View Full Version : ΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ
την ιδέα μου την έδωσαν τα χιουμοριστικά ποιηματακια που έγραψαν μερικοί απο εσας'ολα δεκτά αλλα με χιουμοριστικό επίπεδο
στο μετεξύ εγώ κόλησά και δεν μου έρχετε τοίποτα κάντε εσείς την αρχή και που θα πάει στο δρόμο είναι το νιόθω μου έρχετε
Maroulita
11-10-2007, 11:03 PM
Μητσάκο! Εκφράσου ελεύθερα! :bigsmile:
*Astropeleki*
11-10-2007, 11:14 PM
Έγραψα σ' αγαπώ σ' όλες τις γλάστρες
και εύχομαι μια από αυτές να πέσει στο κεφάλι σου
για να καταλάβεις την βαρύτητα της λέξης!!!!!!! :laugh:
Μητσάκος
11-10-2007, 11:19 PM
ε, δεν πήρα χαμπάρι :embarrest:laugh:
αν θέκλετε να μεταφέρετε εδώ το ποστ μου :nuts:
όταν ένα αστέρι πέφτει,
κλείνω τα μάτια και εύχομαι ,
όπου και να είσαι ,.....................
να το φας στο κεφάλι.
panther
12-10-2007, 01:10 AM
Θέλω να το κάνουμε παντού σε όλο το σπίτι!
Στην κρεβατοκάμαρα, στην κουζίνα, στο σαλόνι, στο μπάνιο, στην αποθήκη!
Θέλω να το κάνουμε όλο μπλε!
ΓΑΜΩ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ Ε?
skorpaki
12-10-2007, 02:48 PM
Αρνάκι άσπρο και παχύ....
το στείλανε στον σουβλατζή!:toung:
και το αγαπημένο μου....
Τρία πουλάκια κάθονταν
και τρώγανε 1 κιλό σουσάμι!:toung:
απ΄όλα τα πετούμενα ο γαίδαρος
μου αρέσει
που έχει αγγελικό κορμί
και δακτυλίδι μέση
άμα πεθάνω
βάλετε το κινητό στο μνήμα
μα μη το βάλετε βαθιά για θα χαθεί
το σήμα
friary
14-10-2007, 10:37 AM
Μου το στείλανε με mail και γέλασα πάρα πολύ.
ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
Πιστεύω εις έναν φραπέ,
αφρώδη, παγοκράτορα,
ρουφηχτόν εκ καλάμου σπαστής,
εις στομάχους πάντων ερριμένον.
Και εις ένα αφρόγαλα, λευκόν, πηχτόν,
του καφέ συνοδό, και λιπογενές
το δια τον καφέ ποιηθέντα προ πάντων καπουτσίνο.
Milk εκ βοδώς,
αφρόν αληθινόν, εκ μιξερός ηλεκτρικού
χτυπηθέντα, ού γεννηθέντα,
ομοχρήσιμου του φραπέ
δι ου το μάτι ορθάνοιξε.
Τον δι' ημάς τους ανθρώπους
και δια την ημετέραν εργασίαν
φυτροθέντα εν καφεοδένδρων
και μαζευθέντα εξ άρρενος εργάτου
και αγοράσθη
εξ εταιρείας
και εσυσκευάσθηκε.
Αγορασθέντα τε υπό ημών
εντός μικρής σακουλίτσας
ή κουτιού ή βαζακίου
Και ετοιμάσθη τας πρώτας ώρας
κατά τας πρωινάς.
Και εισέπεσε εντός ποτηριού
και ζαχαρώθηκε εκ κουταλιάς του γλυκού.
Και πάλιν άφρισε μετά δόξης
τσίτα κάνων κοιμητούς
ώστε χουζουρίου έλθη το τέλος.
Και εις το ρεύμα το πάγιον,
το χρήσιμον, το μιξεροκινόν,
το εκ της δεής επαραγόμενον
το συν ψυγείου και θηκών συνεργαζώμενο,
ωστε παρασκευαζώμενο,
παγακίων και υδάτων ψυχρών.
Εις μίαν,
καφετερίαν, ομαδικήν και φιλικήν φραπεδοποσίαν.
Ομολογώ εν τσίμπημα εις μπισκότου εκ του μπολ.
Προσδοκώ τασάκι καθαρόν.
Και να είναι η ζάχαρη λιωμένη.
Αμήν.
Ταυτόχρονα θέλω να καταγγείλλω πως δεν έχουμε ούτε Ιερό ούτε όσιο :blink:
*Astropeleki*
14-10-2007, 12:47 PM
χαχαχαχα μα είναι καταπληκτικό! Βγάζω το καπέλο στο άτομο που το συνέθεσε :laugh:
συνφωνώ με την kia απο τα καλύτερα που έχω διαβάσει
συνφωνώ με την kia απο τα καλύτερα που έχω διαβάσει
όπως και στην κριτική που κανεις στο τέλος
Λευκή
14-10-2007, 04:39 PM
Χεχε...Αυτό το είχα δει (από εκτυπωτή δυστυχώς)καρφιτσωμένο στο τοίχο καφετέριας.Έξυπνο,δε λέω,παρόλα αυτά δεν θα το τιμήσω με τα συγχαρητήριά μου για τον απλούστατο λόγω ότι δεν μ αρέσει ο φραπές:toung:Ούτε άρωμα έχει,ούτε ωραία γεύση,ούτε παρεϊστικος είναι,ούτε...ζεστοανθρωπινο σχεσικός :bigsmile::toung:
*Astropeleki*
14-10-2007, 04:55 PM
Ο νες όμως;;;;; :toung:
Κασσιόπη
14-10-2007, 05:04 PM
Τη μυρωδιά που έχει ο ελληνικός στο ψήσιμο... αχ, δεν την έχει κανένας...
Αν και τα απογεύματα κι ένας εσπρέσσο καλός είναι...
Λευκή
14-10-2007, 05:17 PM
Ο νες όμως;;;;; :toung:
Όταν μπορείς να ψήσεις έναν μερακλίδικο μυρωδάτο ελληνικό καφέ,που μυρίζει παρέα ,ανθρωπιά και ζεστασιά,ή όταν μπορείς να πιεις έναν αχνιστό αρωματικό καφέ φίλτρου που μυρίζει απογευματινή παρέα, βουτήματα και κρύο έξω απ τα παράθυρά σου,γιατί να πιεις αυτό το νεροζούμι;:toung:
Maroulita
14-10-2007, 05:28 PM
Σαν τον ελληνικό κανένας... αν είναι και κουπάτος... με κανα κουλουράκι... και καλή παρέα... τί κάθομαι;;;;; Πάω να πιω έναν πάραυτα!!! :bigsmile:
Κασσιόπη
14-10-2007, 05:43 PM
Σαν τον ελληνικό κανένας... αν είναι και κουπάτος... με κανα κουλουράκι... και καλή παρέα... τί κάθομαι;;;;; Πάω να πιω έναν πάραυτα!!! :bigsmile:
Αχ, ναι, κουπάτος!! Πωπωπωπω... Θεϊκός!!! :bigsmile:
*Astropeleki*
14-10-2007, 06:09 PM
Α να χαθείτε όλες σας, με φυτιλιάσατε.... ζήλεψα τώρα και θέλω και καφέ και χειμωνιάτικο καιρό και παρεούλα :toung::toung::toung:
Αχ που' ναι τα χρόνια, ωραία χρόνια... τα φοιτητικά :love:
panther
15-10-2007, 12:24 AM
Όταν μπορείς να ψήσεις έναν μερακλίδικο μυρωδάτο ελληνικό καφέ,που μυρίζει παρέα ,ανθρωπιά και ζεστασιά,ή όταν μπορείς να πιεις έναν αχνιστό αρωματικό καφέ φίλτρου που μυρίζει απογευματινή παρέα, βουτήματα και κρύο έξω απ τα παράθυρά σου,γιατί να πιεις αυτό το νεροζούμι;:toung:
Δεν μας είπες??? Στο Λουμίδη δουλεύεις?:nuts:
Γιατί τέτοια διαφήμιση στον ελληνικό καφέ?
skorpion
15-10-2007, 12:26 AM
γιατι μπορεις μετα να γυρισεις και το φλιτζανι:laugh::laugh::laugh: :nuts:
*Astropeleki*
15-10-2007, 01:10 AM
γιατι μπορεις μετα να γυρισεις και το φλιτζανι:laugh::laugh::laugh: :nuts:
Το θέμα ειναι να ξέρεις και να τον λες.... διαφορετικά τι να σου κάνει;:laugh::embarrest
Dell Piero
15-10-2007, 01:21 AM
Χουνεράκι να σε καλούνε για σουβλάκι;;;;;;;;;;;;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧ ΑΧΑΑΧ ΕΛΕΟΣ ακόμη να τον μάθετε
skorpion
15-10-2007, 01:23 AM
δεν παρεδωσες ακομα μαθηματα αξιοτιμε μελλοντολογε!!!:laugh::laugh::laugh:
*Astropeleki*
15-10-2007, 01:23 AM
Γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος (χωρίς smile)
Dell Piero
15-10-2007, 01:26 AM
δεν παρεδωσες ακομα μαθηματα αξιοτιμε μελλοντολογε!!!:laugh::laugh::laugh:
Την από κάτω αμα την πιάσεις από την μύτη θα ακούσεις ένα ΜΠΟΥΜΜΜ
Που πας ρε Καραμήτροοοοοοοοοοοοοοοοο ο
:love:
*Astropeleki*
15-10-2007, 01:27 AM
Γουφφφφφφφφφφφ θα ακουστεί από το woofer που έχω στο δωμάτιο μου
skorpion
15-10-2007, 01:28 AM
εγω απο πανω ακουσα παντως ενα μπουμ:toung::toung::toung: καποιος εσκασε ποιο γρηγορα φαινεται:laugh::laugh::laugh:
Λευκή
15-10-2007, 04:38 PM
Ποια διαφήμιση καλέ;:toung:
Δεν μίλησα μόνο για τον ελληνικό όμως:cheesy:Αναφέρθηκα στον ελληνικό και τον καφέ φίλτρου.Συνήθως πίνω φίλτρου ,γιατί ο ελληνικός ως κλάσεων ανώτερος καφές που είναι θέλει μια προετοιμασία ,μεράκι βρε αδερφέ!¶σε που το άρωμα του δε συγκρίνεται με κανενός άλλου :bigsmile:
Maroulita
15-10-2007, 04:41 PM
Πάντως, Ιουλία, φαίνεται πως εσύ βλέπεις διαφημίσεις γιατί σου έγινε κτήμα το "έκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες"... :toung:
skorpaki
16-10-2007, 12:32 AM
Verneigung τον συνθέτη!!!
ΤΕΛΕΙΟ!!!! :laugh::clapping:
πέπει ναψάξεις πολύ να τον βρεις
και αν τον βρεις
μπαίνοντας στο δωμάτιο η μαμά βλέπει τον τοτό να κρατά την μυγοσκοτόστρα
-τι κάνεις εκεί τοτό ,του λέει
-σκοτώνω μύγες
-μπράβω τοτό σκότωσες καμία
-αμέ δύο αρσενικές και δυο θυληκές
-καλά και πως τις ξεχώρισες
-οι θυληκές καθόταν πάνω στο τηλέφωνο και οι αρσενικές πάνω στο μπουκάλι με τις μπύρες
Fotini Christodoulou
19-10-2007, 10:05 AM
Λουκιανός Κηλαηδόνης:cheesy:.....
Θα κάτσω σπίτι, θ'αράξω σπίτι
σεισμός να γίνει, δεν πρόκειται να βγω
κι ας με ξεγράψουν τα ρεμάλια απ' αρχηγό
Γιατί άν βγω θα προκύψει κανά μπλέξιμο
κι ένας Θεός ξέρει που θα κοιμηθώ
και όπως λεν κι οι ινδιάνοι για το μπλέξιμο
εννιά φορές στις δέκα είναι για κακό
γι' αυτό
και δεν σκοπεύω από δω να κουνηθώ
θα βάλω βίντεο και θ'αποβλακωθώ
Και όταν ακούω να χτυπάει το τηλέφωνο
θα το μουτζώνω και δεν θα απαντώ
γιατί όταν χτυπάει το τηλέφωνο
εννιά φορές στις δέκα είναι για κακό
γι' αυτό
από δω μέσα δεν πρόκειται να βγω
άμα με δεις στο δρόμο πέτα μου έν' αυγό
:laugh:
skorpion
19-10-2007, 03:11 PM
Απα πα σορυ κιολας αλλα με επιασε κλειστοφοβια με αυτο το στιχο:laugh::laugh::laugh:
αυτό τεριαζει σήμερα γάντι
σπίτι σήμερα λόγο καιρού
panther
21-10-2007, 10:21 PM
Πάντως, Ιουλία, φαίνεται πως εσύ βλέπεις διαφημίσεις γιατί σου έγινε κτήμα το "έκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες"... :toung:
Σε Ατελιέ Γραφικών Τεχνών δουλεύω αγάπη μου ... τι να κάνω η γυναίκα??? Πρώτα, τις βλέπουμε εμείς (θέλουμε δεν θέλουμε) και μετά εσείς!!!:bigsmile:
Εμ ... τέτοια διαφήμιση που κάνει στον ελληνικό καφέ ... θέλει μεράκι και τα συναφή ... τι νασ σκεφτώ!:cheesy:
awake
24-10-2007, 11:40 AM
Λύκος μάυρος και λιγνός
του πατέρα του καημός!
:laugh::nuts:
starfish
24-10-2007, 11:53 AM
Λύκος μάυρος και λιγνός
του πατέρα του καημός!
:laugh::nuts:
Αρνακι ασπρο και παχυ, της μανας του καμαρι!! :toung:
pitsipan
24-10-2007, 12:03 PM
Κοιτάζω τη θάλασσα και βλέπω εσένα...
κοιτάζω τον ουρανό και βλέπω εσένα...
κοιτάζω τα αστέρια και βλέπω εσένα....
Τι θα΄γίνει?.. θα κανεις λίγο στην άκρη....!
δεν το γνώριζα συγνώμη
αλλωστε δεν το έκριψα
αν έγραφε και τον συγραφέα θα το ανάφερα
skorpion
30-10-2007, 04:45 AM
Απο την πολη ερχομαι και στη κορφη κανειλα!!!!!!!!!!!!!!!!
zeta1987
01-11-2007, 12:48 PM
Φοβάμαι μη με αφήσουν όλοι και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!!!!:love::toung:
:laugh:
Maroulita
01-11-2007, 12:55 PM
http://i106.photobucket.com/albums/m270/horoscope_charts/blog/img_0080.gif
σαν να σοβαρέψαμε και δεν μου αρέσει
starfish
01-11-2007, 03:47 PM
σαν να σοβαρέψαμε και δεν μου αρέσει
Γιατι; Το χιουμορ δεν ειναι σοβαρη υποθεση; :toung:
*Astropeleki*
01-11-2007, 05:36 PM
Προσπαθώντας να πείσω ένα παιδάκι να βοηθάει τους συμμαθητές του να μαζεύουν όλοι μαζί τα παιχνίδια της τάξης…
Παιδαγωγός: Πέτρο, έλα να βοηθήσεις τους φίλους σου να μαζέψετε την τάξη!
Πέτρος: Α, δεν μπορώ…
Παιδαγωγός: Γιατί Πέτρο δεν μπορείς;
Πέτρος: Γιατί θα κουραστώ!
:lol::lol::lol:
panther
02-11-2007, 02:57 AM
Προσπαθώντας να πείσω ένα παιδάκι να βοηθάει τους συμμαθητές του να μαζεύουν όλοι μαζί τα παιχνίδια της τάξης…
Παιδαγωγός: Πέτρο, έλα να βοηθήσεις τους φίλους σου να μαζέψετε την τάξη!
Πέτρος: Α, δεν μπορώ…
Παιδαγωγός: Γιατί Πέτρο δεν μπορείς;
Πέτρος: Γιατί θα κουραστώ!
:lol::lol::lol:
Πάντως, έχει ένα δίκιο!!! Αν και μικρό ... του κόβει:blink:
τη κάνουν ένα εκατομύριο ξανθές στην έρημο........:blink:
την ξεσκονήζουν::bigsmile:
*Astropeleki*
04-11-2007, 01:49 AM
Έτσι για να γελάσουμε λίγο.... εγώ λύθηκα πάντως :laugh:
Ας γυμναστούμε 1 (http://www.nimportequi.com/video_popupDM.php?s=dm&v=xi5MRPSdHopLPkX0V)
Ας γυμναστούμε 2 (http://www.dailymotion.com/relevance/search/Dorinel+Comivoci/video/x2x92r_g)
Ας γυμναστούμε 3 (http://www.nimportequi.com/video_popupDM.php?s=dm&v=4rQGBEAVlsCHHhhXC)
Τώρα είμαστε έτοιμοι για τους Ολυμπιακούς!
skorpion
04-11-2007, 09:43 AM
καλα ε τελειο!!!!!!!!!!!!!!! πολυ γελιο!!!!!!!!!!!!!
*Astropeleki*
04-11-2007, 11:16 AM
:lol::lol::lol::lol::lol:
panther
04-11-2007, 02:38 PM
Έτσι για να γελάσουμε λίγο.... εγώ λύθηκα πάντως :laugh:
Ας γυμναστούμε 1 (http://www.nimportequi.com/video_popupDM.php?s=dm&v=xi5MRPSdHopLPkX0V)
Ας γυμναστούμε 2 (http://www.dailymotion.com/relevance/search/Dorinel+Comivoci/video/x2x92r_g)
Ας γυμναστούμε 3 (http://www.nimportequi.com/video_popupDM.php?s=dm&v=4rQGBEAVlsCHHhhXC)
Τώρα είμαστε έτοιμοι για τους Ολυμπιακούς!
Δεν το συζητώ. Αυτός είναι απίστευτος.
Δείτε και τα υπόλοιπα βιντεο ... μερικά είναι άπαιχτα:bigsmile:
με το που τα είδα ................
:laugh::clapping::lol:Perfect:lol:
η γυναίκα τηγανίζει αυγά στην κουζίνα :unsure:
με το που μπαίνει ο άντρας στην κουζίνα αρχίζει......:spam:
πρόσεχε το βούτιρο :protest:
μη...μη...μη θα πιάσει φωτιά:mad:
πρόσεχε το μαχαίρι θα κοπείς...:scared:
πως το κρατάς έτσι...
η γυναίκα σαστησμένη γυρίζει και τον κοιτά :nea:
-τι έπαθες άντρα μου και φωνάζεις έτσι :unsure:
-απλώς σου δείχνω πως κάνεις όταν είσαι συνοδηγός...:bigsmile::bigsmile::bigsmile :
*Astropeleki*
18-11-2007, 02:01 PM
χαχαχαχαχαχαχαχαχα καλο
panther
18-11-2007, 04:23 PM
Ωραίο! Δυστυχώς, έτσι κάνουμε όλοι οι συνοδηγοί!:bigsmile:
*Astropeleki*
18-11-2007, 05:52 PM
Ε όχι και όλοι... πχ εγώ όταν είμαι συνοδηγός, λέω συνέχεια "Πάτα το λίγο ακόμη, πάτα ντε!" :laugh:
panther
18-11-2007, 11:54 PM
Ε όχι και όλοι... πχ εγώ όταν είμαι συνοδηγός, λέω συνέχεια "Πάτα το λίγο ακόμη, πάτα ντε!" :laugh:
¶ρα, εγώ σαν οδηγός και εσύ σαν συνοδηγός θα έπρεπε να τρέχουμε στη Φόρμουλα 1 ... θα είχαμε τρελή επιτυχία:bigsmile:
panther
18-11-2007, 11:59 PM
Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ
O συνοδηγός δεν είναι οδηγός, είναι αυτός που κάθεται δίπλα από τον οδηγό. Είναι το νορμάλ άτομο που, με το που θα πάρει τη συγκεκριμένη θέση στο αμάξι, μετατρέπεται σε μα..κα.
Σε μαλάκα με αρμοδιότητες : 1. Ο συνοδηγός διαβάζει το χάρτη της διαδρομής. Την ώρα που ο καρμίρης δίπλα του προσπαθεί να ισορροπήσει τη γλίτσα στο ψιλόβροχο, ο συνοδηγός ανοίγει τον χάρτη διάπλατο και τον μοστράρει μες στη μούρη του οδηγού. Κι όταν ο άλλος μπήζει τη χριστοπαναγία, "τι να κάνω" σου λεει, "αυτοί οι χάρτες εύκολα ξεδιπλώνουνε δύσκολα ξαναδιπλώνουνε. Μια ώρα τον στριφοπαλεύω. Τόση τσάκιση πια! Ούτε φούστα με πιέτες". 2. Ο συνοδηγός, ασχέτως αν έχει δίπλωμα ή όχι, δίνει συμβουλές οδήγησης: Πολύ τρέχεις. Λίγο τρέχεις. Προσπέρνα τον. Μην τον προσπερνάς. Φλας βγάλε. Φώτα πορείας από τώρα? Για σταμάτα λίγο μες στην καραεθνική, για να κατουρήσει λίγο το παιδί. Καβάλα νησίδες και διαχωριστικά να κάνει εμετό. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ!! 3. Ο συνοδηγός, συλλέγει πληροφορίες για τη διαδρομή. Όπου βρει άνθρωπο με γαϊδουράκι, κατεβάζει παράθυρο και ουρλιάζει: "ΣΥΓΓΝΩΩΩΩΜΗΗΗΗΗΗΗΗ! Για Νεμέα καλά πάμε??" Και μετά καπάκι στο επόμενο γαϊδούρι διότι όσο να ναι, σε κάθε πάθηση πρέπει να έχεις και δεύτερη γνώμη. 4. Ο συνοδηγός, εκεί που όλα είναι γαλήνια βγάζει μια κραυγή "Για Ναύπλιο δεξιά!!" Και αφού στρίψεις Ναύπλιο δεξιά ανακαλύπτεις ότι πήρες την παλιά Εθνική. 5. Ο συνοδηγός, ετοιμάζει έγκαιρα τα ψιλά για τα διόδια. Και αφού τα σφίγγει ένα τέταρτο πριν στη χούφτα του, ακριβώς φάτσα με τον διοδιά ανακαλύπτει ότι έχει 1,20 αντί για 1,40 ευρώ. Αρχίζει το ψάξιμο στο τσαντικό, κουδουνίζουν τα ψιλά, γκλάν γκλάν τα σήμαντρα της εκκλησίας, κορνάρει ο δεύτερος, μουντζώνει ο τρίτος, της θειάς σου ο τέταρτος, τα παίρνει στο κρανίο ο συνοδηγός "πώς κάνουν έτσι οι γύφτουλοι?". Αν όμως συμβεί στον ίδιον, "δεν ξέρουν ότι έρχονται διόδια να τα έχουν έτοιμα??". 6. Ο συνοδηγός, είναι ένα άτομο που αγαπάει το διάβασμα. Απο Αθήνα για Ξάνθη δεν σταματάει να πλουτίζει τις γνώσεις του. Διαβάζει ότι βρεί μπροστά του: "Λαμία 152 χιλιόμετρα, Λάρισα Έξοδος 2.
Επιπλοποιία Παπαδάτου. ΥΠΕΧΩΔΕ: Προϋπολογισμός έργου 124.000.000. Πάρκινγκ στα 500 μέτρα. Βασίλης Καρράς στην Πύλη Αξιού." 7. Ο συνοδηγός, διανθίζει την ανάγνωση με ηλίθια σχόλια: "Mc Donald's. Α, ώστε εδώ είναι τα Mc. Donald's!" Όχι, δεν είναι εδώ τα Mc Donald's. Αλλού είναι τα Mc. Donald's. Σε άλλο νομό είναι τα Mc. Donald's. Βάλανε εδώ την πινακίδα για να δουλεύουνε τον κοσμάκη! 8. Όταν ο οδηγός κάνει το σλάλομ του θανάτου για να προσπεράσει την νταλικάρα μπροστά του ενώ του έρχεται δεύτερη νταλικάρα από την αντίθετη κατεύθυνση, ο συνοδηγός σε πλήρη παράκρουση "Κοίτα, κοίτα, κοίτα, κοίτα ένα μωρό κατσικάκι!! Δεξιά, δεξιά, δεξιά! Αχ τι κρίμα το έχασες!" Και το κατσικάκι έχασες και τη ζωή σου παραλίγο! 9. Ο συνοδηγός, μοιράζει εμφιαλωμένα νερά και σάντουιτς, πετάει χαρτιά έξω στο παρμπρίζ του πίσω Ζάσταβα, αδειάζει τσαντάκια, αλλάζει κασσέτες και τραγουδάει πιό δυνατά και πιό φάλτσα απο τον ερμηνευτή "Συγχαρητηηηηηηριαααααααα , πρόσεχε Αντώνη, ελπίζω να αισθάνεσαι καλααααα , αριστερά σου Αντώνη, γι' αυτό που έεεεκανεεεεεεες , σιγά, Αντώνη!"
10. Εν κατακλείδι ο συνοδηγός δεν είναι συν-οδηγός. Είναι ο άνθρωπος που σπάει τα νεύρα του οδηγου!
apn3a
19-11-2007, 12:06 AM
Οι γκαζιάρηδες, οι cool, οι «δυσκοίλιοι» παππούδες, οι αγχωμένες κυρίες, οι θρασύτατοι και άξεστοι οδηγοί, είναι μέρος της καθημερινότητας μας.
Tο μόνο που κάνουμε πια με αυτές τις περιπτώσεις είναι να γελάμε!!! Γι' αυτό, με αρκετή δόση χιούμορ καταπιαστήκαμε με μερικούς από αυτούς του αγαπημένους τύπους οδηγών. (No hard feelings!!!)
Ο έχων cabrio
Μαλλί με ζελέ. Μάτι με γυαλί ηλίου. Βλέμμα με ύφος. Αυτοκίνητο χωρίς οροφή.
Οδηγεί: Ένα από τα μικρά ανοιχτά διθέσια, αλλά θα ήθελε Ferrari.
Πηγαίνει: Γρήγορα στις λεωφόρους και αργά μες στα στενά. Γιατί εκεί πρέπει να τον κοιτάνε... Απαραίτητα αξεσουάρ: Hands-free (bluetooth πλέον) και πουκάμισο. Χειμώνα καλοκαίρι.
Κορνάρει: Μόνο σε γκόμενες.
Ακούει: Θέλει να το παίξει ψαγμένος, αλλά δεν μπορεί να ξεφύγει από την έννοια mainstream.
Στο φανάρι: Κοιτάει αριστερά και δεξιά (να δει αν τον κοιτάνε).
Το θετικό: Οδηγεί χαλαρός. Τύπου κάνω βόλτα ή γυρνάω κουρασμένος από τη σκληρή εργασία.
Το αρνητικό: Οδηγεί λες και του ανήκει ο δρόμος, επειδή απλά έχει ένα cabrio το οποίο μπορεί να χαρεί δύο μήνες το χρόνο: τον Μάιο και τον Σεπτέμβριο. Τους άλλους ή έχει καύσωνα ή παγετό.
Ο Κάγκουρας
«Τη γκόμενα και το αυτοκίνητο δεν το μοιραζόμαστε ποτέ». Αυτή είναι η ευχή κι η κατάρα των «μαχητών των ελληνικών δρόμων». Το κόλλημα με τις ρόδες κι ο βαθμός «φτιαξίματος» του αυτοκινήτου διαφέρει και συνήθως φτάνει στον... κόφτη όταν τοποθετούνται στο όχημα τα κλασσικά μπλε φώτα. Γκαζώνουν σε κάθε ευκαιρία, μαρσάρουν από τη φύση τους, γουστάρουν τις κόντρες και γενικά ασχολούνται με το αυτοκίνητο τους (που ίσως να έχει αποκτήσει και γυναικείο όνομα) τις περισσότερες ώρες της ημέρας.
Θα τον ξεχωρίσεις: Από την αεροτομή, τα αυτοκόλλητα, το bucket κάθισμα και φυσικά από το μπουρί...
Θα τον βρεις: Στη Βούτα, στα λιμανάκια και μπροστά-μπροστά στα φανάρια να μαρσάρει.
Ακούει: Στο διαπασών το «Gasolina», αν και ουσιαστικά τη βρίσκει με τον ήχο της «σκούπας» και το σπινιάρισμα των τροχών.
Στον ελεύθερο του χρόνου: Διαβάζει «βελτιωσάδικα», παίζει «Need For Speed Carbon» και ξαναβλέπει το «Tokyo Drift».
Το savoir vivre λέει: Όταν είσαι σταματημένος στο φανάρι. Στρέφεις το βλέμμα προς τον οδηγό που βρίσκεται δίπλα σου, ακουμπώντας ελαφρά το πόδι στο γκάζι.
Κορνάρει: Μόνο για να κατέβει το Μαράκι από τον δεύτερο.
Θανάσιμος εχθρός: Οι αστυνομικοί, ή αλλιώς οι μπάτσοι ή αλλιώς τα... στρουμφάκια.
Φράσεις κλειδιά: «Να τα στήσουμε, να τα μετρήσουμε», «έχουν σκάσει μύτη τα κωλάδικα», αλλά και όροι της... ασφάλτου όπως «μπήκα με τις πόρτες», «με τις πάντες», «3η καρφωτή» κτλ κτλ.
Bonus: Το AUTO 24 αποκαλύπτει την ετοιμολογία του όρου «κάγκουρας». Αρχικά ξεκίνησε από τους τύπους που παρακολουθούν τις κόντρες και από το κρύο αναγκάζονται να βάλουν τα χέρια στις τσέπες, παίρνοντας μια σκυφτή στάση. Πάλλονται για να ζεσταθούν θυμίζοντας τα συμπαθή μαρσιποφόρα καγκουρό. Δεν το είχες σκεφτεί ποτέ, έτσι δεν είναι;
Η γκομενοδηγός Αν υπήρχε μια αλήθεια στον κόσμο θα ήταν ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν μπορούν να οδηγήσουν καλά. Δεν είναι ρατσιστικό. Είναι εμπειρικό... Βέβαια δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου να πηγαίνεις «κούρσα», ενώ πρέπει να αποκρούσεις το καμάκι στο φανάρι και να κάνεις ταυτόχρονα δεύτερη φωνή στο νέο τραγούδι του Χατζηγιάννη.
Συμπτώματα: Είναι πιο προσεκτικές από τους άνδρες, αποφεύγουν τις «μαγκιές», τις «γκαζιές», αλλά από την άλλη υστερούν στην αίσθηση του χώρου. Τι να κάνουμε; Μονοπωλούν τη χαρά της... δημιουργίας, δεν μπορούν να τα θέλουν όλα.
Συνήθως οδηγεί: Μικρό γαλλικό, μικρό ιταλικό (Lancia Y ως επί το πλείστον), μικρό γιαπωνέζικο.
Ακούει: Δυνατά ραδιόφωνο, αν κι ακόμη δεν έχει δοθεί επιστημονική εξήγηση, για ποιο λόγο πρέπει να τραγουδάει ταυτόχρονα.
Χόμπι: Οι «προχωρημένες» βρίσκουν ευκαιρία στην κίνηση να βαφτούν. Οι υπόλοιπες; Απλά μιλούν στο κινητό.
Κορνάρει: Αν κάποιος της πάρει τη θέση ή αν πέσει θύμα απότομης «σφήνας».
Αγαπημένη ταινία με αυτοκίνητα: «2 Fast, 2 Furious» που έπαιζε αυτός ο... ξανθός κι ο Βιν Ντίζελ.
Αυτοκινητοκουβέντες: Μόνο όταν πρέπει να το πάνε στο συνεργείο.
Ο χειρότερος εχθρός: Το παρκάρισμα...
Όσκαρ πρώτο γυναικείου ρόλου: Όταν την σταματάει ο τροχονόμος!
Το παπούγιαγιο Ο παππούς βάζει δίπλα τη γιαγιά και την πηγαίνει τσάρκα παραλία. Στην αριστερή λωρίδα, με 3η «ταριφίσια» (2.500 στροφές), αψηφώντας τους συνανθρώπους, το ταλαιπωρημένο Kadett και τον καταρράκτη.
¶γνωστες λέξεις: Προσπέραση, φλας, δεξιά λωρίδα και ΚΤΕΟ.
Κορνάρει: Δεν κορνάρει γιατί 1ον) η κόρνα έχει χαλάσει από το 1987 και τους πανηγυρισμούς για το Ευρωμπάσκετ, 2ον) δεν ακούει, 3ον) δεν τον νοιάζει.
Χειρότερος εχθρός: Ο βιαστικός 22άρης που κορνάρει από πίσω.
Οδηγεί: Οτιδήποτε δεν έχει καταλύτη και έχει πινακίδα που ξεκινάει με δύο γράμματα.
Αξεσουάρ: Ανήσυχο εγγόνι στο πίσω κάθισμα.
Ακούει: Έκοψε τον «Σκάι» από τότε που έφυγε ο Τράγκας και το έχει γυρίσει στον Πάριο.
Φράσεις κλισέ: «Νεαρέ από 'δω πάμε για...», «πως τρέχουν έτσι αυτοί οι διάολοι», «Στις μέρες μας δεν γινόντουσαν αυτά...»
Bonus κίνδυνος: Γιαγιά κολλημένη στο τιμόνι. Έτοιμη για όλα.
Ο Ελληνάρας Το κακό δεν είναι ότι ζει ανάμεσα μας, αλλά ότι οδηγεί κιόλας... Κλασσικός τύπος Έλληνα που όταν πιάνει τιμόνι μεταμορφώνεται.
Οδηγεί: Τζιπάκια, ιαπωνικά, γερμανικά και «μεσαία» γαλλοϊταλικά... Φροντίζει να χαζέψει την διπλανή Porsche, χωρίς να ξεχάσει να «κράξει» τον οδηγό της.
Ο νόμος: Κατά την προσπέραση κοιτάμε πάντα τον οδηγό του οχήματος που αφήνουμε πιο πίσω με βλέμμα «Μωάμεθ Προφήτη».
Κορνάρει: Κάθε 3''
Παρκάρει: Παντού.
Χειρότερος εχθρός: Η κίνηση κι ο νέος ΚΟΚ
Ακούει: Supersport FM και ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Αν «κολλήσει» στην Κηφισίας παίρνει και τηλέφωνο, γιατί η άποψη του για τον Ριβάλντο μετράει.
Στο φανάρι: Προσπερνάει από δεξιά και στήνεται πρώτος-πρώτος για να γλιτώσει αυτά τα πολύτιμα 30'' για τη ζωή του.
Αξεσουάρ: Σκυλάκι που κουνάει το κεφάλι (από Πακιστανό σε φανάρι), φραπέ, τσιγάρο στο προτεταμένο αριστερό χέρι και κινητό «καρφωμένο» στο αυτί.
Βρίζει: Τον τύπο στα φανάρια, τις γυναίκες οδηγούς («γιατί οι γκόμενες απλά δεν ξέρουν να οδηγούν» όπως λέει), τον μπροστά που δεν πάει αρκετά γρήγορα, τον πίσω που του «κολλάει», τον πιο πίσω που κορνάρει, τον απέναντι που δεν κλείνει τα «μεγάλα» φώτα και την κυβέρνηση για τις λακκούβες.
Τους πάντες δηλαδή.
Απιθανα βιντεο αλλα ακρως επικυνδινα να τα βλεπεις εν ωρα εργασιας, γελας μονος σου και οι αλλοι κουνουν το κεφαλι με κατανοηση.
*Astropeleki*
19-11-2007, 04:46 PM
Μηνά, πέθανα στο γέλιο!!! :laugh: :laugh: :laugh:
Αλλά μη τα χώνεις-νετε σε περικαλώ για τις γυναίκες οδηγούς... υπάρχουν και γυναίκες που άνετα σας πάνε κόντρα και ας μη το πιστεύετε!!!! :respect::w00t:
skorpion
19-11-2007, 05:59 PM
πολυ γελιο! Δεν μπορω να αποφασισω πια κατηγορια ειναι πιο αστεια...
kritikia
23-11-2007, 04:51 PM
.....
Σ' ευχαριστώ που με έκανες να γελάσω τόσο πολύ, μετά από μια φρικτή μέρα στο γραφείο.. Απίθανο κείμενο!!:bigsmile::bigsmile:
*Astropeleki*
01-12-2007, 04:52 PM
YouTube - DISCO ELEVATOR (http://www.youtube.com/watch?v=UkSPUDpe0U8&eurl=http://d1af.wordpress.com/2007/12/01/%ce%9f-%cf%84%cf%85%cf%80%ce%ac%cf%82-%ce%b4%ce%b5%ceiurl=http://img.youtube.com/vi/UkSPUDpe0U8/default.jpg)
YouTube - THE GREAT ESCAPE nimportequi.com (http://www.youtube.com/watch?v=Q26aEDvJPb4&feature=related)
YouTube - ICE HOCKEY nimportequi.com (http://www.youtube.com/watch?v=gZWMwupUhpM&feature=related)
YouTube - BANANA (http://www.youtube.com/watch?v=8CihCIWgQGA&feature=related)
:laugh::laugh::laugh:
skorpion
03-12-2007, 04:59 PM
Τα πρωτα τρια ηταν πολυ αστεια!!!!!:laugh::laugh::laugh: αλλα το τελευταιο ηταν λυπητερο! Κριμα την καημενη την μπανανιτσα την εφαγε ο χαζογοριλας!!!!!
*Astropeleki*
03-12-2007, 05:08 PM
χαχαχααχχαχα όσο τα βλέπω τόσο περισσότερο γελάω :lol: :lol: :lol:
friary
03-12-2007, 05:10 PM
:blink:
Εγώ πάλι γιατί δε γέλασα σε κανένα??
:wacko:
skorpion
03-12-2007, 05:11 PM
Σκεψου να ανοιγεις ενα ανσασερ και να αντικριζεις αυτο το θεαμα!!! Πρεπει να μπεις στο πετσι του ρολου:laugh::laugh::laugh:
*Astropeleki*
03-12-2007, 05:24 PM
:blink:
Εγώ πάλι γιατί δε γέλασα σε κανένα??
:wacko:
Γιατί δεν έχεις χούμορ :weird:
Σκεψου να ανοιγεις ενα ανσασερ και να αντικριζεις αυτο το θεαμα!!! Πρεπει να μπεις στο πετσι του ρολου:laugh::laugh::laugh:
Παιδί μου δεν έχει χούμορ :nuts:
friary
03-12-2007, 05:34 PM
:cry:
:cry:
Θεε μου σε παρακαλω,κανε με αδυνατο, αν δεν μπορεις κανε ολους τους φιλους μου χοντρους σαν εμενα. σε ευχαριστω. ΑΜΗΝ
friary
03-12-2007, 06:29 PM
Θεε μου σε παρακαλω,κανε με αδυνατο, αν δεν μπορεις κανε ολους τους φιλους μου χοντρους σαν εμενα. σε ευχαριστω. ΑΜΗΝ
Λάθος θέμα παρακαλώ.
Έπρεπε να απαντήσετε στο θέμα με τους εφιάλτες :toung:
*Astropeleki*
03-12-2007, 08:30 PM
χαχαχαχαχαχαχα καλΟΝ!
friary
03-12-2007, 08:32 PM
χαχαχαχαχαχαχα καλΟΝ!
Μπαααααα σου άρεσε ;
Αφού δεν έχω χιούμορ :noworry:
*Astropeleki*
03-12-2007, 08:33 PM
Γελάω και με την sexy .. Οπότε σε πήρε και σένα η μπάλα :lol:
Μαίρη μου :love:
friary
03-12-2007, 08:34 PM
Axxxxxxx
Ετσι και σε πάρει εσένα να δούμε πως θα κουτρουβαλάς :toung:
:love:
-Γιατρέ την τελευταία φορά που σας είδα δεν είχατε μουστάκι;
-Δεν είμαι ο γιατρός ο ¶γιος Πέτρος είμαι.
kritikia
04-12-2007, 12:31 PM
Καλά Kia αυτό με την απόδραση είναι καταπληκτικό!:laugh::laugh:
*Astropeleki*
04-12-2007, 04:28 PM
Είναι τρελλοί αυτοί οι γάλλοι
merci :)
apn3a
05-12-2007, 07:48 AM
> Πώς λέγεται ο Γαλάτης DJ?
> - Ινδεμίξ ( in the mix)....
>
> Πως λέγεται ο Γαλάτης τραβεστί που κάνει πιάτσα;
> Συγγρού-Φιξ!
>
> Πως λέγονται οι Μακεδόνες που ψήνουν μπριζόλες?
> Θρακομακεδόνες.
>
> Πώς έλεγαν το πρώτο τραπέζι πίστα στα αρχαία ελληνικά
> ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΣΤΕΩΣ
>
> Πως λέγεται το λεωφορείο που χορεύει συρτάκι;
> Zor -bus !
>
> Οταν μπαίνει είναι στεγνή, και όταν βγαίνει είναι
> υγρή.
> Αρχίζει από Ψ και τελειώνει σε -ολή!
> Τι είναι;
> Η ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟΣΤΟΛΗ!!!
>
> Πως λένε στην Θεσσαλονίκη το αντρικό εσώρουχο ;
> Μπουγάτσα με πουλί.
>
> Τι περιμένουν ο Σούπερμαν, ο Σπάιντερμαν κι ο Μπάτμαν
> στη στάση;
> Τον Πούλμαν!!!
>
> Τι περιμένουν τρία σκουλήκια στην στάση;
> Να περάσει το σκουληκό...
>
> Tι κάνει ένας σκωτσέζος (ή εβραίος) όταν πάρει φωτιά το σπίτι του;
> Αναπάντητες στην πυροσβεστική!
>
> Πως λέγεται η πολική αρκούδα που πηγαίνει με όλους;
> Βολική αρκούδα!
>
> Πώς λέγονται οι 7 νάνοι όταν βλέπουν την Χιονάτη
> γυμνή;
> Seven up!
>
> Τί είναι μαύρο και έχει αυτιά;
> Το κούνελ!
>
> Πως λέγεται το αβγό που στολίζεται και βάφεται για να
> βγει;
> Θαβγό!
>
> Πώς περνάει ο χρόνος στο Ιράκ;
> Μπαμ..μπαμ...
>
> Πώς λέγεται το προφυλακτικό στην νεοτέρα;
> Αγάπη από νάυλον!
>
> Πώς λέγεται ο χαπακωμένος σκύλος;
> Speed -Bull
>
> Πως λέγεται το πουλί που το πετάμε στο τζακί?
> Πούτσουρο!!!!!!!!
>
> Πως λέγεται κάποιος που πεθαίνει ελεύθερος;
> -Φρι-τέζα!!
>
> Πως λεγόταν ο φούρναρης στον Αρχοντα των Δαχτυλιδιών;
> Καραμολέγκολας....
>
> Πώς λέγεται το Pokemon με διανοητική καθυστέρηση?
> -ΠΙΚΠΑ-τσου
>
> Πως λέγεται η ξαδέρφη του Φιντέλ Κάστρο;
> -Φιλιώ Πυργάκη!
>
> Πως λέγεται η γυναίκα του Αγιου Βασίλη;
> Mairy Christmas
>
> Πως λέγεται ο φύλακας του αρχαιολογικού μουσείου
> Παντελής
>
> Πως λέγεται η γυναίκα με τρία παιδιά;
> ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ
>
> Πώς λέγετε ένα έντομο μέσα στο ταξί;
> Εντομεταξί
>
> Gιατί έχει στραβώσει ο πύργος τις Πίζας;
> Γιατί όλοι πάνε στον πύργο του ¶ιφελ
>
> Πώς λέγεται μια φάλαινα Όρκα με μαγιώ;
> Μαγιόρκα.
>
> Τι είναι ένα πρόβατο χωρίς κεφάλι και πόδια;
> Σύννεφο!
>
> Πόσες νότες γνωρίζουν οι αστυνομικοί;
> Τρεις: Μι-Λα-Ρε!
>
> Τι πετάει πιο ψηλά από τον Peter Pan;
> O Peter Parapan.
>
> Ποιο ζώο είναι άγριο, ζει στη ζούγκλα και χορεύει
> νησιώτικα;
> Το λιοντάρι-ντάρι-ντάρι-ντάρι-ντάρι!
Μητσάκος
05-12-2007, 08:05 AM
:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:: laugh:
Οτι πρέπει για να πάει καλά η μέρα :clapping:
friary
05-12-2007, 09:13 AM
:laugh: :laugh: :laugh:
'Εγραψες πάλι :bigsmile:
zeta1987
05-12-2007, 02:51 PM
ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!:w00t:
skorpion
05-12-2007, 03:15 PM
Τελειο:laugh::laugh::laugh::laugh:
*Astropeleki*
05-12-2007, 03:36 PM
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: όλα πετυχημένα
skorpaki
05-12-2007, 10:40 PM
Καλοοοοοοοο:laugh::laugh::laugh:
skorpion
07-12-2007, 04:21 AM
Σημερα ειδα ποσο μικρο τον εχω...
Δεν προλαβα να τον χαιδεψω λιγο...
και αυτος χαθηκε απο τη χουφτα μου...
Τι γελας!!! εχεις μεγαλυτρο μισθο????
Γιατι το σουτιεν ειναι συμβολο της δημοκρατιας?
Επειδη χωριζει την αριστερα απο τη δεξια,
συγκρατει τις μαζες, ελκει το λαο
και ξεσηκωνει τις μαζες...
I was wondering if I can stay with you for a coople of days....
Everybody is so angry at me and I really need a friend
Yours: Osama Bin Landin
+7411259852
Tο μοναδικό ερωτηματολόγιο που κλήθηκαν να απαντήσουν όλοι οι Αμερικάνοι πολίτες σχετικά με το ενδεχόμενο του πολέμου στο Ιράκ.:
1. Ποιος ευθύνεται για την νέα κρίση στον Κόλπο;
α. Ο Σαντάμ
β. Ο Χουσεϊν
γ. Ο Σαντάμ Χουσεϊν
δ. Όλοι οι παραπάνω μαζί
2 Θέλετε να γίνει πόλεμος με το Ιράκ;
α. Ναι
β. Πολύ
γ. Πάρα πολύ
δ. Έρχομαι εθελοντής
3. Με ποιον θα παρομοιάζατε τον πρόεδρό μας Τζ. Μπους;
α. Με τον Ρομπέν των δασών
β. Με τον Σάι Μπάμπα
γ. Με τον Ελ Σιντ
δ. Με την Μητέρα Τερέζα
4. Ποια είναι η μοναδική έγνοια του προέδρου Μπους;
α. Η ειρήνη στον κόσμο
β. Να μπει ο Σαντάμ στον ίσιο δρόμο
γ. Να αποκτήσουν όλοι οι άνθρωποι ράντζο
δ. Η ισότητα και η ισονομία όλων των λαών
5. Πιστεύετε ότι εξάντλησαν οι ΗΠΑ όλα τα περιθώρια για ειρηνική διευθέτηση της κρίσης με το Ιράκ;
α. Ναι
β. Φυσικά
γ. Δεν το συζητάω
δ. Καλά, είσαι προσβλητικός/ή
6. Με ποιον θα παρομοιάζατε τον Σαντάμ Χουσεϊν;
α. Με τον Τζακ τον Αντεροβγάλτη
β. Με τον Χίτλερ
γ. Με τον Κόμη Δράκουλα
δ. Με τον Σαντάμ Χουσεϊν
7. Ποια είναι η μοναδική έγνοια του Σαντάμ;
α. Να καταστρέψει τον κόσμο
β. Να αφανίσει τον κόσμο
γ. Να ξεκληρίσει τον πλανήτη
δ. Να διαλύσει την γη.
8. Ποιος λαός εγγυάται την ευημερία του πλανήτη;
α. Ο αμερικανικός
β. Των ΗΠΑ
γ. Της αστερόεσσας
δ. Εμείς
9. Ποιοι έριξαν τις ατομικές βόμβες στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι;
α. Έπεσαν μόνες τους.
β. Ήμασταν σε αυτοάμυνα.
γ. Ο Μιχαλόπουλος.
δ. Έχει παραγραφεί το αδίκημα.
10. Πού θα κατατάσσατε τον εαυτό σας από πλευράς εισοδήματος;
α. Στους πλούσιους
β. Στους οικονομημένους
γ. Στους ματσό
δ. Στους έχοντες και κατέχοντες
11. Υπάρχει καθόλου δυστυχία στις ΗΠΑ;
α. Όχι καλέ
β. Πού σου ήρθε αυτό;
γ. Ούτε κατά διάνοια
δ. Σε καμία περίπτωση
12. Ποιος Ιρακινός είναι καλός πολίτης;
α. Ο νεκρός
β. Ο αγέννητος
γ. Ο αποκριάτικος
δ. Ο ταριχευμένος
13. Υπάρχει βία στις ΗΠΑ;
α. Τα ίδια θα λέμε;
β. Όχι
γ. Πόσους πόντους έβαλε ο Τζόρνταν;
δ. Καθόλου
14. Ποιος λαός έδωσε τα φώτα του πολιτισμού; (Προσέξτε τι θα πείτε)
α. Το Χόλλιγουντ
β. Οι ΗΠΑ
γ. Πάντως όχι οι Έλληνες
δ. Ο Μακ Ντόναλντ
15. Ποιο πιστεύετε ότι είναι το μεγαλύτερο προτέρημα του Τζ. Μπους;
α. Η μεγάλη του καρδιά
β. Η μεγαλοψυχία του
γ. Η ευφυϊα του
δ. Το ότι είναι αυτοδημιούργητος
16. Ποιο πιστεύετε ότι είναι το μεγαλύτερο ελάττωμα του Τζ. Μπους;
α. Ζητάει τη γνώμη του ΟΗΕ
β. Ζητάει τη γνώμη του Κογκρέσσο
γ. Αργεί πολύ τις επιθέσεις
δ. Δίνει εξηγήσεις
17. Ζει ο Μπιν Λάντεν;
α. Έχει γίνει φάντασμα
β. Έχει γίνει ξωτικό
γ. Έχει γίνει κιμάς
δ. Βρίσκεται στη ΝΑΣΑ και μελετάται μαζί με τα UFO
18. Τι απαντάτε σε όσους διατείνονται πως οι ΗΠΑ θα επιτεθούν στο ΙΡΑΚ για να σφετεριστούν τα πετρέλαιά του;
α. Έχω πολλές άγνωστες λέξεις
β. To be or not to be
γ. I love this game
δ. Έχει πετρέλαιο το Ιράκ; 19. Ποια είναι η ομορφότερη πόλη του κόσμου;
α. Αυτή που μένω
β. Η Ν.Υόρκη
γ. Το Λος ντζελες
δ. Το Λονδίνο και η Ουάσιγκτον
20. Ποια θα είναι η επόμενη μέρα του πολέμου με το Ιράκ;
α. Η 20η Μαρτίου
β. Θα κοιμόμαστε όλοι ασφαλείς
γ. Θα πάψουν οι αρρώστιες
δ. Θα στείλουμε ανθρωπιστική βοήθεια στο Ιράκ
Χαρακτηριστική και καυστική γνώμη του αμερικανού αρχιδικαστού Ν. Κέλλυ «περί Ελλήνων» η οποία βραβεύθηκε από μεγάλο περιοδικό στο Σικάγο κατά το 1938:
Προ του Δικαστηρίου της αδεκάστου Ιστορίας, ο Έλλην απεκαλύφθη πάντοτε κατώτερος των περιστάσεων αν και από απόψεως διανοητικής κατείχε πάντοτε τα πρωτεία. Ο Έλλην είναι ευφυέστατος αλλά και οιηματίας (αλαζών), δραστήριος αλλά και αμέθοδος, φιλότιμος αλλά και πλήρης προλήψεων, θερμόαιμος, ανυπόμονος αλλά και γενναίος πολεμιστής.
Ανέδειξε τον Σωκράτη για να τον δηλητηριάσει. Εθαύμασε τον Θεμιστοκλή για να τον καταδικάσει σε εξορία. Δημιούργησε το 21 για να το διακυβεύσει (με τους εμφυλίους πολέμους). Προέβαλε το 1909 για να το λησμονήσει. Μεγάλωσε την Ελλάδα μετά το 1912 (Βαλκανικοί πόλεμοι) και παρ' ολίγον να την κηδεύσει (Μικρασιατική καταστροφή).
Πλάσμα παράδοξον, ατίθασον, περίεργον, καλόν και κακόν, ασταθές και αβεβαίων διαθέσεων. Θαυμάσατέ τον, οικτήρατέ τον αν θέλετε και εάν δύνασθε ταξινομήστε τον.
Από το βιβλίο του Ιωάννου Δ. Πασσά: ΤΑ ΟΡΦΙΚΑ.
Εκδόσεις της εγκυκλοπαίδειας του ΗΛΙΟΥ.
apn3a
07-12-2007, 05:03 AM
Πριν το γάμο...
Αυτός: Ναι. Επιτέλους. Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο.
Αυτή: Θέλεις να φύγω;
Αυτός: Όχι. Ούτε καν να το σκέφτεσαι!
Αυτή : Με αγαπάς;
Αυτός : Φυσικά! Όσο πάει και πιο πολύ!
Αυτή: Με έχεις απατήσει ποτέ;
Αυτός: Όχι βέβαια!
Αυτή: Θα με φιλήσεις;
Αυτός: Οπωσδήποτε!
Αυτή : Θα με χτυπήσεις;
Αυτός: Είσαι τρελή; Δεν είμαι τέτοιος τύπος!
Αυτή: Μπορώ να σε εμπιστευτώ;
Αυτός: Ναι.
Αυτή: Αγάπη μου!
Μετά το γάμο....
Απλά ξαναδιάβασε από το τέλος προς την αρχή!!!
skorpion
07-12-2007, 01:38 PM
Αντρες ! Τι να πεις!:laugh:
Basilakis
08-12-2007, 01:56 AM
Aπλά απίστευτο!!!:laugh:
apn3a
10-12-2007, 09:27 AM
Ένας μαύρος κατάδικος στην Καλιφόρνια, 1.95, 140 κιλά με ξυρισμένο
κεφάλι, καταφέρνει να αποδράσει από τη φυλακή που τον κράταγαν για 15
χρόνια. Είχε φάει ισόβια για ληστεία με φόνο που τον είχε κάνει με τα
χέρια του.
Καθώς έτρεχε στα χωράφια για να ξεφύγει, βρίσκει ένα σπίτι και μπαίνει
μέσα σπάζοντας την πόρτα.
Βρίσκει ένα νεαρό ζευγάρι που κοιμόταν στο κρεβάτι του.
Πιάνει το σύζυγο, τον πετάει από το κρεβάτι, και τον δένει σε μια καρέκλα.
Δένει και τη γυναίκα στο κρεβάτι, και πέφτει από πάνω της.
Τη φιλάει στο λαιμό, και στη συνέχεια σηκώνεται και μπαίνει στο μπάνιο.
Ο άντρας, δεμένος στην καρέκλα λέει αλαφιασμένος στη γυναίκα του:
«Κοίτα, αυτός ο τύπος είναι εγκληματίας, πρέπει να την έχει κοπανήσει
από τη φυλακή, είδες τα ρούχα του? Τα ρούχα του είναι ρούχα
φυλακισμένου. Πιθανό να μην έχει δει γυναίκα πολλά χρόνια. Τον είδα
πως φίλαγε το λαιμό σου! Αν σου ζητήσει σεξ, μην αντισταθείς, μη πεις
όχι, μη παραπονεθείς, γιατί μπορεί να μας σκοτώσει και τους δυο. Δώσ'
του ότι σου ζητήσει. Δωσ' του ικανοποίηση, μη κινδυνέψουμε. Μη τον
θυμώσεις! Να φανείς δυνατή γλυκιά μου, σ' αγαπάω πολύ!»
Και η γυναίκα του απαντάει:
«Δε φίλαγε το λαιμό μου. Ψυθίριζε στο αυτί μου. Μου είπε ότι σε
βρίσκει πολύ σέξυ, και με ρώτησε αν έχουμε βαζελίνη στο μπάνιο. Να
φανείς δυνατός χρυσέ μου, και εγώ σ' αγαπάω πολύ!»
zeta1987
10-12-2007, 11:10 AM
Ένας μαύρος κατάδικος στην Καλιφόρνια, 1.95, 140 κιλά με ξυρισμένο
κεφάλι, καταφέρνει να αποδράσει από τη φυλακή που τον κράταγαν για 15
χρόνια. Είχε φάει ισόβια για ληστεία με φόνο που τον είχε κάνει με τα
χέρια του.
Καθώς έτρεχε στα χωράφια για να ξεφύγει, βρίσκει ένα σπίτι και μπαίνει
μέσα σπάζοντας την πόρτα.
Βρίσκει ένα νεαρό ζευγάρι που κοιμόταν στο κρεβάτι του.
Πιάνει το σύζυγο, τον πετάει από το κρεβάτι, και τον δένει σε μια καρέκλα.
Δένει και τη γυναίκα στο κρεβάτι, και πέφτει από πάνω της.
Τη φιλάει στο λαιμό, και στη συνέχεια σηκώνεται και μπαίνει στο μπάνιο.
Ο άντρας, δεμένος στην καρέκλα λέει αλαφιασμένος στη γυναίκα του:
«Κοίτα, αυτός ο τύπος είναι εγκληματίας, πρέπει να την έχει κοπανήσει
από τη φυλακή, είδες τα ρούχα του? Τα ρούχα του είναι ρούχα
φυλακισμένου. Πιθανό να μην έχει δει γυναίκα πολλά χρόνια. Τον είδα
πως φίλαγε το λαιμό σου! Αν σου ζητήσει σεξ, μην αντισταθείς, μη πεις
όχι, μη παραπονεθείς, γιατί μπορεί να μας σκοτώσει και τους δυο. Δώσ'
του ότι σου ζητήσει. Δωσ' του ικανοποίηση, μη κινδυνέψουμε. Μη τον
θυμώσεις! Να φανείς δυνατή γλυκιά μου, σ' αγαπάω πολύ!»
Και η γυναίκα του απαντάει:
«Δε φίλαγε το λαιμό μου. Ψυθίριζε στο αυτί μου. Μου είπε ότι σε
βρίσκει πολύ σέξυ, και με ρώτησε αν έχουμε βαζελίνη στο μπάνιο. Να
Καλοοοοο :lol:
Μια ξανθιά σταματάει σε ένα φανάρι ένας πακιστνός της καθαράρίζει το τζάμι του δίνει ένα ευρώ ανάβει το φανάρι και φεύγει.
Στο παρακάτο φανάρι οίδιος πακιστανός καθαρίζει το τζάμι του δίνει ένα ευρώ ανάβει το φανάρι φεύγει.
Στο παρακάτο φανάρι το ίδιο σκηνηκό.
Στο τέταρτο φανάρι ο ίδιος πακιστανος δεν αντέχει και του λέει
-Σου δίνω δέκα ευρώ αν μου πεις πως τα καταφέρνεις και είσαι πάντα μπροστά μου.
Και ο πακιστανος.
-Αν σταμαματουσες να κάνεις συνέχεια τον κύκλο της πλατείας..........
εφη ταδε-ταδε εφη
10-12-2007, 03:39 PM
Κοιτάζω τη θάλασσα και βλέπω εσένα...
κοιτάζω τον ουρανό και βλέπω εσένα...
κοιτάζω τα αστέρια και βλέπω εσένα....
Τι θα΄γίνει?.. θα κανεις λίγο στην άκρη....!
πολύ καλό:bigsmile:
εφη ταδε-ταδε εφη
10-12-2007, 03:47 PM
Αυτό είναι αληθινό συμβάν...
είμαστε μια παρέα και βγάζουμε φωτογραφίες...σε κάθε φωτογραφία όμως έλειπε ένας από μας..έτσι λοιπόν ζητάμε από έναν κύριο που κι αυτός έβγαζε φωτογραφίες να μας φωτογραφίσει...κι ο κύριος όλο απορία "εντάξει ρε παιδιά αλλά που θα σας τη στείλω?":laugh::toung::bigsmile:
skorpion
10-12-2007, 08:41 PM
Ένας μαύρος κατάδικος στην Καλιφόρνια, 1.95, 140 κιλά με ξυρισμένο................................ .................................................. .......
κεφάλι,και με ρώτησε αν έχουμε βαζελίνη στο μπάνιο. Να
Αντρες σου λεει μετα! Αλλα η μοιρα ειχε αλλα σχεδια:laugh::laugh::laugh::laugh:
Οταν βλέπωτον ουρανό...
θυμάμαι τ'αστέρια...
Οταν βλέπω την θάλασσά...
θυμάμαι τα ψάρια.............
Οταν βλέπω λιβάδι...
θυμάμαι εσένα.............
γιατί λιβάδι χωρίς βόδι ....
δεν γίνεται??????????????