View Full Version : συμπτωση?
taurus_24
04-10-2007, 03:47 AM
ειμαι γυναίκα ταυρος με ωροσκόπο καρκίνο και ήθελα να ρωτήσω για κάτι που με προβληματίζει αρκετα.Απο όσα διαβάζω σε σχέση με τα ζώδια δεν ταιριάζω τόσο πολύ με Υδροχόους.Το θέμα είναι οτι δύο σημαντικές σχέσεις που έκανα και που υπήρχε απίστευτη χημεία ήταν υδροχόοι και μαλιστα γεννημένοι την ίδια ακριβώς μέρα.Δε νομιζω να είναι σύμπτωση.Επίσης όσοι άντρες ενδιαφέρονται για μένα είναι υδροχόοι ΠΟΤΕ κανένα άλλο Ζώδιο.Υπάρχει κάποια εξήγηση γι αυτό??:embarrest
Λευκή
04-10-2007, 05:02 PM
Βασικά αυτό ταιριάζει μάλλον σε άλλη θεματική ενότητα αλλά δε πειράζει...:bigsmile:
Γενικά απ ό,τι έω καταλάβει,καθείς έχει ένα κόλλημα με κάποιο ζώδιο,είτε ταιριάζει μ αυτό είτε όχι,είτε ασχολείται με αστρολογία είτε όχι...Στις συμπτώσεις προσωπικά δεν πιστεύω ,πιστεύω όμως στην αστρολογία.Μια μελέτη συναστρίας ίσως θα σου έδινε τις απαντήσεις που ζητάς :bigsmile:Αν τα παληκάρια εκτός από ίδια μέρα είναι και ίδια χρονιά,νομίζω αξίζει ιδιαίτερα τον κόπο να το ψάξεις :bigsmile:
*Astropeleki*
04-10-2007, 05:13 PM
Επίσης, άλλη μια περίπτωση είναι να έλκει Υδροχόους λόγω θέσης του ¶ρη της.
taurus_24, μήπως έχεις ¶ρη στον Υδροχόο;
taurus_24
05-10-2007, 12:32 AM
Επίσης, άλλη μια περίπτωση είναι να έλκει Υδροχόους λόγω θέσης του ¶ρη της.
taurus_24, μήπως έχεις ¶ρη στον Υδροχόο;
ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις σας.Δεν εχω άρη στον υδροχόο.Απο ότι ειδα η λίλιθ μου είναι στον υδροχόο. Τον Αρη τον έχω στους διδύμους.Τι να πω ανεξήγητο.Ειναι και ιδια μερα και ιδια χρονιά και γεννημένοι στην ίδια πόλη.:weird:
skorpion
05-10-2007, 12:35 AM
μηπως ειναι και διδυμοι? :toung:
*Astropeleki*
05-10-2007, 12:44 AM
E εντάξει, πιστεύω πως η ημερομηνία είναι συμπτωση. Διαφορετικά θα έπρεπε να μας ελκύουν όσοι είναι γεννημένοι την ίδια ημερομηνά με μας και κανένας άλλος :toung:
Ε και η λίλιθ κάτι λέει.... Πάθος και crash test στα συναισθήματα, όπως και ενα άρθρο που υπάρχει στο φόρουμ. :bigsmile:
panther
05-10-2007, 01:04 AM
Για δείτε και την ακμή του 7ου σε ποιό ζώδιο είναι?
Πάντως ο ¶ρης και στους Διδύμους αλλά και στον Υδροχόο σε ζώδια του Αέρα βρίσκεται:bigsmile:
Λευκή
05-10-2007, 01:31 AM
Πάντως ο ¶ρης και στους Διδύμους αλλά και στον Υδροχόο σε ζώδια του Αέρα βρίσκεται:bigsmile:
Είπε πως έχει ωροσκόπο καρκίνο,άρα ο έβδομος είναι αιγόκερως.Αν οι νεαροί είναι στις αρχές του υδροχόου ,πολύ πιθανόν να της πέφτουν όντως στον έβδομο οι...ήλιοι τους:bigsmile:
panther
05-10-2007, 10:09 AM
Είπε πως έχει ωροσκόπο καρκίνο,άρα ο έβδομος είναι αιγόκερως.Αν οι νεαροί είναι στις αρχές του υδροχόου ,πολύ πιθανόν να της πέφτουν όντως στον έβδομο οι...ήλιοι τους:bigsmile:
Α ναι! σωστά!!!
Ένα μυαλό χειμώνα - καλοκαίρι, τι να σου κάνει?:cheesy:
taurus_24
06-10-2007, 03:08 AM
συγγνώμη που ρωτάω αλλα επειδή δε ξέρω πολλα και τώρα αρχισα να διαβάζω, η ακμή του 7ου τι σημαίνει??:embarrestκαι την έχω στον Αιγόκερο?:cry:
εκανα τον χάρτη μου αλλα θολωσα στην ανάλυση:weird:
Λευκή
06-10-2007, 03:45 AM
Πχ η ακμή του 1ου οίκου είναι ο ωροσκόπος.Ο έβδομος είναι ακριβώς απέναντι απ τον πρώτο.Έχεις ωροσκόπο καρκίνο(ακμή 1ου οίκου ο καρκίνος) και επομένως η ακμή του έβδομου είναι το αντιδιαμετρικό του καρκίνου,δηλαδή ο αιγόκερως:bigsmile:
Εσύ γιατί κλαις;:toung:Δε σ αρέσουν τα αιγοκεράκια ;:toung:
taurus_24
06-10-2007, 04:01 AM
Πχ η ακμή του 1ου οίκου είναι ο ωροσκόπος.Ο έβδομος είναι ακριβώς απέναντι απ τον πρώτο.Έχεις ωροσκόπο καρκίνο(ακμή 1ου οίκου ο καρκίνος) και επομένως η ακμή του έβδομου είναι το αντιδιαμετρικό του καρκίνου,δηλαδή ο αιγόκερως:bigsmile:
Εσύ γιατί κλαις;:toung:Δε σ αρέσουν τα αιγοκεράκια ;:toung:
καθόλου όμως.Είναι πιο ξεροκέφαλοι και συντηρητικοι και από μας τα ταυράκια:toung:
(τα μέλη του φόρουμ εξαιρούνται:unsure:)
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Λευκή
06-10-2007, 04:07 AM
Μάλλον δεν τους αποδέχεσαι λόγω...της πολικότητας αυτής!Ο έβδομος οίκος είναι των σχέσεων αλλά και των φανερών αντιπάλων μας:bigsmile:
*Astropeleki*
06-10-2007, 12:39 PM
Πω πω πωωωωωωωωωωωωω φλασιά που έφαγα με αυτό που ειπες Λευκήηηηη για τους φανερούς αντιπάλους. Ακμή 7ου, Κριός :blink: Ναι ναι ναι.... τελικά.... μαλλον ναι!:blink:
Λευκή
06-10-2007, 02:53 PM
Πω πω πωωωωωωωωωωωωω φλασιά που έφαγα με αυτό που ειπες Λευκήηηηη για τους φανερούς αντιπάλους. Ακμή 7ου, Κριός :blink: Ναι ναι ναι.... τελικά.... μαλλον ναι!:blink:
:blink::blink::blink:
Συ ξερς:bigsmile: