Γεια σας! θα ήθελα να σας ρωτήσω πως βλέπετε τα αισθηματικά μου αυτη την περίοδο. Είμαι γυναίκα, γεννημένη στις 28 Ιουλίου 1982, ώρα 4:55 το πρωί, στην Ρόδο όπου μένω μόνιμα. Ενδιαφέρομαι να μάθω τι θα γίνει με έναν άντρα που είναι γεννημένος 1 Ιουλίου 1980 (ώρα δεν γνωρίζω), στην Καρδίτσα. Δεν μένει κάπου μόνιμα λόγω επαγγέλματος. Αυτήν την χρονική στιγμή όμως βρίσκεται στην Ρόδο.
Σας ευχαριστώ πολύ και περιμένω εναγωνίως την απάντησή σας!
Λίλιαν Σίμου
18-01-2005, 02:51 AM
Γεια σας! θα ήθελα να σας ρωτήσω πως βλέπετε τα αισθηματικά μου αυτη την περίοδο. Είμαι γυναίκα, γεννημένη στις 28 Ιουλίου 1982, ώρα 4:55 το πρωί, στην Ρόδο όπου μένω μόνιμα. Ενδιαφέρομαι να μάθω τι θα γίνει με έναν άντρα που είναι γεννημένος 1 Ιουλίου 1980 (ώρα δεν γνωρίζω), στην Καρδίτσα. Δεν μένει κάπου μόνιμα λόγω επαγγέλματος. Αυτήν την χρονική στιγμή όμως βρίσκεται στην Ρόδο.
Σας ευχαριστώ πολύ και περιμένω εναγωνίως την απάντησή σας!
Αγαπητή lika
Όπως εξηγώ κάθε φορά, το φόρουμ είναι μόνο για ανοικτές σύντομες απαντήσεις κι όχι πλήρη ανάλυση. Σε συντομία, λοιπόν θα μπορούσα να σας πω, πως αυτή η περίοδος δεν δείχνει να ευνοεί ιδιαίτερα κάτι μόνιμο στα αισθηματικά σας. Εκείνο που τονίζεται είναι περιπέτειες με μαγνητική έλξη, ίσως και πάθος, αλλά χωρίς μεγάλη πιθανότητα διάρκειας. Θα σας πρότεινα να περιμένετε από το επόμενο φθινόπωρο και μετά, δηλαδή στο νέο ετήσιο χάρτη σας (μετά τα γενέθλιά σας) να δείτε πως σας ανοίγονται καλύτερες προοπτικές.
Σχετικά με τον νεαρό που σας ενδιαφέρει, δεν έχω αρκετά στοιχεία για να δω εκτενέστερα, αλλά φαίνεται πως μπορείτε να δώσετε αγάπη ο ένας στον άλλον. Προσέχετε όμως, γιατί διακρίνω πως μία τέτοια σχέση μάλλον παραμένει στο παρασκήνιο, κρυφή και εκείνος έχει ανάγκη ψυχική να παραμένει ελεύθερος σε κάποιο βαθμό, ενώ εσείς μπορεί να φανείτε πιο πιεστική ή ζηλιάρα. Αυτό θα του φανεί εγωιστικό κι ίσως πληγώσει τις ευαισθησίες του. Θέλει περισσότερη επικοινωνία και λιγότερη εξάρτηση. Η ανάγκη του για ανεξαρτησία (να μην πιέζεται) είναι κατάλοιπο παλιών του εμπειριών και ίσως βγαίνει υποσυνείδητα.΄Μπορείτε με καλή θέληση να πετύχετε μαζί όμως.
Για εκτενέστερη ανάλυση, θα πρέπει να έρθετε σε προσωπική επαφή με κάποιον αστρολόγο της επιλογής σας ή αν σας ενδιαφέρει, να δείτε τις αναλύσεις που προσφέρονται από το φόρουμ. Για το τελευταίο, πατήστε εδώ (http://horoscope.gr/showthread.php?t=46)
φιλικά
Λίλιαν Σίμου