Log in

View Full Version : Σελήνη και 4ος

chandramani
05-10-2007, 12:51 PM
Η Σελήνη στον Ταύρο, απ' ότι διαβάζω, δείχνει προστατευτική,τρυφερή μητέρα και γενικά μια ζεστή, μητρική αγκαλιά. Οταν όμως αυτή η σελήνη βρίσκεται στον τέταρτο οίκο, περιορίζονται αυτά τα στοιχεία; :weird:

*Astropeleki*
05-10-2007, 02:56 PM
Σίγουρα μια Σελήνη στον Ταύρο αναζητά μεγάλη ασφάλεια, μαζί με όλα όσα είπες. Στον 4ο οίκο, που είναι και στην φυσική κατοικία της (4ος οίκος - κυβερνήτης 4ου η Σελήνη), αν η ακμή του είναι στον Ταύρο, τότε δίνεται περισσότερη έμφαση στα υλικά αγαθά και ανέσεις (λόγω γήινου ζωδίου-Ταύρος). Η Σελήνη στον 4ο επίσης, δείχνει ότι οι γονείς έχουν κατανόηση σε αυτά που αισθάνεται το παιδί τους.

chandramani
05-10-2007, 04:26 PM
Ο τέταρτος, απ' ότι βλέπω στο χάρτη, βρίσκεται στις 12.23 μοίρες του ταύρου. Αρα βρίσκεται στην ακμή του ζωδίου;;;

Μάλλον κάτι δεν έχω καταλάβει, ε; ε;:unsure:

*Astropeleki*
05-10-2007, 04:33 PM
Όχι, όλα οκ :bigsmile:
Ακμή 4ου στον Ταύρο και Σελήνη στον Ταύρο.

Απλά επειδή δεν βλέπουμε τον χάρτη, θα μπορούσε η ακμή του 4ου να βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και η Σελήνη, που βρίσκεται στον 4ο, να είναι στο ζώδιο του Ταύρου. Με το σύστημα δηλαδή των άνισων οίκων, μπορεί η ακμή κάποιου οίκου να είναι σε ένα ζώδιο και οι πλανήτες που περιέχονται μέσα στον οίκο αυτό να είναι στο επόμενο ζώδιο. ;)

chandramani
05-10-2007, 09:22 PM
Μάλιστα κατανοητό! Μα θέλω να εκφράσω μια ένσταση ως προς την προσκόλληση στα υλικά αγαθά: εκ διαμέτρου αντίθετα βρ'ισκεται η αλήθεια μου. Είμαι ιδιαίτερα σπάταλη και σχεδόν περιφρονώ το χρήμα σαν μέσο ασφάλειας. Κάτι άλλο θ α υπάρχει που θα φωτίζει αυτό το σημείο. Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σου.!:wacko: