View Full Version : Ωροσκόπος
indoleblue
19-01-2005, 05:59 PM
Καλησπέρα,
θα ήθελα να μου λύσετε την εξής απορία: είμαι γεννημένη στις 02.10.70 περίπου στις 10:30-11:00 πμ στην Αθήνα. Ο Ωροσκόπος μου είναι στις τελευταίες μοίρες του σκορπιού, ή στις πρώτες του τοξότη. Διαβάζοντας τα χαρακτηριστικά των δύο ωροσκόπων δεν μπορώ να αποφασίσω τι με αντιπροσωπεύει περισσότερο! Και έντονο πάθος και αγάπη για ταξίδια και ελευθερία, και δράματα και ζωντάνια και απαισιοδοξία και αγάπη για τη ζωή. Πως μπορώ να βρω τον ωροσκόπο μου? Επίσης αν κάποιος έχει ωροσκόπο στις τελευταίες μοίρες π.χ. του σκορπιού ποιός είναι ο 1ος οίκος? ο σκορπιός, ή ο τοξότης?
Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα πολύ:)
Ευχαριστώ.
Λίλιαν Σίμου
20-01-2005, 09:35 AM
Αγαπητή indoleblue
Θα μπορούσατε να δείτε τις ευαισθησίες υγείας που σχετίζονται με τα δύο ζώδια. Είναι μία ένδειξη για το ποιο σας αντιπροσωπεύει. Οι ποιότητες διαφέρουν ουσιαστικά μεταξύ Σκορπιού και Τοξότη, ίσως πρέπει να σκεφθείτε πώς αισθάνεστε. Σαν το ένα ή το άλλο.
Ένας αστρολόγος μπορεί να κάνει διόρθωση ώρας γέννησης, αλλά αυτό θέλει σοβαρά γεγονότα ζωής και μελέτη συστημάτων πρόβλεψης για τις περιόδους των γεγονότων. Είναι πολύωρη εργασία, κι όχι κάτι το εύκολο και σύντομο. Για να δώσω ίσως κάποια βοήθεια, αν θέλετε, γράψτε μου τις ημερομηνίες (και ώρα αν είναι δυνατόν) γέννησης των γονέων σας και των αδελφών σας - αν έχετε. Θα δω αν αυτό με βοηθήσει.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
indoleblue
25-01-2005, 04:47 PM
Ευχαριστώ για την απάντηση! Δεν γνωρίζω τις ώρες γέννησης των άλλων μελών της οικογένειάς μου, για τη μητέρα μου δε ούτε την ακριβή ημερομηνία!!
Πατέρας 26/2/29
Μητέρα μέσα Σεπτέβρη, ή Νοέμβρη 1938
Αδελφός 14/3/73 11-12 πρωί
Ευχαριστώ και πάλι.
Λίλιαν Σίμου
26-01-2005, 01:09 AM
Αγαπητή indoleblue
Από τα στοιχεία που μου παραθέτετε, που είναι ελλιπή βέβαια, διαπιστώνω πως ο αδελφός σας έχει πάρει κληρονομικά σημεία του πατέρα κατά κύριο λόγο. Εσείς έχετε τη Σελήνη και τον Ήλιο από τον πατέρα, αλλά το θέμα του Ωροσκόπου είναι πιθανό, όχι σίγουρο, αν το κληρονομήσατε από τον πατέρα να είναι ο Τοξότης. Επειδή όμως μου λέτε τη μητέρα ίσως στα μέσα Νοεμβρίου, τότε είναι Σκορπιός στον Ήλιο της κι ενδέχεται να οφείλετε εκεί ένα Ωροσκόπο Σκορπιό.
Σίγουρα ο Τοξότης σας αντιπροσωπεύει σε μεγάλο βαθμό, γιατί ακόμη κι αν έχετε ελάχιστο μέρος του Σκορπιού στον πρώτο οίκο, το μεγαλύτερο μέρος ανήκει στον Τοξότη. Αλλά, γιατί δεν ζητάτε μία ληξιαρχική πράξη γέννησης, με κάποια πρόφαση (πχ για ένα διαγωνισμό,οτιδήποτε). Όχι πιστοποιητικό στον Δήμο, αλλά ληξιαρχική πράξη από το Ληξιαρχείο που σας δήλωσαν όταν γεννηθήκατε. Εκεί αναγράφεται η ώρα γέννησης. Ενδεχόμενα τα ΚΕΠ δέχονται αιτήσεις για τέτοιο χαρτί, ώστε να βρείτε τη λύση.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου