View Full Version : Απορία για τον Δία
zeta1987
02-09-2007, 05:53 PM
Καλησπέρα σε όλους!! :bigsmile:
Θα ήθελα την βοήθεια σας σε μία απορία που έχω. Από ότι έχω διαβάσει ο Δίας ανάλογα με τον οίκο που βρίσκεται δίνει την ανάλογη εύνοια. Βέβαια στο προσωπικό μου ωροσκόπιο βρίσκεται στον πρώτο οίκο στον Κριό αν και ανάδρομος. Δηλαδή εμένα η εύνοια βρίσκεται στην ανάπτυξη προσωπικότητας;; :blink:
panther
02-09-2007, 06:12 PM
Καλησπέρα σε όλους!! :bigsmile:
Θα ήθελα την βοήθεια σας σε μία απορία που έχω. Από ότι έχω διαβάσει ο Δίας ανάλογα με τον οίκο που βρίσκεται δίνει την ανάλογη εύνοια. Βέβαια στο προσωπικό μου ωροσκόπιο βρίσκεται στον πρώτο οίκο στον Κριό αν και ανάδρομος. Δηλαδή εμένα η εύνοια βρίσκεται στην ανάπτυξη προσωπικότητας;; :blink:
Ο Δίας βρίσκεται στον 1ο οίκο δλδ της προσωπικότητας μας και του εγώ μας.
Ευνοεί τα άτομα γιατί τους δίνει δύναμη, λάμψη, ισχυρή προσωπικότητα, και θετική σκέψη για να προσπερνάνε τα εμπόδια και να βγαίνουν νικητές.
Επίσης, αυτά τα άτομα, περιέργως, είναι τυχερά στη ζωή τους α) από τον Δία στον 1ο οίκο και β) από τις όψεις που δημιουργεί + τον υπόλοιπο χάρτη.
zeta1987
02-09-2007, 06:20 PM
Ο Δίας βρίσκεται στον 1ο οίκο δλδ της προσωπικότητας μας και του εγώ μας.
Ευνοεί τα άτομα γιατί τους δίνει δύναμη, λάμψη, ισχυρή προσωπικότητα, και θετική σκέψη για να προσπερνάνε τα εμπόδια και να βγαίνουν νικητές.
Επίσης, αυτά τα άτομα, περιέργως, είναι τυχερά στη ζωή τους α) από τον Δία στον 1ο οίκο και β) από τις όψεις που δημιουργεί + τον υπόλοιπο χάρτη.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας! Όντως τα έχω αυτά τα χαρακτηριστικά! Μακάρι τότε να έχω και την τύχη! Τριγωνίζει Κρόνο, Αφροδίτη και Ουρανό που βρίσκονται στον τοξότη... :nuts: :nuts: Μακάρι να είναι καλά αυτά! Ευχαριστώ πολύ και πάλι!:bigsmile:
panther
02-09-2007, 06:23 PM
Το τρίγωνο είναι θετική όψη δλδ τα χαρακτηριστικά των πλανητών "συνεργάζονται αρμονικάPerfect
zeta1987
02-09-2007, 06:30 PM
Ωραία! Εν αναμονή των θετικών αποτελεσματών λοιπόν!!:nuts:
Λευκή
03-09-2007, 11:52 AM
Ο δίας κοντά στον ωροσκόπο επίσης μπορεί να δώσει ύψος ή κιλάκια ή και τα δύο.Η τύχη κατά πάσα πιθανότητα όμως οφείλεται στην αισιοδοξία του ατόμου.Δεν είναι και λίγο για την εποχή μας :)
Toksotaki
03-09-2007, 12:20 PM
οταν κανει πενταγωνο με Ηλιο,τετραγωνο με Πλουτωνα στον 4 οικο?μαλλον το 2 δεν ειναι καλο!
kritikia
03-09-2007, 04:36 PM
Ο δίας κοντά στον ωροσκόπο επίσης μπορεί να δώσει ύψος ή κιλάκια ή και τα δύο.Η τύχη κατά πάσα πιθανότητα όμως οφείλεται στην αισιοδοξία του ατόμου.Δεν είναι και λίγο για την εποχή μας :)
Ευτυχώς εμένα (Δίας στον Κριό- ωροσκόπο μου) μου έδωσε ύψος!.. και καλό μεταβολισμό!!:toung:
Marianina
03-09-2007, 06:13 PM
Oταν ο προοδευμενος Διας βρεθει στο τριτο οικο στον Τοξοτη και σχηματιζει τριγωνο με τον Πλουτωνα διελαυνοντας τον,ποιον τομεα της ζωης ωφελει και ποιον βλαπτει;
silia
26-02-2008, 10:15 PM
δλδ,ο διας στονλεοντα,στον 5ο οικο με τετραγωνο με ηλιο και τετραγωνο με ποσειδωνα ,η καντεμια μου ολη???!!!απο τυχη τιποτε???!!
laziali
26-02-2008, 10:20 PM
δλδ,ο διας στονλεοντα,στον 5ο οικο με τετραγωνο με ηλιο και τετραγωνο με ποσειδωνα ,η καντεμια μου ολη???!!!απο τυχη τιποτε???!!
:blink::blink::blink:
Βρε παιδιά μην τα ισοπεδώνουμε όλα.... Δεν εξεταζουμε ποτέ μια όψη.... Όλα είναι συνδυαστικά....
aries engineer
27-02-2008, 09:34 AM
Ευτυχώς εμένα (Δίας στον Κριό- ωροσκόπο μου) μου έδωσε ύψος!.. και καλό μεταβολισμό!!:toung:
Δηλαδη εμένα που βρίσκεται στους Διδύμους πρέπει να με κανει διπλασια???:cheesy:
Βασιλης Παπαδολιας
27-02-2008, 09:48 AM
Δηλαδη εμένα που βρίσκεται στους Διδύμους πρέπει να με κανει διπλασια???:cheesy:
Έχει καμία σχέση με τη γνωστή διαφήμιση του χρόνου ομιλίας αυτό; :)
Αστρολογικά είναι αλήθεια πάντως ότι ο Δίας ή σύμβολα σχετιζόμενα με το Δία (π.χ. Τοξότης) συνδέονται με "καμπύλες" ή ύψος. Ενώ ο Κρόνος ή ο Αιγόκερως με αδύνατο σώμα. Όπως όλα τα πράγματα όμως στην αστρολογία δεν μπορεί κανείς να βάλει την υπογραφή του.
sagimoon
27-02-2008, 10:00 AM
Μεγάλη σημασία θα πέζει πάντα η σελήνη και ο ωροσκόπος για την άπλα ή το μάζεμα...
σελήνη στον καρκίνο, λέοντα, τοξότη, προιδεάζει για ... φαρδύ κύταρο.
Αντίθετα στον αιγόκερο, παρθένο, το αντίθετο.
Ωροσκόπος σε τοξότη καρκίνο λέοντα πάλι, έχει το φάρδος του.
Αν υπάρχει και συνδιασμός κιόλα αυτών, ... τα πάχη μου τα κάλη μου.
zeta1987
28-02-2008, 02:33 AM
Μεγάλη σημασία θα πέζει πάντα η σελήνη και ο ωροσκόπος για την άπλα ή το μάζεμα...
σελήνη στον καρκίνο, λέοντα, τοξότη, προιδεάζει για ... φαρδύ κύταρο.
Αντίθετα στον αιγόκερο, παρθένο, το αντίθετο.
Ωροσκόπος σε τοξότη καρκίνο λέοντα πάλι, έχει το φάρδος του.
Αν υπάρχει και συνδιασμός κιόλα αυτών, ... τα πάχη μου τα κάλη μου.
Με βάση αυτά,δηλαδή αν έχουμε ωροσκόπο αιγόκερω σε σύνοδο με Δία στον Αιγόκερω αλλάζει η ερμηνεία του πλανήτη σε σχέση με έναν ωροσκόπο τοξότη σε σύνοδο με Δία στον τοξότη;;Ξέρω ότι παίζει ρόλο και ο χάρτης,αλλά το φέρνω ως παράδειγμα αυτό που λέω!:embarrest:blink:
starfish
28-02-2008, 09:58 AM
Με βάση αυτά,δηλαδή αν έχουμε ωροσκόπο αιγόκερω σε σύνοδο με Δία στον Αιγόκερω αλλάζει η ερμηνεία του πλανήτη σε σχέση με έναν ωροσκόπο τοξότη σε σύνοδο με Δία στον τοξότη;;Ξέρω ότι παίζει ρόλο και ο χάρτης,αλλά το φέρνω ως παράδειγμα αυτό που λέω!:embarrest:blink:
Ζετα μου, ειναι δεδομενο οτι αλλαζει η ερμηνεια, αφου ο Διας στο συγκεκριμενο παραδειγμα καλειται να λειτουργησει σε διαφορετικο εδαφος. Μην ξεχνας ακομη οτι ο Τοξοτης ειναι το "σπιτι" του -οχι με την εννοια του οικου βεβαιως!- ή αν θελεις το βασιλειο του, ενω ο Αιγοκερως ειναι κατα καποιο τροπο αρνητικο εδαφος.
[Στην ερημο δεν φυτευεις ποτιστικα ... :cheesy:]
zeta1987
29-02-2008, 01:52 AM
Ζετα μου, ειναι δεδομενο οτι αλλαζει η ερμηνεια, αφου ο Διας στο συγκεκριμενο παραδειγμα καλειται να λειτουργησει σε διαφορετικο εδαφος. Μην ξεχνας ακομη οτι ο Τοξοτης ειναι το "σπιτι" του -οχι με την εννοια του οικου βεβαιως!- ή αν θελεις το βασιλειο του, ενω ο Αιγοκερως ειναι κατα καποιο τροπο αρνητικο εδαφος.
[Στην ερημο δεν φυτευεις ποτιστικα ... :cheesy:]
Έχεις δίκιο!!Σε ευχαριστώ!!!
:cheesy: :love: