View Full Version : rania
RANIA
18-01-2005, 04:04 PM
Γειά σας, το όνομα μου είναι ράνια γεννήθηκα στο πειραιά στις 21/02/68
Είμαι ιχθύς με ωροσκόπο καρκίνο και θα ήθελα να μάθω γιά τα αισθηματικά μου
γιά το 2005.
Σας ευχαριστώ,
Λίλιαν Σίμου
19-01-2005, 12:21 AM
Αγαπητή RANIA
Για να δω σωστά τον χάρτη σας, θα ήθελα την ώρα γέννησης, καθώς ο Καρκίνος έχει όπως κάθε ζώδιο, 30 μοίρες. Δεν μπορώ να υπολογίσω έτσι τον χάρτη. Από την άλλη πλευρά, γιατί δεν κοιτάτε τις ερωτικές μας προβλέψεις για το 2005? Να δείτε και το ζώδιο του Ήλιου, αλλά κυρίως εκείνο του Ωροσκόπου. Υπάρχει ανάλυση ανά τρίμηνο. ΑΝ θέλετε να πάτε στη θεματική ενότητα που σας προτείνω, πατήστε εδώ (http://horoscope.gr/showthread.php?t=261)
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
RANIA
19-01-2005, 12:48 PM
Σας ευχαριστώ πολύ που απαντήσατε στο μήνυμά μου.
Εχω κοιτάξει τις προβλέψεις γιά το ζώδιο και τον ωροσκόπο μου
απλά αν έχετε να μου πείτε κάτι συμπληρωματικό , η ώρα γέννησής μου
είναι 13.50 το μεσημέρι
Σας ευχαριστώ πολύ, καλή σας ημέρα
Ρανια
Λίλιαν Σίμου
21-01-2005, 02:18 AM
Σας ευχαριστώ πολύ που απαντήσατε στο μήνυμά μου.
Εχω κοιτάξει τις προβλέψεις γιά το ζώδιο και τον ωροσκόπο μου
απλά αν έχετε να μου πείτε κάτι συμπληρωματικό , η ώρα γέννησής μου
είναι 13.50 το μεσημέρι
Σας ευχαριστώ πολύ, καλή σας ημέρα
Ρανια
Αγαπητή rania
Εκείνο που θα μπορούσα να σας πω, κοιτάζοντας εν συντομία τον γενέθλιο και τον ετήσιο χάρτη σας, είναι πως η νέα χρονιά, προδιαγράφεται κάπως στενόχωρη για σας. Θα έχετε την τάση να βλέπετε τα πράγματα σαν μία ταλαιπωρία και συναισθηματικά θα είστε αρκετά ευάλωτη, με τάσεις απαισιοδοξίας. Βέβαια, είναι μία χρονιά όπου θα αντιμετωπίσετε λάθη ή παραλείψεις του παρελθόντος. Καλή για ενδοσκόπηση και λιγότερο καλή για δράση. Προσέχετε στα αισθηματικά ζητήματα, να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη που έχετε κάνει, γιατί φαίνεται μία επαναφορά καταστάσεων και μία τάση να ξαναγυρίζετε σε παρελθούσες καταστάσεις, κάτι που δεν σας απελευθερώνει. Απομακρυνθείτε από το χθες, αφού αναγνωρίσετε τις αιτίες που εμπόδισαν την επιτυχία.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
RANIA
26-01-2005, 05:57 PM
Σας ευχαριστώ πολύ γιά την απάντηση σας στο μήνυμα μου, θα μπουρούσα να ρωτίσω και κάτι ακόμα???
ρανια