View Full Version : Η επίδραση του ωροσκόπου μετα τα 30...
MisSomething
19-09-2007, 06:21 PM
Αληθεύει οτι μετά τα 30 μας παίρνουμε τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του ωροσκόπου μας;Δηλαδη εγώ που είμαι ζυγός με ωροσκόπο σκορπιό μετα τα 30 μου θα συμπεριφέρομαι σαν σκορπιός; :blink:
emmalene
19-09-2007, 06:43 PM
Κοιτα δεν ειναι τοσο απλο..εγω τουλαχιστον δεν το εχω βιωσει στο χαρτη μου.μαλλον εχει μεγαλη σημασια και οι πλανητες που βρισκονται προοδευτικα.
kritikia
19-09-2007, 06:50 PM
Αληθεύει οτι μετά τα 30 μας παίρνουμε τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του ωροσκόπου μας;Δηλαδη εγώ που είμαι ζυγός με ωροσκόπο σκορπιό μετα τα 30 μου θα συμπεριφέρομαι σαν σκορπιός; :blink:
Νομίζω ότι ένας συνδυασμός και των δυο ζωδίων μπορεί να σου δώσει καλύτερη εικόνα, τουλάχιστον σε ότι αφορά τις προβλέψεις. Τώρα εάν αλλάζει η συμπεριφορά μας μετά τα 30 βασιζόμενη στα χαρακτηριστικά του ωροσκόπου.. τι να σου πω.. εγώ πάντως δεν λειτουργώ σαν Κριός (ωροσκόπος μου) αν και πολύ θα το ήθελα σε κάποιες στιγμές της ζωής μου!!
Toksotaki
19-09-2007, 11:50 PM
Νομίζω ότι ένας συνδυασμός και των δυο ζωδίων μπορεί να σου δώσει καλύτερη εικόνα, τουλάχιστον σε ότι αφορά τις προβλέψεις. Τώρα εάν αλλάζει η συμπεριφορά μας μετά τα 30 βασιζόμενη στα χαρακτηριστικά του ωροσκόπου.. τι να σου πω.. εγώ πάντως δεν λειτουργώ σαν Κριός (ωροσκόπος μου) αν και πολύ θα το ήθελα σε κάποιες στιγμές της ζωής μου!!
Aπο οσο ξερω αυτο συμβαινει γιατι ο Ηλιος ειναι το εγω μας,κατι που κατεχουμε ειναι κομματι μας,ο ωροσκοπος παλι ειναι ενα συνολο εμπειριων που πρεπει να περασουμε(σαν "σταθμο" γνωριζω και εγω τα 30) για να λειτουργουμε περισσοτερο με τα χαρακτηριστικα αυτου...οσο για προοδους μπορει να βγω εκτος αλλα δεν εχουμε την λεγομενη "κριση των 30" που αστρολογικα συνεπαγεται τον προοδευτικο κρονο να κανει σκληρη οψη με τον γενεθλιο?ισως εχει καποια σημασια
Λίλιαν Σίμου
20-09-2007, 01:09 AM
Αγαπητά μέλη
Υπάρχει αυτή η γενική εικόνα για τον ωροσκόπο, που σημαίνει την ώρα της προβολής μας σαν αυτόνομα όντα, μετά τη γέννα. Είναι το φυσικό μας σώμα. Όπως αυτό αναπτύσσεται, έτσι και οι ιδιότητές του θέλουν χρόνο να φανούν. Στατιστικά έχει φανεί πως πιο συνειδητοί για τις ιδιότητες του ζωδίου του Ωροσκόπου είμαστε μετά τα 30, δηλαδή μετά την επιστροφή του Κρόνου στη γενέθλια θέση του, όταν έχουμε εισπράξει σε πρώτο βαθμό την εμπειρία από κάθε τομέα της ζωής μας.
Αλλά υπάρχουν και ωροσκόποι "νεανικοί", κυρίως αυτός των Διδύμων, που μπορεί να διαφανεί αμέσως και φυσικά να κάνει το άτομο να λειτουργεί σαν αιώνιος έφηβος!
Σίγουρα όμως, μία κύρια όψη προς τον Ωροσκόπο από ένα πλανήτη, ειδικά ένα αργό πλανήτη, διαμορφώνει τα χαρακτηριστικά. Το ίδιο και ο κυβερνήτης του, ανάλογα με το ζώδιο και τις όψεις του.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
MisSomething
22-09-2007, 01:07 PM
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! :)