View Full Version : Ας μιλήσουμε για Ιχθύς
friary
06-10-2007, 01:14 PM
Σας βαρέθηκα όλες τις Υδροχόες.
Ας πάμε σε ένα πιο ενδιαφέρον ζώδιο
:toung:
*Astropeleki*
06-10-2007, 02:08 PM
Πω πω πω, μα τι γκρινιάρικο ζώδιο που είστε.... Παρόλαυτά σας :love:
Αν και δε γνωρίζω αρκετούς Ιχθύς, μόνο 2, αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι είστε αρκετά συναισθηματικοί και επηρεάζεστε όχι μόνο από τα δικά σας συναισθήματα αλλά και των άλλων. Η απογοήτευση είναι το επόμενο χαρακτηριστικό που έχω παρατηρήσει. Απογοητεύεστε πολύ εύκολα, τα βλέπετε όλα μαύρα, και τουλάχιστον στο 1 άτομο που γνωρίζω, λαμβάνω αρκετή απαισιοδοξία αν κάτι δεν πάει καλά, σε σημείο να στεναχωριέται υπερβολικά. Ισως εδώ καλύτερα να κοιτάξω που την θέση του Δία ... γιατί Ιχθείς και απαισοδοξία δεν ταιριάζουν. Ολόκληρος κυβερνήτης σας είναι (εκτός από τον Ποσειδώνα):toung: (μχ τώρα που το σκέφτομαι, πρέπει να είναι στον Αιγόκερω... ε στην πτώση του!).
Αργοναύτης
06-10-2007, 02:19 PM
Ας πάμε σε ένα πιο ενδιαφέρον ζώδιο
:toung:
Και πιο χαλαρό. Δεν στέλνει κόσμο στο ψυχιατρείο. Τους στέλνουν οι άλλοι στο ψυχιατρείο. :bigsmile: Σοπέν, Ουγκό, Αινστάιν, Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Νουρέγιεφ, Γαλιλαίος, Ενρίκο Καρούζο...τι μαγικοί άνθρωποι. Ανθρωπισμός, αλτρουισμός, συμπόνοια, decadance, οι καλοί Σαμαρίτες. Τους έχουν στην μαρμάγκα γιατί το όνειρο στις μέρες μας είναι επικίνδυνο. Πάω ν'ακούσω το ψαράκι τον Σοπέν, είναι η καλύτερη ανάπαυση μετά από τον χθεσινό νικηφόρο πόλεμο. Οι Ιχθείς ξεκουράζουν την ανθρωπότητα με όνειρο και πίστη στο Καλό, οι άλλοι μετράνε με Ευρό και δολλάρια την ανθρώπινη υπόσταση.
friary
06-10-2007, 02:24 PM
Πω πω πω, μα τι γκρινιάρικο ζώδιο που είστε.... Παρόλαυτά σας :love:
Αν και δε γνωρίζω αρκετούς Ιχθύς, μόνο 2, αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι είστε αρκετά συναισθηματικοί και επηρεάζεστε όχι μόνο από τα δικά σας συναισθήματα αλλά και των άλλων. Η απογοήτευση είναι το επόμενο χαρακτηριστικό που έχω παρατηρήσει. Απογοητεύεστε πολύ εύκολα, τα βλέπετε όλα μαύρα, και τουλάχιστον στο 1 άτομο που γνωρίζω, λαμβάνω αρκετή απαισιοδοξία αν κάτι δεν πάει καλά, σε σημείο να στεναχωριέται υπερβολικά. Ισως εδώ καλύτερα να κοιτάξω που την θέση του Δία ... γιατί Ιχθείς και απαισοδοξία δεν ταιριάζουν. Ολόκληρος κυβερνήτης σας είναι :toung: (μχ τώρα που το σκέφτομαι, πρέπει να είναι στον Αιγόκερω... ε στην πτώση του!).
Υδροχόαααααα πες αλεύρι..... ο Ποσειδώνας σε γυρεύει :toung:
Να άλλος ένας Παρθένος που αγαπάει τα ψαρια και αντιλαμβάνεται τα προσόντα μας :love:
Μάλλον επειδή είσαι Αργοναύτης ε? :bigsmile:
kphssa
06-10-2007, 02:25 PM
Συμφωνω απολυτα μαζι σου , Αργοναυτη!
Φιλικα,
κρησσα
*Astropeleki*
06-10-2007, 02:31 PM
Υδροχόαααααα πες αλεύρι..... ο Ποσειδώνας σε γυρεύει :toung:
Ναι ναι και Ποσειδώνας και Δίας.... κεκτημένη ταχύτητα, το συμπλήρωσα για να μη γίνει παρανόησις!
Βασικά σας αγαπώ :love: γιατί και οι δυο κυβερνήτες σας κάνουν σύνοδο στον χάρτη μου :laugh:
friary
06-10-2007, 02:32 PM
Πάλι με τον χάρτη της Υδροχόας ασχολούμαστε :sick:
skorpaki
06-10-2007, 02:33 PM
Αν είχα ένα ραβδάκι....θα σας έστελνα αισιοδοξία.....
Αν είχα μαγικό νερό....θα σας καθάριζα από την θλίψη....
Αν ήμουν προπονητής…..θα έδιωχνα την ηττοπάθειά σας…..
Αν ήμουν όνειρο….θα σας έφερνα ξανά στην πραγματικότητα…
…..παρ’ όλα αυτά ….λατρεύω τον ρομαντισμό σας….
Συμβουλή : Πάνω απ’ όλα Θετική Σκέψη…..:bigsmile:
Ίσως να έχω γνωρίσει την αρνητική πλευρά του ζωδίου
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και καλά ψαράκια….:love:
Fotini Christodoulou
06-10-2007, 02:37 PM
Μόνο 2 εχω γνωρίσει καλά:bigsmile:
Εχω μια καρδιακή φίλη ψαράκι (με ωροσκόπο ταύρο)και είναι πολύ καλός ανθρωπος, φιλόξενη και όλα τα καλά.
Απο την άλλη ένα άλλο ψάρι με αΓέρα πολύ στον χάρτη και με μια σελήνη στον Σκορπιό, κόντεψε να με στείλει στο ψυχιατρείο.:cry:
Μάλλον είναι λαχείο όπως και με τα υπόλοιπα 11 ζώδια.:bigsmile:
*Astropeleki*
06-10-2007, 02:38 PM
Πάλι με τον χάρτη της Υδροχόας ασχολούμαστε :sick:
Ό,τι και να κάνεις, ό,τι και να πεις εγω σας :love:
friary
06-10-2007, 02:40 PM
Μόνο 2 εχω γνωρίσει καλά:bigsmile:
Απο την άλλη ένα άλλο ψάρι με αΓέρα πολύ στον χάρτη και με μια σελήνη στον Σκορπιό, κόντεψε να με στείλει στο ψυχιατρείο.:cry:
Παρακαλώ να μην μεταθέτουμε τις... "αδυναμίες" και τα προβλήματά μας σε άλλους.
:laugh:
Fotini Christodoulou
06-10-2007, 02:44 PM
Παρακαλώ να μην μεταθέτουμε τις... "αδυναμίες" και τα προβλήματά μας σε άλλους.
Α δεν μεταθέτω τίποτα!Καταθέτω γεγονότα:toung:Είπαμε!Ενα καλό ψάρι ένα κακό ψάρι.Σαν το συμβολό σας:laugh::toung:
panther
06-10-2007, 02:44 PM
Με τις γυναίκες του ζωδίου τα πάω σχετικά καλά!
Τους άνδρες του βαριέμαι αφόρητα:wacko:
Αργοναύτης
06-10-2007, 02:56 PM
quote :
Να άλλος ένας Παρθένος που αγαπάει τα ψαρια και αντιλαμβάνεται τα προσόντα μας :love:
Μάλλον επειδή είσαι Αργοναύτης ε? :bigsmile:
Ναι, σωστά, στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Και το σύνθημα του Μπρετόν που κατά τύχη έχω από χθες τα λέει όλα για την άποψή μου για την ζωή. Είναι ψεύτικη, όλα είναι επίπλαστα κατά βάθος. Κάποτε κάποιος είπε σ'ένα φίλο μου ''α καλά, εσείς οι Ιχθείς νομίζω ότι ζείτε σε άλλο πλανήτη'', κι εκείνος του απάντησε ''ναι, και είμαστε δυστυχισμένοι που και σεις δεν πάτε να ζήσετε εκεί απ'όπου εμείς ήρθαμε να μας αδειάσετε τη γωνιά και να καθαρίσει ο πλανήτης''. 'Εχουν ένα αφοπλιστικό αυθόρμητο ''γιατί όχι'' για τα πάντα οι Ιχθείς. Ανοιχτοί σε κάθε τι, όπως η θάλασσα, γι'αυτό και επιρεπείς στην εκμετάλευση από άλλους. Καταρχήν αυτός ο άξονας Παρθένου/Ιχθύων συμβολίζει την Οικολογία, διατροφή, υγεία, θέματα περιβαλλοντικής συνείδησης, αγάπη για τα ζώα (άρα και για τον άνθρωπο), τη φύση κοκ. Παροχές υπηρεσιών, αυτοθυσία, φιλανθρωπία, μια χαρά άνθρωποι. Θα πάνε στον παράδεισο. (τα ευρώ για τα καλά λόγια μου τα στέλνεις μετά με επιταγή παρακαλώ).
Παρακαλώ την γλωσσολόγα της ομάδας μας να μελετήσει τα ποστ. Δεν είμαι ειδικός αλλά μια άσχημη αίσθηση λαμβάνω από τα γραφόμενα "τα ψαράκια" "αυτά" "τα"...
Μήπως σημαίνει κάτι που δεν γράφεται το ζώδιων των Ιχθύων; Μήπως αντιμετωπίζεται συγκαταβατικά ή/και ρατσιστικά; Μήπως φοβούνται οι συμμετέχοντες να αποκαλύψουν αλήθειες; :toung:
*Astropeleki*
06-10-2007, 03:17 PM
:laugh: :laugh: :laugh:
Λευκή
06-10-2007, 03:43 PM
Ιχθύες,ε;
Φοβάμαι πως θα με μισήσεις αγαπητή μου friary...:unsure:
Για καλλιτέχνες ομολογώ πως είναι πρώτοι.Η αστείρευτη φαντασία στην δημιουργική διέξοδό της.Κατά τα άλλα,για κάποιο λόγο που δεν έχω προσδιορίσει ακόμα,ισχύει αυτό που λέει ο κόσμος "δεν την παλεύουν".Το καλό είναι πως οι άντρες έχουν μάλλον ωραίο παρουσιαστικό(ΑΧΧΧχχχχ ναι το ομολογώ!!:embarrest ) αλλά κατά τα άλλα δεν πάνε καθόλου καλά.Ειδικά μερικές γυναίκες ιχθείς είναι για πολλές μπάτσες κατά κοινή ομολογία.¶σε που αυτό το τόσο ήρεμο και χαμογελαστό και συμπονετικο και με φιλική διάθεση όλες τις ώρες σε προβληματίζει.Εμένα ειδικά με προβληματίζει πολύ καθώς αφενός συνήθως είμαι ήρεμη μεν κατσούφα και αγενής δε,αφετέρου έχω ακούσει κάποιες εμπειρίες ατόμων από Ιχθείς και γι αυτό προσέχουμε για να έχουμε.Καλύτερα να μην τους δίνετε πολύ θάρρος.Στο κάτω κάτω,ο χειρότερος εχθρός πρόσωπο αγίου έχει.Επίσης,ένα τσούρμο πολιτικοί (συμφωνα πάντα με τα βιογραφικά της βουλής)έχουν άρη στους ιχθείς.Αυτό κάτι πρέπει να μας λέει.
Ουφ,βαρέθηκα.Προτιμώ να ασχολούμαι με τα καρκινάκια,είναι λίγο σαν σεληνιασμένα αλλά αξιολάτρευτα:love:
Aν υπάρξει απώλεια editor θα σου ζητήσω τα ρέστα Λευκή
Κατα τ' άλλα ΧΩΣΕ. Με τρόπο όμως. Ναι μεν καλοί, αλλά.... αν όμως παίξει και Ερμής εκεί.... :toung:
Λευκή
06-10-2007, 04:08 PM
Μήπως σημαίνει κάτι που δεν γράφεται το ζώδιων των Ιχθύων; Μήπως αντιμετωπίζεται συγκαταβατικά ή/και ρατσιστικά; Μήπως φοβούνται οι συμμετέχοντες να αποκαλύψουν αλήθειες; :toung:
Με την παρότρυνσή σας,πάντα,και την υποψία σας:bigsmile:
Aν υπάρξει απώλεια editor θα σου ζητήσω τα ρέστα Λευκή
Κατα τ' άλλα ΧΩΣΕ. Με τρόπο όμως. Ναι μεν καλοί, αλλά.... αν όμως παίξει και Ερμής εκεί....
Ααα,όλα κι όλα.Κάποτε πρέπει να καταρρεύσει σαν πύργος από τραπουλόχαρτα αυτό το σαθρό οικοδόμημα περί τελειότητας των ιχθύων και ψυχικής συμπόνοιας που δείχνουν και όλα τα συναφή.Εγώ δεν έχωσα καθόλου.Αναμένω εναγωνίως συγκεκριμένο ποστ :toung:
Όσο για τον ερμή στους ιχθείς,ας μην το ισοπεδώνουμε όλα.Νομίζω πως είναι κάπως παθητικός.Ο άρης όμως...:scared:
Προσωπικά όταν δω ιχθύ,τον βρίζω όλη μέρα.:toung:Το κακό είναι ότι ναι μεν γκρινιάζουν ,απ την άλλη δε ,δεν αρνούνται τίποτα απ όσα τους λες.Ακόμα και όταν τους λες ύπουλους.Απλά σε κοιτάν λοξά και σου λένε "Δε ξαναμιλάω μαζί σου!Είσαι επικίνδυνη!!".Το βασικό είναι να μην τους αφήνεις περιθώρια,που στη θάλασσα υπάρχουν άπειρα.Τους φυλακίζεις σ ενα δίχτυ και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο:toung:
έχω γιο ιχθυς με ορωσκόπο καρκίνο περιτό να σας πω κούκλο και όχι γιατι είναι γιός μου καλό παιδι με πολύ καλή καρδιά παρασιρεται γιατί δεν θέλει να χαλά χατίρι σε κανένα έχει έντονα ξεσπάσματα διαίσθηση τρομερή είναι παραπονιάρης φιλότημος και τους πουμπάρη με τοχαμογελό τους όλους σκανδαλιάρης λίγο ψεύτης.............και όποιον αγαπα τον προσέχει πάρα πολύ
σε ένα βιβλίο διαβασα κάποτε ο ιχθ΄θς ειναι <<το ρετάλι του ζωδιακού κύκλου>>νομίζω ότι αν κάποιος σε βλάψει και είναι αλφα ζώδιο είσαι προκαταλυμένος είχα κάποτε μια άσχημη γνωριμίας με αιγόκερο όσοι μου έλεγαν ότι είναι αιγόκερος τους αντιπαθούσα αλλά ενας άλλος αιγόκερος μου έμαθε ότι υπάρχουν και οι εξερέσεις
friary
06-10-2007, 04:23 PM
:bigsmile:
Είμαστε ΤΟΟΟΟΟΣΟ καλοί, που δεν κρατάω καμία κακία Λευκη. Εξάλλου, σε έχω συμπαθήσει πολύ απο τα πρώτα post (φοβού) :cheesy:
Τώρα... τι άλλο να πω... οι προσωπικές πληγές από ένα ζώδιο είναι γεγονός πως είθισται να μεταβιβάζονται σε όλους τους εκπροσώπους (το φοβού που λέγαμε... :toung:)
Και ευτυχώς, δεν έχω Αρη στους Ιχθύς :laugh:
Οσο για τα Καρκινάκια θα τα περιλάβουμε εν καιρώ ... :nuts:
Ωχχχχ κάτι ένιωσα δίπλα μου. Να ναι άραγε σκεπτομορφή με πονηρές προθέσεις ScP ? :suspiciou
Αργοναύτηηηηηη έσω έτοιμος :love:
skorpion
06-10-2007, 04:32 PM
Ο μπαμπας μου ειναι ιχθυς με αρη στους ιχθυς και ωροσκοπο καρκινο (και σεληνη στον καρκινο νομιζω), ειναι καλοι ανθρωποι, δε θα πειραξουν ποτε κανεναν, αλλα ειναι πολυ στο κοσμο τους, δεν ειναι πολυ κοινωνικοι, ειναι κυκλοθυμικοι, κλεστοι αλλα εχουν ξεσπασματα καμμια φορα και οταν δεν πρεπει, και ξεροκεφαλοι, οταν ειναι στα κεφια τους εχουν και πολυ πλακα. και μεις τα τραβαμε..... Γυναικες γνωρισα τρεις, η μια ηταν το λιγοτερο για μπατσες, η μια ηταν πολυ στον κοσμο της, και η αλλη πολυ στην τρελα της, τωρα πολυ προσφατα μπηκε στη παρεα ενας ιχθυς μια χαρα παιδι φαινεται αλλα οτι εχει κι αυτος κατι τι που σε προβληματιζει το χει, ΑΥΤΑ
Αργοναύτης
06-10-2007, 04:34 PM
Δεν μου'στειλες την επιταγή όμως :bigsmile::bigsmile: (φτιάξανε και τα smiles). Συνεχίζω λοιπόν. Οι Ιχθείς ; Υπέροχοι , θεικοί, οι γυναίκες είναι σαν γοργόνες που αναδύονται από τη θάλασσα, οι άντρες είναι καταραμένοι ποιητές. Το πιο αξιοσημείωτο όμως είναι τα μάτια τους που είναι πολλές φορές σαν θάλασσες, και μπορεί να σε παρασύρουν να κάνεις επικίνδυνα μακροβούτια. Θα ανακαλύψεις έναν μεγάλο και παράξενο μυστικό κόσμο γεμάτο από μύθους, πλάσματα της φαντασίας, νεράιδες και ξωτικά. Μπορεί να είναι κάπως τρομακτικά κάποιες στιγμές εκεί βαθειά μέσα στον αλλόκοτο κόσμο τους, αλλά θα σε γοητεύσουν πάντα οι χαμένες πατρίδες των Ιχθύων, οι χαμένες Ατλαντίδες. Με λίγα λόγια οι Ιχθείς είναι :
ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ ΖΩΔΙΟ
ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΩΡΑ ! :bigsmile::bigsmile:
Λευκή
06-10-2007, 04:35 PM
Είμαστε ΤΟΟΟΟΟΣΟ καλοί, που δεν κρατάω καμία κακία Λευκη. Εξάλλου, σε έχω συμπαθήσει πολύ απο τα πρώτα post (φοβού) :cheesy:
Τώρα... τι άλλο να πω... οι προσωπικές πληγές από ένα ζώδιο είναι γεγονός πως είθισται να μεταβιβάζονται σε όλους τους εκπροσώπους (το φοβού που λέγαμε... :toung:)
Και ευτυχώς, δεν έχω Αρη στους Ιχθύς :laugh:
Οσο για τα Καρκινάκια θα τα περιλάβουμε εν καιρώ ... :nuts:
Ωχχχχ κάτι ένιωσα δίπλα μου. Να ναι άραγε σκεπτομορφή με πονηρές προθέσεις?:suspiciou
Νάτο!:blink:Επίκληση στο συναίσθημα!:blink:Επιβεβαιώνο μαι!:toung::toung:
Δεν θα το χαρακτήριζα πληγές,υπό την έννοια ότι αποδίδουμε συνήθως αυτό το χαρακτηρισμό σε άτομα του αντίθετου φύλου από μας.Με άντρα ιχθύ (όσο και να έχω πει αρκετές φορές πως θαυμάζω το παρουσιαστικό τους:love:)δεν έχω μπλέξει και δεν έχω πληγωθεί απ αυτόν.Απλά έχω ακούσει αρκετά περιστατικά και προτού προλάβει να με πάρει κι εμένα η μπάλα,απλώς προστατεύομαι!:toung:Στο κάτω κάτω ,για κάποιον που ξέρει αστρολογία,η αλήθεια είναι ότι δίνετε αφορμές "αυτοπροστασίας"...:toung:
Τα καρκινάκια ναι,να τα περιλάβουμε :nuts: αν και νομίζω το έχουμε ξανακάνει:toung:
Η σκεπτομορφή δεν ξέρω τι είναι :wacko:
Λευκή
06-10-2007, 04:39 PM
Με λίγα λόγια οι Ιχθείς είναι :
ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ ΖΩΔΙΟ
Εμ,γι αυτό υπάρχουν τα δίπολα.Αλλοίμονο άμα δεν τους αγαπούσανε ούτε οι Παρθένοι:toung:
(Και έχω παρατηρήσει ότι μάλλον οι παρθένοι τραβάνε πιο πολύ ζόρι με τους ιχθείς παρά οι ιχθείς με τους παρθένους...Τι να πω...ακόμα και να ερωτευτούν βαριούνται μου φαίνεται...:toung::toung:)
Friary ΕΥΤΥΧΩΣ να λες για τον άρη...:bigsmile:
skorpion
06-10-2007, 04:41 PM
Αμαν μ αυτον τον αρη στους ιχθυς μου θιγεις το μπαμπα μου!!!:cry:
:laugh::laugh:
friary
06-10-2007, 04:42 PM
Δεν μου'στειλες την επιταγή όμως :bigsmile::bigsmile: (φτιάξανε και τα smiles). Συνεχίζω λοιπόν. Οι Ιχθείς ; Υπέροχοι , θεικοί, οι γυναίκες είναι σαν γοργόνες που αναδύονται από τη θάλασσα, οι άντρες είναι καταραμένοι ποιητές. Το πιο αξιοσημείωτο όμως είναι τα μάτια τους που είναι πολλές φορές σαν θάλασσες, και μπορεί να σε παρασύρουν να κάνεις επικίνδυνα μακροβούτια. Θα ανακαλύψεις έναν μεγάλο και παράξενο μυστικό κόσμο γεμάτο από μύθους, πλάσματα της φαντασίας, νεράιδες και ξωτικά. Μπορεί να είναι κάπως τρομακτικά κάποιες στιγμές εκεί βαθειά μέσα στον αλλόκοτο κόσμο τους, αλλά θα σε γοητεύσουν πάντα οι χαμένες πατρίδες των Ιχθύων, οι χαμένες Ατλαντίδες. Με λίγα λόγια οι Ιχθείς είναι :
ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ ΖΩΔΙΟ
Μωρέ την τσιφουτιά των Παρθένων λέω να παραλάβουμε πρώτα. Καλός λόγος και ... τάληρο?
Τουλάχιστον τον κακό τον διαθέτεις δωρεάν ή κι εκει ζητάς το κατι τις σου :blink:
:sick: Με στεναχωρείτε τα Παρθενάκια. Γίνετε λίγο large...
(Για να μάθεις να λες καλό λόγο σε Ιχθύ :laugh: )
εεεεε αφού τα έχουμε απέραντα σαν τη θάλασσα, τα προωθούμε κατα κύματα :bigsmile:
Λευκηηηηηηή, τόσος κόπος πάει χαμένος, θα σας μαλώσω, δεν διαβάζετε τα θέματα του site :toung:
Λευκή
06-10-2007, 04:43 PM
Αμαν μ αυτον τον αρη στους ιχθυς μου θιγεις το μπαμπα μου!!!:cry:
:laugh::laugh:
Συγνώμη:sorry::sorry:
Αλλά και η μαμά μου δεν πάει πίσω,μη νομίζεις.Έχει αφροδίτη στους ιχθείς:toung:
Λευκή
06-10-2007, 04:46 PM
Λευκηηηηηηή, τόσος κόπος πάει χαμένος, θα σας μαλώσω, δεν διαβάζετε τα θέματα του site :toung:
Είμεθα επιστήμονες (μάλλον παλεύουμε να γίνουμε:toung:)και κομμουνισταί, και τόση ιδεαλιστική φιλοσοφία δεν την αντέχουμε ακόμα και όσοι έχουμε άρωμα δωδέκατου και ποσειδώνα στον χάρτη μας :embarrest
Κατά τα άλλα,μια χαρά καρπούς αποδίδουν οι κόποι σας!:bigsmile:
υ.γ.Κι επίσης ως γνήσιος ιχθύς τα μπέρδεψες λίγο,αυτή η φράση
εεεεε αφού τα έχουμε απέραντα σαν τη θάλασσα, τα προωθούμε κατα κύματα
Δεν είναι δική μου(smile)
Αδιάβαστη σε βρισκω, δεν παρακολουθείς τελευταία το φόρουμ στα επιστημονικά του :toung:
Προβάλλει τον κακό ευατό της η κακιά γυναίκα μάγισσα γιατί δεν γεννήθηκε μια εκ των εκλεκτών Παρθένων και ζηλεύει.
Αν ανοίξετε θέμα Καρκίνος δηλώνω ότι θα το κλειδώσω, ή θα εμφανίσω ποστ από τα κρυφά φόρουμ των έντιτορς όπου ζούμε ΜΕΣΑ στην υγρασία από το κλαψοκάτι που έχουν (και έχουμε και πολλές εκεί μέσα) για να ανέβει κατακόρυφα το ενδιαφέρον :wacko:
Maroulita
06-10-2007, 04:55 PM
Μωρέ καλά παιδιά είναι οι Ιχθύς, κατά βάθος. Παρεξηγημένο ζώδιο. Και τώρα σας μιλάει το πιο ΚΟΥΛάτο ζώδιο...
Λευκή
06-10-2007, 05:00 PM
Ε όχι και παρεξηγημένοι.Παντού τα καλύτερα λένε.Όπως στο 1984 για το μεγάλο αδελφό.Να μου πεις ότι είναι παρεξηγημένος ο Αιγόκερως ,να το καταλάβω:bigsmile:
Ο Τοξότης είπαμε,είναι το πιο κουλάτο,το πιο αγνό,το πιο αυθόρμητα συμπαθητικό:bigsmile:(τα 2 τελευταία τα έχουν και οι καρκίνοι αλλά αυτοί οι σεληνιασμένοι μόνο κουλ δεν είναι :love:)
Maroulita
06-10-2007, 05:05 PM
Ε όχι και παρεξηγημένοι.Παντού τα καλύτερα λένε.Όπως στο 1984 για το μεγάλο αδελφό.Να μου πεις ότι είναι παρεξηγημένος ο Αιγόκερως ,να το καταλάβω:bigsmile:
Εγώ τους συμπαθΑω τους Αιγόκερους... τους πάω. Γενικώς ΟΛΟΥΣ (σχεδόν) τους πάω. Με τους Ιχθύς π.χ. πιστεύω πως αυτή η έμφαση στην ευαισθησία και στον ονειρικό τους κόσμο είναι παρεξηγημένη. Αυτό εννοούσα.
Ο Τοξότης είπαμε,είναι το πιο κουλάτο,το πιο αγνό,το πιο αυθόρμητα συμπαθητικό:bigsmile:(τα 2 τελευταία τα έχουν και οι καρκίνοι αλλά αυτοί οι σεληνιασμένοι μόνο κουλ δεν είναι :love:)
Ετσι, έτσι... Μόνο, Λευκή μου, δε δίνω επιταγές... :toung: (για να περικειμενοποιήσω και αυτό το ποστ στα προηγούμενα λεχθέντα)
:love::love:
Αργοναύτης
06-10-2007, 05:07 PM
Μωρέ την τσιφουτιά των Παρθένων λέω να παραλάβουμε πρώτα. Καλός λόγος και ... τάληρο?
Τουλάχιστον τον κακό τον διαθέτεις δωρεάν ή κι εκει ζητάς το κατι τις σου :blink:
:sick: Με στεναχωρείτε τα Παρθενάκια. Γίνετε λίγο large...
(Για να μάθεις να λες καλό λόγο σε Ιχθύ :laugh: )
Κι όμως μπορώ να αποδείξω ότι είμαι Ιχθύς. Είναι το έμεσο και κρυφό μου Ωροσκόπιο. Μπουχαχα την πάτησες, έχω πολλούς άσσους κρυμένους στο μανίκι. Και νο νο δεν είμαι καθόοολου τσιφούτης. Θα σου πω κι άλλα καλά αν πρώτα $$$$$$$$$$$$ ...... :laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:
Maroulita
06-10-2007, 05:09 PM
Κι όμως μπορώ να αποδείξω ότι είμαι είμαι Ιχθύς. Είναι το έμεσο και κρυφό μου Ωροσκόπιο. Μπουχαχα την πάτησες, έχω πολλούς άσσους κρυμένους στο μανίκι. Και νο νο δεν είμαι καθόοολου τσιφούτης. Θα σου πω κι άλλα καλά αν πρώτα $$$$$$$$$$$$ ...... :laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:
Δημήτρη, ρίξε τώρα smilies που μπορείς!! :toung::toung:
Ενα οφ τοπικ πάντα χρειάζεται σ' ενα θρεντ.... :blink:
Αργοναύτης
06-10-2007, 05:20 PM
Είμαστε ευπρεπώς μέσα στο θέμα. Οι Ιχθείς μου (άρα και εγώ που είμαι Ιχθύς, το γιατί και πως άλλη υπόθεση), μου θυμίζουν το Συνοικία το 'Ονειρο ή το Κόκκινα Φανάρια που κάθε τόσο ο αείμνηστος Νότης Περγιάλης ρωτούσε την κοπέλα του (το ερωτευμένο ζευγαράκι ήταν 70 ετών και βγάλε) ''Ωραία δεν είν'η ζωή Κατερίνα ;'', κι αυτή του απαντούσε μές'το χαμόγελο και με χαμηλωμένο το κεφάλι ντροπαλή ''ΚαΛΛΛή είναι'' (με παχύ το λί). Είναι η ανθρωπιά σε όλο της το μεγαλείο αυτό το ζώδιο. Ψυχούλες, και το εννοώ, δεν ζητάω άλλα δολάρια. :laugh::laugh:
Toksotaki
06-10-2007, 06:11 PM
μπορει οι ιχθυς να ειναι το τελευταιο ζωδιο αλλα ειναι και το καλυτερο....ειναι τελειο!ιχθυς 4 ever Verneigung....και εσωτερικα και εξωτερικα ειναι οι καλυτεροι!
friary
06-10-2007, 07:13 PM
Ετσι, ετσι, να βλέπω το λαό κάτω απο το μπαλκόνι να μας προσκυνάει.
Τέλλλειοι ψηφοφόροι μας, προΤΙμίστε μας και θα ανταμοιφθείτε εμμμ .... παρασύσθηκα.:toung:
Αχχχ μια ικανοποίησιςςςςς, μια ψυχική ανάτασιςςςς την έπαθα. Να είστε καλά θαυμαστές μας :nuts:
Κασσιόπη
07-10-2007, 01:54 PM
Οι πλέον δόλιοι, πανούργοι, χαμερπείς, υποκριτές, ιντριγκαδόροι, ελεεινοί και τρισάθλιοι, με έμβλημά τους το "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα". Μια αλήθεια δεν βγαίνει από το στόμα τους, αντίθετα είναι ικανοί να αναπτύξουν ένα σωρό σοφιστείες στην επιχειρηματολογία τους, προκειμένου να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. :bigsmile:
Τόσο επιτήδειοι, που κατάφεραν να πείσουν την πλειοψηφία του κόσμου (και κυρίως τους Παρθένους) πως όνειρο και απάτη είναι έννοιες συνώνυμες (οποία πλάνη!). Φανταστείτε λοιπόν, για τι πράγμα μιλάμε. :bigsmile:
Προσωπικά, από στατιστικές που έχω κρατήσει όσον αφορά περιπτώσεις εξαπάτησης φίλων από τρίτους, η πλειοψηφία των θυτών ήταν - ω του θαύματος! - τα καθόλα αγαθά και βουβά λεπιοφόρα.
Στους ιχθυόπληκτους Παρθένους αφιερώνω το "Πόσο γλυκά με σκοτώνεις", για τη στιγμή που συνειδητοποιούν με ποιους έχουν να κάνουν πραγματικά. :bigsmile:
Αυτά. Θα ήθελα να γράψω περισσότερα, αλλά ήδη νιώθω μια ναυτία.
Υ.Γ. Αυτό ειδικά με τον αλτρουισμό που διάβασα, πολύ μου άρεσε. Ιδιαίτερως το σχόλιο για τον αντιγραφούλη του Καραθεοδωρή, μπορεί και να είναι ικανό να μου φτιάξει τη μέρα. :bigsmile:
friary
07-10-2007, 02:00 PM
Είναι ωραίο να χεις τόσα ταλέντα κι ας ξερνάτε ολημερίς.... :toung:
Αργοναύτης
07-10-2007, 02:03 PM
Τόσο επιτήδειοι, που κατάφεραν να πείσουν την πλειοψηφία του κόσμου (και κυρίως τους Παρθένους) πως όνειρο και απάτη είναι έννοιες συνώνυμες (οποία πλάνη!). Φανταστείτε λοιπόν, για τι πράγμα μιλάμε. :bigsmile:
:bigsmile::bigsmile::bigsmile: Τέλεια ! Απλά είστε τέλεια ! Αγγλικό χιούμορ, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι πλέον δεν κινδυνεύω από κανένα να με πείσει, παίρνω όση δόση ονείρου μου χρειάζεται για να επιβιώνω σ'αυτό τον σκληρό κόσμο και μετά αποχωρώ εγκαίρως. Παλιότερα την πάταγα ομολογουμένως. Τα καημένα τα ψαράκια :laugh: δεν ήξερα ότι ήταν το ζώδιο που είχε χειρότερη φήμη ακόμα κι από μένα.
Κασσιόπη
07-10-2007, 02:14 PM
:bigsmile::bigsmile::bigsmile: Τέλεια ! Απλά είστε τέλεια ! Αγγλικό χιούμορ, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι πλέον δεν κινδυνεύω από κανένα να με πείσει, παίρνω όση δόση ονείρου μου χρειάζεται για να επιβιώνω σ'αυτό τον σκληρό κόσμο και μετά αποχωρώ εγκαίρως. Παλιότερα την πάταγα ομολογουμένως. Τα καημένα τα ψαράκια :laugh: δεν ήξερα ότι ήταν το ζώδιο που είχε χειρότερη φήμη ακόμα κι από μένα.
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Ελπίζω να μην είναι υπό το πλαίσιο συνηθειών που έχετε κολλήσει από τη συναναστροφή με Ιχθείς... :bigsmile:
Αυτό με το μονοπώλιο του ονείρου και της διάθεσής του στους κοινούς θνητούς αδυνατώ να το κατανοήσω. Δεν γράφει πουθενά "όνειρον μόνον εκ των Ιχθύων εκπορευόμενον". Φευ!
Επιφυλάσσομαι να απαντήσω, αλλά ψάχνω το κατάλληλο θέμα... Πρέπει να συνδυάζονται οι κινήσεις, διότι, εκτός από τους μονοπωλείς του ονείρου, έχουμε και αυτούς του συναισθήματος και της φαντασίας (όχι οι ιχθείς, άλλοι υδάτινοι).
Νομίζω πως εν τέλει τα ζώδια του νερού έχουν μία τάση στο να διεκδικούν μονοπώλια συναισθηματικών ιδιοτήτων... Και νομίζω πως θα καταγγείλω επισήμως γκεμπελσική προπαγάνδα επί του θέματος.:bigsmile:
Κασσιόπη
07-10-2007, 02:17 PM
Είναι ωραίο να χεις τόσα ταλέντα κι ας ξερνάτε ολημερίς.... :toung:
Έτσι, έτσι... Εσύ επικαλείσαι τα μύρια όσα και ο Ιχθείς σε ευχαριστεί για τα "ταλέντα" που του αναγνωρίζεις... :bigsmile:
Φαντάζομαι ότι το κίνητρο είναι καταφανώς ο αλτρουισμός... :bigsmile:
Αργοναύτης
07-10-2007, 02:20 PM
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Ελπίζω να μην είναι υπό το πλαίσιο συνηθειών που έχετε κολλήσει από τη συναναστροφή με Ιχθείς... :bigsmile:
Αυτό με το μονοπώλιο του ονείρου και της διάθεσής του στους κοινούς θνητούς αδυνατώ να το κατανοήσω. Δεν γράφει πουθενά "όνειρον μόνον εκ των Ιχθύων εκπορευόμενον". Φευ!e
Ε ναι, συμφωνώ για τα μονοπώλια. Το ίδιο μήπως δεν συμβαίνει και με την φωτιά και τον αέρα ; Ρατσισμοί, γνωστά μονοπάτια. Με τους Ιχθείς είχα επαφές στο παρελθόν, σήμερα δεν έχει τύχει, απλά νοιώθω ότι κάπως με νοιώθουν, κι ότι ακόμα κι όταν διαφώνησαν μαζί μου, δεν με στραπατσάρισαν ύπουλα όπως το έκαναν πολλοί πύρινοι με διαβολές και ψέμματα. Τους έχω για ψυχοπονιάρηδες και λιγότερο εγωιστές όπως είμαστε εμείς τα γήινα που οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι ο εγωισμός ξεχειλίζει όπως και στα πύρινα ζώδια.
friary
07-10-2007, 02:23 PM
Έτσι, έτσι... Εσύ επικαλείσαι τα μύρια όσα και ο Ιχθείς σε ευχαριστεί για τα "ταλέντα" που του αναγνωρίζεις... :bigsmile:
Φαντάζομαι ότι το κίνητρο είναι καταφανώς ο αλτρουισμός... :bigsmile:
Ε όχι βέβαια. Δεν φάινεται πουθενά κάτι τέτοιο :cheesy:
Να μην συγχέουμε τα πράγματα :toung:
Αλλα που θα πάει θα ξαναπιάσουμε τους Αιγόκερους, μην σου πω και τους ωροσκόπους :laugh:. Τι ωροσκόπο έχουμε πει πως έχεις ή δεν είπαμε... :amuse:
Κασσιόπη
07-10-2007, 02:23 PM
Ε ναι, συμφωνώ για τα μονοπώλια. Το ίδιο μήπως δεν συμβαίνει και με την φωτιά και τον αέρα ; Ρατσισμοί, γνωστά μονοπάτια. Με τους Ιχθείς είχα επαφές στο παρελθόν, σήμερα δεν έχει τύχει, απλά νοιώθω ότι κάπως με νοιώθουν, κι ότι ακόμα κι όταν διαφώνησαν μαζί μου, δεν με στραπατσάρισαν ύπουλα όπως το έκαναν πολλοί πύρινοι με διαβολές και ψέμματα. Τους έχω για ψυχοπονιάρηδες και λιγότερο εγωιστές όπως είμαστε εμείς τα γήινα που οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι ο εγωισμός ξεχειλίζει όπως και στα πύρινα ζώδια.
Εμείς και οι πύρινοι απλώς το παραδεχόμαστε. Αυτή είναι η διαφορά.
Ο Ιθχύς; Να παραδεχτεί εγωισμό;; Ποιο εγωισμό;;; Όχι, κάτσε, να το συζητήσουμε... Πες τη γνώμη σου... Μα, καλά, πιστεύεις εσύ ότι αυτό είναι εγωισμός;;;... Με πληγώνεις τώρα... Τελικά είσαι πολύ εγωιστής, δεν αλλάζεις γνώμη με τίποτε! ¶κου λίγο και τον άλλον... Ηρέμησε... ¶κουσέ με... άκουσέ με... Ε, δεν έχω δίκιο;...
:bigsmile::bigsmile:
Κασσιόπη
07-10-2007, 02:26 PM
Ε όχι βέβαια. Δεν φάινεται πουθενά κάτι τέτοιο :cheesy:
Να μην συγχέουμε τα πράγματα :toung:
Αλλα που θα πάει θα ξαναπιάσουμε τους Αιγόκερους, μην σου πω και τους ωροσκόπους :laugh:. Τι ωροσκόπο έχουμε πει πως έχεις ή δεν είπαμε... :amuse:
Ωραία, να πιάσουμε τους ωροσκόπους, ευκαιρία έψαχνα να αναπτύξω για νιοστή φορά τη θέση μου πως ο ωροσκόπος δεν έχει καμία σχέση με το χαρακτήρα, αλλά μόνο με το φαίνεσθαι υπό την έννοια του φυσικού σώματος.
Δεν είπαμε τι ωροσκόπο έχω, αλλά το εννοήσαμε καταφανώς. Ιχθύ. :bigsmile:
Αργοναύτης
07-10-2007, 02:47 PM
Ωραία, να πιάσουμε τους ωροσκόπους, ευκαιρία έψαχνα να αναπτύξω για νιοστή φορά τη θέση μου πως ο ωροσκόπος δεν έχει καμία σχέση με το χαρακτήρα, αλλά μόνο με το φαίνεσθαι υπό την έννοια του φυσικού σώματος.
'Εχω εξήγηση για ποιό λόγο δεν αποδέχεσθε τους Ιχθείς μέσα σας, κομμάτι πολύ σημαντικό σε σας, αλλά τα εν οίκω μη εν δήμω. Πιστεύω κι εσείς έχετε βρει την εξήγηση γιατί δεν μοιάζετε με Ιχθείς. Και φυσικά θα διαφωνήσω με την θέση ότι ο Ωροσκόπος είναι μόνο δείκτης φυσικής εμφάνισης και δεν προσπαθήσω καν να το αποδείξω γιατί θα χρειαστώ 10 ώρες με παρθενίσια ντοκουμέντα που θα τα δημοσιεύω στο pc. Η προσωπικότητα έχει πάρει την οριστική της μορφή γύρω στα 30 σύμφωνα με την Ψυχολογία, κάτι πρέπει να λέει αυτό, και μην μου πείτε ότι αφορά την επιστροφή του Κρόνου στη γενέθλια θέση του. Η προσωπικότητα είναι το σύνολο των αντιδράσεών μας προς τα έξω, των συμπεριφορών μας απέναντι στο περιβάλλον και άλλα πολλά σημαντικά που δείχνει ο Ωροσκόπος. Συμφωνώ ότι ο Ωροσκόπος δεν είναι το ΕΙΝΑΙ μας, αλλά είναι η προσωπικότητά μας. Ελέγξτε να δείτε τις όψεις που κάνει ο Ωροσκόπος σας , και κυρίως με τον Πλούτωνα και ίσως τότε με μεγάλη δυσκολία και κόπο πάλι, παραδεχθείτε την αιώνια θέση μου ότι οι όψεις είναι που αποφασίζουν κι όχι τα σημεία ή οι πλανήτες μεμονωμένα. Αλλά νομίζω ότι ακόμα και την 150αρα την θεωρείτε ελλάσονος σημασίας ; 'Η όχι ; Αν δεν την θεωρείτε παρακαλώ κοιτάξτε την σχέση του Ωροσκόπου σας με τον Πλούτωνα και τη Σελήνη. Ευχαριστώ.
Maroulita
07-10-2007, 02:58 PM
Μάλλον θα βγω λίγο οφ τόπικ, διότι το θέμα μας δεν είναι ο ωροσκόπος, αλλά θα ήθελα να εκφράσω τις επιφυλάξεις μου για το κατά πόσο ο Ωροσκόπος εκφράζει αποκλειστικά το φυσικό σώμα. Νομίζω πως είναι κάτι πολύ ευρύτερο, σίγουρα δηλώνει τα φυσικά μας χαρακτηριστικά, την εξωτερική μας εμφάνιση, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι γενικότερα η εικόνα μας προς τα έξω -μεταξύ άλλων. Αυτό βέβαια που προβάλλουμε στους άλλους δεν είναι διαχωρισμένο από αυτό που είμαστε, τον Ήλιο μας. Όχι ότι δεν υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις βέβαια... Απλά θεωρώ ότι αυτό που δείχνουμε είναι κομμάτι από αυτό που είμαστε, δεν είναι δηλ. τόσο επιφανειακό όσο τείνουμε να λέμε.
Αργοναύτης
07-10-2007, 03:16 PM
Μάλλον θα βγω λίγο οφ τόπικ, διότι το θέμα μας δεν είναι ο ωροσκόπος, αλλά θα ήθελα να εκφράσω τις επιφυλάξεις μου για το κατά πόσο ο Ωροσκόπος εκφράζει αποκλειστικά το φυσικό σώμα. Νομίζω πως είναι κάτι πολύ ευρύτερο, σίγουρα δηλώνει τα φυσικά μας χαρακτηριστικά, την εξωτερική μας εμφάνιση, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι γενικότερα η εικόνα μας προς τα έξω -μεταξύ άλλων. Αυτό βέβαια που προβάλλουμε στους άλλους δεν είναι διαχωρισμένο από αυτό που είμαστε, τον Ήλιο μας. Όχι ότι δεν υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις βέβαια... Απλά θεωρώ ότι αυτό που δείχνουμε είναι κομμάτι από αυτό που είμαστε, δεν είναι δηλ. τόσο επιφανειακό όσο τείνουμε να λέμε.
Πες τα ρε Μαρουλίτα, πες τα να ξεθυμάνω :bigsmile::bigsmile::bigsmile: Προσωπικότητα : Διαμορφώνεται μετά από σωρεία ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ και παίρνει την τελική της μορφή μετά την εφηβεία. Τα πράγματα οριστικοποιούνται περίπου στα 30 και τότε είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν οι προσωπικότητες. Υπάρχουν προσωπικότητες ναρκισιστικές λόγου χάρην. Αυτές οι προσωπικότητες δεν απέκτησαν την εμπειρία όταν ξεπήδησαν απ'την κοιλιά της μάνας τους, αλλά χρειάστηκαν χρόνια για να παρουσιάσουν στον έξω κόσμο τα χαρακτηριστικά τους. Ο 'Ηλιος δεν είναι παρά μόνο το Πνεύμα, το Είναι, η μαγιά. Εκεί πάνω χτίζει το άτομο με τα υλικά της εμπειρίας και γύρω στα 30 έχει ολοκληρώσει την προσωπικότητα παρουσιάζοντας στον κόσμο τον Ωροσκόπο. Αυταρχικός γίνεσαι, δεν γενιέσαι. Αυτό είναι ο Ωροσκόπος. Καχύποπτος δεν γενιέσαι, γίνεσαι. Αυτό είναι ο Ωροσκόπος. 'Ετσι, άνθρωποι που είχαν συνεχή βιώματα ταπείνωσης μικροί, μην φανεί περίεργο που κάποια στιγμή στη ζωή τους αναπτύσσουν ναρκισιστικές προσωπικότητες και διευθύνουν κράτη. Κανείς άνθρωπος δεν μπορεί να βγάλει προς τα έξω μια persona Ωροσκόπου αν δεν έχει πράγματι στοιχεία αυτού του ρόλου μέσα του όπως και κανείς ηθοποιός δεν μπορεί να παίξει καλά ένα ρόλο αν δεν έχει τη μαγιά στο ΕΙΝΑΙ του. Οι όψεις του Ωροσκόπου λένε πολλά για τις προσωπικότητες και πώς αυτές εκφράζονται προς τα έξω. Αγνοώ τον Ωροσκόπο από μόνο του χωρίς να δω όψεις, αλλά αποκλείω να σημαίνει μόνο το φαίνεσθαι.
friary
07-10-2007, 03:26 PM
Δεν είμαστε off topic. Ελεύθερα. Ας μιλήσουμε για Ιχθύς λέει. Ηλιο, ωροσκόπο, Αρη.. ότι θέλουμε :bigsmile:
Ε... ας μην πιάσουμε μόνο εκείνη τη συνταγή για την κακαβιά :laugh:
Λευκή
07-10-2007, 03:50 PM
Λέω κι εγώ... :toung: Πώς θα αντιστεκόταν στον πειρασμό να αποκαλύψει τη μεγάλη αλήθεια για τα ...ψαρικά:toung:
Μητσάκος
07-10-2007, 06:10 PM
Οφ τόπικ ξεοφτόπικ την απορία μου θα την πω Επειδή δεν είμαι της αστρολογίας όσο αρκετοί εδω μέσα και έχω πολλές απορίες. Φαντάζομαι οι διαχειριστές μάλλον θα πουνε να ξεκινήσουμε άλλο θέμα.
Η απορία: Έχω διαβάσει διάφορες εκδοχές για το τι είναι ωροσκόπος. Οι περισσότερες ήταν ασαφείς και πασαλείματα άλλων. Τελευταία μου ανέφεεραν και μια γκουρτζιεφική που λέει ότι ο ωροσκόπος λειτουργεί σαν φίλτρο μεταξύ του ψυχισμού που είναι η Σελήνη και του Ηλιου.
Και μια δεύτερη απορία: αν για ένα βασικό συστατικό στοιχείο της αστρολογίας που είναι ο ωροσκόπος υπάρχουν διαφορετικές ερμηνείς πως στέκεται η αστρολογία? Η μήπως δεν έχει και αυτό σημασία οπως για παράδειγμα η μετάπτωση? :wacko:
friary
07-10-2007, 06:20 PM
Τηλεμεταφορά που σου χρειάζεται.... :toung:
Αργοναύτης
07-10-2007, 07:17 PM
αν για ένα βασικό συστατικό στοιχείο της αστρολογίας που είναι ο ωροσκόπος υπάρχουν διαφορετικές ερμηνείς πως στέκεται η αστρολογία? Η μήπως δεν έχει και αυτό σημασία οπως για παράδειγμα η μετάπτωση? :wacko:
Θεωρίες τόσο πολλές και τόσο διαφορετικές για τον Ωροσκόπο δεν υπάρχουν. 'Ολοι περίπου κινούνται γύρω απ'την ίδια θεωρία, γι'αυτό και όλοι λένε ότι αρχίζει και εκδηλώνεται σε όλη του την έκταση γύρω στα 30.Εδώ ακόμα και παλιοί Αστρολόγοι όπως η κυρία Θεοδώρα Ντάκου έχουν προτείνει ακόμα τολμηρότερα πράγματα, πχ η κυρία Ντάκου θυμάμαι ότι κάπου γράφει να λέμε ''είμαι Τοξότης με 'Ηλιο στους Ιχθείς'' αν πχ ο Ωροσκόπος είναι στο Τοξότη και ο 'Ηλιος στους Ιχθείς, τόσο ουσιαστικό κομμάτι θεωρούν τον Ωροσκόπο. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω βρει σε κανένα βιβλίο να υποτιμούν τον Ωροσκόπο τόσο ώστε να του αποδίδουν μόνο την φυσική εμφάνιση. Είναι αυτό που γίνεσαι με τα χρόνια λόγω των εμπειριών αυτής της ζωής. Και σε κάνουν να είσαι αυτό που είσαι τρία βασικά πραγματάκια στη ζωή, το σπίτι και οι ρίζες (4ος) που τετραγωνίζει τον Ωροσκόπο, οι άλλοι (7ος) που είναι σε αντίθεση, και η κοινωνία (10ος) που τον τετραγωνίζει. Γι'αυτό και θυσιάζεις την προσωπικότητά σου εξ αιτίας των κοινωνικών απαιτήσεων. Γι'αυτό και η προσωπικότητα δεν μπορεί να λειτουργήσει μέσα στους κοινωνικούς κανόνες άνετα αν ο 1ος οίκος είναι ισχυρός ή πολύ εγωιστικός. Γι'αυτό και οι μεγαλύτεροι πρωτοπόροι ήταν κοινωνικά outsider ή συγκρόονταν με την κατεστημένη κοινωνία που ναι ο 10ος οίκος. 'Ολη η ζωή σ'αυτόν τον σταυρό οικοδομείται, 1ος, 4ος, 7ος, 10ος. Από αυτά εξαρτάται η προσωπικότητα (Ωροσκόπος) κι από αυτά διαμορφώνεται. Τα άλλα όλα είναι πολύ λιγότερο ουσιαστικά. Ο 'Ηλιος δεν είναι παρά το πνεύμα το ενσαρκωμένο σε ανθρώπινο σώμα. Το πνεύμα κάποιου μπορεί να'ναι αγαθό και τρισχαριτωμένο αλλά μπορεί να εκφράζεται με θυμό ή πολεμική διάθεση και εριστικότητα αν ο Ωροσκόπος είναι σε σύνοδο με τον 'Αρη.
panther
07-10-2007, 11:15 PM
ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ ΖΩΔΙΟ
Είσαι σίγουρος ότι είσαι παρθένος?:laugh:
Μήπως έχεις ωροσκόπο στους Ιχθείς?:toung:
panther
07-10-2007, 11:17 PM
:toung:Στο κάτω κάτω ,για κάποιον που ξέρει αστρολογία,η αλήθεια είναι ότι δίνετε αφορμές "αυτοπροστασίας"...:toung:
Τα καρκινάκια ναι,να τα περιλάβουμε :nuts: αν και νομίζω το έχουμε ξανακάνει:toung:
Ήμαρτον παιδιά ... Φτάνει!:blink:
Ακόμα τινάζω το χώμα από την τελευταία φορά που "θάψατε" εμάς τα γλυκά και τρυφερά καρκινάκια!!!
Πιάστε και κανά άλλο ζώδιο.:bigsmile:
Αργοναύτης
07-10-2007, 11:36 PM
Είσαι σίγουρος ότι είσαι παρθένος?:laugh:
Μήπως έχεις ωροσκόπο στους Ιχθείς?:toung:
Δεν λέω κουβέντα. 'Επαψα να αυτουπονομεύομαι εδώ και πολύ καιρό. Μετά θάνατον όλη η αλήθεια γύρω από το θρύλο μου. Πάντως μην πιστεύετε και ό,τι ακούτε, διαδίδω διάφορα γύρω απ'το χάρτη μου γιατί κυκλοφορούν και ΑΣΤΡΟπαπαράτσι. :cry:
Κασσιόπη
08-10-2007, 01:50 AM
'Εχω εξήγηση για ποιό λόγο δεν αποδέχεσθε τους Ιχθείς μέσα σας, κομμάτι πολύ σημαντικό σε σας, αλλά τα εν οίκω μη εν δήμω. Πιστεύω κι εσείς έχετε βρει την εξήγηση γιατί δεν μοιάζετε με Ιχθείς. Και φυσικά θα διαφωνήσω με την θέση ότι ο Ωροσκόπος είναι μόνο δείκτης φυσικής εμφάνισης και δεν προσπαθήσω καν να το αποδείξω γιατί θα χρειαστώ 10 ώρες με παρθενίσια ντοκουμέντα που θα τα δημοσιεύω στο pc. Η προσωπικότητα έχει πάρει την οριστική της μορφή γύρω στα 30 σύμφωνα με την Ψυχολογία, κάτι πρέπει να λέει αυτό, και μην μου πείτε ότι αφορά την επιστροφή του Κρόνου στη γενέθλια θέση του. Η προσωπικότητα είναι το σύνολο των αντιδράσεών μας προς τα έξω, των συμπεριφορών μας απέναντι στο περιβάλλον και άλλα πολλά σημαντικά που δείχνει ο Ωροσκόπος. Συμφωνώ ότι ο Ωροσκόπος δεν είναι το ΕΙΝΑΙ μας, αλλά είναι η προσωπικότητά μας. Ελέγξτε να δείτε τις όψεις που κάνει ο Ωροσκόπος σας , και κυρίως με τον Πλούτωνα και ίσως τότε με μεγάλη δυσκολία και κόπο πάλι, παραδεχθείτε την αιώνια θέση μου ότι οι όψεις είναι που αποφασίζουν κι όχι τα σημεία ή οι πλανήτες μεμονωμένα. Αλλά νομίζω ότι ακόμα και την 150αρα την θεωρείτε ελλάσονος σημασίας ; 'Η όχι ; Αν δεν την θεωρείτε παρακαλώ κοιτάξτε την σχέση του Ωροσκόπου σας με τον Πλούτωνα και τη Σελήνη. Ευχαριστώ.
Τους Ιχθείς δεν τους αποδέχομαι ούτε από μέσα μου, ούτε από έξω μου. Και δεν τους θεωρώ καθόλου σημαντικό κομμάτι της προσωπικότητάς μου. Για την ακρίβεια, είναι εντελώς ανύπαρκτο. Δεν αντιλαμβάνομαι αυτήν την καταπίεση, να μου βρείτε στοιχεία Ιχθύ, με το στανιό. :bigsmile:
Σχετικά με τον Ωροσκόπο και για το αν εκφράζει μόνο την εμφάνιση ή όχι, μπορεί ο καθένας να διαφωνήσει όσο θέλει. Είναι δημοκρατικό του δικαίωμα. Φαντάζομαι πως ο καθένας έχει τα προσωπικά του ντοκουμέντα επί του θέματος.
Σχετικά τώρα με το αν η διαμόρφωση της προσωπικότητας παίρνει οριστική μορφή γύρω στα 30 βάσει των ισχυρισμών της ψυχολογίας, αυτό νομίζω σηκώνει πολύ μεγάλη συζήτηση. Μάλλον λόγω κοινωνικών συσχετισμών έχουμε απαιτήσεις από τον μέσο άνθρωπο στα 30 να έχει οριστικοποιήσει ένα σωρό συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, αλλά δεν είναι της παρούσης.
Επιπλέον, όχι και ο Ωροσκόπος η προσωπικότητά μας. Μην υπερβάλλουμε. Υπάρχουν στοιχεία της προσωπικότητας που δεν τα προβάλλουμε στους άλλους, όπως είναι π.χ. οι κρυφές ευαισθησίες κάποιων ανθρώπων ή τα πάθη. Δεν καταλογίζονται στον Ωροσκόπο τέτοιου είδους στοιχεία, ούτε μπορούν να θεωρηθούν πως δεν εντάσσονται στο πλαίσιο της προσωπικότητας ενός ατόμου.
Όσο για τις όψεις που με προτρέπετε να κοιτάξω στο ωροσκόπιό μου, έχω δηλώσει και κάπου αλλού μέσα στο φόρουμ, πως ειδικά αυτή την γωνία των 150ο είτε την έχω, είτε όχι, μου φαίνεται ένα και το αυτό. Δεν της δίνω καμία σημασία. Τη σχέση με τη Σελήνη την αντιλαμβάνομαι κυρίως μέσω της οικοθεσίας.
Σας ευχαριστώ.
Κασσιόπη
08-10-2007, 02:09 AM
Πες τα ρε Μαρουλίτα, πες τα να ξεθυμάνω :bigsmile::bigsmile::bigsmile: Προσωπικότητα : Διαμορφώνεται μετά από σωρεία ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ και παίρνει την τελική της μορφή μετά την εφηβεία. Τα πράγματα οριστικοποιούνται περίπου στα 30 και τότε είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν οι προσωπικότητες. Υπάρχουν προσωπικότητες ναρκισιστικές λόγου χάρην. Αυτές οι προσωπικότητες δεν απέκτησαν την εμπειρία όταν ξεπήδησαν απ'την κοιλιά της μάνας τους, αλλά χρειάστηκαν χρόνια για να παρουσιάσουν στον έξω κόσμο τα χαρακτηριστικά τους. Ο 'Ηλιος δεν είναι παρά μόνο το Πνεύμα, το Είναι, η μαγιά. Εκεί πάνω χτίζει το άτομο με τα υλικά της εμπειρίας και γύρω στα 30 έχει ολοκληρώσει την προσωπικότητα παρουσιάζοντας στον κόσμο τον Ωροσκόπο. Αυταρχικός γίνεσαι, δεν γενιέσαι. Αυτό είναι ο Ωροσκόπος. Καχύποπτος δεν γενιέσαι, γίνεσαι. Αυτό είναι ο Ωροσκόπος. 'Ετσι, άνθρωποι που είχαν συνεχή βιώματα ταπείνωσης μικροί, μην φανεί περίεργο που κάποια στιγμή στη ζωή τους αναπτύσσουν ναρκισιστικές προσωπικότητες και διευθύνουν κράτη. Κανείς άνθρωπος δεν μπορεί να βγάλει προς τα έξω μια persona Ωροσκόπου αν δεν έχει πράγματι στοιχεία αυτού του ρόλου μέσα του όπως και κανείς ηθοποιός δεν μπορεί να παίξει καλά ένα ρόλο αν δεν έχει τη μαγιά στο ΕΙΝΑΙ του. Οι όψεις του Ωροσκόπου λένε πολλά για τις προσωπικότητες και πώς αυτές εκφράζονται προς τα έξω. Αγνοώ τον Ωροσκόπο από μόνο του χωρίς να δω όψεις, αλλά αποκλείω να σημαίνει μόνο το φαίνεσθαι.
Ουέ! Δεν μας έφταναν οι προδιαγραφές των προοδευτικών, τώρα έχουμε και τον Ωροσκόπο να ψαλιδίζει ότι κατακουτσουρεμένο απέμεινε από την ελεύθερη βούλησή μας.
Τα περί Πνεύματος και Είναι δεν τα σχολιάζω, δεν είναι εδώ πρόσφορο πεδίο να αναλωθούμε στην αιώνια μάχη του τι προηγείται σε αυτόν τον κόσμο. (Ωστόσο είναι πασιφανές φαντάζομαι πως προσωπικά θεωρώ την Ύλη :bigsmile:)
Η ιδέα της προσωπικότητας βάσει του Ωροσκόπου ή όποιας άλλης αστρολογικής έννοιας είναι στην ουσία της παράλογη, ή άκρως μοιρολατρική. Ουσιαστικά προδιαγράφει πορεία διαμόρφωσης προσωπικότητας.
Προσωπικά θεωρώ το προσωπικό γενέθλιο ωροσκόπιο ως ακτινογραφία της ιδιοσυγκρασίας ενός ατόμου. Δείκτη προσωπικότητας δεν δέχομαι πουθενά μέσα στην αστρολογία. Δεν είναι κάτι που μπορεί να προσφέρει και ούτε είναι η δουλειά της αυτή.
Υπό αυτήν την έννοια, θεωρώ πως σημαίνει μόνο το φαίνεσθαι. Και φυσικά, πειραματικά έχω συναντήσει αρκετό κόσμο που δεν εμφάνιζε χαρακτηριστικά του ζωδίου του ωροσκόπου του όταν δεν είχε κανέναν προσωπικό πλανήτη στο ζώδιο αυτό.
Αργοναύτης
08-10-2007, 02:29 AM
Μην υπερβάλλουμε. Υπάρχουν στοιχεία της προσωπικότητας που δεν τα προβάλλουμε στους άλλους, όπως είναι π.χ. οι κρυφές ευαισθησίες κάποιων ανθρώπων ή τα πάθη. Δεν καταλογίζονται στον Ωροσκόπο τέτοιου είδους στοιχεία, ούτε μπορούν να θεωρηθούν πως δεν εντάσσονται στο πλαίσιο της προσωπικότητας ενός ατόμου.
Μόνο μ'αυτό συμφωνώ. Και δεν νομίζω να ισχυρίστηκα πουθενά το αντίθετο. Αλλά ένα μεγάλο κομμάτι της προσωπικότητας και κυρίως το πώς λειτουργεί η προσωπικότητα στο περιβάλλον με άλλα άτομα το δείχνει ο Ωροσκόπος και κυρίως οι όψεις του.
Όσο για τις όψεις που με προτρέπετε να κοιτάξω στο ωροσκόπιό μου, έχω δηλώσει και κάπου αλλού μέσα στο φόρουμ, πως ειδικά αυτή την γωνία των 150ο είτε την έχω, είτε όχι, μου φαίνεται ένα και το αυτό. Δεν της δίνω καμία σημασία. Τη σχέση με τη Σελήνη την αντιλαμβάνομαι κυρίως μέσω της οικοθεσίας.
Ε δεν συμφωνώ αλλά δεν είναι κι απαραίτητο να συμφωνήσουμε σε όλα,
αλλά αυτή η όψη έχετε αναρωτηθεί μήπως είναι μαζί μ'αυτή την αντίθεση που έχετε με τον 7ο απ'τα πιο ουσιαστικά κομμάτια της προσωπικότητάς σας και ο λόγος που δεν αφήνει να λειτουργήσει ο Ωροσκόπος σας ; Εγώ και πριν δω τον χάρτη πάντως αυτά τα στοιχεία μου βγάζατε απ'τα γραπτά σας, πολύ ένσταση, πολύ στοιχείο κριτικής, ορθολογισμού και αμφισβήτησης με επιχειρήματα, γι'αυτό άλλωστε έχει ενδιαφέρον και η συζήτηση, γι'αυτό και σ'αυτό το πινγκ πονγκ γίναμε άθελά μας πρωταγωνιστές. Βρήκατε έδαφος στον Ερμή μου. :bigsmile:
Ο Πλούτωνάς σας σε σύνδεση με τον Ωροσκόπο εμένα τουλάχιστον μου βγάζει κυριαρχικότητα και ότι δεν είναι ο άνθρωπος που τα παρατά εύκολα ή υποχωρεί εύκολα. Δεν παραδέχεστε ότι σας αρέσει η διαφωνία ; 'Οτι απολαμβάνετε την ένσταση ; Για αναθεωρήστε λίγο τις 150αρες, αυτή η όψη Πλούτωνα/Ωροσκόπου εμένα μου λέει πολλά. Φωνάζει το πράγμα. :bigsmile::bigsmile:
Κασσιόπη
08-10-2007, 03:09 AM
Όχι. Ο μόνος λόγος που βγαίνουν αυτά τα χαρακτηριστικά τόσο έκδηλα εδώ μέσα είναι γιατί, με εξαίρεση το πολυαγαπημένο μου αδερφάκι, είμαι ο μοναδικός άνθρωπος με υλιστικές φιλοσοφικές βάσεις και θέσεις. Και όπως όλοι οι όμοιοί μου, δεν έχουμε μάθει να τα παρατάμε εύκολα και παραθέτουμε αναλυτικά και ορθολογιστικά τα επιχειρήματά μας.
Γι' αυτό και προκλήθηκε το "πινγκ πονγκ" ή "μονομαχία" ή τέλος πάντων αυτή η συνεχής ανταλλαγή απόψεων, που από ότι είδα, ορισμένους τους ενόχλησε αρκετά.
Ευχαριστώ πολύ για την συζήτηση, έστω κι αν ίσως μερικούς τους κούρασε καθώς, προς χάρην του παραδειγματικού λόγου, έγιναν πολλές αναφορές στο προσωπικό μου ωροσκόπιο. (Αν και λογικό, το ωροσκόπιο του αντιδραστικού εξετάζεται, όχι αυτών που συμφωνούν). Από εδώ και πέρα λυπάμαι, αλλά δεν έχω καμία διάθεση πλέον για συνέχιση οποιασδήποτε κουβέντας σχετικά με ωροσκόπια, ζώδια, μοιρολατρίες και λοιπά παρεμφερή.
Γνώμη μου είναι πως ο αστρολογικός χάρτης σκιαγραφεί τα βασικά χαρακτηριστικά της ιδιοσυγκρασίας ενός ανθρώπου. Από εκεί και πέρα, το τι θα γίνει αυτός ο άνθρωπος θα εξαρτηθεί από το περιβάλλον μέσα στο οποίο θα μεγαλώσει και από τον ίδιο. Και αυτό το δικαίωμα δεν μπορεί να του το αφαιρέσει κανείς. Καμία υποτιθέμενη Θεότητα ή ανώτερη δύναμη που έχει καταχωρημένα στα κιτάπια της τα "χρέη" των ανθρώπων από προηγούμενες ζωές και τους βάζει να τα πληρώσουν, τάχα μου υπό το πλαίσιο μιας κατ' επίφαση ελεύθερης βούλησης.
Και κάτι τελευταίο, επειδή πολύς λόγος έγινε για το συναίσθημα και τη φαντασία και τα λοιπά παρεμφερή. Κάποιοι παρασύρονται στο να πιστεύουν πως συναίσθημα βρίσκεται πίσω από ορισμένα και μόνο πράγματα: προηγούμενες ζωές, αρχέτυπα, ψυχές που αναμοχλεύονται στην προσπάθειά τους να βρουν αυτό που είναι και το έχουνε χαμένο, κλπ. Δεν αμφιβάλλω πως όλα αυτά φαίνονται μπορεί να φαίνονται πολύ γοητευτικά σε κάποιους και - υπό μία έννοια - καλά κάνουν. Αλλά μην υποβαθμίζουν ούτε την ύπαρξη, ούτε την ποιότητα του συναισθήματος των άλλων.
Είχα σκοπό να παραθέσω τον αγαπημένο μου στίχο, και να προκαλέσω όποιου του βαστάει να συγκρίνει το συναίσθημα και το νόημά του με όλο το συναίσθημα που κρύβουν οι νεφελώδεις και "ονειρικές" θέσεις της μεταφυσικής και της ψυχολογίας που θίξαμε ακροθιγώς τις τελευταίες μέρες, αλλά είπα να δείξω λίγη αυτοσυγκράτηση...
¶λλωστε υπάρχει και αντίστοιχο θέμα, μην βγούμε και τελείως εκτός.
Καλή συνέχεια. Και καλή μας νύχτα.
Λευκή
08-10-2007, 09:15 AM
Ήμαρτον παιδιά ... Φτάνει!:blink:
Ακόμα τινάζω το χώμα από την τελευταία φορά που "θάψατε" εμάς τα γλυκά και τρυφερά καρκινάκια!!!
Πιάστε και κανά άλλο ζώδιο.:bigsmile:
Οφφτόπικ 1: Για καλό το λέω...αλήθεια...:love::love::love:
Ξέρω πολλά καρκινάκια και τα πάω καλά μαζί τους.Με ελκύουν και φιλικώς και...αισθηματικώς:embarrest
Οφφ τόπικ 2: Δηλαδή τι ερμηνεία δίνετε στην γωνία των 150 μοιρών;Διαπίστωσα ότι έχω δύο τόξα των 147 περίπου μοιρών στον χάρτη μου,μεταξύ κριού και σκορπιού ο λόγος.Θα ζήσω; :cry:
Για να είμαστε και λίγο εντός του θέματος : Οι ιχθείς στα δίχτυα τους και τα σκυλιά δεμένα,το ηθικό δίδαγμα!
Μητσάκος
08-10-2007, 09:54 AM
Οφφ τόπικ 2: Δηλαδή τι ερμηνεία δίνετε στην γωνία των 150 μοιρών;Διαπίστωσα ότι έχω δύο τόξα των 147 περίπου μοιρών στον χάρτη μου,μεταξύ κριού και σκορπιού ο λόγος.Θα ζήσω; :cry:
Aν ακολοθήσεις σωστή θεραπεία έχεις ελπίδες :toung: Κανένας δεν πάει χαμένος :nuts:
Fotini Christodoulou
08-10-2007, 10:05 AM
Οφφτόπικ 1: Για καλό το λέω...αλήθεια...:love::love::love:
Ξέρω πολλά καρκινάκια και τα πάω καλά μαζί τους.Με ελκύουν και φιλικώς και...αισθηματικώς:embarrest
Για να είμαστε και λίγο εντός του θέματος : Οι ιχθείς στα δίχτυα τους και τα σκυλιά δεμένα,το ηθικό δίδαγμα!
α)Εσύ για καλό το λές, αλλά κυκλοφορούν κακές σκεπτομορφές εκεί έξω :cry:
β)(ού:laugh:) Εσύ θα ζήσεις.Οι άλλοι δεν ξέρουμε:cheesy::nuts:
Σχόλιο:Τα ψάρια τσιμπάνε σε αντίθεση με τους βασιλικούς κάβουρες που κόβουν με τις δαγκάνες τα δίχτυα των ψαράδων και τρέχουν κανοντας οκταράκια στην ελευθερία.Μαζί γλυτώνουν και μερικά ψάρια!:cheesy:Οπότε(Σ).....
Συναδελφοι του νερού,αγαπητά Ψαράκια.Διάβασα κάπου ότι είστε σαν τους ωκεανούς!Απρόβλεπτοι!Όπως η θάλασσα είναι ηρεμη και την άλλη βγάζει κύμα και σε καταπίνει ...ε κάπως έτσι.:bigsmile: Σας αγαπάμε όμως γιατί συμπληρώνετε την τριπλότητα των θεϊκών ζωδίων του νερού:toung:
Πάω να κλάψω τώρα...:toung:
Maroulita
08-10-2007, 10:21 AM
Γι' αυτό και προκλήθηκε το "πινγκ πονγκ" ή "μονομαχία" ή τέλος πάντων αυτή η συνεχής ανταλλαγή απόψεων, που από ότι είδα, ορισμένους τους ενόχλησε αρκετά.
Ευχαριστώ πολύ για την συζήτηση, έστω κι αν ίσως μερικούς τους κούρασε καθώς, προς χάρην του παραδειγματικού λόγου, έγιναν πολλές αναφορές στο προσωπικό μου ωροσκόπιο. (Αν και λογικό, το ωροσκόπιο του αντιδραστικού εξετάζεται, όχι αυτών που συμφωνούν). Από εδώ και πέρα λυπάμαι, αλλά δεν έχω καμία διάθεση πλέον για συνέχιση οποιασδήποτε κουβέντας σχετικά με ωροσκόπια, ζώδια, μοιρολατρίες και λοιπά παρεμφερή.
Οι συζητήσεις δεν υπάρχουν και δεν αξίζουν αν δεν υπάρχει ανατροφοδότηση, η οποία επιτυγχάνεται μέσα από τη θέση και την αντίθεση. Δε νομίζω κάποιος απ' όσους συμμετείχαν σ' αυτό το θρεντ να έδειξε σημάδια κούρασης ή ενόχλησης για το γεγονός ότι υπάρχουν αντίθετες απόψεις. Όποιος δεν επιθυμεί να κουραστεί ή φοβάται πως θα του χαλάσει η διάθεση, πολύ απλά δεν συμμετέχει. Τα πράγματα -κατ' εμέ- είναι ξεκάθαρα! Συνεπώς, αν υπάρχει ενδιαφέρον για συζήτηση, γιατί να μην συνεχιστεί; Φτάνει και οι 2 πλευρές, ό,τι κι αν εκφράζουν, ό,τι κι είναι (πλειονότητα, μειονότητα) να το θέλουν.
Γνώμη μου είναι πως ο αστρολογικός χάρτης σκιαγραφεί τα βασικά χαρακτηριστικά της ιδιοσυγκρασίας ενός ανθρώπου. Από εκεί και πέρα, το τι θα γίνει αυτός ο άνθρωπος θα εξαρτηθεί από το περιβάλλον μέσα στο οποίο θα μεγαλώσει και από τον ίδιο. Και αυτό το δικαίωμα δεν μπορεί να του το αφαιρέσει κανείς. Καμία υποτιθέμενη Θεότητα ή ανώτερη δύναμη που έχει καταχωρημένα στα κιτάπια της τα "χρέη" των ανθρώπων από προηγούμενες ζωές και τους βάζει να τα πληρώσουν, τάχα μου υπό το πλαίσιο μιας κατ' επίφαση ελεύθερης βούλησης.
Αυτό που παρατηρώ γενικότερα όσο καιρό ασχολούμαι με τα του αστρολογείν είναι ότι υπάρχουν κάποιες γενικές βάσεις και θέσεις (που σίγουρα δεν είναι θέσφατα), οι οποίες διαμορφώνουν ένα σύστημα που τείνει να δουλεύει, όπως παρατηρούμε. Κάθε συστατικό στοιχείο αυτού του θεωρητικού υπόβαθρου (που, κατά την ταπεινή μου γνώμη, επειδή ακριβώς είναι εν πολλοίς αφηρημένο, τη μεταφυσική του δεν την γλιτώνει κάποιες φορές) έχει συγκεκριμένη λειτουργία, που εδόθη a posteriori. Η διαπλοκή αυτών των λειτουργιών είναι που έχει το ενδιαφέρον και αυτή είναι τελικά που μπορεί να δώσει χρήσιμες πληροφορίες για το άτομο. Αυτό, σε πρώτο επίπεδο, δεν νομίζω πως είναι μοιρολατρικό. Είναι άλλο να αποδίδουμε συγκεκριμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά σε κάποιο στοιχείο αυτού του συστήματος (π.χ. Ωροσκόπος, οίκοι κλπ), που συνήθως αυτό γίνεται ομόφωνα από τους μελετητές που το ψάχνουν και άλλο να "δενόμαστε" από αυτές. Είναι εντελώς άλλο επίπεδο θέασης.
Συμφωνώ μαζί σου ότι η περικειμενοποίηση αυτών των στοιχείων/ του ίδιου του χάρτη είναι που μπορεί να φέρει τις μεγαλύτερες εκπλήξεις -για όσους πάνε να το δουν μοιρολατρικά το ζήτημα- και κει είναι που τεστάρεται η βούληση και όποιο άλλο γνωστικό και συναισθηματικό στοιχείο του ατόμου.
stabie
08-10-2007, 10:46 AM
Ψαρακια εχω γνωρισει κατα διαστηματα πολλα...
και αντρες και γυναικες...
η πρωτη μου εμπειρια ηταν ασχημη...τετοια διπροσωπια δεν εχω ξαναδει και δεν θελω να θιξω κανεναν απο εσας εδω απλα ολοι εχουν να πουν κατι απο πισω δεν μου αρεσει που το συνειδητοποιησα αυτο γιατι ταιριαζω με τα ψαρακια και τα αγαπω πολυ εχω και ωροσκοπο:bigsmile:
επισης ειδα ποσο ευαισθητα ειναι και μου εκανε εντυπωση που αυτο το ειδα σε αντρα Ιχθυ. Είναι το καλύτερο παιδι πραγματικα!
Η γκρίνια είναι επίσης το χαρακτηριστικό τους αλλά και η ευαισθησία.
Μου αρέσουν πάρα πολύ όταν δεν με θάβουν:toung::bigsmile:
ΕΚΑΤΗ
08-10-2007, 01:43 PM
Εγω παλι οσους ιχθεις γνωρισα δε μπορεσα να τους ψυχολογησω κι εκανα πολλες προσπαθειες.... Τη μια με λατρευουν και την αλλη δεν απαντανε στο τηλ.Χανονται ξαφνικα και το ιδιο ξαφνικα εμφανιζονται... Σεβομαι ομως τις ιδιοτροπιες τους και τους αγαπαω οπως ειναι γιατι αν μη τι αλλο και οι υδροχοοι δεν παμε πισω στις παραξενιες...:wink2::wink2:
Αργοναύτης
08-10-2007, 04:35 PM
Εγω παλι οσους ιχθεις γνωρισα δε μπορεσα να τους ψυχολογησω κι εκανα πολλες προσπαθειες.... Τη μια με λατρευουν και την αλλη δεν απαντανε στο τηλ.Χανονται ξαφνικα και το ιδιο ξαφνικα εμφανιζονται... Σεβομαι ομως τις ιδιοτροπιες τους και τους αγαπαω οπως ειναι γιατι αν μη τι αλλο και οι υδροχοοι δεν παμε πισω στις παραξενιες...:wink2::wink2:
Διαφεύγει στον κόσμο λόγω της τάσης που καταντά μόδα πια να θεωρείται το όνειρο αυταπάτη και κάτι επικίνδυνο ή ξεπερασμένο, ότι οι Ιχθείς έχουν Ερμή στον Υδροχόο σε πάρα πολλές περιπτώσεις, και στατιστικά, οι πιθανότητες να γνωρίσεις έναν Ιχθύ με μυαλό που είναι πολύ μπροστά από την εποχή του, είναι αυξημένες. Αν σκεφτούμε ότι και η Αφροδίτη στον Υδροχόο δεν είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, ε τότε Ιχθύς rules ! Τα απενεργοποιημένα τηλέφωνα και οι εξαφανίσεις τους είναι κατανοητά. Οι άνθρωποι ζουν σε ένα ιερό άβατο και δεν επιτρέπουν στον οποιονδήποτε να το διαβεί. Μη δώτε το άγιον τοις κυσίν καλά μου ψάρια ! Συνεχίστε, χωρίς εσάς ο κόσμος θα ήταν μια κόλαση. :laugh:
απαραίτητη διευκρίνηση για τους αστροπαπαράτσι: όχι, δεν φλερτάρω κανένα ψάρι και κανένα άλλο ζώδιο αυτή την εποχή. :toung:
*Astropeleki*
08-10-2007, 04:43 PM
Τα απενεργοποιημένα τηλέφωνα και οι εξαφανίσεις τους είναι κατανοητά.
Αυτό μπορώ να το διαβεβαιώσω και γω :nuts:
απαραίτητη διευκρίνηση για τους αστροπαπαράτσι: όχι, δεν φλερτάρω κανένα ψάρι και κανένα άλλο ζώδιο αυτή την εποχή. :toung:
Φλερτάρεις όμως κανά κοψίδι; :laugh:
(έτσι για να ευθυμήσουμε και λιγάκι :toung:)
Αργοναύτης
08-10-2007, 05:03 PM
Αυτό μπορώ να το διαβεβαιώσω και γω :nuts:
Φλερτάρεις όμως κανά κοψίδι; :laugh:
(έτσι για να ευθυμήσουμε και λιγάκι :toung:)
Νοpe. Κομμένα τα κοψίδια, τα λιπαρά, τα τροφαντά και όλα αυτά του ζωικού βασιλείου. Αργώ να τα χωνέψω. Για έναν υγειινιστή Παρθένο το καλύτερο διαιτολόγιο είναι τα ψάρια που δεν έχουν και τοση χοληστερίνη.:laugh: Ειδικά αν είναι κάτι μπαρμπούνια Σουηδέζες τα καλοκαίρια ακόμα καλύτερα.
Λευκή
08-10-2007, 10:58 PM
β)(ού:laugh:) Εσύ θα ζήσεις.Οι άλλοι δεν ξέρουμε:cheesy::nuts:
:blink: :blink:
τι θέλεις να πεις ;;:cry:
Κασσιόπη
08-10-2007, 11:29 PM
Οι συζητήσεις δεν υπάρχουν και δεν αξίζουν αν δεν υπάρχει ανατροφοδότηση, η οποία επιτυγχάνεται μέσα από τη θέση και την αντίθεση. Δε νομίζω κάποιος απ' όσους συμμετείχαν σ' αυτό το θρεντ να έδειξε σημάδια κούρασης ή ενόχλησης για το γεγονός ότι υπάρχουν αντίθετες απόψεις. Όποιος δεν επιθυμεί να κουραστεί ή φοβάται πως θα του χαλάσει η διάθεση, πολύ απλά δεν συμμετέχει. Τα πράγματα -κατ' εμέ- είναι ξεκάθαρα! Συνεπώς, αν υπάρχει ενδιαφέρον για συζήτηση, γιατί να μην συνεχιστεί; Φτάνει και οι 2 πλευρές, ό,τι κι αν εκφράζουν, ό,τι κι είναι (πλειονότητα, μειονότητα) να το θέλουν.
Αυτό που παρατηρώ γενικότερα όσο καιρό ασχολούμαι με τα του αστρολογείν είναι ότι υπάρχουν κάποιες γενικές βάσεις και θέσεις (που σίγουρα δεν είναι θέσφατα), οι οποίες διαμορφώνουν ένα σύστημα που τείνει να δουλεύει, όπως παρατηρούμε. Κάθε συστατικό στοιχείο αυτού του θεωρητικού υπόβαθρου (που, κατά την ταπεινή μου γνώμη, επειδή ακριβώς είναι εν πολλοίς αφηρημένο, τη μεταφυσική του δεν την γλιτώνει κάποιες φορές) έχει συγκεκριμένη λειτουργία, που εδόθη a posteriori. Η διαπλοκή αυτών των λειτουργιών είναι που έχει το ενδιαφέρον και αυτή είναι τελικά που μπορεί να δώσει χρήσιμες πληροφορίες για το άτομο. Αυτό, σε πρώτο επίπεδο, δεν νομίζω πως είναι μοιρολατρικό. Είναι άλλο να αποδίδουμε συγκεκριμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά σε κάποιο στοιχείο αυτού του συστήματος (π.χ. Ωροσκόπος, οίκοι κλπ), που συνήθως αυτό γίνεται ομόφωνα από τους μελετητές που το ψάχνουν και άλλο να "δενόμαστε" από αυτές. Είναι εντελώς άλλο επίπεδο θέασης.
Συμφωνώ μαζί σου ότι η περικειμενοποίηση αυτών των στοιχείων/ του ίδιου του χάρτη είναι που μπορεί να φέρει τις μεγαλύτερες εκπλήξεις -για όσους πάνε να το δουν μοιρολατρικά το ζήτημα- και κει είναι που τεστάρεται η βούληση και όποιο άλλο γνωστικό και συναισθηματικό στοιχείο του ατόμου.
Ευχαριστώ , DrMaroulita. Γενικότερα συμφωνώ μαζί σου, ωστόσο προβληματίζομαι λιγάκι παραπάνω ως προς την απόδοση των χαρακτηριστικών των στοιχείων του συστήματος, καθώς η απόδοση αυτή γίνεται βάσει συγκεκριμένων φιλισοφικών θέσεων. Επομένως υφίσταται μια συγκεκριμένη μεθοδολογική κατεύθυνση ως προς την ερμηνεία αυτών των στοιχείων.
Από εκεί και πέρα, δεν διαφωνώ πως ο τρόπος που εκλαμβάνει κανείς αυτές τις κατευθύνσεις είναι ζήτημα επιλογής προσωπικής οπτικής.
skorpion
08-10-2007, 11:38 PM
Αυτο οτι η ψυχολογια λεει οτι η προσωπικοτητα φταιχνεται στα 30 δεν ετυχε να το ξανακουσω παντως
Αργοναύτης
09-10-2007, 12:16 AM
Αυτο οτι η ψυχολογια λεει οτι η προσωπικοτητα φταιχνεται στα 30 δεν ετυχε να το ξανακουσω παντως
'Οχι φτιάχνεται αλλά ολοκληρώνεται, με την έννοια ότι μετά δεν είναι εύκολο να αλλάξουν τα βασικά χαρακτηριστικά. Γεννιέσαι, αναπτύσεις χαρακτηριστικά σιγά σιγά, πολύ σταδιακά, καθώς τα χρόνια περνάνε. Στην εφηβεία ακόμα παλεύεις να βρεις την ταυτότητά σου και μπορεί να είσαι τελείως διαφορετικός απ'ότι γύρω στα 30-35. Από άποψη προσωπικότητας, αλλά ακόμα και από άποψη σεξουαλικής ταυτότητας, στην εφηβεία πολλά πράγματα είναι ακόμα ασαφή και το άτομο είναι άμορφη μάζα, κινούμενη άμμος. Αποφασίζει πολύ αργότερα και το σύνολο των χαρακτηριστικών είναι σε όλη του την ένταση και σε όλο το μέγεθος πολύ πιο έντονο γύρω στα 30, γι'αυτό και σύμφωνα με το DSM-IV, παγκόσμιο σύστημα κρτηρίων και ταξινόμησης διαταραχών προσωπικότητας της Παγκόσμιας ΄'Ενωσης Αμερικανών Ψυχιάτρων, οι διαταραχές προσωπικότητας, εκδηλώνονται σε μεγαλύτερη ένταση πάλι γύρω στην ίδια ηλικία.
Maroulita
09-10-2007, 12:20 AM
Ευχαριστώ , DrMaroulita. Γενικότερα συμφωνώ μαζί σου, ωστόσο προβληματίζομαι λιγάκι παραπάνω ως προς την απόδοση των χαρακτηριστικών των στοιχείων του συστήματος, καθώς η απόδοση αυτή γίνεται βάσει συγκεκριμένων φιλισοφικών θέσεων. Επομένως υφίσταται μια συγκεκριμένη μεθοδολογική κατεύθυνση ως προς την ερμηνεία αυτών των στοιχείων.
Από εκεί και πέρα, δεν διαφωνώ πως το πως εκλαμβάνει κανείς αυτές τις κατευθύνσεις είναι ζήτημα επιλογής προσωπικής οπτικής.
Σίγουρα είναι ζήτημα επιλογής προσωπικής οπτικής, αλλά αυτό, πιστεύω, είναι διαφορετικό από το σύστημα αρχών που υπάρχει, εν προκειμένω στην αστρολογία. ¶λλο δηλαδή το σύστημα με τα -ας το πούμε- αξιώματα, τις θέσεις τέλος πάντων που έχουν τεθεί, ύστερα από δοκιμή και επαλήθευση και άλλο το πώς ο καθένας μας εκλαμβάνει κάποια θέση ή ένα και μόνο στοιχείο.
Το αρνητικό με την αστρολογία είναι ότι ελάχιστοι την έχουν πάρει στα σοβαρά, συνεπώς ελάχιστοι έχουν καθίσει να δουν με γερό στατιστικό δείγμα τί ακριβώς συμβαίνει, τί λειτουργεί, τί δεν λειτουργεί, τί πρέπει να μείνει, τί πρέπει να φύγει από το δομικό και μεθοδολογικό της σύστημα.
π.χ. ας πιάσουν τον ωροσκόπο, ας δούνε αν όντως δηλώνει αποκλειστικά το φυσικό σώμα και όχι κάτι άλλο παραπάνω. Δεν είναι δύσκολο να βρεθούν υποκείμενα προς μελέτη... Αλλά ακόμη και όσοι υποστηρίζουν μία ας το πούμε πιο διευρυμένη απόδοση του ωροσκόπου, γιατί το κάνουν αυτό; Γιατί διευρύνουν τη λειτουργία του; Το έχουν παρατηρήσει; Το κακό είναι ότι δεν υπάρχουν μελέτες για τέτοια ζητήματα, οπότε και ο καθένας από εμάς που ασχολείται, λίγο ως πολύ, μ' αυτά, παρατηρεί και κρίνει σύμφωνα με τη δική του εμπειρία. Γι' αυτό και υπάρχουν αυτές οι αποκλίσεις.
Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τα φιλοσοφικά ερείσματα, φτάνει ωστόσο να στηρίζουν κάτι και όχι απλά να υπάρχουν ως μανδύας.
Fotini Christodoulou
09-10-2007, 09:25 AM
:blink: :blink:
τι θέλεις να πεις ;;:cry:
Σε πειράζω:bigsmile: :love: [Σκούπισε την μυτούλα της Σελήνης σου!:toung: ]
Περί του ωροσκόπου τώρα, θεωρώ πως αν είναι ειδικά "συμβατός" με την ηλιακή θέση στον χάρτη του ατόμου ήδη μετά τα 26-28 βλέπω γύρω μου σιγά -σιγά να εμφανίζεται όλο και περισσότερο. Αν και στον εαυτό μου το βρίσκω περισσότερο δύσκολο να το εντοπίσω, είναι εύκολο να το διακρίνω στους δικούς μου ανθρώπους.
Αυτό που όμως εμένα προσωπικά μου ξενίζει είναι ότι μετά τα 30 "γινεσαι"ο ωροσκόπος σου. Θεωρώ απλώς ότι μεγαλώνοντας κατευθυνόμαστε προς τις βασικές ποιότητες του ωροσκόπου οι οποίες όμως φιλτράρονται απο το ηλιακό μας ζώδιο κι έτσι βγαίνουν και πάλι με έναν μοναδικό τρόπο αναλογα με το άτομο, τον χάρτη, το περιβάλλον που ζεί κτλ.
Αργοναύτης
09-10-2007, 12:55 PM
Σε πειράζω:bigsmile: :love: [Σκούπισε την μυτούλα της Σελήνης σου!:toung: ]
Περί του ωροσκόπου τώρα, θεωρώ πως αν είναι ειδικά "συμβατός" με την ηλιακή θέση στον χάρτη του ατόμου ήδη μετά τα 26-28 βλέπω γύρω μου σιγά -σιγά να εμφανίζεται όλο και περισσότερο. Αν και στον εαυτό μου το βρίσκω περισσότερο δύσκολο να το εντοπίσω, είναι εύκολο να το διακρίνω στους δικούς μου ανθρώπους.
Αυτό που όμως εμένα προσωπικά μου ξενίζει είναι ότι μετά τα 30 "γινεσαι"ο ωροσκόπος σου. Θεωρώ απλώς ότι μεγαλώνοντας κατευθυνόμαστε προς τις βασικές ποιότητες του ωροσκόπου οι οποίες όμως φιλτράρονται απο το ηλιακό μας ζώδιο κι έτσι βγαίνουν και πάλι με έναν μοναδικό τρόπο αναλογα με το άτομο, τον χάρτη, το περιβάλλον που ζεί κτλ.
Είπαμε, δεν γίνεσαι ο Ωροσκόπος σου μετά τα 30. Από μικρός ξεκινάς να αναπτύσσεις χαρακτηριστικά του Ωροσκόπου σε συνδυασμό με αυτά του ηλιακού ζωδίου σου ώσπου εκεί γύρω στα 30 αυτά τα χαρακτηριστικά είναι πιο εμφανή και έχουν σταθεροποιηθεί. Υπάρχει ένας φοβερός αρνητισμός πάνω στο θέμα αυτό, όχι από εσένα, αλλά δεν καταλαβαίνω το λόγο. Το να διαφωνούμε για να διαφωνούμε δεν έχει λόγο. Θα μπορούσα να καταθέσω πολλά Ωροσκόπια που αποδεικνύουν ότι το αντίθετο έχει συμβεί πολλές φορές, να μην αφήνει ο Ωροσκόπος να εκδηλωθούν προς τον έξω κόσμο χαρακτηριστικά του 'Ηλιου, το αντίθετο όμως δεν το'χω δει ποτέ. Αν δεν ήταν στη μέση το θέμα προστασίας προσωπικών δεδομένων και αν είχα περισσότερο χρόνο να έγραφα όλόκληρες σελίδες θα σας παρέθετα αναλυτικά ένα πολύ χαρακτηριστικό χάρτη με Ωροσκόπο στον Αιγόκερω, κανένα πλανήτη σε ζώδιο της γης και πάρα πολλούς πλανήτες σε ζώδια της φωτιάς, ατόμου που γνωρίζω, που λειτουργεί ως τυπικός Αιγόκερως στο περιβάλλον που κινείται. Αλλά επειδή οι περιπτώσεις δεν αποδεικνύουν όπως έγραψε πολύ σωστά η DrMaroulita, κάποια στιγμή θα'θελα να σας παρουσιάσω ένα μεγάλο αριθμό Ωροσκοπίων, πηγές και βιβλιογραφία, καθώς και άρθρα τόσο στο internet όσο και σε περιοδικά για να δείτε τι συμβαίνει μ'αυτό το τόσο παρεξηγημένο θέμα.
Πάντως επιμένω, κι ακόμα δεν έχω πάρει απάντηση, ότι δεν έχω διαβάσει καμμιά άποψη ως τώρα είτε από επίσημη είτε από ανεπίσημη εμπειρική πηγή ότι ο Ωροσκόπος είναι ΜΟΝΟ η εμφάνιση.
Τέλος πάντων, δεν θα επιμείνω στο θέμα γιατί πιστεύω ότι το να παλεύεις να αποδείξεις τα αυτονόητα είναι κουραστικό. 'Οποιος θέλει στοιχεία, πραγματικά όμως, όχι υπό μορφήν ''και ο θείος μου έχει αυτό, άρα αυτό ισχύει'', ή ''το boyfriend έχει αυτόν τον Ωροσκόπο, άρα δεν ισχύει'', ας οργανώσει μια μεγάλη έρευνα και εκεί θα ρίξω τα στοιχεία που έχω αν η προσπάθεια είναι ομαδική. Το λάθος που κάνουν οι άνθρωποι είναι να προσπαθούν να εξετάσουν τον Ωροσκόπο ανεξάρτητα από το ζώδιο κι εκεί μπλέκονται και ταλαιπωρούνται άσκοπα. Αλλά επειδή δεν ''μας βγαίνει'' ε όχι και να τον μηδενίσουμε τελείως αποδίδοντάς του μόνο την εμφάνιση. Δεν υπάρχουν πηγές και βιβλιογραφία που να περιγράφουν μια τέτοια ακραία θέση. Αν υπάρχουν παρακαλώ θα ήθελα να μας τις δώσουν αυτοί που στηρίζουν τέτοιες θέσεις. Τότε με την ίδια λογική ας μηδενίσουμε και την ακμή 7ου, και του 10ου και του 4ου οίκου που είναι συγκοινωνούντα δοχεία με τον Ωροσκόπο.
ΥΓ : Κασσιόπη είστε Ebertin -ικότερη του Ebertin κι ας μην το αποδέχεσθε. Σας το χω πει και σε άλλο δημοσίευμα που συμφωνούσαμε διαφωνώντας πάλι για το ''μεταφυσικό'' κομμάτι της Αστρολογίας που ούτε κι εγώ το δέχομαι εύκολα (κι αυτός θεωρεί τον Ωροσκόπο υπερτιμημένο, αν και όχι σε τέτοιο βαθμό όπως εσείς :bigsmile::bigsmile:)
Αργοναύτης
09-10-2007, 01:34 PM
Και για να κλείσω το θέμα απ'την πλευρά μου, αυτή είναι η καταχώρηση της έννοιας του Ωροσκόπου στην ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια Wikipedia. Οι πηγές δεν είναι της φαντασίας τους και πουθενά δεν γράφεται ότι ο Ωροσκόπος είναι ΜΟΝΟ η εμφάνιση. Τα bold είναι τα πιο ουσιαστικά. Το κείμενο αυτό θα το υπέγραφε ο κάθε Αστρολόγος.
The ascendant (Image:Ascendant-symbol.png or As), or rising sign, is the zodiacal sign and degree that was ascending on the eastern horizon at the specific time and location of an event. According to astrological theory, celestial phenomena reflect or determine human activity on the principle of 'as above so below'. Thus astrologers believe that the ascendant signifies a person's awakening consciousness, in the same way that the Sun's appearance on the eastern horizon signifies the dawn of a new day.[1]
Due to the fact that the ascendant is specific to a particular time and place, it signifies the individual environment and conditioning that a person receives during their upbringing, and also the circumstances of their childhood.[2] For this reason, the ascendant is also concerned with how a person has learned to present him or herself to the world, especially in public and in impersonal situations. In some circumstances, it can therefore function as a shield or mask to guard a person's real nature - in other words the 'defense mechanism' every person has to cope with unfamiliar or uncomfortable situations. The ascendant also has a strong bearing on a person's physical appearance and overall health.
The Ascendant is thus considered to be of great significance in all schools of astrology due to the fact that it in effect serves as the filter through which everything in a horoscope- including the Sun and Moon- is expressed. Most astrologers believe that the Rising Sign exerts an influence equal to or more powerful than the Sun and Moon. In Jyotish, the ascendant is without question the most individual and defining element in the chart.
Τα πιο ουσιώδη από αυτό το άρθρο :
ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ
- ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ
- ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ (γι'αυτό και όπως προανέφερα συγκοινωνούν δοχείο με τον 4ο οίκο)
- ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΧΕΣΕΙΣ (γι'αυτό και προανέφερα και αλλού ότι είναι σε αντίθεση με την ακμή 7ου)
- Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
- ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ
- ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΛΑ ΙΣΗΣ Ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗΣ ΑΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ
Ελέγξτε τις όψεις του Ωροσκόπου ακόμα κι αν τις θεωρείτε ελάσσονος σημασίας και θα εκπλαγείτε. Περισσότερα δεν μπορώ να κάνω για να πείσω αυτή τη στιγμή τουλάχιστον. Επιφυλάσσομαι για το μέλλον.
Κασσιόπη
10-10-2007, 12:59 AM
Τα πιο ουσιώδη από αυτό το άρθρο :
ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ
- ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ
- ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ (γι'αυτό και όπως προανέφερα συγκοινωνούν δοχείο με τον 4ο οίκο)
- ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΧΕΣΕΙΣ (γι'αυτό και προανέφερα και αλλού ότι είναι σε αντίθεση με την ακμή 7ου)
- Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
- ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ
- ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΛΑ ΙΣΗΣ Ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗΣ ΑΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ
Ελέγξτε τις όψεις του Ωροσκόπου ακόμα κι αν τις θεωρείτε ελάσσονος σημασίας και θα εκπλαγείτε. Περισσότερα δεν μπορώ να κάνω για να πείσω αυτή τη στιγμή τουλάχιστον. Επιφυλάσσομαι για το μέλλον.
Και μη χειρότερα... Αυτή η θέση, εφόσον την υπογράφει κάθε αστρολόγος, αποτελεί ικανότατη συνθήκη να πάψω να ασχολούμαι με την αστρολογία, τουλάχιστον όπως εκφράζεται "επισήμως".
Το κλείνω κι εγώ από τη μεριά μου. :bigsmile:
Αργοναύτης
10-10-2007, 01:47 AM
Και μη χειρότερα... Αυτή η θέση, εφόσον την υπογράφει κάθε αστρολόγος, αποτελεί ικανότατη συνθήκη να πάψω να ασχολούμαι με την αστρολογία, τουλάχιστον όπως εκφράζεται "επισήμως".
Το κλείνω κι εγώ από τη μεριά μου. :bigsmile:
Εντάξει, κρατήστε εσείς ότι όλοι όσοι γεννήθηκαν την ίδια μέρα με σας διαφέρουν από σας μόνο εμφανισιακά, αφού μόνο την εμφάνιση δείχνει ο Ωροσκόπος. Αν αυτό ισχύει ο Θεός να μας φυλάει. :toung:
Κασσιόπη
10-10-2007, 01:18 PM
Εντάξει, κρατήστε εσείς ότι όλοι όσοι γεννήθηκαν την ίδια μέρα με σας διαφέρουν από σας μόνο εμφανισιακά, αφού μόνο την εμφάνιση δείχνει ο Ωροσκόπος. Αν αυτό ισχύει ο Θεός να μας φυλάει. :toung:
Εί-πα-με, το κλείσαμε το θέμα. Μην με προκαλείτε, γιατί με τρώει το χέρι μου...:cheesy:
¶λλωστε, ας μην μονοπωλούμε το θέμα, ας δείξουμε λίγη αυτοσυγκράτηση, περιμένετε να τοποθετηθούν όλα τα μέλη και βλέπουμε. :bigsmile::bigsmile:
Dell Piero
10-10-2007, 11:08 PM
Μέλος Κωνσταντίνος ετοιμάζεται να τοποθετηθεί..........
Όλοι συμφωνούμε ότι εσείς οι δυο διαφωνείτε. Το ερώτημα όμως εάν ο ωορσκόπος δείχνει εμφάνιση, δείχνει χαρακτήρα ή και τα δυο πώς αλλιώς θα μπορούσε να απαντηθεί.
Έχουμε στατιστικό δείγμα;
Εάν όχι, από συμπεριφορές οικείων προσώπων ή γενικότερα ατόμων του περιβάλλοντός μας μπορούμε να εξάγουμε αν όχι ασφαλή, τουλάχιστον κάποια συμπεράσματα;
Ποιός καθορίζει αν η αστρολογία είναι μεταφυσική, τέχνη, ψευδοεπιστήμη ή επιστήμη;
Ποια βιβλία πρέπει να διαβάσουμε και με ποιο κριτήριο αμφισβητούμε ή δεχόμαστε τους συγγραφείς;
Σε ποιο γνωσιακό μετροπρόγραμμα καθορίζονται οι γενικότερες ή οι ειδικότερες τοποθετήσεις μας;
Υπάρχουν οίκοι είναι δημιούργημα της φαντασίας μας;
Να παίρνουμε αναφορά συνδυαστικά κάποιους πλανήτες ή μόνο τους μικρούς και προσωπικούς;
Τι πρέπει τελικά να κοιτάω για να συμβουλεύω την πελατεία μου για την ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ; (άσχετο) :toung:
Κάποια ουσιαστική απάντηση με 1. 2. 3. μπορώ να έχω εγώ ο νεαρός αναγνώστης των ζωδίων πλανητών και όψεων; Διότι από μερικά ποστ που διάβασα έστω και σπαρμένα μέσα στο φόρουμ (και ακόμη δεν κατάλαβα γιατί τα σπείραμε) μάλλον θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω από τον Πύρινο Κόσμο.
Μητσάκος
11-10-2007, 12:19 AM
Όλοι συμφωνούμε ότι εσείς οι δυο διαφωνείτε. Το ερώτημα όμως εάν ο ωορσκόπος δείχνει εμφάνιση, δείχνει χαρακτήρα ή και τα δυο πώς αλλιώς θα μπορούσε να απαντηθεί.
Εάν όχι, από συμπεριφορές οικείων προσώπων ή γενικότερα ατόμων του περιβάλλοντός μας μπορούμε να εξάγουμε αν όχι ασφαλή, τουλάχιστον κάποια συμπεράσματα;
Ποιός καθορίζει αν η αστρολογία είναι μεταφυσική, τέχνη, ψευδοεπιστήμη ή επιστήμη;
Ποια βιβλία πρέπει να διαβάσουμε και με ποιο κριτήριο αμφισβητούμε ή δεχόμαστε τους συγγραφείς;
Σε ποιο γνωσιακό μετροπρόγραμμα καθορίζονται οι γενικότερες ή οι ειδικότερες τοποθετήσεις μας;
Να παίρνουμε αναφορά συνδυαστικά κάποιους πλανήτες ή μόνο τους μικρούς και προσωπικούς;
Τι πρέπει τελικά να κοιτάω για να συμβουλεύω την πελατεία μου για την ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ; (άσχετο) :toung:
Κάποια ουσιαστική απάντηση με 1. 2. 3. μπορώ να έχω εγώ ο νεαρός αναγνώστης των ζωδίων πλανητών και όψεων; Διότι από μερικά ποστ που διάβασα έστω και σπαρμένα μέσα στο φόρουμ (και ακόμη δεν κατάλαβα γιατί τα σπείραμε) μάλλον θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω από τον Πύρινο Κόσμο.
Έχει μεταφυσική μέσα της η αστρολογία γι αυτό και δεν γίνεται αποδεκτή από τις κατεστημένες επιστημονικές σέκτες. Από κει και πέρα, όσο δεν υπάρχει εναρμονισμός με την ορθολογιστική μεθοδολογία που αυτές ακολουθούν για να βγάζουν τα συμπεράσματά τους δεν πρόκειται να υπάρξει κοινή πλατφόρμα επικοινωνίας ούτε μεταξύ των "επιστημόνων" με τους "αστρολόγους" ούτε μεταξύ των "αστρολόγων" για το τι είναι τι.
Προσωπικά δέχομαι πράγματα χωρίς επιστημονική απόδειξη αρκεί να τα καταλαβαίνω και μερικές φορές απλά να τα νιώθω
Δεν με ενδιαφέρει να πείσω κανέναν και δεν θέλω να πείσω κανέναν
Και θα ξανααλάξω το άβαταρ μου για τι παραείναι γειά σου :nuts:
moutro28
11-10-2007, 10:02 PM
Οι ιχθύς είναι απίστευτοι ψεύτες. Το παίζουν θύματα αλλά είναι θύτες
Αργοναύτης
11-10-2007, 11:15 PM
Οι ιχθύς είναι απίστευτοι ψεύτες. Το παίζουν θύματα αλλά είναι θύτες
Πόσους έχεις προλάβει να γνωρίσεις σε μια ζωή ; 'Ισως υπάρχουν και ψεύτες αλλά δεν είναι όλοι. :bigsmile:
(που να βλεπες τι σου σέρνουν :laugh:...)
*Astropeleki*
11-10-2007, 11:21 PM
Πόσους έχεις προλάβει να γνωρίσεις σε μια ζωή ; 'Ισως υπάρχουν και ψεύτες αλλά δεν είναι όλοι. :bigsmile:
Η αλήθεια να λέγεται... Τώρα που το θυμήθηκα, στο σχολείο-μεχρι Γυμνάσιο- είχα μια φίλη (ο Θεός να την κάνει... όλο την αποφευγα και δεν ήμουν η μοναδική :embarrest), Ιχθύ στο ζώδιο, η οποία ήταν και πολύ ανακατώστρα ταυτόχρονα, ήθελε να μπαίνει ανάμεσα σε φίλους-κολλητούς και να τους χαλάει τη σχέση που είχαν. Αλλά δεν είναι όλοι έτσι σίγουρα... Οι άλλοι Ιχθύς που γνωρίζω, ευτυχώς δεν είναι ψεύτες.... και πιστέψτε με εγώ τους πιάνω! Έχω μύυυυυυτη εγώ :toung:
Maroulita
11-10-2007, 11:24 PM
Έχω μύυυυυυτη εγώ :toung:
Ότι έχεις, έχεις... :love:
*Astropeleki*
11-10-2007, 11:26 PM
Ότι έχεις, έχεις... :love:
Δεν έχει και την κατάλληλη φάτσα εδώ τώρα... αλλά έχε χάρη :blink::laugh:
Αργοναύτης
11-10-2007, 11:27 PM
Η αλήθεια να λέγεται... Τώρα που το θυμήθηκα, στο σχολείο-μεχρι Γυμνάσιο- είχα μια φίλη (ο Θεός να την κάνει... όλο την αποφευγα και δεν ήμουν η μοναδική :embarrest), Ιχθύ στο ζώδιο, η οποία ήταν και πολύ ανακατώστρα ταυτόχρονα, ήθελε να μπαίνει ανάμεσα σε φίλους-κολλητούς και να τους χαλάει τη σχέση που είχαν. Αλλά δεν είναι όλοι έτσι σίγουρα... Οι άλλοι Ιχθύς που γνωρίζω, ευτυχώς δεν είναι ψεύτες.... και πιστέψτε με εγώ τους πιάνω! Έχω μύυυυυυτη εγώ :toung:
Να φανταστείς ότι έχω τέτοιο κόλημα με τους Ιχθείς που ακόμα και ο πρώτος μου παιδικός έρωτας στο σχολείο με Ιχθύ ήταν. Βρε μπας και ήταν αυτή η συμμαθήτριά σου ; Μου έλεγε ότι τα μάτια μου έχουν ένα πικρό χρώμα, από τότε ποιήτρια, δεν έχω ακούσει ποτέ ένα τέτοιο κοπλιμέντο. Λες από τότε να το κόλλησα αυτό με τους Ιχθείς ; laugh: Eίναι χαρακτηριστικά όμορφα τα μάτια τους συνήθως και έχουν κάτι που με μαγεύει και με ηρεμεί. Είναι αγχολυτικές. Αντί ταβόρ παίρνεις μια Ιχθύ μετά το γεύμα και ηρεμείς. :bigsmile:
*Astropeleki*
11-10-2007, 11:32 PM
Να φανταστείς ότι έχω τέτοιο κόλημα με τους Ιχθείς που ακόμα και ο πρώτος μου παιδικός έρωτας στο σχολείο με Ιχθύ ήταν.
¶χου το :love: :bigsmile:
Βρε μπας και ήταν αυτή η συμμαθήτριά σου ;
Αποκλείεται.... εκτός και αν είσαι 25 χρονώνΕ και μένεις στην περιοχή που έχω κάτω από το αβατάρι μου :toung:
Μου έλεγε ότι τα μάτια μου έχουν ένα πικρό χρώμα, από τότε ποιήτρια, δεν έχω ακούσει ποτέ ένα τέτοιο κοπλιμέντο. Λες από τότε να το κόλλησα αυτό με τους Ιχθείς ; laugh: Eίναι χαρακτηριστικά όμορφα τα μάτια τους συνήθως και έχουν κάτι που με μαγεύει και με ηρεμεί.
Χμ, αλήθεια τι χρώμα θα μπορούσε να είναι το πικρό; Ωραία περιγραφή πάντως,... το έχουν στη φύση τους παιδί μου... Καλλιτέχνες τα άτομα :bigsmile: Διπολάκι σου είναι, είναι δυνατόν να μην τους έχεις αδυναμία;
Είναι αγχολυτικές. Αντί ταβόρ παίρνεις μια Ιχθύ μετά το γεύμα και ηρεμείς. :bigsmile:
Καλύτερα μια βαλεριάνα :laugh:
Κασσιόπη
12-10-2007, 07:40 PM
Ευχαριστούμε για την τοποθέτηση. :bigsmile: Ιδιαίτερα η εισαγωγή της λίστας ταξινόμησης ομολογώ ότι ικανοποίησε την Παρθένο που κρύβω μέσα μου. :cheesy:
Επί της ουσίας, όχι, δεν έχουμε δείγμα.
Τα συμπεράσματα που εξάγει ο καθένας από τη μελέτη χαρακτήρων του περιβάλλοντός του, ποικίλουν.
Κανείς δεν το καθορίζει, προς το παρόν, διότι δεν υπάρχουν στοιχεία ούτε για το ένα, ούτε για το άλλο. Εντούτοις όμως η παλάντζα γέρνει υπερ της μεταφυσικής. Το "γιατί" ακόμη παραμένει αναπάντητο.
Διαβάζουμε όλα τα βιβλία. Δεν κάνουμε εξαίρεση στις πηγές. Το αν αποτελούν πραγματικά πηγές και βάσει ποιου κριτηρίου παραμένει ακόμη αδιευκρίνηστο.
Το γνωσιακό μετροπρόγραμμα επιλέγεται από τον καθένα κατόπιν επιλογής γενικότερης φιλοσοφίας και στάσης ζωής.
Εν τέλει, όχι μόνο οι οίκοι, αλλά τα πάντα είναι αποτέλεσμα της φαντασίας μας. Εκτός αν έχει δει ποτέ κανείς σας κανέναν άρρητο αριθμό να κόβει βόλτες έξω από το σπίτι σας. Εμένα δεν μου έχει τύχει.
Μικροί και προσωπικοί ή μεγάλοι και σίγουροι; Ιδού το ερώτημα. Προσωπικά προτιμώ τους πρώτους.
Επανασύνδεση; Δεν ξέρω, δεν πιστεύω στα θαύματα.
Τα λεφτά μας πίσω λοιπόν; :bigsmile::cheesy:
Dell Piero
12-10-2007, 07:53 PM
E ναι για. Τα λεφτά μας πίσω γιαβρί μου. ΗΜΑΝΕ σχεδόν βέβαιος γι' αυτή την απάντηση τζιέρι μου :toung:
Με πολύ :love: στις Παρθένους
Κωνσταντίνος ο αφυπνιστής!
moutro28
14-10-2007, 08:36 PM
Δεν είμαι η ΜRB για να πρέπει κάνω γκάλοπ με δείγμα άνω των 1000 ατόμων. Αλλά, μου φτάνουν οι 4-5 άνδρες ιχθύς που έχω γνωρίσει στην προσωπική και επαγγελματική μου ζωή. Δεν ξέρουν τι θέλουν, ακόμα κι αν καταλάβουν τι θέλουν δεν ξέρουν πως να το ζητήσουν κλπ., κλπ. Είναι κυκλοθυμικοί, μονίμως τους φταίνε οι άλλοι και η κουκούργα η καινωνία και όταν κάνουν αυτοκριτική καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το μόνο τους ελάττωμα είναι ότι αγαπούν όλο τον κόσμο και ότι είναι πολύ καλοί και ευαίσθητοι. "Το μόνο μου λάθος είναι ότι σ' αγάπησα πολύ" και τέτοιες φιλολογικές αρλούμπες.
Οι γυναίκες Ιχθεις, όταν δεν ψυχοπλακώνονται από μόνες τους είναι μια χαρά.
:laugh::wacko:
Dell Piero
15-10-2007, 01:49 AM
Μια χαρά παιδιά είναι οι Ιχθύς μακριά από μας βέβαια. Μαζί με τους καρκίνους παρείτσα και ας μας αφήσουν στην ησυχία μας.
Έχω έγκυρες πληροφορίες ότι ο ωροσκόπος Ιχθύς είναι πολύ κακός ανΤρωπος
skorpaki
16-10-2007, 12:38 AM
Μια χαρά παιδιά είναι οι Ιχθύς μακριά από μας βέβαια. Μαζί με τους καρκίνους παρείτσα και ας μας αφήσουν στην ησυχία μας.
Έχω έγκυρες πληροφορίες ότι ο ωροσκόπος Ιχθύς είναι πολύ κακός ανΤρωπος
ΣΥΜΦΩΝΩ!
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!!! Φτου φτου πίσω μου να τους έχω!!!!
Επίσης μακρία από από Ιχθύ με ωροσκόπο Υδροχόο!! Γκρρρρρρ
Παναγίτσα μου.....ζωντανό θρίλερ....:blink::scared:
leila
16-10-2007, 10:14 PM
Ευαισθητοι αλλα και ...απροβλεπτοι!
Toksotaki
24-10-2007, 11:41 PM
Αυτο που ειπατε με κεντρισε,εχω γνωστη που εχει ωροσκοπο ιχθυ και δεν ειναι και το καλυτερο ατομο...κατι ακομα οι ιχθυς φευγουν οταν νιωσουν ανασφαλεια..ποτε??
Λευκή
25-10-2007, 12:08 AM
Αυτο που ειπατε με κεντρισε,εχω γνωστη που εχει ωροσκοπο ιχθυ και δεν ειναι και το καλυτερο ατομο...κατι ακομα οι ιχθυς φευγουν οταν νιωσουν ανασφαλεια..ποτε??
εγώ πάλι ξέρω τουλάχιστον δύο που είναι τέλειοι:love:σε αντίθεση με όσους ιχθείς ξέρω:toung:
zeta1987
25-10-2007, 12:24 PM
Εγώ είχα μία φίλη ιχθύ και ήταν τρομερά ανασφαλής. Βέβαια έχουν το κακό ότι παραμυθιάζονται εύκολα, ζούν στον δικό τους κόσμο και δεν έχουν δυναμισμό.
Όμως είναι πονόψυχοι, παρόλο που είναι ανασφαλείς. Έχω μιλήσει αρκετές φορές για τον ωροσκόπο μου που είναι ιχθύς, και έχω αρκετά χαρ/κά, τα οποία προσπαθώ να μην με παρασέρνουν. Δεν θέλω να ζώ στον κόσμο του ονείρου, μαρέσει να βλέπω την αλήθεια όσο πικρή και να είναι. Πιστεύω ότι με βοηθάει πολύ το ζώδιο μου να μην παραμυθιάζομαι.:love:Βέβαια αυτό που με ξετρελαίνει σε ιχθείς είναι η γλυκύτητα που έχουν ορισμένοι στο πρόσωπο τους. Ένα τρανταχτό παράδειγμα είναι και η Πέγκυ Ζήνα που είναι ιχθείς με ωροσκόπο Ζυγό.:love::embarrest
*Astropeleki*
25-10-2007, 06:30 PM
Βέβαια αυτό που με ξετρελαίνει σε ιχθείς είναι η γλυκύτητα που έχουν ορισμένοι στο πρόσωπο τους.
Βασικά η γλυκύτητα αυτή που βγάζει στο πρόσωπο είναι λόγω ωροσκόπου της :bigsmile:
Σου μιλάω εκ πείρας :laugh: :embarrest
Maroulita
25-10-2007, 07:25 PM
Βασικά η γλυκύτητα αυτή που βγάζει στο πρόσωπο είναι λόγω ωροσκόπου της :bigsmile:
Και Αρωτώ και γω η Τοξοτοκαρκινόγλου :embarrest
Η Πέγκυ Ζήνα έχει λακάκι στο πηγούνι της ή απλά μόνο τη γλυκύτητα, που για άλλους ιδιοτελείς λόγους υπερτονίζει η kia;
friary
25-10-2007, 09:52 PM
ΨΩΝΑΡΑ
:nuts:
*Astropeleki*
25-10-2007, 10:05 PM
Και Αρωτώ και γω η Τοξοτοκαρκινόγλου :embarrest
Η Πέγκυ Ζήνα έχει λακάκι στο πηγούνι της ή απλά μόνο τη γλυκύτητα, που για άλλους ιδιοτελείς λόγους υπερτονίζει η kia;
:blink:
Ναι έχει, όπως έχει και η Παπαρίζου και.... ψάχνω να βρω και άλλους και θα ανοίξω και ανάλογο θρεντ :nuts:
ΨΩΝΑΡΑ
:nuts:
:blink:
Δεν το λέω εγώ... οι άλλοι μου το λένε και εγώ απλά το μεταφέρω. Κοινώς είμαι ο πληροφοριοδότης :nuts:
Έλα στο θέμα μας τώρα....
Ψαράκια.... παρεξηδιάρηδες άνθρωποι ... :laugh:
friary
25-10-2007, 10:08 PM
Αχχχχχ αυτή που σου πε για το λακάκι ζημιά έκανε μεγάλη τελικά :toung:
*Astropeleki*
25-10-2007, 10:12 PM
Μα βγαίνει το άτιμο :toung:
Έλα να συνεχίσουμε για τα Ψαράκια....
Επίσης είναι και λίγο.... πως να το πω κομψά; "Καλημέρα" να τους πεις και μπορεί να σε βρίσουν :laugh:
panther
25-10-2007, 10:39 PM
Μα βγαίνει το άτιμο :toung:
Έλα να συνεχίσουμε για τα Ψαράκια....
Επίσης είναι και λίγο.... πως να το πω κομψά; "Καλημέρα" να τους πεις και μπορεί να σε βρίσουν :laugh:
Συγνώμη, τι κακό έχουν αυτοί που έχουν λακάκι? :blink:
*Astropeleki*
25-10-2007, 11:00 PM
Δεν είναι κακό Ιουλία μου!
Ένα από τα χαρακτηριστικά του ωροσκόπου Ζυγού είναι... και απλά παρατηρώ ότι όντως βγαίνει όταν το βλέπω σε άτομα και ρωτώ να μάθω ωροσκόπο.
Χμ... τι άλλο να πω για τους Ιχθύς; :toung:
panther
25-10-2007, 11:02 PM
Δεν είναι κακό Ιουλία μου!
Ένα από τα χαρακτηριστικά του ωροσκόπου Ζυγού είναι... και απλά παρατηρώ ότι όντως βγαίνει όταν το βλέπω σε άτομα και ρωτώ να μάθω ωροσκόπο.
Πάντως, εγώ που έχω λακάκι είμαι καρκίνα με ωροσκόπο Ταύρο και αν θυμάμαι 3 πλανήτες στον Ζυγό :offtopic:
καλημερα σε ολους. διαβασα ολα αυτα που λετε για τους ιχθυς...εχετε δικιο..ειναι καπος...εγω ειμαι καρκινος με οροσκοπο καρκινο. και εχω σχεση με ιχθυ με οροσκοπο καρκινο. ειναι πολυ καλος..οταν θελει. οταν τον πιανει αυτη η ανασφαλια του ομως...μου ερχετε να τον πεταξω απο το μπαλκονι...οταν ειναι ομως στα καλα του, ειναι τελειος...τι να κανω ρε παιδια...που τον αγαπω πολυ. εσεις που ξερετε απο ολα αυτα. μηπος μπορειτε να μου πειτε, αν τελικα θα τα βγαλω περα μαζι του η οχι????
starfish
26-10-2007, 01:20 PM
καλημερα σε ολους. διαβασα ολα αυτα που λετε για τους ιχθυς...εχετε δικιο..ειναι καπος...εγω ειμαι καρκινος με οροσκοπο καρκινο. και εχω σχεση με ιχθυ με οροσκοπο καρκινο. ειναι πολυ καλος..οταν θελει. οταν τον πιανει αυτη η ανασφαλια του ομως...μου ερχετε να τον πεταξω απο το μπαλκονι...οταν ειναι ομως στα καλα του, ειναι τελειος...τι να κανω ρε παιδια...που τον αγαπω πολυ. εσεις που ξερετε απο ολα αυτα. μηπος μπορειτε να μου πειτε, αν τελικα θα τα βγαλω περα μαζι του η οχι????
Παω στοιχημα οτι κι αυτος θα μπορουσε να υποστηριξει ακριβως τα ιδια για σενα! Οποτε για οσο αντεχετε ο ενας τις ανασφαλειες του αλλου θα τα βγαλετε περα ... [Στο δικο σας χερι ειναι και οχι στην αποψη οποιουδηποτε ξενου!] :bigsmile:
Είμαι Ιχθύς και όπως όλοι γνωρίζεται είναι τι τελευταίο ζώδιο γι' αυτό έχει χαρακτηριστικά απο όλα το ζώδια καθότι ολοκληρώνεται ο κύκλος.Είναι χαρακτηριστικό ότι είναι το μόνο ίσως ζώδιο που ένανς Ιχθύς απο έναν άλλο έχει τεράστια διαφορά.Μην παραγνωρίζουμε ότι ψάρι είναι και ο σπάρος αλλά και ο καρχαρίας.
Επειδή είμαστε ευκολόπιστοι πετάμαι στα σύνεφα (κυβερνήτη Ποσειδώνα έχουμε) και σχεδόν πάντα προσγειωνόμαστε απότομα και ανώμαλα εκπλήσουμε τους άλλους γιατί ξαφνικά απο σπάροι μεταμορφωνόμαστε σε καρχαρίες.
Εχουμε γι αυτό 2 προσωπικότητες, όπως είναι και το σύμβολο των Ιχθύων 2 ψάρια που κινούνται αντίθετα
zeta1987
29-10-2007, 12:15 PM
Είναι χαρακτηριστικό ότι είναι το μόνο ίσως ζώδιο που ένανς Ιχθύς απο έναν άλλο έχει τεράστια διαφορά.Μην παραγνωρίζουμε ότι ψάρι είναι και ο σπάρος αλλά και ο καρχαρίας.
Αυτό το έχω παρατηρήσει και εγώ. ¶λλοι είναι υπερβολικά αλλά πραγματικά ευαίσθητοι και άλλοι απλώς το παίζουν ευαίσθητοι.
Εχουμε γι αυτό 2 προσωπικότητες, όπως είναι και το σύμβολο των Ιχθύων 2 ψάρια που κινούνται αντίθετα
Όντως. Η μία που δείχνουνε στον κόσμο και δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που είναι πραγματικά αλλά αυτό που δείχνουν προς τα έξω, και η άλλη είναι ο πραγματικός τους εαυτός. Για αυτό ίσως λένε ότι τα 2 ψάρια δείχνουν ότι δεν υποστηρίζει το ένα το άλλο στο συμβολισμό τους. :cry:
starfish
29-10-2007, 12:26 PM
Όντως. Η μία που δείχνουνε στον κόσμο και δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που είναι πραγματικά αλλά αυτό που δείχνουν προς τα έξω, και η άλλη είναι ο πραγματικός τους εαυτός. Για αυτό ίσως λένε ότι τα 2 ψάρια δείχνουν ότι δεν υποστηρίζει το ένα το άλλο στο συμβολισμό τους. :cry:
Συγγνωμη αλλα αυτο δεν ειναι προνομιο των Ιχθυων ειδικα! Ουτε καποιου συγκεκριμενου ζωδιου. Τοσες φορες εχει επισημανθει η πολυπλοκοτητα του γενεθλιου χαρτη και κατ επεκταση η πολυπλοκοτητα του ατομου.
Για να μεινουμε μονο στα της αστρολογιας και να μην πιασουμε την ψυχαναλυση. :bigsmile:
awake
29-10-2007, 12:45 PM
Αχ αυτοί οι ιχθύεις! πετούν στα σύννεφα και προσγειώνονται ατσούμπαλα ταλαιπωρώντας τους γύρω τους. Απαισιόδοξοι και κυκλοθυμικοί. Καλά παιδάκια κατά βάθος αλλά εξαιρετικά δύσκολοι στη συμβίωση! Όσο για ανασφαλείς... άστο καλύτερα!
Αγαπάνε όμως πολύ, και το παλεύουν!
Η μεγαλύτερη μου αγάπη είναι ιχθύεις αλλά τα νεύρα μου διαταραγμένα προσπαθώντας να γεφυρώσω τον ρεαλισμό με την ουτοπία!
Ψαράκια ελπίζω φέτος να πατήσετε και λίγο στη γη για να μην απογειωθούμε οι υπόλοιποι!!! :wacko:
:love::love:
zeta1987
29-10-2007, 01:56 PM
Συγγνωμη αλλα αυτο δεν ειναι προνομιο των Ιχθυων ειδικα! Ουτε καποιου συγκεκριμενου ζωδιου. Τοσες φορες εχει επισημανθει η πολυπλοκοτητα του γενεθλιου χαρτη και κατ επεκταση η πολυπλοκοτητα του ατομου.
Για να μεινουμε μονο στα της αστρολογιας και να μην πιασουμε την ψυχαναλυση. :bigsmile:
Ναι εννοείται αυτό! Απλά λέμε άμα έχουν έντονα τα στοιχεία του ιχθύ..:embarrest:bigsmile:
starfish
29-10-2007, 02:02 PM
Ναι εννοείται αυτό! Απλά λέμε άμα έχουν έντονα τα στοιχεία του ιχθύ..:embarrest:bigsmile:
Το εγραψα για να το διαβασω κι εγω, εννοια σου!! Ουκ ολιγες φορες παρασυρομαι! :bigsmile:
ΠΑντως οι δικοι μου γνωριμοι που ανηκουν σ αυτο το ζωδιο στην πλεοψηφια τους ειναι μια χαρα παιδια! Οπως ολοι μας, με τα κουτσα τους και τα στραβα τους και τα καλα τους.
Απιστευτες περιπτωσεις ανθρωπων [αρνητικες] εχω γνωρισει, αλλα ανηκουν σ αλλον συνδυασμο!! :bigsmile::bigsmile:
zeta1987
01-11-2007, 01:16 PM
Το εγραψα για να το διαβασω κι εγω, εννοια σου!! Ουκ ολιγες φορες παρασυρομαι! :bigsmile:
Και εγώ γράφω πολλά πράγματα για να τα ακούω και εγώ! Το παράσυρμα πια είναι στο αίμα μου!:nuts:
spinalonga
04-11-2007, 08:22 PM
¶κουσα για Ιχθείς κι είπα να μπω :-)
Ένα άλλο χαρακτηριστικό των Ιχθύων - που μπορεί να το αναφέρατε, δεν ξέρω γιατί δεν διάβασα όλες τις σελίδες - είναι ότι βαριούνται γρήγορα... Κι επίσης, επειδή ακριβώς είναι αρκετές φορές συνεσταλμένοι, ήπιοι και συγκαταβατικοί, νομίζεις ότι τους έχεις πάρει με τα νερά σου αλλά την τελευταία στιγμή το ψαράκι μπορεί να στην κάνει και μην το είδατε! Εντελώς απρόβλεπτοι!
Αυτά τα ολίγα από μια Ιχθύ! :-)
panther
05-11-2007, 01:21 AM
¶κουσα για Ιχθείς κι είπα να μπω :-)
Ένα άλλο χαρακτηριστικό των Ιχθύων - που μπορεί να το αναφέρατε, δεν ξέρω γιατί δεν διάβασα όλες τις σελίδες - είναι ότι βαριούνται γρήγορα... Κι επίσης, επειδή ακριβώς είναι αρκετές φορές συνεσταλμένοι, ήπιοι και συγκαταβατικοί, νομίζεις ότι τους έχεις πάρει με τα νερά σου αλλά την τελευταία στιγμή το ψαράκι μπορεί να στην κάνει και μην το είδατε! Εντελώς απρόβλεπτοι!
Τι ωροσκόπο έχεις? Μήπως Υδροχόο?
spinalonga
05-11-2007, 10:06 AM
Ο ωροσκόπος μου είναι Καρκίνος.
panther
05-11-2007, 10:12 AM
Ο ωροσκόπος μου είναι Καρκίνος.
Ναι ε? Περίεργο!!!
Αυτό που ανέφερες σε παραπάνω ποστ, δεν το έχω ξανα ακούσει για τα ψαράκια! Συνήθως, το αναφέρουν τα άτομα που έχουν έντονο τον Ουρανό στο χάρτη τους.
Fotini Christodoulou
05-11-2007, 10:17 AM
Όπως και όλα τα διπλά ζώδια, έτσι ο Ιχθύς είναι απρόβλεπτος.Ειδικά το συγκεκριμένο ζώδιο,που κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, τις περισσότερες φορές δεν έχει ξεκαθαρη ή σταθερή συμπεριφορά. Είναι λοιπόν απρόβλεπτοι, αλλά όχι όπως ο Υδροχόος που παίρνει ξαφνικές αποφάσεις για παράδειγμα, αλλά μάλλον ειναι συναισθηματικά απρόβλεπτοι και αλλάζουν συνεχώς αποψεις.
panther
05-11-2007, 10:27 AM
Όπως και όλα τα διπλά ζώδια, έτσι ο Ιχθύς είναι απρόβλεπτος.Ειδικά το συγκεκριμένο ζώδιο,που κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, τις περισσότερες φορές δεν έχει ξεκαθαρη ή σταθερή συμπεριφορά. Είναι λοιπόν απρόβλεπτοι, αλλά όχι όπως ο Υδροχόος που παίρνει ξαφνικές αποφάσεις για παράδειγμα, αλλά μάλλον ειναι συναισθηματικά απρόβλεπτοι και αλλάζουν συνεχώς αποψεις.
Ότι δεν είναι σταθεροί, και αλλάζουν συνεχώς γνώμη το γνωρίζω, αλλά ότι βαριούνται εύκολα δεν το έχω ξανα ακούσει. Έχω γνωρίσει πολλούς Ιχθείς και ίσως είναι από τα λίγα ζώδια που μένουν κολλημένοι σε μια κατάσταση! Και μετά ακολουθούν οι Σκορπιοί και οι Καρκίνοι:cheesy:
Fotini Christodoulou
05-11-2007, 10:37 AM
Ότι δεν είναι σταθεροί, και αλλάζουν συνεχώς γνώμη το γνωρίζω, αλλά ότι βαριούνται εύκολα δεν το έχω ξανα ακούσει. Έχω γνωρίσει πολλούς Ιχθείς και ίσως είναι από τα λίγα ζώδια που μένουν κολλημένοι σε μια κατάσταση! Και μετά ακολουθούν οι Σκορπιοί και οι Καρκίνοι:cheesy:
Δεν θα το έλεγα βαρεμάρα αλλά μάλλον έλλειψη επιμονής και προσήλωσης σε κάτι συγκεκριμένο και συνεχή αλλαγή στους στόχους τους.
Επίσης το ίδιο και σε μεγαλύτερο βαθμό ενδεχομένως μπορεί να συμβαίνει αν ο Ποσειδώνας σχηματίζει για παράδειγμα μια σκληρή όψη με τον ¶ρη, ή αν ο ¶ρης βρίσκεται στον Ιχθύ.
Ο Ιχθύς δεν κολλάει σε μια κατάσταση, εκτός αν υπάρχει η αίσθηση της προσφοράς(πχ ότι "σώζει" κάποιον ή ότι τον "σώζουν").
Το "κόλλημα" για καθε ζώδιο έχει διαφορετικό κίνητρο και βάση και επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και η ποιότητα του ζωδίου.Εν μεταβλητό ζώδιο σιγουρα δεν κολλάει όπως ένα σταθερό ζώδιο για παράδειγμα.
panther
05-11-2007, 10:48 AM
Το "κόλλημα" για καθε ζώδιο έχει διαφορετικό κίνητρο και βάση και επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και η ποιότητα του ζωδίου.Εν μεταβλητό ζώδιο σιγουρα δεν κολλάει όπως ένα σταθερό ζώδιο για παράδειγμα.
Ναι σε αυτό, συμφωνώ απόλυτα:bigsmile:
starfish
05-11-2007, 11:21 AM
Ουτε εγω θα ελεγα οτι ειναι βαρεμαρα.
Μαλλον το οτι δυσκολα μπορουν να νιωσουν πληροτητα ακολουθωντας εναν και μονο δρομο για καιρο. Μπορουν να νιωσουν τις ποικιλες εκδοχες ενος ζητηματος (νομιζω περισσοτερο να νιωσουν παρα να καταλαβουν) και να τους ελκυουν εξισου ολες.
Και το κακο [ή καλο] ειναι οτι μπορουν να ταυτιστουν με την εκδοχη που καθε φορα τους ελκυει περισσοτερο. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι η ταυτιση αντιστοιχει στο ολον του εαυτου τους.
Καπως σαν τους Διδυμους, αλλα οι Διδυμοι ειναι διανοητικοι. Ξεκινουν απο διαφοτερικη αφετηρια.
...... νομίζεις ότι τους έχεις πάρει με τα νερά σου αλλά την τελευταία στιγμή το ψαράκι μπορεί να στην κάνει και μην το είδατε! Εντελώς απρόβλεπτοι!
Σαν Ιχθύς θα σου πώ ότι βαριόμαστε εύκολα,οι αλλαγές παραστάσεων είναι απαραίτητες σε ένα ψάρι....και λόγω Ποσειδώνα εκεί που φτάνουμε τους άλλους στα ουράνια τους αφήνουμε ξαφνικά ,γιάτί λόγω εσωστρέφειας δεν εκφράζουμε τα βαθύτερα θέλω μας,αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μαζεύουμε πράγματα και όταν έχουν οι καταστάσεις φτάσουν σε σημείο που δεν αντέχονται να φεύγουμε ξαφνικά και χωρίς εξηγήσεις
friary
05-11-2007, 05:31 PM
Σαν Ιχθύς με ωροσκόπο Δίδυμο,έχω να δηλώσω πως τα πράγματα είναι δύσκολα :toung:
Ολα γίνονται βαρετά αμέσως... :dizzy:
spinalonga
06-11-2007, 12:49 PM
εκεί που φτάνουμε τους άλλους στα ουράνια τους αφήνουμε ξαφνικά ,γιάτί λόγω εσωστρέφειας δεν εκφράζουμε τα βαθύτερα θέλω μας,αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μαζεύουμε πράγματα και όταν έχουν οι καταστάσεις φτάσουν σε σημείο που δεν αντέχονται να φεύγουμε ξαφνικά και χωρίς εξηγήσεις
Έτσι ακριβώς είναι Girl, αν και θα διαφωνήσω στις εξηγήσεις γιατί τουλάχιστον εγώ τις δίνω πάντα...ανεξάρτητα αν ο άλλος καταλαβαίνει ή όχι!
Τώρα ως προς τη βαρεμάρα, ισχύει αυτό που είπε η roadrunner, ότι πρόκειται κυρίως για έλλειψη προσήλωσης και επιμονής. Ωστόσο, θεωρώ ότι κι εμείς άμα βρούμε κάτι/κάποιον που αγαπάμε πραγματικά, μπορούμε να κολλήσουμε σε αυτό και να μην πάμε παραπέρα.
Έτσι ακριβώς είναι Girl, αν και θα διαφωνήσω στις εξηγήσεις γιατί τουλάχιστον εγώ τις δίνω πάντα...ανεξάρτητα αν ο άλλος καταλαβαίνει ή όχι!
Τώρα ως προς τη βαρεμάρα, ισχύει αυτό που είπε η roadrunner, ότι πρόκειται κυρίως για έλλειψη προσήλωσης και επιμονής. Ωστόσο, θεωρώ ότι κι εμείς άμα βρούμε κάτι/κάποιον που αγαπάμε πραγματικά, μπορούμε να κολλήσουμε σε αυτό και να μην πάμε παραπέρα.
και εγώ τα λέω αλλά αμα ο άλλος δεν καταλαβαίνει,το παθαίνει το τραλαλα του..
και πράγματι είμαστε ζώδιο πουν αν αγαπήση θα είναι για πάντα,σε σημείο που μερικές φορές γινόμαστε θύματα
spinalonga
06-11-2007, 12:59 PM
Επίσης το ίδιο και σε μεγαλύτερο βαθμό ενδεχομένως μπορεί να συμβαίνει αν ο Ποσειδώνας σχηματίζει για παράδειγμα μια σκληρή όψη με τον ¶ρη, ή αν ο ¶ρης βρίσκεται στον Ιχθύ.
Εμένα πάντως ο ¶ρης μου είναι στους Διδύμους.
εχω Αρη στους Ιχθύς και στον 8ο και είναι σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στο Σκορπιό
starfish
06-11-2007, 01:49 PM
εχω Αρη στους Ιχθύς και στον 8ο και είναι σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στο Σκορπιό
Δλδ. σε αμοιβαια μεταθεση. Μια χαρα θεση, ειδικα αν δεν χτυπιεται ασχημα απο οψεις με αλλους πλανητες. ΚΑι ο οικος που βρισκεται [ο οικος του Σκορπιου] συνδραμει ακομη περισσοτερο.
Ιφιγένεια
06-11-2007, 02:00 PM
Σίγουρα είναι συναισθηματικοί μέχρι αηδείας!
ώρες ώρες αισθάνεσαι οτι έχουν ένα δικό τους παραμυθόκοσμο και όταν αισθάνονται απογοητευση από τον πραγματικό κόσμο, προτιμούν να δραπετεύουν εκεί...
Η μητέρα μου είναι ιχθυς με αφροδίτη και ερμή στους ιχθείς(σελήνη και ωροσκόπο στο σκορπιό..)
Πολύ συναισθηματική και διαισθητική... ανακαλύπτει τα πάντα..΄
Αλλο χαρακτηριστικό που έχω παρατηρήσει στους ιχθύες είναι οτι κάνουν τα παντα για τους αλλους, αλλα πολλες φορες μονο και μονο επειδή τους αρέσει να το παιζουν θυματα...
Η αλήθεια είναι οτι με τη μητέρα μου μεχρι κάποια ηλικία δεν έιχα καθόλου καλές σχεσεις...και απορώ γιατι λένε οτι ιχθεις με παρθένοι ταιριάζουν...Ειναι τελειως διαφορετικοί τύποι ανθρώπων.. Μεγαλώνοντας εχω συνηθίσει τις ιδιαιτερότητες των ιχθύων, αλλά χρειαζεται πολύ προσπάθεια και υπομονή και από τις δύο πλευρες πιστεύω...
Ιφιγένεια
06-11-2007, 02:02 PM
αα! επίσης έχουν καλλιτεχνική φύση...
ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ
με τόσο νερό η μητέρα σου μήπως είναι μέντιουμ;
οι Ιχθείς φυσικά σου φαίνονται διαφορετικοί αφού είσαι Παρθένος και βρίσκονται απεναντί σου.
εχουν αυτά που σου λείπουν έχεις αυτά που τους λείπουν....
αν λειτουργήσει όμως θετικά είναι πολύ καλό γιατί αλληλοσυμπληρώνονται
Ιφιγένεια
06-11-2007, 06:19 PM
Καλά η μητέρα μου η αλήθεια είναι οτι έχει τρομερή διαισθηση...!!! Εχουν συμβεί βέβαια και πολυ ασχημα γεγονότα στη ζωή της από μικρή(είχε πεθανει ο πατέρας της στα 17 της..).. Οντως παντως έχει αυτό το κάτι του μέντιουμ... και κυρίως δεν μπορείς να της κρύψεις τίποτα...!
είναι σα να την τραβάει κάτι σε αυτό που της κρύβεις...θα μπορούσα να διηγηθώ καταστάσεις, αλλά θα ξεφύγουμε από το θέμα...
Εγώ πάντως πιστεύω οτι η σχεση μου με τη μητερα μου είναι καρμική.. Και αυτές οι εντάσεις δικαιολογούνται αρκετά συγκρίνοντας τα ωροσκόπια μας.. ο αρης μου ακριβώς πάνω στον πλούτωνα της...ο άρης της σε συζυγία με τον ωροσκόπο μου... και οι συζυγίες πλανητών στον σκορπιό , αντίθεση ήλιων..και ένα σωρό άλλα...
Toksotaki
09-11-2007, 12:21 AM
Σαν Ιχθύς θα σου πώ ότι βαριόμαστε εύκολα,οι αλλαγές παραστάσεων είναι απαραίτητες σε ένα ψάρι....και λόγω Ποσειδώνα εκεί που φτάνουμε τους άλλους στα ουράνια τους αφήνουμε ξαφνικά ,γιάτί λόγω εσωστρέφειας δεν εκφράζουμε τα βαθύτερα θέλω μας,αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μαζεύουμε πράγματα και όταν έχουν οι καταστάσεις φτάσουν σε σημείο που δεν αντέχονται να φεύγουμε ξαφνικά και χωρίς εξηγήσεις
πιστευεις οτι ενας ιχθυς,ανεξαρτητος οψεων,θα εκανε κατι ηθελημενα για να πληγωσει καποιον?φευγουν δηλαδη οταν πλητουν?
πιστευεις οτι ενας ιχθυς,ανεξαρτητος οψεων,θα εκανε κατι ηθελημενα για να πληγωσει καποιον?φευγουν δηλαδη οταν πλητουν?
Δεν το κάνουν ηθελημένα, απλως λόγω Ποσειδώνα οταν πλήτουν ή πιέζονται φεύγουν γιατι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα και το λυπημένο βλέμμα του άλλου και ετσι φεύγουν και αν δεν φύγουν σωματικά το κάνουν με την φαντασία
Toksotaki
14-11-2007, 07:33 PM
Δεν το κάνουν ηθελημένα, απλως λόγω Ποσειδώνα οταν πλήτουν ή πιέζονται φεύγουν γιατι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα και το λυπημένο βλέμμα του άλλου και ετσι φεύγουν και αν δεν φύγουν σωματικά το κάνουν με την φαντασία
θα γυριζαν σε μια παρελθοντικη σχεση?αρα συμφωνα με αυτα που καταλαβα ειναι πολυ πιθανον να θελουν κατι αλλα να δισταζουν η να φοβουνται...Αχ αυτη η ανασφαλεια σας!ειστε πολυ περιεργοι και για κακη μου τυχη αυτο μου αρεσει...καλα να παθω
θα γυριζαν σε μια παρελθοντικη σχεση?αρα συμφωνα με αυτα που καταλαβα ειναι πολυ πιθανον να θελουν κατι αλλα να δισταζουν η να φοβουνται...Αχ αυτη η ανασφαλεια σας!ειστε πολυ περιεργοι και για κακη μου τυχη αυτο μου αρεσει...καλα να παθω
καμμιά φορά προσποιούμαστε τους ανασφαλείς , οταν καταλάβουμε ότι έχει πέραση
να θυμάσαι είμαστε 2πλο ζώδιο εχουμα κυβερνήτη Ποσειδών μας αρέσει το παραμύθι και να κανουμε το θύμα,αρκετες φορες επειδή αυτοπαραμυθιαζόμαστε
μας γίνεται βίωμα και γινομαστε πραγματικά θύματα
zeta1987
15-11-2007, 11:24 AM
Το έχω ζήσει αυτό από φίλη μου Ιχθύ... Είναι πολύ άσχημο..:cry:
skorpion
15-11-2007, 02:49 PM
Οι γυναικες ιχθυς ή θα ειναι καλες ή για μπάτσες
*Astropeleki*
15-11-2007, 04:50 PM
:laugh::laugh::laugh:
¶ουτς, αυτό πόνεσε μάλλον...
:laugh::embarrest
skorpion
15-11-2007, 09:02 PM
μη με παρεξηγησετε παρακαλω ειμαι κατα της βιας:laugh::laugh::laugh:
friary
17-11-2007, 12:42 PM
Απόλυτο δίκιο έχεις :bigsmile:
Emmanole
21-11-2007, 12:32 AM
Μπορώ να πω μετά βεβαιότητας ότι γνωρίζω μόνο έναν Ιχθύ, και αυτός είναι πατέρας μιας φίλης μου. Λίγο αλλοπρόσαλλοι είναι.... Μπορεί να σου κρατάνε μανιάτικο το οτιδήποτε. ¶σε που ψιλοείναι διπρόσωποι.
Ας μην είμαι όμως απόλυτη, γιατί γνωρίζω μόνο έναν, και αυτό δεν είναι στατιστικά σημαντικό ποσοστό για να ισχύουν αυτά που λέω :toung:
panther
21-11-2007, 12:50 AM
Μα για αυτό θεωρείτε και δυαδικό ζώδιο, διότι έχει 2 όψεις - πρόσωπα...
αλλά μη νομίζεις και οι άνδρες δεν πάνε πίσω:wacko:
skorpion
21-11-2007, 03:53 AM
ναι... απλα αντρες δεν εχει τυχει να γνωρισω πολλους τρεις μονο, τον μπαμπα μου, εναν φιλο και εναν αλλο γνωστο που ειναι οντως αστα να πανε