PDA

View Full Version : Απορία για αντίθεση ¶ρη- Ουρανού.

kphssa
06-09-2007, 01:10 AM
Καλησπερα!
Ενδιαφερον αρθρο και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση/παρατηρηση.¨Η αντιθεση Αρη Ουρανου ειναι ενας εκρηκτικος συνδυασμος, δειχνει ομως παντα ατυχημα η εστω ταση για ατυχημα? Εχω διαβασει σε βιβλιο οψεων οτι ειναι σημαδι απροσμενων αναβολων, εκπληξεων με αρνητικο η ουδετερο αποτελεσμα κλπ. Η συγγραφεας του αρθρου ελεγε οτι καθε φορα που ειχε ραντεβου με ατομα με αντιθεση Αρη Ουρανου κατι απροοπτο συνεβαινε και ανεβαλαν το ραντεβου, ειτε για καλο ειτε για δυσαρεστο λογο!
Και τωρα η ερωτηση¨Σε ενα γενεθλιο χαρτη με αντιθεση Αρη- Ουρανου στον Κριο και στο Ζυγο αντιστοιχα, οπου ο Αρης ειναι στον 3ο (κοντινα ταξιδια) και κυβερναει τον 4ο και απο την αλλη ο Ουρανος ειναι στον 10ο σε συνοδο με το Μεσουρανημα, βλεπετε ταση για ατυχημα η ατυχημα γενικα? Εδω εχουμε δρομους (3ος) και 10ς (δημοσιοι χωροι) Στον ιδιο χαρτη υπαρχει ωροσκοπος σε Τοξοτη οπου ο Διας ειναι στο 2 στον Υδροχοο σε συνοδο με τη Σεληνη. Σον 8ο ( οικο του θανατου) ειναι η Αφροδιτη στον Λεοντα και Ηλιος με Ερμη στον 7ο στον Καρκινο. Κρονος επισης στον 7ο στο Διδυμο. Η Αφροδιτη ειναι στις 19 του Λεοντα και ο Διας στις 9 του Υδροχοου, οποτε δεν εχουμε αντιθεση. Μετριαζεται η ταση ενος ατυχηματος απο την Αφροδιτη στον 8ο για παραδειγμα και γενικα απο τους αλλους πλανητες?
ευχαριστω πολυ για τυχον απαντησεις!
Κρησσα

sagimoon
06-09-2007, 10:16 PM
Με ¶ρη στον κριό στον 3ο...
ή θα μιλάς γρήγορα, ομιλία πολυβόλο δηλαδή κι όποιος σε καταλάβει ..μαγκιά του
ή σπίρτο <εν τω πνέυματι> θάσαι...αντίληψη, και αντιδράσεις αστραπή..

ή...τις λεκτικές επιθέσεις θα τις έχεις στην άκρη της γλώσσας σου...

Αλλά μάλλον έχεις τρομάξει υπερβολικά χωρίς σοβαρό λόγο...χεχε

Αν φοβούνται κι αυτοί με ωροσκόπο τοξότη, τί να πουν κι οι άλλοι????

:toung:

kphssa
07-09-2007, 03:27 AM
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Δεν φοβαμαι,,μαλλον περιεργη ειμαι!
κρησσα

chandramani
07-09-2007, 02:21 PM
Πόσο εύστοχη είναι αυτή η Θεοδώρα Ντάκου. Νυστέρι. Πράγματι ο καθένας βλέπει την πραγματικοτητα που θέλει ή που φοβάται στη χειρότερη περίπτωση.

emmalene
07-09-2007, 08:25 PM
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Δεν φοβαμαι,,μαλλον περιεργη ειμαι!
κρησσα

Η ερμηνεια των οικων ενος χαρτη πρεπει να ειναι πολυ προσεκτικη ακριβως για να μαθαινεις και να μην πανικοβαλλεσαι!Ο 8ος για παραδειγμα ειναι πολλα αλλα πραγματα εκτος απο οικος του θανατου.Αλλωστε θανατος ειναι η μεταφορικη εννοια της μεταμορφωσης Κρησσα μου.Αν περιηγηθεις λιγο στα αρθρα του site θα εντυπωσιαστεις απο το ποσα πραγματα δειχνει ενας οικος. Μια αντιθεση Ουρανου Αρη δειχνει και μια εκρηκτικη ενεργεια και ειδιακ αν υπαρχει τριτος οικος...Κακες λεξουλες ακουω!:bigsmile:Επισης τριτος ειναι και οι συγγενεις και δεκατος η καριερα..Ισως λοιπον να εχεις πολλες αλλαγες στην καριερα με τον Ουρανο στον δεκατο..

kphssa
07-09-2007, 09:43 PM
Ευχαριστω για την απαντηση! κακα λογακια δεν θα το ελεγα παρα τον Αρη μου στον τριτο, το αντιθετο θα ελεγα. Στο γραπτο λογο πρεπει να κατεβαζω συχνα καλες ιδεες αλλα γενικως δεν ειμαι του βρισιματος κλπ. (-¨
Δεν καταλαβαινω το τελευταιο σου σχολιο¨ Ναι...., οχι..., μαλλον..".Σορι!
και παλι ευχαριστω!
κρησσα

panther
07-09-2007, 11:37 PM
Ευχαριστω για την απαντηση! κακα λογακια δεν θα το ελεγα παρα τον Αρη μου στον τριτο, το αντιθετο θα ελεγα. Στο γραπτο λογο πρεπει να κατεβαζω συχνα καλες ιδεες αλλα γενικως δεν ειμαι του βρισιματος κλπ. (-¨
Δεν καταλαβαινω το τελευταιο σου σχολιο¨ Ναι...., οχι..., μαλλον..".Σορι!
και παλι ευχαριστω!
κρησσα

Καλησπέρα,

Αν εννοείς το σχόλιο που είναι κάτω από τη γραμμή, δεν αναφέρεται σε εσένα.
Είναι απλά η υπογραφή της.

kphssa
07-09-2007, 11:48 PM
ευχαριστω για τη διευκρινιση, το καταλαβα μετα και την ενημερωσα..
ειμαι καινουργια στο φορουμ και φαινεται!
κρησσα

Βασιλική Κόντη
08-09-2007, 12:10 PM
ευχαριστω για τη διευκρινιση, το καταλαβα μετα και την ενημερωσα..
ειμαι καινουργια στο φορουμ και φαινεται!
κρησσα

Αγαπητή φίλη,
σίγουρα η όψη αυτή δεν είναι από τις εύκολες!!θέλει αρκετή προσοχή και στον τρόπο που ενεργούμε αλλά και στον τρόπο που οδηγούμε...αν και ο Αρης στον τρίτο δίνει συνήθως άτομα τα οποία αγαπούν την οδήγηση, τα μεταφορικά μέσα και είναι μια όψη την οποία την συναντάμε σε Ωροσκόπια αυτοκινητιστών!! Όχι βέβαια συνδυασμένη με αντίθεση ουρανού.

Γενικά να γνωρίζεις ότι:
Ο Ηλιος σε όψη με ουρανό δίνει μια Υδροχοική προσωπικότητα.

μεγάλη ιδιορρυθμία με συνειδητή τοποθέτηση ακόμη και σε θέματα διατροφής, σεξουαλικά κ.λ.π
απώλειες υλικές
σύγκρουση με το κατεστημένο
άτομα με μαχητικό αγωνιστικό πνεύμα,αντιδραστικό,επανασ τατικό με ισχυρογνωμοσύνη
προδιάθεση για τραυματισμούς και ατυχήματα.(πρέπει να εξεταστεί αν υπάρχει στήριξη από άλλες όψεις ή κάποια διαμεσολάβηση)

Επίσης θα πρέπει να ξέρεις στα ζώδια της γης ο Αρης δίνει μεγάλη ικανότητα αντίληψης αλλά μιλάει πολύ και κουράζει.(πάντα στο 3ο βεβαίως)
Αυτά τα ολίγα για τις πρακτικές λεπτομέρειες.

Φιλικά
Βασιλική Κόντη
Αστρολόγος

kphssa
08-09-2007, 03:04 PM
Kυρια Κοντη,

Σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας. Ο Αρης μου στον Κριο και ειδικα στον τριτο ειναι σε ωροσκοπιο αυτοκινιτιστων και αυτο μου το εχουν πει και αλλοι αστρολογοι. Εγω ομως δεν εχω καν διπλωμα οδηγησης! Δεν μου αρεσουν τα αυτοκινητα... Τι να πω? Ο Αρης μου ειναι σε ζωδιο της φωτιας. Για την Υδροχοικη συμπεριφορα εχετε δικιο. Αυτο εντεινεται και απο τη συνοδο της Σεληνης μου με τον Δια στον Υδροχοο.
Ευχαριστω και παλι για τις παρατηρησεισ σας.
Με εκτιμηση,

Κρησσα

Λίλιαν Σίμου
08-09-2007, 03:14 PM
Αγαπητή kphssa

Όσα πολύ ωραία περιέγραψε η κα Κόντη, αφορούν την προδιάθεσή σας. Αν κάποια στιγμή οδηγήσετε αυτοκίνητο, πρέπει να αποφεύγετε την ταχύτητα. Ή όταν κυκλοφορείτε πεζή, να προσέχετε πώς περνάτε τον δρόμο. Η προδιάθεση δεν σημαίνει απαραίτητα και γεγονός, απλά μας συμβουλεύει να γίνουμε πιο προσεκτικοί. Η άρνησή σας να οδηγείτε αυτοκίνητο, μπορεί να είναι μία επιφύλαξη βαθύτερη, καθώς η ίδια η ψυχή γνωρίζει τις αδυναμίες του χαρακτήρα και τα ευαίσθητα σημεία. Εξ άλλου αυτή η φλόγα μπορεί να βγει σε άλλα ζητήματα, όπως σας ανέφερε η κα Κόντη.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

kphssa
09-09-2007, 10:59 AM
Ευχαριστω πολυ και εσας και την κα Κοντη. Ο 3ος μου κυβερναται απο τον Ποσειδωνα, ισως και αυτο να παιζει τον ρολο του και να κανει τον Αρη μου οχι και τοσο ..ραλιστα!.
Φιλικα,
κρησσα