View Full Version : [Συζήτηση] Martin Bryant: ο κατά συρροή δολοφόνος
Article Manager
10-09-2007, 12:20 PM
Στις 28 Απριλίου 1996, στο τουριστικό θέρετρο Port Arthur, ο διαβόητος κατά συρροή δολοφόνος της Τασμανίας και της Αυστραλίας Martin Bryant σκότωσε 35 άντρες, γυναίκες και παιδιά και τραυμάτισε άλλους 22. Τώρα βρίσκεται σε φυλακή υψίστης ασφαλείας στην Τασμανία και εκτίει ποινή 21 ετών φυλάκισης για κάθε θύμα του –735 χρόνια στο σύνολο–, χωρίς να έχει το δικαίωμα αποφυλάκισης. Ο Bryant περιγράφεται ως ένα νεαρό άτομο, νοητικά ανεπαρκές και πνευματικά δυσλειτουργικό, το οποίο πιθανόν πάσχει από σχιζοφρένεια ή από το Σύνδρομο Asperger. Αντιμετωπίζει ψυχωσικά επεισόδια που απειλούν μέχρι και τη ζωή του, ενώ δύο φορές αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής του από εγκαύματα στο νοσοκομείο των φυλακών. Το ερώτημα παραμένει: τί συνέβαινε στο μυαλό του Bryant εκείνη τη μοιραία μέρα;
Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: [Μεταφράσεις] Martin Bryant: ο κατά συρροή δολοφόνος (http://php56.astrowin3.org/forum/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CF%81%CE%AC%CF%83%C E%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%C E%B9%CE%B5%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-152/martin-bryant-%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%83%CF%85%CF%81%CF%81%CE%BF%CE%AE-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CF%8C%CE%BD%CE%BF%C F%82-13338/)
Λίλιαν Σίμου
10-09-2007, 10:17 PM
Εντυπωσιακό παράδειγμα, παρά την σκληρότητα του θέματος.
Συγχαρητήρια στην επιλογή!
libraD
25-09-2007, 04:17 PM
Τέλειο το άρθρο σας!!!:weird:
Δεν φανταζόμουνα ποτέ τί μπορεί να κρύβει το αστρολογικό προφίλ ενός serial killer!!!
Καταπληκτικό!!!
:wacko::amazed:
skorpion
25-09-2007, 08:30 PM
Δυστυχώς δεν υπάρχουν ψυχολογικά τεστ για την πνευματική υγεία και έτσι η κοινωνία εξακολουθεί να αναρωτιέται τι «τρέχει» με το μυαλό του Bryant. Ίσως η αστρολογία να μπορέσει να μας δώσει κάποιες απαντήσεις.
Αυτη η φραση ηταν μεσα στο προτοτυπο κειμενο του συγγραφεα ή μηπως η μεταφραση δεν ηταν ακριβης???? Και βεβαια υπαρχουν ψυχολογικα τεστ για την πνευματικη υγεια, αλλιως καλυτερα να απολυσουμε ολους του ψυχιατρους και τους ψυχολογους και να προσλαβουμε αστρολογους:blink:
επισης οσοι εχετε την σεληνη στον 1ο οικο και στον κριο την βαψατε!!!
Fotini Christodoulou
25-09-2007, 08:43 PM
Καλησπέρα scorpion:bigsmile:
Στο πρωτότυπο κείμενο γραφει ακριβώς αυτό ...σου παραθέτω το αναλογο κομματι:
He isn’t insane, he is not crazy, yet his actions that day were not the actions of a sane person. Unfortunately there are no psychological tests for sanity and so society continues to wonder what is going on in Bryant’s mind, maybe astrology can help us.
skorpion
26-09-2007, 02:58 AM
Καλησπέρα scorpion:bigsmile:
Στο πρωτότυπο κείμενο γραφει ακριβώς αυτό ...σου παραθέτω το αναλογο κομματι:
τοτε ο συγγραφεας ειναι ασχετος:blink:
Fotini Christodoulou
26-09-2007, 09:42 AM
Αγαπητή μου scorpion,:bigsmile:
Παρόλο που όπως μας ενημερώνεις υπάρχουν ψυχολογικά τέστ, δεν γίνονται σε όλο το κόσμο και σαφώς όχι σε αυτούς που φέρονται και λειτουργούν κανονικά και μιά μέρα απλά γίνονται δολοφόνοι, όπως ο Martin Bryant.
Αυτό θέλει να πεί και ο συγγραφέας: οτι ας πούμε το ψυχολογικό τέστ δεν είναι σαν το μαντού που κανουμε υποχρεωτικά στα σχολεία ως πιτσιρίκια,ώστε να προλάβει η κοινωνία το κακό, αλλά κάτι που εφαρμόζεται εάν και εφόσον καποιος δώσει δείγματα ψυχολογικών προβλημάτων.
Με αυτή την έννοια λοιπόν, αναφέρει ο συγγραφέας μπορεί η αστρολογία να δείξει κάποια πράγματα,να μας δώσει κάποιες ενδείξεις, σχετικά με τα ψυχολογικά προβλήματα και πουθενά δεν αναφέρει οτι η τέχνη της αστρολογίας αντικαθιστά την επιστήμη της ψυχιατρικής.
Ελπίζω να βοήθησα ως προς την διευκρίνηση του νοήματος:bigsmile:
Maroulita
26-09-2007, 10:51 AM
τοτε ο συγγραφεας ειναι ασχετος:blink:
Δεν ξέρω αν είναι άσχετος, πάντως οι προηγούμενες προτάσεις του κειμένου της εισαγωγής με βάζουν κάπως στο κλίμα της δικής του σκέψης:
Ο Bryant περιγράφεται ως ένα νεαρό άτομο, νοητικά ανεπαρκές και πνευματικά δυσλειτουργικό, το οποίο πιθανόν πάσχει από σχιζοφρένεια ή από το Σύνδρομο Asperger. Αντιμετωπίζει ψυχωσικά επεισόδια που απειλούν μέχρι και τη ζωή του, ενώ δύο φορές αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής του από εγκαύματα στο νοσοκομείο των φυλακών.
Φαντάζομαι ότι εδώ ο "ποιητής" θέλει να πει -χωρίς να υποδαυλίζει τον ψυχιατρικό κλάδο- ότι τα συγκεκριμένα κλινικά χαρακτηριστικά, που είχε ο Martin Bryant, δεν θα μπορούσαν να αιτιολογήσουν τα 35 θύματα και τους 22 τραυματίες...
Καμιά αστρολογία δεν μπορεί να αντικαταστήσει μία ιατρική επιστήμη. Νομίζω πως εδώ απλά ο Noel Eastwood ήθελε να προτείνει μία εναλλακτική προσέγγιση του προσώπου και τους συμβάντος, πώς τα συμπλέγματα και οι προβολές τους (κατά Carl Jung) ενεργοποιήθηκαν κ.λπ. κ.λπ.
skorpion
26-09-2007, 04:07 PM
Οπως και να χει οτι δεν υπαρχουν ψυχομετρικα εργαλεια που θα διαπιστωναν διαταραχες πνευματικες δεν ειναι αληθεια. Επισης σιγουρα δεν γινονται χωρις λογο αυτα τα τεστ ομως οταν καποιος διαπραττει τετοιο εγκλημα και διαπιστωνεται οτι ειναι νοητικά ανεπαρκές και πνευματικά δυσλειτουργικό κ οτι εχει ψυχωσικα επεισοδια, απ ολα αυτα που αναφερονται στο αρθρο πως διαπιστωθηκαν ολα αυτα χωρις καμμια δοκιμασια δεν νομιζω σε μια κλινικη εξεταση περιλαμβανονται κ αυτα τα τεστ. Αυτο που μου κανει εντυπωση και με βαζει στη διαδικασια να σκεφτω οτι ο συγγραφεας δεν ειναι πολυ καλα πληροφορημενος ειναι η προταση " πιθανόν πάσχει από σχιζοφρένεια ή από το Σύνδρομο Asperger" . Τελοσπαντων προφανως τον συγγραφεα πιο πολυ τον ενδιεφερε να αναλυσει αστρολογικα το ολο θεμα...
Κοραλλία Μόζορα
19-09-2010, 03:22 PM
Συμφωνώ με τις παρατηρήσεις του skorpion. Σίγουρα μετά την σύλληψή του πρέπει να του έγινε ακριβής διάγνωση που ίσως ο συγγραφέας του άρθρου να μην γνώριζε. Πάντως δεν μπορεί ένας ψυχίατρος να μπερδέψει την σχιζοφρένεια και τα ψυχωσικά επεισόδια (τα οποία μπορεί να καταλήξουν σε βία) με το σύνδρομο ¶σπεργκερ.
Ο πρώτος υπουργός Παιδείας της Κύπρου μετά την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της το 1960 έπασχε από το σύνδρομο ¶σπεργκερ και ο άνθρωπος όχι απλώς δεν ήταν βίαιος αλλά κατά γενική ομολογία έκανε πολύ καλό έργο στο υπουργείο του.
Ένα από τα συμπτώματα του συνδρόμου ¶σπεργκερ είναι η κοινωνική δυσκολία και οι μειωμένες κοινωνικές δεξιότητες, πράγμα που ταιριάζει στον Μπράιαντ. Αν έπασχε όμως από το σύνδρομο αυτό δεν μπορεί να ήταν μόνο αυτό αλλά να υπήρχε και συνδυασμός άλλων προβλημάτων.
Αν εξαιρέσουμε όμως την εισαγωγή, το άρθρο είναι πάρα πολύ καλό στην προσέγγισή του.
stellamou
03-09-2011, 11:38 PM
πολυ ωραιο αρθρο...μου εκανε μεγαλη εντυπωση πως η τοσο εντονη σεληνη σε δυσκολες οψεις ,και σε γωνιακο οικο..δημιουργει τοσα τραυματα...εχω την αισθηση χιλιες φορες ενας χτυπημενος ηλιος σε χαρτη αγοριου παρα μια χτυπημενη σεληνη!:blink:
πολυ σημαντικη επισης και ηθεση του χειρωνα...:bigsmile:
katiakiss
04-09-2011, 01:00 PM
πολυ ωραιο αρθρο...μου εκανε μεγαλη εντυπωση πως η τοσο εντονη σεληνη σε δυσκολες οψεις ,και σε γωνιακο οικο..δημιουργει τοσα τραυματα...εχω την αισθηση χιλιες φορες ενας χτυπημενος ηλιος σε χαρτη αγοριου παρα μια χτυπημενη σεληνη!:blink:
πολυ σημαντικη επισης και ηθεση του χειρωνα...:bigsmile:Καλημέρα Στέλλα,
Το like είναι γιατί τελευταίως βλέπω ότι μελετάς διάφορα θέματα και αυτό είναι καλό! Μπράβο!
Για να σε βοηθήσω λιγάκι στον τρόπο που κάνεις τις παρατηρήσεις\διαπιστώσεις σου, να σου πω ότι πράγματι είναι σημαντικό που η Σελήνη είναι σε γωνιακό οίκο. Στην πραγματικότητα όμως –εκτός των άλλων όψεων- αυτό που παίζει τον καθοριστικό ρόλο στην αξιολόγηση της ποιότητας της Σελήνης αυτού του ανθρώπου, είναι η δύσκολη θέση της στον Κριό και σε σύνοδο με τον Κρόνο(σε πτώση στον Κριό), ενώ όλο αυτό είναι σε αντίθεση με τον ¶ρη που είναι επίσης σε γωνιακό οίκο και θέση αδυναμίας στον Ζυγό. Η αντίθεση αυτή δεν έχει μεγάλη ανοχή , άρα είναι αρκετά στενή και αυτό την κάνει ακόμα πιο δυνατή.
Είναι επίσης χρήσιμο να δεις τον Δία του που είναι στον 5ο και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για να καταλάβεις γιατί όλοι επιμένουμε ότι η ξεκομμένη ερμηνεία δεν λέει απολύτως τίποτα! Αν έβλεπες αυτόν τον Δία στον 5ο και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και μας ρωτούσες σε ένα ποστ τι σημαίνει αυτό για τον άνθρωπο που το έχει, τι θα σου λέγαμε; Και από αυτό που θα σου λέγαμε τι θα σε ωφελούσε;
Ο δολοφόνος αυτός, έχει μια Αφροδίτη στον 4ο . Μόνη της μπορεί να δείχνει έναν άνθρωπο που αγαπά το σπίτι και την οικογένεια. Εδώ όμως, έχουμε να κάνουμε με μια Αφροδίτη (κυβερνήτη του ζωδίου του\Ταύρος) που κυβερνά τον 3ο , αλλά και τον 8ο και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό που κυβερνά τον 12ο . Ο δε Ουρανός, βρίσκεται σε γωνιακή θέση, λόγω της συνόδου του με την ακμή του 7ου . (σε μπέρδεψα λίγο ε; Καλά να πάθεις, για να μάθεις να μας βάζεις κι εσύ τα κατεβατά σου! Να, για να μάθεις! :toung: ) Βλέπεις λοιπόν πόσο διαφορετική θα πρέπει να είναι η ερμηνεία αυτής της Αφροδίτης στον 4ο , εδώ;
Κοίτα πόσα πράγματα σου βρήκα για να παρατηρήσεις και να αξιολογήσεις… Ο Χείρωνας θα πρέπει να είναι ο τελευταίος που κοιτάς. Ο ένας λόγος είναι ότι είναι ακόμα πολύ καινούργιος πλανήτης και η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε ακόμα αρκετά για αυτόν και ο άλλος, γιατί ακόμα έχεις να κατακτήσεις κορυφές της βασικές αστρολογίας. ¶σε τον Χείρωνα για μετά.
Να πω επίσης ότι στον χάρτη του άρθρου δεν φαίνεται το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό (δεν ξέρω γιατί δεν το δίνει, στην ανάλυση φαντάζομαι θα το έχει, δεν θυμάμαι γιατί έχει πάρα πολύ καιρό που είχα διαβάσει το άρθρο) ωστόσο η ανοχή είναι 5 μοιρών και οι πλανήτες είναι σε γωνιακές θέσεις, γεγονός που κάνει το τετράγωνο ισχυρότατο!
Αυτά Στέλλα μου, κάτσε και μελέτα προσεχτικά τους χάρτες που αναλύονται και κράτα σημειώσεις. Μόνο έτσι θα προχωρήσεις λίγο πιο πέρα.
stellamou
04-09-2011, 02:21 PM
κατια μου σε ευχαριστω για την προθεση...να βοηθησεις..
οπως και ολα τα κοριτσια που μπηκαν στην διαδικασια να μου δωσουν τα φωτα τους..:love:
καταλαβαινω πολυ καλα τι εννοεις με αυτο...
Αυτό είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για να καταλάβεις γιατί όλοι επιμένουμε ότι η ξεκομμένη ερμηνεία δεν λέει απολύτως τίποτα!
εχω μια δυσκολια η αληθεια στην αποδοση ερμηνειων των οψεων...οταν εμπλεκονται οι κυβερνητες των οικων μεταξυ τους αλλα θεωρω οτι ειναι θεμα εξασκησης και πειρας αυτο...
το δουλευω οσο μπορω καλυτερα..!
χρειαζομαι ακομα δουλεια και το ξερω...αλλα αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μελι οπως λεει ακι ο λαος μας και εχω υπομονη...:love:
και με την ευκαιρια θυμηθηκα εναν χαρτη μιας φιλης...η οποια...εχει και αυτη καποιες αντιστοιχες δυσκολες οψεις..ευτυχως οχι τοσο καταστροφικες...
θα κανω λοιπον τους συσχετισμους μου..:bigsmile: για εξασκηση!
Τίνα Ζαχαριάδου
04-09-2011, 03:15 PM
Στελλίτσα διάβασε πολύ προσεκτικά αυτά που έγραψε η Κάτια και να προσθέσω κάτι ακόμη. Μάλλον σε μπερδέψαμε με όσα γράψαμε κάτω από το άρθρο της Κάτιας για την "εντονότερη επιρροή της Σελήνης στις γυναίκες". Η Σελήνη είναι θηλυκός πλανήτης και συμβολίζει την θηλυκή αρχή της δημιουργίας του κόσμου, τη θηλυκή πλευρά του εαυτού μας, τον ψυχισμό μας και τη μητέρα.
Μια προσβαλλόμενη Σελήνη, δημιουργεί ψυχικά τραύματα κι ενδεχομένως προβλήματα στη σχέση με τη μητέρα και το γυναικείο φύλο γενικότερα. Γνωρίζουμε πολύ καλά τα συμπλέγματα που δημιουργούνται τα οποία καλώς ή κακώς εμφανίζονται τόσο στους άντρες όσο στις γυναίκες. Ένας άντρας εναρμονίζεται δυσκολότερα με τη θηλυκή του πλευρά, πολύ περισσότερο δε, όταν η Σελήνη που υποδεικνύει τα παραπάνω, προσβάλλεται.
Αν πιστεύετε πως η Σελήνη είναι "εύκολος" πλανήτης προτείνω να αναθεωρήσετε.Ψυχισμός και ευκολία δεν υπάρχει. Επιπλέον, να πούμε πως όλοι οι πλανήτες έχουν και τη σκοτεινή τους πλευρά και φυσικά για τη Σελήνη δεν εννοώ τη Μαύρη Σελήνη,Λίλιθ κτλ. Η Σελήνη από μόνη της δείχνει κυκλοθυμικότητα, αστάθεια συναισθήματων, ευθιξία και άλλα πολλά ενώ, όταν είναι συνασθηματικά φορτισμένη έχει τέτοιες εξάρσεις που μόνο ως τρυφερρή και γλυκιά δεν θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε.
SAGIVI
04-09-2011, 04:22 PM
Τωρα πρωτοδιαβασα αυτο το εξαιρετικο αρθρο.
Και σαν να μην εφταναν οι τοσες δυσμενεις οψεις με την σεληνη του, παρατηρησα οτι ο πλουτωνας με αντισκια, κανει συνοδο μ αυτην την πληγωμενη σεληνη, με αποκλιση μονο 1ο.
Να κι αλλος ενας λογος, που ενας ανθρωπος που δειχνει κατα τα αλλα φυσιολογικος, <μαζευει>
μεσα του, μεχρι την στιγμη της πυροδοτησης.
(Προσωπικα δινω πολυ σημασια στις αντισκιες, κυριως στις διελευσεις βεβαια, γιατι καποιες φορες
ενω με την πρωτη ματια δεν φαινεται κατι σημαντικο, μπορει η επιδραση με αντισκια-κοντρα αντισκια ενος
πλανητη, να μας δειξει πολλα για την συναισθηματικη κατασταση του ατομου, σε μια συγκεκριμμενη περιοδο.
Εξ αλλου, πως θα μπορουσε να λειπει η ισχυρη επιδραση του πλουτωνα απο ενα τετοιο ατομο?)
errikaki
11-09-2011, 11:07 AM
Τί ακριβώς είναι η αντισκιά σε ένα χάρτη;
Κοραλλία Μόζορα
11-09-2011, 12:29 PM
Κάτια μου,
συμφωνώ μ' αυτά που είπες στην Στέλλα αλλά να κάνω μια διόρθωση για να μην παρερμηνευτεί. Ο Χείρωνας δεν είναι πλανήτης. Οι αστρονόμοι διχάζονται ως προς το αν είναι αστεροειδής ή κομήτης που παγιδεύτηκε στο ηλιακό μας σύστημα από την βαρύτητα. Οι αστρονόμοι μάλιστα που υποστήριζουν ότι είναι κομήτης λένε ότι θα ξαναφύγει κάποια στιγμή από το ηλιακό μας σύστημα όπως ήρθε.
Atrapos
11-09-2011, 09:16 PM
Αντισκιά μιας μοίρας του ζωδιακού είναι η κατοπτρική (συμμετρική) μοίρα ως προς τα ηλιοστάσια. Ηλιοστάσια είναι η αρχή Καρκίνου και Αιγόκερου, οι μέρες με τη μεγαλύτερη και μικρότερη ηλιοφάνεια, περίπου 22 Ιουνίου και 22 Δεκεμβρίου. Όταν περνάει ο Ήλιος από δύο μοίρες με σχέση αντισκίας, αυτές είναι μέρες ίσης ηλιοφάνειας. Για παράδειγμα η πρώτη μοίρα του Καρκίνου είναι αντισκιά της τελευταίας μοίρας των Διδύμων. Η τελευταία μοίρα του Αιγόκερου είναι αντισκιά της πρώτης μοίρας του Τοξότη.
Όταν δύο πλανήτες βρεθούν σε μοίρες με σχέση αντισκιάς, έχουν ένα δέσιμο μεταξύ τους που δεν είναι τόσο ισχυρό όσο μια όψη αλλά δεν παύει να παίζει το ρόλο του.
SAGIVI
13-09-2011, 12:08 PM
Eπισης εκτος απο την απαντηση του Δημητρη, μπορεις ν αναζητησεις το αρθρο του κυριου Παιζη.
errikaki
13-09-2011, 04:04 PM
Αντισκιά μιας μοίρας του ζωδιακού είναι η κατοπτρική (συμμετρική) μοίρα ως προς τα ηλιοστάσια. Ηλιοστάσια είναι η αρχή Καρκίνου και Αιγόκερου, οι μέρες με τη μεγαλύτερη και μικρότερη ηλιοφάνεια, περίπου 22 Ιουνίου και 22 Δεκεμβρίου. Όταν περνάει ο Ήλιος από δύο μοίρες με σχέση αντισκίας, αυτές είναι μέρες ίσης ηλιοφάνειας. Για παράδειγμα η πρώτη μοίρα του Καρκίνου είναι αντισκιά της τελευταίας μοίρας των Διδύμων. Η τελευταία μοίρα του Αιγόκερου είναι αντισκιά της πρώτης μοίρας του Τοξότη.
Όταν δύο πλανήτες βρεθούν σε μοίρες με σχέση αντισκιάς, έχουν ένα δέσιμο μεταξύ τους που δεν είναι τόσο ισχυρό όσο μια όψη αλλά δεν παύει να παίζει το ρόλο του.
Ευχαριστώ πάρα πολύ! :bigsmile: ελπίζω να μη γίνω :dizzy: μέχρι να βγάλω άκρη! Θα μπορούσατε να μου πείτε αν είναι εύκολο αν η αντισκιά έχει θετική ή αρνητική χροιά? ή εξαρτάται από τη φύση των πλανητών?
errikaki
13-09-2011, 04:14 PM
Eπισης εκτος απο την απαντηση του Δημητρη, μπορεις ν αναζητησεις το αρθρο του κυριου Παιζη.
Σε ευχαριστώ πολύ! :bigsmile: πάντα πρόθυμη να με βοηθήσεις να λύσω τις απορίες μου και να πάω ένα βήμα παρακάτω...πολύ ευγενικό εκ μέρους σου:bigsmile:
...ως γνήσια τοξότης είμαι πολύ αισιόδοξη και πιστεύω πώς κάθετί που κάνουμε το σύμπαν μας το ανταποδίδει.
Εύχομαι και πιστεύω να βρεις και συ ό,τι απαντήσεις ψάχνεις γενικότερα..
..βαθιά βέβαια πιστεύω πως σχεδόν όλες οι απαντήσεις βρίσκονται μέσα μας (τώρα εκφράστηκε ο φιλόσοφος -τοξότης! χαχα!:h2:)
SAGIVI
14-09-2011, 03:17 AM
Σε ευχαριστώ πολύ! :bigsmile: πάντα πρόθυμη να με βοηθήσεις να λύσω τις απορίες μου και να πάω ένα βήμα παρακάτω...πολύ ευγενικό εκ μέρους σου:bigsmile:
...ως γνήσια τοξότης είμαι πολύ αισιόδοξη και πιστεύω πώς κάθετί που κάνουμε το σύμπαν μας το ανταποδίδει.
Εύχομαι και πιστεύω να βρεις και συ ό,τι απαντήσεις ψάχνεις γενικότερα..
..βαθιά βέβαια πιστεύω πως σχεδόν όλες οι απαντήσεις βρίσκονται μέσα μας (τώρα εκφράστηκε ο φιλόσοφος -τοξότης! χαχα!:h2:)
Εδω ωροσκοπος τοξοτης.:bigsmile: Την καταλαβαινω την ταση του φιλοσοφειν......
Να εισαι κι εσυ παντα καλα. Σ ευχαριστω για τα καλα λογια.:bigsmile: