PDA

View Full Version : πρόσβαση

chandramani
13-09-2007, 02:17 AM
:unsure:Γιατί σε κάποια θέματα δεν έχω πρόσβαση;

*Astropeleki*
13-09-2007, 02:25 AM
Εξαρτάται!
Δεν μπορείς να δεις θέματα ή δεν μπορείς να απαντήσεις σε αυτά;

Ένα παράδειγμα θα μας διαφώτιζε :)

chandramani
13-09-2007, 02:47 AM
Ξαναέστειλα μήνυμα αλλά δεν το βρίσκω.Μάλλον μπλέχτηκα. Δεν μου επιτρέπεται η είσοδος και εμφανίζονται τρεις πιθανοί λόγοι. Και στη συναστρία όπου πρέπει να πληκτρολογήσω εκ νέου, ενώ είμαι συνδεδεμένη, τον κωδικό μου και το ψευδώνυμό μου.:weird:

allen
13-09-2007, 08:24 AM
Αγαπητό μέλος chandramani

το μήνυμά σας μεταφέρθηκε από την ενότητα "Ο Αστρολόγος σπίτι σας!", στην σωστή. Δηλαδή εδώ. Οπότε το μήνυμά σας δεν έχει χαθεί.

Στο θέμα μας! :)
Εάν δεν σας επιτρέπεται η είσδος, τότε ίσως να προσπαθείτε να απαντήσετε σε κάποιο θέμα, όπου πρόσβαση απάντησης στις ερωτήσεις των μελών έχουν μόνο πχ οι αστρολόγοι.
Στο δεύτερο θέμα που λέτε, ελέγξατε αν όντως δεν αποσυνδεθήατε κατά λάθος; Επίσης, με τι browser πλοηγείστε; Διοτι τυχαίνει, όποιος ανοιγει με μοζίλα firefox, κάποιες φορές να του ξαναζητείται κωδικός, παρόλο που είναι συνδεδεμένος (έχει τύχει σε πολλά μέλη, όπως και σε μένα που ανοίγω με μοζίλα). Εάν ισχύει κάτι τέτοιο, να σας δώσω ένα tip... Να συνδέεστε πάντα από την κεντρική των φόρουμς.

Καλημέρα σας

chandramani
13-09-2007, 01:24 PM
Εάν σας είναι εύκολο , καλοδεχούμενο!:bigsmile:

chandramani
18-09-2007, 01:49 PM
Προσπαθώ να διαβάσω κάποια άρθρα αλλά μόλις κλικάρω πάνω, βγαίνει ένα πλαίσιο το οποίο μου εξηγεί τρεις λόγους. Το ίδιο και στην συναστρία όπου μου βγαίνει ένα κουτάκι στο οποίο πρέπει να αναγράψω εκ νέου τα στοιχεία μου. Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει σε όλα τα άρθρα. Μήπως κάποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει;;;;;

ScP
18-09-2007, 02:12 PM
Δώστε ένα παράδειγμα άρθρου που δεν μπορείτε να διαβάσετε.

Το θέμα της σύνδεσης προφανώς έχει να κάνει με μη αποδοχή cookies; Δεν γνωρίζω πώς έχετε ρυθμισει τον υπολογιστή σας.
Δοκιμάστε την αποθήκευση του κωδικού σας όταν κάνετε σύνδεση.

chandramani
19-09-2007, 03:28 PM
Ας πούμε το άρθρο "βρες τον προσωσικό σου μύθο" ή την παραγγελιά της συναστρίας

ScP
19-09-2007, 03:38 PM
Ας πούμε το άρθρο "βρες τον προσωσικό σου μύθο" ή την παραγγελιά της συναστρίας

Τα προσεχώς θέματα δεν είναι προσπελάσιμα από κανένα μέλος. Δείχνουν αυτά που θα δημοσιευτούν την επόμενη εβδομάδα στην κεντική μας σελίδα.

Παραγγελίες για προσωπικές αναλύσεις δεν ανήκουν πλέον στο myHoroscope. Σύντομα θα άλλον συνεργάτη.

chandramani
19-09-2007, 05:00 PM
Tώρα μάλιστα κατάλαβα. Ευχαριστώ ΄πολύ ScP !:bigsmile: