PDA

View Full Version : Επαγγελματικές & Αισθηματικές προβλέψεις

taz
14-01-2005, 11:09 PM
Γεια σας παιδιά !! Πολύ καλή η σελίδα σας κάνετε πάρα πολυ καλή δουλειά! Μπράβο σας! Παιρνω το θάρρος να σας γραψω και για μενα.Τα πραγματα είναι λιγο μπερδεμένα και απο αισθηματικής αλλα και απο επαγγελματικης πλευράς.Επαγγελματικά ψάχνω να βρω μια καλή δουλεια και επειδή τα πράγματα είναι πολυ ασχημα σκέφτομαι να φύγω για Αγγλία.Το μέρος ειναι γνώριμο γιατι εκεί σπούδασα οικονομικα αλλά με φοβίζει αυτη η αλλαγη. Εχω διλλημα σχετικά με τα επαγγελματικά μου δεν ξέρω τι να κάνω και πόσο θα πετύχω γιατι και οικονομικα είμαι χαλια.
Αισθηματικά, έχω μια σχέση απο μακριά,σχεση ρουτίνας. Απο την αλλη στο μέρος που μένω με ελκύει μια κοπέλα εξωτερικά αλλα και έχουμε πολυ καλη επικοινωνία. Δεν προχωρησε το θεμα γιατι δεν ειμαι ετοιμος να κάνω μια σοβαρη σχεση αφου επαγγελματικα δεν ειμαι πουθενα...αλλα είμαστε πολυ καλοι φίλοι (για την κοπελα αυτη ξερω οτι ειναι γεννημένη 30Αυγουστου το 1977).

Εγω ειμαι γεννημένος
21 Απριλιου 1975
Αθηνα
Ανδρας
Ωρα: 3 ή 3:30 το μεσημέρι (δεν ειμαι πολύ σιγουρος) Καποιοι που ασχολουνται με τα αστρολογικα μου ειχαν πει οτι εχω ωροσκοπο Παρθενο

Αν μπορουσατε θα ήθελα μια προβλεψη για τα επαγγελματικά αλλά και για τα αισθηματικά μου!!!

Σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι να συνεχίσετε την πολύ καλή δουλεια σας!

:flowers1:

Λίλιαν Σίμου
18-01-2005, 02:29 AM
Αγαπητέ taz

Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Το ερώτημα που μας θέτετε είναι πολύ σοβαρό και εδώ ανοιχτά μπορούμε μόνο να δούμε την κεντρική ιδέα και να δώσουμε λίγες συμβουλές.
Θα σας έλεγα, λοιπόν, βάση αυτών των δεδομένων, πως οι σπουδές που ακολουθήσατε είναι από τις καλύτερες επιλογές για σας. Σας ταιριάζει το αντικείμενο που μου λέτε. Η αλήθεια είναι όμως, πως για να κάνετε μία επιτυχημένη καριέρα, χρειάζεστε επιμονή, υπομονή και προσπάθεια.Θα υπάρουν δυσκολίες και απογοητεύσεις, που δεν πρέπει να σας αποθαρρύνουν. Είναι εμφανές πως στο εξωτερικό ή σε μία πολυεθνική ή σε μία εταιρεία σε σχέση με το εξωτερικό θα πετύχετε καλύτερα. Αρκεί να μην νοιώθετε εκεί σαν "εξόριστος", σαν να είστε στην ξενιτιά, γιατί θα σας πονά. Από τα γενέθλιά σας και μετά, αν σκέπτεστε να εργαστείτε στο εξωτερικό ή σε εταιρείες που προανέφερα, σας συμβουλεύω να το σκεφθείτε θετικά. Πριν ξεκινήσετε, θα ήταν καλό να το έχετε βάλει στόχο, για καριέρα κι όχι προσωρινή λύση. Εκείνο που φαίνεται να προέχει την χρονιά που θα διανύσετε, είναι το επαγγελματικό σας ζήτημα. Τα αισθηματικά, αν πάνε για κάτι σοβαρό, θα είναι μία δέσμευση που θα σας στενοχωρήσει και θα σας εγκλωβίσει.Κάνετε επαφές και συζητήσεις ή αιτήσεις.

Για περισσότερη μελέτη κι ακριβέστερη έρευνα, θα πρέπει να έρθετε σε προσωπική επαφή με ένα αστρολόγο της επιλογής σας. Η ανάλυση των συστημάτων πρόγνωσης, απαιτεί πολύωρη προετοιμασία. Ή αν σας ενδιαφέρει, να ζητήσετε μία από τις αναλύσεις του φόρουμ μας. Αν θέλετε να ενημερωθείτε για τις αναλύσεις, πατήστε εδώ (http://horoscope.gr/showthread.php?t=46)

Καλή επιτυχία στα σχέδιά σας
φιλικά
Λίλιαν Σίμου

taz
18-01-2005, 11:56 AM
Σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας. Ολα αυτα που μου ειπατε μου τα λεει και η φιλη μου που σας ειπα. Παρολο που καταλαβαινω οτι εχει αισθηματα για μενα με παροτρυνει να κανω αυτο το βημα και να φυγω. Αυτο που με ποναει ειναι οτι ειναι μεγάλη αποφαση και τα ατομα που θα αφησω πισω (οικογενεια,φιλοι). Απο την άλλη αισθηματικά δεν έχω στο νου για να κανω κατι σοβαρο για την ώρα αλλα αυτη η χημεία που έχω με την κοπέλα που σας είπα ειναι κάτι που με τρομάζει γιατι φοβάμαι να μην ερωτεύτω. Βλέπετε προοπτικη για μια σχεση μ'αυτη την κοπελα; Οπως σας ειπα ειναι γεννημενη 30Αυγουστου το 1977 απο Αθήνα αλλα δεν ξέρω ώρα γέννησης! Σας ευχαριστω και συγνώμη αν σας κουράζω. Σκέφτομαι τέλη του μηνός να φύγω και είμαι μέσα στο άγχος και στην πίεση! Φοβάμαι αυτη την αλλαγη!
Σαςε ευχαριστω πολυ και να ειστε καλα!

Λίλιαν Σίμου
19-01-2005, 12:15 AM
Αγαπητέ taz

Η κοπέλα που σας ενδιαφέρει όντως έχει ικανά στοιχεία για να έρθετε σε μία ζεστή κι εποικοδομητική σχέση. Ο ένας θα βρει στον άλλο και την έλξη και την ψυχική κάλυψη. Πρέπει μόνο να προσέχετε κάποιες αντιπαραθέσεις ή διαφωνίες, όπου μπορεί να αντιδράτε ή να κοντράρετε ο ένας στον άλλο, χωρίς σημαντικούς λόγους. Αυτό θα φέρνει καυγαδάκια. Αλλά δεν είναι από μόνο του σε θέση να χαλάσει την αρμονία σας, καθώς στα περισσότερα στοιχεία, ταιριάζετε. Γιατί δεν κρατάτε μία επαφή έστω κι από μακριά? Η Ευρώπη πλέον δεν είναι κάτι το μακρινό. Οι αποστάσεις καλύπτονται σε μικρό χρόνο, αρκεί να υπάρχει θέληση.

Καλή τύχη με όλη μου την καρδιά
φιλικά
Λίλιαν Σίμου

taz
19-01-2005, 04:18 PM
Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο που διαθεσατε. Θα λάβω σοβαρα υπόψη μου τις συμβουλες σας και θα αποφασίσω για το τι θα κανω. Το πιο πιθανο ειναι να προσπαθησω για δουλεια εδω και αν δεν τα καταφέρω ισως αποφασίσω να φύγω.Ειναι ενα σοβαρο βημα στην ζωη μου και πρεπει να το σκεφτω καλα πριν το κανω!

Σας ευχαριστω πολυ και παλι
Να ειστε παντα καλα