View Full Version : Αν σας δινόταν η ευκαιρία...
apn3a
19-01-2005, 08:36 PM
Αν σας δινόταν λοιπόν η ευκαιρία να έρθετε στην Γη σε μια άλλη μορφή ζωής (π.χ. κάποιο ζώο), τι θα προτιμούσατε να είστε? Ποιο άλλο είδος ζωής πιστεύετε πως θα σας αντιπροσώπευε? :rolleyes:
bookseller
20-01-2005, 01:21 AM
Αν έλεγα λουφαδόρικο γουρούνι της λάσπης θα μου διέγραφες την απάντηση; Ή θα ήμουν :offtopic: ;
Πέραν από το χιούμορ θα ήθελα να επέστρεφα σαν Άλογο, ελεύθερο και χωρίς καταναγκασμούς, από αυτά τα άλογα που καλπάζουν μόνα τους ή μαζί με κοπάδια στις στέπες ή στις φάρμες ή και αλλού και να μη μου βαλει ποτέ κανείς χαλινάρι για να με χρησιμοποιήσει βάσει των δικών του επιθυμιών όσο και να με αγαπούσε...
Λίλιαν Σίμου
20-01-2005, 09:40 AM
Θα μου άρεσε να είμαι ένα Δελφίνι, το θηλαστικό που λατρεύω!!!! :)
madcat
20-01-2005, 10:46 AM
Για μένα να μην το συζητάμε... φαίνεται! ;)
fillenia
20-01-2005, 09:53 PM
Αχ!!! Αλογο και πάλι άλογο, για τους ίδιους λόγους που περιγράφει και ο Bookseller με έμφαση στον τελευταίο... για να μην με κάνουν οι άλλοι ό,τι θέλουν όσο και αν με αγαπάνε από φόβο μήπως το δείξουν!!! Αλογο και μάλιστα κατάμαυρο!
Φυλλένια
madcat
08-02-2005, 08:46 PM
Τωρα που το ξανασκέφτομαι θα ήθελα να ήμουν περιστέρι λευκό με μια μαύρη ρίγα στο κεφαλάκι... :rolleyes:
Margaret
13-02-2005, 03:55 AM
Γιατί όχι μία άυλη οντότητα, ένας οδηγός σε γήινα όντα; Αυτό θα προτιμούσα!
madcat
13-02-2005, 04:02 PM
Αν το ξανασκεφτόμουν και τρίτη φορά θα ήθελα να ήμουν Ufo και να ζούσα σε άλλον πλανήτη!! :)
Θα ήθελα να είμαι ένας μαύρος πάνθηρας!! Δυνατός, πανέμορφος και ελεύθερος μέσα σε παρθένα δάση.Εγώ και η φύση.
Amelie
17-02-2005, 11:00 AM
Κι εγώ άλογο θάθελα νάμουν, για τους ίδιους λόγους που προανέφεραν Bookseller & Fillenia
veraki
13-03-2005, 10:17 PM
θα ηθελα να ημουν αητος!
να ζω ελευθερα και μοναχικα στα ψηλοτερα βουνα!
πετωντας στο γαλαζιο καθαρο ουρανο!
fillenia
14-03-2005, 07:58 PM
Υπάρχει επίσης και το φυτικό βασίλειο για όσους δεν έχουν αποφασίσει ακόμα, και είναι πολλοί.... Σου λέει, κάναμε την ανοησία και ηρθαμε ως άνθρωποι, ας το σκεφτούμε καλύτερα τώρα. Ευκαιρίες δεν σου δίνονται πάντα... Μόνο η Madcat έχει πάρει προκαταβολη από τρεις ζωές! Της μένουν άλλες 4...
joyce
16-03-2005, 02:54 PM
Γεια σας!
Θα σας έλεγα κι εγω οτι θα ήθελα να ήμουν αετός αλλά θεωρώ οτι είναι απο τα άγρια αρπακτηκά που κυκλοφορούν πάνω απο τα βουνά καραδοκώντας για κάποιο ''μεζέ'' που συνεπώς δεν με αντιπροσωπεύει. Το καλύτερο είδος για μένα και παράλληλα πιο αντιπροσωπευτικό είναι ο γλάρος κι αυτό γιατί είναι πουλί της θάλασσας που λατρέυω πάρα πολύ και του αρέσουν τα ψάρια όπως και σε μένα.
Να'στε πάντα καλά!
Joyce
Αγαπητή μου Joyce με έβαλες στον πειρασμό να σου απαντήσω!! Τοσο ο Αετός όσο και ο Γλάρος ψάχνουν απλά για την τροφή τους. Δεν σκοτώνουν ποτέ για πλάκα όπως οι άνθρωποι. Οσο σαρκοβόρος είναι ο αετός αλλο τόσο είναι και ο γλάρος. Κι αυτός παραφυλάει για το "μεζεδάκι" του που λές, και με κατακώρυφες βουτιές το αρπάζει!!! Δεν νομίζω ότι υπάρχει διαφορά. Απλά έχεις συνδέσεις ισως ρομαντικά τον γλάρο με τα ταξίδια και ο αετός όμως είναι ενα πανέμορφο και υπερήφανο πουλί υπό εξαφάνηση!!!!!!
Φιλικά Wind
Lady_SnowBlood
08-04-2005, 03:17 PM
Πιάνονται τα μυθικά ζώα ? Αν ναι θα ήθελα να ήμουν ένας μονόκερως . Αν όχι θα ήθελα να γυρίσω με τη μορφή ενός δελφινιού .
jennoula
08-04-2005, 03:39 PM
γειά σας!
εγω θα ήθελα να ήμουν ένα panda ή ένα κοάλα... γιατί είναι και τα δύο ήρεμα και άκακα.....
vickynaf2004
08-04-2005, 05:55 PM
Εγώ θα ήθελα να είμαι αηδόνι, όχι όμως φυλακισμένο σε κάποιο κλουβί, ελεύθερο.
DESTINATIONX
15-04-2005, 02:55 PM
Θα ήθελα να ήμουν ένας μαύρος πάνθηρας με απαλό τρίχωμα, έτοιμος για χάιδεμα από αυτούς που θα με αγαπούσαν και από την άλλη έτοιμος για μάχη με τους εχθρούς μου...
tannia
24-04-2005, 05:02 AM
Θα ήθελα να 'μαι μια βασίλισσα μέλισσα.. (πολύ μετριόφρων είμαι,το ξέρω)
raingirl
07-06-2005, 01:06 PM
Εγώ θα ήθελα να είμαι γατούλα....
panther
07-06-2005, 01:10 PM
Καλημέρα,
θα ήθελα να ήμουν μαύρος πάνθηρας για τους ίδιους λόγους που προανέφερε η Wind.
tinac
08-06-2005, 10:36 AM
Θα θέλα να ήμουν ένας αετός που να πετάει ψηλά ανεξάρτητος με όλη τη δύναμη της ψυχής στο γαλάζιο ουρανό...
Κι ένας κύκνος που να κολυμπάει στα απέραντα γαλάζια νερά του σύμπαντος!
Sol_Luna
08-06-2005, 02:19 PM
Εγω θα ηθελα να ερχομουνα σαν λιονταρι!!!!!
Αφου το εχω και το λεει και το ζωδιο μου! Λεων!
Ο Βασιλιας ο φοβος και ο ... τρομος της ζουγκλας!!!
Τελικα ειναι εγωισμος αυτο!!!
Μπουαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!
nickie
29-06-2005, 02:19 AM
Θα ήθελα να μουν κάτι σε θαλασσινό...καρχαρίας!!!
Μην το παρεξεγείτε, λαυρεύω την θάλασσα αλλά και τα όντα αυτά!
Δυναμικά, ανεξάρτητα και κυρίαρχοι.......το αιμοβόρα το αφήνω στην άκρη! χιχι!!! :D :p
Fotini Christodoulou
28-12-2005, 12:56 PM
Θα ξεκινησω αναποδα!
Ποιο ζωον θα με αντιπροσωπευε;;
Σιγουρα, η αγελαδα! :embarrest
Ως τι θα ηθελα να έρθω;
Σιγουρα ως λυκος!Ειναι απ΄τα αγαπημένα μου ζώα!
Συνδυαζει απο την μυθολογία το φώς(ηταν και αυτος ενα απ΄τα ιερα ζώα του Απόλλωνα,θεοτητας του φωτός) και το σκοτάδι(λαική δυτική παράδοση )
που πιστευω πως μου ταιριαζει! :huh:
Kouneli
28-12-2005, 01:13 PM
Δεν το Πιστεύω Roadrunner γιατι και εγώ μόλις διάβασα το θέμα το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο νου ήταν ο λύκος και γιατί μ'αρέσει ως ζώο αλλά και ως κουνέλι βαρέθηκα να με κυνηγούν οι λύκοι!!!!! Έλεος!!!!!!!!!!
Dell Piero
28-12-2005, 01:32 PM
Για άλλη μια φορά σε βρίσκω ανενημέρωτο κουνέλι
Ως γνωστόν το κουνέλι δεν είναι νόστιμο αν δεν είναι σιτεμένο. Κατά συνέπεια τι να φάει ο λύκος; Άχυρο; Έχουν και οι λύκοι ψυχή και ξέρουν να επιλέγουν!
Μπα δεν έχει γούστο πλέον. :wacko:
sagimoon
28-12-2005, 01:43 PM
Η μαμά αρκούδα σε ένα όμορφο δάσος με την αρκουδοοικογένειά μου δεν θα μου έπεφτε άσχημα. Καθαρός αέρας, βόλτες στην φύση, ψάρεμα στο ποτάμι, μέλι για επιδόρπιο....υγεία και νοστιμιά δηλαδή. και ύυυυυπνος....!!!!!
τίποτα καλύτερο ??? χεχεχε
Αγγελικη
28-12-2005, 01:53 PM
--------------------------------------------------------------------------------
Αν σας δινόταν λοιπόν η ευκαιρία να έρθετε στην Γη σε μια άλλη μορφή ζωής (π.χ. κάποιο ζώο),
Πρεπει οπωσδηποτε να ειναι εμψυχο αντικειμενο;:nuts: :nuts:
Dell Piero
28-12-2005, 01:58 PM
Πρεπει οπωσδηποτε να ειναι εμψυχο αντικειμενο;:nuts: :nuts:
Όχι δε νομίζω. Γράφει (π.χ. κάποιο ζώο). Αυτό δεν είναι ειδικό.
Για πες; Αν δεν είναι έμψυχο (τα έμψυχα δεν είναι αντικείμενα :toung: ) τι άλλο θα ήθελες να είσαι;
Βαλσαμωμένη ουρά κουνελιού σε κάποιο ΚΑΠΗ ίσως;;;;
ConstantinosT
28-12-2005, 02:16 PM
Εγω θα ήθελα να ήμουν Θυληκό σκυλί Χάσκι και να έσερνα έλκυθρα στις παγωμένες χώρες του Βορρά. Και για να αιτιολογήσω την απάντηση θα σας πω οτι τα Θυληκά Χάσκι ειναι οι "Οδηγοί" στα έλκυθρα. Μπαίνουν πάντα μπρωστά και απο πίσω δένονται τα ασενικά και την ακολουθούν !!! Καλό ???
Αγγελικη
28-12-2005, 02:17 PM
Συμφωνα με την νεοελληνικη γραμματεια, τα αντικειμενα (εκτος των αλλων), διαχωριζονται σε εμψυχα και αψυχα:cheesy:
Θα ηθελα να ημουν αεροπλανο! Θα ηθελα να ζω μακρια και ψηλα απο τη γη.
Γιατι οχι αετος, θα με ρωτησετε!
Γιατι τα αεροπλανα δεν εχουν αισθηματα, θα σας απαντουσα...
Fotini Christodoulou
28-12-2005, 02:23 PM
Κωνσταντινε Τ. χαιρομαι που βρεθηκε αναμεσα μας ενα αρσενικο με αυτογνωσια!:blink1:
Αγγελικη,καλυτερα να προτιμησεις κατι σε ασπονδυλο!Γιατι και τα αεροπλανα παθαινουν βλαβες!Ενω τα ασπονδυλα...δεν μασανε!:toung:
Σύμφωνα με την πρώτη και αυθόρμητή μου σκέψη (η οποία όπως λέγεται είναι και η πιο σωστή σε αυτές του είδους τις ερωτήσεις), αλλά και σύμφωνα με το διαχωρισμό σε άψυχα και έμψυχα που πρότεινε το μέλος Αγγελική, θα ήθελα να επέστρεφα ξανά στη ζωή, είτε ως παγόβουνο του Ν. Πόλου για να έχω παρέα μου τους Πιγκουϊνους, είτε ως αιλουροείδες της Υπερσαχάριας Αφρικής (βλ. avatar) για να λιάζομαι αρκετά και για να τρέχω γρήγορα!!
:toung:
Φιλικά και Γιορτινά..
:love:
friary
28-12-2005, 08:34 PM
Χρυσόψαρο στη γυάλα. Δεν έχει μνήμη, οπότε τίποτα δεν το πληγώνει, δεν έχει ωκεανό, οπότε δεν πονάει για τις ευκαιρίες που υπάρχουν και δεν ειναι δικές του....
Αγγελικη
28-12-2005, 09:50 PM
Σύμφωνα με την πρώτη και αυθόρμητή μου σκέψη (η οποία όπως λέγεται είναι και η πιο σωστή σε αυτές του είδους τις ερωτήσεις), αλλά και σύμφωνα με το διαχωρισμό σε άψυχα και έμψυχα που πρότεινε το μέλος Αγγελική, θα ήθελα να επέστρεφα ξανά στη ζωή, είτε ως παγόβουνο του Ν. Πόλου για να έχω παρέα μου τους Πιγκουϊνους, είτε ως αιλουροείδες της Υπερσαχάριας Αφρικής (βλ. avatar) για να λιάζομαι αρκετά και για να τρέχω γρήγορα!!
Φιλικά και Γιορτινά..
Αρα, δεν θες να εισαι αψυχο αντικειμενο αφου θες και σκεφτεσαι τους πιγκουινους και τα αιλουροειδες!! Μαλλον σαν εμψυχη θα γυρισεις....
RosaliaKapa
29-12-2005, 10:11 AM
Αποδημητικό πουλί. Ταξιδιάρικο. Αυτό θα ήθελα να ήμουν.
Yolanda
01-01-2006, 01:28 AM
Θα ήθελα να ήμουν οπωροφόρο δέντρο. Και γιατί τα δέντρα είναι πολυ όμορφα και ως οπωροφόρο θα χάριζα και τους καρπούς μου στον άνθρωπο.
Βέβαια εγώ θα τους χάριζα αλλα αυτος που θα τους μαζεύε θα τους πουλουσε!
εχμ...γι αυτο δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι:)
Φιλικά και Γιορτινά..
θα πρότεινα να ξαναδιαβάσεις την απάντησή μου, αγαπητή Αγγελική. Δεν βλέπω να προκύπτει από πουθενά το σχόλιό σου.
magikadespell
05-01-2006, 01:02 PM
Γουρούνα δεν το συζητώ!!!:bigsmile: Λατρεύω τα αστεία, λαίμαργα και καλοκάγαθα γουρουνάκια είναι από τα αγαπημένα μου ζώα και αργότερα εμάθα πως είμαι γουρούνι και στο κινέζικο και ενθουσιάστηκα. Για κάποιο λόγο όμως που δεν έχω βρει εξήγηση αστρολογικά (δυτικό ή κινέζικο) συμπαθώ πολύ και θαυμάζω το άλογο επίσης για τις ιδιότητες, την μεγαλοπρέπεια και την ομορφιά του.
SONIA64
05-01-2006, 11:33 PM
Εγώ θα ήθελα να ήμουν η κάμπια που μεταλλάσετε σε πεταλούδα και ζει μια μόνο μέρα αλλά μοναδική....
xrysalenia
09-01-2006, 10:15 AM
Ελιά θα ήθελα να ήμουν. Να στέκομαι αγέρωχη και αιωνόβια με τις ρίζες μου βαθιά χωμένες στην γη και να προσφέρω απλόχερα σε όλους τους ανθρώπους τον πολύτιμο καρπό μου .
starfish
10-01-2006, 01:16 PM
Αφροψαρο μαλλον, γιατι δεν μπορω να διαλεξω αναμεσα στο νερο και τον αερα....[δελφινι ή αετος;] :blink1: :blink: :)
SONIA64
10-01-2006, 11:23 PM
Αφροψαρο μαλλον, γιατι δεν μπορω να διαλεξω αναμεσα στο νερο και τον αερα....[δελφινι ή αετος;] :blink1: :blink: :)
Χελιδονόψαρο! Πηδά ψηλά και συνέχεια.Δεν καταλαβαίνεις πόσο ζει στο νερό και πόσο στον αέρα:)
*Astropeleki*
11-01-2006, 01:05 AM
Αν μου δινόταν αυτή η ευκαιρία....:unsure: ...γίνεται να έχω δύο ευκαιρίες????....ή σκύλος ή άλογο θα ήθελα να ήμουν απλά γιατί είναι τα αγαπημένα μου ζώα. Ο σκύλος εκφράζει την πίστη και το άλογο την ελευθερία!
venus2
13-01-2006, 10:45 AM
ούτε να το σκεφτω δε θέλω ότι μπορεί να γίνω ζωο σε επόμενη ζωή
βέβαια μπορεί να ήμουν σε προηγούμενη, αλλά ευτυχώς δε το θυμάμαι
panther
13-01-2006, 10:52 AM
Κανένας-α (φαντάζομαι) δεν θα ήθελε να μετενσαρκωθεί σε ζώο. Αλλά, εάν έπρεπε να διαλέξουμε κάτι, εσύ τι θα διάλεγες?
leila
13-01-2006, 10:59 PM
Θα ήθελα να ήμουν άλογο.Θαυμάζω το παραστημά του και είναι ένα ζώο δυνατό, αγέρωχο και πανέξυπνο.Μου δίνει μια αίσθηση ελευθερίας και απαράμιλλης ομορφίας.Κατα την άποψη μου πάντα:)
Αγγελικη
13-01-2006, 11:07 PM
Με την αστρολογια, ποτε θα ασχοληθουμε;
evvellina
14-01-2006, 02:11 AM
θα ηθελα να ημουνα πουλι ν πεταω ελευθερα σε ολα τα μερη της γης
Maroulita
15-01-2006, 04:02 PM
Αν μου δινόταν ευκαιρία... χμμμμ... σίγουρα θα ήμουν ένα κατάμαυρο άλογο, λυγερόκορμο και αγέρωχο! Βέβαια... τώρα που το σκέφτομαι... πιο πιθανό να ήμουν μια μουλάρα :laugh: ... (τυχαίο άραγε που έτσι με προσφωνούν οι οικείοι;;;). Τουλάχιστον θα ήμουν προϊόν διασταύρωσης από άλογο, κάτι είναι και αυτό!!!!
ζουζούνα1977
20-01-2006, 09:55 AM
ΔΕΛΦΙΝΙ...ΔΕΛΦΙΝΙ...
KTHEO
25-01-2006, 12:44 PM
ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΣΚΥΛΑΚΙ Ή ΑΕΤΟΣ! ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΜΙΑ ΨΥΧΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΛΑΡΟΥΣ! ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΓΛΑΡΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ!
senfoure
26-01-2006, 06:41 PM
ego pali, o,ti kai na ithela na imoun
mallon pali tarandos tha xanaguriza
.....if you know what i mean........
Αγγελικη
26-01-2006, 06:47 PM
Ελα καλη μου!!
Μην απογοητευεσαι!:)
Υπαρχουν και χειροτερα:cheesy: :cheesy:
hionati
26-01-2006, 08:37 PM
καλησπέρα σας
Για κάποιο λόγο εγώ θαυμάζω πολύ τους αετούς. Μερικές φορές τους ζηλεύω!! Αετός λοιπόν
konaliber
29-10-2006, 01:42 AM
ναζιάρα γατούλα???? Τα λέει όλα νομίζω!
kiaRRa
29-10-2006, 02:00 AM
¶λογο αν και καμιά φορα οι δικοί μου με αποκαλούν κοροϊδευτικα "φοράδα".Και να ήμουν και ψηλή, πάει στα κομμάτια ,αλλά...:embarrest
*Astropeleki*
29-10-2006, 10:22 AM
¶λογο αν και καμιά φορα οι δικοί μου με αποκαλούν κοροϊδευτικα "φοράδα".Και να ήμουν και ψηλή, πάει στα κομμάτια ,αλλά...:embarrest
Εεεε τί άλογο, τί φοράδα, τί γαϊδούρα.................. όλα συγγενείς είναι :laugh:
(κάτι ξέρω και γω που είπα τελικά Αλογάκι......τλοκ τλοκ τλοκ τλοκ τλοκ.... :toung: )
Marlene
29-10-2006, 08:42 PM
Koυνελα:laugh: :toung:
alegra
30-10-2006, 11:37 AM
Δελφινάκι, χαρωπά να διασχίζω τα νερά και να παίζω με τα πλοία και να είμαι αφασία :bigsmile:
Marina 7771
30-10-2006, 02:47 PM
Χαμαιλέοντας, να αλλάζω χρώματα αναλόγως και να ταιριάζω παντού ή να μην φαίνομαι καθόλου:laugh:
starfish
30-10-2006, 03:03 PM
Το ξανασκεφτηκα [μετα απο 5-6 σελιδες]!!
Η καλυτερη λυση για μενα θα ηταν να ημουν ο Πρωτεας. Θα ειχα απεριοριστη γκαμα μεταμορφωσεων, ανα πασα στιγμη,... αρα κανενα παραπονο! :bigsmile: :nuts: :bigsmile:
*Astropeleki*
30-10-2006, 03:07 PM
Χαμαιλέοντας, να αλλάζω χρώματα αναλόγως και να ταιριάζω παντού ή να μην φαίνομαι καθόλου:laugh:
Σου προτείνω και την μαγική κάπα του Χάρι Πότερ που κάνει...... τα τζάμια αόρατα :bigsmile:
evvellina
31-10-2006, 11:52 PM
γνωρισα τους ανθρωπους και αγαπισα τα ζωα
ninja
01-11-2006, 04:26 PM
Θάθελα νάμουν αετός (όχι όμως χωρίς φτερά). Να πετάω όπου θέλω και να βλέπω όλο τον κόσμο και την ομορφιά του
victoriageras
07-11-2006, 11:30 AM
Μάλλον θα ήθελα να είμαι τσιταχ επειδή τρέχει πολύ γρήγορα.Μου αρέσει αυτή η ιδιότητα,αν και τον λόγο δεν τον έχω καταλάβει ακόμα.
groovy
08-11-2006, 02:35 AM
θα ημουν κατσαριδα ενοχλητικη και παντα ακαλεστη δεν θα εδινα λογαριασμο σε κανεναν για το που παω κ ολοι θα με τρεμαν αλλα εγω δεν θα ειχα κανενα complex με την εμφανιση μου...;)PpP
laziali
09-11-2006, 05:34 PM
Επειδή είμαι υπναρού....και ιδιαίτερα το χειμώνα...θα διάλεγα κάτι σε.... χμ...Αρκούδα! :nuts: Να πέφτω να κοιμάμαι τον χειμώνα και να ξυπνώ με τις ζέστες και να τρέχω για μέλι :toung:
tavrina
15-02-2007, 09:09 PM
Καλησπέρα,
ωραίο το θεματάκι...:idea: :idea:
Αν μπορούσα να ήμουν κάποιο ζώάκι...θα ήθελα διάφορα..του αέρα ένας αετός, της γής ένα λευκό άλογο και της θάλασσας ένα δελφινάκι... κάτι απο όλά....3 ζωές θέλω ...χαχαχαχα :bigsmile: :bigsmile:
gia_pep
15-02-2007, 11:06 PM
Κατσαρίδα φυσικά.- :love:
Dell Piero
15-02-2007, 11:43 PM
Λάλησες ε; (φυσικά) :toung:
kiaRRa
16-02-2007, 12:01 AM
Ε όχι, είναι τα μόνα ζώα που επιβιώνουν τα χειρότερα. Αλλα μακρια απο εμένα, έριξα TEZA:toung:
gia_pep
16-02-2007, 12:14 AM
Εγώ λάλησα ή οι υπόλοιποι?:toung: Όταν τα δελφινάκια-αρκουδάκια-γατιά-σκυλιά-πάνθηρες κτλ θα'χουν χαιρετήσει τον πλανήτη, εγώ θα'μαι εδώ ακόμη ως κατσαρίδα και θα ζαλίζω λαό! Come with me για να τη βρεις που έλεγε κ το σουξέ...Aκολουθήστε το δρόμο της PoP Kατσαρίδας λέμεεεε! (παρατήρηση δεν υπάρχει λόγος να μου κάνετε τώρα πιστεύω...:unsure: ) :bigsmile:
Deodonus
16-02-2007, 01:18 AM
Γάτα!! Ο έρωτάς μου!!
SKYLOROCK
16-02-2007, 02:44 AM
Θα ήθελα να ήμουν λιοντάρι (καθότι και Λέων) και να δίνω διαταγές σε όλους,να αράζω όλη μέρα και να με φοβούνται όλοι :toung: ,αλλά μάλλον νομίζω ότι μετά από όσα διάβασα για τις κατσαρίδες θα τις επιλέξω κιόλας...Θα ζήσω κι εγώ για πάντα...:laugh: :laugh:
stabie
16-02-2007, 10:58 AM
εκτός από κατσαρίδα που το πρόλαβε η gia_pep(εννοειται βέβαια πως θα μπορούσαμε να είμαστε οι δύο μοναδικοί επιζώντες ως κατσαρίδες) θα ήθελα....να είμαι μικρόβιο...ή μονοκύτταρος οργανισμός πχ αμοιβάδα...
όχι νομίζω πως κατάχυρώθηκε...αμοιβάδα....
ποιος ξέρει ίσως όταν μεγάλωνα να γινόμουν something bigger....:toung: :bigsmile: ;)
Ααα... εγώ επιλέγω μπούφος!
Που να αλλάζεις τώρα?...
gia_pep
16-02-2007, 11:56 AM
Μου'σκασε κι άλλη ιδέα! :idea: Εκτός από κατσαρίδα, θα ήθελα να είμαι κουνάβι...για ευνόητους λόγους. Να μην πλησιάζει κανείς πειραγμένος ούτε στα δύο μέτρα. :tease1:
kiaRRa
16-02-2007, 12:05 PM
Μου'σκασε κι άλλη ιδέα! :idea: Εκτός από κατσαρίδα, θα ήθελα να είμαι κουνάβι...για ευνόητους λόγους. Να μην πλησιάζει κανείς πειραγμένος ούτε στα δύο μέτρα. :tease1:
Αμ δεν θα σε πλησίαζε κανένας ανεξαρτήτος πειραγμένης βαλβίδας.
Εγώ παραμένω κλασσική, μαύρο κατάμαυρο άλογο και μάλιστα ανδαλουσιανό:love:
gia_pep
16-02-2007, 12:07 PM
Αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια...:w00t:
midheavens
16-02-2007, 03:51 PM
Εγώ πάλι δεν θα ήθελα να επέλεγα μία μορφή ζώου γιατί υπάρχει μεγάλη κακοποίηση ζώων και αδιαφορία από εμάς τα "ανώτερα" όντα. Θα πρέπει να το σκεφτούμε όλοι μας αυτό το πρόβλημα και να δραστηροποιηθούμε όσο μπορούμε!:love:
Αν έπρεπε να επιλέξω όμως, θα επέλεγα να ήμουν σκύλος που είναι η αδυναμία μου. Πιστεύω θα μου ταίριαζε. :embarrest
άλογο κατασπρο με μακρία χαίτη και ουρά
ή
πίγασος να πετώ μακριά από τους ανθρώπους
όσο ποιο μακρία τόσο ποιο καλά
Alien1
17-02-2007, 03:09 AM
Θα θελα να ημουν εξωγηινος σαν το ΕΤ
marian_music
17-02-2007, 04:44 AM
:love: :love: Θα ήθελα να ήμουν αετός!!Ελεύθερη να πεάω στον ουρανό!!:toung::bigsmile:
Κι εγώ αετός θα ήθελα να ήμουν. Περήφανος και μεγαλοπρεπής!
staray
18-02-2007, 01:42 PM
Επειδή μου αρέσει να ταξιδεύω πάρα πολύ θα ήθελα να ειμαι πουλί και να πετάω όπου θέλω και όταν θέλω....
mpiskoto
12-03-2007, 04:15 PM
Εγώ θα πω ότι θέλω να γυρίσω μαζί με άλλους users ως ufo, et και τα λοιπά...
Basilakis
12-03-2007, 07:43 PM
Κατι σε καρχαριοειδες θα μου έκανε. Αρκει να μην ήμουν σφυροκέφαλος
ΓΑΤΑ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΟΜΩΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΩΡΑ
ΓΑΤΑ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΟΜΩΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΩΡΑ
Ακόμη και να το κατάφερνες, (σου το εύχομαι, εφόσον το αποζητάς), 24 ώρες μέσ'την χλίδα θα βαριόσουν. ¶μα δεν έχει και λίγο δράση το πράμα…
¶σε που τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους … Κακό πράμα η επιτήδευση. Νοθεύει τον αυθορμητισμό
Εγώ πάντως προτιμώ γάτες αλανιάρες
;)
ALANIARA HME TWRA ALLA DEN PERNW KALA OSO GIA...............:nuts: FORAW BABAKERA
mpiskoto
13-03-2007, 04:34 PM
εγώ θα σου έλεγα να γίνεις κάτι σαν την Λουκρητία του Αρκά..άπαιχτη γάτα
Basilakis
13-03-2007, 11:13 PM
Πώς λέμε κότα αλανιάρα....
Εγω εχω αδυναμία στους αετούς. Θα μου άρεσε η πανοραμική εικόνα του κόσμου μας
snowflake
16-03-2007, 11:13 AM
Αετός, μ'αρέσουν πολύ αυτα τα πουλιά, μου προκαλούν δέος...αν ημουν κάτι αλλο θα ήθελα να ήμουν στοιχείο της φύσης και για την ακρίβεια νερό με τη μορφή σύννεφου!!!!:blink: είμαι πολύ "γειά σου"??
staray
16-03-2007, 03:18 PM
Θα ήθελα ναμουν ένα άσπρο περιστέρη ελευθερία και πάλι ελευθερία!!!!
Θα ήθελα ναμουν ένα άσπρο περιστέρη ελευθερία και πάλι ελευθερία!!!!
... και το αμάξι μου που είναι από κάτω ποιός θα το πλύνει?
http://myhoroscope.gr/showpost.php?p=29759&postcount=34
mpiskoto
16-03-2007, 10:22 PM
... και το αμάξι μου που είναι από κάτω ποιός θα το πλύνει?
http://myhoroscope.gr/showpost.php?p=29759&postcount=34
Το διπλανό πλυντήριο αυτοκινήτων..κλέφτες θα γίνουν?!?:offtopic:
Toksotaki
05-05-2007, 02:21 AM
Σιγουρα θα ηθελα να ημουν Λιονταρι,η υαινα.Χωρις δευτερη σκεψη!Μου αρεσουν απιστευτα!
skorpion
05-05-2007, 03:07 AM
Δελφινι!!!
*Astropeleki*
05-05-2007, 03:25 AM
Δελφινι!!!
.... δελφινάκι, πάμε πιο γρήγορα...πάμε πιο γρήγοραααα ;)(Μάνος Λοίζος, Λευτέρης Παπαδόπουλος)
MELINA_MMM
05-05-2007, 05:28 AM
Αν μου δινόταν η ευκαιρία, δεν ξέρω πιο ζώο συγκεκριμένα θα ήταν,όμως θα ήθελα να ήμουν αυτό με τις λιγότερες ευαισθησίες..
Αλήθεια ποιό είναι το ζώο με τις λιγότερες ευαισθησίες από τα άλλα;
ZorZeta
05-05-2007, 09:31 AM
Αγαπητή Μελίνα μαλλον το γαϊδουράκι έρχεται στο νου μου.
Οσο για μένα, θα ήθελα να ήμουν άλογο γιατι ειναι αγέρωχα και τα θαυμάζω πολύ, αλλα αν άφηνα την φύση μου να αποφασίσει για μένα το σίγουρο είναι ότι θα με έκανε κατσίκι και άγριο μάλιστα. Να είμαι συνέχεια μια αποδω και μια απο κει, να συναντώ αγέλες και μετά πάλι νατην κοπαναω για να σταθώ σε μια κορφή να αγναντεύω γυρω μου.
SKYLOROCK
05-05-2007, 11:00 AM
Αν μου δινόταν η ευκαιρία, δεν ξέρω πιο ζώο συγκεκριμένα θα ήταν,όμως θα ήθελα να ήμουν αυτό με τις λιγότερες ευαισθησίες..
Αλήθεια ποιό είναι το ζώο με τις λιγότερες ευαισθησίες από τα άλλα;
Εμένα, δεν ξέρω γιατί, αλλά ο τζίτζικας μου έρχεται στο νου...:toung:
Θα μου πεις ότι αυτός είναι και τεμπελάκος αλλά άσχημα είναι να κάθεσαι όλο το καλοκαιράκι και να τραγουδάς ανέμελος;;;
Τυχερή Melina....:nuts:
*Astropeleki*
05-05-2007, 11:56 AM
Αγαπητή Μελίνα μαλλον το γαϊδουράκι έρχεται στο νου μου.
Παρεξηγημένο τετράποδο ο γαϊδουρακος! Μα το σχήμα των ματιών του που είναι θλιμμένα δεν τα εχετε δει; Το ότι τον φορτώνουν και δεν αντιμιλά παρά μόνο με κανα γκαγκανητό δε σημαινει ότι είναι λιγότερο ευαίσθητο :toung:
Μάλλον η κατσαρίΘΡα θα έλεγα οτι δεν εχει ευαισθησίες. Όσο και να την πατάς, αυτή μένει ζωντανή για μέρες :laugh:
kiaRRa
05-05-2007, 12:52 PM
Παρεξηγημένο τετράποδο ο γαϊδουρακος! Μα το σχήμα των ματιών του που είναι θλιμμένα δεν τα εχετε δει; Το ότι τον φορτώνουν και δεν αντιμιλά παρά μόνο με κανα γκαγκανητό δε σημαινει ότι είναι λιγότερο ευαίσθητο :toung:
Μάλλον η κατσαρίΘΡα θα έλεγα οτι δεν εχει ευαισθησίες. Όσο και να την πατάς, αυτή μένει ζωντανή για μέρες :laugh:
Επίσης και όταν της κόβεις το κεφάλι, συνεχίζει απτόητη! Αυτό δεν είναι ζώο αλλά λάθος της Φύσης...:mad:
Κανα παχύδερμο θα μου έκανε για αναίσθητο (βλ. ιπποπόταμος):laugh:
¶λογο και πάλι άλογο, γιατί αν εγώ γίνω κατσίκα δεν νομίζω να αλλάξει τίποτα με το παρόν μου. Οπότε δεν θα έχει και νόημα ο τίτλος του θέματος:love:
didimos
06-05-2007, 04:05 AM
Θα θελα να μουν άντρας. Πιάνεται δεν πιάνεται? Κι αυτά ζώα είναι!
sorry αγόρια
MELINE
06-05-2007, 06:07 AM
θα μου άρεσε να είμαι κύμα (όχι τσουνάμι...) σε μια όμορφη παραλία ελληνικού νησιού..:love:
sorry αγόρια
Έχει συννεφιά σήμερα και ο ήλιος δεν θα με τυφλώνει...
οτι πρέπει γιά καμιά βόλτα με το μοτόρι. ;)
Χμμμ....Κάτι που να μην το τρώνε οι υπόλοιποι!!! ¶νθρωπος λοιπόν αλλά κατά προτίμηση σε έναν καλύτερο κόσμο χωρίς εγκληματικότητα, πολέμους, φτώχεια, πείνα, ανισότητα κ.λ.π., κ.λ.π., κ.λ.π.
nicoletta
07-05-2007, 09:26 AM
Θα ήθελα να ήμουν ένας πιγκουίνος.
Τώρα γιατί οι πιγκουίνοι μου αρέσουν τόσο πολύ, αυτό δεν το έχω ανακαλύψει ακόμη..
apn3a
07-05-2007, 09:41 AM
Θα ήθελα να ήμουν ένας πιγκουίνος.
Τώρα γιατί οι πιγκουίνοι μου αρέσουν τόσο πολύ, αυτό δεν το έχω ανακαλύψει ακόμη..
Οι πιγκουίνοι είναι μονογαμικοί.. Γι'αυτό, τουλάχιστον για μένα, είναι τόσο αξιολάτρευτοι. Καταλαβαίνουν τί σημαίνει "οικογένεια." ;)
Toksotaki
12-05-2007, 12:48 AM
sorry αγόρια
Xα!πολυ καλο....αν και κακο!!:toung:
SKYLOROCK
12-05-2007, 03:51 AM
Οι πιγκουίνοι είναι μονογαμικοί.. Γι'αυτό, τουλάχιστον για μένα, είναι τόσο αξιολάτρευτοι. Καταλαβαίνουν τί σημαίνει "οικογένεια." ;)
Α!Ωραία!!!:nuts:
Επιμένω στο ότι θα ήθελα να ήμουν λιοντάρι, αν δεν παινέψω το ζώδιό μου θα πέσει να με πλακώσει :toung: -αλλά μήπως θα μπορούσα να κάνω κάποιον άλλον πιγκουίνο;;; ;) :love:
*Astropeleki*
12-05-2007, 12:16 PM
..αλλά μήπως θα μπορούσα να κάνω κάποιον άλλον πιγκουίνο;;; ;) :love:
:laugh: :laugh: πολύ καλό..αν είναι έτσι μας συμφέρει κάργα! :embarrest
SKYLOROCK
12-05-2007, 12:45 PM
:laugh: :laugh: πολύ καλό..αν είναι έτσι μας συμφέρει κάργα! :embarrest
Εμάς μας συμφέρει...:love: Οι πιγκουίνοι φοβάμαι μην τυχόν εξαγριωθούν...:laugh:
cobalt
17-05-2007, 02:45 PM
Ένα απο τα καλύτερα αιλουροειδή...
ένα Puma....
Λέτε για αυτό να με φωνάζουνε γατούλη????????:love:
Agxos
27-07-2007, 06:23 PM
θα ηθελα να ερχομουν στην γη ως η γνωστη σε ολους μας και σιχαμερη για μερικους :κατσαριδουλα!
ναι ναι αυτη την μικρη κοκκινη εννοω...οτι και να γινει οτι και αν συμβει βρε και πυρινη βομβα να σκασει αυτη θα επιβιωσει!
φιλακια!
wallflower
27-07-2007, 07:59 PM
θα ηθελα πολύ να ήμουν τίγρης.........
Agxos
27-07-2007, 08:21 PM
γιατι ομως θα θελες να ησουν τιγρης?για αιτιολογησε το!
zeta1987
28-07-2007, 02:03 AM
Θα ήθελα να ήμουν λιοντάρι... Μαρέσει η αριστοκρατικότητα αυτού του ζώου...! Και για να είμαι και πιο συγκεκριμένη θα ήθελα να ήμουν ένα θηλυκό λιοντάρι...:love::love:
kritikia
02-08-2007, 02:25 PM
Αν μου δινόταν η ευκαιρία να επιλέξω, θα διάλεγα κάτι άγριο, ανεξάρτητο, που είναι κυνηγός και τρέχει πολύ γρήγορα.. καταλήγω λοιπόν στο τσιτάχ..
(Ωστόσο επειδή δεν θα μου δωθεί η δυνατότητα της επιλογής και επειδή το κάρμα μου είναι επιβαρυμένο μάλλον θα επιστρέψω στη γη στην καλύτερη των περιπτώσεων ως.. σκουλήκι!!):wacko::cry:
Fotini Christodoulou
02-08-2007, 02:36 PM
(Ωστόσο επειδή δεν θα μου δωθεί η δυνατότητα της επιλογής και επειδή το κάρμα μου είναι επιβαρυμένο μάλλον θα επιστρέψω στη γη στην καλύτερη των περιπτώσεων ως.. σκουλήκι!!):wacko::cry:
(κι εμένα με βλεπω σαρανταποδαρούσα:embarrest.να δώσουμε ραντεβού στο 2ο λαγούμι 3ο δεντρο δεξιά;;:laugh:Να εχουμε παρέα τουλάχιστον:laugh:)
Επιμένω πάντως στον λύκο αν ειχα επιλογή.:love:
kritikia
02-08-2007, 02:46 PM
[QUOTE=roadrunner;36837](κι εμένα με βλεπω σαρανταποδαρούσα:embarrest.να δώσουμε ραντεβού στο 2ο λαγούμι 3ο δεντρο δεξιά;;:laugh:Να εχουμε παρέα τουλάχιστον:laugh:)QUOTE]
Και βέβαια!!! Προβλέπω την αρχή μιας εξαιρετικής φιλίας.. ελπίζω να μην τα μπερδέψω και πάω στο 3ο λαγούμι 2ο δέντρο αριστερά!!! :laugh::laugh: τα σκουλήκια δυστυχώς δεν έχουν όραση και φοβάμαι μήπως χάσω τον δρόμο..:laugh::laugh:
GELLO
02-08-2007, 04:02 PM
θα ήθελα να ήμουν ένα πουλί, περιστέρι, καναρίνι ή κάποιο με μεγαλύτερες αντοχές και δυνάμεις, να πετάω και να ταξιδεύω, να βλέπω καινούργια πράγματα και καινούργια μέρη...
Barbie_girl19
02-08-2007, 06:07 PM
θα ήθελα να ήμουν ένα πουλί, περιστέρι, καναρίνι ή κάποιο με μεγαλύτερες αντοχές και δυνάμεις, να πετάω και να ταξιδεύω, να βλέπω καινούργια πράγματα και καινούργια μέρη...
Και εγώ.. Από μικρή μου άρεσε αυτή ιδέα...:nuts:
εφη ταδε-ταδε εφη
28-12-2007, 09:51 PM
[QUOTE=kiaRRa;32405]Επίσης και όταν της κόβεις το κεφάλι, συνεχίζει απτόητη! Αυτό δεν είναι ζώο αλλά λάθος της Φύσης...:mad:
Και τελικά πεθαίνει από τη πείνα (η κατσαρίδα)!!!:wacko:
Αν ερχόμουν με άλλη μορφή θα ήθελα να έρθω σαν Αετός!!¨Ομορφος,περήφανος,α γέρωχος,δεν τον ενοχλεί κανείς εκεί πάνω!!!:clapping:
stabie
04-01-2008, 10:12 AM
θα ήθελα να είμαι αράχνη....
μμμμμ γυναικα αράχνη πιο συγκεκριμμένα....:bigsmile::wink2::re spect::eek:
katakalou2004
04-01-2008, 10:50 PM
Αν υπάρχει έστω και ένα ζώο που να τρώει όσο θέλει και να μην παχαίνει, αυτό θα ήθελα να ήμουν εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ramonaki
05-01-2008, 02:08 AM
Ιπποκαμπος θα ηθελα να ημουν για να μην εχω αναγκη κανεναν στο σεξ μιας και ειναι ερμαφροδιτα:bigsmile: Τρυποκαρυδος επισης μιας και μου κανει λιγο παλαβουτσικος ή καστορας μιας και ειναι ο καλυτερος μαστορας:toung:
εφη ταδε-ταδε εφη
05-01-2008, 11:43 AM
Αν υπάρχει έστω και ένα ζώο που να τρώει όσο θέλει και να μην παχαίνει, αυτό θα ήθελα να ήμουν εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι σκέψη!!!!Μαζί σου!!!!!!!
skorpaki
05-01-2008, 03:14 PM
Αν ξαναγυρνούσα στη Γη σε μορφή ζώου θα ήθελα να ήμουν ένας Λευκός Λύκος....
sijohn
11-02-2008, 11:01 AM
Αετός αρσενικός, ελεύθερος και δυνατός.
skorpio
04-04-2008, 10:29 PM
Θα ήθελα να ήμουν κύκνος.Είναι το αγαπημένο μου,πολύ όμορφο...
nanstenka
04-04-2008, 11:53 PM
Θέλω να γράψω πολλές επιλογές αλλά θα αρκεστώ σ' αυτήν.
Θα ήθελα να ήμουν η βασσίλισσα των μελισσών στο μεγαλύτερο μελίσσι!
ΦΙΛΙΟΣ
05-04-2008, 10:04 AM
Θα ήθελα να είμαι αετός να πετάω και να παρατηρώ την ζωή απο ψηλά!!
Να πετάω γρήγορα και δίχως μποτιλιάρισμα απο πόλη σε πόλη.
sora88
07-04-2008, 11:08 AM
θα συμφωνησω με τον ''wind'',ενας μαυρος,ανεξαρτητος πανθηρας,η μια λιονταρινα,δυνατη και επισης ανεξαρτητη,και δυναμικη.
VAFIKOS
07-04-2008, 01:02 PM
εγω παλι θα ηθελα να επιστρεψω ως θεος.μονο ετσι θα ειχα τον κοσμο που θα ηθελα.:σφύριγμα:crazy:
pecora nera
07-04-2008, 01:11 PM
Γουρούνα!:toung:
pigasos
07-04-2008, 01:18 PM
Εγώ θα ήθελα να γίνω γεράκι, να πετώ ψηλά.
:bigsmile:
aries engineer
07-04-2008, 02:39 PM
Θα ηθελα να ημουν σκυλι και να ζουσα στην αυλη του Νικολα Σαρκοζι...:love::love::toung::toung:
colibri
07-04-2008, 02:48 PM
Και εγώ colibri...
και να πετούσα εδώ και εκει...
Μάλλον κάπου στον Αμαζόνιο...
:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
VAFIKOS
07-04-2008, 02:57 PM
Θα ηθελα να ημουν σκυλι και να ζουσα στην αυλη του Νικολα Σαρκοζι...:love::love::toung::toung:
περι ορεξεως...κολοκυθοπιτα!:lol::lo l:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
16-05-2008, 12:47 AM
λελεκι θα ηθελα να ημουν
VAFIKOS
16-05-2008, 12:50 AM
λελεκι θα ηθελα να ημουν
γιατι, για να μας φερνεις μωρα;:blink::love:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
16-05-2008, 01:03 AM
και για αυτο!!!!αλλα παντα με εντυπωσιαζε το γεγονος της μεταναστευση τους τον φθινωπορο προς την βορεα αφρικη και η επιστροφη τους την ανοιξη σε ορισμενα μερη της πατριδας μας εξω απο το σπιτι μου στο χωριο μου καθε χρονο ερχονταν το ιδιο ζευγαρι και η πρωτη τους δουλεια ηταν να επιδιορθωσουν την τεραστια φωλεια τους
VAFIKOS
16-05-2008, 01:07 AM
και για αυτο!!!!αλλα παντα με εντυπωσιαζε το γεγονος της μεταναστευση τους τον φθινωπορο προς την βορεα αφρικη και η επιστροφη τους την ανοιξη σε ορισμενα μερη της πατριδας μας εξω απο το σπιτι μου στο χωριο μου καθε χρονο ερχονταν το ιδιο ζευγαρι και η πρωτη τους δουλεια ηταν να επιδιορθωσουν την τεραστια φωλεια τους
ωραια εικονα! μου συμβαινει το ιδιο αλλα με χελιδονια.η δικια τους φωλια ειναι κουτσικη οπως και τα μωρα τους! :love:
white diamond
16-05-2008, 08:47 AM
Αν σας δινόταν λοιπόν η ευκαιρία να έρθετε στην Γη σε μια άλλη μορφή ζωής (π.χ. κάποιο ζώο), τι θα προτιμούσατε να είστε? Ποιο άλλο είδος ζωής πιστεύετε πως θα σας αντιπροσώπευε? :rolleyes:
περιστερι! για να μπορω να πεταξω μακρια..να μαι ελευθερη...
voulatain
17-05-2008, 06:32 PM
Aν και αγαπω την υπαρξη μου ετσι οπως ηρθε στη γη,σαν ζωο αν επελεγα εγω θα ημουν αετος σιγουρα.Δυνατος,αγριος,ανε αρτητος,ελευθερος.
ArialMind
25-05-2008, 12:45 AM
Θα ήθελα να ήμουν γάτα. Γιατί μπορεί να ζεί ελεύθερη και μόνη(ανεξάρτητη) και σε πλησιάζει μόνο όταν εκείνη έχει ανάγκη από τρυφερότητα και χάδια.:banana
κατ' αντιστοιχία... γάτα αδέσποτη στα κεραμίδια της στέγης του George Clooney:love::love::love:
* με την ελπίδα ότι ο GC σαν ευαίσθητος ταύρος κ αυτός θα με... "σπίτωνε" κ δεν θα ήμουν αδέσποτη πια!!
getzaki
25-05-2008, 04:19 PM
Τι άλλο θα μπορούσε να είναι ένα καρκινοκριαράκι???
Κριάρι φυσικά!!
Αρχηγός και προστάτης του κοπαδιού...
Δείμων
25-05-2008, 05:00 PM
Βίδρος!!!!
tavrina
29-05-2008, 02:37 PM
Καλημέρα σας,
εγώ προσωπικά θα ήθελα να ήμουν δελφίνι, ελεύθερο,έξυπνο και φιλικό. Ταυράκι θα ήθελα αλλά παίζει να με έβαζαν σε καμιά αρένα ντοπαρισμένο και να με στείλουν.....:laugh::laugh::laugh::laugh:
tsabikaki
01-06-2008, 02:40 AM
αμα πω κατσαριδα επειδη επιβιωνη κ μετα απο πυρινικο πολεμο,θα ειναι πολυ.... κατι;
τελος παντων αποφασιστε καλε για μενα
να σας πω οτι συχαινομε τις κατσαριδες αλλα με ενθουσιαζει το γεγονος οτι μπορουν να επιβιωσουν σχεδον παντου.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΜΩΣ ΜΗ ΜΕ ΠΑΤΗΣΕΤΕ
φιλακια
black moon
01-06-2008, 03:15 AM
αμα πω κατσαριδα επειδη επιβιωνη κ μετα απο πυρινικο πολεμο,θα ειναι πολυ.... κατι;
τελος παντων αποφασιστε καλε για μενα
να σας πω οτι συχαινομε τις κατσαριδες αλλα με ενθουσιαζει το γεγονος οτι μπορουν να επιβιωσουν σχεδον παντου.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΜΩΣ ΜΗ ΜΕ ΠΑΤΗΣΕΤΕ
φιλακια
Σιγά που θα σ' αφήσουμε κιόλας!Κι απο τα σχεδόν παντου που θα περνάς εσυ κουνάμενη συνάμενη,να ερθεις και πάνω μας.Κι απο οικολογικής απόψεως να το πάρεις,αφου θα επιβιώνεις σχεδόν παντου......ε, απο κάτι κι εσυ πρεπει να "πηγαίνεις".......για να τηρούνται κι οι ισορροπίες :bigsmile:
Ερωδιός
Αν δεν το μπερδεύω με άλλο πουλί, βρίσκει μια φορά το ταίρι του και μένει για πάντα μαζί του. Πόσουσ μπελάδες θα είχα γλιτώσει έτσι :cry:
Μητσάκος
01-06-2008, 11:53 AM
Ερωδιός
Αν δεν το μπερδεύω με άλλο πουλί, βρίσκει μια φορά το ταίρι του και μένει για πάντα μαζί του. Πόσουσ μπελάδες θα είχα γλιτώσει έτσι :cry:
Το ίδιο και οι πιγκουίνοι! και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι του ζωικού βασιλείου. Μήπως θα έπρεπε να το ψάξεις λίγο περισσότερο; :bigsmile:
Δείμων
01-06-2008, 08:05 PM
Σιγά που θα σ' αφήσουμε κιόλας!Κι απο τα σχεδόν παντου που θα περνάς εσυ κουνάμενη συνάμενη,να ερθεις και πάνω μας.Κι απο οικολογικής απόψεως να το πάρεις,αφου θα επιβιώνεις σχεδόν παντου......ε, απο κάτι κι εσυ πρεπει να "πηγαίνεις".......για να τηρούνται κι οι ισορροπίες :bigsmile:
...Το θέμα είναι ποιός θα το αναλάβει! :bigsmile::bigsmile::bigsmile: Γιατι για «ποιά» ας μην το συζητάμε :toung:
Χμ.. Ηχώ Αιγόκερως είπαμε, σωστά? Πρέπει μάλλον, εκτός από τις συνήθειες του ζωϊκού βασιλείου, να εξετάσεις το ωροσκόπιό σου γιατί πρέπει να υπάρχει και άλλη «γη»....
skorpion
01-06-2008, 08:18 PM
Χμ.. Ηχώ Αιγόκερως είπαμε, σωστά? Πρέπει μάλλον, εκτός από τις συνήθειες του ζωϊκού βασιλείου, να εξετάσεις το ωροσκόπιό σου γιατί πρέπει να υπάρχει και άλλη «γη»....
Και γιατι να ειναι γη και να μην ειναι νερο?
black moon
01-06-2008, 08:24 PM
Για να αναρωτιέσαι ποιος, πάντως κι εσυ το ζόρι σου θα το τραβάς :σφύριγμα.....ασε γιατι εχω δει άντρα να σημαδεύει κατσαριδούλα με αεροβόλο στην κουζίνα του πατρικου του, και να εχει κανει κόσκινο τους τοίχους, φωνάζοντας "αν δεν την πετύχω την #@$%$# δεν κοιμάμαι σημερα εδω":w00t: .....Αντρες σου λεει μετα!:toung:
getzaki
01-06-2008, 11:18 PM
χαχαχα...
Καλά αυτός, τα παντελόνια τα φοράει γιατί κρυώνει..
:love::love::love::love::love::love:
Μητσάκος
01-06-2008, 11:46 PM
χαχαχα...
Γνωρίζεις κάποιον άλλον λόγο;
argy29
02-06-2008, 12:31 AM
θα ήθελα να επιστρέψω σαν λιονταρι.....
...Το θέμα είναι ποιός θα το αναλάβει! :bigsmile::bigsmile::bigsmile: Γιατι για «ποιά» ας μην το συζητάμε :toung:
και άλλη γή; Πού είναι να πάω να μεταναστεύσω;
starfish
02-06-2008, 12:04 PM
χαχαχα...
Η απεχθεια απεναντι στις κατσαριδες δεν κοιταζει φυλο!! Ποιος θα κοιμοταν ξεροντας οτι τριγυρναει στο δωματιο του αυτο το αχαρακτηριστο εντομο;; :nuts::nuts:
Παντως εμενα μου δημιουργηθηκε η εξης απορια: Γιατι να θελει καποιος να επιβιωσει μετα απο εναν πυρηνικο πολεμο; :nuts::weird: Και μαλιστα με οποιοδηποτε τιμημα;; [Να γινει κατσαριδα!! μπρρρρρρρρ!!]:weird::cry:
Δείμων
02-06-2008, 12:29 PM
Για να αναρωτιέσαι ποιος, πάντως κι εσυ το ζόρι σου θα το τραβάς :σφύριγμα
Όχι ψυχή μου, έχω σκοτώσει κατσαρίδα με τηγάνι πάνω στο μάρμαρο της κουζίνας :nuts: (από εκείνες τις μεγάλες τις ζουμερές, κατάλαβες..!) Το μόνο πρόβλημα με αυτά τα συμπαθή κατά τα άλλα ζωάκια είναι ότι τους αρέσει το σκοτάδι γι αυτό μόλις ανάψουμε το φως και είναι στο πάτωμα τρέχουν να κρυφτούν - και από τον πανικό τους μπορεί να χωθούν στο μπατζάκι μας αν βρεθούν κοντά. Εάν φοράμε σορτσάκι ή φούστα τέτοια πιθανότητα δεν υπάρχει!
Ηχώ κι αν η άλλη είναι χειρότερη? :bigsmile: Αλλά με μπέρδεψες τώρα, γιατί οι Αιγόκεροι τέτοια τολμήματα δεν. Scorpion υπέθεσα γη γιατί το νερό ναι μεν είναι ευαίσθητο και πιθανόν υποφέρει περισσότερο (αλλά το ξεπερνάει γρήγορα, νερό είναι αυτό...) και η σταθερότητα που αποζητά «πηγάζει» από τον φόβο των έντονων συναισθημάτων του χωρισμού και της απόρριψης. Έτσι λειτουργούν κυρίως τα ψαράκια. Η γη προτιμάει την σταθερότητα από τον φόβο του κάθε είδους αλλαγών και την αβεβαιότητα του καινούργιου, του νέου, του αδοκίμαστου. Βασικό χαρακτηριστικό του Αιγόκερου...
getzaki
03-06-2008, 01:09 AM
Βίδρος!!!!
¶σχετο: Τι ζώο είναι ο Βίδρος??
Γιατί στο λεξικό δεν υπάρχει και στο ιντερνετ το μόνο που υπάρχει είναι επίθετο..
Μήπως είναι το αφεντικό σου???
Σκέψεις κάνω τώρα, έτσι..???
:love::love::love::love::love:
Μητσάκος
03-06-2008, 07:39 AM
¶σχετο: Τι ζώο είναι ο Βίδρος??
Γιατί στο λεξικό δεν υπάρχει και στο ιντερνετ το μόνο που υπάρχει είναι επίθετο..
Μήπως είναι το αφεντικό σου???
Σκέψεις κάνω τώρα, έτσι..???
:love::love::love::love::love:
Μήπως είναι το αρσενικό του ...βίδρα; (ενυδρίδα) :cheesy:
Δείμων
03-06-2008, 10:45 AM
Ακριβώς το βρήκε ο Μητσάκος Perfect - αλλά παρακαλώ βίδρος θαλάσσιος, εισαγόμενος, και όχι του... γλυκού νερού που έχουμε στην Ελλάδα! (Sea Otter (http://www.google.gr/search?num=50&hl=el&newwindow=1&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ael%3Aofficial&hs=C74&q=sea+otter&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF %83%CE%B7&meta=)).
Για να... συστηθώ λίγο παραπάνω, αυτό το μικρό θηλαστικό είναι αμφίβιο, παιχνιδιάρικο, έξυπνο, χαριτωμένο, ευκίνητο, κοινωνικό, και από το επιστημονικό του όνομα Lutrinae - Lutra έχουν ονομαστεί τα λούτρινα. Αυτό τα λέει όλα!
Είναι από τα ελάχιστα θηλαστικά που χρησιμοποιούν εργαλεία: βουτάει μέσα στο νερό και ανασηκώνοντας τις πέτρες (είναι το μοναδικό θαλάσσιο ζώο που το κάνει αυτό) πιάνει και φέρνει στην επιφάνεια όστρακα. Ξαπλώνει ανάσκελα στο νερό, τα ακουμπάει στην κοιλιά του, και τα χτυπάει με μία πέτρα που έχει φέρει επίσης από τον βυθό για να ανοίξουν! Επίσης είναι το μοναδικό θαλάσσιο θηλαστικό που πιάνει ψάρια με τα «χέρια» του και όχι με τα δόντια.
Από όλα τα παραπάνω δεν είναι το πιο ταιραστό ζωάκι για έναν Δίδυμο - με Ποντικό κιόλας στο Κινέζικο μιας και οι βίδρες ανήκουν και στα τρωκτικά? :love: :love: :love:
Για να αναρωτιέσαι ποιος, πάντως κι εσυ το ζόρι σου θα το τραβάς :σφύριγμα.....ασε γιατι εχω δει άντρα να σημαδεύει κατσαριδούλα με αεροβόλο στην κουζίνα του πατρικου του, και να εχει κανει κόσκινο τους τοίχους, φωνάζοντας "αν δεν την πετύχω την #@$%$# δεν κοιμάμαι σημερα εδω":w00t: .....Αντρες σου λεει μετα!:toung:
το έχω περάσει κ εγώ αυτό... κ μάλιστα ξημερώματα 5 το πρωί μετά από ξενυχτι!!! :wacko:
tetraktis
03-06-2008, 06:14 PM
Μάλλον δέντρο στην άκρη ενός ψηλού γκρεμού. Να απλώνω τα κλαδιά μου στο κενό να τα λούζει ο ήλιος. Να με χτυπούν οι καταιγίδες. Να με στεγνώνουν οι άνεμοι. Να βιώνω τη ζωή μου χωρίς εκλογικεύσεις.
Και το κυριότερο, να μην με βρεί ποτέ ο άνθρωπος!!!:cheesy:
flame
11-06-2008, 01:49 AM
Αετός περήφανος ανεξάρτητος και ελεύθερος....
Γεράκι
11-06-2008, 06:05 PM
Τι άλλο?? Γεράκι ή άλογο
flame
11-06-2008, 06:48 PM
το έχω περάσει κ εγώ αυτό... κ μάλιστα ξημερώματα 5 το πρωί μετά από ξενυχτι!!! :wacko:
Το κουνούπι είναι πιο επικίνδυνος εχθρός;;; Μια νύχτα γεμάτη αγωνία καλοκαίρι στη Σκιάθο κυνηγούσαμε (εγώ συμπαράσταση )ένα πολύ επικίνδυνο ενοχλητικό για να μας αφήσει να κοιμηθούμε τελικά γύρω στις 4.30 το πρωί...
tsabikaki
15-06-2008, 03:17 AM
η απαντηση στην ερωτηση γιατι να θελει να επιβιωση και μετα απο πυρινικο πολεμο η κατσαριδουλα εινα οτι ισως ετσι καταφερει μαζι με αλλες κατσαριδουλες να φτιαξει εναν πιο καλο ή μαλλον καλοσυνατο κοσμο καινουριο που να μπορουμε να κανουμε περισσοτερα ονειρα
αν η κατσαριδουλα ηταν δελφινακι θα επιβιωνε?
ααααχ παιδια μολις πατησα μια κ μετα λενε η απολυμανση κανει θαυματα
φιλουθκια
kiaRRa
15-06-2008, 03:34 AM
Τελικά μετά από σκεψη αναθεωρω. Λεοπάρδαλη θα ήμουν! Μου πάει πιο πολύ!:toung:
Εχουν και πολύ ωραία δοντάκια!:bigsmile:
skorpion
15-06-2008, 06:19 PM
κατσε κι αμα ειναι καλυτερα εκει που εισαι πριν να ξαναγεννηθεις γιατι να ξαναγεννηθεις...μπα εγω λεω να μεινω εκει την επομενη φορα χα χα χα!
ΠΙΡΦΙΡΙΦΙ
16-06-2008, 03:40 AM
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ " ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ "... ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΦΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ " ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ "... ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΦΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!
ναι... αλλά πεθαίνει πολύ σύντομα... :cry:
kounabakos
16-06-2008, 01:02 PM
θα ηθελα να ημουν κ παλι ανθρωπος σε καποια αλλη ισως εποχη με λιγοτερο ψεμα και πραγματικη αγαπη να ειχα το ετερον μου ιμιση και μαζι να βλεπαμε ολον αυτον τον κοσμο που ο θεος επλασε για μας. δυστηχως ομως ζουμε σε ενα ψεμα!!!
moutro28
16-06-2008, 07:07 PM
Δελφίνι και πάλι δελφίνι.
ΠΙΡΦΙΡΙΦΙ
17-06-2008, 02:23 AM
ναι... αλλά πεθαίνει πολύ σύντομα... :cry:
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!:bigsmile:
starfish
17-06-2008, 01:24 PM
η απαντηση στην ερωτηση γιατι να θελει να επιβιωση και μετα απο πυρινικο πολεμο η κατσαριδουλα εινα οτι ισως ετσι καταφερει μαζι με αλλες κατσαριδουλες να φτιαξει εναν πιο καλο ή μαλλον καλοσυνατο κοσμο καινουριο που να μπορουμε να κανουμε περισσοτερα ονειρα
αν η κατσαριδουλα ηταν δελφινακι θα επιβιωνε?
ααααχ παιδια μολις πατησα μια κ μετα λενε η απολυμανση κανει θαυματα
φιλουθκια
Καλη μου δεν μπορω να ξερω βεβαια τι φιλοσοφικες αναζητησεις εχει μια κατσαριδα [δεν το αποκλειω κι ολας..:cheesy:] αλλα μου φαινεται απιθανο να επιθυμει να φτιαξει εναν καλυτερο κοσμο και μαλιστα, μετα απο μια πυρηνικη καταστροφη. Ισως βεβαια ο κοσμος να ειναι
πραγματι καλυτερος ή και τελειος ακομη για το ειδος της, αλλα εγω μπροστα στην εικονα ενος κατεστραμενου σκοτεινου πλανητη οπου σερνονται παντου κατσαριδες, προτιμω τον θανατο :weird::wacko::cry::cry:
tsabikaki
18-06-2008, 01:22 AM
μαλον εχεις δικιο γλυκια μου
γιατι σημερα αποφασισα οτι δε ξερω τι θελω να ειμαι
κ στη τελικη καποια στιγμη αν γυρισω πισω ας γυρισω οπως ναναι
σημασια εχει ειτε ειμαστε κατσαριδες ειτε αλογα ή ακομη ξαναρθουμε σαν ανθρωποι να μπορουμε να ειμαστε ευτιχισμενοι, χαρουμενοι, αληθινοι και ελευθεροι