View Full Version : ερωτικη συναστρια
para=tiritria
14-01-2005, 09:55 AM
καλημερα σας!
Ειμαι νεο μελος αυτου του site και θα ηθελα αν μπορει καποιος να ασχοληθει με το δικο μου προβλημα.
Ειμαι γυναικα γεννημενη στις 31/10/1974 ωρα περιπου 20:30
στο Ηρακλειο και εκεινος εχει γεννηθει στις 18/9/1971 ωρα δεν γνωριζω.Υπηρχε μια σχεση η οποια εχει ληξει εδω και 2 μηνες και αναρωτιεμαι αν μπορουν τα αστρα να βοηθησουν στο να μαθω εαν υπαρχει περιπτωση αυτοι οι δυο να ειναι ξανα μαζι στο μελον.
Ευχαριστω προκαταβολικα οποιον ασχοληθει με το θεμα μου και μπορεσει να μου δωσει μια σαφη απαντηση!
Λίλιαν Σίμου
15-01-2005, 01:39 AM
Αγαπητή φίλη para=tiritria
Όπως εξηγώ στα μέλη του Horoscope, η ανοικτή γραμμή επικοινωνίας δεν έγινε για να δίδονται αναλύσεις. Γι' αυτό συνιστούμε μία επίσκεψη σε αστρολόγο ή μία από τις προσφερόμενες αναλύσεις (γραπτές) που προσφέρονται εδώ (http://horoscope.gr/showthread.php?t=46).
Η πρόγνωση είναι μία διαδικασία πολλών υπολογισμών και συστημάτων. Επομένως, η σαφής απάντηση θα σας δοθεί μόνο με αυτές τις προϋποθέσεις. Μία πρώτη εντύπωση όμως από τον χάρτη σας τον ετήσιο και γενέθλιο, δείχνει πως έχετε μπει, από τα γενέθλιά σας και μετά σε μία διετία αλλαγών ουσιαστικών στον αισθηματικό τομέα. Μία επίδραση αυτής της περιόδου ήταν και ο χωρισμός σας. Υπήρχε ανάγκη αλλαγής ριζικής και δεν ξέρω αν πρέπει να σας στενοχωρεί αυτή η κατάσταση. Είναι πολλά που θα βιώσετε μέσα στο 2005 και 2006, επομένως, ίσως βρείτε κάτι καταλληλότερο για σας.
Κατά την γνώμη μου, μην αδημονείτε, αλλά αφήστε να κυλήσει ο καιρός. Προς το παρόν δεν φαίνεται μεγάλη πιθανότητα επιστροφής, αλλά αν αυτό συμβεί ενδεχόμενα θα έχει περισσότερες πιθανότητες μετά από καιρό. Ωστόσο, η απάντηση δεν είναι ίσως ακριβής, καθώς δεν μπορώ να διαθέσω τις ώρες προετοιμασίας που απαιτεί η διαδικασία της πλήρους μελέτης πρόγνωσης. Επίσης, αποφύγετε να ωραιοποιείτε ή να εξιδανικεύετε τις σχέσεις σας φέτος.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
para=tiritria
17-01-2005, 03:03 PM
Ηθελα να ευχαριστησω θερμα τον οποιο(ια) ενδιαφερθηκε να απαντησει το θεμα μου...η απαντηση για μενα ηταν πολυ σημαντικη αν και οπως γραψατε ακομα κι αν επιστρεψει πιθανον να γινει μετα απο καιρο...αυτο με εβαλε σε σκεψεις,ισως να μην ειναι σωστο να καθομαι να περιμενω ποτε θα περασει ο καιρος και να γινει το μοιραιο αλλα πολυ θα ηθελα να μαθω ποτε περιπου...φυσικα αυτο απαιτει τον πολυτιμο χρονο σας αλλα σκεφτειται και την δικη μου αγωνια...
ακομα κι αν δεν απαντηθει αυτο το μυνημα οφειλω να ευχαριστησω θερμα οποιο(ια) ασχοληθηκε μαζι μου.
Ευχαριστω πολυ!!!!
Λίλιαν Σίμου
18-01-2005, 03:08 AM
Αγαπητή para=tiritria
Λυπάμαι που δεν σας κάλυψα με την απάντησή μου, αλλά πιστεύω πως σας έδωσα το βασικό μήνυμα. Δεν είναι σωστό να εξιδανικεύετε φέτος τις αισθηματικές σας καταστάσεις. Περνάτε μία διετία που πρέπει να σας συμβούν αλλαγές και είναι προς όφελός σας. Κάνετε υπομονή. Η προετοιμασία μίας πλήρους πρόγνωσης έτους είναι μελέτη πολλών συστημάτων πρόβλεψης και απαιτεί πολλές ώρες. Δεν μπορώ να δώσω λοιπόν σαφή απάντηση, χωρίς να έχω κάνει αυτή την έρευνα. Κι αυτό δεν γίνεται με την ανοικτή επικοινωνία του φόρουμ. Αν θέλετε επικοινωνείστε με ένα αστρολόγο προσωπικά, για να σας κάνει αυτή την εργασία, με ένα ραντεβού, ή επιλέξτε μία ανάλυση από αυτές που σας πρότεινα ή δείτε μία επιλογή από αυτές που προσφέρει το φόρουμ, στην επιλογή Oι Αστρολόγοι μας (http://horoscope.gr/index.php?page=astrologers) στο πάνω μέρος των σελίδων μας.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας
φιλικά
Λίλιαν Σίμου