλλος δεν θα νοιαζόταν καν.
Δεν είμαστε ακατανόητοι.Απλά όπως καποια ζώδια παίρνουν στα σοβαρά τις σκέψεις, η τις ιδεες, ο καρκίνος συναισθάνεται μια συναισθηματική κατασταση και συμπάσχει, ή την βιώνει κι αυτός μεσω του άλλου.
Είναι όμως ενα συναισθηματικό φορτίο που πρέπει να μαθει να κουβαλά μονος του.Το λαθος καποιων είναι οτι το μεταθέτουν με την γκρίνια τους ίσως στους άλλους...:unsure:

Μαρία_Δ
06-11-2007, 02:49 PM
Αν σας/τους αγαπάω λεέι....!!Θα ασχολιόμουν αλλιώς τόσο πολύ...τύφλα να έχει ο freud!! Έχω βρει και τρόπους αντιμετώπισης πια!! Είδες τί μας κάνει η παρθενίαση που λέει και μια φίλη μου..μας ξελασπώνει..και ας μας βρίζουν...

starfish
06-11-2007, 02:58 PM
Αν σας/τους αγαπάω λεέι....!!Θα ασχολιόμουν αλλιώς τόσο πολύ...τύφλα να έχει ο freud!! Έχω βρει και τρόπους αντιμετώπισης πια!! Είδες τί μας κάνει η παρθενίαση που λέει και μια φίλη μου..μας ξελασπώνει..και ας μας βρίζουν...

Πες τα χρυσοστομη!! Να διαβαζει το roadrunner απο πανω, και να ξεχναει τον δικο της ωροσκοπο γκρινιαζοντας για το ηλιακο μας!! :toung::nuts::bigsmile:
[Ακου νορμαλ γηινα ζωδια!!!! :nuts::nuts:]

Μαρία_Δ
06-11-2007, 03:36 PM
Επειδή δίνουμε τη βαρύτητα που πρέπει χωρίς να μοιρολατρούμε για τις οποιεδήποτε καταστάσεις..."νορμαλ"δεν μας λες βέβαια!! Αυτό έλειπε..! Ουτε τάξη στο χάος προσπαθούμε να βάλουμε..ισορροπία και αρμονία μόνο..!!

panther
06-11-2007, 03:44 PM
Επειδή δίνουμε τη βαρύτητα που πρέπει χωρίς να μοιρολατρούμε για τις οποιεδήποτε καταστάσεις..."νορμαλ"δεν μας λες βέβαια!! Αυτό έλειπε..! Ουτε τάξη στο χάος προσπαθούμε να βάλουμε..ισορροπία και αρμονία μόνο..!!

Δεν μιλάω .... δεν μιλάω αλλά δεν μπορώ άλλο να κρατηθώ:cheesy:
Όσους Παρθένους γνωρίζω, είναι τρομερά γκρινιάρηδες ... ξεπερνάνε ακόμη και εμένα στην γκρίνια!!! ¶σε που είστε και τρομερά περιέργοι σαν άνθρωποι!!!
Αλλά τι να κάνουμε σας αγαπάμε ... γιατί μας προσγειώνεται απότομα στη γη!:bigsmile:

Fotini Christodoulou
06-11-2007, 03:49 PM

Εγω παντως καταβάθος σας συμπαθώ εσας τα ζώδια της γής. Θαυμάζω την επιμονή σας στα πρέπει:toung:

:love:

Μαρία_Δ
06-11-2007, 04:14 PM
¶λλο γκρίνια άλλο ένα συνεχόμενο παράπονο..δε λέω..μπορεί η γκρίνια της παρθένου να είναι εκτός συναγωνισμού..αλλά και η μοιρολατρεία ορισμένων καρκίνων δεν έχει προηγούμενο!! Πάντως..κατά βάθος νομίζω ότι κι εμείς σας συμπαθούμε και σας αγαπάμε ακριβώς για τον ίδιο λόγο..ταρακουνάτε τα κατά τα άλλα στάσιμα νερά μας..και κατεπέκταση μας κάνετε να ξεχνάμε όλα αυτά τα πρέπει που κατα βάθος κι εμεις θέλουμε να ξεφυγουμε αλλά περιμένουμε ένα χέρι βοηθείας..:unsure:

ScP
06-11-2007, 04:14 PM
Εγω παντως καταβάθος σας συμπαθώ εσας τα ζώδια της γής. Θαυμάζω την επιμονή σας στα πρέπει:toung:

:love:

Παράδειγμα: Επειδή πρέπει κάποιοι δουλεύουν :cry: για να μπορούν κάποιοι άλλοι να κάνουν chat :toung:

Fotini Christodoulou
06-11-2007, 04:43 PM
Υπερβολές.:toung:

starfish
07-11-2007, 11:46 AM
Παράδειγμα: Επειδή πρέπει κάποιοι δουλεύουν :cry: για να μπορούν κάποιοι άλλοι να κάνουν chat :toung:

Μη μας στερειτε την Φωτεινουλα ουτε με μπηχτες!!:bigsmile::bigsmile:
Δειτε την συμμετοχη της, ως μερος των υποχρεωσεων της! :cheesy::cheesy: