View Full Version : Ώρα για Πάρτι!
Ζωή και Ζώδια
01-10-2007, 09:36 PM
Το Ζωή & Ζώδια σε συνεργασία με το My Horoscope.gr και με ευκαιρία την συμπλήρωση 24 τευχών (κλείνουμε 2 χρόνια!) σας καλούνε να γιορτάσουμε μαζί στην αίθουσα τέχνης AshInArt, που βρίσκεται στην οδό Καρέα 11, στο Μετς, το σαββατόβραδο 20/10/07.
Μπαίνετε ελεύθερα, το ποτό σας το κερνάμε, ελάτε από τις 21.00
*Astropeleki*
01-10-2007, 10:19 PM
Α πολύ ωραία!!! Το Σαββατόβραδο της 20ης Οκτωβρίου έκλεισε :bigsmile:
panther
01-10-2007, 11:43 PM
Όχι ρε γμτο! Θα είμαι εκτός Αθηνών!!:eek:
Τι ατυχία είναι αυτή!!!:cry:
friary
02-10-2007, 04:32 PM
Παρτάκι σε αίθουσα τέχνης? Cool... :bigsmile:
Μακάρι να μπορέσουμε να έρθουμε.
(Πρέπει να φέρουμε και δώρο?):toung:
skouliki04
02-10-2007, 09:18 PM
λεω να περασω να δω απο κοντα την λατρεια ....
σημ ...οποιον τον λενε λατρεια να χτυπησει το κουδουνι μου ....
θα περασω και εγω .......... ετσι στα γρηγορα
laziali
04-10-2007, 10:32 PM
Εισοδος ελευθερη ε;
Το θεμα ειναι πως θα βγουμε :laugh:
Μακαρι να μπορουσα να ερθω. Μην ξεχασσετε να μας πειτε οσοι πατε πως περασατε.
Basilakis
05-10-2007, 02:01 PM
Θα σου δώσω ενα στυλό με πυξίδα πάνω για να μη χαθείς.
Μακάρι να μπορέσω και εγώ να έρθω, αναμφίβολα θα είναι ωραίο event
Dell Piero
06-10-2007, 12:30 AM
Ουυυυυυυυυ πολύ ωραίο. Αν σκάσουν μύτη και οι τελειωμένοι από το πρώην μαΓΑΖΗ θα έχει πολύ ενδιαφέρον η έξοδός τους όπως στα western από το παράθυρο :toung:
Φαρμακοτρίφτη τσάμπα είναι το ποτό. Ξέρεις εσύ
skouliki04
08-10-2007, 12:39 PM
Ουυυυυυυυυ πολύ ωραίο. Αν σκάσουν μύτη και οι τελειωμένοι από το πρώην μαΓΑΖΗ θα έχει πολύ ενδιαφέρον η έξοδός τους όπως στα western από το παράθυρο :toung:
Φαρμακοτρίφτη τσάμπα είναι το ποτό. Ξέρεις εσύ
τι λες παλι ανεμοδαρμενη αγαπη?
Dell Piero
19-10-2007, 01:37 AM
τι λες παλι ανεμοδαρμενη αγαπη?
Hi darling :love::embarrest:embarrest:embarrest
ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ
ΘΑ ΠΑΜΕ
ΠΑΙΔΙΑ;;;;
ΕΛΑ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ. ΔΗΛΩΣΤΕΕΕΕΕ
Φαρμακοτρίφτη :love: αν έχει σκαλιά........... θα μάθεις αριθμητική :nuts:
skorpion
19-10-2007, 03:15 PM
Προσπαθω να βρω καποιον να ερθει μαζι μου και κατα προτιμηση να οδηγει γιατι μου πεφτει μακρια, μεχρι τωρα ακαρπες οι προσπαθειες μου αν τα καταφερω θα ερθω
skorpaki
20-10-2007, 03:22 PM
Προσπαθω να βρω καποιον να ερθει μαζι μου και κατα προτιμηση να οδηγει γιατι μου πεφτει μακρια, μεχρι τωρα ακαρπες οι προσπαθειες μου αν τα καταφερω θα ερθω
Μία από τα ίδια.....Αν δεν καταφέρω να έρθω...
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!
δυστυχώς δεν με βολεύει:cry:
καλά να περασετε:bigsmile:
zeta1987
24-10-2007, 11:13 AM
Αχ... Κρίμα να μην το ξέρω...:(
Ζωή και Ζώδια
24-10-2007, 12:57 PM
Αχ... Κρίμα να μην το ξέρω...:(
Δεν πειράζει, αν και δεν το είχαμε και κρυφό :cheesy: Την επόμενη φορά...:bigsmile:
zeta1987
24-10-2007, 01:01 PM
Δεν πειράζει, αν και δεν το είχαμε και κρυφό :cheesy: Την επόμενη φορά...:bigsmile:
Περιμένω με αγωνία!!:love:
colibri
24-10-2007, 02:41 PM
Αυτοί που πήγαν θα μας πουν πως τα περάσανε σε εμας που δεν τα καταφέραμε?:bigsmile:
Ζωή και Ζώδια
24-10-2007, 03:20 PM
Αυτοί που πήγαν θα μας πουν πως τα περάσανε σε εμας που δεν τα κταφέραμε?:bigsmile:
Ετοιμάζει ο ScP μια μικρή παρουσίαση, συμπεριλαμβανομένων και φωτογραφιών. Θα είχε ήδη "ανέβει" αλλά μια ίωση τον κρατά καθηλωμένο και ως εκ τούτου καθυστερεί .
Σε γενικές γραμμές όμως ήταν μια αρκετά εποικοδομητική βραδιά, καθώς η ατμόσφαιρα οδήγησε όχι σε ...ξεσάλωμα αλλά σε αρκετές γνωριμίες και πολλές ανταλλαγές απόψεων (το ξεσάλωμα έγινε στην συνέχεια και μετά τις 03.00 στου Ψυρρή, από όσους αντέχαν να περιμένουν τον κ. Μέλλο).
Βλέπεις, η σύγχρονη τεχνολογία μπορεί να μας λύνει τα χέρια αλλά από την άλλη έχει και τα αρνητικά της. Για να καταλάβεις, με πολλούς από τους συνεργάτες του περιοδικού (είτε από την σύνταξη είτε από το τεχνικό μέρος), παρ' όλο που εκδίδεται ήδη 2 χρόνια, η επαφή είναι μόνο μέσω διαδικτύου. Έτσι ήταν μια καλή ευκαιρία για ...γνωριμία, έστω και μετά από 2 χρόνια :wacko: συνεργασίας.
Ποτό υπήρχε, μπουφές υπήρχε, μουσική υπήρχε, καλοί και ενδιαφέροντες οι παρευρισκόμενοι.
Η βροχή δυσκόλεψε βέβαια κάποιους, οι οποίοι τηλεφωνικώς δήλωσαν την αδυναμία τους να παραβρεθούν (δεν εμπόδισε άλλους όμως :cheesy: )
Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν ότι υπήρχε συνεχής ροή προσέλευσης από τις 21.00 που είχαμε πει έως και την ...01.30.
Μας έλειψε και ο εκδότης-διευθυντής μας, από ένα σημείο και μετά, αλλά η παρουσία του στην εκπομπή του ALTER ήταν εξίσου σημαντική.
Αυτά τα ολίγα, να δούμε πότε θα δεήσει και ο admin να ανεβάσει τις φωτό :cheesy:
Βασιλης Παπαδολιας
24-10-2007, 04:08 PM
Εγώ πάντως απογοητεύτηκα λίγο... Το πάρτι έλεγε προσέλευση από τις 21:00, πήγα στις 22:00 και βρήκα πολύ λίγο κόσμο... Στην αρχή με σύστησε ο Δ.Μέλλος στους Κους ¶ρχο και Σούρδη και έγινε μία σχετική συζήτηση στη συνέχεια υπήρχε μία μονοτονία, καθώς δε γνωριζόμασταν μεταξύ μας... Θα έπρεπε να βρεθεί πιστεύω κάποιος τρόπος να συστήνεται με κάποιο τρόπο ο καθένας για να μπορούμε να γνωριζόμαστε... Μία δυνατότητα είναι να φοράει ο καθένας το καρτελάκι με το user name του (sic)
starfish
25-10-2007, 04:04 PM
Φετος δεν μπορεσα να ερθω, ωστοσο, αντιστοιχο προβλημα υπηρχε και περυσι.
Ναι, ενα καρτελακι με το ονομα χρηστη θα βοηθουσε να ξεπεραστει η οποια αμηχανια! :bigsmile:
Ζωή και Ζώδια
25-10-2007, 04:17 PM
Φετος δεν μπορεσα να ερθω, ωστοσο, αντιστοιχο προβλημα υπηρχε και περυσι.
Τι έγινε πέρυσι και δεν το καταλάβαμε; :cheesy:
Ναι, ενα καρτελακι με το ονομα χρηστη θα βοηθουσε να ξεπεραστει η οποια αμηχανια! :bigsmile:
Καλή μας starfish και καλέ μας Βασίλη, μεγάλα παιδιά είμαστε (λέμε τώρα :toung: ), αν χρειαζόμαστε καρτελάκια για να σπάσει ο πάγος... Εκτός αυτού, υπάρχει και κόσμος που δεν ανήκει στα μέλη του site, σε αυτούς τι να κρεμούσαμε; (υπήρξε η σκέψη για ...κουδούνια αλλά μάλλον θα την απόρριπταν :laugh: )
Βασιλης Παπαδολιας
25-10-2007, 04:40 PM
Σ' αυτές τις περιπτώσεις κανείς πρέπει να κάνει κάτι για να γνωρίζει τον κόσμο... Πόσους αγνώστους θα πλησιάσεις να ρωτήσεις "Εσείς είστε μέλος;" Στο τρίτο θα έχεις κουραστεί και θα περιμένεις να έρθουν να σε ρωτήσουν εσένα...
Ειδικά οι επώνυμοι (αστρολόγοι, κλπ) θα έπρεπε να έχουν τύχει και παρουσίασης από το περιοδικό. Κάποιος υπεύθυνος θα έπρεπε να έχει παρουσιάσει στους καλεσμένους, τον Κο ¶ρχο, την Κα Σούρδη και όσους γράφουν ως αστρολόγοι στο περιοδικό.
Αλλιώς δυστυχώς κάθονται κι αυτοί άγνωστοι μεταξύ αγνώστων...
Τώρα, αν δε σας αρέσουν τα καρτελάκια υπάρχουν και διαδικασίες που ακολουθούνται σε ομάδες εμψύχωσης... Αν θέλετε, μπορούμε να σας κάνουμε ένα demo...με το αζημείωτο φυσικά... :bigsmile:
starfish
26-10-2007, 11:29 AM
Τι έγινε πέρυσι και δεν το καταλάβαμε; :cheesy:
Καλή μας starfish και καλέ μας Βασίλη, μεγάλα παιδιά είμαστε (λέμε τώρα :toung: ), αν χρειαζόμαστε καρτελάκια για να σπάσει ο πάγος... Εκτός αυτού, υπάρχει και κόσμος που δεν ανήκει στα μέλη του site, σε αυτούς τι να κρεμούσαμε; (υπήρξε η σκέψη για ...κουδούνια αλλά μάλλον θα την απόρριπταν :laugh: )
Μαλλον προπερσι!! [Συγχωρεστε με αλλα οι σχεσεις μου με τον χρονο ειναι ασυνεπεις... :toung:]
Οχι δεν το ειχε οργανωσει το Ζωη και Ζωδια, αυτο,το θυμαμαι καλα! :toung: Ηταν υπο την αιγιδα του myhoroscope, καπου στο Παγκρατι.
**Εχεις δικιο τα καρτελακια δεν ενδεικνυνται για το σπασιμο του παγου! [η Σαρον θα προτιμουσε τον παγοκοφτη και γι αυτο!! ...:toung:] βοηθανε ομως να βρεις ενα διαδρομο επικοινωνιας εαν το επιθυμεις και με αυτους που επιθυμεις!
:bigsmile::bigsmile:
**Γιατι μονο ενα παρτυ τον χρονο και αν; :blink: