View Full Version : Αλλάζουν οι προβλέψεις??
mariamilo
24-09-2007, 11:46 AM
Επειδή είναι λίγο περίεργη η ερώτηση που θα κάνω θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιό περιγραφική γίνετε!
Πιστεύετε ότι οι προβλέψεις κ γενικά αυτά που είναι "γραμμένα" στα άστρα για τον καθένα μας, μπορούν να αλλάξουν ανάλογα με τη "δουλειά" που κάνει ο καθένας στον εαυτό του?
Αν πχ κάποιος κάνει ψυχανάλυση, ή κάποια άλλη θεραπεία η οποία τον βοηθάει να ξεπεράσει θέματα καρμικά, αυτό μπορεί να αλλάξει τα γραμμένα?
Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις απόψεις σας!
Λίλιαν Σίμου
24-09-2007, 02:29 PM
Αγαπητή mariamilo
Αν και υπάρχει μία μερίδα αστρολόγων που αρέσκονται να βλέπουν το ωροσκόπιο σαν "καταδίκη", δεν συμφωνώ. Μία αρχαία γνώση, με βάθος και ποιότητα που οι περισσότεροι δεν έχουμε καν αγγίξει όσο κι αν τη μελετάμε, δεν δημιουργήθηκε για να πληροφορεί τον άνθρωπο για την...κακομοιριά του! Αυτό ανήκει σε νοοτροπίες που τους ταιριάζει η συγκεκριμένη θεώρηση της ζωής.
Επομένως πράγματι, ο άνθρωπος όσο δουλεύει τις αδυναμίες του, τόσο περισσότερο βελτιώνει το "πεπρωμένο' του και αλλάζει το μέλλον του. Αρκεί να επιμείνει και να θέλει. Μπορεί λίγα πράγματα να μην αλλάζουν για καρμικούς λόγους, επειδή είναι βασικά μαθήματα εξέλιξης, αλλά τα περισσότερα υπόκεινται στην ελεύθερη βούληση. Εξ άλλου, όπως λέει και ο Μπαχ "όταν θέλεις πραγματικά κάτι, όλο το Σύμπαν συνομωτεί να στο προσφέρει!". Συχνά, αφήνουμε την αδυναμία της θέλησης στο "κακό μας ωροσκόπιο" επειδή είναι εύκολο να μας φταίει πάντα ένας άλλος.
Ακόμη και η καρμική διαδρομή ως ένα βαθμό αλλάζει, όσο αλλάζουμε εμείς. Το Σύμπαν, ο Θεός ή ό,τι άλλο πιστεύετε, δίνει πάντα ευκαιρίες στη ψυχή που προσπαθεί.
Η αστρολογία λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά κι αυτό φαίνεται στον κλάδο της ψυχολογικής αστρολογίας, και ειδικά με την βοήθεια των Κενταύρων. Εκεί που υπάρχουν αδυναμίες, τις επεξεργαζόμαστε και μαθαίνουμε να τις ξεπερνάμε. Αν θέλουμε!
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
mariamilo
24-09-2007, 02:53 PM
Κυρία Σίμου, σας ευχαριστώ πολύ για την άποψη σας.
Έχω ένα πολύ καλό φίλο ο οποιός ασχολείτε με την αστρολογία πολλά χρόνια, κ ο οποίος μου έχει προβλέψει ανα καιρούς διάφορα προσωπικά θέματα, επιτυχως σχετικά.
Μία από τις τελευταίες του προβλέψεις ήταν ότι βλέπει να κάνω την επόμενη μου σοβαρή σχέση όταν ο Κρόνος πάει στο Σκορπιό, κάτι το οποίο ξέρετε καλύτερα από μένα μετά από πόσο καιρό μιλάμε!
Εγώ επειδή γενικότερα ασχολούμαι πολύ με διάφορες μεθόδους κ θεραπείες self improvement (αν μπορώ να τις αποκαλέσω έτσι), ήθελα να ρωτήσω. Θεωρείτε οτι αύτό είναι μία τάση που δείχνει το προσωπικό μου ωροσκόπιο κ ότι είναι ανατρέψιμο, ή ότι όντως έτσι θα γίνει?
emmalene
24-09-2007, 02:58 PM
Αγαπητη Mariamilo δεν ξερουμε τον χαρτη σου αλλα χωρις να θελω να προσβαλω καποιον..η Αστρολογια δεν ειναι αυτο ακριβως.Δηλαδη να κανουμε προβλεψεις για μετα απο 7 χροναι!Ειναι μεθοδος αυτογνωσιας.Αν το δεις ετσι και μελετησεις τοτε θα βγαλεις και προσωπικα συμπερασματα.:bigsmile:
mariamilo
24-09-2007, 03:06 PM
13/7/1979, 0830 Ηράκλειο Κρήτης!:toung::toung:
Εντάξει εννοείτε ότι δεν περιμένω ανάλυση, απλώς ήθελα να ακούσω απόψεις γενικότερα περί του θέματος..
Ευχαριστώ!
emmalene
24-09-2007, 03:13 PM
Η γενικη αποψη και η φιλοσοφια εδω ειναι οτι δεν κανουμε προσωπικες προβλεψεις οχι γιατι βαριομαστε η δεν γνωριζουμε απλα γιατι δεν υπαρχει κανενας λογος να αγχωνονται τα μελη.Αν διαβασεις θα δεις οτι υπαρχουν τα παντα για να κατανοησεις μονη σου και οτι χρειαστεις ειμαστε εδω.Επισης μπορεις να θεσεις οτι θεμα σε απασχολει οχι ομως προσωπικο και να σου απαντησουν οι αστρολογοι που συνεργαζονται με το site.Για ωροσκοπο χαρτες και τετοια ειμαστε στην διαθεση σου.:bigsmile:
mariamilo
24-09-2007, 03:18 PM
Ναί το ξέρω ότι δεν κάνετε προβλέψεις κτλ..
Έχω διαβάσει αρκετά, απλώς μάλλον ψάχνω κάποιον να μου διαψεύσει τη πρόβλεψη!!:bigsmile::lol:
Αλλά από την άλλη μπορώ κ να πώ ότι οκ, αυτή είναι μία άλφα τάση, χωρίς να σημαίνει ότι αυτό ειναι καί αυτό που θα γίνει!
emmalene
24-09-2007, 03:30 PM
Για οποιαδηποτε απορια σχετικα με τον χαρτη σου παντως μπορεις να ρωτησεις και εδω.Οψεις, θεσεις πλανητων κτλ. Οι εραστές της Αστρολογίας (http://myhoroscope.gr/forumdisplay.php?f=114)
Fotini Christodoulou
24-09-2007, 03:33 PM
Ναί το ξέρω ότι δεν κάνετε προβλέψεις κτλ..
Έχω διαβάσει αρκετά, απλώς μάλλον ψάχνω κάποιον να μου διαψεύσει τη πρόβλεψη!!:bigsmile::lol:
Αλλά από την άλλη μπορώ κ να πώ ότι οκ, αυτή είναι μία άλφα τάση, χωρίς να σημαίνει ότι αυτό ειναι καί αυτό που θα γίνει!
Αγαπητή mariamilo,
εχουμε πεί αρκετές φορές πως πρόβλεψη δεν μπορεί να στηριχθεί σε μιά οψη και μόνο.Οι προβλεψεις ειναι αποτέλεσμα μιας μεγαλης ερευνας του γενεθλιου, των διελευσεων και πολλών άλλων παραγόντων και σαφώς είναι δουλειά επαγγελματία η εστω ερασιτέχνη με επαγγελματικού επιπεδου γνωσεις.
Δεν χρειάζεται λοιπόν να αγχώνεστε.Μια όψη είναι απλά μία όψη.:bigsmile:
Λίλιαν Σίμου
24-09-2007, 03:38 PM
Αγαπητή φίλη
Για να απαντηθεί η απορία σας θα πρέπει για κάθε χρόνο να γίνουν τα συνήθη προγνωστικά συστήματα (τουλάχιστον τρία προοδευτικά, ηλιακή επιστροφή, ή και κάποια ακόμη, στο θέμα σας για πχ η επιστροφή της Αφροδίτης, οι διελεύσεις, οι εκλείψεις...) και να έχουμε άποψη για κάθε χρόνο. Μπορεί ο φίλος σας να είδε μία τάση, αλλά δεν πιστεύω πως για επτά χρόνια ανέλυσε όλα αυτά τα συστήματα. Επομένως μία γενική ιδέα με κάποια διέλευση θα είδε. Αυτό δεν σημαίνει κάτι. Μπορεί τότε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας την ιδέα της αγάπης, να γίνει κάτι πιο σοβαρό ή να παγώσετε κάτι που δεν σας είναι πια αρεστό. Από μία διέλευση δεν μπορούμε να έχουμε σαφή ένδειξη και συμπέρασμα.
Όπως είπαμε ήδη, ο άνθρωπος χτίζει το μέλλον του κάθε ημέρα και πολλά ανατρέπονται σε τέτοιες προβλέψεις αν το θέλουμε. Ο Γιογκανάντα, ο γνωστός γιόγκι, αναφέρει στην αυτοβιογραφία του πως οι Ινδοί αστρολόγοι του είχαν προβλέψει όταν γεννήθηκε, τρεις γάμους. Εκείνος, παρά τις αντιρρήσεις της οικογένειάς του, ήθελε να γίνει μοναχός. Τρεις φορές του έκαναν πρόταση να παντρευτεί, αρνήθηκε και έκανε αυτό που αποφάσισε εκείνος. Οι τάσεις υπήρχαν, αλλά ανατράπηκαν. Ο καθένας μπορεί να κάνει το μέγιστο και το ελάχιστο.
Εξ άλλου είναι λίγο αφελές να κάνουμε μακροχρόνια πρόβλεψη και να στεκόμαστε εκεί. Μετά από τόσα χρόνια, ίσως εσείς θέλετε να μείνετε μόνη ή να κάνετε μία σχέση με Κρόνια χαρακτηριστικά (σοβαρότητα, με διαφορά ηλικίας, καταξιωμένη κλπ). Ο άνθρωπος αλλάζει, τα άστρα που διαρκώς κινούνται αναδεικνύουν αυτό, όχι μία στασιμότητα. Όπως σας περιέγραψα για να είστε σίγουρη πρέπει κάθε χρόνο να κάνετε την πλήρη ανάλυση πρόγνωσης, που και πάλι διαμορφώνεται ανάλογα με την θέληση να ελέγχουμε τη ζωή μας.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
mariamilo
24-09-2007, 03:41 PM
Αγαπητή mariamilo,
εχουμε πεί αρκετές φορές πως πρόβλεψη δεν μπορεί να στηριχθεί σε μιά οψη και μόνο.Οι προβλεψεις ειναι αποτέλεσμα μιας μεγαλης ερευνας του γενεθλιου, των διελευσεων και πολλών άλλων παραγόντων και σαφώς είναι δουλειά επαγγελματία η εστω ερασιτέχνη με επαγγελματικού επιπεδου γνωσεις.
Δεν χρειάζεται λοιπόν να αγχώνεστε.Μια όψη είναι απλά μία όψη.:bigsmile:
Ναί το ξέρω ότι δεν βασίζονται μόνο σε μία όψη, αλλά είχε όλο μου το χάρτη όταν μου έλεγε διάφορα γενικα, κ εγώ τον ρώτησα πότε προβλέπει κάτι πιό μόνιμο κ μου είπε ότι η τάση είναι αυτή χωρίς να σημαίνει ότι κ έτσι θα γίνει..
mariamilo
24-09-2007, 03:46 PM
Α...οκ, τώρα κατάλαβα τί εννοείτε!
Ε ναι δε νομίζω να έκανε όλη αυτή τη διαδικασία που ανέφερε η κ Σίμου..
Έυχαριστώ πολύ πάντως!
emmalene
24-09-2007, 03:50 PM
Αρα αφου και αυτος συμφωνει με την κα.Σιμου και οσα σου ειπε και αφου βλεπω οτι σε ενδιαφερει η Αστρολογια,μπορεις να σχοληθεις και να μελετησεις.:laugh:Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο σημαντικη ειναι η αυτογνωσια στο να εχουμε καλυτερη ζωη.Σε ολα τα επιπεδα. μελετα και αυτο το αρθρο ειναι διαφωτιστικο αρκετα για τον ρολο της αστρολογιας http://www.myhoroscope.gr/showthread.php?t=4343